ТВ програма FOX Life - Вторник, 04.04.2017

00:5040 е новото 20 - първи сезон - епизод 4 Лайза се опитва да държи Джош на една ръка разстояние, но изненадваща среща я кара да преосмисли чувствата си към него.25 мин.
Филми
01:1540 е новото 20 - първи сезон - епизод 5 След като спасява Келси от потенциално унизителна ситуация в дамската тоалетна, Лайза е приета в най-близкия й кръг, пренебрегвайки приятелството си с Маги в най-неподходящия момент.30 мин.
Филми
01:45Сексът и градът - втори сезон - епизод 3 Кари се среща с куп чудаци, докато не среща Бен. Но тя съсипва връзката си с него, като самата се превръща в чудак.30 мин.
Филми
02:15Сексът и градът - втори сезон - епизод 4 Кари започва да мисли, че ? харесва да е необвързана, докато фотосесията ? за списание не минава добре. Саманта излиза с Уилям, който се оказва гадняр, Шарлът се опитва да излиза с актьора Том, а Миранда трябва да30 мин.
Филми
02:45Подли камериерки - четвърти сезон - епизод 3 Войната на Дженевиев с Марисол достига нови висоти. Кармен се опитва да се сприятели с Даниела, но има затруднения, когато поведението ? излиза извън контрол. Приятелството между Зойла и Франсис продължава да 45 мин.
Филми
03:30Шепот от отвъдното - пети сезон - епизод 5 Мелинда помага на пациент на Илай, който е преследван от духа на сестра си. В това време, Джим и Мелинда са загрижени за нещата, които вижда Ейдън.50 мин.
Филми
04:20Непорочната Джейн - първи сезон - епизод 14 Подозренията на Майкъл карат Джейн да се усъмни в действията на Рафаел.50 мин.
Филми
05:10Уитни- първи сезон - епизод 9 Развълнувана от предстоящата си сватба, Лили моли Уитни да й стане кума и да организира парти за нея и годеника й Нийл. Това стресира Уитни и тя не може да спи. Алекс й предлага да се види с терапевта си, д-р Прайс. Роксан р25 мин.
Филми
05:35Уитни- първи сезон - епизод 10 Уитни и Алекс мислят как да се измъкнат от семейните събирания и да започнат нова традиция - да се събират с приятелите си Лили, Нийл, Марк и Роксан. Но лъжата на майката на Уитни и неочакваното посещение на баща й провалят25 мин.
Филми
06:0010 години по-млади - четвърти сезон - епизод 12 Даниъл Трънка изпитва постоянни болки заради рядък наследствен дефект, който унищожава зъбите му.25 мин.
Филми
06:2510 години по-млади - четвърти сезон - епизод 13 Лаура е бивша строителка, която прекарва години, изложена на опасни материали.25 мин.
Филми
06:50Шепот от отвъдното - пети сезон - епизод 5 Мелинда помага на пациент на Илай, който е преследван от духа на сестра си. В това време, Джим и Мелинда са загрижени за нещата, които вижда Ейдън.55 мин.
Филми
07:45Подли камериерки - четвърти сезон - епизод 3 Войната на Дженевиев с Марисол достига нови висоти. Кармен се опитва да се сприятели с Даниела, но има затруднения, когато поведението ? излиза извън контрол. Приятелството между Зойла и Франсис продължава да 55 мин.
Филми
08:40Непорочната Джейн - първи сезон - епизод 14 Подозренията на Майкъл карат Джейн да се усъмни в действията на Рафаел.55 мин.
Филми
09:35Уитни- първи сезон - епизод 9 Развълнувана от предстоящата си сватба, Лили моли Уитни да й стане кума и да организира парти за нея и годеника й Нийл. Това стресира Уитни и тя не може да спи. Алекс й предлага да се види с терапевта си, д-р Прайс. Роксан р30 мин.
Филми
10:05Уитни- първи сезон - епизод 10 Уитни и Алекс мислят как да се измъкнат от семейните събирания и да започнат нова традиция - да се събират с приятелите си Лили, Нийл, Марк и Роксан. Но лъжата на майката на Уитни и неочакваното посещение на баща й провалят25 мин.
Филми
10:3040 е новото 20 - първи сезон - епизод 4 Лайза се опитва да държи Джош на една ръка разстояние, но изненадваща среща я кара да преосмисли чувствата си към него.30 мин.
Филми
11:0040 е новото 20 - първи сезон - епизод 5 След като спасява Келси от потенциално унизителна ситуация в дамската тоалетна, Лайза е приета в най-близкия й кръг, пренебрегвайки приятелството си с Маги в най-неподходящия момент.30 мин.
Филми
11:30Кралски особи - сериал - епизод 1 След смъртта на убиеца на крал Саймън кралското семейство се чувства окрилено, Лиъм търси утеха на съмнителни места, а принц Робърт се оказва жив, но дали е добре?55 мин.
Филми
12:25Това сме ние - първи сезон - епизод 5 Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави по55 мин.
Филми
13:2010 години по-млади - четвърти сезон - епизод 14 Плановете за сватба на Натали се отлагат, когато неочаквана бременност принуждава нея и годеника ? да се нанесат при родителите ?, за да помагат с грижите за бебето.25 мин.
Филми
13:4510 години по-млади - четвърти сезон - епизод 15 Зина е гримьорка по занаят - жена, която насърчава хората да изглеждат по възможно най-добрия начин, за да изразят духовитостта си.25 мин.
Филми
14:10Сексът и градът - втори сезон - епизод 3 Кари се среща с куп чудаци, докато не среща Бен. Но тя съсипва връзката си с него, като самата се превръща в чудак.30 мин.
Филми
14:40Сексът и градът - втори сезон - епизод 4 Кари започва да мисли, че ? харесва да е необвързана, докато фотосесията ? за списание не минава добре. Саманта излиза с Уилям, който се оказва гадняр, Шарлът се опитва да излиза с актьора Том, а Миранда трябва да35 мин.
Филми
15:15Отчаяни съпруги - четвърти сезон - епизод 9 Жителите на Уистерия Лейн са принудени да се скрият в мазетата, таваните и безопасните си стаи, заради приближаващо торнадо, което разрушава къщи и човешки съдби в най-сложно режисирания и продуциран епизод на 55 мин.
Филми
16:10Шепот от отвъдното - пети сезон - епизод 6 Конникът без глава от Легендата за Слийпи Холоу преследва Мелинда. Тя започва да се тревожи за безопасността на Ейдън, когато легендарната книга се появява в класната му стая.55 мин.
Филми
17:05Подли камериерки - четвърти сезон - епизод 4 Марисол се справя с нов съквартирант. Връзката между Даниела и Кармен се променя, когато се появява неочакван посетител. Зойла отива на сляпа среща, а Дженевиев спечелва нов приятел. Подозренията на Роузи за н55 мин.
Филми
18:00Уитни- първи сезон - епизод 11 Алекс отказва да сподели страстта си към телефона с Уитни и тя е разтроена. Решават да прекарат известно време сами и си планират излизане - всеки сам. Уитни се прибира по-рано и заварва Алекс в компрометиращо положение.30 мин.
Филми
18:30Уитни- първи сезон - епизод 12 Уитни и Лили планират перфектната сватба, но вижданията им са различни и те скоро се скарват. Алекс иска Нийл да му помогне за среща с инвеститор, но се паникьосва. Роксан и Марк решават да дарят кръв, но идеята не е толков30 мин.
Филми
19:0040 е новото 20 - първи сезон - епизод 6 Лайза получава шанс да се докаже, когато Даяна й възлага да организира парти за премиерата на книга от пословично взискателен и изтощаващ автор.30 мин.
Филми
19:3040 е новото 20 - първи сезон - епизод 7 Когато бившият й мъж закъснява с вноските за университетската такса на дъщеря им, Лайза трябва да преглътне гордостта си, за да спечели бързи пари, без да предизвиква подозрение у Джош.25 мин.
Филми
19:55Сексът и градът - втори сезон - епизод 5 На погребение Шарлът се влюбва във вдовец. Кари се опитва да се сдобри с Тузара, а Саманта е низвергната от хайлайфа на Ню Йорк, след като се опитва да съблазни женен мъж.35 мин.
Филми
20:30Сексът и градът - втори сезон - епизод 6 Кари и Тузара се събират отново, Шарлът хваща приятеля си да се натиска с друго момиче и приема покана за вечеря от заклета лесбийка, а Миранда научава, че любовникът ? може да прави секс само докато гледа порно.35 мин.
Филми
21:05Това сме ние - първи сезон - епизод 6 Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави по55 мин.
Филми
22:00Имало едно време - шести сезон - епизод 12 Ема Суон, Снежанка, Чаровния принц, Злата кралица, Хук и останалите приказни герои се готвят да се защитят от магическата сила от миналото, която е твърде непредсказуема.55 мин.
Филми
22:55Отчаяни съпруги - четвърти сезон - епизод 10 Линет се изправя пред ужасната възможност семейството ? и Ида Грийнбърг да не са оцелели, след като къщата на госпожа Маклъски е напълно унищожена,. Междувременно Катрин разбира, че някой знае за нейното мисте60 мин.
Филми
23:55Непорочната Джейн - първи сезон - епизод 15 Джейн и Рафаел преосмислят идеята да заживеят заедно, след като получават новини за здравето на бебето.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg