ТВ програма FOX Life - Утре

00:50Д-р Зоуи Харт - втори сезон - Зоуи току-що е завършила медицинския университет в Ню Йорк и приема да работи заедно с д-р Уилкъс в малкото градче Блубел, щата Алабама. Плановете ? се объркват, когато пристига в провинциалното градче и разбира, че докторът 55 мин.
Филми
01:45Осем прости правила - втори сеозн - Когато Деймиън, бившето гадже на Бриджит, се връща в града, тя се притеснява, че може да нарани чувствата на Джереми, след като ? казват, че е непостоянна във връзките си.25 мин.
Филми
02:10Осем прости правила - втори сеозн - Семейният психотерапевт убеждава Кейт да преследва мечтата си да стане певица. Си Джей и Джим опитват да се сближат по мъжки, след като жената на Джим го е изоставила с писмо. Бриджит ядосва Кери, като изрусява косата ?25 мин.
Филми
02:35Осем прости правила - втори сеозн - Да работиш в мол не е толкова забавно, когато на Кери може да ? се наложи да уволни Джим, а охраната на мола в лицето на Си Джей хваща Бриджит да се промъква в киносалон, без да плати.30 мин.
Филми
03:05Сготвено с любов- първи сезон - Каролин забравя за 30-я рожден ден на Джош, а Габи му подарява личен подарък, който е направила специално за него.25 мин.
Филми
03:30Кулинарното бягство на Джейми - кулинарно предаване - Кулинарното бягство на Джейми е вкусна, нова кулинарна поредица, в която Джейми ще посети шест страни в Европа и Средиземноморието, за да открие огромните им кулинарни различия, като във всяко предаван50 мин.
Филми
04:20Мама киборг - игрален филм - Когато съпругът на Катрин банкрутира, тя е принудена освен работата си, да поеме на плещите си грижите за децата и домакинските задължения, докато не попада на обява за безплатен тест на високотехнологичен домашен андроид.2 ч.
Филми

Програма на FOX Life за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg