ТВ програма FOX Life - Сряда, 18.12.2019

00:50Без пукната пара - В опит да опознае света на Макс, приятелят ? Ранди иска да прекара нощта с нея в апартамента ?, а междувременно Керълайн се опитва да издейства лиценз за продажба на алкохол в десертния им бар.25 мин.
Филми
01:15Без пукната пара - Адвокатска кантора, която се опитва да привлече Ранди, го кани заедно с Макс в шикозен ресторант, но вечерта излиза от предначертания курс, когато еклектичната кухня не се отразява добре на Макс.35 мин.
Филми
01:50Американска съпруга - първи сезон - Кейти успява да избягва цяла учебна година задължителните доброволни часове в училището на децата си. Когато другите майки започват да недоволстват и да я притискат, тя измисля перфектното оправдание, като се представя 25 мин.
Филми
02:15Американска съпруга - втори сезон - Опитите на Кейти да освободи повече време за себе си ? се връщат тъпкано, когато тя е принудена да се включи като доброволец в организирането на училищния пролетен фестивал.25 мин.
Филми
02:40Отчаяни съпруги - първи сезон - Майката на Сюзън посещава неочаквано Уистерия Лейн, Габриел се сблъсква с гнева на Карлос, когато той научава за споразумението с болницата, а отношенията между Линет и Бри охладняват, след като Бри гледа за малко децата на55 мин.
Филми
03:35Специализантът - Когато Бел предпочита да ползва апаратурата на Джулиан Буут вместо наличната в болницата, Кит и Ей Джей са принудени да загърбят враждата си и да се обединят срещу него, докато междувременно Конрад и Ник трябва да сбъднат мечтата на едно 45 мин.
Филми
04:20Следващият топмодел на Америка - 21 сезон - След индивидуално консултиране с госпожица Джей, моделите трябва да участват в модно шоу с известни дизайнери като Бетси Джонсън. Междувременно моделите са групирани по двойки за поредната рекламна фотосесия, ре55 мин.
Филми
05:15Любов от пръв полет - първи сезон - Експерт по сватосването събира заедно четири двойки, съставени от осем непознати мъже и жени, за 30-дневно пътешествие, което ще бъде тест за тяхната издръжливост и съвместимост с надеждата, че някои от тях ще се озоват45 мин.
Филми
06:00Следващият топмодел на Америка - 21 сезон - Елиминиран модел се завръща в надпреварата, докато останалите състезатели трябва да запазят хладнокръвие по време на игра в прочута бивша кланица. По-късно всички са ангажирани с тематична фотосесия, която е нас45 мин.
Филми
06:45Д-р Зоуи Харт - трети сезон - След три месеца работа в спешно отделение в Ню Йорк, Зоуи се завръща в Блубел с новия си приятел Джоуел и открива, че сега всички я мразят, защото им е писала, че си отива завинаги.60 мин.
Филми
07:45Отчаяни съпруги - първи сезон - Майката на Сюзън посещава неочаквано Уистерия Лейн, Габриел се сблъсква с гнева на Карлос, когато той научава за споразумението с болницата, а отношенията между Линет и Бри охладняват, след като Бри гледа за малко децата на55 мин.
Филми
08:40Американска съпруга - първи сезон - Кейти успява да избягва цяла учебна година задължителните доброволни часове в училището на децата си. Когато другите майки започват да недоволстват и да я притискат, тя измисля перфектното оправдание, като се представя 25 мин.
Филми
09:05Американска съпруга - втори сезон - Опитите на Кейти да освободи повече време за себе си ? се връщат тъпкано, когато тя е принудена да се включи като доброволец в организирането на училищния пролетен фестивал.30 мин.
Филми
09:35Как се запознах с майка ви - осми сезон - Маршъл препоръчва стар съученик от юридическия факултет за работа във фирмата му, но когато интервюто не минава както трябва, Маршъл е принуден да поеме вината пред шефа си.25 мин.
Филми
10:00Как се запознах с майка ви - осми сезон - Маршъл се захваща със стария си приятел и нов враг Брад в най-голямото дело в кариерата си. Междувременно, бандата си спомнят спречкванията със закона в миналото, което води до дебат за това кой е бил най-големият30 мин.
Филми
10:30Специализантът - Когато Бел предпочита да ползва апаратурата на Джулиан Буут вместо наличната в болницата, Кит и Ей Джей са принудени да загърбят враждата си и да се обединят срещу него, докато междувременно Конрад и Ник трябва да сбъднат мечтата на едно 60 мин.
Филми
11:30Четири сватби и едно погребение - С разбито сърце Мая заминава за Лондон за сватбата на най-добрата си приятелка Ейнсли и там се среща със старите си приятели от колежа Крейг и Дъфи, които я въвличат в личните си проблеми.55 мин.
Филми
12:25Коледни Ангели - Ангелът хранител Габи е изпратена в Ейнджъл Фолс да възроди забравения коледен дух на градчето като междувременно неочаквано открива любовта.1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Любов от пръв полет - първи сезон - Четирите събрани двойки продължават своето пътешествие към олтара. След като се озовават в Нашвил, двойките трябва да докажат на себе си, че могат да се справят с неочакваното и да преодоляват трудностите.55 мин.
Филми
15:10Д-р Зоуи Харт - трети сезон - Лавон и Анабет канят Джоуел и Зоуи на спокойна домашна вечеря, на която обаче се самопоканва и Лемън. Междувременно Джордж прави грешка, която заплашва да съсипе приятелството му с Лавон.55 мин.
Филми
16:05Без пукната пара - Макс и Керълайн се нуждаят от още място за реновирания си десертен бар и са готови на всичко, за да убедят собственичката на съседната пицария да им даде под наем офиса си.25 мин.
Филми
16:30Без пукната пара - Във финалния епизод за сезона Макс и Керълайн откриват, че Хан е загазил с една банда, след като е натрупал сериозен дълг от залагания на женски тенис, който не е в състояние да изплати.35 мин.
Филми
17:05Как се запознах с майка ви - осми сезон - Робин е решена да си върне Барни на всяка цена. Междувременно, Тед влиза в ролята на бавачка на Марвин, което кара Лили и Маршъл да осъзнаят, че Тед използва бебето Марвин като заместител на другото си бебе - сгра25 мин.
Филми
17:30Как се запознах с майка ви - осми сезон - Робин е силно подозрителна за връзката на Барни с Патрис. Междувременно, Маршъл открива, че майка му напредва в романтичния си живот...с доста обезпокоителен партньор.30 мин.
Филми
18:00Американска съпруга - втори сезон - Въпреки натиска на Оливър, Грег и Тара, Кейти настоява да планира пролетния фестивал по своя си начин. Междувременно Грег се опитва да покаже на Оливър как да се държи мъжки, като организира барбекю.30 мин.
Филми
18:30Американска съпруга - втори сезон - Кейти се бори с упорството на Тейлър, която изрусява косата си без разрешение, и Ана-Кат, която под влияние на Тара Съмърс решава да стане вегетарианка.30 мин.
Филми
19:00Отчаяни съпруги - първи сезон - Линет научава, че не всяко лошо дело остава ненаказано, когато се сприятелява с гадния господин Макклъски. Майката на Сюзън решава да рестартира своя любовен живот, както и този на дъщеря си. Андрю обсъжда своите чувства съ60 мин.
Филми
20:00Специализантът - Хелоуин в болницата става наистина призрачен, когато в нея е приета млада жена с ужасяващи нощни кошмари, докато Девън е дежурен в спешното отделение, а Ник е в паника заради решението си да заведе отскоро трезвата си сестра на купон.60 мин.
Филми
21:00Коледа в Мисисипи - Фотографката Холи Лоуган се завръща за Коледа в родното си градче Гълфпорт, което за първи път от пет години, след като е било поразено от силен ураган, възобновява своето светлинно празнично шоу.1 ч. 55 мин.
Филми
22:55Четири сватби и едно погребение - Мая и Ейнсли се опитват да преодолеят разделите си, Каш се връща у дома при баща си и среща стар приятел, с когото е изгубил връзка, а Зара прави изненадващо откритие, което застрашава бъдещето ? с Крейг.55 мин.
Филми
23:50Д-р Зоуи Харт - трети сезон - Лавон и Анабет канят Джоуел и Зоуи на спокойна домашна вечеря, на която обаче се самопоканва и Лемън. Междувременно Джордж прави грешка, която заплашва да съсипе приятелството му с Лавон.60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg