ТВ програма History - Утре

00:00Спецове в заложната къща: Излез на арената Заемаме позиция, докато Спецовете оценяват вещи, принадлежали на непобедимия боксов шампион Роки Марчиано. Рик преглежда уникална, задействана от батерия, светеща в тъмното кола. Чъмли ползва модерни технологии з30 мин.
Документално
00:30Спецове в заложната къща: Рик и рокендрол Влизаме в света на паранормалното със Спецовете, когато в магазина донасят две първи издания на Коледна песен. Рик е разтърсен при вида на метеорит. Чъмли планира боулинг вечер с момчетата, но дали този дружески ж25 мин.
Документално
00:55Изковани в огъня: Нож кпинга Счупени остриета и сълзи преобладават през двете предизвикателства и мъчителния етап на изпитания, а в последния кръг двама ковачи пресъздават африкански нож за хвърляне с три остриета, известен като кпинга.55 мин.
Документално
01:50Спецове в заложната къща: Пореден ден за залози Предстои ни да позираме заедно със Спецовете, когато дневникът - програма за всеки ден за 1988 г. на Мадона се появява в магазина. Ще се почувства ли Кори материално момче или ще пропусне ценния шанс?30 мин.
Документално
02:20НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: За купон - обади се на Айви Даръл пак пробва старите си номера, но в крайна сметка Айви изиграва конкуренцията, докато Рене и Кейси не дават пет пари. Междувременно ако Джаръд и Бранди не постигнат сериозна печалба, новият им магази25 мин.
Документално
02:45Изковани в огъня: Представяме ви: Най-великите шампиони За първи път в Изковани в огъня петима бивши шампиони се завръщат за участие в уникално съревнование, но още преди първата пещ да бъде запалена, трябва да заслужат мястото си пред една от четирите на50 мин.
Документално
03:35Спецове в заложната къща: Колекционерска страст Чъмли проверява автентичността на златна касетка с видеоигри от Световните серии на нинтендо 1990 г. Тази колекция се счита за Свещения граал сред колекционерските видеоигри, но ще предложи ли Чъмли достатъч20 мин.
Документално
03:55Спецове в заложната къща: Радвай се на обувките Забавлявайте се заедно със Спецовете в заложната къща, докато Рик и Чъмли разглеждат огромна колекция обувки Найки. Поисканата цена за тях е един милион. Дали всичко това няма да се окаже една голяма грешка?25 мин.
Документално
04:20Изковани в огъня: Мечът качин дао Четиримата ковачи ще създадат острие собствен стил от стомана от старо морско оборудване чрез техника на метална инкрустация. Двама стигат до финала - за пет дни трябва да изработят смъртоносния меч качин дао, използван з45 мин.
Документално
05:05Американски антиквари: Най-великата находка на земята След като се сдобиват със значима находка от ферма, простираща се на 25 акра, момчетата претърсват най-голямата колекция от вещи на поддържащи актьори в живота си.45 мин.
Документално
05:50Спецове в заложната къща: Обединени, ще устоим Рик и Кори бързат да видят нереставриран мотор на фирмата Би Си Ай от Втората световна. Рик и Чъмли се мобилизират при вида на прототипни гуменки Роберто Клементе, а Рик и Стареца губят в бас с Кори и Чъмли.25 мин.
Документално
06:15Спецове в заложната къща: Мечтите на Маккуин Ще полетим от щастие със Спецовете при появата на писмо от Първата световна, подписано от пилота на изтребител Еди Рикънбакър. Кори проверява автентичността на военна палка от 1865 г.20 мин.
Документално
06:35Спецове в заложната къща: Треска по Чъм Правим връзка със Спецовете, докато проверяват автентичността на два телефона - антики. Дали Кори ще отговори правилно и сам ще сключи сделка или ще повика помощ? По-късно Рик забелязва рядка порцеланова купа от вре25 мин.
Документално
07:00Екстремни колела: Крайцер от Френската ривиера Уил и Ило преживяват неприятен момент, когато купуват на сляпо в интернет пежо 304 кабрио от 1972 г., но първоначалната им радост замръква, след като Уил установява, че двигателят е неспасяем.45 мин.
Документално
07:45Спецове в заложната къща: В задръстване В оказиона донасят писмо, открито на мястото на катастрофата на полет 736 на Юнайтед Еърлайнс. Рик преглежда дюзи от кораба Куин Мери и позволява на Чъм да поеме кормилото, назначавайки го за мениджър на паркинга.25 мин.
Документално
08:10Американски антиквари: Още една тухла в стената Момчетата имат смущаваща среща с Краля на циганите, притежаващ невероятна подземна колекция, но при все това настояващ, че не продава нищо, независимо от предложената сума.50 мин.
Документално
09:00Американски антиквари: Верният на истината полковник Момчетата разглеждат колекцията на саможив и загадъчен бизнесмен с прякор Полковника, положил много усилия да запази в тайна самоличността си.55 мин.
Документално
09:55Изковани в огъня: Гладиаторска ножица Ковачите разполагат с различни видове стомана за изработване на кутия от дамаска стомана, от която после да направят кинжал. Кой ли от нашитегладиатори ще стане шампион и ще отнесе наградата от60 мин.
Документално
10:55Спецове в заложната къща: Прозрението В магазина се появява Амфикар 770 от 1964 г. Кори и Чъм са нахъсени, докато разглеждат пръстен от шампионата през 1939 г. на Националната боулинг асоциация. Рик се басира, че Кори и Чъм не могат да изкарат и ден без м30 мин.
Документално
11:25Спецове в заложната къща: Системата Чъм Военна палка, вероятно принадлежала на Юлисис С. Грант, се появява в магазина. Кори и Чъм пристигат да прегледат набор колекционерски скейтборд стикери. Чъмли опитва да докаже на Рик, че е цар на изпълнението на няк25 мин.
Документално
11:50Спецове в заложната къща: Идиотщини Яхваме конете заедно със Спецовете, когато в магазина донасят китара на Джийн Отри, а Рик започва да прави клоунади при появата на портрет на Ред Скелтън. Чъм решава да продаде колекцията си от обувки, но Рик има други 30 мин.
Документално
12:20Спецове в заложната къща: Хайде на състезание Ще търсим сребро със Спецовете, когато в магазина донасят книгата Голямата сребърна мина. При появата на древна тибетска врата Рик е готов да мести планини. Кори е глобен от КАТ и момчетата решават да проверят30 мин.
Документално
12:50Американски антиквари: Скрит сред самолетите Момчетата проучват истинско съкровище от мотоциклетни части, скрито зад тайна стена. Откриват уникално ценна колекционерска вещ от света на авиацията - двигател, свързан с Чарлс Линдберг.55 мин.
Документално
13:45НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: 666 - знакът за печалба Дори Божиите шепи в Сан Бернардино не могат да спасят Мери от провал, но пък Айви успява да поспечели малко. Кени, от своя страна, открива цялата магия на света.30 мин.
Документално
14:15НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Изпробвай късмета си Момичетата имат нова изненада за младоженката Емили. Рене се вмъква в огромен склад, а Даръл тества познанията си за велосипедите… и печели.30 мин.
Документално
14:45НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Диви жилетки Най-старото складово пространство в Лос Анджелис е мястото на дебюта на най-новите купувачи. Бранди и Джаръд мислят печеливша стратегия, а Айви успява да се сдобие с повечето от хранилищата.30 мин.
Документално
15:15НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Направо от горещия Пан Ам Купувачите пристигат в родния град на Дан, а складът на Дамите от Вегас е истински хит. Джобовете на Кени олекват след покупката му, а Бранди и Джаръд използват спестените си за ваканция пари.25 мин.
Документално
15:40НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Някои не го предпочитат горещо Този е най-горещият досега ден в Ривърсайд и Кени вижда миражи. Айви помага на Мери, а Шана и Едуина попадат на свой собствен рай.30 мин.
Документално
16:10Изковани в огъня: Острието Занде Четирима ковачи разбират колко важни са детайлите, когато получават задачата да комбинират два или повече вида стомана за изковаването на оръжие. Във финалния кръг разполагат с пет дни, за да изковат острието Занде.60 мин.
Документално
17:10Американски антиквари: Хидро-ранчо Момчетата пробват да сключат сделка със супер-майстор в една уникална ферма, но стилът му на преговаряне може да сложи край на процеса, преди дори да е стартирал.55 мин.
Документално
18:05Спецове в заложната къща: Откраднатият обяд Бъдете готови да заредите заедно със Спецовете в заложната къща, когато Кори и Чъмли проверяват състоянието на колт Патърсън от 1838 г., в миналото принадлежал на полковник от Гражданската война. Ще се пробват л30 мин.
Документално
18:35Спецове в заложната къща: Великата кражба Натиснете газта със Спецовете в заложната къща, докато проверяват напълно персонализиран форд Роустър от 1932 г. Шофиран е едва 800 км, но исканата цена е висока и може да се окаже червена светлина в преговорите.30 мин.
Документално
19:05Надпревара за находки: Тексас: Какво искат жените? Виктор е твърдо решен да открие какво искат жените, Джени научава нови неща от рядък джаз албум, а Моу и Мери разбират, че в тяхното хранилище е живял бездомник.30 мин.
Документално
19:35Надпревара за находки: Тексас: Мери и новата й бричка Джени се бори с Мери за придобиването на хранилище с антична електроника, а Моу и Мери се опитват да спечелят хранилище, в което май намират новия камион на Мери.25 мин.
Документално
20:00Изковани в огъня: Ятаганът Състезанието става по-напрегнато, когато ковачите трябва да трансформират ръждясало парче стомана от Мъркюри кугар от 1971 г. в елитно военно оръжие, известно с наименованието ятаган.60 мин.
Документално
21:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Бягството на комарджията Купувачите се завръщат в Монтебело, където Даръл е постигнал някои от най-големите си удари. Ще успее ли отново или този път ще се провали? Междувременно Бранди научава, че Джаръд има проблем, който ще рефле30 мин.
Документално
21:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Покупки на Хълмовете Предстои битка между двойки, когато Рене и Кейси решават да отстранят от наддаването Джаръд и Бранди. Междувременно Даръл избягва куршум и се сдобива с интересен склад, а Айви се среща с космат приятел.30 мин.
Документално
22:00Премиера КАМИОНИ ПО ЛЕДА: Като океана Хю се насочва на север заедно с обучаващия шофьор Фил Кром и бавното темпо не му допада. Агресивният му стил на каране почти го изкарва от пътя на място, където всяка грешка може да е фатална.60 мин.
Документално
23:00Спецове в заложната къща: Стари пари Първата американска монета кара Рик да мисли, че е ударил големия джакпот, но ще му струва доста пари. Орнамент от австрийски производител на коли се появява при тях, но не е сигурно дали Рик ще направи оферта.30 мин.
Документално
23:30Спецове в заложната къща: Голямата битка Продавач носи античен велосипед. Дали Рик ще се подмами по предложението? Чък пък се вкарва в неприятности, когато продава един от японските катани, принадлежащи на Рик.30 мин.
Документално

Програма на History за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти. още...

Популярно в poTV.bg