ТВ програма FOX Life - Събота, 27.04.2019

00:25Сексът и градът - шести сезон - Връзката на Кари и Петровски продължава да се развива, но има нещо, което не спира да я дразни. Петровски прави любовни жестове, поетични рецитали и композира за нея оригинални любовни песни, но за цинично момиче от Ню Йорк35 мин.
Филми
01:00Шепот от отвъдното - втори сезон - След като купува украшения от битака, Мелинда открива, че те са обладани. Мелинда използва украшенията, за да се срещне с духа на Денис. Денис иска Мелинда да събере приятелката му с родната й майка.60 мин.
Филми
02:00Без пукната пара - втори сезон - В опит да спасят пекарната си двете момичета се обръщат към богатата леля на Керълайн - Чарити.25 мин.
Филми
02:25Без пукната пара - втори сезон - Момичетата си намират временна работа, за да заработят допълнителни пари.25 мин.
Филми
02:50Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Джордж е обявен за Мъж на годината на Блубел, а Левон ще бъде водещ на коктейлно парти в чест на Джордж. Зоуи решава да помогне с приготовленията за партито, но нещата вземат катастрофален обрат.45 мин.
Филми
03:35Д-р Хаус - втори сезон - Оцеляла от урагана Катрина и вероятно внучка на прочут блусар убеждава приятеля на Хаус Дилан, че той е нейният баща.45 мин.
Филми
04:20От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
04:45От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички30 мин.
Филми
05:15Да се обвържеш с Шеп - Шеп се сбогува със своето пътуване към любовта и най-накрая вижда светлина в тунела, когато кани няколко жени да му гостуват в Чарлстън. А у дома, Камерън започва да разпитва кандидатките, за да помогне на Шеп в избора.45 мин.
Филми
06:00От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
06:25От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
06:50Осем прости правила - първи сеозн - Кери заснема един ден от живота на своята красива сестра.25 мин.
Филми
07:15Осем прости правила - първи сеозн - Бриджит и Кери се развихрят със студенти по време на пролетната ваканция във Флорида, където миналото на Кейт започва да я преследва.30 мин.
Филми
07:45Осем прости правила - първи сеозн - Кейт очаква да бъде повишена и трябва да прекарва повече време в болницата и съответно по-малко със семейството си. Рори разменя бейзболните карти на Пол за нещо, което винаги е искал.25 мин.
Филми
08:10Осем прости правила - първи сеозн - Пол и Бриджит се оказват изолирани от своите собствени социални кръгове.30 мин.
Филми
08:40Шепот от отвъдното - втори сезон - Когато Мелинда посещава приятели, които имат проблеми с къщата си, тя открива духа на шест годишно момиченце удавник. Мелинда опитва да помогна на семейството на момиченцето.55 мин.
Филми
09:35Шепот от отвъдното - втори сезон - След като купува украшения от битака, Мелинда открива, че те са обладани. Мелинда използва украшенията, за да се срещне с духа на Денис. Денис иска Мелинда да събере приятелката му с родната й майка.55 мин.
Филми
10:30Уил и Грейс - девети сезон - Грейс се опитва да спечели най-голямата си поръчка до този момент - да обзаведе верига бутикови хотели. В същото време Уил е изненадан да научи, че е избран за старши партньор във фирмата, а Джак притежава половината от печели25 мин.
Филми
10:55Уил и Грейс - девети сезон - Когато Карън не може да се справи с лична трагедия, Уил, Грейс и Джак се опитват да ? помогнат, а новите бизнес отношения между Уил и Грейс започват да нагнетяват напрежението.30 мин.
Филми
11:25Уил и Грейс - девети сезон - Уил, Грейс, Карън и Джак искат да преживеят Коледа в стария Ню Йорк, но се оказва, че миналото нито е толкова романтично, колкото изглежда, нито е отворено към разнообразието, както те са си представяли.25 мин.
Филми
11:50Уил и Грейс - девети сезон - Уил и Грейс се опитват да се убедят, че няма нищо лошо в това да излизат с един и същи мъж. Джак и Карън не могат да си избият от главата досадна рекламна песничка и търсят лекарска помощ.30 мин.
Филми
12:20Д-р Хаус - първи сезон60 мин.
Филми
13:20Д-р Хаус - първи сезон55 мин.
Филми
14:15Династия - Ежегодната благотворителна галавечеря на семейство Керингтън този път се провежда в стила на 80-те години, когато алчността е била нещо хубаво. Същевременно Фалън спори с баща си Блейк за правото ? да използва семейното име в най-новото си начи55 мин.
Филми
15:10Династия - Усилията на клана Керингтън да опазят тайните си от света и от самите тях ги принуждава да излязат извън защитния пашкул на имението си. Кристъл и Блейк заминават на меден месец, Стивън отива при Сами, а Фалън ще се изправи пред стари демони.55 мин.
Филми
16:05Милион малки неща - Дилайла има колебания дали да сподели със Софи и Дани, че е бременна. В това време тайфата се събира, за да усетят на коледния дух.55 мин.
Филми
17:00Анатомията на Грей - петнадесети сезон - Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.60 мин.
Филми
18:00Станция 19 - втори сезон - Най-новият сериал от продуцентите на Анатомията на Грей, Скандал и Как да ни се размине за убийство проследява ежедневието на група героични огнеборци, които са като едно голямо семейство и рискуват собствения си живот, за да сп60 мин.
Филми
19:00Д-р Хаус - първи сезон60 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - първи сезон60 мин.
Филми
21:00Отчаяни съпруги - осми сезон - Каква полза да бъдеш добър60 мин.
Филми
22:00Отчаяни съпруги - осми сезон - На това ли казваш любов?55 мин.
Филми
22:55Уил и Грейс - девети сезон - Старият приятел на Уил и Грейс Лари решава, че е влюбен в Уил. В първия си ден на работа, Джак блъска своя съсед Вал и Карън трябва да го измъкне под гаранция, но после нещата се обръщат и той трябва да измъква нея.25 мин.
Филми
23:20Уил и Грейс - девети сезон - Уил, Грейс, Джак и Карън посещават сватбата на бившето гадже на Уил Винс. Докато Грейс се опитва да вразуми Уил, Джак разбира, че сватбата не е шега работа.30 мин.
Филми
23:50Уил и Грейс - девети сезон - Интимните проблеми на Джак са извадени на показ от негов приятел, а Уил и Грейс продават новата си линия от легла по телевизията.30 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg