ТВ програма FOX Life - Петък, 17.07.2020

00:55Родители под чехъл - Родителите на Майк, Джей и Силвия, са на гости от Флорида. Майк започва да се чуства несигурен, когато Джей критикува начина му на възпитание на децата, а Кей ревнува от все по-близките отношения между Силвия и Никол.25 мин.
Филми
01:20Родители под чехъл - Когато децата предлагат да се изнесат от къщата, Кей кара Майк да им каже, че не може, но той има проблем да се справи с техния отпор.30 мин.
Филми
01:50Агнешко - Няма никакво време за романтика, когато трябва да се планира сватба. Джулс е влязла изцяло в сватбен режим, докато Травис не претърпява инцидент и не се озовава в болницата.25 мин.
Филми
02:15Агнешко - Само един поглед е достатъчен на Боби да хлътне по учителя по фотография на Травис, но Травис категорично отказва да ги запознае.25 мин.
Филми
02:40Ню Амстердам - Когато на Макс му поставят задача да измисли как да се спре опиоидната епидемия в болницата, той решава да затвори спешното отделение и предлага да се направят големи промени. А д-р Шарп прави всичко възможно, за да докаже гледната си точка45 мин.
Филми
03:25Анатомията на Грей - Докато Мередит поставя рекорд в болницата, останалите лекари са изпратени на място при случай на масова свръхдоза. Същевременно Джаксън иска да заведе Маги на къмпинг, а връзката на Леви и Нико продължава да се задълбочава.45 мин.
Филми
04:10Великото британско меню - Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.60 мин.
Филми
05:10Следващият топмодел на Америка - Полуфиналистите трябва да позират с дрехи от различни сезони за ограничено време, докато се надпреварват в метрополитена. По-късно нощна фотосесия на плажа повдига градусите на предаването.50 мин.
Филми
06:00Великото британско меню - Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.50 мин.
Филми
06:50Специализантът - Конрад се бори с група напористи лекари от името на пациент с мистериозна хронична болка, но трябва да се срещне и очи в очи с баща си, който идва неканен в болницата. В това време Мина помага на млад мъж.55 мин.
Филми
07:45Ню Амстердам - Когато на Макс му поставят задача да измисли как да се спре опиоидната епидемия в болницата, той решава да затвори спешното отделение и предлага да се направят големи промени. А д-р Шарп прави всичко възможно, за да докаже гледната си точка55 мин.
Филми
08:40Родители под чехъл - Родителите на Майк, Джей и Силвия, са на гости от Флорида. Майк започва да се чуства несигурен, когато Джей критикува начина му на възпитание на децата, а Кей ревнува от все по-близките отношения между Силвия и Никол.25 мин.
Филми
09:05Родители под чехъл - Когато децата предлагат да се изнесат от къщата, Кей кара Майк да им каже, че не може, но той има проблем да се справи с техния отпор.30 мин.
Филми
09:35Агнешко - Няма никакво време за романтика, когато трябва да се планира сватба. Джулс е влязла изцяло в сватбен режим, докато Травис не претърпява инцидент и не се озовава в болницата.25 мин.
Филми
10:00Агнешко - Само един поглед е достатъчен на Боби да хлътне по учителя по фотография на Травис, но Травис категорично отказва да ги запознае.30 мин.
Филми
10:30Д-р Хаус - Богат бизнесмен води своя син, който страда от ужасни стомашни болки в болница Принстън Плейнсбъро и настоява д-р Хаус да поеме случая.60 мин.
Филми
11:30Анатомията на Грей - Докато Мередит поставя рекорд в болницата, останалите лекари са изпратени на място при случай на масова свръхдоза. Същевременно Джаксън иска да заведе Маги на къмпинг, а връзката на Леви и Нико продължава да се задълбочава.55 мин.
Филми
12:25Американска съпруга - Кейти и Грег търсят дейности, които да правят заедно като двойка. Анна-Кат трябва да преодолее собствените си препятствия след като Франклин се представя блестящо в групов танц, а тя се проваля. Трип се бори с идеята на Тайлър да зам25 мин.
Филми
12:50Американска съпруга - Кейти очаква с нетърпение да сподели с Тайлър любимата си коледна традиция от детството си, но изненадващото посещение на майка ? заплашва празненството. Грег e изненадан не особено приятно от добрите намарения на Кейти, а Оливър и А30 мин.
Филми
13:20Станция 19 - Получено е обаждане от загрижен съсед за друг живущ в сградата и екипът се заема да проучи случая, а когато пристигат, остават шокирани от гледката, която заварват. Междувременно Раян взема със себе си един необичаен член на екипа.55 мин.
Филми
14:15Следващият топмодел на Америка - Характери и връзки припламват и се преплитат, когато 14-те претенденти се нанасят в новия си дом. Моделите трябва да се състезават по бягане, носейки само прашки. Междувременно сцени зад кадър разкриват едно дъждовно интр55 мин.
Филми
15:10Специализантът - Конрад влиза в директна конфронтация с Лейн, когато той не е съгласен с нейния план за лечение на пациент болен от рак. Напрежението нараства още повече, когато Джуд застава между тях и предлага на направи инвазивна процедура на пациента.55 мин.
Филми
16:05Д-р Хаус - Богат бизнесмен води своя син, който страда от ужасни стомашни болки в болница Принстън Плейнсбъро и настоява д-р Хаус да поеме случая.60 мин.
Филми
17:05Родители под чехъл - Когато Никол кани момче вкъщи, което не е много подходящо да ? бъде гадже, Кей се опитва да се увери, че сърцето на дъщеря ? няма да бъде разбито.25 мин.
Филми
17:30Родители под чехъл - Майк и Кей мислят да запишат Марк в чартърно училище, след като той е бил извикан в кабинета на директора за тормоз на учителя си. Кей се страхува, че шансовете на Марк да бъде приет могат да бъдат провалени от случай на тормоз в нейн30 мин.
Филми
18:00Агнешко - Джулс и тайфата решават, че Боби има нужда от помощ в романтичните му опити спрямо Анджи и така разработват операция целуни момичето.30 мин.
Филми
18:30Агнешко - Еднократна забежка на Грейсън завършва с шокиращи новини.30 мин.
Филми
19:00Ню Амстердам - Макс, Блум и Рейнолдс трябва да преразкажат в детайли вече извършено лечение на пациент, което може да стане повод за голям съдебен процес. Междувременно, Иги се изправя срещу ръководството на местно училище относно учебни политики, а Капур60 мин.
Филми
20:00Анатомията на Грей - Джаксън организира купон по случай успешната операция на Катрин и лекарите, които са я спасили, но нищо не се случва по план. В същото време Хелън изненадващо посещава Алекс и Джо.60 мин.
Филми
21:00Нищо общо - Нетолерантната Роуз прекъсва отношения със сестра си Маги, заради скандал, свързан с гаджето на Роуз. Тази хладна атмосфера е разчупена, когато при тях пристига баба им Ела.2 ч. 30 мин.
Филми
23:30Д-р Хаус - Лекарите поемат случай на безразсъден полицай, който има семейна история на внезапна сърдечна недостатъчност, която е убила баща му, дядо му и прадядо му - всичките на 40-годишна възраст.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg