ТВ програма FOX Life - Събота, 21.07.2018

00:50Анатомията на Грей - четиринадесети сезон - Анатомията на Грей е сериал, в който се разказва за напрежението на медицинското обучение, примесено със забавните, интимни и трагични съдби на обучаващите се, които много бързо откриват, че нищо не е само черно55 мин.
Филми
01:45Кое е това момиче? - първи сезон - Момчетата са поканени на сватба на общ приятел. Ник се опасява, че ще срещне бившата си приятелка Каролин, затова моли Джес да иде с него. - комедия25 мин.
Комедия
02:10Кое е това момиче? - първи сезон - Джес случайно заварва Ник гол. Това понижава мнгократно пословичната му увереност и то, точно когато го чака среща с атрактивна колежка. - комедия30 мин.
Комедия
02:40Мама - втори сезон - Кристи е загрижена заради начина, по който Бони се справя със смъртта на Алвин, и се опитва да ? осигури професионална помощ. - комедия25 мин.
Комедия
03:05Мама - втори сезон - Когато Кристи е повишена в управител на ресторанта, тя открива, че и шефът си има своите проблеми. Междувременно Бони си спечелва враг в сградата, който иска тя да бъде уволнена. - комедия10 мин.
Комедия
03:15Поднови или продай - риалити - Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жилището15 мин.
Шоу
03:30Нови в квартала - втори сезон - Еди е съкрушен, когато Никол, която го е убедила да напусне работата си на пиколо, за да я обучава, го зарязва заради друго момче. - комедия25 мин.
Комедия
03:55Нови в квартала - втори сезон - За годишнината от сватбата им с Джесика, Луис планира романтична вечер навън - в автосалона. Междувременно, Евън и приятелите му помагат на Еди да купи Хот Догър - водна пързалка във формата на хотдог. - комедия25 мин.
Комедия
04:20Кралици на ужаса - първи сезон - Момичетата от Капа Капа Тау се нуждаят от нови попълнения. Всички искат да влязат в сестринството, което се управлява с желязна ръка (в розова ръкавица) от Шанел Обърлин. - драма50 мин.
Филми
05:10В търсене на малък дом - първи сезон - Търсенето на Ерик Майър на скромно ергенско жилище в Балтимор започва, а на помощ идва приятелката му Одри, която притежава малък дом. - Factual Entertainment25 мин.
05:35В търсене на малък дом - първи сезон - Алън и Ан искат да купят малък независим дом с всички модерни удобства, с който да отплават до някой остров. - Factual Entertainment25 мин.
06:00В търсене на малък дом - първи сезон - Матю и брат му решават да търсят малък дом. В търсене на перфектното жилище, те се обръщат към сестрите Лила и Джени - дизайнер и агент на недвижими имоти, - Factual Entertainment25 мин.
06:25В търсене на малък дом - първи сезон - Мики и Каталина се надяват да намерят дом, който е близо до маршрута им за разходки, като в същото време има достатъчно голям двор за любимото им куче, както и добър естетичен дизайн. - Factual Entertainment25 мин.
06:50Скандал - пети сезон - Когато се забъркаш в неприятности, можеш да разчиташ на един човек - Оливия Поуп. Оливия е професионален коректор и решава проблеми, преди някой да е разбрал за тях. - драма55 мин.
Филми
07:45Скандал - пети сезон - Когато се забъркаш в неприятности, можеш да разчиташ на един човек - Оливия Поуп. Оливия е професионален коректор и решава проблеми, преди някой да е разбрал за тях. - драма55 мин.
Филми
08:40Игра на лъжи - втори сезон - Действието е съсредоточено около силната и успяла Алис Мартин, която разследва измами, но става жертва на измама от собствения си годеник. Твърдо решена да го открие, тя работи над издирването му паралелно със случаите, които 55 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - седми сезон - Всичко е различно, нищо не се е променило - драма55 мин.
Филми
10:30Отчаяни съпруги - седми сезон - Случки в гората - драма55 мин.
Филми
11:25Отчаяни съпруги - седми сезон - Зле прикрити лъжи - драма50 мин.
Филми
12:15Мечтата на Грейс - игрален филм - Грейс Трей е феноменална певица, но когато на крехката възраст само от осемнайсет години получава шанса на живота си и е запратена в реалния свят, вярата ? е подложена на сериозно изпитание. - драма2 ч.
Филми
14:15Наръчник за разведени - трети сезон - Аби организира парти за родителите на децата в бейзболния отбор, докато се опитва да държи в тайна връзката си с треньор Майк. В това време Барбара се сдобива с нов плот за печка, след като Фиби наема дизайнера Дарел 55 мин.
Комедия
15:10Наръчник за разведени - трети сезон - След разкритията за треньор Майк, Аби се опитва да премине през последния мач за сезона без инциденти, но между нейната дъщеря и тази на Джо възникват проблеми. Същевременно клиент на Делия заплашва плановете ? да си 55 мин.
Комедия
16:05Подли камериерки - четвърти сезон - Опитвайки се да докаже невинността на Спенс, Роузи се поставя в опасна ситуация. Дани търси утеха в Джеси, а Марисол моли Евелин за помощ, когато Питър я кани на галавечеря. Междувременно Зойла се опитва да накара Кайл 55 мин.
Филми
17:00Без думи - втори сезон - Децата Димео по погрешка изяждат престояли сладкиши от Хелоуийн, които предизвикват трескави сънища с ужаси и сбъднати желания, докато Кенет агонизира в колебанията си за избор на маскараден костюм. - комедия30 мин.
Комедия
17:30Без думи - втори сезон - Джей Джей е подложен на натиск да се срещне с нова ученичка, също страдаща от церебрална парализа, докато Мая и Джими учат Рей и приятелката му да мислят по-малко, а Дилан се бунтува срещу нова училищна инициатива. - комедия30 мин.
Комедия
18:00Веселата къща - първи сезон - Марк е направен отговорник на благотворителния спагети обяд, а Ема му се притича на помощ със своите организаторски умения. - комедия30 мин.
Комедия
18:30Веселата къща - първи сезон - Ема организира бригада, за да помогне на Маги да подготви дома си за бебето, и прехвърчат искри при разкриването на някои тайни от миналото. - комедия30 мин.
Комедия
19:00Пътят към дома - игрален филм - Тази жизнеутвърждаваща духовна драма за любов и загуба се развива сред тучната зеленина на Централна Флорида. Спенсър Крейн се завръща в родния си град, след като баба му претърпява тежък инсулт. Обикновената визита обаче н2 ч.
Филми
21:00Наръчник за разведени - трети сезон - Аби успява най-сетне да завърши книгата си, но започва да се съмнява в бъдещето на връзката си с Майк. След поредица от лоши интервюта Барбара обмисля дали да не остане на тази работа, докато бракът на Фиби и Джей Ди 60 мин.
Комедия
22:00Наръчник за разведени - четвърти сезон - Аби и Барбата преследват няколко важни потребителя, за да промотират новия си уебсайт. Джо рискува всичко със своя таен противник, Делия поема труден правен случай, а Фиби се опитва да бъде едновременно активна в д55 мин.
Филми
22:55Игра на лъжи - втори сезон - Действието е съсредоточено около силната и успяла Алис Мартин, която разследва измами, но става жертва на измама от собствения си годеник. Твърдо решена да го открие, тя работи над издирването му паралелно със случаите, които 55 мин.
Филми
23:50Отчаяни съпруги - седми сезон - Всичко е различно, нищо не се е променило - драма55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg