ТВ програма FOX Life - Петък, 21.06.2019

00:50Шепот от отвъдното - четвърти сезон - епизод - 21 Мелинда открива, че духове, хванати в капан в къща за кукли, имат други планове.60 мин.
Филми
01:50Сготвено с любов - пети сезон - епизод - 1 Габи и Джош се опитват да докажат на всички, че чувствата им няма да застанат на пътя на тяхната уговорка за приятелство с облаги. Йоланда причинява ужасни проблеми на Елиът и Джош, докато се опитва да си върши25 мин.
Филми
02:15Сготвено с любов - пети сезон - епизод - 2 Габи и Джош смятат, че техните необвързващи отношения означават, че могат да пропуснат празнуването на деня на влюбените. Когато обаче всеки от тях е убеден, че другият е купил специален подарък, и двамата изпа25 мин.
Филми
02:40Д-р Зоуи Харт - трети сезон - епизод - 11 Зоуи и Джоуъл все още не могат да си намерят жилище, а мечтаният им апартамент е собственост на лелята на Вивиан, която ненавижда нюйоркчани. Междувременно Шелби признава на губернатора, че ще става баща и двама55 мин.
Филми
03:35Д-р Хаус - четвърти сезон - епизод - 15 Автобусът, в който пътува Хаус, катастрофира и Хаус настоява, че една от жертвите на катастрофата умира, но не вследствие от произшествието.45 мин.
Филми
04:20Великото британско меню - епизод - 15 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.25 мин.
Филми
04:45Великото британско меню - епизод - 16 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
05:15Големи срещу малки: Кулинарен сблъсък - първи сезон - епизод - 11 Играта загрубява, когато в кухнята влиза шеф Оуги Саусидо, която ще се изпрати срещу дребните готвачи. Съдия и оценител в тази битка ще бъде главен готвач Санг Юн, която е носител и на зв45 мин.
Филми
06:00Великото британско меню - епизод - 17 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.20 мин.
Филми
06:20Великото британско меню - епизод - 18 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.25 мин.
Филми
06:45Специализантът - първи сезон - епизод - 3 Стар боен другар от армията и хирург посещава Конрад в болницата. Междувременно екипът е изправен пред истинско предизвикателство, когато трябва да спасят неосигурен и недокументиран пациент, борейки се с ръково60 мин.
Филми
07:45Д-р Хаус - четвърти сезон - епизод - 15 Автобусът, в който пътува Хаус, катастрофира и Хаус настоява, че една от жертвите на катастрофата умира, но не вследствие от произшествието.55 мин.
Филми
08:40Сготвено с любов - пети сезон - епизод - 1 Габи и Джош се опитват да докажат на всички, че чувствата им няма да застанат на пътя на тяхната уговорка за приятелство с облаги. Йоланда причинява ужасни проблеми на Елиът и Джош, докато се опитва да си върши25 мин.
Филми
09:05Сготвено с любов - пети сезон - епизод - 2 Габи и Джош смятат, че техните необвързващи отношения означават, че могат да пропуснат празнуването на деня на влюбените. Когато обаче всеки от тях е убеден, че другият е купил специален подарък, и двамата изпа30 мин.
Филми
09:35Американска съпруга - първи сезон - епизод - 9 Празничното настроение на Кейти, което не е особено приповдигнато, се вкисва още повече, когато Вив я принуждава да помогне в училищното коледно шествие.25 мин.
Филми
10:00Американска съпруга - първи сезон - епизод - 10 Кейти и Грег са радостно развълнувани от приятелството между Ана-Кат и нейната нормална приятелка, но Ана-Кат крие малка тайна - тя е развила клептомански наклонности и е взела нещо от дома на новата си пр30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - трети сезон - епизод - 11 Зоуи и Джоуъл все още не могат да си намерят жилище, а мечтаният им апартамент е собственост на лелята на Вивиан, която ненавижда нюйоркчани. Междувременно Шелби признава на губернатора, че ще става баща и двама60 мин.
Филми
11:30Специализантът - първи сезон - епизод - 3 Стар боен другар от армията и хирург посещава Конрад в болницата. Междувременно екипът е изправен пред истинско предизвикателство, когато трябва да спасят неосигурен и недокументиран пациент, борейки се с ръково55 мин.
Филми
12:25В името на народа - епизод - 4 Екипът в офиса на обществените защитници поема случай на млад мъж, обвинен в убийството на жена чрез удушаване, като са решени да докажат неговата невинност. Същевременно Тина и Сандра са в конфликт по случай с арестуван м55 мин.
Филми
13:20Уил и Грейс - девети сезон - епизод - 7 Уил, Грейс, Карън и Джак искат да преживеят Коледа в стария Ню Йорк, но се оказва, че миналото нито е толкова романтично, колкото изглежда, нито е отворено към разнообразието, както те са си представяли.25 мин.
Филми
13:45Уил и Грейс - девети сезон - епизод - 8 Уил и Грейс се опитват да се убедят, че няма нищо лошо в това да излизат с един и същи мъж. Джак и Карън не могат да си избият от главата досадна рекламна песничка и търсят лекарска помощ.30 мин.
Филми
14:15Големи срещу малки: Кулинарен сблъсък - първи сезон - епизод - 12 Шеф Хоп Фен акостира в кухнята със своите еклектични и старинни ястия. Ще успеят ли малките шефове да останат концентрирани и да победят шеф Фен? Всичко ще стане ясно след сляпата дегуста55 мин.
Филми
15:10Шепот от отвъдното - четвърти сезон - епизод - 22 Мелинда трябва да планира сватбата си и да помогне на младо момиче да се отърве от вампирите около себе си.55 мин.
Филми
16:05Анатомията на Грей - тринадесети сезон - епизод - 8 Трудна и сложна операция връща някои съществени спомени на бял свят за Мередит, Ричард, Оуен и Стефани, докато всички те се опитват да спасят живот.60 мин.
Филми
17:05Американска съпруга - първи сезон - епизод - 11 Семейство Ото са затворени у дома, след като снежна буря прекъсва електричеството и блокира пътищата, и Грег се възползва от възможността да приучи децата към сурови условия на живот.25 мин.
Филми
17:30Американска съпруга - първи сезон - епизод - 12 Оливър признава на родителите си, че се срамува от скромния им дом и предпочита да не празнува рождения си ден, а Кейти решава да му даде урок, като му устрои парти изненада, на което да покани богатите му30 мин.
Филми
18:00Сготвено с любов - пети сезон - епизод - 3 Габи и Джош се опитват да гледат кучето на известен гуру, но опитите им се провалят. Елиът пробва да заблуди София и Йоланда относно плановете му да се сдобие с билети за концерт.30 мин.
Филми
18:30Сготвено с любов - пети сезон - епизод - 4 Бащата на Джош, Мат, се свързва с него за първи път с молба да се срещнат. След като Джош отказва, защото предполага, че баща му иска пари, Габи взема нещата в свои ръце. Така тя се среща с Мат и научава истинс30 мин.
Филми
19:00Д-р Зоуи Харт - трети сезон - епизод - 12 Джоуъл следва Уейд, докато прави проучване за книгата си, Джордж се тревожи, че Лавон му е сърдита заради случилото се с Линли, Анабет организира моминско парти за Бел, а Зоуи се обзалага с Брик, че ще накара це60 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - четвърти сезон - епизод - 16 Екипът трябва да спаси близък на един от главните герои и ключът е в съзнанието на Хаус, самият той, обаче, не е в добро състояние.60 мин.
Филми
21:00Потомците - игрален филм - епизод - Филмът проследява непредвидимото пътешествие на едно американско семейство, изправено на кръстопът. Мат Кинг е съпруг и баща на две момичета, който трябва да преразгледа миналото си, за да избере път към бъдещето, ко2 ч. 20 мин.
Филми
23:20Специализантът - първи сезон - епизод - 4 След объркване в спешното отделение, Конрад съобщава вестта за починалия на грешното семейство. В същото време Ник се опитва да намери документите на пациента, за когото Лейн се грижи.60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg