ТВ програма FOX Life - Неделя, 28.04.2019

00:20Уил и Грейс - девети сезон - Грейс е ужасена да научи, че е излизала с трима мъже от едно и също семейство. Уил и Карън се изнервят един друг до краен предел, но накрая решават проблемите си, като създават своя малка теленовела.30 мин.
Филми
00:50Д-р Хаус - първи сезон60 мин.
Филми
01:50Сексът и градът - трети сезон - Кари, Саманта и Миранда се отправят към Лос Анджелис, за да може Кари да преговаря с компании за филмиране на рубриката ?. Шарлът прекарва меден месец без секс, което я кара да се запита какъв точно е проблемът на Трей.40 мин.
Филми
02:30Сексът и градът - трети сезон - След като все още не е правила секс с Трей, Шарлът лети до Ел Ей, за да се присъедини към момичетата.35 мин.
Филми
03:05Сексът и градът - трети сезон - Саманта е наета като публицист за Бар Мицва на 13-годишно дете и научава, че децата на тази възраст са свръхсексуални, точно като нея. Шарлот принуждава Трей да отидат на секс терапевт, а Кари среща мъж в магазин за комикси25 мин.
Филми
03:30Сексът и градът - трети сезон - Мъж не се появява на среща с Миранда и тя научава, че той е умрял. На бдението, тя се сближава с бивш приятел на Кари. Кари говори на семинар за срещи с мъже и нещата не завършват добре.30 мин.
Филми
04:00Сексът и градът - трети сезон - Шарлът е обезсърчена от липсата на секс и прави свалка с градинаря, но е хваната и двамата се разделят. Кари е обрана, след като Наташа я поставя на място в ресторанта.30 мин.
Филми
04:30Сексът и градът - трети сезон - Кари и Миранда се карат за първи път, когато Миранда научава, че Кари е обядвала с Тузара. Трей най-после признава, че има проблеми, а Миранда среща Стийв.20 мин.
Филми
04:50Уил и Грейс - девети сезон - Старият приятел на Уил и Грейс Лари решава, че е влюбен в Уил. В първия си ден на работа, Джак блъска своя съсед Вал и Карън трябва да го измъкне под гаранция, но после нещата се обръщат и той трябва да измъква нея.25 мин.
Филми
05:15Д-р Хаус - първи сезон45 мин.
Филми
06:00От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
06:25От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
06:50Осем прости правила - първи сеозн - Бриджит е недоволна, когато заради училищна задача трябва да се грижи за чувал с брашно, изрисуван като дете. В това време Кери участва в Голямата американска разпродажба на сладкиши.25 мин.
Филми
07:15Осем прости правила - първи сеозн - Семейство Хенеси получават официална покана и същевременно куп задължения за сватбата на своите съседи.30 мин.
Филми
07:45Осем прости правила - първи сеозн - Мрачната сестра на Кейт пристига да живее при семейство Хенеси, докато тече разводът ?. В същото време Бриджит се увлича по съседското момче, който е в отпуск от военноморската академия.25 мин.
Филми
08:10Осем прости правила - първи сеозн - Сестринската любов се изпарява, когато между двете двойки сестри, Кейт и Маги и Бриджит и Кери, се разгарят противоречия.30 мин.
Филми
08:40Шепот от отвъдното - втори сезон - Духът на мъж, заровен в грешен гроб витае из гробището, докато чужда жена го оплаква всяка нощ. Мелинда трябва да помири мъжа с враждебно настроените му жена и дъщеря, за да може той да премине.55 мин.
Филми
09:35Шепот от отвъдното - втори сезон - Духът на човек, умрял по време на операция, се появява в съня на Джим. Мелинда и Джим откриват духа на супермодел, който не може да премине, защото се опитва да предпази по-малката си сестра от същата съдба.55 мин.
Филми
10:30Уил и Грейс - девети сезон - Старият приятел на Уил и Грейс Лари решава, че е влюбен в Уил. В първия си ден на работа, Джак блъска своя съсед Вал и Карън трябва да го измъкне под гаранция, но после нещата се обръщат и той трябва да измъква нея.25 мин.
Филми
10:55Уил и Грейс - девети сезон - Уил, Грейс, Джак и Карън посещават сватбата на бившето гадже на Уил Винс. Докато Грейс се опитва да вразуми Уил, Джак разбира, че сватбата не е шега работа.30 мин.
Филми
11:25Уил и Грейс - девети сезон - Интимните проблеми на Джак са извадени на показ от негов приятел, а Уил и Грейс продават новата си линия от легла по телевизията.25 мин.
Филми
11:50Уил и Грейс - девети сезон - Грейс е ужасена да научи, че е излизала с трима мъже от едно и също семейство. Уил и Карън се изнервят един друг до краен предел, но накрая решават проблемите си, като създават своя малка теленовела.30 мин.
Филми
12:20Д-р Хаус - първи сезон60 мин.
Филми
13:20Д-р Хаус - първи сезон55 мин.
Филми
14:15Вила за лятото - игрален филм - Тери е нашумяла писателка на любовни романи, изпаднала в творчески блокаж. Тя отсяда в лятната вила на своя приятелка, където по същото време почива нейният брат - прочут шеф-готвач, който ближе раните си след опустошителна1 ч. 50 мин.
Филми
16:05Ню Амстердам - Рейнолдс се изправя пред труден момент от миналото си, Макс се разсейва от химиотерапията като поема нов случай, Фроум помага на млад мъж, страдащ от сериозни заблуди, а Шарп се притеснява за опитите на Блум да се изчисти.55 мин.
Филми
17:00Специализантът - втори сезон - Увереността на Бел в Квовадис продължава да се разклаща, след като едно от рекламните деца на медицинско устройство, Хенри Барнет, е прието по спешност в болницата. В това време миналото на Мина се разкрива, когато майка ? д60 мин.
Филми
18:00Това сме ние - трети сезон60 мин.
Филми
19:00Д-р Хаус - първи сезон60 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - първи сезон60 мин.
Филми
21:00Отчаяни съпруги - осми сезон - Махни се от живота ми60 мин.
Филми
22:00Отчаяни съпруги - осми сезон - Тя има нужда от мен55 мин.
Филми
22:55Уил и Грейс - девети сезон - Бебешко парти кара Грейс и Уил да се съмняват в своите житейски избори, а Карън и Джак намират начин как да комбинират детския труд с музикален театър.25 мин.
Филми
23:20Уил и Грейс - девети сезон - Въпреки съветите на Джак, Уил решава да възобнови връзката си с първата си любов. Грейс яростно се бори за правата на Карън като гражданин, след като тя получава отказ да бъде обслужена в сладкарница.30 мин.
Филми
23:50Уил и Грейс - девети сезон - Грейс взима Уил със себе си за подкрепа, когато се прибира у дома, за да отпразнува рождения ден на починалата си майка. Вярата на Джак в любовта е разбита след тежка раздяла, а в брака на Карън излиза наяве пазена тайна.30 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg