ТВ програма FOX Life - Понеделник, 30.11.2020

00:20Династия - След ужасяваща катастрофа, Кълхейн отчаяно се нуждае от помощта и защитата на Фалън, докато тя трябва да поеме товара на неговите лъжи. Междувременно, Блейк демонстрира липса на срам да използва семейството за подпомагане на собствените си инте55 мин.
Филми
01:15Съседи - Кейти възприема Сара в нова светлина през първия ? работен ден в старческия дом, Ник прави стряскащо откритие, докато помага на Енцо да получи втори шанс в любовта, а Рон и Патриша са домакини на вечеринка с изненадващо изпълнение от миналото им.25 мин.
Филми
01:40Съседи - Първият госпъл брънч в Смолс не само връща Рон и Патриша към хора от миналото им, но и вдъхновява обитателите на Съседи да се справят с различни житейски дилеми, докато Ейми попада на неочаквани новини за Ник. - Drama - 201950 мин.
Филми
02:30Династия - Докато семейство Карингтън успява да разкрие опасен враг по време на празненството на Бъдни вечер, Фалън и Блейк спорят как най-добре да овладеят ситуацията, изваждайки на повърхността неизказани огорчения. Междувременно, Кристъл подозира, че А55 мин.
Филми
03:25Династия - След ужасяваща катастрофа, Кълхейн отчаяно се нуждае от помощта и защитата на Фалън, докато тя трябва да поеме товара на неговите лъжи. Междувременно, Блейк демонстрира липса на срам да използва семейството за подпомагане на собствените си инте50 мин.
Филми
04:15Специализантът - Когато Бел предпочита да ползва апаратурата на Джулиан Буут вместо наличната в болницата, Кит и Ей Джей са принудени да загърбят враждата си и да се обединят срещу него, докато междувременно Конрад и Ник трябва да сбъднат мечтата на едно 55 мин.
Филми
05:10Специализантът - Хелоуин в болницата става наистина призрачен, когато в нея е приета млада жена с ужасяващи нощни кошмари, докато Девън е дежурен в спешното отделение, а Ник е в паника заради решението си да заведе отскоро трезвата си сестра на купон. - D50 мин.
Филми
06:00Поднови или продай: Ванкувър - Карън и Иън са живяли по цял свят, но когато решили да се установят и да отгледат двете си деца, те се влюбили в идилична, макар и изолирана къща в планината с невероятна гледка към океана. Вече с двама тийнеджъри и принуден25 мин.
Филми
06:25Поднови или продай: Ванкувър - Кати се е преместила в ергенското бунгало на плажа на Питър преди две години, но никога не се е чуствала добре. Мястото ? напомня за множеството жени от миналото на Питър, затова тя отчаяно се нуждае от помощта на Тод, за да25 мин.
Филми
06:50Станция 19 - Миранда Бейли посещава Бен на работа и се запознава с новите му колеги. Докато екипът е изпратен да овладее инцидент с автомобил, Анди и Мая се заемат да осъществят първото си наблюдение. - Drama - 201855 мин.
Филми
07:45Връзки - Мика и Александър тръгват да оглеждат мебели с които да обзаведат стаята на бъдещият наследник. Двамата изпадат в низ от комични ситуации, които карат ветеранката Мика да се чувства нелепо. - Entertainment - 201655 мин.
Филми
08:40Американска съпруга - Ана-Кат се сприятелява с дъщерята на Клоуи Мюлер и когато Кейти се опитва да избягва Клоуи и да държи момичетата далеч една от друга, ги принуждава да поемат нещата в свои ръце, а междувременно Грег насърчава Оливър да не крие страст25 мин.
Филми
09:05Американска съпруга - Децата са на училищни танци, а Кейти и Грег се готвят за романтична вечер, но Ана-Кат е съкрушена, че момчето, което харесва, не я е поканило на танц, а Оливър се паникьосва, когато предсказанията на градската врачка започват да се с30 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - Майк се връща, за да открие, че Зак държи Сюзън като заложник.55 мин.
Филми
10:30Анатомията на Грей - Бурята в Сиатъл продължава, а след като токът в болница Грей Слоун спира, лекарите трябва да се борят за животите на техните пациенти. Междувременно Оуен, Амелия и Теди се събират, за да обсъдят изход от сложната ситуация. - Drama - 260 мин.
Филми
11:30Д-р Хаус - Докато членовете на екипа се опитват да излекуват портретист, заприличал външно на Пикасо, Хаус използва всяка получена информация, за да забърква интриги между тях. - Drama - 200855 мин.
Филми
12:25Вода за слонове - Действието на филма се развива през 30-те години на XX век, когато студент по ветеринарна медицина започва работа в пътуващ цирк и се влюбва в жената на управителя на цирка. - Drama - 20112 ч. 45 мин.
Филми
15:10Станция 19 - Анди, Джак и още 18 кандидати са подложени на тест за мястото на капитан на Участък 19. Междувременно Травис е действащ капитан, докато Анди и Джак очакват заветния ден, а Бен решава да говори с Вик за страховете ?. - Drama - 201855 мин.
Филми
16:05Анатомията на Грей - Бурята в Сиатъл продължава, а след като токът в болница Грей Слоун спира, лекарите трябва да се борят за животите на техните пациенти. Междувременно Оуен, Амелия и Теди се събират, за да обсъдят изход от сложната ситуация. - Drama - 260 мин.
Филми
17:05Американска съпруга - В този необикновен епизод под формата на мюзикъл Кейти оставя семейството да се оправя само, но планът й се обръща срещу нея, когато децата се чувстват чудесно, а основния удар от липсата й се стоварва върху Грег. - Comedy - 201925 мин.
Филми
17:30Американска съпруга - Когато семейството на Ото навлиза в нова ера, Кейти и Грег взимат емоционално решение да продадат семейния си миниван. Междувременно, Оливър претърпява неуспех, което го кара да помисли отново как би могъл да постигне целите си. - C30 мин.
Филми
18:00Отчаяни съпруги - Сюзън е изненадана да се запознае с новото гадже на Еди, Линет поставя под съмнение домакинската работа на Том, Габриел помага на жена да открие себе си, а Бри е принудена да изтърпява траура на тъщата си.60 мин.
Филми
19:00Връзки - Тони току-що е осъзнал факта, че е наследник на най-старата и утвърдена погребална агенция в града. Така човекът наскоро завърнал се от смъртта, сега ще прави с нея бизнес. - Entertainment - 201660 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - Когато Уилсън принуждава Хаус да отиде на погребението на баща си, Хаус изпробва всяка възможна тактика, за да протака. - Drama - 200860 мин.
Филми
21:00Родители под чехъл - Когато Никол кани момче вкъщи, което не е много подходящо да ? бъде гадже, Кей се опитва да се увери, че сърцето на дъщеря ? няма да бъде разбито. - Comedy - 201930 мин.
Филми
21:30Родители под чехъл - Майк и Кей мислят да запишат Марк в чартърно училище, след като той е бил извикан в кабинета на директора за тормоз на учителя си. Кей се страхува, че шансовете на Марк да бъде приет могат да бъдат провалени от случай на тормоз в нейн30 мин.
Филми
22:00Красавицата и пекарят - Даниел и Ноа се виждат отново след раздялата си, но желанието на Даниел да води нормален живот застава помежду им. А Натали се надява, че празненството за 15-тата ? годишнина може да сдобри Рафаел и Мари и да сплоти цялото семейств55 мин.
Филми
22:55Анатомията на Грей - Мередит оспорва подходът на Линк към пациент. Маги се тревожи, че Ричард, Джаксън и Катрин не са приели диагнозата на Катрин. В същото време Делука изпъква в операционната зала, докато Оуен изпитва трудности. - Drama - 201860 мин.
Филми
23:55Станция 19 - Анди, Джак и още 18 кандидати са подложени на тест за мястото на капитан на Участък 19. Междувременно Травис е действащ капитан, докато Анди и Джак очакват заветния ден, а Бен решава да говори с Вик за страховете ?. - Drama - 201860 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg