ТВ програма FOX Life - Утре

00:50Шепот от отвъдното - четвърти сезон - епизод - 20 Призрак създава проблеми за телевизионно шоу, което се снима на градския площад в Грандвю.60 мин.
Филми
01:50Сготвено с любов - четвърти сезон - епизод - 9 Габи обвинява Джош, че използва богатството си, за да се урежда с момичета, и двамата се предизвикват взаимно да си намерят гаджета, без да използват преимуществата си.25 мин.
Филми
02:15Сготвено с любов - четвърти сезон - епизод - 10 Габи, София и Йоланда трябва да нощуват при Джош, тъй като сградата, в която живеят, е подложена на обработка срещу термити. Тази ситуация обаче се оказва изключително неудобна за Джош и Габи и двамата тря25 мин.
Филми
02:40Д-р Зоуи Харт - трети сезон - епизод - 10 Брик кани Зоуи за режисьор на новото кабаретно шоу на Шелби със задната мисъл да го провали и така да накара Шелби да си тръгне. Междувременно сливането на градовете изглежда неизбежно, докато семейство Бел не и55 мин.
Филми
03:35Д-р Хаус - четвърти сезон - епизод - 14 Хаус изпада в противоречие с екипа си, когато решава, че актьор от любимия му сапунен сериал страда от сериозно заболяване.45 мин.
Филми
04:20Великото британско меню - епизод - 13 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.25 мин.
Филми
04:45Великото британско меню - епизод - 14 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
05:15Големи срещу малки: Кулинарен сблъсък - първи сезон - епизод - 10 В този епизод малките готвачи ще бъдат изправени пред може би най-трудното си изпитание досега в лицето на шеф Лари Монако, а крайният победител ще бъде обявен от известния шеф-готвач Джо45 мин.
Филми
06:00Великото британско меню - епизод - 15 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.20 мин.
Филми
06:20Великото британско меню - епизод - 16 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.25 мин.
Филми
06:45Специализантът - първи сезон - епизод - 2 Конрад получава обаждането, което чака, след като се разбира, че е намерено сърце за трансплантация на негов пациент. Междувременно в болницата е приет конгресмен със сърдечен удар, който измества неговия пациен60 мин.
Филми
07:45Д-р Хаус - четвърти сезон - епизод - 14 Хаус изпада в противоречие с екипа си, когато решава, че актьор от любимия му сапунен сериал страда от сериозно заболяване.55 мин.
Филми
08:40Сготвено с любов - четвърти сезон - епизод - 9 Габи обвинява Джош, че използва богатството си, за да се урежда с момичета, и двамата се предизвикват взаимно да си намерят гаджета, без да използват преимуществата си.25 мин.
Филми
09:05Сготвено с любов - четвърти сезон - епизод - 10 Габи, София и Йоланда трябва да нощуват при Джош, тъй като сградата, в която живеят, е подложена на обработка срещу термити. Тази ситуация обаче се оказва изключително неудобна за Джош и Габи и двамата тря30 мин.
Филми
09:35Американска съпруга - първи сезон - епизод - 7 Кейти и Грег се захващат с училищната политика, когато научават, че учителката по специални нужди на Ана-Кат д-р Ели е съкратена от училищния бюджет.25 мин.
Филми
10:00Американска съпруга - първи сезон - епизод - 8 Оливър тайно ходи на уроци по танци и обноски, с надеждата да убеди момичето, което харесва, да го придружи на уестпортския котильон.30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - трети сезон - епизод - 10 Брик кани Зоуи за режисьор на новото кабаретно шоу на Шелби със задната мисъл да го провали и така да накара Шелби да си тръгне. Междувременно сливането на градовете изглежда неизбежно, докато семейство Бел не и60 мин.
Филми
11:30Специализантът - първи сезон - епизод - 2 Конрад получава обаждането, което чака, след като се разбира, че е намерено сърце за трансплантация на негов пациент. Междувременно в болницата е приет конгресмен със сърдечен удар, който измества неговия пациен55 мин.
Филми
12:25Съседи - епизод - 6 Първият госпъл брънч в Смолс не само връща Рон и Патриша към хора от миналото им, но и вдъхновява обитателите на Вилидж да се справят с различни житейски дилеми, докато Ейми попада на неочаквани новини за Ник.55 мин.
Филми
13:20Уил и Грейс - девети сезон - епизод - 5 Грейс се опитва да спечели най-голямата си поръчка до този момент - да обзаведе верига бутикови хотели. В същото време Уил е изненадан да научи, че е избран за старши партньор във фирмата, а Джак притежава половин25 мин.
Филми
13:45Уил и Грейс - девети сезон - епизод - 6 Когато Карън не може да се справи с лична трагедия, Уил, Грейс и Джак се опитват да ? помогнат, а новите бизнес отношения между Уил и Грейс започват да нагнетяват напрежението.30 мин.
Филми
14:15Големи срещу малки: Кулинарен сблъсък - първи сезон - епизод - 11 Играта загрубява, когато в кухнята влиза шеф Оуги Саусидо, която ще се изпрати срещу дребните готвачи. Съдия и оценител в тази битка ще бъде главен готвач Санг Юн, която е носител и на зв55 мин.
Филми
15:10Шепот от отвъдното - четвърти сезон - епизод - 21 Мелинда открива, че духове, хванати в капан в къща за кукли, имат други планове.55 мин.
Филми
16:05Анатомията на Грей - тринадесети сезон - епизод - 7 В болницата пристига нов лекар, което поставя лекарите под напрежение. Междувременно проблемите на Амелия и Оуен се разпростират из болницата, а Ейприл открива нови и непознати територии.60 мин.
Филми
17:05Американска съпруга - първи сезон - епизод - 9 Празничното настроение на Кейти, което не е особено приповдигнато, се вкисва още повече, когато Вив я принуждава да помогне в училищното коледно шествие.25 мин.
Филми
17:30Американска съпруга - първи сезон - епизод - 10 Кейти и Грег са радостно развълнувани от приятелството между Ана-Кат и нейната нормална приятелка, но Ана-Кат крие малка тайна - тя е развила клептомански наклонности и е взела нещо от дома на новата си пр30 мин.
Филми
18:00Сготвено с любов - пети сезон - епизод - 1 Габи и Джош се опитват да докажат на всички, че чувствата им няма да застанат на пътя на тяхната уговорка за приятелство с облаги. Йоланда причинява ужасни проблеми на Елиът и Джош, докато се опитва да си върши30 мин.
Филми
18:30Сготвено с любов - пети сезон - епизод - 2 Габи и Джош смятат, че техните необвързващи отношения означават, че могат да пропуснат празнуването на деня на влюбените. Когато обаче всеки от тях е убеден, че другият е купил специален подарък, и двамата изпа30 мин.
Филми
19:00Д-р Зоуи Харт - трети сезон - епизод - 11 Зоуи и Джоуъл все още не могат да си намерят жилище, а мечтаният им апартамент е собственост на лелята на Вивиан, която ненавижда нюйоркчани. Междувременно Шелби признава на губернатора, че ще става баща и двама60 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - четвърти сезон - епизод - 15 Автобусът, в който пътува Хаус, катастрофира и Хаус настоява, че една от жертвите на катастрофата умира, но не вследствие от произшествието.60 мин.
Филми
21:00Уил и Грейс - девети сезон - епизод - 7 Уил, Грейс, Карън и Джак искат да преживеят Коледа в стария Ню Йорк, но се оказва, че миналото нито е толкова романтично, колкото изглежда, нито е отворено към разнообразието, както те са си представяли.30 мин.
Филми
21:30Уил и Грейс - девети сезон - епизод - 8 Уил и Грейс се опитват да се убедят, че няма нищо лошо в това да излизат с един и същи мъж. Джак и Карън не могат да си избият от главата досадна рекламна песничка и търсят лекарска помощ.30 мин.
Филми
22:00В името на народа - епизод - 4 Екипът в офиса на обществените защитници поема случай на млад мъж, обвинен в убийството на жена чрез удушаване, като са решени да докажат неговата невинност. Същевременно Тина и Сандра са в конфликт по случай с арестуван м55 мин.
Филми
22:55Специализантът - първи сезон - епизод - 3 Стар боен другар от армията и хирург посещава Конрад в болницата. Междувременно екипът е изправен пред истинско предизвикателство, когато трябва да спасят неосигурен и недокументиран пациент, борейки се с ръково55 мин.
Филми
23:50Анатомията на Грей - тринадесети сезон - епизод - 7 В болницата пристига нов лекар, което поставя лекарите под напрежение. Междувременно проблемите на Амелия и Оуен се разпростират из болницата, а Ейприл открива нови и непознати територии.60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg