ТВ програма FOX Life - Вторник, 17.12.2019

00:50Без пукната пара - Момичетата посещават бащата на Керълайн в затвора, където гледат участието му в мюзикъл и споделят с него плана си да използват парите от филма за Керълайн, за да превърнат магазинчето си в десертен бар.25 мин.
Филми
01:15Без пукната пара - Момичетата решават да търсят по-голямо помещение за десертния бар и Хан ги запознава с агентката Иви, която е влюбена в него, а междувременно Макс изпитва смесени чувства, когато Ранди се появява в закусвалнята с надеждата да оправят от35 мин.
Филми
01:50Американска съпруга - първи сезон - Ана-Кат развива страх от вода и спира да се къпе, а терапевтът ? предлага на семейство Ото да ? разрешат да ходи редовно на плуване. Кейти обаче ще трябва да преодолее собствения си страх да се показва по бански, за да 25 мин.
Филми
02:15Американска съпруга - първи сезон - Кейти и Грег празнуват на вечеря в компанията на бившето гадже на Анджела, след като Селест е помогнала на Грег да сключи първия си договор за книга с издателство.25 мин.
Филми
02:40Отчаяни съпруги - първи сезон - Обитателите на Уистерия Лейн присъстват на погребението на Хуанита Солис, докато Карлос и Габриел са затънали във финансови и съдебни проблеми. В същото време Линет се сприятелява с глухоняма, а Бри се сблъсква с нови пробл55 мин.
Филми
03:35Специализантът - Болницата е залята от публика за концерт, след като паника на музикален фестивал е оставила мнозина в нужда от спешна медицинска помощ, и докато Конрад и Ник се втурват да спасят Джош Робинсън, Девън трябва да помогне на един от изпълните45 мин.
Филми
04:20Следващият топмодел на Америка - 21 сезон - Поредната фотосесия принуждава двама от участниците да оставят настрана личните си взаимоотношения за добро. В същото време моделите откриват прилики помежду си по време на футуристична научнофантастична фотосес55 мин.
Филми
05:15Тяло за отмъщение с Клои Кардашиян - С надежда да станат родители, новобрачните Чад и Алисън са предприели здравословна мисия, целта на която е Алисън да отслабне, а Чад - да наддаде. Съкрушена от изневерите на бившия, Ребека иска да му докаже, че духът ?45 мин.
Филми
06:00Следващият топмодел на Америка - 21 сезон - След индивидуално консултиране с госпожица Джей, моделите трябва да участват в модно шоу с известни дизайнери като Бетси Джонсън. Междувременно моделите са групирани по двойки за поредната рекламна фотосесия, ре45 мин.
Филми
06:45Д-р Зоуи Харт - втори сезон - Зоуи току-що е завършила медицинския университет в Ню Йорк и приема да работи заедно с д-р Уилкъс в малкото градче Блубел, щата Алабама. Плановете ? се объркват, когато пристига в провинциалното градче и разбира, че докторът 60 мин.
Филми
07:45Отчаяни съпруги - първи сезон - Обитателите на Уистерия Лейн присъстват на погребението на Хуанита Солис, докато Карлос и Габриел са затънали във финансови и съдебни проблеми. В същото време Линет се сприятелява с глухоняма, а Бри се сблъсква с нови пробл55 мин.
Филми
08:40Американска съпруга - първи сезон - Ана-Кат развива страх от вода и спира да се къпе, а терапевтът ? предлага на семейство Ото да ? разрешат да ходи редовно на плуване. Кейти обаче ще трябва да преодолее собствения си страх да се показва по бански, за да 25 мин.
Филми
09:05Американска съпруга - първи сезон - Кейти и Грег празнуват на вечеря в компанията на бившето гадже на Анджела, след като Селест е помогнала на Грег да сключи първия си договор за книга с издателство.30 мин.
Филми
09:35Как се запознах с майка ви - осми сезон - Докато сезонът на разделите продължава, Тед и Виктория трябва да изберат следващата стъпка в своята дълга и сложна връзка.25 мин.
Филми
10:00Как се запознах с майка ви - осми сезон - Робин се колебае дали да скъса с Ник и тогава Барни взима нещата в свои ръце. Междувременно, Лили и Маршъл отчаяно копнеят за време насаме.30 мин.
Филми
10:30Специализантът - Болницата е залята от публика за концерт, след като паника на музикален фестивал е оставила мнозина в нужда от спешна медицинска помощ, и докато Конрад и Ник се втурват да спасят Джош Робинсън, Девън трябва да помогне на един от изпълните60 мин.
Филми
11:30Гранд хотел - Разкрита е истинската самоличност на Дани, Сантяго се бори със съдбовни за живота му новини от г-жа Пи, а ние най-сетне ще научим какво се е случило със Скай.55 мин.
Филми
12:25Луд по теб - Ученичка трябва да намери нов кавалер, който да я придружи на бала.1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Любов от пръв полет - първи сезон - Експерт по сватосването събира заедно четири двойки, съставени от осем непознати мъже и жени, за 30-дневно пътешествие, което ще бъде тест за тяхната издръжливост и съвместимост с надеждата, че някои от тях ще се озоват55 мин.
Филми
15:10Д-р Зоуи Харт - трети сезон - След три месеца работа в спешно отделение в Ню Йорк, Зоуи се завръща в Блубел с новия си приятел Джоуел и открива, че сега всички я мразят, защото им е писала, че си отива завинаги.55 мин.
Филми
16:05Без пукната пара - В опит да опознае света на Макс, приятелят ? Ранди иска да прекара нощта с нея в апартамента ?, а междувременно Керълайн се опитва да издейства лиценз за продажба на алкохол в десертния им бар.25 мин.
Филми
16:30Без пукната пара - Адвокатска кантора, която се опитва да привлече Ранди, го кани заедно с Макс в шикозен ресторант, но вечерта излиза от предначертания курс, когато еклектичната кухня не се отразява добре на Макс.35 мин.
Филми
17:05Как се запознах с майка ви - осми сезон - Маршъл препоръчва стар съученик от юридическия факултет за работа във фирмата му, но когато интервюто не минава както трябва, Маршъл е принуден да поеме вината пред шефа си.25 мин.
Филми
17:30Как се запознах с майка ви - осми сезон - Маршъл се захваща със стария си приятел и нов враг Брад в най-голямото дело в кариерата си. Междувременно, бандата си спомнят спречкванията със закона в миналото, което води до дебат за това кой е бил най-големият30 мин.
Филми
18:00Американска съпруга - първи сезон - Кейти успява да избягва цяла учебна година задължителните доброволни часове в училището на децата си. Когато другите майки започват да недоволстват и да я притискат, тя измисля перфектното оправдание, като се представя 30 мин.
Филми
18:30Американска съпруга - втори сезон - Опитите на Кейти да освободи повече време за себе си ? се връщат тъпкано, когато тя е принудена да се включи като доброволец в организирането на училищния пролетен фестивал.30 мин.
Филми
19:00Отчаяни съпруги - първи сезон - Майката на Сюзън посещава неочаквано Уистерия Лейн, Габриел се сблъсква с гнева на Карлос, когато той научава за споразумението с болницата, а отношенията между Линет и Бри охладняват, след като Бри гледа за малко децата на60 мин.
Филми
20:00Специализантът - Когато Бел предпочита да ползва апаратурата на Джулиан Буут вместо наличната в болницата, Кит и Ей Джей са принудени да загърбят враждата си и да се обединят срещу него, докато междувременно Конрад и Ник трябва да сбъднат мечтата на едно 60 мин.
Филми
21:00Коледни Ангели - Ангелът хранител Габи е изпратена в Ейнджъл Фолс да възроди забравения коледен дух на градчето като междувременно неочаквано открива любовта.1 ч. 55 мин.
Филми
22:55Четири сватби и едно погребение - С разбито сърце Мая заминава за Лондон за сватбата на най-добрата си приятелка Ейнсли и там се среща със старите си приятели от колежа Крейг и Дъфи, които я въвличат в личните си проблеми.55 мин.
Филми
23:50Д-р Зоуи Харт - трети сезон - След три месеца работа в спешно отделение в Ню Йорк, Зоуи се завръща в Блубел с новия си приятел Джоуел и открива, че сега всички я мразят, защото им е писала, че си отива завинаги.60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg