ТВ програма FOX Life - Понеделник, 26.03.2018

00:45Отчаяни съпруги - трети сезон Сюзън признава открито любовта си към Иън, докато Габи и Карлос се опитват отново да създадат близост помежду си, а Бри се сблъсква с миналото на Орсън.55 мин.
Филми
01:40Отчаяни съпруги - трети сезон Животът на всички обитатели на Уистерия Лейн се променя завинаги, когато в местния супермаркет са взети заложници.50 мин.
Филми
02:30Грозната Бети - втори сезон Постепенно полудяващата Рене е убедена, че Бети е влюбена в Даниъл и следователно е нейна съперница в борбата за неговата обич. Междувременно новият клиент на Хилда в салона за красота се оказва нейната бивша съседка и заклет в45 мин.
Филми
03:15Грозната Бети - втори сезон Бети променя мнението си за конкурентката си Чарли и се опитва да се сприятели с нея, като по повод очакваното бебе ? устройва празненство, което никой няма да забрави. Междувременно, Хилда се изправя срещу учителя по физкултур45 мин.
Филми
04:00Имало едно време - седми сезон Млада жена с проблемно минало е въвлечена в динамиката на живота на малък град в Мейн, където приказките наистина оживяват.45 мин.
Филми
04:45Кое е това момиче? - първи сезон Джес кани Пол, учител по музика от нейното училище, по който винаги си е падала, на голяма вечеря по случай Деня на благодарността. Както обикновено, накрая всичко се обърква.25 мин.
Филми
05:10Кое е това момиче? - първи сезон Джес ревнува, когато Уинстън се присъединява към квартета музиканти със звънци, в който и тя участва. И има защо - на него тази дейност му се отдава!25 мин.
Филми
05:35Кое е това момиче? - първи сезон Когато Джес решава да премине към следващия етап във връзката си с Пол, тя търси секс съвети от момчетата.25 мин.
Филми
06:00Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
06:30Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.40 мин.
Филми
07:10Майк и Моли - втори сезон Майк е уплашен от поканата от шефа на Моли за парти за Хелоуин - празник, който той ненавижда.30 мин.
Филми
07:40Сготвено с любов - трети сезон При съмнителни обстоятелства момичетата срещат мистериозен мъж, който успява да открадне нечие сърце наред с други неща. Междувременно Джош съсредоточава енергията си в нещо позитивно, а Елиът смята, че каквото Джош не знае,30 мин.
Филми
08:10Сготвено с любов - трети сезон Актьорите разказват за любимите си моменти и отговарят на въпросите на публиката. Феновете отново ще си припомнят храната, караниците и романтиката, както и всяка една обида, която е накарала героите да се влюбят.30 мин.
Филми
08:40Д-р Зоуи Харт - трети сезон Бабата на Джоуъл идва на гости за ранна Ханука и заръчва на Зоуи да покани и роднините си. Междувременно Брик научава, че не е баща на детето на Шелби, Уейд получава зъбобол, а Зоуи се сприятелява с Вивиан.55 мин.
Филми
09:35Любовни авантюри - трети сезон Джос е най-сетне на свобода, когато Хари получава вълнуващ шанс за работа, която би се отразила на бъдещето му с нея. Скоти напуска Лос Анджелис и Марк изчезва, което помага на Ейприл да осъзнае истинските си чувства.55 мин.
Филми
10:30Малки сладки лъжкини - пети сезон Лъжкините са готови да получат справедливост за Мона.60 мин.
Филми
11:30Наръчник за разведени - четвърти сезон Аби трябва да напусне града заради неотложна семейна ситуация, оставяйки Барбата да взема сама много трудни решения. Джо и Делия не си споделят, докато Фиби планира съществена промяна в живота си, след като не може д55 мин.
Филми
12:25Пролетни сърца - игрален филм Успешна майка и блогърка решава да навлезе отново в света на срещите. За нейна изненада се оказва, че мъжът, по който започва да се увлича, е същият, с когото има яростни сблъсъци в онлайн пространството.1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Поднови или продай - риалити Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жилището д25 мин.
Филми
14:40Поднови или продай - риалити Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жилището д30 мин.
Филми
15:10Любовни авантюри - четвърти сезон Изминала е година след като Джос е срещнала опасния Уилсън, и сега тя трябва да изживее болезнен спомен, докато свидетелства по делото за убийството в съда. Макар че вече живеят заедно, Марк все още не си е намерил добра 55 мин.
Филми
16:05Малки сладки лъжкини - пети сезон Тоби и Спенсър са скарани.60 мин.
Филми
17:05Наръчник за разведени - четвърти сезон Аби трябва да напусне града заради неотложна семейна ситуация, оставяйки Барбата да взема сама много трудни решения. Джо и Делия не си споделят, докато Фиби планира съществена промяна в живота си, след като не може д55 мин.
Филми
18:00Д-р Зоуи Харт - трети сезон Джордж, Лавон и Танси търсят причината Филмор да е заинтересован от сливане на градовете, докато Зоуи се опитва да разсейва хората в града, за да не научат за него. Уейд и Вивиан излизат на среща, но Вивиан размисля, след като 60 мин.
Филми
19:00Майк и Моли - втори сезон Карл се опитва да си уреди среща с привлекателна жена, която е срещнал на вечеря.30 мин.
Филми
19:30Майк и Моли - втори сезон Когато Майк насърчава майка си Пеги да си намери работа, той изобщо не си представя как ще се отрази това на живота на Моли.30 мин.
Филми
20:00Сготвено с любов - трети сезон Шанс за голям джакпот кара София и бандата да изпаднат в мечтания за идеалния живот. Габи среща почитател на храната и се замисля как ли ще изглежда бъдещето ?, а Елиът намира работа на Алън с надеждата да спечели допълнител30 мин.
Филми
20:30Сготвено с любов - трети сезон Напредък при терапевта кара Джош да обмисли прекратяване на посещенията. Елиът и Алън правят последен опит за нов меден месец, но за да получат каквото искат, трябва да вземат трети човек със себе си.30 мин.
Филми
21:00Почти в рая - игрален филм Канадски телевизионен режисьор е нает да спаси международно предаване за риболов в Шотландия. Единственият проблем е, че бившата му жена е водеща на предаването. Това, което той намира в Шотландия е истинска любов и възможността1 ч. 55 мин.
Филми
22:55Наръчник за разведени - четвърти сезон Момичетата се сплотяват около Аби, когато тя организира погребението на майка си. Междувременно братът на Аби отново се сближава с Фиби, Делия и Джо продължават да нападат Албърт и стара любов отново се появява в жив60 мин.
Филми
23:55Малки сладки лъжкини - пети сезон Тоби и Спенсър са скарани.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg