ТВ програма FOX Life - Петък, 25.09.2020

00:55Всички обичат Реймънд , епизод - 7 , сезон - 2 Рей казва на Дебра, че ще работи до късно. Но дали това наистина е така?25 мин.
Филми
01:20Всички обичат Реймънд , епизод - 8 , сезон - 2 Рей и Дебра се изправят един срещу друг, за да определят кой може да направи най-добрата детска книга, а Али е съдията.30 мин.
Филми
01:50Всички обичат Реймънд , епизод - 9 , сезон - 2 Рей подарява на Франк аквариум за рибки по случай 65-тия му рожден ден.25 мин.
Филми
02:15Всички обичат Реймънд , епизод - 10 , сезон - 2 Рей и Дебра отиват на събиране по случай 20-тата годишнина от завършване на гимназията на Рей.25 мин.
Филми
02:40Скрити доказателства , епизод - 11 , сезон - 1 Питър попада на пожар в къща и успява да спаси жена, преди да дойдат пожарникарите. Когато Меган отива на оглед в къщата, тя установява, че има още една жертва, загинала в пламъците.45 мин.
Филми
03:25Наръчник за разведени , епизод - 5 , сезон - 2 След като приятелките на Фиби разбират, че тя ще получи най-сетне училищната си диплома, те решават да ? спретнат абитуриентски бал в стила на 90-те години, спонсориран от онлайн списанието ТяТя. Аби пък из45 мин.
Филми
04:10Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн , епизод - 5 , сезон - 2 Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере ка30 мин.
Филми
04:40Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн , епизод - 6 , сезон - 2 Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере ка30 мин.
Филми
05:10Следващият топмодел на Америка , епизод - 5 , сезон - 24 Моделите са изненадани от среща със сензационния моден блогър Патрик Стар, известен с любовта си към грима. Той съветва моделите да не се страхуват да изразяват себе си. Стар е треньор в следващот50 мин.
Филми
06:00Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн , епизод - 1 , сезон - 1 В тази нова поредица Сара Ла Фонтейн ще поеме на пътешествие, за да открие път към сърцето на Истанбул - един впечатляващ град, за който се носят гастрономични легенди. Времето, прекарано т25 мин.
Филми
06:25Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн , епизод - 2 , сезон - 1 В тази нова поредица Сара Ла Фонтейн ще поеме на пътешествие, за да открие път към сърцето на Истанбул - един впечатляващ град, за който се носят гастрономични легенди. Времето, прекарано т25 мин.
Филми
06:50Специализантът , епизод - 19 , сезон - 3 Когато Кейн разбира за възникнала спешна ситуация в болницата, той се обръща към Езра, за да му помогне обстоятелствата да не се разгласяват. Ник и Конрад решават да бъдат система за поддръжка за пациент, нуждаещ55 мин.
Филми
07:45Скрити доказателства , епизод - 11 , сезон - 1 Питър попада на пожар в къща и успява да спаси жена, преди да дойдат пожарникарите. Когато Меган отива на оглед в къщата, тя установява, че има още една жертва, загинала в пламъците.55 мин.
Филми
08:40Всички обичат Реймънд , епизод - 7 , сезон - 2 Рей казва на Дебра, че ще работи до късно. Но дали това наистина е така?25 мин.
Филми
09:05Всички обичат Реймънд , епизод - 8 , сезон - 2 Рей и Дебра се изправят един срещу друг, за да определят кой може да направи най-добрата детска книга, а Али е съдията.30 мин.
Филми
09:35Всички обичат Реймънд , епизод - 9 , сезон - 2 Рей подарява на Франк аквариум за рибки по случай 65-тия му рожден ден.25 мин.
Филми
10:00Всички обичат Реймънд , епизод - 10 , сезон - 2 Рей и Дебра отиват на събиране по случай 20-тата годишнина от завършване на гимназията на Рей.30 мин.
Филми
10:30Д-р Хаус , епизод - 10 , сезон - 8 Екипът лекува малолетна бездомница, но тя се влошава и за операцията е нужно родителско съгласие. Признава, че е избягала от дома си и майка си - наркоманка. Тауб трудно общува с дъщерите си, Хаус заплашва, че ще разкр60 мин.
Филми
11:30Наръчник за разведени , епизод - 5 , сезон - 2 След като приятелките на Фиби разбират, че тя ще получи най-сетне училищната си диплома, те решават да ? спретнат абитуриентски бал в стила на 90-те години, спонсориран от онлайн списанието ТяТя. Аби пък из55 мин.
Филми
12:25Уил и Грейс , епизод - 9 , сезон - 11 Уил и Грейс решават да се намесят, когато разбират, че племенницата на Грейс излиза с бисексуален мъж. Джак получава разрешение от съпруга си да спи с любимия си актьор. Карън се опитва да се адаптира, след като ас25 мин.
Филми
12:50Уил и Грейс , епизод - 10 , сезон - 11 Зад гърба на Грейс, Мерилин се уговаря с двойка, развъждаща бийгъли, да осинови бебето ?. Уил помага на Карън да се справи с PR кошмар. Джак и Естефан се опитват да хванат мишка.30 мин.
Филми
13:20Добрата битка , епизод - 10 , сезон - 1 На финала на сезона Даян поема нов клиент, който е обвинен в кибертероризъм, което води до непредвидени последствия за фирмата, особено за Лука. Инцидент събира Даян и Кърт заедно. Хенри разкрива нова част от исти55 мин.
Филми
14:15Следващият топмодел на Америка , епизод - 6 , сезон - 24 На връщане от срещата със съдиите, Шанис и Бренди споделят с Кристина, че мислят, че Кора трябва да бъде избрана да остане вместо нея. И това се оказва само началото на проблемите между Бренди и К55 мин.
Филми
15:10Специализантът , епизод - 20 , сезон - 3 Точно когато състоянието на Дерек се подобрява, възникват усложнения и Кит се страхува, че той ще бъде последната жертва в следствие на прикритата информация от д-р Каин. Бившата приятелка на д-р Каин е приета в55 мин.
Филми
16:05Д-р Хаус , епизод - 10 , сезон - 8 Екипът лекува малолетна бездомница, но тя се влошава и за операцията е нужно родителско съгласие. Признава, че е избягала от дома си и майка си - наркоманка. Тауб трудно общува с дъщерите си, Хаус заплашва, че ще разкр60 мин.
Филми
17:05Всички обичат Реймънд , епизод - 11 , сезон - 2 Мари успява да докара Дебра до предела на силите ?. Дебра ? изпраща писмо, в което ? разказва какво мисли за нея.25 мин.
Филми
17:30Всички обичат Реймънд , епизод - 12 , сезон - 2 Рей се опитва да прави секс с Дебра.30 мин.
Филми
18:00Всички обичат Реймънд , епизод - 13 , сезон - 2 Франк и приятелите му правят възстановка на Гражданската война и Рей иска да им помогне.30 мин.
Филми
18:30Всички обичат Реймънд , епизод - 14 , сезон - 2 Рей се опитва да намери най-възрастния си жив роднина.30 мин.
Филми
19:00Скрити доказателства , епизод - 12 , сезон - 1 Професионален жокей е убит вероятно с наркотик. Дъщерята на Меган, която също язди, дочува подробности от случая и насочва екипа към важна следа, а оттам и към вероятния извършител на убийството.60 мин.
Филми
20:00Наръчник за разведени , епизод - 6 , сезон - 2 Аби пътува до Ню Йорк, за да представи новата си книга Наръчник за момичетата при развод на издателите и попада на д-р Харис, който участва в същия литературен фестивал. Междувременно Бека разкрива на Джейк60 мин.
Филми
21:00Чарли и шоколадената фабрика , епизод - , сезон - Момченце печели обиколка на най-великолепната шоколадова фабрика в света, ръководена от най-необикновения майстор на сладки лакомства.2 ч. 25 мин.
Филми
23:25Д-р Хаус , епизод - 11 , сезон - 8 След инцидент с насилие от страна на пациент, екипът е под наблюдение от Кофилд, шеф на неврологията. Хаус и всеки от екипа разказват за инцидента и Кофилд трябва да прецени дали нестандартното им сътрудничество им пре60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg