ТВ програма FOX Life - Утре

00:55Отчаяни съпруги - Бри се чувства виновна, защото Рекс получава сърдечен удар, докато двамата се карат, и сега той има нужда от пейсмейкър. Бракът на Линет взима драматичен обрат, след като Том ? казва, че е неин ред да работи, докато той си стои вкъщи и г55 мин.
Филми
01:50Американска съпруга - Кейти се разболява и Грег търси помощ от Катрин в грижите за децата, но тя ги оставя да се оправят сами, докато забавлява старо гадже от гимназията, а междувременно Тейлър се опитва да помогне на твърдоглавата Кейти. - Comedy - 201925 мин.
Филми
02:15Американска съпруга - Кейти прекарва твърде много време на работа, което ощетява семейството й, и затова се явява като родител доброволец на училищен излет, а междувременно Грег предприема творчески подход, когато хваща Тейлър и Оливър в лъжа. - Comedy - 25 мин.
Филми
02:40Връзки - Купонът на Дара претърпява пълно фиаско. Тони напада Александър и двамата се сбиват. Съучениците на Дара залагат кой от двамата ще победи. - Entertainment - 201645 мин.
Филми
03:25Д-р Хаус - Години след като са получили органи от един и същи донор, петима от шестимата реципиенти умират в рамките на няколко месеца, но не поради отхвърляне на органа. - Drama - 200845 мин.
Филми
04:10Поднови или продай: Ванкувър - Мишел и Майк са направили компромис, за да живеят в квартала, в който са мечтали, купувайки почти неизползваема къща. След като мазето им е наводнено, Мишел не иска да прекара и минута повече в този дом. Затова тя моли Тод д30 мин.
Филми
04:40Поднови или продай: Ванкувър - Джесика и Дерек са си мислели, че са намерили дома, в който ще прекарат живота си, докато не се появяват близначките им. Затрупана от играчки и измъчена от недостатъчния брой бани, Джесика отчаяно се нуждае от помощта на Тод30 мин.
Филми
05:10Да порастнеш като супермодел - Бевърли Пийл скоро ще ражда, а Кайро се бори с чувствата си към бебето. Междувременно в града пристига изненадващ гост, докато Кеймбри и Фейт Шрьодер са принудени да се справят със силните си емоции, които се появяват след р50 мин.
Филми
06:00Поднови или продай: Ванкувър - Когато Дон и Брайън са търсели дом, в който да отгледат двете си момчета, те се спират на къща в много добър квартал, избирайки я по-скоро по външния ? вид. Брайън влага труда си в създаването на истински оазис в двора, но т25 мин.
Филми
06:25Поднови или продай: Ванкувър - На Лиан и Крис им харесва да живеят в квартала, в който са израснали, но къщата им не отговаря на изискванията на растящото им семейство. На Лиан ? е омръзнало да споделя една баня с трима души, затова тя търси помощта на То25 мин.
Филми
06:50Станция 19 - Въпреки че позицията на заместник капитан е достатъчно отговорна и трудна за Анди и Джак, двамата продължават да са в конфликт как да се вземат решенията в пожарната. Междувременно пожарникарите се отзовават на сигнал за пожар в нов хостел.55 мин.
Филми
07:45Връзки - Купонът на Дара претърпява пълно фиаско. Тони напада Александър и двамата се сбиват. Съучениците на Дара залагат кой от двамата ще победи. - Entertainment - 201655 мин.
Филми
08:40Американска съпруга - Кейти се разболява и Грег търси помощ от Катрин в грижите за децата, но тя ги оставя да се оправят сами, докато забавлява старо гадже от гимназията, а междувременно Тейлър се опитва да помогне на твърдоглавата Кейти. - Comedy - 201925 мин.
Филми
09:05Американска съпруга - Кейти прекарва твърде много време на работа, което ощетява семейството й, и затова се явява като родител доброволец на училищен излет, а междувременно Грег предприема творчески подход, когато хваща Тейлър и Оливър в лъжа. - Comedy - 30 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - Бри се чувства виновна, защото Рекс получава сърдечен удар, докато двамата се карат, и сега той има нужда от пейсмейкър. Бракът на Линет взима драматичен обрат, след като Том ? казва, че е неин ред да работи, докато той си стои вкъщи и г55 мин.
Филми
10:30Анатомията на Грей - Сиатъл е ударен от мощна и ветровита буря, а болница Грей Слоун е препълнена с пациенти. Алекс и Джо са заклещени у дома, като се възползват по най-добрия начин от това, докато Мередит се спречква с Ричард за живота му. - Drama - 201860 мин.
Филми
11:30Д-р Хаус - Години след като са получили органи от един и същи донор, петима от шестимата реципиенти умират в рамките на няколко месеца, но не поради отхвърляне на органа. - Drama - 200855 мин.
Филми
12:25С обич, Виктор - След като се връща от Ню Йорк с нов поглед върху нещата, Виктор решава да започне да споделя с приятелите си какво чуства. Феликс и Лейк научават интимни тайни един за друг и взимат решение относно връзката си. - Comedy - 202025 мин.
Филми
12:50С обич, Виктор - В желанието си да прекара с Мия една перфектна последна вечер, Виктор решава да я заведе на пролетния бал, но нещата започват да се разплитат след като някой научава тайната на Виктор. - Comedy - 202030 мин.
Филми
13:20Родители под чехъл - Родителите на Майк, Джей и Силвия, са на гости от Флорида. Майк започва да се чуства несигурен, когато Джей критикува начина му на възпитание на децата, а Кей ревнува от все по-близките отношения между Силвия и Никол. - Comedy - 201925 мин.
Филми
13:45Родители под чехъл - Когато децата предлагат да се изнесат от къщата, Кей кара Майк да им каже, че не може, но той има проблем да се справи с техния отпор. - Comedy - 201930 мин.
Филми
14:15Да порастнеш като супермодел - Андреа Шрьодер ядосва своите дъщери, когато започва да се тревожи за участието на Атейна в културата на сватовничеството, което влияе лошо и на Фейт. Джанис и баща ? най-сетне решават да дойдат в Америка, за да преследват ме55 мин.
Филми
15:10Станция 19 - Миранда Бейли посещава Бен на работа и се запознава с новите му колеги. Докато екипът е изпратен да овладее инцидент с автомобил, Анди и Мая се заемат да осъществят първото си наблюдение. - Drama - 201855 мин.
Филми
16:05Анатомията на Грей - Сиатъл е ударен от мощна и ветровита буря, а болница Грей Слоун е препълнена с пациенти. Алекс и Джо са заклещени у дома, като се възползват по най-добрия начин от това, докато Мередит се спречква с Ричард за живота му. - Drama - 201860 мин.
Филми
17:05Американска съпруга - Ана-Кат се сприятелява с дъщерята на Клоуи Мюлер и когато Кейти се опитва да избягва Клоуи и да държи момичетата далеч една от друга, ги принуждава да поемат нещата в свои ръце, а междувременно Грег насърчава Оливър да не крие страст25 мин.
Филми
17:30Американска съпруга - Децата са на училищни танци, а Кейти и Грег се готвят за романтична вечер, но Ана-Кат е съкрушена, че момчето, което харесва, не я е поканило на танц, а Оливър се паникьосва, когато предсказанията на градската врачка започват да се с30 мин.
Филми
18:00Отчаяни съпруги - Майк се връща, за да открие, че Зак държи Сюзън като заложник.60 мин.
Филми
19:00Връзки - Мика и Александър тръгват да оглеждат мебели с които да обзаведат стаята на бъдещият наследник. Двамата изпадат в низ от комични ситуации, които карат ветеранката Мика да се чувства нелепо. - Entertainment - 201660 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - Докато членовете на екипа се опитват да излекуват портретист, заприличал външно на Пикасо, Хаус използва всяка получена информация, за да забърква интриги между тях. - Drama - 200860 мин.
Филми
21:00Вода за слонове - Действието на филма се развива през 30-те години на XX век, когато студент по ветеринарна медицина започва работа в пътуващ цирк и се влюбва в жената на управителя на цирка. - Drama - 20112 ч. 35 мин.
Филми
23:35Анатомията на Грей - Бурята в Сиатъл продължава, а след като токът в болница Грей Слоун спира, лекарите трябва да се борят за животите на техните пациенти. Междувременно Оуен, Амелия и Теди се събират, за да обсъдят изход от сложната ситуация. - Drama - 255 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg