ТВ програма FOX Life - Вторник, 01.12.2020

00:55Отчаяни съпруги - Сюзън е изненадана да се запознае с новото гадже на Еди, Линет поставя под съмнение домакинската работа на Том, Габриел помага на жена да открие себе си, а Бри е принудена да изтърпява траура на тъщата си.55 мин.
Филми
01:50Американска съпруга - В този необикновен епизод под формата на мюзикъл Кейти оставя семейството да се оправя само, но планът й се обръща срещу нея, когато децата се чувстват чудесно, а основния удар от липсата й се стоварва върху Грег. - Comedy - 201925 мин.
Филми
02:15Американска съпруга - Когато семейството на Ото навлиза в нова ера, Кейти и Грег взимат емоционално решение да продадат семейния си миниван. Междувременно, Оливър претърпява неуспех, което го кара да помисли отново как би могъл да постигне целите си. - C25 мин.
Филми
02:40Връзки - Тони току-що е осъзнал факта, че е наследник на най-старата и утвърдена погребална агенция в града. Така човекът наскоро завърнал се от смъртта, сега ще прави с нея бизнес. - Entertainment - 201645 мин.
Филми
03:25Д-р Хаус - Когато Уилсън принуждава Хаус да отиде на погребението на баща си, Хаус изпробва всяка възможна тактика, за да протака. - Drama - 200845 мин.
Филми
04:10Поднови или продай: Ванкувър - Карън и Иън са живяли по цял свят, но когато решили да се установят и да отгледат двете си деца, те се влюбили в идилична, макар и изолирана къща в планината с невероятна гледка към океана. Вече с двама тийнеджъри и принуден30 мин.
Филми
04:40Поднови или продай: Ванкувър - Кати се е преместила в ергенското бунгало на плажа на Питър преди две години, но никога не се е чуствала добре. Мястото ? напомня за множеството жени от миналото на Питър, затова тя отчаяно се нуждае от помощта на Тод, за да30 мин.
Филми
05:10Да порастнеш като супермодел - Кайро се опитва да поднови връзката с баща си, но липсата на подкрепа от Бевърли отваря нови рани в техните взаимоотношения, а Шана не губи време и се изправя срещу Андреа за нейното неодобрение към Атейна.50 мин.
Филми
06:00Поднови или продай: Ванкувър - Младите любители на музиката Аля и Дейвид са си купили стара къща в предградията преди три години благодарение на помощта на семействата им. Но след безкрайни и стресиращи ремонти, в къщата все още има какво да се прави. Аля25 мин.
Филми
06:25Поднови или продай: Ванкувър - Кандис и Джеймс са си купили симпатична къща с отличителен характер преди шест години, когато са се оженили. Оказва се, че Джеймс е добър в започването на проекти, но не и в завършването им, а Кандис вече е уморена да гледа 25 мин.
Филми
06:50Станция 19 - Анди, Джак и още 18 кандидати са подложени на тест за мястото на капитан на Участък 19. Междувременно Травис е действащ капитан, докато Анди и Джак очакват заветния ден, а Бен решава да говори с Вик за страховете ?. - Drama - 201855 мин.
Филми
07:45Връзки - Тони току-що е осъзнал факта, че е наследник на най-старата и утвърдена погребална агенция в града. Така човекът наскоро завърнал се от смъртта, сега ще прави с нея бизнес. - Entertainment - 201655 мин.
Филми
08:40Американска съпруга - В този необикновен епизод под формата на мюзикъл Кейти оставя семейството да се оправя само, но планът й се обръща срещу нея, когато децата се чувстват чудесно, а основния удар от липсата й се стоварва върху Грег. - Comedy - 201925 мин.
Филми
09:05Американска съпруга - Когато семейството на Ото навлиза в нова ера, Кейти и Грег взимат емоционално решение да продадат семейния си миниван. Междувременно, Оливър претърпява неуспех, което го кара да помисли отново как би могъл да постигне целите си. - C30 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - Сюзън е изненадана да се запознае с новото гадже на Еди, Линет поставя под съмнение домакинската работа на Том, Габриел помага на жена да открие себе си, а Бри е принудена да изтърпява траура на тъщата си.55 мин.
Филми
10:30Анатомията на Грей - Мередит оспорва подходът на Линк към пациент. Маги се тревожи, че Ричард, Джаксън и Катрин не са приели диагнозата на Катрин. В същото време Делука изпъква в операционната зала, докато Оуен изпитва трудности. - Drama - 201860 мин.
Филми
11:30Д-р Хаус - Когато Уилсън принуждава Хаус да отиде на погребението на баща си, Хаус изпробва всяка възможна тактика, за да протака. - Drama - 200855 мин.
Филми
12:25Красавицата и пекарят - Даниел и Ноа се виждат отново след раздялата си, но желанието на Даниел да води нормален живот застава помежду им. А Натали се надява, че празненството за 15-тата ? годишнина може да сдобри Рафаел и Мари и да сплоти цялото семейств55 мин.
Филми
13:20Родители под чехъл - Когато Никол кани момче вкъщи, което не е много подходящо да ? бъде гадже, Кей се опитва да се увери, че сърцето на дъщеря ? няма да бъде разбито. - Comedy - 201925 мин.
Филми
13:45Родители под чехъл - Майк и Кей мислят да запишат Марк в чартърно училище, след като той е бил извикан в кабинета на директора за тормоз на учителя си. Кей се страхува, че шансовете на Марк да бъде приет могат да бъдат провалени от случай на тормоз в нейн30 мин.
Филми
14:15Да порастнеш като супермодел - Криста окуражава Андреа да стане по-стриктна майка към децата си, но Кеймбри и Фейт го нямат в себе си. Шана става активна, когато чува да обикалят слухове, че дъщеря ? е била на купон, а Джей Ди спасява положението по време55 мин.
Филми
15:10Станция 19 - Райън се включва в тренировка за овладяване на бедствия, където двамата с Джак са обзети от конкурентна треска. Здравето на капитан Пруит се влошава и Анди е неотлъчно до него, а междувременно Джак и Райън са принудени да работят заедно. - Dr55 мин.
Филми
16:05Анатомията на Грей - Мередит оспорва подходът на Линк към пациент. Маги се тревожи, че Ричард, Джаксън и Катрин не са приели диагнозата на Катрин. В същото време Делука изпъква в операционната зала, докато Оуен изпитва трудности. - Drama - 201860 мин.
Филми
17:05Американска съпруга - Животът на Кейти се преобръща, когато често отсъстващата ? шефка Уитни се появява в града и я повишава. Загубата на колега става причина Грег да изпадне в екзистенциална криза. - Comedy - 201925 мин.
Филми
17:30Американска съпруга - Когато готвачката в кафенето в училището на Ана-Кат отказва да направи прости промени в полза на околната среда, Грег говори в шоуто си за необходимостта от рециклиране заедно с приятеля си и колега еколог Бил Доти. - Comedy - 201930 мин.
Филми
18:00Отчаяни съпруги - Връзката на Бри с Филис е по-зле от всякога. Сюзън се опитва да свикне с факта, че Еди има нова роля в живота на Джули. Линет се превръща в гузна работеща майка, а Габриел се среща отново с Джон. - Drama - 200560 мин.
Филми
19:00Връзки - Мика звъни на Панов. Панов отговаря. Оказва се, че номерът с некролога е работа на Тони. Войната между двамата мъже започва нов ход. - Entertainment - 201660 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - Еднократната забивка на Тринайсет припада в апартамента ? и симптомите ? са толкова подвеждащи, че диагнозата може да се окаже фатална, а междувременно Хаус е зает с едно откритие за Уилсън и Тринайсет. - Drama - 200860 мин.
Филми
21:00Родители под чехъл - След като осъзнават, че Никол не се проваля в нищо, с което се захване, Майк и Кей измислят как да я научат какво е провал, за да е подготвена за живота. Междувременно, след като губи на шах от Марк, Брайън решава да играе с Лейла. - 30 мин.
Филми
21:30Родители под чехъл - Осъзнавайки, че са загубили много от приятелите си откакто имат деца, Майк и Кей се опитват да се сприятелят с Бет и Зигмунд, родители от училището на Брайън и Никол. А Марк се опитва да изгради чуството си за хумор. - Comedy - 201930 мин.
Филми
22:00Дръзки момичета - Джейн решава да организира на Сатън епично моминско парти, но булката не е точно в състояние да се забавлява. Кат научава изненадваща информация за Арджей, а Джейн има новини, свързани с кариерата ? в момент, в който е изправена пред уж55 мин.
Филми
22:55Анатомията на Грей - Амелия и Корасик се заемат с операцията на Катрин, докато Ричард и Джаксън се надяват на най-доброто. Междувременно Ричард кара Мередит да посети баща си Тачър, преди да си е отишъл от този свят. - Drama - 201860 мин.
Филми
23:55Станция 19 - Райън се включва в тренировка за овладяване на бедствия, където двамата с Джак са обзети от конкурентна треска. Здравето на капитан Пруит се влошава и Анди е неотлъчно до него, а междувременно Джак и Райън са принудени да работят заедно. - Dr60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg