ТВ програма FOX Life - Утре

00:25Сексът и градът - шести сезон - Кари и Шарлът посещават галерия, където артист се е изложила на показ без храна и вода. Докато разглеждат изложбата, известният руски творец Александър Петрович забелязва Кари и седмица по-късно я кани на среща.35 мин.
Филми
01:00Шепот от отвъдното - втори сезон - Когато Мелинда посещава приятели, които имат проблеми с къщата си, тя открива духа на шест годишно момиченце удавник. Мелинда опитва да помогна на семейството на момиченцето.60 мин.
Филми
02:00Без пукната пара - втори сезон - Когато Софи е измамена от строителя, когото е наела да построи къщата на мечтите ?, Макс и Керълайн ? предлагат пост като безгласен партньор в новата им пекарна.25 мин.
Филми
02:25Без пукната пара - втори сезон - Наемът за пекарната е просрочен и в отчаян опит да съберат парите Макс и Керълайн се забъркват с група непочтени клиенти.25 мин.
Филми
02:50Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Сняг в Блубел? Когато родителит на Левон (Ърни Хъдсън и Валери Петифорд) идват в Блубел, Левон решава, че това е идеалната възможност да ги запознае с Диди (Надин Веласкез).45 мин.
Филми
03:35Д-р Хаус - втори сезон - Млада майка получава пристъп във ваната, докато е в нея с новородения си син и едва не удавя детето, но макар че животът на бебето е спасен, проблемите далеч не са приключили.45 мин.
Филми
04:20От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
04:45От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички30 мин.
Филми
05:15Да се обвържеш с Шеп - Шеп пътува из самотния щат с надеждата да излезе с някого на среща. Отивайки на необичайна двойна среща, той рабзира, че този залък е прекалено голям за неговата уста. На следващата среща нещата се нагорещяват, но Шеп успява да се 45 мин.
Филми
06:00От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички20 мин.
Филми
06:20От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
06:45Отчаяни съпруги - седми сезон - Малко приятно царство60 мин.
Филми
07:45Д-р Хаус - втори сезон - Млада майка получава пристъп във ваната, докато е в нея с новородения си син и едва не удавя детето, но макар че животът на бебето е спасен, проблемите далеч не са приключили.55 мин.
Филми
08:40Без пукната пара - втори сезон - Когато Софи е измамена от строителя, когото е наела да построи къщата на мечтите ?, Макс и Керълайн ? предлагат пост като безгласен партньор в новата им пекарна.25 мин.
Филми
09:05Без пукната пара - втори сезон - Наемът за пекарната е просрочен и в отчаян опит да съберат парите Макс и Керълайн се забъркват с група непочтени клиенти.30 мин.
Филми
09:35Обвързани - трети сезон - Одри научава, че Ръсел е таен фен на бродуейски мюзикъли - факт, който тя обещава да запази в тайна в замяна на безплатни билети за театър.25 мин.
Филми
10:00Обвързани - трети сезон - След дълга поредица от асистентки, Ръсел научава, че да наеме за асистент мъж, си има своите предимства.30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Сняг в Блубел? Когато родителит на Левон (Ърни Хъдсън и Валери Петифорд) идват в Блубел, Левон решава, че това е идеалната възможност да ги запознае с Диди (Надин Веласкез).60 мин.
Филми
11:30Отчаяни съпруги - седми сезон - Малко приятно царство55 мин.
Филми
12:25Анатомията на Грей - петнадесети сезон - Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.55 мин.
Филми
13:20Станция 19 - втори сезон - Най-новият сериал от продуцентите на Анатомията на Грей, Скандал и Как да ни се размине за убийство проследява ежедневието на група героични огнеборци, които са като едно голямо семейство и рискуват собствения си живот, за да сп55 мин.
Филми
14:15Да се обвържеш с Шеп - Шеп се сбогува със своето пътуване към любовта и най-накрая вижда светлина в тунела, когато кани няколко жени да му гостуват в Чарлстън. А у дома, Камерън започва да разпитва кандидатките, за да помогне на Шеп в избора.55 мин.
Филми
15:10Шепот от отвъдното - втори сезон - След като купува украшения от битака, Мелинда открива, че те са обладани. Мелинда използва украшенията, за да се срещне с духа на Денис. Денис иска Мелинда да събере приятелката му с родната й майка.50 мин.
Филми
16:00Сексът и градът - шести сезон - След дълго обмисляне, Кари решава, че ще започне да спи с Петровски, но отхвърля предположението на Шарлът, че между тях може да се получи пълноценна връзка. Всичко върви добре, но Кари разбира, че той използва апартамента 35 мин.
Филми
16:35Сексът и градът - шести сезон - Връзката на Кари и Петровски продължава да се развива, но има нещо, което не спира да я дразни. Петровски прави любовни жестове, поетични рецитали и композира за нея оригинални любовни песни, но за цинично момиче от Ню Йорк35 мин.
Филми
17:10Обвързани - трети сезон - Джеф е изненадан, когато Одри го информира, че новият му приятел от фитнеса е гей.25 мин.
Филми
17:35Обвързани - трети сезон - За нещастие на Одри, сексисткият баща на Джеф, който очаква тя да му угажда, удължава визитата си при тях, след като изкълчва глезена си.25 мин.
Филми
18:00Без пукната пара - втори сезон - В опит да спасят пекарната си двете момичета се обръщат към богатата леля на Керълайн - Чарити.30 мин.
Филми
18:30Без пукната пара - втори сезон - Момичетата си намират временна работа, за да заработят допълнителни пари.30 мин.
Филми
19:00Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Джордж е обявен за Мъж на годината на Блубел, а Левон ще бъде водещ на коктейлно парти в чест на Джордж. Зоуи решава да помогне с приготовленията за партито, но нещата вземат катастрофален обрат.60 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - втори сезон - Оцеляла от урагана Катрина и вероятно внучка на прочут блусар убеждава приятеля на Хаус Дилан, че той е нейният баща.60 мин.
Филми
21:00Вила за лятото - игрален филм - Тери е нашумяла писателка на любовни романи, изпаднала в творчески блокаж. Тя отсяда в лятната вила на своя приятелка, където по същото време почива нейният брат - прочут шеф-готвач, който ближе раните си след опустошителна1 ч. 55 мин.
Филми
22:55Отчаяни съпруги - седми сезон - Бунт в квартала55 мин.
Филми
23:50Сексът и градът - шести сезон - След дълго обмисляне, Кари решава, че ще започне да спи с Петровски, но отхвърля предположението на Шарлът, че между тях може да се получи пълноценна връзка. Всичко върви добре, но Кари разбира, че той използва апартамента 35 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg