ТВ програма FOX Life - Петък, 01.05.2015

00:20Сексът и градът - трети сезон еп. 4 Дали жените искат да бъдат спасени? Дали живеят, за да смачкат самочувствието на други жени? Съществува ли понятието пол? Писателката Кари Брадшоу отговаря на тези въпроси в седмичната си рубрика, черпейки вдъхновение о30 мин.
00:50Жега в Кливланд - трети сезон еп. 13 Три очарователни приятелки от Лос Анджелис - писателка, козметичка на звездите и бивша звезда от сапунен сериал променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд. Те откриват, че там са желан25 мин.
Филми
01:15Дарма и Грег - пети сезон еп. 8 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сноби,25 мин.
01:40Тайнствени афери - първи сезон еп. 8 Младата агентка и стажантка на ЦРУ Ани Уокър е изпратена да работи с Отдел за вътрешна защита. Оги Андерсън е сляп технически специалист, който става наставник на Ани в новия й живот в ЦРУ. Прикритието на Уокър е, че р45 мин.
02:25Затрупани - втори сезон еп. 16 Сериал за борбата и лечението на хора, страдащи от компулсивно трупане на вещи. Болният работи с психиатър/психолог, професионален организатор и специалист по екстремно почистване. Всеки от тях е специализирал в лечението на45 мин.
03:10Декоратори за милион долара - втори сезон еп. 7 Пет от най-търсените интериорни декоратори в Лос Анджелес се справят под стрес в сложната индустрия на дизайна в полза на своите богати, известни и изключително взискателни клиенти. С големи бюджети и ноу-ха40 мин.
03:50Тори и Дийн: И заживели щастливо - риалити еп. 9 Тори и Дийн превръщат обикновената сватба на някоя щастлива двойка в нещо специално. Тори сбъдва мечтите за прекрасна сватба на бъдещата булка, а Дийн помага на бъдещия младоженец да преплува през мътните в45 мин.
Шоу
04:35Жертви на модата - десети сезон еп. 16 Хора с липса на стил се сблъскват с истината за лошия си вкус за облекло. Mоден експерт, загрижени приятели, семейства и професионален стилист предизвикват, окуражават и напътстват близките си как да подобрят трайно 40 мин.
05:15Затрупани - втори сезон еп. 15 Сериал за борбата и лечението на хора, страдащи от компулсивно трупане на вещи. Болният работи с психиатър/психолог, професионален организатор и специалист по екстремно почистване. Всеки от тях е специализирал в лечението на45 мин.
06:00Разведени в Холивуд - първи сезон еп. 2 Група красиви жени, разделили се с някои от най-известните мъже в Америка, започват живота си наново. Всички са се омъжили млади, но сега късат връзките си със славата и се концентрират върху себе си, вместо върху п50 мин.
06:50Жертви на модата - десети сезон еп. 16 Хора с липса на стил се сблъскват с истината за лошия си вкус за облекло. Mоден експерт, загрижени приятели, семейства и професионален стилист предизвикват, окуражават и напътстват близките си как да подобрят трайно 50 мин.
07:40Декоратори за милион долара - втори сезон еп. 7 Пет от най-търсените интериорни декоратори в Лос Анджелес се справят под стрес в сложната индустрия на дизайна в полза на своите богати, известни и изключително взискателни клиенти. С големи бюджети и ноу-ха50 мин.
08:30Разведени в Холивуд - първи сезон еп. 1 Група красиви жени, разделили се с някои от най-известните мъже в Америка, започват живота си наново. Всички са се омъжили млади, но сега късат връзките си със славата и се концентрират върху себе си, вместо върху п50 мин.
09:20Имало едно време - трети сезон еп. 19 Ема, Мери, Дейвид, Реджина, г-н Голд и Хук пристигат в приказното царство и ги посреща пасаж недружелюбни русалки. Хенри бяга от Изгубените момчета заедно с беглец от плена на Питър Пан. Нийл пътува през омагьосаната 55 мин.
10:15Две момчета и едно момиче - втори сезон еп. 20 Комедията следва приятелството на Бърг, Пийт и Шарън, които са заедно от колежа и дори живеят в една сграда. Във 2 сезон Бърг се записва в медицински колеж. Пийт се отказва от архитектурата, за да стане консу30 мин.
10:45Анатомията на Грей - единадесети сезон еп. 15 Медицинска драма със забавни, секси и болезнени житейски истории. В 11 сезон нова лекарка замества Кристина. Дерек иска да се премести във Вашингтон и Мередит търси равновесие. Кали и Аризона избират сурогатна55 мин.
Филми
11:40Скандал - четвърти сезон еп. 15 Бивш медиен консултант, Оливия Поуп се е посветила на това да брани обществения имидж на елита. Два месеца са минали откогато Оливия и Джейк напуснаха Вашингтон. Фитз и Сайръс правят всичко възможно, за да имат позитивно въ55 мин.
12:35Подли камериерки - втори сезон еп. 13 Убийства и интриги царят в богати семейства в Бевърли Хилс. Персоналът е умен, духовит и подъл, колкото работодателите си. Във 2 сезон Роузи е арестувана от имиграционни служби55 мин.
13:30Шепот от отвъдното - трети сезон еп. 16 Мелинда Гордан има способност да общува с мъртвите и помага на духове да преминат отвъд като им съдейства в разрешаването на земните им проблеми. Дарбата, колкото и примамлива да изглежда на пръв поглед, е бреме, с 55 мин.
14:25Жертви на модата - десети сезон еп. 17 Хора с липса на стил се сблъскват с истината за лошия си вкус за облекло. Mоден експерт, загрижени приятели, семейства и професионален стилист предизвикват, окуражават и напътстват близките си как да подобрят трайно 55 мин.
15:20Декоратори за милион долара - втори сезон еп. 8 Пет от най-търсените интериорни декоратори в Лос Анджелес се справят под стрес в сложната индустрия на дизайна в полза на своите богати, известни и изключително взискателни клиенти. С големи бюджети и ноу-ха55 мин.
16:15Жега в Кливланд - трети сезон еп. 14 Три очарователни приятелки от Лос Анджелис - писателка, козметичка на звездите и бивша звезда от сапунен сериал променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд. Те откриват, че там са желан25 мин.
Филми
16:40Дарма и Грег - пети сезон еп. 9 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сноби,30 мин.
17:10Сексът и градът - трети сезон еп. 3 Дали жените искат да бъдат спасени? Дали живеят, за да смачкат самочувствието на други жени? Съществува ли понятието пол? Писателката Кари Брадшоу отговаря на тези въпроси в седмичната си рубрика, черпейки вдъхновение о35 мин.
17:45Сексът и градът - трети сезон еп. 4 Дали жените искат да бъдат спасени? Дали живеят, за да смачкат самочувствието на други жени? Съществува ли понятието пол? Писателката Кари Брадшоу отговаря на тези въпроси в седмичната си рубрика, черпейки вдъхновение о35 мин.
18:20Имало едно време - трети сезон еп. 20 Ема, Мери, Дейвид, Реджина, г-н Голд и Хук пристигат в приказното царство и ги посреща пасаж недружелюбни русалки. Хенри бяга от Изгубените момчета заедно с беглец от плена на Питър Пан. Нийл пътува през омагьосаната 55 мин.
19:15Тайнствени афери - първи сезон еп. 9 Младата агентка и стажантка на ЦРУ Ани Уокър е изпратена да работи с Отдел за вътрешна защита. Оги Андерсън е сляп технически специалист, който става наставник на Ани в новия й живот в ЦРУ. Прикритието на Уокър е, че р55 мин.
20:10Шепот от отвъдното - трети сезон еп. 17 Мелинда Гордан има способност да общува с мъртвите и помага на духове да преминат отвъд като им съдейства в разрешаването на земните им проблеми. Дарбата, колкото и примамлива да изглежда на пръв поглед, е бреме, с 50 мин.
21:00Хитч - игрален филм еп. 1 Романтична комедия за Алекс Хитч Хитчънс (Уил Смит) - най-добрият специалист по романтични проблеми в Ню Йорк. За три срещи, той гарантира, че ще получите момичето на мечтите си.2 ч. 15 мин.
Комедия
23:15Любовни авантюри - първи сезон еп. 1 Четири приятелки намират подкрепа и насока помежду си, докато се борят с бурните житейски пътешествия през вълнение, тайни и предателство.55 мин.

Програма на FOX Life за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg