ТВ програма FOX Life - Понеделник, 06.06.2016

00:50Подли камериерки - трети сезон ,епизод 7 Марисол се бори с това, че Джеси е неин приятел и служител. Зойла замисля план. Евелин преследва мечтата си да осинови дете. Кариерата на Кармен набира скорост. Роузи става подозрителна.50 мин.
Филми
01:40Скандал - четвърти сезон ,епизод 16 Оливия се задейства, когато научава, че жена може да разкрие сексуалните тайни на елита на Вашингтон. Елизабет се опасява, че сестрата на Мели може да е пагубна за политическите им амбиции.45 мин.
Филми
02:25Скандал - четвърти сезон ,епизод 17 Майкъл се оказва забъркан в кофти ситуация. Дейвид продължава усилията си да свали Бе-шест тринайсет.45 мин.
Филми
03:10Скандал - четвърти сезон ,епизод 18 Дейвид се опитва да вербува бивши агенти на Б613. Междувременно конгресмен моли Оливия да помогне на баща му да избегне смъртна присъда.45 мин.
Филми
03:55Скандал - четвърти сезон ,епизод 19 Роуън се завръща, а залогът достига връхната си точка за екипа, докато се опитват да унищожат Б613. Междувременно Оливия получава обаждане относно убийството на жената на кмета и е помолена да поеме отново случая.45 мин.
Филми
04:40Скандал - четвърти сезон ,епизод 20 Екипът за борба с Б613 е в сериозна опасност и всички са принудени да вземат драстични мерки, за да осигурят безопасността си. В Белия дом Мели е потресена, когато нацията се обръща срещу нея и Сайръс е принуден да я за40 мин.
Филми
05:20Поднови или продай - риалити ,епизод 48 Дейв е купил разпадащо се провинциално бунгало върху защитена земя преди 12 години с предишната си приятелка. Криста се е нанесла и никога не е почувствала дома като свой. Дали Хилари ще оправи всичко и ще спечели с20 мин.
Филми
05:40Поднови или продай - риалити ,епизод 49 Калъм и Рейчъл са купили полуапартамент с три спални в града с намеренията да си родят второ дете. Когато майката природа ги е уведомила, че ще си имат близнаци, Рейчъл е разбрала, че са направили огромна грешка с п23 мин.
Филми
06:03Поднови или продай - риалити ,епизод 51 Когато за пръв път ремонтирали дома си, Стефани и Питър не са очаквали ново бебе, нито нанасянето на бащата на Стефани. Дали Дейвид ще им намери подходящ дом, или Хилари ще сътвори мястото, от което двамата имат нуж27 мин.
Филми
06:30Дизайнери в действие - риалити ,епизод 7 Млади дизайнери, амбицирани да влязат в модния бизнес се впускат в шеметна надпревара помежду си и в борба с предизвикателствата на компетентно жури. Победителят ще представи колекцията си на Модната седмица в Лодз50 мин.
Филми
07:20Танцовата битка на Аби - сезон 2 ,епизод 2 Тази седмица темата е Осмели се да бъдеш себе си, а танците са вдъхновени от Лейди Гага. Състезателите се борят да изразят индивидуалността си под зоркия поглед на Ричи Джаксън. Играта загрубява, когато една майк55 мин.
Филми
08:15Жертви на модата - единадесети сезон ,епизод 12 Хора с липса на стил се сблъскват с истината за лошия си вкус за облекло. Mоден експерт, загрижени приятели, семейства и професионален стилист предизвикват, окуражават и напътстват близките си как да подобря55 мин.
Филми
09:10Грозната Бети - втори сезон ,епизод 9 Грозната Бети се завръща за още по предизвикателен втори сезон. Начело на звездният актьорски състав е Америка Ферера носителката на Еми и Златен глобус. Завладейте модния подиум със стил във всеки един епизод от втор55 мин.
Филми
10:05Грозната Бети - втори сезон ,епизод 10 Хенри неохотно се съгласява да излезе на двойна среща с Бети и една невероятна двойка - Хилда и Джио. Междувременно Вилхелмина се опитва да промени имиджа си на зла кралица, но се проваля, след като се скарва с едно 55 мин.
Филми
11:00Агнешко - първи сезон ,епизод 22 Джулс и Грейсън обмислят дали да бъдат приятели с облаги. Междувременно Анди наема бавачка, за да помогне на Ели, а Травис печели от новия план на Боби.30 мин.
Филми
11:30Скандал - пети сезон ,епизод 21 Когато се забъркаш в неприятности, можеш да разчиташ на един човек - Оливия Поуп. Оливия е професионален коректор и решава проблеми, преди някой да е разбрал за тях.55 мин.
Филми
12:25Връзки - втори сезон ,епизод 9 В дома си Мика намира забравен багаж от съпруга й Тони. Тя попада на подробните записки на Тони. Заинтересувана тя се зачита и разбира какво оръжие държи в ръцете си. Паметта на Тони.50 мин.
Филми
13:15Тайнствени афери - четвърти сезон ,епизод 16 Ани се предава на Хенри с надеждата, че ще ? се отвори добра възможност да го отстрани. Докато той я държи под ключ в щаба в Хонконг, Оги работи с местното управление на ЦРУ, за да ? помогне.55 мин.
Филми
14:10Жертви на модата - единадесети сезон ,епизод 13 Хора с липса на стил се сблъскват с истината за лошия си вкус за облекло. Mоден експерт, загрижени приятели, семейства и професионален стилист предизвикват, окуражават и напътстват близките си как да подобря55 мин.
Филми
15:05Танцовата битка на Аби - сезон 2 ,епизод 3 Състезателите се стараят да получат танцово безсмъртие с темата на седмицата - Богове и простосмъртни. Умението е Сила и победителят тази седмица, заедно с майка му, ще разберат, че да притежаваш сила не винаги е60 мин.
Филми
16:05Татенце - трети сезон ,епизод 10 Бен осъзнава с ужас, че е излизал с новата приятелка на Тъкър, Стефани и е убеден, че тя е с него, само за да отмъсти на Бен за тежката им раздяла.30 мин.
Филми
16:35Татенце - трети сезон ,епизод 11 Бони запознава Бен с Бейли, сприхава бъбривка с ужасен характер.30 мин.
Филми
17:05Грозната Бети - втори сезон ,епизод 11 Аманда посещава ясновидка, за да научи кой е баща ?. Междувременно Бети кара Даниъл да използва истински модели по време на седмицата на модата, а Вилхелмина получава неочаквани новини.55 мин.
Филми
18:00Грозната Бети - втори сезон ,епизод 12 Новият парфюм на Бети подлудява Хенри, а и самата Бети, след като тя неразумно започва да използва смъртоносния аромат, забъркан от починалата Фей Сомърс, и започва да се държи странно.60 мин.
Филми
19:00Агнешко - първи сезон ,епизод 22 Джулс и Грейсън обмислят дали да бъдат приятели с облаги. Междувременно Анди наема бавачка, за да помогне на Ели, а Травис печели от новия план на Боби.25 мин.
Филми
19:25Парченца живот - четвърти сезон ,епизод 3 Кати разстройва Пол, когато се опитва да му помогне да продължи напред.35 мин.
Филми
20:00Подли камериерки - трети сезон ,епизод 8 Кармен става изобретателна на двойна среща. Зойла застава между Женевиев и нейния приятел. Марисол открива нова страна на Джеси. Роузи и Ернесто имат разногласия за работата ?.60 мин.
Филми
21:00Кралски особи - сериал ,епизод 10 След разкриването на Тед като убиеца на Саймън, кралското семейство се обединява срещу плана на Джефри Стюарт да ги съсипе.60 мин.
Филми
22:00Връзки - втори сезон ,епизод 10 Съдът най-сетне произнася дългочаканото си решение. Но противно на очакванията на всички, в битката няма победители и победени. На Мика и Тони е отсъдено взаимно попечителство над Дара. Разводът най-после е факт, а бившите 55 мин.
Филми
22:55Татенце - трети сезон ,епизод 12 Младеж изненадващо става баща на момиченце, оставено на прага му от бивше гадже. Той решава да отгледа бебето с помощта на майка си, брат си Дани, най-добрият му приятел и близката му приятелка Райли, която тайно си пада п30 мин.
Филми
23:25Татенце - трети сезон ,епизод 13 Влюбената Бони осъзнава колко й липсва бившият й приятел, Брад и моли Тъкър да им помогне да се съберат отново.30 мин.
Филми
23:55Агнешко - първи сезон ,епизод 23 Джулс окуражава Травис да напише реч за дипломирането си. Когато тя прочита речта без негово разрешение и пренебрегвайки предупреждението на Грейсън, се натъжава, понеже не е спомената. Ели прави добро на Лори, а Боби се о30 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg