ТВ програма FOX Life - Събота, 28.11.2020

00:30Станция 19 - Миранда Бейли посещава Бен на работа и се запознава с новите му колеги. Докато екипът е изпратен да овладее инцидент с автомобил, Анди и Мая се заемат да осъществят първото си наблюдение. - Drama - 201855 мин.
Филми
01:25Отчаяни съпруги - Майк се връща, за да открие, че Зак държи Сюзън като заложник.50 мин.
Филми
02:15Американска съпруга - Децата са на училищни танци, а Кейти и Грег се готвят за романтична вечер, но Ана-Кат е съкрушена, че момчето, което харесва, не я е поканило на танц, а Оливър се паникьосва, когато предсказанията на градската врачка започват да се с25 мин.
Филми
02:40Връзки - Мика и Александър тръгват да оглеждат мебели с които да обзаведат стаята на бъдещият наследник. Двамата изпадат в низ от комични ситуации, които карат ветеранката Мика да се чувства нелепо. - Entertainment - 201645 мин.
Филми
03:25Д-р Хаус - Докато членовете на екипа се опитват да излекуват портретист, заприличал външно на Пикасо, Хаус използва всяка получена информация, за да забърква интриги между тях. - Drama - 200845 мин.
Филми
04:10Поднови или продай: Ванкувър - Когато Дон и Брайън са търсели дом, в който да отгледат двете си момчета, те се спират на къща в много добър квартал, избирайки я по-скоро по външния ? вид. Брайън влага труда си в създаването на истински оазис в двора, но т30 мин.
Филми
04:40Поднови или продай: Ванкувър - На Лиан и Крис им харесва да живеят в квартала, в който са израснали, но къщата им не отговаря на изискванията на растящото им семейство. На Лиан ? е омръзнало да споделя една баня с трима души, затова тя търси помощта на То30 мин.
Филми
05:10Да порастнеш като супермодел - Андреа Шрьодер ядосва своите дъщери, когато започва да се тревожи за участието на Атейна в културата на сватовничеството, което влияе лошо и на Фейт. Джанис и баща ? най-сетне решават да дойдат в Америка, за да преследват ме50 мин.
Филми
06:00Поднови или продай: Ванкувър - Мишел и Майк са направили компромис, за да живеят в квартала, в който са мечтали, купувайки почти неизползваема къща. След като мазето им е наводнено, Мишел не иска да прекара и минута повече в този дом. Затова тя моли Тод д25 мин.
Филми
06:25Поднови или продай: Ванкувър - Джесика и Дерек са си мислели, че са намерили дома, в който ще прекарат живота си, докато не се появяват близначките им. Затрупана от играчки и измъчена от недостатъчния брой бани, Джесика отчаяно се нуждае от помощта на Тод25 мин.
Филми
06:50Династия - Въпреки че Фелън отдава сърцето си на Кълхейн, по-висши сили я отдръпват от него. Спорът на Блейк с Алексис директно го тласка в обятията на Кристъл. - Drama - 201855 мин.
Филми
07:45Династия - Надявайки се да загърби връзката си с Лиъм, Фалън се опитва да докаже на семейство Кълхейн, а и на себе си, че Кълхейн е единствената ? любов. Блейк и Кристъл се борят да запазят романтиката помежду си, след като параноичната Алексис проваля пл55 мин.
Филми
08:40Без пукната пара - Макс е озадачена и заинтригувана, когато новият мъж, с когото излиза, проявява колебание към интимността, защото там долу не всичко е нормално, а междувременно Софи и Олег се опитват да си направят бебе. - Comedy - 201525 мин.
Филми
09:05Без пукната пара - Братовчедът на Олег, който е професионален баскетболист, идва да играе срещу любимия отбор на Макс и ? дава два безплатни билета, но момичетата се намесват в играта и разразилият се хаос застрашава репутацията на сладкарския им бизнес. 30 мин.
Филми
09:35Без пукната пара - Когато Ърл не е поканен да свири на събирането на стария си джаз бенд, Макс и тайфата от закусвалнята обединяват сили, за да го върнат на сцената. - Comedy - 201525 мин.
Филми
10:00Без пукната пара - Макс подновява отношения със стар приятел и това предизвиква ревност у Керълайн, която се опитва на свой ред да си спечели нови приятели. - Comedy - 201530 мин.
Филми
10:30Специализантът - Спиране на тока в болницата принуждава персонала ? да лекува пациентите си без помощта на технологиите, като приемането на нови пациенти е прекратено, а нуждаещите се от животоподдържащи системи трябва да бъдат прехвърлени в други болници55 мин.
Филми
11:25Специализантът - Бел се изнервя, когато Маршал Уинтроп, баща на Конрад и новият председател на борда, иска мнението на Конрад относно разходите на болницата, а докато Конрад и Ник се опитват да съкращават разходи, някой друг започва да рекламира скъпи про55 мин.
Филми
12:20Това не си ти - Животът на Кейт е преобърнат, когато тя е диагностицирана с инвалидизиращо я животозастрашаващо заболяване, и двамата със съпруга ? наемат за болногледачка млада колежанка. - Drama - 20142 ч. 15 мин.
Филми
14:35Нови в квартала - Луис и Джесика правят големи промени, за да осигурят по-добър живот за семейството си, но тези промени носят нови предизвикателства, а вероятно и известно съжаление.35 мин.
Филми
15:10Дръзки момичета - Джейн се вълнува, че брат ? Евън пристига в града и го запознава с Райън. Адена моли за помощ Кат, което създава неприятности между Кат и борда. Ричард и Сатън са потопени в подготовката за сватбата. - Drama - 202055 мин.
Филми
16:05Без пукната пара - За да влязат безплатно на голяма геймърска конференция, Макс и Керълайн се записват като рекламни лица, но щом успяват да влязат, остават шокирани от това, че приятел на Хан ги е използвал като героини в своя видеоигра, и настояват за к25 мин.
Филми
16:30Без пукната пара - Керълайн разказва историята на живота си по време на разказваческо шоу и с това привлича вниманието на холивудски директор, а междувременно Софи и Олег търсят сурогатна майка. - Comedy - 201530 мин.
Филми
17:00Без пукната пара - Макс придружава Керълайн в пътуването ? до Лос Анджелис, където е поканена от филмово студио да обсъдят филмирането на житейската ? история, и докато са там, Макс си изгубва багажа, но затова пък си намира нова тръпка. - Comedy - 201530 мин.
Филми
17:30Без пукната пара - Керълайн продължава срещите със сценаристи, които да превърнат житейската ? история във филм, но изпитва съмнения, когато научава, че Макс няма да бъде част от филма, а междувременно Макс си има нова звезда, която урежда Керълайн със св30 мин.
Филми
18:00Красавицата и пекарят - Ноа не успява да разпознае лошите намерения на човек, за когото не подозира, че е неин противник, когато той се опитва да превземе компанията ?. След поредица от неуспехи Даниел е изненадан от неочакваната помощ от страна на негов 60 мин.
Филми
19:00Специализантът - Ник и Конрад размишляват за миналото си, когато трябва да диагностицират съпруг и съпруга, приети в болницата със загадъчни симптоми, а Бел и Маршал се спречкват, защото агресивните им бизнес тактики си противоречат. - Drama - 201860 мин.
Филми
20:00Специализантът - Болницата е залята от публика за концерт, след като паника на музикален фестивал е оставила мнозина в нужда от спешна медицинска помощ, и докато Конрад и Ник се втурват да спасят Джош Робинсън, Девън трябва да помогне на един от изпълните60 мин.
Филми
21:00Тя е жената - Любовният живот на двама братя се преплита, когато Франсис изневерява на жена си с бившата приятелка на Мики, а Мики импулсивно се жени за непозната. - Comedy - 19962 ч. 10 мин.
Филми
23:10Династия - След травматичен, но в същото време терапевтичен Ден на благодарността, семейство Карингтън е готово за ново начало. Докато Фалън се потопява в ново бизнес начинание, тя неочаквано се сблъсква с тайния живот на Кълхейн. - Drama - 201860 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg