ТВ програма FOX Life - Събота, 27.01.2018

00:50Шепот от отвъдното - пети сезон Епизод - 8 Когато призрак води Мелинда до трупа си, тя вижда себе си замесена в мистериозно убийство на агенти на недвижими имоти.55 мин.
Филми
01:45Д-р Зоуи Харт - първи сезон Епизод - 12 Зоуи крие новото си приятелство с Анабет (периодичната гост звезда Кейтлин Блек), която не иска Лемън да разбира. Лемън иска да стане новата Ръководителка на матроните на Блубел.55 мин.
Филми
02:4040 е новото 20 - втори сезон Епизод - 11 Издателство Импирикъл постила червения килим за най-продавания си автор, докато в това време Лиза се опитва да принуди Тад да каже истината на Келси.25 мин.
Филми
03:0540 е новото 20 - втори сезон Епизод - 12 Когато се случва трагедия, Лиза е разколебана дали вече не е време да сложи завинаги край на живота си като 26-годишна.25 мин.
Филми
03:30Кое е това момиче? - първи сезон Епизод - 20 Джес кани Ръсел да прекара уикенда в апартамента. Страховете й се усилват, когато той се сприятелява с момчетата повече от очакваното.25 мин.
Филми
03:55Кое е това момиче? - първи сезон Епизод - 21 Джес ще гледа малката дъщеря на Ръсел през уикенда и ще се запознае с бившата му съпруга.20 мин.
Филми
04:15Бойният клуб на Джейми и Джими - четвърти сезон Епизод - 3 Приятели от детинство, Джейми Оливър и Джими Дохърти отварят популярна закусвалня на кея на Саутенд, за да представят най-доброто от британската кухня на фона на най-отбраните специалитети, които55 мин.
Филми
05:10Поднови или продай - риалити Епизод - 37 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така 25 мин.
Филми
05:35Поднови или продай - риалити Епизод - 38 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така 25 мин.
Филми
06:00Джейми Оливър - бягство в Италия - кулинарно предаване Епизод - 3 След като Джейми се е борил цяла година с бързата храна, той поема на пътешествие в Италия със своя ван, за да разпали отново страстта си към готвенето. Търсенето на вдъхновение го отвежда25 мин.
Филми
06:25Джейми Оливър - бягство в Италия - кулинарно предаване Епизод - 4 След като Джейми се е борил цяла година с бързата храна, той поема на пътешествие в Италия със своя ван, за да разпали отново страстта си към готвенето. Търсенето на вдъхновение го отвежда25 мин.
Филми
06:50Грозната Бети - първи сезон Епизод - 4 Бети разследва с Марк и Аманда кой е издал на конкурент идеята за коледна фотосесия. Даниел и Вилхелмина се обединяват да спазят срока. Джъстин посещава редакцията.55 мин.
Филми
07:45Грозната Бети - първи сезон Епизод - 5 Само Бети носи костюм за Хелоуин. Вилхелмина се мъчи да влезе в тясна рокля. Даниел посещава майка си и разпитва баща си за връзката му с Фей.55 мин.
Филми
08:40Имало едно време - седми сезон Епизод - 2 Когато Хенри попада в беда, той се обръща за помощ към семейството си в Сторибрук, с които поемат на пътешествие, за да открият Пепеляшка. Междувременно Хук е предизвикан от свой неочакван враг, който може да поп55 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - първи сезон Епизод - 1 Един ден, в перфектната си къща в най-луксозния квартал, Мари Алис Янг слага край на живота си. Малко след това тя ни въвежда от своята гледна точка в живота на своето семейство, приятели и съседи в престижния ква55 мин.
Филми
10:30Отчаяни съпруги - първи сезон Епизод - 2 Кучето на Майк опира пешкира, когато Еди проваля вечерята му със Сюзън. Междувременно Габриел осъзнава, че любовникът ? приема твърде сериозно нещата между тях и има риск да бъдат разкрити, докато Бри кара Рекс да55 мин.
Филми
11:25Отчаяни съпруги - първи сезон Епизод - 3 Съпругите решават да организират вечерното парти, на което Мари трябваше да бъде домакин. В това време Габриел е изнудвана от дете, което я сварва с любовника ?, Бри се опитва да прикрие семейното си положение, а 60 мин.
Филми
12:25Мъже с токчета - игрален филм Епизод - След като са изхвърлени от къщата на братството им, трима необуздани студенти от студентското братство решават да се предрешат като жени и да влязат в сестринството Делта Омикрон Алфа, което е заклеймено като убежи1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Американска съпруга - първи сезон Епизод - 14 Най-нелюбимият празник на Кейти е Денят на Свети Валентин, но желанието ? да го прекара без твърде много шум е осуетено от пресилено романтичните жестове на Грег.25 мин.
Филми
14:40Американска съпруга - първи сезон Епизод - 15 Грег е щастлив, че най-сетне се е сприятелил с човек, който се интересува от история, но Кейти не е доволна, защото новият му приятел е женен за нейният кръвен враг Клоуи Браун Мюлер.30 мин.
Филми
15:10Американска съпруга - първи сезон Епизод - 16 На Кейти ? идва до гуша от вечните оплаквания на семейството, че прекалено много им се меси, и решава да се оттегли и да ги остави да се оправят сами.25 мин.
Филми
15:35Американска съпруга - първи сезон Епизод - 17 Кейти насърчава Вив да се опълчи на своя недодялан съпруг, но с това си навлича огромен проблем, защото Вив решава да напусне мъжа си и да се премести да живее при тях.30 мин.
Филми
16:05Имало едно време - седми сезон Епизод - 2 Когато Хенри попада в беда, той се обръща за помощ към семейството си в Сторибрук, с които поемат на пътешествие, за да открият Пепеляшка. Междувременно Хук е предизвикан от свой неочакван враг, който може да поп55 мин.
Филми
17:00Това сме ние - втори сезон Епизод - 10 Рандъл и Бет са изправени пред много труден избор, а междувременно Джак и Рандъл тръгват на колежанско пътуване.60 мин.
Филми
18:00Анатомията на Грей - четиринадесети сезон Епизод - 3 Харпър Ейвъри пристига в болница Грей Слоун, поставяйки Бейли умишлено в много неудобно положение. Междувременно Мередит среща стар свой познайник в болницата като пациент, а Амелия прави опит да се сп60 мин.
Филми
19:00Безсмъртните Тък - игрален филм Епизод - Млада жена се запознава и се влюбва в млад мъж, който се оказва член на семейство от безсмъртни.2 ч.
Филми
21:00Американска съпруга - първи сезон Епизод - 14 Най-нелюбимият празник на Кейти е Денят на Свети Валентин, но желанието ? да го прекара без твърде много шум е осуетено от пресилено романтичните жестове на Грег.30 мин.
Филми
21:30Американска съпруга - първи сезон Епизод - 15 Грег е щастлив, че най-сетне се е сприятелил с човек, който се интересува от история, но Кейти не е доволна, защото новият му приятел е женен за нейният кръвен враг Клоуи Браун Мюлер.30 мин.
Филми
22:00Американска съпруга - първи сезон Епизод - 16 На Кейти ? идва до гуша от вечните оплаквания на семейството, че прекалено много им се меси, и решава да се оттегли и да ги остави да се оправят сами.30 мин.
Филми
22:30Американска съпруга - първи сезон Епизод - 17 Кейти насърчава Вив да се опълчи на своя недодялан съпруг, но с това си навлича огромен проблем, защото Вив решава да напусне мъжа си и да се премести да живее при тях.25 мин.
Филми
22:55Присъда - първи сезон Епизод - 3 Разкъсвани от съмнения дали престъпниците заслужават шанс, екипът работи по случай с политически активист със съмнителни възгледи. Той излежава доживотна присъда за поставянето на бомба в джамия, при която загиват трима б55 мин.
Филми
23:50Отчаяни съпруги - първи сезон Епизод - 1 Един ден, в перфектната си къща в най-луксозния квартал, Мари Алис Янг слага край на живота си. Малко след това тя ни въвежда от своята гледна точка в живота на своето семейство, приятели и съседи в престижния ква60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg