ТВ програма FOX Life - Събота, 10.12.2016

00:55Подли камериерки - трети сезон епизод- 13 Във финалния епизод от сезона камериерките рискуват живота си, за да изобличат убиец.55 мин.
Филми
01:50Д-р Зоуи Харт - първи сезон епизод- 12 Острови в потока45 мин.
Филми
02:35Сексът и градът - четвърти сезон епизод- 6 Кари вижда, че Ейдън не иска да започне сериозна връзка, но продължава да го преследва, а Саманта спи с мъж, който я кара да му говори като на бебе по време на секс.25 мин.
Филми
03:00Сексът и градът - четвърти сезон епизод- 7 Ейдън дочува съобщение, което Тузара е оставил за Кари на телефонния ? секретар, и започва да се отдалечава от нея.20 мин.
Филми
03:20Сексът и градът - четвърти сезон епизод- 8 Компютърът на Кари се разваля и Ейдън предлага да помогне, като ? купи архивиращо устройство, което кара Кари да се почувства застрашена, че той навлиза в личното ? пространство, и двамата започват да се карат.25 мин.
Филми
03:45Анатомията на Грей - десети сезон епизод- 21 Джаксън получава трудната задача да съобщи разочароваща новина на лекарите.45 мин.
Филми
04:30Малки сладки лъжкини - втори сезон епизод- 18 След като е говорила с приятелките си за Кейлъб (Тайлър Блекбър), Хана усеща, че посрещат новината с хлад. Емили се надява отново да сприятели Мая (Бианка Лоусън) с майка си.45 мин.
Филми
05:15Д-р Зоуи Харт - първи сезон епизод- 12 Острови в потока45 мин.
Филми
06:00Скандал - трети сезон епизод- 5 Екипът разследва конгресменът демократ Джоузи Маркъс, а Оливия и Мели се срещат неочаквано по време на вечерята с кореспондентите в Белия дом.50 мин.
Филми
06:50Скандал - трети сезон епизод- 6 Оливия трябва да вземе много важно решение, което ще се отрази на всичките й отношения в Белия дом. Верността на Харисън към гладиаторите е поставена на изпитание.55 мин.
Филми
07:45Имало едно време - четвърти сезон епизод- 19 В измислената Англия от 20-те години срещаме младата Круела, чиято тиранична майка използва своите далматинци, за да сплашва дъщеря си. Круела е затворница на тавана, докато не пристига тайнствен непознат, койт55 мин.
Филми
08:40Имало едно време - четвърти сезон епизод- 20 Когато Ема осъзнава, че дъщерята на Малефисънт, Лили, всъщност е най-близката ? приятелка от детството, тя решава да открие Лили и да я събере с майка ?.55 мин.
Филми
09:35Връзки - втори сезон епизод- 5 Мика и Александър тръгват да оглеждат мебели с които да обзаведат стаята на бъдещият наследник. Двамата изпадат в низ от комични ситуации, които карат ветеранката Мика да се чувства нелепо.55 мин.
Филми
10:30Агнешко - пети сезон епизод- 7 Когато на Травис му остават само няколко месеца до дипломиране, Джулс започва да се тревожи за възможностите му за работа. Лори и Ели се преструват на лесбийки в отчаян опит да вкарат Стан в престижно ново училище.30 мин.
Филми
11:00Агнешко - пети сезон епизод- 8 След като Травис и Лори канят Джулс и Грейсън на изискан обяд, Джулс се опитва да докаже, че тя и Грейсън са по-добра двойка.30 мин.
Филми
11:30Агнешко - пети сезон епизод- 9 Джулс се опасява, че баща ? е самотник и се опитва да направи Грейсън негов най-добър приятел. Лори помага на Анди да се впише в групата на готините майки.25 мин.
Филми
11:55Агнешко - пети сезон епизод- 10 Травис открива нощ на включения микрофон в Кофи Бъкс, но нещата тръгват на зле, когато Анди решава да се пробва като комик.30 мин.
Филми
12:25Бивши - четвърти сезон епизод- 9 Холи принуждава Стюарт да направи обрат в кариерата си, а Хаскъл се опитва да накара бившата си съпруга Марго да се ожени за годеника си, за да спре да ? плаща издръжка.30 мин.
Филми
12:55Сексът и градът - пети сезон епизод- 4 Кари получава предложение да напише книга, заедно със Саманта отиват в Барнс и Нобъл в търсене на идеи за обложка и измислят нещо умно и сексапилно.40 мин.
Филми
13:35Сексът и градът - пети сезон епизод- 5 Кари се приготвя за парти по случай издаването на книгата ?, но ? е трудно да си намери придружител.40 мин.
Филми
14:15Шепот от отвъдното - пети сезон епизод- 16 Тъмни сили се борят за душата на малко момиче, което от години е в капан и не може да се измъкне от обитавана от духове къща.55 мин.
Филми
15:10Шепот от отвъдното - пети сезон епизод- 17 Мелинда и Ейвъри помагат на художник на комикси да разбере защо неговите рисунки предсказват бъдещето му.55 мин.
Филми
16:05Следвай мечтите си - игрален филм епизод- Стела има изтощителна работа на пристанището, а през нощта танцува в клуб. След като се проваля на прослушването за престижно танцово училище в Милано, един телевизионен продуцент й дава възможност да участва в ш2 ч. 25 мин.
Филми
18:30Това сме ние - първи сезон епизод- 7 Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави под 60 мин.
Филми
19:30Връзки - втори сезон епизод- 6 Тони току-що е осъзнал факта, че е наследник на най-старата и утвърдена погребална агенция в града. Така човекът наскоро завърнал се от смъртта, сега ще прави с нея бизнес.60 мин.
Филми
20:30Сексът и градът - пети сезон епизод- 6 Кари се натъква на жена, която е излизала с Ейдън след нея, и се притеснява, когато жената ? намеква, че сериозно е наранила Ейдън.35 мин.
Филми
21:05Сексът и градът - пети сезон епизод- 7 Кари пътува със Саманта до Сан Франциско за турнето на книгата и тя се опитва да накара Тузара да спи с нея, но няма този късмет.35 мин.
Филми
21:40Сексът и градът - пети сезон епизод- 8 Момичетата получават покана за сватба от приятел на Кари, за когото се смята, че е гей, но се жени за жена. Хари кани Шарлът на среща, тя приема, но му поставя условие.35 мин.
Филми
22:15Сексът и градът - шести сезон епизод- 1 Кари си уговаря среща с писателя Джак Бъргър, което едновременно силно я вълнува, но и притеснява. Тя се опасява, че ще провали нещата и цялата връзка вече е обречена.35 мин.
Филми
22:50Сексът и градът - шести сезон епизод- 2 Връзката на Кари и Джак върви чудесно. Първите няколко срещи са почти перфектни и изпълнени със страстни демонстрации на привързаност. Но след нощ на кротък секс Кари открива, че страстта, която споделят, не важи в 30 мин.
Филми
23:20Сексът и градът - шести сезон епизод- 3 Вече преодолели проблемите в леглото, Кари и Бъргър бързо минават на следващата стъпка във връзката си, като Кари отива до апартамента му. Там тя не вижда жилището на плашещ ерген, но Бъргър използва момента, за да 35 мин.
Филми
23:55Подли камериерки - трети сезон епизод- 9 Евелин има голяма изненада за Ейдриън след завръщането му от болница. Себастиан насърчава Кармен да излъже за връзка с Джаклин. Зойла е шокирана от тайна, която Женевиев е пазила от нея. Марисол с изненадващи откри50 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg