ТВ програма FOX Life - Събота, 18.07.2020

00:25Специализантът - Конрад влиза в директна конфронтация с Лейн, когато той не е съгласен с нейния план за лечение на пациент болен от рак. Напрежението нараства още повече, когато Джуд застава между тях и предлага на направи инвазивна процедура на пациента.55 мин.
Филми
01:20Родители под чехъл - Майк и Кей мислят да запишат Марк в чартърно училище, след като той е бил извикан в кабинета на директора за тормоз на учителя си. Кей се страхува, че шансовете на Марк да бъде приет могат да бъдат провалени от случай на тормоз в нейн30 мин.
Филми
01:50Агнешко - Джулс и тайфата решават, че Боби има нужда от помощ в романтичните му опити спрямо Анджи и така разработват операция целуни момичето.25 мин.
Филми
02:15Агнешко - Еднократна забежка на Грейсън завършва с шокиращи новини.25 мин.
Филми
02:40Ню Амстердам - Макс, Блум и Рейнолдс трябва да преразкажат в детайли вече извършено лечение на пациент, което може да стане повод за голям съдебен процес. Междувременно, Иги се изправя срещу ръководството на местно училище относно учебни политики, а Капур45 мин.
Филми
03:25Анатомията на Грей - Джаксън организира купон по случай успешната операция на Катрин и лекарите, които са я спасили, но нищо не се случва по план. В същото време Хелън изненадващо посещава Алекс и Джо.45 мин.
Филми
04:10Великото британско меню - Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.60 мин.
Филми
05:10Следващият топмодел на Америка - Характери и връзки припламват и се преплитат, когато 14-те претенденти се нанасят в новия си дом. Моделите трябва да се състезават по бягане, носейки само прашки. Междувременно сцени зад кадър разкриват едно дъждовно интр2 ч.
Филми

Програма на FOX Life за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg