ТВ програма FOX Life - Четвъртък, 19.12.2019

00:50Без пукната пара - Макс и Керълайн се нуждаят от още място за реновирания си десертен бар и са готови на всичко, за да убедят собственичката на съседната пицария да им даде под наем офиса си.25 мин.
Филми
01:15Без пукната пара - Във финалния епизод за сезона Макс и Керълайн откриват, че Хан е загазил с една банда, след като е натрупал сериозен дълг от залагания на женски тенис, който не е в състояние да изплати.35 мин.
Филми
01:50Американска съпруга - втори сезон - Въпреки натиска на Оливър, Грег и Тара, Кейти настоява да планира пролетния фестивал по своя си начин. Междувременно Грег се опитва да покаже на Оливър как да се държи мъжки, като организира барбекю.25 мин.
Филми
02:15Американска съпруга - втори сезон - Кейти се бори с упорството на Тейлър, която изрусява косата си без разрешение, и Ана-Кат, която под влияние на Тара Съмърс решава да стане вегетарианка.25 мин.
Филми
02:40Отчаяни съпруги - първи сезон - Линет научава, че не всяко лошо дело остава ненаказано, когато се сприятелява с гадния господин Макклъски. Майката на Сюзън решава да рестартира своя любовен живот, както и този на дъщеря си. Андрю обсъжда своите чувства съ55 мин.
Филми
03:35Специализантът - Хелоуин в болницата става наистина призрачен, когато в нея е приета млада жена с ужасяващи нощни кошмари, докато Девън е дежурен в спешното отделение, а Ник е в паника заради решението си да заведе отскоро трезвата си сестра на купон.45 мин.
Филми
04:20Следващият топмодел на Америка - 21 сезон - Елиминиран модел се завръща в надпреварата, докато останалите състезатели трябва да запазят хладнокръвие по време на игра в прочута бивша кланица. По-късно всички са ангажирани с тематична фотосесия, която е нас55 мин.
Филми
05:15Любов от пръв полет - първи сезон - Четирите събрани двойки продължават своето пътешествие към олтара. След като се озовават в Нашвил, двойките трябва да докажат на себе си, че могат да се справят с неочакваното и да преодоляват трудностите.45 мин.
Филми
06:00Следващият топмодел на Америка - 21 сезон - Преглед на най-интересното в надпреварата до този момент.45 мин.
Филми
06:45Д-р Зоуи Харт - трети сезон - Лавон и Анабет канят Джоуел и Зоуи на спокойна домашна вечеря, на която обаче се самопоканва и Лемън. Междувременно Джордж прави грешка, която заплашва да съсипе приятелството му с Лавон.60 мин.
Филми
07:45Отчаяни съпруги - първи сезон - Линет научава, че не всяко лошо дело остава ненаказано, когато се сприятелява с гадния господин Макклъски. Майката на Сюзън решава да рестартира своя любовен живот, както и този на дъщеря си. Андрю обсъжда своите чувства съ55 мин.
Филми
08:40Американска съпруга - втори сезон - Въпреки натиска на Оливър, Грег и Тара, Кейти настоява да планира пролетния фестивал по своя си начин. Междувременно Грег се опитва да покаже на Оливър как да се държи мъжки, като организира барбекю.25 мин.
Филми
09:05Американска съпруга - втори сезон - Кейти се бори с упорството на Тейлър, която изрусява косата си без разрешение, и Ана-Кат, която под влияние на Тара Съмърс решава да стане вегетарианка.30 мин.
Филми
09:35Как се запознах с майка ви - осми сезон - Робин е решена да си върне Барни на всяка цена. Междувременно, Тед влиза в ролята на бавачка на Марвин, което кара Лили и Маршъл да осъзнаят, че Тед използва бебето Марвин като заместител на другото си бебе - сгра25 мин.
Филми
10:00Как се запознах с майка ви - осми сезон - Робин е силно подозрителна за връзката на Барни с Патрис. Междувременно, Маршъл открива, че майка му напредва в романтичния си живот...с доста обезпокоителен партньор.30 мин.
Филми
10:30Специализантът - Хелоуин в болницата става наистина призрачен, когато в нея е приета млада жена с ужасяващи нощни кошмари, докато Девън е дежурен в спешното отделение, а Ник е в паника заради решението си да заведе отскоро трезвата си сестра на купон.60 мин.
Филми
11:30Четири сватби и едно погребение - Мая и Ейнсли се опитват да преодолеят разделите си, Каш се връща у дома при баща си и среща стар приятел, с когото е изгубил връзка, а Зара прави изненадващо откритие, което застрашава бъдещето ? с Крейг.55 мин.
Филми
12:25Коледа в Мисисипи - Фотографката Холи Лоуган се завръща за Коледа в родното си градче Гълфпорт, което за първи път от пет години, след като е било поразено от силен ураган, възобновява своето светлинно празнично шоу.1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Любов от пръв полет - първи сезон - Четирите двойки се отправят към Седона, но се изправят пред предизвикателства, свързани с техните приоритети във връзките им.55 мин.
Филми
15:10Д-р Зоуи Харт - трети сезон - Зоуи започва дискретно да приема отново пациенти, но е информирана, че е подписала клауза, която ? забранява да практикува в града в продължение на една година. Междувременно Джордж се нуждае от медицинска помощ и е принуден 55 мин.
Филми
16:05Нови в квартала - втори сезон - Луис трябва да заведе семейството си на бизнес пътуване до Гейтър Уърлд и Джесика се учи как да си почива.25 мин.
Филми
16:30Нови в квартала - втори сезон - Еди е съкрушен, когато Никол, която го е убедила да напусне работата си на пиколо, за да я обучава, го зарязва заради друго момче.35 мин.
Филми
17:05Как се запознах с майка ви - осми сезон - В сградата на Джи Ен Би, която Тед е проектирал, ще има тържествено откриване и Тед решава да използва възможността да натрие носа на първия си професор по архитектура, който му е казал, че никога няма да стане ар25 мин.
Филми
17:30Как се запознах с майка ви - осми сезон - Коледа наближава бързо и Барни казва на Тед, че ще предложи на Патрис, а Тед трябва да вземе решение дали да каже на Робин.30 мин.
Филми
18:00Американска съпруга - втори сезон - Когато Ана-Кат се връща у дома с въшки, Кейт използва случая да се сближи с Тейлър.30 мин.
Филми
18:30Американска съпруга - втори сезон - Уестпорт е известен с традицията си по време на Хелоуийн на прага на съседите да се оставят анонимни бележки и лакомства.30 мин.
Филми
19:00Отчаяни съпруги - първи сезон - Габриел планира голямо парти по случай заминаването на Карлос, който влиза в затвора за осем месеца. Междувременно Джордж се появява отново в живота на Бри, въпреки нежеланието на Рекс, а Линет научава, че бившата приятелка60 мин.
Филми
20:00Специализантът - Пациенти, подложени на тестове с експериментално лекарство, започват да страдат от животозастрашаващи странични ефекти, а Ник се опасява, че сестра ? Джеси може да е в опасност, и с Конрад трябва да убедят Бел, че изпитанията не си струва60 мин.
Филми
21:00Четири Коледи и една сватба - Шеметният романс на Клоуи и Евън приключва, когато Евън е изпратен по работа отвъд океана. Следващите три коледи все нещо ги задържа разделени, но на четвъртата, по силата на някаква магия, те отново ще бъдат заедно.1 ч. 55 мин.
Филми
22:55Четири сватби и едно погребение - След като майка ? я лишава от наследство, Ейнсли се бори да запази бизнеса си, Мая си търси нова работа, но осъзнава, че трудно ще избяга от миналото си, а новата връзка на Дъфи и Таби удря на камък, докато Каш е принуден55 мин.
Филми
23:50Д-р Зоуи Харт - трети сезон - Зоуи започва дискретно да приема отново пациенти, но е информирана, че е подписала клауза, която ? забранява да практикува в града в продължение на една година. Междувременно Джордж се нуждае от медицинска помощ и е принуден 60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Четвъртък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg