ТВ програма FOX Life - Утре

00:50Отчаяни съпруги - четвърти сезон Бри споделя с останалите съпруги какво е дочула в къщата на Мейфеър, Стела приготвя специални кексчета, за да помогне на Линет, а Сюзън е домакин на специално парти за целия квартал.55 мин.
Филми
01:45Отчаяни съпруги - четвърти сезон Иди е шокирана от новините, които получава в кабинета на гинеколога, неочакван посетител разкрива, че бременността на Бри е измислица, а междувременно Уистерия Лейн посреща новите си съседи, които се оказват двойка.55 мин.
Филми
02:40Будни цяла нощ - първи сезон Прекалено състезателният дух на Реган се изявява по време на новогодишната нощ с игри, за голямо смущение на Крис. Междувременно Кевин се тревожи, че Ейва се срамува от него, а Миси си води неочакван придружител.25 мин.
Филми
03:05Будни цяла нощ - първи сезон Реган и Ейва са неприятно изненадани, когато водещата на конкурентно токшоу и бивша приятелка на шоуто им Шейна е заподозряна, че краде идеите им, а у дома Реган започва да изпитва ревност заради новата приятелка на Крис.25 мин.
Филми
03:30Без пукната пара - трети сезон Макс и Керълайн решават да отидат на шикозен ресторант, след като мъжът, с когото е имала среща Керълайн, ? е вързал тенекия.25 мин.
Филми
03:55Майк и Моли - четвърти сезон След като е прострелян при грабеж, Майк решава, че иска да изживява всеки ден, сякаш му е последен, и в резултат съобщава на Карл, че му е време да напусне полицията.25 мин.
Филми
04:20Дизайнери в действие - риалити Млади дизайнери, амбицирани да влязат в модния бизнес се впускат в шеметна надпревара помежду си и в борба с предизвикателствата на компетентно жури. Победителят ще представи колекцията си на Модната седмица в Лодз.50 мин.
Филми
05:10Кулинарното бягство на Джейми - кулинарно предаване Кулинарното бягство на Джейми е вкусна, нова кулинарна поредица, в която Джейми ще посети шест страни в Европа и Средиземноморието, за да открие огромните им кулинарни различия, като във всяко предаване 50 мин.
Филми
06:00Кухнята на Джейми - Австралия - кулинарно предаване За 7 месеца Джейми Оливър ще открие ресторант, ще го ремонтира и ще обучи 15 младежи да го развият, които никога преди това не са работили в кухня.50 мин.
Филми
06:50Будни цяла нощ - първи сезон Прекалено състезателният дух на Реган се изявява по време на новогодишната нощ с игри, за голямо смущение на Крис. Междувременно Кевин се тревожи, че Ейва се срамува от него, а Миси си води неочакван придружител.25 мин.
Филми
07:15Будни цяла нощ - първи сезон Реган и Ейва са неприятно изненадани, когато водещата на конкурентно токшоу и бивша приятелка на шоуто им Шейна е заподозряна, че краде идеите им, а у дома Реган започва да изпитва ревност заради новата приятелка на Крис.30 мин.
Филми
07:45Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи и Джоуъл все още не могат да си намерят жилище, а мечтаният им апартамент е собственост на лелята на Вивиан, която ненавижда нюйоркчани. Междувременно Шелби признава на губернатора, че ще става баща и двамата заедно напуск55 мин.
Филми
08:40Грозната Бети - първи сезон Бети разследва с Марк и Аманда кой е издал на конкурент идеята за коледна фотосесия. Даниел и Вилхелмина се обединяват да спазят срока. Джъстин посещава редакцията.55 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - четвърти сезон Бри споделя с останалите съпруги какво е дочула в къщата на Мейфеър, Стела приготвя специални кексчета, за да помогне на Линет, а Сюзън е домакин на специално парти за целия квартал.55 мин.
Филми
10:30Отчаяни съпруги - четвърти сезон Иди е шокирана от новините, които получава в кабинета на гинеколога, неочакван посетител разкрива, че бременността на Бри е измислица, а междувременно Уистерия Лейн посреща новите си съседи, които се оказват двойка.60 мин.
Филми
11:30Мики - първи сезон Дребна мошеничка се премества в богатия Гринуич, Кънектикът, за да гледа безкрайно разглезените деца на заможните си сестра и зет, които са избягали от страната, за да избегнат съдебно преследване за незаконна дейност.25 мин.
Филми
11:55Мики - първи сезон Хлапетата Пембъртън получават някои уроци по сурова любов, когато Мики извиква строгата им баба да ги дисциплинира. Междувременно Мики се събира отново с Джими.30 мин.
Филми
12:25Кралски особи - сериал Принц Лиъм и принцеса Елинор разследват смъртта на принц Робърт.55 мин.
Филми
13:20Поднови или продай: Ванкувър - риалити Когато Селин и Кевин са купили стогодишната си къща, те тъкмо са започвали съвместния си живот. Сега, вече с две деца, старинният им дом не изглежда толкова чаровен, но Джилиан се надява да успее да ги убеди да остан25 мин.
Филми
13:45Поднови или продай: Ванкувър - риалити След като миналата година са се сдобили с бебе, Ник и Кристина са спрели да дават под наем сутерена си, за да разполагат с повече пространство, но липсата на вътрешно стълбище прави къщата им неподходяща за едно семе30 мин.
Филми
14:15Без пукната пара - трети сезон Макс и Керълайн решават да отидат на шикозен ресторант, след като мъжът, с когото е имала среща Керълайн, ? е вързал тенекия.25 мин.
Филми
14:40Майк и Моли - четвърти сезон След като е прострелян при грабеж, Майк решава, че иска да изживява всеки ден, сякаш му е последен, и в резултат съобщава на Карл, че му е време да напусне полицията.30 мин.
Филми
15:10Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи и Джоуъл все още не могат да си намерят жилище, а мечтаният им апартамент е собственост на лелята на Вивиан, която ненавижда нюйоркчани. Междувременно Шелби признава на губернатора, че ще става баща и двамата заедно напуск55 мин.
Филми
16:05Анатомията на Грей - единадесети сезон Кали и Аризона обсъждат брачните си проблеми и какво ги е породило. Кали се посвещава на проекта за ветераните, Аризона се стреми да впечатли д-р Хърман, а Ричард търси съвет от Бейли.60 мин.
Филми
17:05Отчаяни съпруги - четвърти сезон Модерната скулптура в двора на Боб и Лий кара жителите на Уистерия Лейн да станат малко по-действени, Иди научава за аферата, която имат Карлос и Габи, а в същото време бившият градинар на семейство Солис, Джон, иска да по55 мин.
Филми
18:00Отчаяни съпруги - четвърти сезон Най-големият страх на Иди Брит се сбъдва, когато Карлос се отказва от връзката им, Сюзън открива бащата на Майк, който би трябвало да е мъртъв, докато в същото време неочаквана доставка по време на парти изненадва всички в60 мин.
Филми
19:00Будни цяла нощ - първи сезон Реган е готова на всичко, за да уреди Ейми в престижна забавачница, и се заема с организирането на благотворително набиране на средства.30 мин.
Филми
19:30Будни цяла нощ - първи сезон В Деня на Свети Валентин прехвърчат искри, след като страстен спор във връзката на Ейва вдъхновява Реган и Крис да вдигнат летвата на собствената си демонстрация на страст.30 мин.
Филми
20:00Без пукната пара - трети сезон Макс кандидатства за курс в Манхатънската школа по сладкарство.30 мин.
Филми
20:30Майк и Моли - четвърти сезон Моли решава да си вземе почивка от писането на романа и започва работа като шофьор на електрокар в склада на Винс... със смесени резултати.30 мин.
Филми
21:00Лекарите от Чикаго - втори сезон Инцидент на чикагския маратон налага спешната намеса на медицинския персонал.60 мин.
Филми
22:00Лекарите от Чикаго - втори сезон Д-р Манинг се грижи за пациентка с рак и трябва да я информира за тежкото ? състояние.55 мин.
Филми
22:55Д-р Зоуи Харт - трети сезон Джоуъл следва Уейд, докато прави проучване за книгата си, Джордж се тревожи, че Лавон му е сърдита заради случилото се с Линли, Анабет организира моминско парти за Бел, а Зоуи се обзалага с Брик, че ще накара целия град да отсл60 мин.
Филми
23:55Анатомията на Грей - единадесети сезон Кали и Аризона обсъждат брачните си проблеми и какво ги е породило. Кали се посвещава на проекта за ветераните, Аризона се стреми да впечатли д-р Хърман, а Ричард търси съвет от Бейли.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg