ТВ програма FOX Life - Вторник, 30.04.2019

00:25Сексът и градът - шести сезон - Петровски променя обичайната екскурзия из Манхатън и убеждава Кари да вечерят в нейния апартамент. Всичко върви добре, но настроението се променя, когато мишка пребягва по кухненския плот и бива размазана от Петровски.35 мин.
Филми
01:00Шепот от отвъдното - втори сезон - Духът на мъж, заровен в грешен гроб витае из гробището, докато чужда жена го оплаква всяка нощ. Мелинда трябва да помири мъжа с враждебно настроените му жена и дъщеря, за да може той да премине.60 мин.
Филми
02:00Без пукната пара - втори сезон - Керълайн открива, че Анди е затворил магазина си и е напуснал града, затова решава да посети ясновидка, която да ? гледа.25 мин.
Филми
02:25Без пукната пара - втори сезон - Макс и Керълайн се запознават с рапъра Ту Чейнс.25 мин.
Филми
02:50Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Зоуи се колебае за срещата с баща си (Гари Коул), когото не познава. Лемън се опитва да се сприятели със Зоуи, за да скрие аферата си с Левон. Бонусът е коктейл конкурсът.45 мин.
Филми
03:35Д-р Хаус - втори сезон - Стар пациент на Хаус се завръща и търси отмъщение, като стреля по него.45 мин.
Филми
04:20От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
04:45От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички30 мин.
Филми
05:15Да се обвържеш с Шеп - Шеп изпита затруднения да ощастливи и петте жени и когато се появява неочакван гост, напрежението в къщата рязко се покачва. Ергенът се опитва да се справи със ситуацията, но всичко това не завършва по най-добрия начин.45 мин.
Филми
06:00От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички20 мин.
Филми
06:20От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
06:45Отчаяни съпруги - седми сезон - Убийци60 мин.
Филми
07:45Д-р Хаус - втори сезон - Стар пациент на Хаус се завръща и търси отмъщение, като стреля по него.55 мин.
Филми
08:40Без пукната пара - втори сезон - Керълайн открива, че Анди е затворил магазина си и е напуснал града, затова решава да посети ясновидка, която да ? гледа.25 мин.
Филми
09:05Без пукната пара - втори сезон - Макс и Керълайн се запознават с рапъра Ту Чейнс.30 мин.
Филми
09:35Обвързани - трети сезон - След като са поканени на много по-готино парти, Джеф и Одри излъгват Дженифър и Адам, за да се измъкнат от организираната от тях вечеря.25 мин.
Филми
10:00Обвързани - трети сезон - Когато на Тими му омръзва да се бори с унизителните заповеди на Ръсел и Одри решава, че е изстрадала достатъчно от ужасния си асистент, двамата намират възможно решение в това, да работят заедно.30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Зоуи се колебае за срещата с баща си (Гари Коул), когото не познава. Лемън се опитва да се сприятели със Зоуи, за да скрие аферата си с Левон. Бонусът е коктейл конкурсът.60 мин.
Филми
11:30Отчаяни съпруги - седми сезон - Убийци55 мин.
Филми
12:25Династия - Фалън играе игра на котка и мишка с Кристъл, докато двете са в надпревара кой да се появи на корицата на престижно списание. Бившият приятел на Стивън се завръща, което обърква нещата. Сами Джо и Андерс откриват малко вероятна връзка помежду си55 мин.
Филми
13:20Династия - Кристъл има гостенин, който поставя Блейк в неловко положение, Сами Джо прекрачва границата като детегледач, а Фалъм осъзнава, че е отблъснала всички в личния си живот, за да се фокусира за единственото нещо, което желае повече от всичко.55 мин.
Филми
14:15Да се обвържеш с Шеп - Шеп всячески се опитва да впечатли Бела на романтична среща. Междувременно след тежките решения кой да отпадне, джентълменът ерген прави всичко възможно, за да открие своята избраница.55 мин.
Филми
15:10Шепот от отвъдното - втори сезон - Духът на човек, умрял по време на операция, се появява в съня на Джим. Мелинда и Джим откриват духа на супермодел, който не може да премине, защото се опитва да предпази по-малката си сестра от същата съдба.50 мин.
Филми
16:00Сексът и градът - шести сезон - В Ню Йорк започва застудяване, но връзката на Кари и Петровски продължава да е гореща. Двамата са се сгушили в апартамента му и остават така с дни, което отдалечава Кари от приятелките ? и я кара да се замисли дали с Петров35 мин.
Филми
16:35Сексът и градът - шести сезон - Кари най-после успява да събере своите нови и стари приятели по време на вечеря, която Петровски организира за близките на г-ца Брадшоу.35 мин.
Филми
17:10Обвързани - трети сезон - След като Джеф бива подиграван затова че е заспал по време на филм, той се опитва да докаже на Одри, че все още е млад и енергичен и я кани да го гледа как играе софтбол.25 мин.
Филми
17:35Обвързани - трети сезон - Одри е раздразнена от прекаленото внимание на колегите ? към бременна колежка и решава да се престори, че очаква дете, за да може и тя да получава специално отношение.25 мин.
Филми
18:00Без пукната пара - втори сезон - Макс и Керълайн се опитват да осигурят уличен изпълнител пред пекарната си.30 мин.
Филми
18:30Без пукната пара - втори сезон - В опит да спасят пекарната си двете момичета се обръщат към богатата леля на Керълайн - Чарити.30 мин.
Филми
19:00Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Зоуи е привлечена от един от своите пациенти - Джеси (Джъстин Хартли). Магнолия (Клаудия Лий) има интересни планове за моминското парти на Лемън.60 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - трети сезон - Ричард - семеен мъж и баща, който страда от рак на мозъка, се хвърля с инвалидната си количка в басейна по време на семейно барбекю.60 мин.
Филми
21:00Ню Амстердам - Напрежението в болницата се покачва, когато Блум вече не ръководи диагностиката. В същото време Иги забелязва, че нещо не е наред с един от най-добрите хирурзи в болницата.60 мин.
Филми
22:00Специализантът - втори сезон - Хирурзите са твърдо решени да спрат устройството Куовадис, след като Хенри Барнет едва не умира при повреда в машината. Мина и Девън търсят истината, а Бел, Ей Джей и Конрад се опитват да спасят живота на Саймън.55 мин.
Филми
22:55Отчаяни съпруги - седми сезон - Къде ми е мястото?55 мин.
Филми
23:50Сексът и градът - шести сезон - В Ню Йорк започва застудяване, но връзката на Кари и Петровски продължава да е гореща. Двамата са се сгушили в апартамента му и остават така с дни, което отдалечава Кари от приятелките ? и я кара да се замисли дали с Петров35 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg