ТВ програма FOX Life - Четвъртък, 20.12.2018

00:50Наръчник за разведени - втори сезон Аби и момичетата помагат на Делия да се справи с новините за Гордън. Същевременно Джейк се завръща от Латвия, Джо най-после приема чувствата си спрямо Скот, Фиби споделя изненадващи новини, а Барбара си набелязва нова ц55 мин.
Филми
01:45Майк и Моли - трети сезон През пролетната ваканция Моли заминава със сестра си на парти с приятелите на Виктория от колежа, докато Майк си урежда малко допълнителни работни ангажименти.25 мин.
Филми
02:10Майк и Моли - трети сезон Макар желанието на Майк за рождения му ден е майка му и жена му да се спогодят, Моли и Пеги изобщо не се държат добре една с друга, докато планират партито. Междувременно Карл и Самюъл си съперничат за една и съща жена.30 мин.
Филми
02:40Сексът и градът - четвърти сезон Кари и Тузара започват да се разбират, но Кари флиртува с джаз музикант и Тузара започва да ревнува. Виждайки това, Кари решава, че трябва да установи правила във връзката им.25 мин.
Филми
03:05Сексът и градът - четвърти сезон Миранда започва секс стачка след поредица от лоши срещи, но замества секса с шоколад и се опитва да издържи максимално дълго.30 мин.
Филми
03:35Д-р Зоуи Харт - трети сезон Нетактичното поведение на Джордж в кухнята на Франки коства значителни загуби за Лемън. Джордж и Зоуи започват да работят заедно, за да доведат известен кулинарен критик в града, а Лемън и Уейд продължават да се карат.45 мин.
Филми
04:20Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Чакането си заслужаваше! Павел Павлов представя своята торта Павлова - ефирна конструкция от кори от целувчена пяна, въздушен крем и малини. А по-късно, за релакс, ще нареди в чаша многопластов трайфъл. Ед30 мин.
Филми
04:50Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Веган изкушение без глутен ви звучи абсурдно? Шеф Павлов не мисли така и показва не едно, а цели три - пухкави палачинки, блокчета с гранола и фантастични бонбони.30 мин.
Филми
05:20Любов от първа хапка - първи сезон Адам се кълне, че се влюбил в Джаки от пръв поглед. Двамата работили рамо до рамо в Портланд, преди да открият свой собствен ресторант, за който правят всичко по силите си да остане отворен въпреки проблемите и икономиче20 мин.
Филми
05:40Любов от първа хапка - първи сезон Недоволни от работата си, Елиз и Ана си отворили собствен ресторант в Бруклин, Ню Йорк, в който нямали друг нает персонал. Сега двете живеят в северната част на щата Ню Йорк и се готвят за следващия си проект.20 мин.
Филми
06:00Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Този епизод е посветен на изобилието и разнообразието на шоколадовите трюфели. Шеф Павлов показва как се правят трюфели с млечен шоколад и ликьор, с млечен шоколад и маракуя, с черен шоколад и ром, с бял шо25 мин.
Филми
06:25Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Френските макарони лесно могат да се превърнат в страст. Шеф Павлов издава тънкостите на приготвянето им и дава идеи за различни пълнежи. А на по-начинаещите сладкари показва целувчена торта с много специал25 мин.
Филми
06:50Това сме ние - втори сезон Този освежаващо откровен и провокативен сериал, проследяващ живота на група герои, чиито житейски истории се преплитат по странни и интригуващи начини, завинаги ще промени представите ви за това, доколко добре познавате хората о55 мин.
Филми
07:45Войната вкъщи - първи сезон Когато Вики отказва да купи на Лари билети за представление по фигурно пързаляне, той избягва от вкъщи. Дейв и Вики са изморени от родителските грижи и зарязват децата.25 мин.
Филми
08:10Войната вкъщи - първи сезон Дейв учи Хилъри да кара, когато ги спира полицай. Дейв защитава Хилъри, като убеждава полицая, че той е карал. Но той е пил и попада в ареста.30 мин.
Филми
08:40Майк и Моли - трети сезон През пролетната ваканция Моли заминава със сестра си на парти с приятелите на Виктория от колежа, докато Майк си урежда малко допълнителни работни ангажименти.25 мин.
Филми
09:05Майк и Моли - трети сезон Макар желанието на Майк за рождения му ден е майка му и жена му да се спогодят, Моли и Пеги изобщо не се държат добре една с друга, докато планират партито. Междувременно Карл и Самюъл си съперничат за една и съща жена.30 мин.
Филми
09:35Американска съпруга - втори сезон Въпреки натиска на Оливър, Грег и Тара, Кейти настоява да планира пролетния фестивал по своя си начин. Междувременно Грег се опитва да покаже на Оливър как да се държи мъжки, като организира барбекю.25 мин.
Филми
10:00Американска съпруга - втори сезон Кейти се бори с упорството на Тейлър, която изрусява косата си без разрешение, и Ана-Кат, която под влияние на Тара Съмърс решава да стане вегетарианка.30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - трети сезон Нетактичното поведение на Джордж в кухнята на Франки коства значителни загуби за Лемън. Джордж и Зоуи започват да работят заедно, за да доведат известен кулинарен критик в града, а Лемън и Уейд продължават да се карат.60 мин.
Филми
11:30Това сме ние - втори сезон Рандъл и Бет се приспособяват към новия живот на семейството, Кейт урежда първото си голямо представяне, Кевин среща проблеми с филма си, а Джак и Ребека посрещат неканен гост.55 мин.
Филми
12:25В името на народа Сандра защитава хидролог, обвинен в шпионаж за китайското правителство, но приликите с предишния ? случай разклащат увереността ?, докато в това време Джей се изправя срещу страховете си и се опълчва на Кейт в случай с продажба на наркот55 мин.
Филми
13:20Присъда - първи сезон Хайес предприема някои мерки след своето противоречиво интервю, с които да поправи вредите за семейството и кампанията на майка ?. Междувременно, екипът работи по нов случай, при който проблемен младеж е убил богата си приемна майка.55 мин.
Филми
14:15Любов от първа хапка - първи сезон Джон и Карън са си купили ресторантче в провинцията на Вирджиния и оттогава са си изградили име, което печели признанието и на клиенти, и на критици, готови да се бият за маса в техния ресторант.25 мин.
Филми
14:40В търсене на малък дом - четвърти сезон Любителите на природата Бен и Дилан търсят малък дом в околностите на Билингс, Монтана. Бен иска подвижна къща, за да пътуват, докато Дилан предпочита да пусне корени на едно място. Двойката трябва да вземе важно ре30 мин.
Филми
15:10Наръчник за разведени - трети сезон Аби се бори с кариерните си проблеми след скандала с жиголото, докато двамата с Джейк се грижат за изоставеното бебе на Бека. Делия иска сметка от Албърт за провалената сватба, Джо обмисля да излезе със Скот, а Фиби орг55 мин.
Филми
16:05Д-р Хаус - трети сезон Уилсън излага сделката пред Хаус, а после убеждава Къди да го подкрепи.55 мин.
Филми
17:00Американска съпруга - втори сезон Въпреки натиска на Оливър, Грег и Тара, Кейти настоява да планира пролетния фестивал по своя си начин. Междувременно Грег се опитва да покаже на Оливър как да се държи мъжки, като организира барбекю.30 мин.
Филми
17:30Американска съпруга - втори сезон Кейти се бори с упорството на Тейлър, която изрусява косата си без разрешение, и Ана-Кат, която под влияние на Тара Съмърс решава да стане вегетарианка.30 мин.
Филми
18:00Майк и Моли - трети сезон Щом научава, че Джойс се е отказала от артистичните си заложби, когато е станала майка, Моли решава двамата с Майк да си намерят нови хобита, преди да станат родители, и го насърчава да се научи да кара ролери с нея.30 мин.
Филми
18:30Майк и Моли - трети сезон Моли заминава извън града на учителска конференция и Майк се утешава, като се тъпче с вредна храна, докато Карл обмисля дали да не напусне Чикаго заради съкрушителни новини от Джеймс.25 мин.
Филми
18:55Сексът и градът - четвърти сезон Миранда е поканена на откриването на бара на Стийв, но се колебае дали да отиде. Тя кани Кари да я придружи, но Кари също се колебае, тъй като Ейдън е партньор на Стийв.35 мин.
Филми
19:30Сексът и градът - четвърти сезон Кари вижда, че Ейдън не иска да започне сериозна връзка, но продължава да го преследва, а Саманта спи с мъж, който я кара да му говори като на бебе по време на секс.35 мин.
Филми
20:05Д-р Зоуи Харт - трети сезон Бабата на Лемън продължава с опитите си да я ожени, като този път привлича и Магнолия към каузата. Същевременно Роуз иска да бъде стажант и моли Брик да ? покаже всички детайли около работата.55 мин.
Филми
21:00Присъда - първи сезон Смъртта на млад афроамериканец, застрелян от полицай, предизвиква истински хаос и подтиква Хайес да преразгледа случая на Порша Уилямс. Уилямс е афроамериканка и активистка, която излежава присъда за убийството на бяла полицайка.60 мин.
Филми
22:0040 е новото 20 - пети сезон Чарлз пренася Емпирикъл и Милениал на най-големия книжен панаир в света - този във Франкфурт, Германия. Там Лайза получава примамлива оферта, която може да направи живота ? много по-лесен.25 мин.
Филми
22:2540 е новото 20 - пети сезон Промяната витае във въздуха в Емпирикъл и Лайза внимателно обмисля възможностите си. Келси получава изненадващи новини, а Чарлз намира решение на проблемите си.30 мин.
Филми
22:55Американска съпруга - втори сезон Когато Ана-Кат се връща у дома с въшки, Кейт използва случая да се сближи с Тейлър.30 мин.
Филми
23:25Американска съпруга - втори сезон Уестпорт е известен с традицията си по време на Хелоуийн на прага на съседите да се оставят анонимни бележки и лакомства.30 мин.
Филми
23:55Д-р Хаус - трети сезон Уилсън излага сделката пред Хаус, а после убеждава Къди да го подкрепи.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Четвъртък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg