ТВ програма FOX Life - Утре

00:55Всички обичат Реймънд , епизод - 3 , сезон - 2 Робърт е разстроен заради годишнината от развода му. Мари и Франк се опитват да убедят Рей да развесели Робърт.25 мин.
Филми
01:20Всички обичат Реймънд , епизод - 4 , сезон - 2 След три урока Али се отегчава от пианото. Рей не иска тя да губи толкова бързо интерес, затова моли Мари пак да го учи да свири на пиано.30 мин.
Филми
01:50Всички обичат Реймънд , епизод - 5 , сезон - 2 Рей получава паник атака по време на голф. Лекарят му предлага да играе повече голф за да преодолее проблема, но това няма да се хареса на Дебра.25 мин.
Филми
02:15Всички обичат Реймънд , епизод - 6 , сезон - 2 На четиридесетата си годишнина от брака Мари и Франк разказват на Рей, че веднъж са щяли за малко да се разведат.25 мин.
Филми
02:40Скрити доказателства , епизод - 10 , сезон - 1 Меган разследва смъртта на млада детска гледачка прегазена от кола, за да научи, че 5-годишното дете, за което се е грижела, е отвлечено. По случая започва да работи и симпатичният агент на ФБР Дерек Армс.45 мин.
Филми
03:25Наръчник за разведени , епизод - 4 , сезон - 2 Джейк и Аби най-сетне решават да изяснят отношенията си като прекарат един уикенд вкъщи без работа, приятели и деца. Същевременно Фиби подновява някои приятелства от миналото си, когато получава нова оферта45 мин.
Филми
04:10Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн , епизод - 3 , сезон - 2 Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере ка30 мин.
Филми
04:40Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн , епизод - 4 , сезон - 2 Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере ка30 мин.
Филми
05:10Следващият топмодел на Америка , епизод - 4 , сезон - 24 В къщата назрява конфликт, тъй като Бренди все още е ядосана на Лиз относно коментарите ? за семейството на Бренди. Лиз признава, че е сгрешила и се извинява на Бренди. Въпреки това, Лиз усеща, че50 мин.
Филми
06:00Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн , епизод - 5 , сезон - 2 Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере ка25 мин.
Филми
06:25Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн , епизод - 6 , сезон - 2 Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере ка25 мин.
Филми
06:50Специализантът , епизод - 18 , сезон - 3 Конрад се чувства като в капан между задълженията си на лекар и лоялността си към Кит, когато разбира, че нейният зет може би страда от сериозно заболяване. Докато работят в център за дългосрочна грижа, Девън и Н55 мин.
Филми
07:45Скрити доказателства , епизод - 10 , сезон - 1 Меган разследва смъртта на млада детска гледачка прегазена от кола, за да научи, че 5-годишното дете, за което се е грижела, е отвлечено. По случая започва да работи и симпатичният агент на ФБР Дерек Армс.55 мин.
Филми
08:40Всички обичат Реймънд , епизод - 3 , сезон - 2 Робърт е разстроен заради годишнината от развода му. Мари и Франк се опитват да убедят Рей да развесели Робърт.25 мин.
Филми
09:05Всички обичат Реймънд , епизод - 4 , сезон - 2 След три урока Али се отегчава от пианото. Рей не иска тя да губи толкова бързо интерес, затова моли Мари пак да го учи да свири на пиано.30 мин.
Филми
09:35Всички обичат Реймънд , епизод - 5 , сезон - 2 Рей получава паник атака по време на голф. Лекарят му предлага да играе повече голф за да преодолее проблема, но това няма да се хареса на Дебра.25 мин.
Филми
10:00Всички обичат Реймънд , епизод - 6 , сезон - 2 На четиридесетата си годишнина от брака Мари и Франк разказват на Рей, че веднъж са щяли за малко да се разведат.30 мин.
Филми
10:30Д-р Хаус , епизод - 9 , сезон - 8 Пациент с Алцхаймер страда от силно повръщане и гневни изблици. Екипът разкрива дълбок конфликт между него и съпругата му. Хаус и Форман се сблъскват, Уилсън лекува пациент, който твърди, че бракът му е целомъдрен.60 мин.
Филми
11:30Наръчник за разведени , епизод - 4 , сезон - 2 Джейк и Аби най-сетне решават да изяснят отношенията си като прекарат един уикенд вкъщи без работа, приятели и деца. Същевременно Фиби подновява някои приятелства от миналото си, когато получава нова оферта55 мин.
Филми
12:25Бащи на помощ , епизод - 2 , сезон - 1 Робин се заема с реалното функциониране на Съвета на бащите в ежедневието им докато Лари поема задълженията си със страст. Докато с Евън кроят планове да се преместят в Ню Йорк, Лили има неочаквана среща с майка си55 мин.
Филми
13:20Добрата битка , епизод - 9 , сезон - 1 Даян и Ейдриън са въвлечени в нов случай с полицейско насилие. Този път те представляват познато лице - Колин Суини.55 мин.
Филми
14:15Следващият топмодел на Америка , епизод - 5 , сезон - 24 Моделите са изненадани от среща със сензационния моден блогър Патрик Стар, известен с любовта си към грима. Той съветва моделите да не се страхуват да изразяват себе си. Стар е треньор в следващот55 мин.
Филми
15:10Специализантът , епизод - 19 , сезон - 3 Когато Кейн разбира за възникнала спешна ситуация в болницата, той се обръща към Езра, за да му помогне обстоятелствата да не се разгласяват. Ник и Конрад решават да бъдат система за поддръжка за пациент, нуждаещ55 мин.
Филми
16:05Д-р Хаус , епизод - 9 , сезон - 8 Пациент с Алцхаймер страда от силно повръщане и гневни изблици. Екипът разкрива дълбок конфликт между него и съпругата му. Хаус и Форман се сблъскват, Уилсън лекува пациент, който твърди, че бракът му е целомъдрен.60 мин.
Филми
17:05Всички обичат Реймънд , епизод - 7 , сезон - 2 Рей казва на Дебра, че ще работи до късно. Но дали това наистина е така?25 мин.
Филми
17:30Всички обичат Реймънд , епизод - 8 , сезон - 2 Рей и Дебра се изправят един срещу друг, за да определят кой може да направи най-добрата детска книга, а Али е съдията.30 мин.
Филми
18:00Всички обичат Реймънд , епизод - 9 , сезон - 2 Рей подарява на Франк аквариум за рибки по случай 65-тия му рожден ден.30 мин.
Филми
18:30Всички обичат Реймънд , епизод - 10 , сезон - 2 Рей и Дебра отиват на събиране по случай 20-тата годишнина от завършване на гимназията на Рей.30 мин.
Филми
19:00Скрити доказателства , епизод - 11 , сезон - 1 Питър попада на пожар в къща и успява да спаси жена, преди да дойдат пожарникарите. Когато Меган отива на оглед в къщата, тя установява, че има още една жертва, загинала в пламъците.60 мин.
Филми
20:00Наръчник за разведени , епизод - 5 , сезон - 2 След като приятелките на Фиби разбират, че тя ще получи най-сетне училищната си диплома, те решават да ? спретнат абитуриентски бал в стила на 90-те години, спонсориран от онлайн списанието ТяТя. Аби пък из60 мин.
Филми
21:00Добрата битка , епизод - 10 , сезон - 1 На финала на сезона Даян поема нов клиент, който е обвинен в кибертероризъм, което води до непредвидени последствия за фирмата, особено за Лука. Инцидент събира Даян и Кърт заедно. Хенри разкрива нова част от исти60 мин.
Филми
22:00Уил и Грейс , епизод - 9 , сезон - 11 Уил и Грейс решават да се намесят, когато разбират, че племенницата на Грейс излиза с бисексуален мъж. Джак получава разрешение от съпруга си да спи с любимия си актьор. Карън се опитва да се адаптира, след като ас25 мин.
Филми
22:25Уил и Грейс , епизод - 10 , сезон - 11 Зад гърба на Грейс, Мерилин се уговаря с двойка, развъждаща бийгъли, да осинови бебето ?. Уил помага на Карън да се справи с PR кошмар. Джак и Естефан се опитват да хванат мишка.30 мин.
Филми
22:55Д-р Хаус , епизод - 10 , сезон - 8 Екипът лекува малолетна бездомница, но тя се влошава и за операцията е нужно родителско съгласие. Признава, че е избягала от дома си и майка си - наркоманка. Тауб трудно общува с дъщерите си, Хаус заплашва, че ще разкр60 мин.
Филми
23:55Специализантът , епизод - 19 , сезон - 3 Когато Кейн разбира за възникнала спешна ситуация в болницата, той се обръща към Езра, за да му помогне обстоятелствата да не се разгласяват. Ник и Конрад решават да бъдат система за поддръжка за пациент, нуждаещ60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg