ТВ програма FOX Life - Неделя, 21.01.2018

00:50Американска съпруга - първи сезон Епизод - 6 По време на Деня на благодарността Кейти не е особено благодарна, тъй като празникът включва посещение от най-малко любимия ? човек на света - майка ? Катрин, която е егоцентрична бивша стюардеса, работила в П25 мин.
Филми
01:15Американска съпруга - първи сезон Епизод - 7 Кейти и Грег се захващат с училищната политика, когато научават, че учителката по специални нужди на Ана-Кат д-р Ели е съкратена от училищния бюджет.30 мин.
Филми
01:45Дядо по неволя - първи сезон Епизод - 18 Джими се оказва в дълбоки води, когато се влюбва в зашеметяваща и влиятелна изпълнителна директорка, която винаги е на една крачка пред него.25 мин.
Филми
02:10Дядо по неволя - първи сезон Епизод - 19 Джими маневрира из реалностите на истинската връзка, докато Джерълд и Ванеса се опитват да открият равновесие между работата и личния живот.25 мин.
Филми
02:35Дядо по неволя - първи сезон Епизод - 20 Джими е чаровен ресторантьор и заклет ерген, който е добре известен на дамите, но животът му се преобръща, когато открива, че има вече пораснал син, баща на двегодишна дъщеричка, а това означава, че Джими вече е с30 мин.
Филми
03:05Мики - първи сезон Епизод - 10 Ухажорите на Мики се съюзяват, за да провалят романтичната ? среща, а Сабрин и Алба дават на Бен ценен урок за отговорността.25 мин.
Филми
03:30Мики - първи сезон Епизод - 11 Когато Мики е убедена, че училището на Бен го дискриминира, тя се застъпва за племенника си. Същевременно Сабрина и Чип прекарват повече време с Алба и научават нови и изненадващи неща за нея.25 мин.
Филми
03:55Мики - първи сезон Епизод - 12 Когато Чип е измамен от момиче, с което се е запознал онлайн, Мики се опитва да го научи как да бъде вълкът, а не овцата. В същото време Сабрина е уплашена, че гаджето ? започва да подражава на Джими.25 мин.
Филми
04:20Присъда - първи сезон Епизод - 2 Хейс се спречква с Уолъс, защото тя разследва случая, с който той се е издигнал в кариерата си преди десет години. Случаят е за трима бели мъже, които признават, че са изнасилили и обрали чернокожа жена, но нещата се оказ50 мин.
Филми
05:10Американска съпруга - първи сезон Епизод - 8 Оливър тайно ходи на уроци по танци и обноски, с надеждата да убеди момичето, което харесва, да го придружи на уестпортския котильон.30 мин.
Филми
05:40Американска съпруга - първи сезон Епизод - 9 Празничното настроение на Кейти, което не е особено приповдигнато, се вкисва още повече, когато Вив я принуждава да помогне в училищното коледно шествие.20 мин.
Филми
06:00Домашна кухня с Джейми Оливър - втори сезон Епизод - 8 Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод щ25 мин.
Филми
06:25Домашна кухня с Джейми Оливър - втори сезон Епизод - 9 Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод щ25 мин.
Филми
06:50Грозната Бети - първи сезон Епизод - 2 Бети губи неретуширани снимки на актриса, която не е така прекрасна без компютърна магия. Вилхелмина планира да използва гафа срещу Даниел, а Брадфорд Мийд проучва тайно Фей Сомър.55 мин.
Филми
07:45Грозната Бети - първи сезон Епизод - 3 Бети използва връзки да привлече фотографа Винсънт Бианчи, но той я кани в изискан ресторант и нещата се объркват. Вилхелмина се готви за среща. Брадфорд търси колата на Фей.55 мин.
Филми
08:40Присъда - първи сезон Епизод - 2 Хейс се спречква с Уолъс, защото тя разследва случая, с който той се е издигнал в кариерата си преди десет години. Случаят е за трима бели мъже, които признават, че са изнасилили и обрали чернокожа жена, но нещата се оказ55 мин.
Филми
09:35Дядо по неволя - първи сезон Епизод - 21 Джими е чаровен ресторантьор и заклет ерген, който е добре известен на дамите, но животът му се преобръща, когато открива, че има вече пораснал син, баща на двегодишна дъщеричка, а това означава, че Джими вече е с30 мин.
Филми
10:05Дядо по неволя - първи сезон Епизод - 22 Джими е чаровен ресторантьор и заклет ерген, който е добре известен на дамите, но животът му се преобръща, когато открива, че има вече пораснал син, баща на двегодишна дъщеричка, а това означава, че Джими вече е с25 мин.
Филми
10:30Мики - първи сезон Епизод - 13 Местата се разменят, когато киберпрестъпник се прицелва в Сабрина, а Мики трябва да измисли план за ответен удар срещу мошеника. Междувременно Джими показва на Чип и Бен как да бъдат по-самостоятелни.25 мин.
Филми
10:55Мики - първи сезон Епизод - 14 Мики се отдава на хазартен гуляй, а Алба трябва да я прибере, оставяйки Сабрина да командва. Но когато Сабрина оставя Бен завързан за леглото и излиза навън, Джими се опитва да вземе контрола върху къщата.30 мин.
Филми
11:25Мики - първи сезон Епизод - 15 Лошите родителски навици на Мики стават още по-лоши, когато популярно дете от класа на Чип идва у тях с преспиване. В това време Мики и Алба се опитват да премахнат страха на Бен от чудовища.30 мин.
Филми
11:55Мики - първи сезон Епизод - 16 Сабрина споделя на Мики, че иска да уголеми някои части от тялото си и Мики решава, че трябва да направи обществено допитване, за да я разубеди. Междувременно Джими взима със себе си Чип и Бен на баскетболен мач.30 мин.
Филми
12:25По-малката сестра - игрален филм Епизод - Студентка поема грижите за своята седемгодишна полусестра, след като баща им и доведената ? майка загиват при транспортен инцидент.1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Американска съпруга - първи сезон Епизод - 10 Кейти и Грег са радостно развълнувани от приятелството между Ана-Кат и нейната нормална приятелка, но Ана-Кат крие малка тайна - тя е развила клептомански наклонности и е взела нещо от дома на новата си прият25 мин.
Филми
14:40Американска съпруга - първи сезон Епизод - 11 Семейство Ото са затворени у дома, след като снежна буря прекъсва електричеството и блокира пътищата, и Грег се възползва от възможността да приучи децата към сурови условия на живот.30 мин.
Филми
15:10Американска съпруга - първи сезон Епизод - 12 Оливър признава на родителите си, че се срамува от скромния им дом и предпочита да не празнува рождения си ден, а Кейти решава да му даде урок, като му устрои парти изненада, на което да покани богатите му пр25 мин.
Филми
15:35Американска съпруга - първи сезон Епизод - 13 Семейство Ото са изправени пред вероятността да напуснат Уестпорт, защото къщата им е обявена за продан, но никой не иска да си тръгва, освен Кейти, която сякаш е решена да продължи напред въпреки всички хуба30 мин.
Филми
16:05Споразумението - първи сезон Епизод - 8 Мегън започва нов телевизионен проект със своя идол от тийнейджърските си години, докато Кайл и ДеАн имат противоречия относно следващия проект на Кайл, а Терънс отправя примамлива оферта към Шон.55 мин.
Филми
17:00Дръзки момичета - първи сезон Епизод - 1 Джейн е притеснена, когато ? е възложена статия на тема защо бившето ? гадже е скъсало с нея. Силната връзка на Кат с непосредствен фотограф я смущава, а Сътън се стреми да не се чувства изоставена, докато се изди60 мин.
Филми
18:00Скандал - седми сезон Епизод - 2 Президентът Мели Грант е домакин на официална държавна вечеря за президента Рашад от Башран като първа стъпка за въвеждане на мир в Близкия Изток. Оливия тайно разработва резервен план на действие, ако чарът на Мели се ок60 мин.
Филми
19:00Сексът и градът - първи сезон Епизод - 5 Шарлът е поканена в Кънектикът от Невил Морган, известен художник. Кари излиза на среща с френски архитект, който ? помага с финансовите ? проблеми. Скипър споделя с Кари, че е обсебен от Миранда.30 мин.
Филми
19:30Сексът и градът - първи сезон Епизод - 6 Кари излиза на първа среща с Тузара, но се опасява, че е провалила връзката, като е спала с него, което я води до проучване на тайните връзки на хората. Междувременно, Миранда разкрива тайната на приятеля си.30 мин.
Филми
20:00Сексът и градът - първи сезон Епизод - 7 Кари открива, че Тузара не се среща само с нея, но тя иска да бъде в моногамна връзка с него. От друга страна, Миранда отказва да бъде моногамна с приятеля си.30 мин.
Филми
20:30Сексът и градът - първи сезон Епизод - 8 Кари научава, че Тузара е бил женен и че той и бившата му жена са участвали в тройки. Приятелят на Шарлът, Джак, иска да участва в тройка, но не е сигурен дали тя е съгласна.30 мин.
Филми
21:00Американска съпруга - първи сезон Епизод - 10 Кейти и Грег са радостно развълнувани от приятелството между Ана-Кат и нейната нормална приятелка, но Ана-Кат крие малка тайна - тя е развила клептомански наклонности и е взела нещо от дома на новата си прият30 мин.
Филми
21:30Американска съпруга - първи сезон Епизод - 11 Семейство Ото са затворени у дома, след като снежна буря прекъсва електричеството и блокира пътищата, и Грег се възползва от възможността да приучи децата към сурови условия на живот.30 мин.
Филми
22:00Американска съпруга - първи сезон Епизод - 12 Оливър признава на родителите си, че се срамува от скромния им дом и предпочита да не празнува рождения си ден, а Кейти решава да му даде урок, като му устрои парти изненада, на което да покани богатите му пр30 мин.
Филми
22:30Американска съпруга - първи сезон Епизод - 13 Семейство Ото са изправени пред вероятността да напуснат Уестпорт, защото къщата им е обявена за продан, но никой не иска да си тръгва, освен Кейти, която сякаш е решена да продължи напред въпреки всички хуба25 мин.
Филми
22:55Имало едно време - седми сезон Епизод - 2 Когато Хенри попада в беда, той се обръща за помощ към семейството си в Сторибрук, с които поемат на пътешествие, за да открият Пепеляшка. Междувременно Хук е предизвикан от свой неочакван враг, който може да поп55 мин.
Филми
23:50Мики - първи сезон Епизод - 15 Лошите родителски навици на Мики стават още по-лоши, когато популярно дете от класа на Чип идва у тях с преспиване. В това време Мики и Алба се опитват да премахнат страха на Бен от чудовища.30 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg