ТВ програма FOX Life - Петък, 22.09.2017

00:50Отчаяни съпруги - четвърти сезон Модерната скулптура в двора на Боб и Лий кара жителите на Уистерия Лейн да станат малко по-действени, Иди научава за аферата, която имат Карлос и Габи, а в същото време бившият градинар на семейство Солис, Джон, иска да по55 мин.
Филми
01:45Отчаяни съпруги - четвърти сезон Най-големият страх на Иди Брит се сбъдва, когато Карлос се отказва от връзката им, Сюзън открива бащата на Майк, който би трябвало да е мъртъв, докато в същото време неочаквана доставка по време на парти изненадва всички в55 мин.
Филми
02:40Будни цяла нощ - първи сезон Реган е готова на всичко, за да уреди Ейми в престижна забавачница, и се заема с организирането на благотворително набиране на средства.25 мин.
Филми
03:05Будни цяла нощ - първи сезон В Деня на Свети Валентин прехвърчат искри, след като страстен спор във връзката на Ейва вдъхновява Реган и Крис да вдигнат летвата на собствената си демонстрация на страст.25 мин.
Филми
03:30Без пукната пара - трети сезон Макс кандидатства за курс в Манхатънската школа по сладкарство.25 мин.
Филми
03:55Майк и Моли - четвърти сезон Моли решава да си вземе почивка от писането на романа и започва работа като шофьор на електрокар в склада на Винс... със смесени резултати.25 мин.
Филми
04:20Дизайнери в действие - риалити Млади дизайнери, амбицирани да влязат в модния бизнес се впускат в шеметна надпревара помежду си и в борба с предизвикателствата на компетентно жури. Победителят ще представи колекцията си на Модната седмица в Лодз.50 мин.
Филми
05:10Кухнята на Джейми - Австралия - кулинарно предаване За 7 месеца Джейми Оливър ще открие ресторант, ще го ремонтира и ще обучи 15 младежи да го развият, които никога преди това не са работили в кухня.50 мин.
Филми
06:00Кухнята на Джейми - Австралия - кулинарно предаване За 7 месеца Джейми Оливър ще открие ресторант, ще го ремонтира и ще обучи 15 младежи да го развият, които никога преди това не са работили в кухня.50 мин.
Филми
06:50Будни цяла нощ - първи сезон Реган е готова на всичко, за да уреди Ейми в престижна забавачница, и се заема с организирането на благотворително набиране на средства.25 мин.
Филми
07:15Будни цяла нощ - първи сезон В Деня на Свети Валентин прехвърчат искри, след като страстен спор във връзката на Ейва вдъхновява Реган и Крис да вдигнат летвата на собствената си демонстрация на страст.30 мин.
Филми
07:45Д-р Зоуи Харт - трети сезон Джоуъл следва Уейд, докато прави проучване за книгата си, Джордж се тревожи, че Лавон му е сърдита заради случилото се с Линли, Анабет организира моминско парти за Бел, а Зоуи се обзалага с Брик, че ще накара целия град да отсл55 мин.
Филми
08:40Грозната Бети - първи сезон Само Бети носи костюм за Хелоуин. Вилхелмина се мъчи да влезе в тясна рокля. Даниел посещава майка си и разпитва баща си за връзката му с Фей.55 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - четвърти сезон Модерната скулптура в двора на Боб и Лий кара жителите на Уистерия Лейн да станат малко по-действени, Иди научава за аферата, която имат Карлос и Габи, а в същото време бившият градинар на семейство Солис, Джон, иска да по55 мин.
Филми
10:30Отчаяни съпруги - четвърти сезон Най-големият страх на Иди Брит се сбъдва, когато Карлос се отказва от връзката им, Сюзън открива бащата на Майк, който би трябвало да е мъртъв, докато в същото време неочаквана доставка по време на парти изненадва всички в60 мин.
Филми
11:30Лекарите от Чикаго - втори сезон Инцидент на чикагския маратон налага спешната намеса на медицинския персонал.55 мин.
Филми
12:25Лекарите от Чикаго - втори сезон Д-р Манинг се грижи за пациентка с рак и трябва да я информира за тежкото ? състояние.55 мин.
Филми
13:20Поднови или продай: Ванкувър - риалити Кавита и Санджив обожават квартала си, но домът вече им е станал тесен. С двама синове студенти и само една функционираща баня това семейство отчаяно се нуждае от повече пространство и Кавита иска да се преместят, до25 мин.
Филми
13:45Поднови или продай: Ванкувър - риалити Наследствената къща на Тревър влудява съпругата му Даниел. Дали Джилиан ще я убеди да остане, като реновира плашещия сутерен и създаде отворен първи етаж, или Тод ще спечели Тревър с по-голям дом на прекрасно място?30 мин.
Филми
14:15Без пукната пара - трети сезон Макс кандидатства за курс в Манхатънската школа по сладкарство.25 мин.
Филми
14:40Майк и Моли - четвърти сезон Моли решава да си вземе почивка от писането на романа и започва работа като шофьор на електрокар в склада на Винс... със смесени резултати.30 мин.
Филми
15:10Д-р Зоуи Харт - трети сезон Джоуъл следва Уейд, докато прави проучване за книгата си, Джордж се тревожи, че Лавон му е сърдита заради случилото се с Линли, Анабет организира моминско парти за Бел, а Зоуи се обзалага с Брик, че ще накара целия град да отсл55 мин.
Филми
16:05Анатомията на Грей - единадесети сезон Оуен проявява интерес към пациент, когато научава, че тя може да е служила в армията, майката на Ейприл я посещава и се сближава с Джаксън, а Дерек планира семейна вечеря.60 мин.
Филми
17:05Отчаяни съпруги - четвърти сезон Виктор повдига въпроса пред Габи за нейната афера с Карлос, Бри споделя със Сюзън, че Майк може би е пристрастен към наркотиците, а най-новият член на семейство Ходж е представен на всички от квартала.55 мин.
Филми
18:00Отчаяни съпруги - четвърти сезон Адам Мейфеър е шокиран, когато мистериозен преследвач от миналото му се появява на Уистерия Лейн, Бри и Орсън се сблъскват с брачни проблеми заради най-новия член на семейството им, а Линет се свързва отново с доведения си60 мин.
Филми
19:00Будни цяла нощ - първи сезон Реган и Крис тръгват на първото си пътуване с Ейми, а Ейва се изправя пред музикалното си минало.30 мин.
Филми
19:30Будни цяла нощ - първи сезон В момент на слабост с прекалено ентусиазираните си съседи Крис приема да организира общ първи рожден ден на Ейми, а Реган го обвинява в натегачество, докато за Нанси това е възможност да си потърси мъж.30 мин.
Филми
20:00Без пукната пара - трети сезон През първия си ден в сладкарската школа Макс много иска да създаде добро впечатление, но ? е трудно да се концентрира около клоуна на групата.30 мин.
Филми
20:30Майк и Моли - четвърти сезон Моли е твърдо решена да измъкне Майк от рутината му и го насърчава да прегърне всичко, което иска в живота. Така двамата започват да опитват нови неща, докато не се намесва реалността и не идва време за плащане на сметката.30 мин.
Филми
21:00Училище за булки - игрален филм Докато се подготвя за сватбата си, перфекционистката Анди Филипс започва да се пита дали е способна да създаде здрав и дълготраен брак и се записва на тренировъчен лагер за бъдещи булки, където среща очарователен собственик1 ч. 55 мин.
Филми
22:55Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи има рожден ден и е принудена да жонглира между две страни.60 мин.
Филми
23:55Анатомията на Грей - единадесети сезон Оуен проявява интерес към пациент, когато научава, че тя може да е служила в армията, майката на Ейприл я посещава и се сближава с Джаксън, а Дерек планира семейна вечеря.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg