ТВ програма FOX Life - Сряда, 23.05.2018

00:50Анатомията на Грей - тринадесети сезон 5 Мередит и Бейли изпадат в конфликт, когато родителите и на двете имат нужда от трансплантация на бъбрек. В това време Оуен търси помощ, когато трябва да наглежда бебе цял ден, а Амелия не може да реши дали да съобщ55 мин.
01:45Обвързани - пети сезон 7 Джеф не може да се откаже от лизинга на мястото, което е наел за бизнеса с курабийки на Одри, и заедно с Адам измислят нова игра, която се играе с глави на манекени.25 мин.
02:10Обвързани - пети сезон 8 Джеф и Одри най-после са единодушни в избора си на сурогатна майка, а през това време майката на Ръсел - Бъни, пристига в града.30 мин.
02:40Без пукната пара - първи сезон 21 Керълайн разбира, че Макс никога не си е плащал данъците.25 мин.
03:05Без пукната пара - първи сезон 22 Макс и Керълайн приемат поръчка за тарталети за приятел на Пийч - взискателен човек от висшето общество.10 мин.
03:15Поднови или продай - риалити 17 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жилищет15 мин.
Шоу
03:30Имало едно време - шести сезон 9 Бел научава какви са плановете на Голд за нейния син и убеждава Хук и Ема да ? помогнат да открадне мастило от сепия, което може да го предпази. В резултат на това Бел трябва да направи саможертва, която ще засегне всички 50 мин.
04:20Д-р Хаус - втори сезон 6 Известен велосипедист припада и екипът от лекари трябва да му постави диагноза, след като пациентът си признава, че е употребил кръвен допинг.55 мин.
05:15В търсене на най-добрия ресторант - кулинарно предаване 9 Четири от ресторантите-победители се връщат за полуфинал. Два ресторанта ще бъдат елиминирани. Изненадата е създаването на т.нар. временни заведения за хранене.45 мин.
Кулинарно
06:00Това сме ние - първи сезон 5 Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави под въпрос с50 мин.
Филми
06:50Имало едно време - шести сезон 10 Когато Злата кралица научава, че нашите герои притежават оръжие, способно да я победи, тя открадва магическата лампа на Аладин от Джасмин и си пожелава да победи Спасителя веднъж завинаги.55 мин.
07:45Без пукната пара - първи сезон 21 Керълайн разбира, че Макс никога не си е плащал данъците.25 мин.
08:10Без пукната пара - първи сезон 22 Макс и Керълайн приемат поръчка за тарталети за приятел на Пийч - взискателен човек от висшето общество.30 мин.
08:40Обвързани - пети сезон 7 Джеф не може да се откаже от лизинга на мястото, което е наел за бизнеса с курабийки на Одри, и заедно с Адам измислят нова игра, която се играе с глави на манекени.25 мин.
09:05Обвързани - пети сезон 8 Джеф и Одри най-после са единодушни в избора си на сурогатна майка, а през това време майката на Ръсел - Бъни, пристига в града.30 мин.
09:35Това сме ние - първи сезон 6 Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави под въпрос с55 мин.
Филми
10:30Д-р Хаус - втори сезон 6 Известен велосипедист припада и екипът от лекари трябва да му постави диагноза, след като пациентът си признава, че е употребил кръвен допинг.60 мин.
11:30Как се запознах с майка ви - пети сезон 11 Новият водещ на новините заедно с Робин я принуждава да пуши, което има домино ефект върху бандата, а когато пушенето им излиза извън контрол, те сключват пакт да унищожат вредния навик и да споделят последната с25 мин.
11:55Как се запознах с майка ви - пети сезон 12 Когато Барни води дебат за това дали да спре да носи костюми, за да забие гореща барманка, смесените му чувства водят до величествено музикално изпълнение, а Тед се доближава до срещата с бъдещата майка на децата30 мин.
12:25Споразумението - втори сезон 9 Меган и Кайл трябва да се изправят пред мрачна истина, изникнала от миналото на Кайл, която ги поставя в напрегнати отношения с Терънс, докато ДеАн започва нов проект с Меган.55 мин.
13:20Присъда - първи сезон 9 Уолъс иска преразглеждане на случая на осъдения на смърт Ърл Славит, обвинен в убийството на федералния прокурор Том Саймън, който е бил един от най-близките приятели на Уолъс и не е вярвал в смъртната присъда.55 мин.
14:15В търсене на най-добрия ресторант - кулинарно предаване 10 Вторият полуфинал включва връщането на четири от ресторантите-победители и създаването на временни заведения за хранене.55 мин.
Кулинарно
15:10Анатомията на Грей - тринадесети сезон 6 В болница Грей Слоун ще се завърне познато лице, Катрин принуждава Бейли да реши как да постъпи с Алекс, а Амелия се сблъсква с труден случай в спешното отделение.55 мин.
16:05Отчаяни съпруги - втори сезон 9 Линет взима под свой контрол нещата в офиса, Габриел ревнува Карлос от новата му духовно извисена довереничка, а Бети се опитва да помогне на Кейлъб.60 мин.
17:05Как се запознах с майка ви - пети сезон 11 Новият водещ на новините заедно с Робин я принуждава да пуши, което има домино ефект върху бандата, а когато пушенето им излиза извън контрол, те сключват пакт да унищожат вредния навик и да споделят последната с25 мин.
17:30Как се запознах с майка ви - пети сезон 12 Когато Барни води дебат за това дали да спре да носи костюми, за да забие гореща барманка, смесените му чувства водят до величествено музикално изпълнение, а Тед се доближава до срещата с бъдещата майка на децата30 мин.
18:00Обвързани - пети сезон 9 Доверителният фонд на Ръсел е спрян от майка му и той усеща истинския вкус на бъдещия си живот, след като се нанася при Тими.30 мин.
18:30Обвързани - пети сезон 10 Джеф се опитва да намери начин да помоли колегите си да дарят пари за благотворителния маратон на Одри.30 мин.
19:00Без пукната пара - първи сезон 23 Макс и Керълайн решават да отидат непоканени на голямо празненство в Музея на изкуствата, където ще присъства Марта Стюарт, за да вземат благословията ? за своите тарталети.30 мин.
19:30Без пукната пара - първи сезон 24 Макс и Керълайн решават да отидат непоканени на голямо празненство в Музея на изкуствата, където ще присъства Марта Стюарт, за да вземат благословията ? за своите тарталети.30 мин.
20:00Д-р Хаус - втори сезон 7 Хаус е принуден да се захване с нов пациент, след като е обвинен, че го е нападнал. Пациентът е заразен със СПИН, но не това го убива.60 мин.
21:00Присъда - първи сезон 10 След прекарана страстна нощ Хейс се връща в реалността и предпазливо обмисля дали да не опита да има връзка с Уолъс, докато впряга сили да се реваншира за тежката си загуба в случая с осъдения на смърт Ърл Славит.60 мин.
22:00Американска съпруга - втори сезон 3 Кейти Ото е уверена и непримирима съпруга и майка на три деца, която живее със семейството си в Уестпорт, Кънектикът, а това е територия на перфектните майки и техните перфектни деца.30 мин.
22:30Американска съпруга - втори сезон 4 Кейти Ото е уверена и непримирима съпруга и майка на три деца, която живее със семейството си в Уестпорт, Кънектикът, а това е територия на перфектните майки и техните перфектни деца.25 мин.
22:55Как се запознах с майка ви - пети сезон 13 Когато Лили открива, че колега на Маршъл, който винаги разказва смешни истории, всъщност е жена, тя не ревнува, с което смущава Маршъл.30 мин.
23:25Как се запознах с майка ви - пети сезон 14 Когато Барни е на една крачка от завършването на перфектната седмица, забивайки седем различни жени за седем дни, бандата го подкрепят, за да забравят собствената си злощастна седмица.30 мин.
23:55Отчаяни съпруги - втори сезон 9 Линет взима под свой контрол нещата в офиса, Габриел ревнува Карлос от новата му духовно извисена довереничка, а Бети се опитва да помогне на Кейлъб.55 мин.

Програма на FOX Life за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg