ТВ програма FOX Life - Сряда, 19.12.2018

00:50Наръчник за разведени - втори сезон Днес е сватбата на Делия! След като Аби преде Делия, разкривайки пред момичетата за нейната изневяра, поканата на Аби за големия ден е отменена. Така Аби фокусира енергията си в завършването на новата си книга Наръчник55 мин.
Филми
01:45Майк и Моли - трети сезон Моли решава да се разтуши с пазаруване, след като разногласия с Майк стават причината той да си тръгне ядосан и да изчезне в мола.25 мин.
Филми
02:10Майк и Моли - трети сезон Карл и Самюъл са домакини на парти по случай Деня на Свети Патрик с надеждата да привлекат необвързани дами, а Моли разкрива някои пикантни тайни за минали приключения с Майк по време на този празник.30 мин.
Филми
02:40Сексът и градът - четвърти сезон По време на 35-ия рожден ден на Кари, момичетата разсъждават върху преживявания от живота.25 мин.
Филми
03:05Сексът и градът - четвърти сезон Кари е поканена да бъде модел на предстоящо модно шоу, но вълнението ? бързо е охладено, когато научава, че роклята, с която трябва да дефилира, е заменена с бельо.30 мин.
Филми
03:35Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи е неволно намесена в отношенията между Уейд и Вивиан, а разстроеният Уейд обвинява Зоуи за всички проблеми. В това време Джордж има с какво да отвлече вниманието си от чувствата си спрямо Лемън.45 мин.
Филми
04:20Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Ако сте майстори на чийзкейка, шеф Павлов ще ви изненада със съчетанието на кайсии и розмарин в първата си рецепта. След това пък ще приготви малинов чийзкейк без печене.30 мин.
Филми
04:50Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Издаваме тайна: дори и най-добрите сладкари от време на време приготвят уютни, бързи, домашни сладкиши за семейство и приятели. Павел Павлов избра да покаже три любими: бананов хляб, ябълков сладкиш и крамб30 мин.
Филми
05:20Любов от първа хапка - първи сезон Гавин и Линда живели къде ли не по света, докато не се установили в родния му град Минеаполис, Минесота, където отворили един от най-известните ресторанти в града, прераснал в империя на изисканата френска кухня.20 мин.
Филми
05:40Любов от първа хапка - първи сезон Нина безброй пъти отблъсквала Лари, докато накрая не се предала. Двамата заедно се превърнали в двойка прославени ресторантьори, чийто новооткрит ресторант бързо се прочул в цял Ню Орлиънс.20 мин.
Филми
06:00Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Чакането си заслужаваше! Павел Павлов представя своята торта Павлова - ефирна конструкция от кори от целувчена пяна, въздушен крем и малини. А по-късно, за релакс, ще нареди в чаша многопластов трайфъл. Ед25 мин.
Филми
06:25Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Веган изкушение без глутен ви звучи абсурдно? Шеф Павлов не мисли така и показва не едно, а цели три - пухкави палачинки, блокчета с гранола и фантастични бонбони.25 мин.
Филми
06:50Това сме ние - втори сезон Цялото семейство Пиърсън посещава Кевин в Лос Анджелис на снимачната площадка на Мани, докато Джак се изправя срещу демоните си след скарването с Ребека.55 мин.
Филми
07:45Войната вкъщи - първи сезон Хилъри изкълчва глезена си, докато кара ски, и се озовава в спешното отделение. Дейв се ядосва на Вики, че я е пуснала да отиде. Но разбират, че Хилъри е лъгала и двамата.25 мин.
Филми
08:10Войната вкъщи - първи сезон Дейв завежда семейството на ужасно пътуване, за да посетят родителите му във Флорида. Вики ги мрази, Майк се страхува да лети в самолет, а Хилъри иска да остане вкъщи, за да е сигурна, че едно момче няма да я забрави.30 мин.
Филми
08:40Майк и Моли - трети сезон Моли решава да се разтуши с пазаруване, след като разногласия с Майк стават причината той да си тръгне ядосан и да изчезне в мола.25 мин.
Филми
09:05Майк и Моли - трети сезон Карл и Самюъл са домакини на парти по случай Деня на Свети Патрик с надеждата да привлекат необвързани дами, а Моли разкрива някои пикантни тайни за минали приключения с Майк по време на този празник.30 мин.
Филми
09:35Американска съпруга - първи сезон Кейти успява да избягва цяла учебна година задължителните доброволни часове в училището на децата си. Когато другите майки започват да недоволстват и да я притискат, тя измисля перфектното оправдание, като се представя за25 мин.
Филми
10:00Американска съпруга - втори сезон Опитите на Кейти да освободи повече време за себе си ? се връщат тъпкано, когато тя е принудена да се включи като доброволец в организирането на училищния пролетен фестивал.30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи е неволно намесена в отношенията между Уейд и Вивиан, а разстроеният Уейд обвинява Зоуи за всички проблеми. В това време Джордж има с какво да отвлече вниманието си от чувствата си спрямо Лемън.60 мин.
Филми
11:30Това сме ние - втори сезон Този освежаващо откровен и провокативен сериал, проследяващ живота на група герои, чиито житейски истории се преплитат по странни и интригуващи начини, завинаги ще промени представите ви за това, доколко добре познавате хората о55 мин.
Филми
12:25Дръзки момичета - втори сезон Професионалните мечти на Сътън се сбъдват, когато тя се отправя към Париж за Седмицата на модата, като в същото време започва да вижда нещата от друг ъгъл. Джейн продължава напред с плана си за нейната плодовитост, но научава55 мин.
Филми
13:20Присъда - първи сезон Скорошното прегрешение на Хейс подпалва медийна буря. В това време тя и екипът ? работят по много чувствителния случай на Пени - майка, която е обвинена в убийството на собствения си син аутист.55 мин.
Филми
14:15Любов от първа хапка - първи сезон Адам се кълне, че се влюбил в Джаки от пръв поглед. Двамата работили рамо до рамо в Портланд, преди да открият свой собствен ресторант, за който правят всичко по силите си да остане отворен въпреки проблемите и икономиче25 мин.
Филми
14:40Любов от първа хапка - първи сезон Недоволни от работата си, Елиз и Ана си отворили собствен ресторант в Бруклин, Ню Йорк, в който нямали друг нает персонал. Сега двете живеят в северната част на щата Ню Йорк и се готвят за следващия си проект.30 мин.
Филми
15:10Наръчник за разведени - втори сезон Аби и момичетата помагат на Делия да се справи с новините за Гордън. Същевременно Джейк се завръща от Латвия, Джо най-после приема чувствата си спрямо Скот, Фиби споделя изненадващи новини, а Барбара си набелязва нова ц55 мин.
Филми
16:05Д-р Хаус - трети сезон Докато животът и крайниците на малко момиченце са застрашени, Тритър става все по-манипулативен, а Хаус се затваря в себе си.55 мин.
Филми
17:00Американска съпруга - първи сезон Кейти успява да избягва цяла учебна година задължителните доброволни часове в училището на децата си. Когато другите майки започват да недоволстват и да я притискат, тя измисля перфектното оправдание, като се представя за30 мин.
Филми
17:30Американска съпруга - втори сезон Опитите на Кейти да освободи повече време за себе си ? се връщат тъпкано, когато тя е принудена да се включи като доброволец в организирането на училищния пролетен фестивал.30 мин.
Филми
18:00Майк и Моли - трети сезон През пролетната ваканция Моли заминава със сестра си на парти с приятелите на Виктория от колежа, докато Майк си урежда малко допълнителни работни ангажименти.30 мин.
Филми
18:30Майк и Моли - трети сезон Макар желанието на Майк за рождения му ден е майка му и жена му да се спогодят, Моли и Пеги изобщо не се държат добре една с друга, докато планират партито. Междувременно Карл и Самюъл си съперничат за една и съща жена.25 мин.
Филми
18:55Сексът и градът - четвърти сезон Кари и Тузара започват да се разбират, но Кари флиртува с джаз музикант и Тузара започва да ревнува. Виждайки това, Кари решава, че трябва да установи правила във връзката им.35 мин.
Филми
19:30Сексът и градът - четвърти сезон Миранда започва секс стачка след поредица от лоши срещи, но замества секса с шоколад и се опитва да издържи максимално дълго.35 мин.
Филми
20:05Д-р Зоуи Харт - трети сезон Нетактичното поведение на Джордж в кухнята на Франки коства значителни загуби за Лемън. Джордж и Зоуи започват да работят заедно, за да доведат известен кулинарен критик в града, а Лемън и Уейд продължават да се карат.55 мин.
Филми
21:00Присъда - първи сезон Хайес предприема някои мерки след своето противоречиво интервю, с които да поправи вредите за семейството и кампанията на майка ?. Междувременно, екипът работи по нов случай, при който проблемен младеж е убил богата си приемна майка.60 мин.
Филми
22:00В името на народа Сандра защитава хидролог, обвинен в шпионаж за китайското правителство, но приликите с предишния ? случай разклащат увереността ?, докато в това време Джей се изправя срещу страховете си и се опълчва на Кейт в случай с продажба на наркот55 мин.
Филми
22:55Американска съпруга - втори сезон Въпреки натиска на Оливър, Грег и Тара, Кейти настоява да планира пролетния фестивал по своя си начин. Междувременно Грег се опитва да покаже на Оливър как да се държи мъжки, като организира барбекю.30 мин.
Филми
23:25Американска съпруга - втори сезон Кейти се бори с упорството на Тейлър, която изрусява косата си без разрешение, и Ана-Кат, която под влияние на Тара Съмърс решава да стане вегетарианка.30 мин.
Филми
23:55Д-р Хаус - трети сезон Докато животът и крайниците на малко момиченце са застрашени, Тритър става все по-манипулативен, а Хаус се затваря в себе си.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg