ТВ програма FOX Life - Сряда, 01.05.2019

00:25Сексът и градът - шести сезон - Кари най-после успява да събере своите нови и стари приятели по време на вечеря, която Петровски организира за близките на г-ца Брадшоу.35 мин.
Филми
01:00Шепот от отвъдното - втори сезон - Духът на човек, умрял по време на операция, се появява в съня на Джим. Мелинда и Джим откриват духа на супермодел, който не може да премине, защото се опитва да предпази по-малката си сестра от същата съдба.60 мин.
Филми
02:00Без пукната пара - втори сезон - Макс и Керълайн се опитват да осигурят уличен изпълнител пред пекарната си.25 мин.
Филми
02:25Без пукната пара - втори сезон - В опит да спасят пекарната си двете момичета се обръщат към богатата леля на Керълайн - Чарити.25 мин.
Филми
02:50Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Зоуи е привлечена от един от своите пациенти - Джеси (Джъстин Хартли). Магнолия (Клаудия Лий) има интересни планове за моминското парти на Лемън.45 мин.
Филми
03:35Д-р Хаус - трети сезон - Ричард - семеен мъж и баща, който страда от рак на мозъка, се хвърля с инвалидната си количка в басейна по време на семейно барбекю.45 мин.
Филми
04:20От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
04:45От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички30 мин.
Филми
05:15Да се обвържеш с Шеп - Шеп всячески се опитва да впечатли Бела на романтична среща. Междувременно след тежките решения кой да отпадне, джентълменът ерген прави всичко възможно, за да открие своята избраница.45 мин.
Филми
06:00От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички20 мин.
Филми
06:20От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
06:45Отчаяни съпруги - седми сезон - Къде ми е мястото?60 мин.
Филми
07:45Д-р Хаус - трети сезон - Ричард - семеен мъж и баща, който страда от рак на мозъка, се хвърля с инвалидната си количка в басейна по време на семейно барбекю.55 мин.
Филми
08:40Без пукната пара - втори сезон - Макс и Керълайн се опитват да осигурят уличен изпълнител пред пекарната си.25 мин.
Филми
09:05Без пукната пара - втори сезон - В опит да спасят пекарната си двете момичета се обръщат към богатата леля на Керълайн - Чарити.30 мин.
Филми
09:35Обвързани - трети сезон - След като Джеф бива подиграван затова че е заспал по време на филм, той се опитва да докаже на Одри, че все още е млад и енергичен и я кани да го гледа как играе софтбол.25 мин.
Филми
10:00Обвързани - трети сезон - Одри е раздразнена от прекаленото внимание на колегите ? към бременна колежка и решава да се престори, че очаква дете, за да може и тя да получава специално отношение.30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Зоуи е привлечена от един от своите пациенти - Джеси (Джъстин Хартли). Магнолия (Клаудия Лий) има интересни планове за моминското парти на Лемън.60 мин.
Филми
11:30Отчаяни съпруги - седми сезон - Къде ми е мястото?55 мин.
Филми
12:25Специализантът - втори сезон - Хирурзите са твърдо решени да спрат устройството Куовадис, след като Хенри Барнет едва не умира при повреда в машината. Мина и Девън търсят истината, а Бел, Ей Джей и Конрад се опитват да спасят живота на Саймън.55 мин.
Филми
13:20Ню Амстердам - Напрежението в болницата се покачва, когато Блум вече не ръководи диагностиката. В същото време Иги забелязва, че нещо не е наред с един от най-добрите хирурзи в болницата.55 мин.
Филми
14:15Да се обвържеш с Шеп - Приключението на Шеп в търсене на любовта е към края си, а той е по-объркан отвсякога и затова се обръща към корените си в търсене на напътствия. В разговор с майка си той си припомня, че само сърцето му може да му посочи пътя към и55 мин.
Филми
15:10Шепот от отвъдното - втори сезон - Пътуването на Мелинда и Джим е прекъснато от духа на жена, изоставила мъжа си и малката си дъщеря. Преди тя да премине, Мелинда трябва да открие дъщерята на жената и да й помогне да научи истината за миналото на родители50 мин.
Филми
16:00Сексът и градът - шести сезон - Преди да замине за Париж, Кари среща Тузара пред апартамента си и съвсем откровено му заявява, че вече не го иска в живота си. Тогава тя вечеря за последен път със Саманта, Шарлът и Миранда, но те знаят, че липсата на Кари 35 мин.
Филми
16:35Сексът и градът - шести сезон - Кари излиза на вечеря с бившата съпруга на Петровски, но срещата е леко неловка, тъй като Александър е прекалено зает, за да присъства. Кари научава, че Джулиет и Петровски са се разделили, защото тя е била по-маловажна от 55 мин.
Филми
17:30Обвързани - трети сезон - По време на двойна среща с Брад и партньора му Джаки, Джеф започва да се дразни, когато Джаки си хапва от неговата храна, без да е поискал разрешение.30 мин.
Филми
18:00Без пукната пара - втори сезон - Когато момичетата си намират временна работа в офис, Керълайн се опитва да изкачи корпоративната стълбица, докато Макс се оказва обект на ухажване от страна на шефа си.30 мин.
Филми
18:30Без пукната пара - втори сезон - Керълайн е уволнена от закусвалнята.30 мин.
Филми
19:00Д-р Зоуи Харт - първи сезон - След купонджийска нощ, Уейд се събужда с ужасен махмурлук, неканен гост и никакви спомени от вечерта. Участие на Скоти Маккарти.60 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - трети сезон - Хаус е повлиян от убеждението си, че не е разрешил последния си случай, когато в болницата е докарано момче, убедено, че е било изтезавано от извънземни.60 мин.
Филми
21:00Милион малки неща - Казват, че приятелството не е едно голямо нещо, а милиони малки неща. Това важи за група приятели от Бостън, които се сближават след поредица от неочаквани обстоятелства. Някои от тях са успели, други имат проблеми, но всички се чувств60 мин.
Филми
22:00Това сме ние - трети сезон55 мин.
Филми
22:55Отчаяни съпруги - седми сезон - Все още съм тук55 мин.
Филми
23:50Сексът и градът - шести сезон - Преди да замине за Париж, Кари среща Тузара пред апартамента си и съвсем откровено му заявява, че вече не го иска в живота си. Тогава тя вечеря за последен път със Саманта, Шарлът и Миранда, но те знаят, че липсата на Кари 35 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg