ТВ програма FOX Life - Утре

00:50Анатомията на Грей - четиринадесети сезон - Алекс и Джо тръгват на пътешествие до Айова, за да открият майка му, от която няма вести от дълго време. В това време Мередит изнася презентация за проекта си, която привлича голямо внимание, а Джаксън се бори д55 мин.
Филми
01:4540 е новото 20 - четвърти сезон - Лайза е увлечена от нова връзка, докато Келси се връща към стара такава, Даяна научава за Ричард, а Лорън насърчава Джош да се вслуша в сърцето си. - комедия25 мин.
Комедия
02:1040 е новото 20 - четвърти сезон - Лайза и Маги срещат Джош в Ирландия, Келси е принудена да се държи мило с нов колега, а личният живот на Чарлз става център на внимание. - комедия30 мин.
Комедия
02:40Мама - втори сезон - Вечерта на Кристи взема неочакван обрат, когато тя среща своя привлекателен съсед, а междувременно плановете на Бони и Алвин са осуетени от бившата му съпруга. - комедия25 мин.
Комедия
03:05Мама - втори сезон - Когато осъзнава, че се е задържала като сервитьорка по-дълго от планираното, Кристи предприема стъпки към нова кариера, а междувременно Бони и Алвин си припомнят младостта. - комедия10 мин.
Комедия
03:15Поднови или продай - риалити - Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жилището15 мин.
Шоу
03:30Нови в квартала - първи сезон - Суеверията на Джесика я завладяват, когато продава къща с адрес Западна 44 улица № 44, тъй като в китайската култура числото 4 се счита за фатално. - комедия25 мин.
Комедия
03:55Нови в квартала - първи сезон - Поради бюджетни съкращения Луис и Джесика са принудени да помагат в училището на своите деца. - комедия25 мин.
Комедия
04:20Д-р Хаус - трети сезон - Когато шахматист тийнейджър напада своя опонент, екипът трябва да установи дали проблемът на детето е органичен или психологически. - драма50 мин.
Филми
05:10В търсене на малък дом - първи сезон - Алис е решила да зареже обикновения си по размери апартамент, заедно с по-голямата част от вещите си, за да намери малка къща. - Factual Entertainment25 мин.
05:35В търсене на малък дом - първи сезон - Шона и Джъстин искат да запазят дома си семпъл. Джъстин иска да се сбогува със сушата и да живее на лодка в Чарлсън Харбър, но Шона не е готова да се качи на борда според неговия план. - Factual Entertainment25 мин.
06:00Непорочната Джейн - втори сезон - Посред нощ Джейн започва да пише дипломната си работа. Матео разлива сок върху компютъра и всичко е загубено. В сервиза Джейн среща Дакс и отново започва да излиза по срещи. Решението на Роджелио да направи майка си менид50 мин.
Филми
06:50Нови в квартала - първи сезон - Джесика се тревожи, че семейството ? губи китайската си идентичност и иска всички да се върнат към своите корени. - комедия25 мин.
Комедия
07:15Нови в квартала - втори сезон - Луис трябва да заведе семейството си на бизнес пътуване до Гейтър Уърлд и Джесика се учи как да си почива. - комедия30 мин.
Комедия
07:45Мама - втори сезон - Вечерта на Кристи взема неочакван обрат, когато тя среща своя привлекателен съсед, а междувременно плановете на Бони и Алвин са осуетени от бившата му съпруга. - комедия25 мин.
Комедия
08:10Мама - втори сезон - Когато осъзнава, че се е задържала като сервитьорка по-дълго от планираното, Кристи предприема стъпки към нова кариера, а междувременно Бони и Алвин си припомнят младостта. - комедия30 мин.
Комедия
08:4040 е новото 20 - четвърти сезон - Лайза е увлечена от нова връзка, докато Келси се връща към стара такава, Даяна научава за Ричард, а Лорън насърчава Джош да се вслуша в сърцето си. - комедия25 мин.
Комедия
09:0540 е новото 20 - четвърти сезон - Лайза и Маги срещат Джош в Ирландия, Келси е принудена да се държи мило с нов колега, а личният живот на Чарлз става център на внимание. - комедия30 мин.
Комедия
09:35Непорочната Джейн - втори сезон - Джейн сънува професор Чавес, когото харесва. Хо и Джейн откриват годежния пръстен на Лилиана и смятат, че Роджелио ще предложи брак. Той наистина го обмисля, но с друг пръстен, глътнат от Матео. Майкъл разбира нещо за Роу55 мин.
Филми
10:30Д-р Хаус - трети сезон - Когато шахматист тийнейджър напада своя опонент, екипът трябва да установи дали проблемът на детето е органичен или психологически. - драма60 мин.
Филми
11:30Как се запознах с майка ви - осми сезон - Капитана предлага на Лили да се премести в Рим за една година и да бъде неговия консултант по изкуството, но тя се страхува, че Маршъл ще я намрази. - комедия25 мин.
Комедия
11:55Как се запознах с майка ви - осми сезон - Решени да организират легендарно ергенско парти, Тед, Маршъл и Лили отвличат Барни и го водят до секретно място, където те се опитват да се придържат към напътствията, които самият Барни е дал в инструкциите за ус30 мин.
Комедия
12:25Американска съпруга - втори сезон - Кейти и Грег се опитват да помогнат на децата да приемат загубата на семеен приятел, който е починал преждевременно. Междувременно домашния им любимец, Ханс Грубер, трябва да бъде върнат в естествения му хабитат. - коме25 мин.
Комедия
12:50Американска съпруга - втори сезон - След смъртта на близък семеен приятел, всеки от семейство Ото реагира различно на разпределеното наследство на починалия. - комедия30 мин.
Комедия
13:20Споразумението - втори сезон - Кайл трябва да балансира между своите задължения като режисьор и медийния натиск. В същото време Мегън решава да поднови контактите си с човек от миналото, за да открие нещо, с което да уличи Института. - драма55 мин.
Филми
14:15В търсене на малък дом - първи сезон - Каръл и Роб планират да се преместят в Сиатъл, когато дъщерята на Каръл отиде в колеж. Те търсят малък дом в Ла Конър. - Factual Entertainment25 мин.
14:40В търсене на малък дом - първи сезон - Вирджиния и Деби имат план да запазят дома си в предградията и да купят имот близо до плажа, който да използват за ваканции, доколкото позволява скромният им бюджет. - Factual Entertainment30 мин.
15:10Анатомията на Грей - четиринадесети сезон - Анатомията на Грей е сериал, в който се разказва за напрежението на медицинското обучение, примесено със забавните, интимни и трагични съдби на обучаващите се, които много бързо откриват, че нищо не е само черно55 мин.
Филми
16:05Отчаяни съпруги - четвърти сезон - Бри споделя с останалите съпруги какво е дочула в къщата на Мейфеър, Стела приготвя специални кексчета, за да помогне на Линет, а Сюзън е домакин на специално парти за целия квартал. - драма60 мин.
Филми
17:05Как се запознах с майка ви - осми сезон - Капитана предлага на Лили да се премести в Рим за една година и да бъде неговия консултант по изкуството, но тя се страхува, че Маршъл ще я намрази. - комедия25 мин.
Комедия
17:30Как се запознах с майка ви - осми сезон - Решени да организират легендарно ергенско парти, Тед, Маршъл и Лили отвличат Барни и го водят до секретно място, където те се опитват да се придържат към напътствията, които самият Барни е дал в инструкциите за ус30 мин.
Комедия
18:00Кое е това момиче? - първи сезон - Джес Дей е млада жена, която разбира, че дългогодишният й приятел й изневерява. Решава да се премести в таванско помещение с трима съквартиранти. - комедия30 мин.
Комедия
18:30Кое е това момиче? - първи сезон - Ник и Шмит убеждават Джес да изнесе вещите си от апартамента на бившия си приятел. - комедия30 мин.
Комедия
19:00Мама - втори сезон - Семейство Плънкет е разтърсено от неочаквана смърт. - комедия30 мин.
Комедия
19:30Мама - втори сезон - Кристи трябва да се погрижи да ограничи щетите, когато Бони предприема действия след смъртта на любим човек. - комедия30 мин.
Комедия
20:00Д-р Хаус - трети сезон - Двойка рискува живота си, за да посетят д-р Хаус от Куба, но прекалената заетост на Хаус с екипа му може да коства живота на жената. - драма60 мин.
Филми
21:00Споразумението - втори сезон - Кайл и Мегън трябва да разсеят опасен слух, който може да провали кариерите им. В това време Терънс научава нещо ново и изненадващо за ДеАн. - драма60 мин.
Филми
22:00Без думи - втори сезон - Децата Димео по погрешка изяждат престояли сладкиши от Хелоуийн, които предизвикват трескави сънища с ужаси и сбъднати желания, докато Кенет агонизира в колебанията си за избор на маскараден костюм. - комедия25 мин.
Комедия
22:25Без думи - втори сезон - Джей Джей е подложен на натиск да се срещне с нова ученичка, също страдаща от церебрална парализа, докато Мая и Джими учат Рей и приятелката му да мислят по-малко, а Дилан се бунтува срещу нова училищна инициатива. - комедия30 мин.
Комедия
22:55Как се запознах с майка ви - осми сезон - Робин е отчаяна да намери нещо старо, което е заровила в Сентръл Парк години преди сватбата. - комедия30 мин.
Комедия
23:25Как се запознах с майка ви - осми сезон - Докато бандата се приготвят да се отправят към сватбата на Робин и Барни, Тед кани Лили да види къщата, която той най-после е ремонтирал. - комедия30 мин.
Комедия
23:55Отчаяни съпруги - четвърти сезон - Бри споделя с останалите съпруги какво е дочула в къщата на Мейфеър, Стела приготвя специални кексчета, за да помогне на Линет, а Сюзън е домакин на специално парти за целия квартал. - драма55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg