ТВ програма FOX Life - Понеделник, 29.04.2019

00:20Уил и Грейс - девети сезон - Бащата на Грей и майката на Уил неочаквано се сближават, Джак се справя със скорошна раздяла с нова тръпка, а Карън трябва да направи избор между своя съпруг и своя любовник.30 мин.
Филми
00:50Д-р Хаус - първи сезон60 мин.
Филми
01:50Сексът и градът - четвърти сезон - По време на 35-ия рожден ден на Кари, момичетата разсъждават върху преживявания от живота.40 мин.
Филми
02:30Сексът и градът - четвърти сезон - Кари е поканена да бъде модел на предстоящо модно шоу, но вълнението ? бързо е охладено, когато научава, че роклята, с която трябва да дефилира, е заменена с бельо.35 мин.
Филми
03:05Сексът и градът - четвърти сезон - Кари и Тузара започват да се разбират, но Кари флиртува с джаз музикант и Тузара започва да ревнува. Виждайки това, Кари решава, че трябва да установи правила във връзката им.25 мин.
Филми
03:30Сексът и градът - четвърти сезон - Миранда започва секс стачка след поредица от лоши срещи, но замества секса с шоколад и се опитва да издържи максимално дълго.30 мин.
Филми
04:00Сексът и градът - четвърти сезон - Миранда е поканена на откриването на бара на Стийв, но се колебае дали да отиде. Тя кани Кари да я придружи, но Кари също се колебае, тъй като Ейдън е партньор на Стийв.30 мин.
Филми
04:30Сексът и градът - четвърти сезон - Кари вижда, че Ейдън не иска да започне сериозна връзка, но продължава да го преследва, а Саманта спи с мъж, който я кара да му говори като на бебе по време на секс.20 мин.
Филми
04:50Уил и Грейс - девети сезон - Бебешко парти кара Грейс и Уил да се съмняват в своите житейски избори, а Карън и Джак намират начин как да комбинират детския труд с музикален театър.25 мин.
Филми
05:15Д-р Хаус - първи сезон45 мин.
Филми
06:00От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички20 мин.
Филми
06:20От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
06:45Отчаяни съпруги - седми сезон - Бунт в квартала60 мин.
Филми
07:45Д-р Хаус - втори сезон - Оцеляла от урагана Катрина и вероятно внучка на прочут блусар убеждава приятеля на Хаус Дилан, че той е нейният баща.55 мин.
Филми
08:40Без пукната пара - втори сезон - В опит да спасят пекарната си двете момичета се обръщат към богатата леля на Керълайн - Чарити.25 мин.
Филми
09:05Без пукната пара - втори сезон - Момичетата си намират временна работа, за да заработят допълнителни пари.30 мин.
Филми
09:35Обвързани - трети сезон - Джеф е изненадан, когато Одри го информира, че новият му приятел от фитнеса е гей.25 мин.
Филми
10:00Обвързани - трети сезон - За нещастие на Одри, сексисткият баща на Джеф, който очаква тя да му угажда, удължава визитата си при тях, след като изкълчва глезена си.30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Джордж е обявен за Мъж на годината на Блубел, а Левон ще бъде водещ на коктейлно парти в чест на Джордж. Зоуи решава да помогне с приготовленията за партито, но нещата вземат катастрофален обрат.60 мин.
Филми
11:30Отчаяни съпруги - седми сезон - Бунт в квартала55 мин.
Филми
12:25Вила за лятото - игрален филм - Тери е нашумяла писателка на любовни романи, изпаднала в творчески блокаж. Тя отсяда в лятната вила на своя приятелка, където по същото време почива нейният брат - прочут шеф-готвач, който ближе раните си след опустошителна1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Да се обвържеш с Шеп - Шеп изпита затруднения да ощастливи и петте жени и когато се появява неочакван гост, напрежението в къщата рязко се покачва. Ергенът се опитва да се справи със ситуацията, но всичко това не завършва по най-добрия начин.55 мин.
Филми
15:10Шепот от отвъдното - втори сезон - Духът на мъж, заровен в грешен гроб витае из гробището, докато чужда жена го оплаква всяка нощ. Мелинда трябва да помири мъжа с враждебно настроените му жена и дъщеря, за да може той да премине.50 мин.
Филми
16:00Сексът и градът - шести сезон - Петровски продължава да разкрива чувствата си на Кари и ? дава кода за достъп и ключове за апартамента си. Той също така разкрива, че има дъщеря - Клои, на 22 години, която живее в Париж, след което споменава, че не желае д35 мин.
Филми
16:35Сексът и градът - шести сезон - Петровски променя обичайната екскурзия из Манхатън и убеждава Кари да вечерят в нейния апартамент. Всичко върви добре, но настроението се променя, когато мишка пребягва по кухненския плот и бива размазана от Петровски.35 мин.
Филми
17:10Обвързани - трети сезон - След като са поканени на много по-готино парти, Джеф и Одри излъгват Дженифър и Адам, за да се измъкнат от организираната от тях вечеря.25 мин.
Филми
17:35Обвързани - трети сезон - Когато на Тими му омръзва да се бори с унизителните заповеди на Ръсел и Одри решава, че е изстрадала достатъчно от ужасния си асистент, двамата намират възможно решение в това, да работят заедно.25 мин.
Филми
18:00Без пукната пара - втори сезон - Керълайн открива, че Анди е затворил магазина си и е напуснал града, затова решава да посети ясновидка, която да ? гледа.30 мин.
Филми
18:30Без пукната пара - втори сезон - Макс и Керълайн се запознават с рапъра Ту Чейнс.30 мин.
Филми
19:00Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Зоуи се колебае за срещата с баща си (Гари Коул), когото не познава. Лемън се опитва да се сприятели със Зоуи, за да скрие аферата си с Левон. Бонусът е коктейл конкурсът.60 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - втори сезон - Стар пациент на Хаус се завръща и търси отмъщение, като стреля по него.60 мин.
Филми
21:00Династия - Фалън играе игра на котка и мишка с Кристъл, докато двете са в надпревара кой да се появи на корицата на престижно списание. Бившият приятел на Стивън се завръща, което обърква нещата. Сами Джо и Андерс откриват малко вероятна връзка помежду си60 мин.
Филми
22:00Династия - Кристъл има гостенин, който поставя Блейк в неловко положение, Сами Джо прекрачва границата като детегледач, а Фалъм осъзнава, че е отблъснала всички в личния си живот, за да се фокусира за единственото нещо, което желае повече от всичко.55 мин.
Филми
22:55Отчаяни съпруги - седми сезон - Убийци55 мин.
Филми
23:50Сексът и градът - шести сезон - Петровски продължава да разкрива чувствата си на Кари и ? дава кода за достъп и ключове за апартамента си. Той също така разкрива, че има дъщеря - Клои, на 22 години, която живее в Париж, след което споменава, че не желае д35 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg