ТВ програма FOX Life - Неделя, 25.03.2018

00:45Отчаяни съпруги - трети сезон След като половинките на Сюзън и Иън са в кома, двамата решават да попътуват из провинцията през уикенда, докато Нора продължава да се намесва все повече и повече в живота на Линет и Том.55 мин.
Филми
01:40Отчаяни съпруги - трети сезон Сюзън получава изненадващи новини по време на романтичен уикенд с Иън, Линет продължава да издържа семейството, докато Том преследва мечтите си, а Бри открива, че семейството ? съвсем не е идеално.50 мин.
Филми
02:30Грозната Бети - втори сезон Бети получава задача от Даниъл да интервюира Фил Рот, очаквайки среща с велик романист, но по-късно открива, че Фил Рот е обикновен драскач, автор на поредица за сваляне на жени. Междувременно Даниъл прави шокиращо разкритие за45 мин.
Филми
04:15Грозната Бети - втори сезон Плановете на Бети да прекара романтичен 24-ти рожден ден с Хенри се провалят заради неочакваната поява на Бейби Мама Чарли. Междувременно Вилхелмина прави всичко възможно да саботира връзката на Рене и Даниъл.30 мин.
Филми
04:45Кое е това момиче? - първи сезон Ник и Шмит убеждават Джес да изнесе вещите си от апартамента на бившия си приятел.1 ч. 15 мин.
Филми
06:00Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
06:30Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
07:00Грозната Бети - втори сезон Постепенно полудяващата Рене е убедена, че Бети е влюбена в Даниъл и следователно е нейна съперница в борбата за неговата обич. Междувременно новият клиент на Хилда в салона за красота се оказва нейната бивша съседка и заклет в50 мин.
Филми
07:50Грозната Бети - втори сезон Бети променя мнението си за конкурентката си Чарли и се опитва да се сприятели с нея, като по повод очакваното бебе ? устройва празненство, което никой няма да забрави. Междувременно, Хилда се изправя срещу учителя по физкултур50 мин.
Филми
08:40Присъда - първи сезон Докато Хейс и Уолъс се борят, за да намерят баланс между професионалния и личния си живот, те са повикани, за да разследват местопрестъпление, което пасва на характеристиките на известния убиец Черната орхидея.55 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - трети сезон Разводът между Габи и Карлос става все по-ожесточен, Линет започва работа като съдружник в ново бизнес начинание, а Сюзън е разкъсвана от любовта си към двама мъже.55 мин.
Филми
10:30Отчаяни съпруги - трети сезон Сюзън признава открито любовта си към Иън, докато Габи и Карлос се опитват отново да създадат близост помежду си, а Бри се сблъсква с миналото на Орсън.55 мин.
Филми
11:25Отчаяни съпруги - трети сезон Животът на всички обитатели на Уистерия Лейн се променя завинаги, когато в местния супермаркет са взети заложници.60 мин.
Филми
12:25Никога първата вечер - игрален филм Тази френска комедия разказва историята на Джули - жена, която никога няма късмет в любовта въпреки своя безупречен външен вид. След като бива изоставена отново, тя открива книгата Щастието може да се изучи, която може 1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Кое е това момиче? - първи сезон Сиси убеждава Джес, че Ник я харесва повече от съквартирантка.25 мин.
Филми
14:40Кое е това момиче? - първи сезон Джес кани Пол, учител по музика от нейното училище, по който винаги си е падала, на голяма вечеря по случай Деня на благодарността. Както обикновено, накрая всичко се обърква.30 мин.
Филми
15:10Кое е това момиче? - първи сезон Джес ревнува, когато Уинстън се присъединява към квартета музиканти със звънци, в който и тя участва. И има защо - на него тази дейност му се отдава!25 мин.
Филми
15:35Кое е това момиче? - първи сезон Когато Джес решава да премине към следващия етап във връзката си с Пол, тя търси секс съвети от момчетата.30 мин.
Филми
16:05Татенце - втори сезон Бен получава объркващи сигнали от Райли, а Бони и Тъкър се записват в състезание за талисман.25 мин.
Филми
16:30Татенце - втори сезон Бен тайно вкарва Ема на детска площадка, а Райли помага на Дани да разреши проблемите във връзката си.30 мин.
Филми
17:00Дръзки момичета - първи сезон Джейн започва последната си статия за Скарлет и отлага разговора с Жаклин, в който трябва да ? съобщи, че планира да напусне списанието, за да започне работа на друго място.60 мин.
Филми
18:00Скандал - седми сезон Плановете на Мели да назначи Джейк за новия шеф на кабинета принуждават Оливия да стори каквото е необходимо това да не се случи. Междувременно Куин се чуди колко време Роуан ще държи нея и Робин скрити от външния свят.60 мин.
Филми
19:00Сексът и градът - трети сезон След като се среща с Трей за известно време, Шарлът започва да мисли, че той е избрания. Кари среща Тузара, който я обърква, като ? казва, че не може да спре да мисли за нея. Саманта се тревожи, че е в менопауза, а Миранда ск40 мин.
Филми
19:40Сексът и градът - трети сезон Стийв спи на дивана на Миранда, докато си намери апартамент, и Миранда се чувства наранена, когато той среща нова жена. Тузара казва на Кари, че връзката му с Наташа не върви добре, което води до страстна нощ.40 мин.
Филми
20:20Сексът и градът - трети сезон Ейдън казва на Кари, че я обича и тя се чувства виновна, че е прекарала нощта с Тузара. Шарлът е разстроена, че Трей иска предбрачен договор, а Миранда открива предимствата и недостатъците на телефонния секс.40 мин.
Филми
21:00Кое е това момиче? - първи сезон Сиси убеждава Джес, че Ник я харесва повече от съквартирантка.30 мин.
Филми
21:30Кое е това момиче? - първи сезон Джес кани Пол, учител по музика от нейното училище, по който винаги си е падала, на голяма вечеря по случай Деня на благодарността. Както обикновено, накрая всичко се обърква.30 мин.
Филми
22:00Кое е това момиче? - първи сезон Джес ревнува, когато Уинстън се присъединява към квартета музиканти със звънци, в който и тя участва. И има защо - на него тази дейност му се отдава!30 мин.
Филми
22:30Кое е това момиче? - първи сезон Когато Джес решава да премине към следващия етап във връзката си с Пол, тя търси секс съвети от момчетата.25 мин.
Филми
22:55Имало едно време - седми сезон Млада жена с проблемно минало е въвлечена в динамиката на живота на малък град в Мейн, където приказките наистина оживяват.55 мин.
Филми
23:50Отчаяни съпруги - трети сезон Разводът между Габи и Карлос става все по-ожесточен, Линет започва работа като съдружник в ново бизнес начинание, а Сюзън е разкъсвана от любовта си към двама мъже.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg