ТВ програма FOX Life - Утре

00:50Наръчник за разведени - втори сезон Кат, редакторката на Аби, споделя с нея, че книгата ? има нужда от основна преработка. В това време Аби пък решава да подложи д-р Харис на теста за гадже като го кани на вечеря, за да се запознае с нейните приятели и де55 мин.
Филми
01:45Майк и Моли - трети сезон Майк се готви да поглези Моли за рождения ? ден, но плановете му са застрашени, когато изяжда психеделичен сладолед, приготвен от приятеля на Виктория, и поема на неочаквано наркотично пътуване.25 мин.
Филми
02:10Майк и Моли - трети сезон Майк започва да преустройва сутерена им в място, годно за обитаване, но ремонтът се оказва много по-мащабен, отколкото той или веждите му биха могли да понесат, а междувременно Карл кани Самюъл да се премести при него.30 мин.
Филми
02:40Сексът и градът - трети сезон Саманта е наета като публицист за Бар Мицва на 13-годишно дете и научава, че децата на тази възраст са свръхсексуални, точно като нея. Шарлот принуждава Трей да отидат на секс терапевт, а Кари среща мъж в магазин за комикси.25 мин.
Филми
03:05Сексът и градът - трети сезон Мъж не се появява на среща с Миранда и тя научава, че той е умрял. На бдението, тя се сближава с бивш приятел на Кари. Кари говори на семинар за срещи с мъже и нещата не завършват добре.30 мин.
Филми
03:35Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи решава, че е прокълната, защото е развалила сватбата на Джордж и Лемън, докато те двамата не спират да мислят за секс заедно, а Уейд се запознава с бившия съпруг на Вивиан.45 мин.
Филми
04:20Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Шеф Павлов показва как виждането за един и същи десерт може да бъде различно. В модерната си версия лимоновият тарт ще бъде сведен до съставните си елементи, а след това ще придобие формата на домашен десер30 мин.
Филми
04:50Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Скандинавците сервират към кафето много и различни сладкиши. Шеф Павлов избира да покаже два от тях: прословутите канелени рула, които завива по три различни начина и морковената торта, която вместо с морко30 мин.
Филми
05:20Първата ми любов - първи сезон Сериалът проследява трепетните приключения на зажаднели за любов мъже и жени в стремежа им да открият изгубената си любов. Дали искрата още ще я има, дали двамата ще се познаят и ще се хвърлят разплакани в обятията си?40 мин.
Филми
06:00Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване В този епизод шеф Павлов споделя рецептата за мини торта с любимия си мус от манго и огледална глазура. След това създава хрупкаво карамелено-шоколадово лакомство само с четири продукта.25 мин.
Филми
06:25Нещо сладко с Павел Павлов - кулинарно предаване Има ли перфектен баланс на кисело и сладко, ако да - какъв е той? Търсейки отговора на този въпрос, шеф Павел Павлов приготвя два десерта: домашни лимонови кексчета и елегантни тортички с лайм и кокос.25 мин.
Филми
06:50Имало едно време - седми сезон Виктория планира да унищожи обществената градина, като прави предложение на Джасинда, на което тя не може да откаже. В миналото причината за омразата на Тримейн към Пепеляшка е разкрита, като става ясно какво планира тя за б60 мин.
Филми
07:50Имало едно време - седми сезон Луси избягва, когато Айви е принудена да я вземе със себе си на обиколката по случай Хелоуийн, а Тили казва на Уийвър, че знае кой всъщност е той, докато в миналото Златокоска и Бел търсят начин да свалят проклятието на мрак50 мин.
Филми
08:40Кристела - първи сезон Кристела е развълнувана, когато трябва да замества асистентката на Трент за една седмица.25 мин.
Филми
09:05Кристела - първи сезон Кристела изведнъж става брачен консултант на Трент и Вероника, а Даниела прави голямо откритие.30 мин.
Филми
09:35Без пукната пара - трети сезон Макс и Дийк са поканени от Керълайн за вечеря на нейната среща в апартамента на Никълъс, за да е сигурна, че няма да направи нещо глупаво, за което може да съжалява.25 мин.
Филми
10:00Без пукната пара - трети сезон Керълайн изпада в шок, когато научава, че Никълъс иска да напусне жена си заради нея.30 мин.
Филми
10:30Шепот от отвъдното - четвърти сезон Мелинда открива, че духове, хванати в капан в къща за кукли, имат други планове.60 мин.
Филми
11:30Шепот от отвъдното - четвърти сезон Мелинда трябва да планира сватбата си и да помогне на младо момиче да се отърве от вампирите около себе си.50 мин.
Филми
12:20Малки сладки лъжкини - пети сезон Играта на А се усложнява, когато процесът на Алисън е към своя край.55 мин.
Филми
13:15Малки сладки лъжкини - пети сезон В последния епизод от сезона ще се разкрие най-голямата мистерия на А.60 мин.
Филми
14:15Отчаяни съпруги - пети сезон Успехът на Бри с новата ? готварска книга кара жените от Уистерия Лейн да почувстват завист. Същевременно Линет иска да си припомни славните дни, когато е издържала семейството, а Габи замисля коварен план, за да прави повече 55 мин.
Филми
15:10Отчаяни съпруги - пети сезон Пет години по-късно Сюзън се опитва да скрие новата си връзка, Габи се съмнява в уменията си на майка, Бри е на път да издаде своя готварска книга, Катрин започва да завижда, Линет хваща близнаците да вършат нередности, а Иди 55 мин.
Филми
16:05Мама - втори сезон Кристи осъзнава, че изпитва най-голямо удоволствие от секса, когато има опасност да бъде хваната. Междувременно Бони приема прекалено сериозно новата си роля като секретарка на женската организация на анонимните алкохолици.25 мин.
Филми
16:30Мама - втори сезон Кристи и Бони са шокирани, когато разбират колко се е променила приятелката им Реджина в затвора.30 мин.
Филми
17:0040 е новото 20 - пети сезон Лайза и Келси се спречкват сериозно, когато милиардер издава книга за превъзходството на Милениал. През това време Лаурен доказва колко е ценна.30 мин.
Филми
17:3040 е новото 20 - пети сезон Лайза е отчаяна, когато среща новото младо гадже на Кейтлин, Даяна отказва да избяга от предизвикателство, а Джош прави ребрандинг.30 мин.
Филми
18:00В името на народа За да помогне на клиент, Сандра се опълчва на ФБР и това я поставя в крайно неочаквана и компрометираща ситуация, докато Роджър възлага на Кейт, Сет и Ленърд изключително деликатен случай, свързан с уличаваща информация срещу губернатора60 мин.
Филми
19:00Малки сладки лъжкини - сезон 6 Малко след края на пети сезон, Ария, Емили, Хана, Спенсър и Мона са в капан в куклената къща на Чарлз, без да могат да избягат, и трябва да се справят с ядосания мъчител. Точно когато Лъжкините смятат, че не може да стане по60 мин.
Филми
20:00Малки сладки лъжкини - сезон 6 Момичетата може да са се измъкнали от куклената къща, но случилото се по време на техния плен има трайни последици. Техните близки ги наглеждат, докато Лъжкините се опитват да се възстановят без успех, въпреки че техният мъч60 мин.
Филми
21:00Отчаяни съпруги - пети сезон Габи е на седмото небе, когато новият клиент на Карлос им прави предложение, на което не могат да устоят. Линет започва да подозира, че Том може да ? изневерява, а Сюзън се опитва да изненада Джаксън, но изненадата се оказва и60 мин.
Филми
22:00Отчаяни съпруги - пети сезон Линет и Том разкриват объркващата истина за Портър. Габриел подозира, че най-важният клиент на Карлос има скрити помисли. В това време моментната слабост на Бри може да ? донесе голямо унижение и срам, докато тайната на Катрин55 мин.
Филми
22:55Мама - втори сезон Кристи осъзнава, че изпитва най-голямо удоволствие от секса, когато има опасност да бъде хваната. Междувременно Бони приема прекалено сериозно новата си роля като секретарка на женската организация на анонимните алкохолици.25 мин.
Филми
23:20Мама - втори сезон Кристи и Бони са шокирани, когато разбират колко се е променила приятелката им Реджина в затвора.30 мин.
Филми
23:50Без пукната пара - трети сезон Макс и Дийк са поканени от Керълайн за вечеря на нейната среща в апартамента на Никълъс, за да е сигурна, че няма да направи нещо глупаво, за което може да съжалява.30 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg