ТВ програма FOX Life - Неделя, 22.07.2018

00:45Отчаяни съпруги - седми сезон - Случки в гората - драма55 мин.
Филми
01:40Отчаяни съпруги - седми сезон - Зле прикрити лъжи - драма50 мин.
Филми
02:30Скандал - пети сезон - Когато се забъркаш в неприятности, можеш да разчиташ на един човек - Оливия Поуп. Оливия е професионален коректор и решава проблеми, преди някой да е разбрал за тях. - драма45 мин.
Филми
03:15Скандал - пети сезон - Когато се забъркаш в неприятности, можеш да разчиташ на един човек - Оливия Поуп. Оливия е професионален коректор и решава проблеми, преди някой да е разбрал за тях. - драма45 мин.
Филми
04:00Последен старт - игрален филм - Бивш олимпийски шампион иска да се състезава на Берлинския маратон като за последен път. - комедия2 ч.
Комедия
06:00В търсене на малък дом - първи сезон - Джон и Сара са млада двойка от Нашвил, които се запалват по малките домове. Местните закони обаче забраняват постоянното живеене в малка къща. - Factual Entertainment25 мин.
06:25В търсене на малък дом - първи сезон - Сара и Анди живеят в апартамент под наем в Сан Франциско и не след дълго двамата се влюбват. Със скромен бюджет, те са готови да инвестират в свой дом, а идеята за малко жилище им допада. - Factual Entertainment25 мин.
06:50Скандал - пети сезон - Когато се забъркаш в неприятности, можеш да разчиташ на един човек - Оливия Поуп. Оливия е професионален коректор и решава проблеми, преди някой да е разбрал за тях. - драма55 мин.
Филми
07:45Скандал - шести сезон - Оповестени са резултатите от президентските избори между Мели Грант и Франсиско Варгас, а това води до неочаквани последствия. - драма55 мин.
Филми
08:40Игра на лъжи - втори сезон - Действието е съсредоточено около силната и успяла Алис Мартин, която разследва измами, но става жертва на измама от собствения си годеник. Твърдо решена да го открие, тя работи над издирването му паралелно със случаите, които 55 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - седми сезон - Ще се отровя в неделя - драма55 мин.
Филми
10:30Отчаяни съпруги - седми сезон - Вече наистина се изплаших - драма55 мин.
Филми
11:25Отчаяни съпруги - седми сезон - Охранителни мерки - драма60 мин.
Филми
12:25Пътят към дома - игрален филм - Тази жизнеутвърждаваща духовна драма за любов и загуба се развива сред тучната зеленина на Централна Флорида. Спенсър Крейн се завръща в родния си град, след като баба му претърпява тежък инсулт. Обикновената визита обаче н1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Наръчник за разведени - трети сезон - Аби успява най-сетне да завърши книгата си, но започва да се съмнява в бъдещето на връзката си с Майк. След поредица от лоши интервюта Барбара обмисля дали да не остане на тази работа, докато бракът на Фиби и Джей Ди 55 мин.
Комедия
15:10Наръчник за разведени - четвърти сезон - Аби и Барбата преследват няколко важни потребителя, за да промотират новия си уебсайт. Джо рискува всичко със своя таен противник, Делия поема труден правен случай, а Фиби се опитва да бъде едновременно активна в д55 мин.
Филми
16:05Неустоими измамници - втори сезон - Мади успява да открие човекът, за когото смята, че може да я освободи, Джулс споделя нещо повече от питие с неочакван събеседник, докато Докторът взима изненадващо решение за бандата. - комедия55 мин.
Комедия
17:00Нови в квартала - След успешното начало на Джесика като писател, Луис се тревожи, че тя постепенно губи интерес към него и се опитва да възпламени нейната любов под ръководството на Марвин. В това време Евън пропуска часа по английски език за седмокласниц30 мин.
Комедия
17:30Нови в квартала - Когато Мишел Куан завършва на второ място на Олимпийските игри, Джесика се опитва да скрие този факт от Емери и Евън. Въпреки това тя бива хваната в сложната конспирация, което кара Емери и Евън да търсят отговори от Нанси Кериган. - ком30 мин.
Комедия
18:00Американска съпруга - втори сезон - Кейти и Грег се опитват да помогнат на децата да приемат загубата на семеен приятел, който е починал преждевременно. Междувременно домашния им любимец, Ханс Грубер, трябва да бъде върнат в естествения му хабитат. - коме30 мин.
Комедия
18:30Американска съпруга - втори сезон - След смъртта на близък семеен приятел, всеки от семейство Ото реагира различно на разпределеното наследство на починалия. - комедия30 мин.
Комедия
19:00Сексът и градът - шести сезон - Петровски продължава да разкрива чувствата си на Кари и ? дава кода за достъп и ключове за апартамента си. Той също така разкрива, че има дъщеря - Клои, на 22 години, която живее в Париж, след което споменава, че не желае д40 мин.
Комедия
19:40Сексът и градът - шести сезон - Петровски променя обичайната екскурзия из Манхатън и убеждава Кари да вечерят в нейния апартамент. Всичко върви добре, но настроението се променя, когато мишка пребягва по кухненския плот и бива размазана от Петровски. - ко40 мин.
Комедия
20:20Сексът и градът - шести сезон - В Ню Йорк започва застудяване, но връзката на Кари и Петровски продължава да е гореща. Двамата са се сгушили в апартамента му и остават така с дни, което отдалечава Кари от приятелките ? и я кара да се замисли дали с Петров40 мин.
Комедия
21:00Наръчник за разведени - четвърти сезон - Аби и Барбара продължават да спорят по финансови въпроси, докато Аби обмисля дали да не се обади на старо гадже. В същото време Фиби се озовава пред вратата на Джей Ди след поръчение от Джема, а Делия и Пол задълбо60 мин.
Филми
22:00Наръчник за разведени - четвърти сезон - Аби трябва да напусне града заради неотложна семейна ситуация, оставяйки Барбата да взема сама много трудни решения. Джо и Делия не си споделят, докато Фиби планира съществена промяна в живота си, след като не може55 мин.
Филми
22:55Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях. - комедия25 мин.
Комедия
23:20Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях. - комедия30 мин.
Комедия
23:50Отчаяни съпруги - седми сезон - Ще се отровя в неделя - драма55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg