ТВ програма FOX Life - Понеделник, 30.10.2017

00:50Д-р Зоуи Харт - първи сезон Зоуи се обвинява за свой приятел, който има проблеми със здравето. Уейд обмисля идеята да отвори собствен бар в Блу Бел. Лемън планира романтична вечер за Джордж. Гост звезда: Гари Коул.55 мин.
Филми
01:45Осем прости правила - първи сеозн Бриджит е недоволна, когато заради училищна задача трябва да се грижи за чувал с брашно, изрисуван като дете. В това време Кери участва в Голямата американска разпродажба на сладкиши.25 мин.
Филми
02:10Осем прости правила - първи сеозн Семейство Хенеси получават официална покана и същевременно куп задължения за сватбата на своите съседи.30 мин.
Филми
02:40Осем прости правила - първи сеозн Мрачната сестра на Кейт пристига да живее при семейство Хенеси, докато тече разводът ?. В същото време Бриджит се увлича по съседското момче, който е в отпуск от военноморската академия.25 мин.
Филми
03:05Уитни- втори сезон В опит да остане сам Алекс излъгва Уитни, че заминава на семинар. Скоро Уитни открива истината и двамата отиват на консултация при нейния психотерапевт. За изненада на Лили, племенницата на Ар Джей харесва Роксан.25 мин.
Филми
03:30Чудеса с Хестън - първи сезон Поредицата представя ястия в огромни размери! В тези епизоди световноизвестният майстор-готвач Хестън Блументал пресъздава невероятни варианти на ястия и лакомства в огромни размери, връщайки се към чудесата и радостта от хра50 мин.
Филми
04:20Меню с проблеми - игрален филм Известният готвач Феликс е зает с телефонни разговори за нова инвестиция. На път със спортната му кола предизвиква инцидент с велосипедистка. Фрида е със счупен глезен. Разведена, бедна с две малки деца, тя се бори с живота 1 ч. 40 мин.
Филми
06:00Романтика с Хестън - първи сезон Свети Валентин е най-романтичният ден от годината, на който около 16 милиона двойки във Великобритания празнуват с романтична вечеря. Но има ли истинска връзка между храната и романтиката? На този въпрос трябва да отговори50 мин.
Филми
06:50Нови в квартала - втори сезон Когато Евън се прибира вкъщи с въшки и заразява цялото семейство, Луис остава бъркотията в ръцете на Джесика. Междувременно, Еди се опитва да се измъкне от облог, който е направил с учителя си, и съучениците му страдат от пос25 мин.
Филми
07:15Нови в квартала - втори сезон Джесика е обсебена от сапунения сериал Мелроуз Плейс и не е на себе си, когато сезонът приключва. За да задоволят нуждата си от драма, Джесика и Хъни започват да слухтят и откриват пикантна тайна за Деидре.30 мин.
Филми
07:45Подли камериерки - четвърти сезон Войната на Дженевиев с Марисол достига нови висоти. Кармен се опитва да се сприятели с Даниела, но има затруднения, когато поведението ? излиза извън контрол. Приятелството между Зойла и Франсис продължава да укрепва.55 мин.
Филми
08:40Грозната Бети - втори сезон Вилхелмина обмисля следващия си ход, а Бети се опитва да се сдобри с Даниъл. Междувременно Хенри използва чара си да убеди рецепционистката на Моуд да го пуска в сградата след работно време, за да може да помага на Бети за нещо55 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - шести сезон Силия се прибира, болна от дребна шарка. Тъй като Габи не е боледувала от шарка, тя е принудена да стои настрана и се премества временно при Боб и Лий.55 мин.
Филми
10:30Отчаяни съпруги - шести сезон Габи и Анджи отиват до Ню Йорк, за да намерят Ана и Дани. Случайността ги среща с топмоделите Паулина Порижкова и Хайди Клум. Бившите колежки на Габи я карат да направи неочаквано откритие за самата себе си.60 мин.
Филми
11:30Усмивката на Мона Лиза 1953 г. Престижният девически колеж Уелсли, Нова Англия. Катрин Уотсън, възпитаничка на университета Бъркли в Калифорния, е новата преподавателка по история на изкуствата. Тя идва в Уелсли с идеалистични схващания относно обучението2 ч. 20 мин.
Филми
13:50В търсене на малък дом - втори сезон Анджела е мениджър на известни музиканти и прекарва осем месеца в годината в каравани, а когато приключат турнетата, тя се отправя към родния си град Канзас Сити, където живее с майка си.25 мин.
Филми
14:15Семеен пъзел - първи сезон Когато Грег набира средства от дарения за изобретението му Лигави Песни, надявайки се да стане хит, ентусиазмът му се стопява от неочакваните новини на Джен. Всички са шокирани, когато Джон и Джоун разкриват 30-годишна тайна за 25 мин.
Филми
14:40Семеен пъзел - втори сезон Хедър и Тим приемат помощта на необичайните родители на Клементайн - Лин и Спенсър, за да помогнат да убедят дъщеря им и Тайлър да анулират изненадващия си брак.30 мин.
Филми
15:10Подли камериерки - четвърти сезон Войната на Дженевиев с Марисол достига нови висоти. Кармен се опитва да се сприятели с Даниела, но има затруднения, когато поведението ? излиза извън контрол. Приятелството между Зойла и Франсис продължава да укрепва.55 мин.
Филми
16:05Анатомията на Грей - дванадесети сезон Лекарите се борят за здравето на дългогодишен пациент, което увеличава допълнително напрежението в обтегнатата обстановка. Бейли настоява Бен да изгони новия им квартирант, а Аризона бърза да се върне към срещите.60 мин.
Филми
17:05Отчаяни съпруги - шести сезон Сюзън и Габриел стигат до крайности, за да покажат чие дете е по-добро, докато Бри кани Сам на семейна вечеря.55 мин.
Филми
18:00Отчаяни съпруги - шести сезон Линет е твърдо решена да не позволи женитбата между сина ? Престън и Ирина, като междувременно научава истината за бъдещата си снаха.60 мин.
Филми
19:00Нови в квартала - втори сезон Еван е развълнуван заради откриването на първата си банкова сметка, но не знае кое от двете си имена да използва - американското или китайското. Тогава Луис и Джесика му разкриват как са придобили американските си имена.30 мин.
Филми
19:30Нови в квартала - втори сезон Продажбата на недвижим имот се оказва изгубена кауза и Джесика убеждава Хъни и Баба Хуанг да ? позволят да го даде под наем.30 мин.
Филми
20:00Семеен пъзел - втори сезон Грег избягва гласуването на президентските избори, защото има прекалено дълги опашки, и лъже Джен, като ? казва, че е гласувал, за да го остави на мира.30 мин.
Филми
20:30Семеен пъзел - втори сезон Тим случайно обръсва голяма част от веждата си преди важна фотосесия и се надява експертните гримьорски умения на Джен и Колийн да оправят нещата.30 мин.
Филми
21:00Кралски особи - сериал Коледа в двореца. Лиам лекомислено освобождава персонала, с което принуждава кралските особи да се грижат сами за себе си, а едно сексуално увлечение има неочаквани последствия за Хелена.60 мин.
Филми
22:00Неустоими измамници - първи сезон Сватбата наближава, докато Мади се опитва да следва своя план. В това време Патрик се опитва да сключи сделка с Езра, Макс обучава Ричард в тънкостите на търговията, а Джулс има неочаквана среща.55 мин.
Филми
22:55Подли камериерки - четвърти сезон Марисол се справя с нов съквартирант. Връзката между Даниела и Кармен се променя, когато се появява неочакван посетител. Зойла отива на сляпа среща, а Дженевиев спечелва нов приятел. Подозренията на Роузи за нечестна игра60 мин.
Филми
23:55Анатомията на Грей - дванадесети сезон Лекарите се борят за здравето на дългогодишен пациент, което увеличава допълнително напрежението в обтегнатата обстановка. Бейли настоява Бен да изгони новия им квартирант, а Аризона бърза да се върне към срещите.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg