ТВ програма FOX Life - Неделя, 29.11.2020

00:10Династия - Фалън моли майка си за помощ в планирането на сватбата, само за да разбере, че Алексис може би има скрити мотиви. Страдайки за Стивън, Сам започва сложни взаимоотношения с човек от персонала на семейство Карингтън. - Drama - 201855 мин.
Филми
01:05Съседи - Семейството на Съседи отново е в пълен състав със завръщането на Ейва, докато Сара и Кейти срещат неочаквана реакция заради бащата на бебето, ракът на Патриша застрашава връзката ? с Рон, Гейб има неочаквано посещение, а Ник прави признание. - Dr35 мин.
Филми
01:40Съседи - Изминали са два месеца и Кейти трябва да вземе важни решения, докато издирва загадъчен крадец, Сара и Патриша прекарват нощ навън, паметта на Ник му прави номера, Гейб и Ейва търсят помощ отвън, а Енцо оставя красива дама да му се изплъзне. - Dra50 мин.
Филми
02:30Династия - След травматичен, но в същото време терапевтичен Ден на благодарността, семейство Карингтън е готово за ново начало. Докато Фалън се потопява в ново бизнес начинание, тя неочаквано се сблъсква с тайния живот на Кълхейн. - Drama - 201855 мин.
Филми
03:25Династия - Фалън моли майка си за помощ в планирането на сватбата, само за да разбере, че Алексис може би има скрити мотиви. Страдайки за Стивън, Сам започва сложни взаимоотношения с човек от персонала на семейство Карингтън. - Drama - 201850 мин.
Филми
04:15Специализантът - Ник и Конрад размишляват за миналото си, когато трябва да диагностицират съпруг и съпруга, приети в болницата със загадъчни симптоми, а Бел и Маршал се спречкват, защото агресивните им бизнес тактики си противоречат. - Drama - 201855 мин.
Филми
05:10Специализантът - Болницата е залята от публика за концерт, след като паника на музикален фестивал е оставила мнозина в нужда от спешна медицинска помощ, и докато Конрад и Ник се втурват да спасят Джош Робинсън, Девън трябва да помогне на един от изпълните50 мин.
Филми
06:00Поднови или продай: Ванкувър - Когато Дон и Брайън са търсели дом, в който да отгледат двете си момчета, те се спират на къща в много добър квартал, избирайки я по-скоро по външния ? вид. Брайън влага труда си в създаването на истински оазис в двора, но т25 мин.
Филми
06:25Поднови или продай: Ванкувър - На Лиан и Крис им харесва да живеят в квартала, в който са израснали, но къщата им не отговаря на изискванията на растящото им семейство. На Лиан ? е омръзнало да споделя една баня с трима души, затова тя търси помощта на То25 мин.
Филми
06:50Династия - След травматичен, но в същото време терапевтичен Ден на благодарността, семейство Карингтън е готово за ново начало. Докато Фалън се потопява в ново бизнес начинание, тя неочаквано се сблъсква с тайния живот на Кълхейн. - Drama - 201855 мин.
Филми
07:45Династия - Фалън моли майка си за помощ в планирането на сватбата, само за да разбере, че Алексис може би има скрити мотиви. Страдайки за Стивън, Сам започва сложни взаимоотношения с човек от персонала на семейство Карингтън. - Drama - 201855 мин.
Филми
08:40Без пукната пара - За да влязат безплатно на голяма геймърска конференция, Макс и Керълайн се записват като рекламни лица, но щом успяват да влязат, остават шокирани от това, че приятел на Хан ги е използвал като героини в своя видеоигра, и настояват за к25 мин.
Филми
09:05Без пукната пара - Керълайн разказва историята на живота си по време на разказваческо шоу и с това привлича вниманието на холивудски директор, а междувременно Софи и Олег търсят сурогатна майка. - Comedy - 201530 мин.
Филми
09:35Без пукната пара - Макс придружава Керълайн в пътуването ? до Лос Анджелис, където е поканена от филмово студио да обсъдят филмирането на житейската ? история, и докато са там, Макс си изгубва багажа, но затова пък си намира нова тръпка. - Comedy - 201525 мин.
Филми
10:00Без пукната пара - Керълайн продължава срещите със сценаристи, които да превърнат житейската ? история във филм, но изпитва съмнения, когато научава, че Макс няма да бъде част от филма, а междувременно Макс си има нова звезда, която урежда Керълайн със св30 мин.
Филми
10:30Специализантът - Ник и Конрад размишляват за миналото си, когато трябва да диагностицират съпруг и съпруга, приети в болницата със загадъчни симптоми, а Бел и Маршал се спречкват, защото агресивните им бизнес тактики си противоречат. - Drama - 201855 мин.
Филми
11:25Специализантът - Болницата е залята от публика за концерт, след като паника на музикален фестивал е оставила мнозина в нужда от спешна медицинска помощ, и докато Конрад и Ник се втурват да спасят Джош Робинсън, Девън трябва да помогне на един от изпълните55 мин.
Филми
12:20Тя е жената - Любовният живот на двама братя се преплита, когато Франсис изневерява на жена си с бившата приятелка на Мики, а Мики импулсивно се жени за непозната. - Comedy - 19962 ч.
Филми
14:20Три празнични истории - Дейвид и Лиса са един за друг, но все още не са го разбрали. Заедно със семействата си, приятелите си и четирите си невероятно мили кучета, двамата ще преживеят една незабравима Коледа. - Comedy - 20111 ч. 45 мин.
Филми
16:05Без пукната пара - Керълайн се среща с актриси, които проявяват интерес да я изиграят в биографичния филм за нея, а Макс трябва да гледа кучето на Ранди, което успява да избяга, докато в квартала вилнее сериен убиец канибал. - Comedy - 201525 мин.
Филми
16:30Без пукната пара - Холивудското приключение продължава и Керълайн подписва договор за филмирането на житейската ? история, докато Макс е съкрушена, защото Ранди скъсва с нея чрез терапевта си, и за да я разведри, Керълайн наема парти автобус. - Comedy - 230 мин.
Филми
17:00Без пукната пара - Момичетата посещават бащата на Керълайн в затвора, където гледат участието му в мюзикъл и споделят с него плана си да използват парите от филма за Керълайн, за да превърнат магазинчето си в десертен бар. - Comedy - 201530 мин.
Филми
17:30Без пукната пара - Момичетата решават да търсят по-голямо помещение за десертния бар и Хан ги запознава с агентката Иви, която е влюбена в него, а междувременно Макс изпитва смесени чувства, когато Ранди се появява в закусвалнята с надеждата да оправят от30 мин.
Филми
18:00С обич, Виктор - След като се връща от Ню Йорк с нов поглед върху нещата, Виктор решава да започне да споделя с приятелите си какво чуства. Феликс и Лейк научават интимни тайни един за друг и взимат решение относно връзката си. - Comedy - 202030 мин.
Филми
18:30С обич, Виктор - В желанието си да прекара с Мия една перфектна последна вечер, Виктор решава да я заведе на пролетния бал, но нещата започват да се разплитат след като някой научава тайната на Виктор. - Comedy - 202030 мин.
Филми
19:00Специализантът - Когато Бел предпочита да ползва апаратурата на Джулиан Буут вместо наличната в болницата, Кит и Ей Джей са принудени да загърбят враждата си и да се обединят срещу него, докато междувременно Конрад и Ник трябва да сбъднат мечтата на едно 60 мин.
Филми
20:00Специализантът - Хелоуин в болницата става наистина призрачен, когато в нея е приета млада жена с ужасяващи нощни кошмари, докато Девън е дежурен в спешното отделение, а Ник е в паника заради решението си да заведе отскоро трезвата си сестра на купон. - D60 мин.
Филми
21:00Защо ли се ожених? - Адаптация на пиесата на Тайлър Пери за голям екран, разказваща за брачните изпитания и за това какво се случва в едно семейство, когато в живота им се появява млада секси изкусителка. - Drama - 20072 ч. 25 мин.
Филми
23:25Династия - Докато семейство Карингтън успява да разкрие опасен враг по време на празненството на Бъдни вечер, Фалън и Блейк спорят как най-добре да овладеят ситуацията, изваждайки на повърхността неизказани огорчения. Междувременно, Кристъл подозира, че А55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg