ТВ програма FOX Life - Неделя, 24.09.2017

00:50Вещиците от Ийст Енд - втори сезон Тарков, който е стар приятел на семейството, посещава Джоана и Фреди.55 мин.
Филми
01:45Имало едно време - шести сезон Хук и Лили обединяват сили срещу изгубените момчета в Невърленд, а Голд и черната фея стигат до страхотна безизходица.55 мин.
Филми
02:40Татенце - четвърти сезон Бен е обвинен, че не се грижи достатъчно за Ема и обявява, че ще я гледа сам. Райли си измисля гадже, докато Дани и Бони се записват на уроци при темпераментния готвач Томи Куан.25 мин.
Филми
03:05Татенце - четвърти сезон Бен и Райли се опитват да заздравят приятелството си, отиват в бар и играят игра на име Шот и забивка, където целта е да се изпие шот и да се заговори непознат.25 мин.
Филми
03:30Татенце - четвърти сезон Бони намира за лоша идеята Дани и Бен да купят бара и използва нечестни методи, за да ги саботира. Райли успява да доведе делото на Тъкър до съд, но разбира прекалено късно, че всичко е основано на лъжа.25 мин.
Филми
03:55Войната вкъщи - втори сезон Музикален продуцент, чул песен на Лари по интернет, пожелава да се срещне с него и Дейв разкрива, че в гимназията е бил рапър. За да покаже на Лари подкрепа, каквато не е получил от своя баща, Дейв предлага да напише текстове з25 мин.
Филми
04:20Новини от кралския двор - игрален филм В очакване да празнува 18-тия си рожден ден на неофициално посещение в Берлин, принцеса София остава с формалните задължения за ранга си..., но не за дълго. Напук на баща си и кралските ангажименти, София безразсъдно1 ч. 40 мин.
Филми
06:00Скандал - шести сезон Събитията от нощта на изборите се преразказват от гледна точка на Аби, което разкрива неутолима жажда за власт и пазена от нея скандална тайна.50 мин.
Филми
06:50Скандал - шести сезон Започва надпревара с времето, когато разследването на конспирация поставя член на Поуп и съдружници в смъртна опасност.55 мин.
Филми
07:45Вещиците от Ийст Енд - втори сезон Джоана е твърдо решена да превърне тридесетия рожден ден на Фрея в паметен ден, тъй като Фрея никога не е живяла толкова дълго в миналите си животи.55 мин.
Филми
08:40Имало едно време - шести сезон Зелена настоява сама да се бие срещу Феята, но това само влошава нещата и за да поправи грешката си, тя решава да направи върховна саможертва. В миналото, младият дървар Станъм се сприятелява със Зелена и години по-късно се 55 мин.
Филми
09:35Татенце - четвърти сезон Младеж изненадващо става баща на момиченце, оставено на прага му от бивше гадже. Той решава да отгледа бебето с помощта на майка си, брат си Дани, най-добрият му приятел и близката му приятелка Райли, която тайно си пада по него.30 мин.
Филми
10:05Татенце - четвърти сезон Бен се опитва да реши кой да получи попечителство над Ема в случай че нещо се случи с него.25 мин.
Филми
10:30Татенце - четвърти сезон Райли организира парти, за да се запознае с приятелите на Рос, докато Дани се опитва да опознае новото си гадже.25 мин.
Филми
10:55Войната вкъщи - втори сезон Дейв и Вики планират празненство по случай завършването на Хилари, когато откриват, че тя може да не завърши заради двойка по физическо възпитание. Дейв убеждава директора да даде на Хилари втори шанс и става неин личен треньор30 мин.
Филми
11:25Уитни- първи сезон Когато Уитни и Алекс, щастливо женена двойка, отиват на сватба на приятел, Уитни разбира, че с Алекс са си омръзнали за 3 години. Уитни се консултира с приятелките си - Лили и Роксан. Тя се опитва да прелъсти Алекс в секси костюми, но н30 мин.
Филми
11:55Уитни- първи сезон Уитни и Алекс никога не са имали официална първа среща. Тя настоява да спазват правилата на първата среща. Отиват на вечеря и приключват вечерта в различни апартаменти. Уитни обмисля следващата стъпка, а Лили се опитва да срещне случайн30 мин.
Филми
12:25Това сме ние - първи сезон Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави под въпрос соб55 мин.
Филми
13:20Д-р Зоуи Харт - първи сезон Рейчъл Билсън играе главната роля в този нестандартен сериал за лекарка от Ню Йорк, която се приспособява към живота в малко южно градче.55 мин.
Филми
14:15Игра на лъжи - втори сезон Професионалният измамник Бенджамин Джоунс е стигнал от най-долно предателство до върховна саможертва, като се е предал на ФБР, за да спаси Алис от незаслужен затвор.55 мин.
Филми
15:10Игра на лъжи - втори сезон Екипът поема случая на труден и неочакван клиент, който е преследван от наемен стрелец. Междувременно Алис се опитва да опази Томи от неприятности, докато Рис и Бен са изкушени от старите номера.55 мин.
Филми
16:05Любовни авантюри - четвърти сезон Сестрата на Хари идва на гости и открива, че между нея и годеника ? не всичко е както трябва. Джос изпитва затруднения в празнуването на годежа си, Ейприл научава за обявена стипендия, Марк влиза в музикална група, а Каръ55 мин.
Филми
17:00Училище за булки - игрален филм Докато се подготвя за сватбата си, перфекционистката Анди Филипс започва да се пита дали е способна да създаде здрав и дълготраен брак и се записва на тренировъчен лагер за бъдещи булки, където среща очарователен собственик2 ч.
Филми
19:00Мики - първи сезон Дребна мошеничка се премества в богатия Гринуич, Кънектикът, за да гледа безкрайно разглезените деца на заможните си сестра и зет, които са избягали от страната, за да избегнат съдебно преследване за незаконна дейност.30 мин.
Филми
19:30Мики - първи сезон Хлапетата Пембъртън получават някои уроци по сурова любов, когато Мики извиква строгата им баба да ги дисциплинира. Междувременно Мики се събира отново с Джими.30 мин.
Филми
20:00Неустоими измамници - първи сезон Докато Езра, Ричард и Джулс откриват решаваща следа към местонахождението на Мади, нейният интерес към Патрик започва да тревожи Макс, Сали и техния опасен шеф Доктора.60 мин.
Филми
21:00Игра на лъжи - втори сезон Алис открива някои тежки истини за Томи, а Вал се разравя в миналото, за да помогне за случая. Междувременно отношения са подложени на изпитание, когато Марго и екипът трябва да се справят с реалността.60 мин.
Филми
22:00Игра на лъжи - втори сезон Алис и Бен са се взели взаимно на мушка и трябва да избират на кого да останат лоялни. Междувременно Алис е принудена да се изправи лице в лице с минало, което се е надявала, че е оставила зад себе си.55 мин.
Филми
22:55Любовни авантюри - четвърти сезон Кейт започва да осъзнава, че ходенето по срещи в Лос Анджелис е по-сложно от очакваното. Хари получава вълнуващо работно предложение, докато Ейприл открива страстта си с малко помощ от Марк.55 мин.
Филми
23:50Кралици на ужаса - втори сезон След ужасяващите събития от Хелоуин, декан Мънч е принудена да уведоми властите за убийствата в института, което изненадващо води до постъпването на нови пациенти.2 ч.
Филми

Програма на FOX Life за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg