ТВ програма FOX Life - Понеделник, 17.12.2018

00:20Без пукната пара - трети сезон Макс се чувства неудобно, когато Дийк я води на гости в дома на богатите си родители, докато тя не научава тайната на майка му.30 мин.
Филми
00:50Шепот от отвъдното - четвърти сезон Мелинда се надява, че ще успее да защити бебето си, след като е посетена от дух.55 мин.
Филми
01:45Шепот от отвъдното - пети сезон Млада жена, която е починала по време на раждането на сина си, преследва детето на Мелинда.55 мин.
Филми
02:40Имало едно време - седми сезон В опит да спаси кралството си Тиана се обръща за помощ към пътуващия гадател д-р Фасилиър, но когато става ясно, че той има скрити цели, тя е принудена да поеме нещата в свои ръце.45 мин.
Филми
03:25Имало едно време - седми сезон Рони убеждава Уийвър да провери историята на Луси как Реждина Милс е осиновила момче в Бостън, докато след изчезването на Елоиз Роджърс се обръща за помощ към Тили, а в миналото Реджина учи Дризела да прави магии.50 мин.
Филми
04:15Без пукната пара - трети сезон Всички се събират и излизат да празнуват на парада по случай Денят на Св. Патрик, но на Керълайн ? липсват старите богаташки традиции.25 мин.
Филми
04:40Без пукната пара - трети сезон Макс се чувства неудобно, когато Дийк я води на гости в дома на богатите си родители, докато тя не научава тайната на майка му.25 мин.
Филми
05:05Кристела - първи сезон Кристела се опитва да помогне на Изабела да влезе в училищна програма за даровити деца.25 мин.
Филми
05:30Кристела - първи сезон Лоялността на Кристела ще бъде подложена на изпитание, когато се появява видеоклип, в който изглежда, че Трент прави расистки коментари.30 мин.
Филми
06:00Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Класическите профитероли от парено тесто се сдобиват с хрупкава кора, а пандишпановото тесто наподобява корал. Шеф Павлов показва кулинарни магии. Добрата новина е, че всеки може да ги повтори у дома си.25 мин.
Филми
06:25Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване В този епизод шеф Павлов си поставя амбициозната задача да ни сприятели с ревена, приготвяйки елегантен десерт, лесен мус с кисело мляко и освежаваща напитка. Заслужава си да познаваме този зеленчук.25 мин.
Филми
06:50Това сме ние - първи сезон Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави под въпрос соб55 мин.
Филми
07:45Войната вкъщи - първи сезон Майк изглежда нещастен, но всъщност иска внимание. Така накрая се озовава на терапия. Лари счита себе си за сина, който има нужда от помощ. Хилъри прави проучване за сексуално преживяване.25 мин.
Филми
08:10Войната вкъщи - първи сезон Вики и Хилъри са в цикъл и Дейв трябва да се бори с промяната в настроението им. След караница, Лари се опитва да си спечели уважението на по-малкия си брат.30 мин.
Филми
08:40Майк и Моли - трети сезон Майк се готви да поглези Моли за рождения ? ден, но плановете му са застрашени, когато изяжда психеделичен сладолед, приготвен от приятеля на Виктория, и поема на неочаквано наркотично пътуване.25 мин.
Филми
09:05Майк и Моли - трети сезон Майк започва да преустройва сутерена им в място, годно за обитаване, но ремонтът се оказва много по-мащабен, отколкото той или веждите му биха могли да понесат, а междувременно Карл кани Самюъл да се премести при него.30 мин.
Филми
09:35Американска съпруга - първи сезон Дорис настоява Кейти да присъства на благотворителния мач по поло, който тя организира. За да разведри обстановката, Кейти кани своя леко глупав приятел от училище Били, който оставя лошо впечатление у семейство Ото.25 мин.
Филми
10:00Американска съпруга - първи сезон Ана-Кат съобщава на родителите си, че за рождения си ден иска единствено да отиде пеша сама до библиотеката. Ще успее ли Кейти да ? позволи малко свобода и в същото време да не спира да я държи под око?30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи решава, че е прокълната, защото е развалила сватбата на Джордж и Лемън, докато те двамата не спират да мислят за секс заедно, а Уейд се запознава с бившия съпруг на Вивиан.60 мин.
Филми
11:30Това сме ние - втори сезон Втори сезон започва с рождения ден на Голямата тройка, когато Рандъл и Бет обсъждат промяна на живота си, Кейт преследва нова страст, а Кевин балансира между кариерата и връзката си, докато Джак и Ребека се справят с последиците55 мин.
Филми
12:25Чудеса от лед Кали и нейният приятел от детинство Дейвид се записват за участие в състезание за ледени скулптури, където страстта на Кали към готвенето и ледените скулптури ще се срещне с романтиката и коледния дух.1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Любов от първа хапка - първи сезон При първата им среща Бен никак не е допаднал на Вивиан, но в крайна сметка двамата са се събрали и са отворили заедно първия ресторант със сервитьори в родното ? градче в Северна Каролина.25 мин.
Филми
14:40Любов от първа хапка - първи сезон След паметна вечер с особуко Сохуи и Бен осъзнали, че между тях има нещо специално, а скоро след това отворили ресторант, станал любим на жителите на Бруклин. По-късно в друг квартал отворили корейски ресторант в знак на30 мин.
Филми
15:10Наръчник за разведени - втори сезон След като Аби припада по време на раждането на Бека, тя е инструктирана от лекаря си да стои вкъщи и да си почива. Междувременно момичетата решават да направят изненадващо моминско парти на Делия в елитен мъжки стриптий55 мин.
Филми
16:05Д-р Хаус - трети сезон Когато син на мъж във вегетативно състояние започва да изпада в кома, Хаус химически събужда вегетиращия мъж с надеждата да им даде насоки за проблема на сина му.55 мин.
Филми
17:00Американска съпруга - първи сезон Дорис настоява Кейти да присъства на благотворителния мач по поло, който тя организира. За да разведри обстановката, Кейти кани своя леко глупав приятел от училище Били, който оставя лошо впечатление у семейство Ото.30 мин.
Филми
17:30Американска съпруга - първи сезон Ана-Кат съобщава на родителите си, че за рождения си ден иска единствено да отиде пеша сама до библиотеката. Ще успее ли Кейти да ? позволи малко свобода и в същото време да не спира да я държи под око?30 мин.
Филми
18:00Майк и Моли - трети сезон Майк и Моли насърчават Хари да изведе Виктория на среща за Свети Валентин и всички са изумени, когато тя приема. Междувременно Карл убеждава Самюъл, че ще имат шанс да се запознаят с жени в обществената пералня през празниците.30 мин.
Филми
18:30Майк и Моли - трети сезон Майк изучава мъжката плодовитост и посещава клиника, за да се увери, че плувците му са във форма за създаване на семейство с Моли, а междувременно Винс си намира нова работа като амбулантен търговец на прахосмукачки.25 мин.
Филми
18:55Сексът и градът - трети сезон Шарлът е обезсърчена от липсата на секс и прави свалка с градинаря, но е хваната и двамата се разделят. Кари е обрана, след като Наташа я поставя на място в ресторанта.35 мин.
Филми
19:30Сексът и градът - трети сезон Кари и Миранда се карат за първи път, когато Миранда научава, че Кари е обядвала с Тузара. Трей най-после признава, че има проблеми, а Миранда среща Стийв.35 мин.
Филми
20:05Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи с неохота излиза на среща, за да докаже на всички, че е преодоляла раздялата с Джоуъл, а Лемън трябва да вземе решение, когато красив журналист се завръща в Блубел и я кани да излязат, докато Анабет излиза с племенника на 55 мин.
Филми
21:00Присъда - първи сезон Разкъсвани от съмнения дали престъпниците заслужават шанс, екипът работи по случай с политически активист със съмнителни възгледи. Той излежава доживотна присъда за поставянето на бомба в джамия, при която загиват трима богомолци и е60 мин.
Филми
22:00Втори дубъл - първи сезон Борейки се с емоционалните последствия от това, че двамата са преспали заедно, Сам и Еди поемат нов случай с обигран измамник, който мами богати жени. За да върнат откраднатото от тяхната клиентка, дуото измисля план как да измам55 мин.
Филми
22:55Американска съпруга - първи сезон Ана-Кат развива страх от вода и спира да се къпе, а терапевтът ? предлага на семейство Ото да ? разрешат да ходи редовно на плуване. Кейти обаче ще трябва да преодолее собствения си страх да се показва по бански, за да по30 мин.
Филми
23:25Американска съпруга - първи сезон Кейти и Грег празнуват на вечеря в компанията на бившето гадже на Анджела, след като Селест е помогнала на Грег да сключи първия си договор за книга с издателство.30 мин.
Филми
23:55Д-р Хаус - трети сезон Когато син на мъж във вегетативно състояние започва да изпада в кома, Хаус химически събужда вегетиращия мъж с надеждата да им даде насоки за проблема на сина му.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg