ТВ програма FOX Life - Събота, 23.09.2017

00:50Отчаяни съпруги - четвърти сезон Виктор повдига въпроса пред Габи за нейната афера с Карлос, Бри споделя със Сюзън, че Майк може би е пристрастен към наркотиците, а най-новият член на семейство Ходж е представен на всички от квартала.55 мин.
Филми
01:45Отчаяни съпруги - четвърти сезон Адам Мейфеър е шокиран, когато мистериозен преследвач от миналото му се появява на Уистерия Лейн, Бри и Орсън се сблъскват с брачни проблеми заради най-новия член на семейството им, а Линет се свързва отново с доведения си55 мин.
Филми
02:40Будни цяла нощ - първи сезон Реган и Крис тръгват на първото си пътуване с Ейми, а Ейва се изправя пред музикалното си минало.25 мин.
Филми
03:05Будни цяла нощ - първи сезон В момент на слабост с прекалено ентусиазираните си съседи Крис приема да организира общ първи рожден ден на Ейми, а Реган го обвинява в натегачество, докато за Нанси това е възможност да си потърси мъж.25 мин.
Филми
03:30Без пукната пара - трети сезон През първия си ден в сладкарската школа Макс много иска да създаде добро впечатление, но ? е трудно да се концентрира около клоуна на групата.25 мин.
Филми
03:55Майк и Моли - четвърти сезон Моли е твърдо решена да измъкне Майк от рутината му и го насърчава да прегърне всичко, което иска в живота. Така двамата започват да опитват нови неща, докато не се намесва реалността и не идва време за плащане на сметката.25 мин.
Филми
04:20Дизайнери в действие - риалити Млади дизайнери, амбицирани да влязат в модния бизнес се впускат в шеметна надпревара помежду си и в борба с предизвикателствата на компетентно жури. Победителят ще представи колекцията си на Модната седмица в Лодз.50 мин.
Филми
05:10Кухнята на Джейми - Австралия - кулинарно предаване За 7 месеца Джейми Оливър ще открие ресторант, ще го ремонтира и ще обучи 15 младежи да го развият, които никога преди това не са работили в кухня.50 мин.
Филми
06:00Скандал - шести сезон Роуан е сварен неподготвен от човек от миналото си, докато Оливия трябва да вземе важно решение за кампанията, а поглед в миналото показва детайли от убийството на Франсиско Варгас.50 мин.
Филми
06:50Скандал - шести сезон Оливия взема шокиращо решение и моли Хък да се справи с една от най-трудните задачи досега.55 мин.
Филми
07:45Вещиците от Ийст Енд - втори сезон Тарков, който е стар приятел на семейството, посещава Джоана и Фреди.55 мин.
Филми
08:40Имало едно време - шести сезон Хук и Лили обединяват сили срещу изгубените момчета в Невърленд, а Голд и черната фея стигат до страхотна безизходица.55 мин.
Филми
09:35Татенце - четвърти сезон Бен е обвинен, че не се грижи достатъчно за Ема и обявява, че ще я гледа сам. Райли си измисля гадже, докато Дани и Бони се записват на уроци при темпераментния готвач Томи Куан.30 мин.
Филми
10:05Татенце - четвърти сезон Бен и Райли се опитват да заздравят приятелството си, отиват в бар и играят игра на име Шот и забивка, където целта е да се изпие шот и да се заговори непознат.25 мин.
Филми
10:30Татенце - четвърти сезон Бони намира за лоша идеята Дани и Бен да купят бара и използва нечестни методи, за да ги саботира. Райли успява да доведе делото на Тъкър до съд, но разбира прекалено късно, че всичко е основано на лъжа.25 мин.
Филми
10:55Войната вкъщи - втори сезон Музикален продуцент, чул песен на Лари по интернет, пожелава да се срещне с него и Дейв разкрива, че в гимназията е бил рапър. За да покаже на Лари подкрепа, каквато не е получил от своя баща, Дейв предлага да напише текстове з30 мин.
Филми
11:25Войната вкъщи - втори сезон След автомобилен инцидент Вики и Дейв решават да преразгледат завещанията и книжата си и да се обърнат към приятелите си Джеф и Уенди, които да станат настойници на децата им в случай на нужда.30 мин.
Филми
11:55Войната вкъщи - втори сезон Лари признава, че страда от социофобия и Дейв и Вики го слагат на лекарства, които Лари отказва да взема, обвинявайки родителите си, че искат да го променят.30 мин.
Филми
12:25Това сме ние - първи сезон Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави под въпрос соб55 мин.
Филми
13:20Това сме ние - първи сезон Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави под въпрос соб55 мин.
Филми
14:15Игра на лъжи - първи сезон Когато главата на Кенсингтън Сибил Грифитс идва на неочаквано посещение и разсейва всички, Бен взима съдбоносно решение. В това време Алис има напредък в терапията, която помага на нея и екипа ? да напреднат в свалянето на Бен и55 мин.
Филми
15:10Игра на лъжи - първи сезон Сибил се оказва страшен противник и замисля перфектната измама, която ще се осъществи по време на нашумяла сватба. В същото време Алис се озовава в опасна ситуация и Бен рискува всичко, за да я предпази.55 мин.
Филми
16:05Любовни авантюри - четвърти сезон Изминала е година след като Джос е срещнала опасния Уилсън, и сега тя трябва да изживее болезнен спомен, докато свидетелства по делото за убийството в съда. Макар че вече живеят заедно, Марк все още не си е намерил добра 55 мин.
Филми
17:00Мики - първи сезон Дребна мошеничка се премества в богатия Гринуич, Кънектикът, за да гледа безкрайно разглезените деца на заможните си сестра и зет, които са избягали от страната, за да избегнат съдебно преследване за незаконна дейност.30 мин.
Филми
17:30Мики - първи сезон Хлапетата Пембъртън получават някои уроци по сурова любов, когато Мики извиква строгата им баба да ги дисциплинира. Междувременно Мики се събира отново с Джими.30 мин.
Филми
18:00Лекарите от Чикаго - втори сезон Инцидент на чикагския маратон налага спешната намеса на медицинския персонал.60 мин.
Филми
19:00Лекарите от Чикаго - втори сезон Д-р Манинг се грижи за пациентка с рак и трябва да я информира за тежкото ? състояние.60 мин.
Филми
20:00Изумруденият град - първи сезон Дороти е принудена да поеме сериозен риск, за да открие пътя към дома, след като научава, че Магьосникът е изпратил стражите си да я убият.60 мин.
Филми
21:00Игра на лъжи - втори сезон Професионалният измамник Бенджамин Джоунс е стигнал от най-долно предателство до върховна саможертва, като се е предал на ФБР, за да спаси Алис от незаслужен затвор.60 мин.
Филми
22:00Игра на лъжи - втори сезон Екипът поема случая на труден и неочакван клиент, който е преследван от наемен стрелец. Междувременно Алис се опитва да опази Томи от неприятности, докато Рис и Бен са изкушени от старите номера.55 мин.
Филми
22:55Любовни авантюри - четвърти сезон Сестрата на Хари идва на гости и открива, че между нея и годеника ? не всичко е както трябва. Джос изпитва затруднения в празнуването на годежа си, Ейприл научава за обявена стипендия, Марк влиза в музикална група, а Каръ55 мин.
Филми
23:50Кралици на ужаса - втори сезон Последното нападение на Зеленото зло и плаши всички. Декан Мънч, Дениз и Естер измислят план да заловят убиеца, като устроят парти за Хелоуин в болницата. Междувременно Шанел се опитва да осъществи контакт с последната жертв60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg