ТВ програма FOX Life - Неделя, 08.05.2016

00:10Дарма и Грег - пети сезон епизод 15 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сн30 мин.
Филми
00:40Дарма и Грег - пети сезон епизод 16 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сн30 мин.
Филми
01:10Дарма и Грег - пети сезон епизод 17 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сн25 мин.
Филми
01:35Дарма и Грег - пети сезон епизод 18 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сн25 мин.
Филми
02:00Дарма и Грег - пети сезон епизод 19 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сн25 мин.
Филми
02:25Дарма и Грег - пети сезон епизод 20 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сн25 мин.
Филми
02:50Дарма и Грег - пети сезон епизод 21 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сн20 мин.
Филми
03:10Тайнствени афери - трети сезон епизод 8 Ани и Оги откриват убежището на Джай, пълно с материали за Саймън Фишър, и споделят откритото с Артър45 мин.
Филми
03:55Тайнствени афери - трети сезон епизод 9 Лена Смит е твърдо решена да натопи Ани като предател и дори успява да убеди Артър45 мин.
Филми
04:40Тайнствени афери - трети сезон епизод 10 Няколко месеца след престрелката Ани е извън опасност за живота, но все още се възстановява40 мин.
Филми
05:20Поднови или продай - риалити епизод 26 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че 20 мин.
Филми
05:40Поднови или продай - риалити епизод 27 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че 20 мин.
Филми
06:00Шепот от отвъдното - трети сезон епизод 7 Мелинда и Джим обсъждат отвличане. Семейство наема медиум, но според Мелинда той им казва това, което искат да чуят и ги заблуждава. Тя разбира, че с изчезналото момиче се е случило друго.50 мин.
Филми
06:50Шепот от отвъдното - трети сезон епизод 8 Мелинда се сблъсква с два призрака, които отказват да стоят в отвъдното и създават проблеми на мъж и дъщеря му. Призраците принуждават Мелинда да играе на игра с двайсет въпроса.55 мин.
Филми
07:45Шепот от отвъдното - трети сезон епизод 9 Докато Мелинда и Джим се грижат за Бека, Мелинда разбира, че и Бека вижда мъртвите.55 мин.
Филми
08:40Шепот от отвъдното - трети сезон епизод 10 Мелинда е в дома на младо момче - Райли и докато украсяват коледната елха, Мелинда се опитва да го накара да разкрие странните неща, които вижда.55 мин.
Филми
09:35Шепот от отвъдното - трети сезон епизод 11 Мелинда помага на Нед в новата му гимназия, където има няколко бродещи призрака. Тя се оказва в центъра на гимназиалните клюки и романси преди да открие причините за появата на призраците.60 мин.
Филми
10:35Обвързани - седми сезон епизод 9 Джеф и Одри се присъединяват към Адам и Джен на готварски курс, който се превръща в състезание, след като Джен обижда гозбите на Одри. Тими е стреснат от приликата си с гаджето на Ръсел Рада.25 мин.
Филми
11:00Обвързани - седми сезон епизод 10 Джен открива, че момчетата не са планирали ергенско парти за Адам и ги принуждава да го организират. Междувременно тя рисува стенопис в стаята на бебето на Джеф и Одри, който с оказва доста нецензурен.25 мин.
Филми
11:25Връзки - втори сезон епизод 5 Мика и Александър тръгват да оглеждат мебели с които да обзаведат стаята на бъдещият наследник. Двамата изпадат в низ от комични ситуации, които карат ветеранката Мика да се чувства нелепо.1 ч. 5 мин.
Филми
12:30Храна за душата - игрален филм епизод Готвачът с немско и гръцко потекло Зинос има голяма закусвалня. Храната е лоша, но все пак се яде. Редовните клиенти всеки ден се угощават с безвкусни въглехидрати и евтина бира. Той решава да смути спокойствието им 2 ч.
Филми
14:30Обратно в играта - първи сезон епизод 7 След инцидент по време на тренировка Оръдието и Дик са изпратени за обучение по безопасност и чувствителност.35 мин.
Филми
15:05Обратно в играта - първи сезон епизод 8 Дани е подложен на тормоз, след като е ударен с топка, и Оръдието обучава Ейнджълс като елитен взвод, за да може Дани да получи реванш срещу Пиратите в игра на пейнтбол.30 мин.
Филми
15:35Обратно в играта - първи сезон епизод 9 Тери си играе на политика, след като предизвиква Дик за поста президент на лигата.30 мин.
Филми
16:05Обратно в играта - първи сезон епизод 10 Когато Тери се опитва да планира специална семейна Коледа, Оръдието решава да прекара празниците със старите си военни другари, като всява раздор у дома.30 мин.
Филми
16:35Обратно в играта - първи сезон епизод 11 Лигата временно отстранява Оръдието от отбора след появата на видео, в което той проявява бездушие към децата.30 мин.
Филми
17:05Обратно в играта - първи сезон епизод 12 Дани е развълнуван, когато за училищен проект трябва да работи в екип със своята възлюбена Ванеса.30 мин.
Филми
17:35Обратно в играта - първи сезон епизод 13 Тери се опитва да помогне на влюбената Лулу да привлече вниманието на Патрик - красив млад лекар, току-що пристигнал в града.30 мин.
Филми
18:05Жената в мен - игрален филм епизод Джордж е мачо тип по рождение, сваляч на много жени. Приоритетите му са горещите купони, скъпите коли и работата му, но се появява Уоли, която му я отнема. Тя знае всичките му интимни тайни и потвърждава, че е неговото 1 ч. 55 мин.
Филми
20:00Скандал - пети сезон епизод 17 Когато се забъркаш в неприятности, можеш да разчиташ на един човек - Оливия Поуп. Оливия е професионален коректор и решава проблеми, преди някой да е разбрал за тях.60 мин.
Филми
21:00Имало едно време - пети сезон епизод 17 Една жена (Дж. Морисън) е предопределена да спаси град в Мейн, обитаван от омагьосани приказни герои, забравили своята самоличност. В Сторибрук я довежда синът ?, когото е дала за осиновяване преди години60 мин.
Филми
22:00Сготвено с любов- втори сезон епизод 11 Габи се връща от специализация в Швейцария и няма търпение да види Джош след всичко между тях. Джош твърди, че е добре и настоява Габи да започне работа при новия му съсед. Джош мисли, че той си пада по нея и решава30 мин.
Филми
22:30Сготвено с любов- втори сезон епизод 12 Габи се среща със симпатяга на име Тейлър, но за да няма Джош нищо против, го запознава със съседката си Сара.25 мин.
Филми
22:55Сготвено с любов- втори сезон епизод 13 София напуска работа и Габи кара Джош да я наеме. Габи не може да каже на София, че не получава работата и държи Джош далече от нея, докато тя се води че работи. Алан иска да се срещне с майката на Елиът и той я кан25 мин.
Филми
23:20Сготвено с любов- втори сезон епизод 14 Братът на София - Бенджи, пристига в Сан Франциско и няма нищо общо с хлапето от спомените на Габи. Привлечена от възрастната му версия, Габи е щастлива, че Бенджи я кани на среща. София я предупреждава да стои дале25 мин.
Филми
23:45Дарма и Грег - пети сезон епизод 22 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сн25 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg