ТВ програма FOX Life - Понеделник, 09.03.2015

01:35Хотел към ада - втори сезон еп. 2 Смях, сълзи и ужаси на ултравиолетова светлина - отвратителни петна по матраците. Хотел към ада - изненадите са гарантирани.45 мин.
Филми
02:20Анатомията на Грей - девети сезон еп. 9 Медицинска драма със забавни, секси и болезнени житейски истории. В 9 сезон лекарите от Сиатъл Грейс са изправени пред последиците от самолетната катастрофа. Продължавайки живота си, в личен и професионален план, те40 мин.
Филми
03:00Анатомията на Грей - девети сезон еп. 9 Медицинска драма със забавни, секси и болезнени житейски истории. В 9 сезон лекарите от Сиатъл Грейс са изправени пред последиците от самолетната катастрофа. Продължавайки живота си, в личен и професионален план, те45 мин.
Филми
03:45Анатомията на Грей - девети сезон еп. 9 Медицинска драма със забавни, секси и болезнени житейски истории. В 9 сезон лекарите от Сиатъл Грейс са изправени пред последиците от самолетната катастрофа. Продължавайки живота си, в личен и професионален план, те45 мин.
Филми
04:30Анатомията на Грей - девети сезон еп. 9 Медицинска драма със забавни, секси и болезнени житейски истории. В 9 сезон лекарите от Сиатъл Грейс са изправени пред последиците от самолетната катастрофа. Продължавайки живота си, в личен и професионален план, те45 мин.
Филми
05:15Анатомията на Грей - девети сезон еп. 9 Медицинска драма със забавни, секси и болезнени житейски истории. В 9 сезон лекарите от Сиатъл Грейс са изправени пред последиците от самолетната катастрофа. Продължавайки живота си, в личен и професионален план, те45 мин.
Филми
06:00Посрещнете руснаците - първи сезон еп. 1 Реалити форматът е поглед в света на руснаците в Лондон. Всеки епизод има различна тема, посветена на живота им: от мода и семейство, до това, което искат родителите за децата си. Поредицата наблюдава прехода на ру45 мин.
Филми
06:45Топ дизайнер - шести сезон еп. 6 Хайди Клум е водеща на риалити сериал, в който амбициозни модни дизайнери се състезават за възможността да направят пробив в индустрията. Всяка седмица по един дизайнер е елиминира от състезанието, след като всички излагат50 мин.
Филми
07:35Сватовница за милиони - втори сезон еп. 2 Пати Стангър ръководи агенция в Лос Анджелис, която помага на милионери да открият мъжа или жената на мечтите си.55 мин.
Филми
08:30Посрещнете руснаците - първи сезон еп. 1 Реалити форматът е поглед в света на руснаците в Лондон. Всеки епизод има различна тема, посветена на живота им: от мода и семейство, до това, което искат родителите за децата си. Поредицата наблюдава прехода на ру50 мин.
Филми
09:20Имало едно време - втори сезон еп. 2 Реалност и легенди се преплитат, приказните герои се събуждат от проклятието на кралица Реджина и си спомнят кои са. Но те не се пренасят обратно в страната на приказките. Мястото на магията е в приказките, в нашия свя50 мин.
Филми
10:10Щастливо разведени - трети сезон еп. 2 След 18 години брак двойка на средна възраст се развежда след като съпругът признава, че е гей. Заради финансовото си положение обаче, са принудени да живеят под един покрив. По действителните преживявания на Фран Др25 мин.
Филми
10:35Съпруга-трофей - първи сезон еп. 1 На купон в един караоке бар Кейт буквално пада в ръцете на доста по-възрастен от нея мъж. Година по-късно, се оказва омъжена, с три доведени деца и двете му бивши съпруги. Но Кейт е решена да стане част от фамилията, как30 мин.
Филми
11:05За живота и любовта - игрален филм еп. Това е истинската история на Линда, млада неомъжена жена, диагностицирана с рак, която се опитва да се върне към живота след мастектомия. Разказ за запознанства, интимни и остроумни прозрения, външен вид, себепознан1 ч. 45 мин.
Филми
12:50Вещиците от Ийст Енд - първи сезон еп. 1 Майка и двете й дъщери водят еднообразен живот в крайбрежното градче Ийст Енд. Когато едната дъщеря се сгодява за богат мъж, майката трябва да признае на дъщерите си, че те са могъщи и безсмъртни вещици.55 мин.
Филми
13:45Шепот от отвъдното - първи сезон еп. 1 Мелинда Гордан има способност да общува с мъртвите и помага на духове да преминат отвъд като им съдейства в разрешаването на земните им проблеми. Дарбата, колкото и примамлива да изглежда на пръв поглед, е бреме, с к55 мин.
Филми
14:40Топ дизайнер - шести сезон еп. 6 Хайди Клум е водеща на риалити сериал, в който амбициозни модни дизайнери се състезават за възможността да направят пробив в индустрията. Всяка седмица по един дизайнер е елиминира от състезанието, след като всички излагат55 мин.
Филми
15:35Търси се мъж - първи сезон еп. 1 Три необвързани жени живеят, забавляват се и излизат на срещи заедно, в търсене на г-н Единствен. Всяка седмица се срещат с различни потенциални ухажори. Вижте подготовката, притесненията и трепетите им в осъзнаването на т55 мин.
Филми
16:30Обвързани - шести сезон еп. 6 Комедия за връзките между мъже и жени, през погледа на една сгодена двойка, дългогодишни съпрузи, един необвързан мъж и неговия асистент. Фазите на една връзка приличат на влакче на ужасите - разбираш какво е след като се кач25 мин.
Филми
16:55Дарма и Грег - трети сезон еп. 3 Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сноби30 мин.
Филми
17:25Щастливо разведени - трети сезон еп. 2 След 18 години брак двойка на средна възраст се развежда след като съпругът признава, че е гей. Заради финансовото си положение обаче, са принудени да живеят под един покрив. По действителните преживявания на Фран Др25 мин.
Филми
17:50Съпруга-трофей - първи сезон еп. 1 На купон в един караоке бар Кейт буквално пада в ръцете на доста по-възрастен от нея мъж. Година по-късно, се оказва омъжена, с три доведени деца и двете му бивши съпруги. Но Кейт е решена да стане част от фамилията, как30 мин.
Филми
18:20Имало едно време - втори сезон еп. 2 Реалност и легенди се преплитат, приказните герои се събуждат от проклятието на кралица Реджина и си спомнят кои са. Но те не се пренасят обратно в страната на приказките. Мястото на магията е в приказките, в нашия свя55 мин.
Филми
19:15Анатомията на Грей - девети сезон еп. 9 Медицинска драма със забавни, секси и болезнени житейски истории. В 9 сезон лекарите от Сиатъл Грейс са изправени пред последиците от самолетната катастрофа. Продължавайки живота си, в личен и професионален план, те55 мин.
Филми
20:10Шепот от отвъдното - първи сезон еп. 1 Мелинда Гордан има способност да общува с мъртвите и помага на духове да преминат отвъд като им съдейства в разрешаването на земните им проблеми. Дарбата, колкото и примамлива да изглежда на пръв поглед, е бреме, с к55 мин.
Филми
21:05Отмъщението - четвърти сезон еп. 4 Емили изглежда дружелюбно и обикновено момиче. Обществото, в което се потапя е свързано с мрачна семейна история и Емили е точно обратното на това, което изглежда.55 мин.
Филми
22:00Отмъщението - четвърти сезон еп. 4 Емили изглежда дружелюбно и обикновено момиче. Обществото, в което се потапя е свързано с мрачна семейна история и Емили е точно обратното на това, което изглежда.55 мин.
Филми
22:55Вещиците от Ийст Енд - втори сезон еп. 2 Историята на безсмъртните вещици от сем. Бошомп. Във 2 сезон порталът към Асгард се отваря и променя живота им завинаги. Джоана губи сила от отровата на Пенелопе. Семейството търси лек. Даш и Килиан получават магич55 мин.
Филми
23:50Щастливо разведени - трети сезон еп. 2 След 18 години брак двойка на средна възраст се развежда след като съпругът признава, че е гей. Заради финансовото си положение обаче, са принудени да живеят под един покрив. По действителните преживявания на Фран Др25 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg