ТВ програма FOX Life - Понеделник, 23.07.2018

00:45Отчаяни съпруги - седми сезон - Вече наистина се изплаших - драма55 мин.
Филми
01:40Отчаяни съпруги - седми сезон - Охранителни мерки - драма50 мин.
Филми
02:30Скандал - пети сезон - Когато се забъркаш в неприятности, можеш да разчиташ на един човек - Оливия Поуп. Оливия е професионален коректор и решава проблеми, преди някой да е разбрал за тях. - драма45 мин.
Филми
03:15Скандал - шести сезон - Оповестени са резултатите от президентските избори между Мели Грант и Франсиско Варгас, а това води до неочаквани последствия. - драма45 мин.
Филми
04:00Идеални жени - игрален филм - Кога изчезва любовта? Изчезва ли изобщо? Марго и дъщерите ? Лени и Хана биват едновременно зарязани и решават, че най-доброто решение да не бъдеш с мъж е да бъдеш с който и да е мъж. Така започват да борят самотата с интернет2 ч.
Комедия
06:00Непорочната Джейн - втори сезон - Джейн, родена от майка тийнейджърка, израства твърдо решена да не повтори грешките на майка си. На 23 години старателно планираният й живот се променя след едно рутинно посещение при лекаря. Всичко заприличва на сапуненит50 мин.
Филми
06:50Нови в квартала - втори сезон - Наближава първият училищен бал на Еди, а Луис е решен да направи нощта перфектна, както във филмите на Джон Хюс. Междувременно, Джесика прекарва деня в опити да спечели благоразположението на баба Хуанг, която да инвестира 25 мин.
Комедия
07:15Нови в квартала - втори сезон - Време е за първия Хелоуин на семейство Хуанг в предградията и Луис е решен да превърне мъртвата улица в желана дестинация за децата пакостници. - комедия30 мин.
Комедия
07:45Мама - втори сезон - Кристи е загрижена заради начина, по който Бони се справя със смъртта на Алвин, и се опитва да ? осигури професионална помощ. - комедия25 мин.
Комедия
08:10Мама - втори сезон - Когато Кристи е повишена в управител на ресторанта, тя открива, че и шефът си има своите проблеми. Междувременно Бони си спечелва враг в сградата, който иска тя да бъде уволнена. - комедия30 мин.
Комедия
08:40Кое е това момиче? - първи сезон - Момчетата са поканени на сватба на общ приятел. Ник се опасява, че ще срещне бившата си приятелка Каролин, затова моли Джес да иде с него. - комедия25 мин.
Комедия
09:05Кое е това момиче? - първи сезон - Джес случайно заварва Ник гол. Това понижава мнгократно пословичната му увереност и то, точно когато го чака среща с атрактивна колежка. - комедия30 мин.
Комедия
09:35Непорочната Джейн - втори сезон - Отваря се свободно място в дипломната програма и Джейн е изправена пред дилемата дали да остави Матео по-рано от предвиденото. В това време Рафаел все още се опитва да приеме новината на Петра, докато с Джейн планират кръ55 мин.
Филми
10:30Шепот от отвъдното - първи сезон - По време на сватбената си церемония Мелинда Гордън вижда, че някой рисува по прозореца и знае, че това е дух. Макар и уплашена, тя се опитва да му помогне да се събере със семейството си и да предаде посланието, което то60 мин.
Филми
11:30Как се запознах с майка ви - девети сезон - По време на пътуване до Лонг Айлънд Робин и Барни попадат на поразително откритие за семействата си, докато Лили не е сигурна, че Тед е преодолял Робин. - комедия25 мин.
Комедия
11:55Как се запознах с майка ви - девети сезон - Робин се тревожи как Барни ще приеме новината, че брат му се развежда. Междувременно, Маршал прави всичко по силите си, за да стигне навреме за сватбата. - комедия30 мин.
Комедия
12:25Мечтата на Грейс - игрален филм - Грейс Трей е феноменална певица, но когато на крехката възраст само от осемнайсет години получава шанса на живота си и е запратена в реалния свят, вярата ? е подложена на сериозно изпитание. - драма2 ч. 15 мин.
Филми
14:40В търсене на малък дом - първи сезон - Майкъл и Бет живеят в Остин и искат финансовите им ангажименти да останат малки, за да могат да обикалят света. - Factual Entertainment30 мин.
15:10Отчаяни съпруги - четвърти сезон - Модерната скулптура в двора на Боб и Лий кара жителите на Уистерия Лейн да станат малко по-действени, Иди научава за аферата, която имат Карлос и Габи, а в същото време бившият градинар на семейство Солис, Джон, иска да 55 мин.
Филми
16:05Отчаяни съпруги - четвърти сезон - Най-големият страх на Иди Брит се сбъдва, когато Карлос се отказва от връзката им, Сюзън открива бащата на Майк, който би трябвало да е мъртъв, докато в същото време неочаквана доставка по време на парти изненадва всички60 мин.
Филми
17:05Как се запознах с майка ви - девети сезон - По време на пътуване до Лонг Айлънд Робин и Барни попадат на поразително откритие за семействата си, докато Лили не е сигурна, че Тед е преодолял Робин. - комедия25 мин.
Комедия
17:30Как се запознах с майка ви - девети сезон - Робин се тревожи как Барни ще приеме новината, че брат му се развежда. Междувременно, Маршал прави всичко по силите си, за да стигне навреме за сватбата. - комедия30 мин.
Комедия
18:00Кое е това момиче? - първи сезон - Сиси убеждава Джес, че Ник я харесва повече от съквартирантка. - комедия30 мин.
Комедия
18:30Кое е това момиче? - първи сезон - Джес кани Пол, учител по музика от нейното училище, по който винаги си е падала, на голяма вечеря по случай Деня на благодарността. Както обикновено, накрая всичко се обърква. - комедия30 мин.
Комедия
19:00Мама - втори сезон - Кристи осъзнава, че изпитва най-голямо удоволствие от секса, когато има опасност да бъде хваната. Междувременно Бони приема прекалено сериозно новата си роля като секретарка на женската организация на анонимните алкохолици. - комедия30 мин.
Комедия
19:30Мама - втори сезон - Кристи и Бони са шокирани, когато разбират колко се е променила приятелката им Реджина в затвора. - комедия30 мин.
Комедия
20:00Шепот от отвъдното - първи сезон - Момче, блъснато от влак, иска Мелинда да му помогне да убеди майка си, че тя не е виновна за смъртта му. Свекървата на Мелинда гостува на нея и Джим, и провеждат задушевен разговор. - драма60 мин.
Филми
21:00Споразумението - втори сезон - Кайл дава обстойно интервю пред известен журналист и трябва да се изправи срещу някои тъмни моменти от живота си, докато Меган е принудена да прегледа как Института е променил живота ? и е повлиял на връзката им с Кайл. - др60 мин.
Филми
22:00Неустоими измамници - втори сезон - Приятели и врагове се приближават към бандата, докато те се крият в отдалечената семейна хижа на Джулс. Същевременно Мади, Сали и Макс се събират отново за една нова рискована измама. - комедия55 мин.
Комедия
22:55Как се запознах с майка ви - девети сезон - Когато Лили намира списък с неща, които Тед иска да направи, преди да се премести в Чикаго, тя е притеснена, защото само тя знае за плановете му. В същото време, Робин и Барни имат още малко време, преди роднини30 мин.
Комедия
23:25Как се запознах с майка ви - девети сезон - Барни се опитва да не се ядосва на Тед, след като научава, че той все още има чувства към Робин. Маршал се включва по скайп, за да бъде съдия в техните спорове, а Лили осъзнава, че е единствената приятелка на Ро30 мин.
Комедия
23:55Отчаяни съпруги - четвърти сезон - Модерната скулптура в двора на Боб и Лий кара жителите на Уистерия Лейн да станат малко по-действени, Иди научава за аферата, която имат Карлос и Габи, а в същото време бившият градинар на семейство Солис, Джон, иска да 55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg