ТВ програма FOX Life - Четвъртък, 01.06.2017

00:50Обвързани - трети сезон , еп. 3 Джеф е изненадан, когато Одри го информира, че новият му приятел от фитнеса е гей.30 мин.
Филми
01:20Обвързани - трети сезон , еп. 4 За нещастие на Одри, сексисткият баща на Джеф, който очаква тя да му угажда, удължава визитата си при тях, след като изкълчва глезена си.25 мин.
Филми
01:45Майка бунтар - първи сезон , еп. 5 Джил пътува с метрото към Бруклин с Ванеса, за да присъстват на парти, където Джил се сближава с непретенциозните майки.25 мин.
Филми
02:10Майка бунтар - първи сезон , еп. 6 Джил трябва да разчита на хитростта си, когато Брук започва да ражда, но не могат да стигнат до избраната болница.30 мин.
Филми
02:40Грозната Бети - трети сезон , еп. 18 Бети се запознава с майката на Мат, но нещата не вървят по план. Междувременно, Вилхелмина проявява изобретателност в справянето с ниските приходи, Даниъл среща нова спънка във връзката си с Моли, а семейство Суарез св50 мин.
Филми
03:30Грозната Бети - трети сезон , еп. 19 Даниъл и Вилхелмина се надяват, че издание на Моуд, посветено на секса, ще обърне лошия им късмет. Междувременно, Мат се стеснява да направи нова стъпка във връзката си, а Марк и Аманда обединяват сили, за да дадат на 50 мин.
Филми
04:20Д-р Зоуи Харт - първи сезон , еп. 12 Зоуи крие новото си приятелство с Анабет (периодичната гост звезда Кейтлин Блек), която не иска Лемън да разбира. Лемън иска да стане новата Ръководителка на матроните на Блубел.50 мин.
Филми
05:10Татенце - трети сезон , еп. 5 Когато плажът, устроен от Бен на покрива, е затворен от настоящата домоуправителка Сондра (в ролята - Рашна Кхатау), момчетата подемат кампания да я свалят от поста ?, за да управляват те сградата.25 мин.
Филми
05:35Татенце - трети сезон , еп. 6 Бен намира мобилния телефон на сладката Сидни (Ейми Кареро), но когато, без да иска, закъснява за първата им среща, убеждава Тъкър да се представи за него и да поеме вината.25 мин.
Филми
06:00Хотел към ада - втори сезон , еп. 6 Гордън Рамзи отива във Върмонт с надеждата да преобрази гостилница Четири сезона, но се оказва, че мястото няма нищо общо с популярната луксозна верига хотели.50 мин.
Филми
06:50Грозната Бети - трети сезон , еп. 18 Бети се запознава с майката на Мат, но нещата не вървят по план. Междувременно, Вилхелмина проявява изобретателност в справянето с ниските приходи, Даниъл среща нова спънка във връзката си с Моли, а семейство Суарез св55 мин.
Филми
07:45Грозната Бети - трети сезон , еп. 19 Даниъл и Вилхелмина се надяват, че издание на Моуд, посветено на секса, ще обърне лошия им късмет. Междувременно, Мат се стеснява да направи нова стъпка във връзката си, а Марк и Аманда обединяват сили, за да дадат на 55 мин.
Филми
08:40Д-р Зоуи Харт - първи сезон , еп. 12 Зоуи крие новото си приятелство с Анабет (периодичната гост звезда Кейтлин Блек), която не иска Лемън да разбира. Лемън иска да стане новата Ръководителка на матроните на Блубел.55 мин.
Филми
09:35Татенце - трети сезон , еп. 5 Когато плажът, устроен от Бен на покрива, е затворен от настоящата домоуправителка Сондра (в ролята - Рашна Кхатау), момчетата подемат кампания да я свалят от поста ?, за да управляват те сградата.30 мин.
Филми
10:05Татенце - трети сезон , еп. 6 Бен намира мобилния телефон на сладката Сидни (Ейми Кареро), но когато, без да иска, закъснява за първата им среща, убеждава Тъкър да се представи за него и да поеме вината.25 мин.
Филми
10:30Обвързани - трети сезон , еп. 3 Джеф е изненадан, когато Одри го информира, че новият му приятел от фитнеса е гей.30 мин.
Филми
11:00Обвързани - трети сезон , еп. 4 За нещастие на Одри, сексисткият баща на Джеф, който очаква тя да му угажда, удължава визитата си при тях, след като изкълчва глезена си.30 мин.
Филми
11:30Скандал - шести сезон , еп. 13 Бивш медиен директор в Белия дом основава своя компания за кризисен мениджмънт само за да открие, че не само нейните клиенти имат тайни.55 мин.
Филми
12:25Лекарите от Чикаго - първи сезон , еп. 13 Д-р Холстед и Шарън Гудуин се занимават със съпруг, който настоява да вземе яйцеклетки от наскоро починалата си съпруга, докато д-р Чарлз и д-р Чой трябва да помогнат на пациент, който иска да отреже ръката си, тъ55 мин.
Филми
13:20Хотел към ада - втори сезон , еп. 7 Гордън пътува до Уудбъри, за да помогне на брат и сестра, чиито трудни взаимоотношения заплашват да провалят бизнеса на ханчето Къртис Хаус.55 мин.
Филми
14:15Майка бунтар - първи сезон , еп. 5 Джил пътува с метрото към Бруклин с Ванеса, за да присъстват на парти, където Джил се сближава с непретенциозните майки.25 мин.
Филми
14:40Майка бунтар - първи сезон , еп. 6 Джил трябва да разчита на хитростта си, когато Брук започва да ражда, но не могат да стигнат до избраната болница.30 мин.
Филми
15:10Малки сладки лъжкини , еп. 10 Пейдж устройва на Емили парти изненада за рождения ? ден, себеотрицанието на Мона носи първите добри новини за Хана и майка ?, а Езра получава някои обезпокоителни вести.60 мин.
Филми
16:10Грозната Бети - трети сезон , еп. 20 Семейство Суарез получават покана да се срещнат с бащата на Мат, който е прочут милионер, Калвин Хартли търси великденски яйца, Бети вижда в това шанс да се сближи с Мат, а Даниъл използва възможността да направи пари 55 мин.
Филми
17:05Грозната Бети - трети сезон , еп. 21 Калвин Хартли е готов да измъкне Моуд от финансово затруднение, но бебето Уилям е отвлечено и Бети е погълната от последвалата драма. Междувременно, Арчи кани Хилда да се включи в политическата му кампания.55 мин.
Филми
18:00Татенце - трети сезон , еп. 7 Райли се обзалага с Бен, че няма да успее да излезе на втора среща с Хедър (Каси Сербо). Бен с удоволствие приема предизвикателството, но когато Хедър не се въодушевява от възможността да излезе отново с него, той предприема 30 мин.
Филми
18:30Татенце - трети сезон , еп. 8 Тъкър все още не е казал на баща си, че не е адвокат, което се оказва проблем, понеже Маршал Добс (Филип Морис) идва на неочаквано посещение. Тъкър и Бен разработват план как да продължат с измамата, но всичко се сгромолясва,30 мин.
Филми
19:00Обвързани - трети сезон , еп. 5 След като са поканени на много по-готино парти, Джеф и Одри излъгват Дженифър и Адам, за да се измъкнат от организираната от тях вечеря.30 мин.
Филми
19:30Обвързани - трети сезон , еп. 6 Когато на Тими му омръзва да се бори с унизителните заповеди на Ръсел и Одри решава, че е изстрадала достатъчно от ужасния си асистент, двамата намират възможно решение в това, да работят заедно.30 мин.
Филми
20:00Майка бунтар - първи сезон , еп. 7 Джил неохотно прави парти за Брук, за да представи на всички новородената си дъщеря. В това време Кендъс прекалява с обезболяващи и коктейли и тръгва замаяно на разходка из улиците на Ню Йорк, а Анди е завладян от предим30 мин.
Филми
20:30Майка бунтар - първи сезон , еп. 8 Джил е затрупана от работа вкъщи и Брук я убеждава да наемат прислужница, докато в същото време Джил ? помага да организира парти.30 мин.
Филми
21:00Анатомията на Грей - тринадесети сезон , еп. 22 Анатомията на Грей е сериал, в който се разказва за напрежението на медицинското обучение, примесено със смешните, сексуални и трагични съдби на обучаващите се, които съвсем скоро откриват, че нищо не е само60 мин.
Филми
22:00Американска съпруга - първи сезон , еп. 1 Кейти и съпругът ? са се преместили в Уестпорт, тъй като училищата в областта са най-добрият избор за дъщеря им Ана-Кат.30 мин.
Филми
22:30Американска съпруга - първи сезон , еп. 2 Единственото нещо, което Кейти иска, е дълга дрямка, след като децата я държат на крак цяла нощ, но Грег се разболява от грип и за нея не остава дори минута почивка. Изтощението ? достига критичната си точка, кога25 мин.
Филми
22:55Малки сладки лъжкини , еп. 11 Госпожа Дилаурентис предлага на Емили да се нанесе в старата стая на Али. Междувременно, опитвайки се да привлече интереса на Джейк, Ария открива възможност да тръгне по нова следа.60 мин.
Филми
23:55Д-р Зоуи Харт - първи сезон , еп. 13 Зоуи решава, че с Джъдсън са на ранен етап във връзката си, за да ходят на годишния Бал на сладките любими, затова прави план да преспи при Роуз (Маккели Милър).55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Четвъртък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg