ТВ програма FOX Life - Събота, 24.03.2018

00:50Любовни авантюри - трети сезон Джос е най-сетне на свобода, когато Хари получава вълнуващ шанс за работа, която би се отразила на бъдещето му с нея. Скоти напуска Лос Анджелис и Марк изчезва, което помага на Ейприл да осъзнае истинските си чувства.55 мин.
Филми
01:45Д-р Зоуи Харт - трети сезон Бабата на Джоуъл идва на гости за ранна Ханука и заръчва на Зоуи да покани и роднините си. Междувременно Брик научава, че не е баща на детето на Шелби, Уейд получава зъбобол, а Зоуи се сприятелява с Вивиан.35 мин.
Филми
02:20Майк и Моли - втори сезон Майк заживява при Моли и семейството ? и трябва да се приспособи към промяната от живот в ергенския си апартамент до къща, пълна с жени.20 мин.
Филми
02:40Майк и Моли - втори сезон Въпреки добрите си намерения, Майк налива масло в огъня по време на караница между Моли и семейството ?.25 мин.
Филми
03:05Майк и Моли - втори сезон Майк е уплашен от поканата от шефа на Моли за парти за Хелоуин - празник, който той ненавижда.25 мин.
Филми
03:30Сготвено с любов - трети сезон При съмнителни обстоятелства момичетата срещат мистериозен мъж, който успява да открадне нечие сърце наред с други неща. Междувременно Джош съсредоточава енергията си в нещо позитивно, а Елиът смята, че каквото Джош не знае,25 мин.
Филми
03:55Сготвено с любов - трети сезон Актьорите разказват за любимите си моменти и отговарят на въпросите на публиката. Феновете отново ще си припомнят храната, караниците и романтиката, както и всяка една обида, която е накарала героите да се влюбят.20 мин.
Филми
04:15Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
04:45Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
05:15Поднови или продай - риалити Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жилището д25 мин.
Филми
05:40Поднови или продай - риалити Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жилището д20 мин.
Филми
06:00Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
06:30Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
07:00Грозната Бети - втори сезон Бети получава задача от Даниъл да интервюира Фил Рот, очаквайки среща с велик романист, но по-късно открива, че Фил Рот е обикновен драскач, автор на поредица за сваляне на жени. Междувременно Даниъл прави шокиращо разкритие за50 мин.
Филми
07:50Грозната Бети - втори сезон Плановете на Бети да прекара романтичен 24-ти рожден ден с Хенри се провалят заради неочакваната поява на Бейби Мама Чарли. Междувременно Вилхелмина прави всичко възможно да саботира връзката на Рене и Даниъл.50 мин.
Филми
08:40Имало едно време - седми сезон Реджина открива Зелена в Сан Франциско и се опитва да върне спомените ?. Междувременно Хенри се присъединява към Луси и се опитва да я събуди с истинска любовна целувка. Дризела и Готел залавят Хенри като принуждават Реджина55 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - трети сезон Сюзън и Иън излизат на първата си официална среща, докато техните любими са в кома. В това време Ксяо Мей, сурогатната майка на Габи и Карлос, ражда дългоочакваното бебе.55 мин.
Филми
10:30Отчаяни съпруги - трети сезон След като половинките на Сюзън и Иън са в кома, двамата решават да попътуват из провинцията през уикенда, докато Нора продължава да се намесва все повече и повече в живота на Линет и Том.55 мин.
Филми
11:25Отчаяни съпруги - трети сезон Сюзън получава изненадващи новини по време на романтичен уикенд с Иън, Линет продължава да издържа семейството, докато Том преследва мечтите си, а Бри открива, че семейството ? съвсем не е идеално.60 мин.
Филми
12:25Пролетни сърца - игрален филм Успешна майка и блогърка решава да навлезе отново в света на срещите. За нейна изненада се оказва, че мъжът, по който започва да се увлича, е същият, с когото има яростни сблъсъци в онлайн пространството.1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Кое е това момиче? - първи сезон Джес Дей е млада жена, която разбира, че дългогодишният й приятел й изневерява. Решава да се премести в таванско помещение с трима съквартиранти.25 мин.
Филми
14:40Кое е това момиче? - първи сезон Ник и Шмит убеждават Джес да изнесе вещите си от апартамента на бившия си приятел.30 мин.
Филми
15:10Кое е това момиче? - първи сезон Момчетата са поканени на сватба на общ приятел. Ник се опасява, че ще срещне бившата си приятелка Каролин, затова моли Джес да иде с него.25 мин.
Филми
15:35Кое е това момиче? - първи сезон Джес случайно заварва Ник гол. Това понижава мнгократно пословичната му увереност и то, точно когато го чака среща с атрактивна колежка.30 мин.
Филми
16:05Имало едно време - седми сезон Реджина открива Зелена в Сан Франциско и се опитва да върне спомените ?. Междувременно Хенри се присъединява към Луси и се опитва да я събуди с истинска любовна целувка. Дризела и Готел залавят Хенри като принуждават Реджина55 мин.
Филми
17:00Това сме ние - втори сезон Този освежаващо откровен и провокативен сериал, проследяващ живота на група герои, чиито житейски истории се преплитат по странни и интригуващи начини, завинаги ще промени представите ви за това, доколко добре познавате хората о60 мин.
Филми
18:00Анатомията на Грей - четиринадесети сезон Стресът от управляването на болницата и приемането на решението на Бен да стане пожарникар, тласкат Бейли на ръба на възможностите ?.60 мин.
Филми
19:00Никога първата вечер - игрален филм Тази френска комедия разказва историята на Джули - жена, която никога няма късмет в любовта въпреки своя безупречен външен вид. След като бива изоставена отново, тя открива книгата Щастието може да се изучи, която може 2 ч.
Филми
21:00Кое е това момиче? - първи сезон Джес Дей е млада жена, която разбира, че дългогодишният й приятел й изневерява. Решава да се премести в таванско помещение с трима съквартиранти.30 мин.
Филми
21:30Кое е това момиче? - първи сезон Ник и Шмит убеждават Джес да изнесе вещите си от апартамента на бившия си приятел.30 мин.
Филми
22:00Кое е това момиче? - първи сезон Момчетата са поканени на сватба на общ приятел. Ник се опасява, че ще срещне бившата си приятелка Каролин, затова моли Джес да иде с него.30 мин.
Филми
22:30Кое е това момиче? - първи сезон Джес случайно заварва Ник гол. Това понижава мнгократно пословичната му увереност и то, точно когато го чака среща с атрактивна колежка.25 мин.
Филми
22:55Присъда - първи сезон Докато Хейс и Уолъс се борят, за да намерят баланс между професионалния и личния си живот, те са повикани, за да разследват местопрестъпление, което пасва на характеристиките на известния убиец Черната орхидея.55 мин.
Филми
23:50Отчаяни съпруги - трети сезон Сюзън и Иън излизат на първата си официална среща, докато техните любими са в кома. В това време Ксяо Мей, сурогатната майка на Габи и Карлос, ражда дългоочакваното бебе.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg