ТВ програма FOX Life - Събота, 22.06.2019

00:20Анатомията на Грей - тринадесети сезон - епизод - 8 Трудна и сложна операция връща някои съществени спомени на бял свят за Мередит, Ричард, Оуен и Стефани, докато всички те се опитват да спасят живот.60 мин.
Филми
01:20Шепот от отвъдното - четвърти сезон - епизод - 22 Мелинда трябва да планира сватбата си и да помогне на младо момиче да се отърве от вампирите около себе си.55 мин.
Филми
02:15Сготвено с любов - пети сезон - епизод - 4 Бащата на Джош, Мат, се свързва с него за първи път с молба да се срещнат. След като Джош отказва, защото предполага, че баща му иска пари, Габи взема нещата в свои ръце. Така тя се среща с Мат и научава истинс25 мин.
Филми
02:40Д-р Зоуи Харт - трети сезон - епизод - 12 Джоуъл следва Уейд, докато прави проучване за книгата си, Джордж се тревожи, че Лавон му е сърдита заради случилото се с Линли, Анабет организира моминско парти за Бел, а Зоуи се обзалага с Брик, че ще накара це55 мин.
Филми
03:35Д-р Хаус - четвърти сезон - епизод - 16 Екипът трябва да спаси близък на един от главните герои и ключът е в съзнанието на Хаус, самият той, обаче, не е в добро състояние.45 мин.
Филми
04:20Великото британско меню - епизод - 17 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.25 мин.
Филми
04:45Великото британско меню - епизод - 18 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
05:15Големи срещу малки: Кулинарен сблъсък - първи сезон - епизод - 12 Шеф Хоп Фен акостира в кухнята със своите еклектични и старинни ястия. Ще успеят ли малките шефове да останат концентрирани и да победят шеф Фен? Всичко ще стане ясно след сляпата дегуста2 ч.
Филми

Програма на FOX Life за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg