ТВ програма FOX Life - Утре

00:50Любовни авантюри - трети сезон Вината на Ейприл към Даниъл води до проблеми във връзката ? с Блеър, което я сближава с Луси. Карън казва на Алек и Вивиан за бебето и въпреки първоначалния шок на Алек, изглежда, че има надежда да създадат модерно семейство55 мин.
Филми
01:45Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи и Джоуъл са готови да си потърсят постоянен дом и откриват идеалното място, което се оказва собственост на роднина на Зоуи по бащина линия. Междувременно връзката на Джордж с Линли се задълбочава, но Джордж не предприема с35 мин.
Филми
02:20Майк и Моли - първи сезон Виктория се паникьосва от наближаването на тридесетия си рожден ден и увлича Майк и Моли в кризата си.20 мин.
Филми
02:40Майк и Моли - втори сезон Майк и Моли са сгодени, но Моли е съсредоточена върху планирането на церемонията, а Майк мисли само за сватбения ден и това създава напрежение между тях, което изпраща Майк и момчетата на риболовно пътешествие.25 мин.
Филми
03:05Майк и Моли - втори сезон Майката на Майк Пеги е на път да бъде изненадана по време на рождения ден на гаджето ? Денис.25 мин.
Филми
03:30Сготвено с любов - трети сезон Мечтаната среща на Габи се превръща в кошмар, когато изненадващ гост идва непоканен на вечерята и се държи неприлично. Габи е заета с любовния си живот, а София има да направи признание, което може да промени чувствата ?.25 мин.
Филми
03:55Сготвено с любов - трети сезон Неловката двойна среща на Габи бледнее пред смущаващото преживяване в спалнята. Когато София се чувства пренебрегната, тя започва бойкот, а в същото време приказките за бъдещето карат някого да направи крачка назад.20 мин.
Филми
04:15Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
04:45Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
05:15Следващият топмодел на Америка - 22 сезон Финалистите заснемат рекламни клипове и се подготвят да направят последни усилия. Междувременно ново разкритие в състезанието кара един от моделите да изгуби концентрация.45 мин.
Филми
06:00Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
06:30Великото британско меню Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.40 мин.
Филми
07:10Майк и Моли - втори сезон Майката на Майк Пеги е на път да бъде изненадана по време на рождения ден на гаджето ? Денис.30 мин.
Филми
07:40Сготвено с любов - трети сезон Мечтаната среща на Габи се превръща в кошмар, когато изненадващ гост идва непоканен на вечерята и се държи неприлично. Габи е заета с любовния си живот, а София има да направи признание, което може да промени чувствата ?.30 мин.
Филми
08:10Сготвено с любов - трети сезон Неловката двойна среща на Габи бледнее пред смущаващото преживяване в спалнята. Когато София се чувства пренебрегната, тя започва бойкот, а в същото време приказките за бъдещето карат някого да направи крачка назад.30 мин.
Филми
08:40Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи и Джоуъл са готови да си потърсят постоянен дом и откриват идеалното място, което се оказва собственост на роднина на Зоуи по бащина линия. Междувременно връзката на Джордж с Линли се задълбочава, но Джордж не предприема с55 мин.
Филми
09:35Любовни авантюри - трети сезон Вината на Ейприл към Даниъл води до проблеми във връзката ? с Блеър, което я сближава с Луси. Карън казва на Алек и Вивиан за бебето и въпреки първоначалния шок на Алек, изглежда, че има надежда да създадат модерно семейство55 мин.
Филми
10:30Малки сладки лъжкини - пети сезон Аря, Емили, Хана и Спенсър се оставят на съдбата.60 мин.
Филми
11:30Наръчник за разведени - четвърти сезон Аби и Барбата преследват няколко важни потребителя, за да промотират новия си уебсайт. Джо рискува всичко със своя таен противник, Делия поема труден правен случай, а Фиби се опитва да бъде едновременно активна в два55 мин.
Филми
12:25Скандал - седми сезон Плановете на Мели да назначи Джейк за новия шеф на кабинета принуждават Оливия да стори каквото е необходимо това да не се случи. Междувременно Куин се чуди колко време Роуан ще държи нея и Робин скрити от външния свят.55 мин.
Филми
13:20Изумруденият град - първи сезон Дороти и Лукас срещат загадъчно момиче, което се е изгубило, и скоро то променя хода на приключението им.55 мин.
Филми
14:15Следващият топмодел на Америка - 22 сезон Двамата останали финалисти се изправят един срещу друг в епична финална битка. Накрая техните майки се присъединяват към тях, за да стане ясен кой е следващият топмодел на Америка.55 мин.
Филми
15:10Любовни авантюри - трети сезон В отчаяно положение, Джос се колебае дали да обжалва и се пита как това би се отразило на бъдещето ? с Хари. Карън приема да помогне на Вивиан да запази тайната си от Алек, за да може той да приеме много важна награда.55 мин.
Филми
16:05Малки сладки лъжкини - пети сезон Алисън успява да зърне миналото, настоящето и бъдещето.60 мин.
Филми
17:05Наръчник за разведени - четвърти сезон Аби и Барбата преследват няколко важни потребителя, за да промотират новия си уебсайт. Джо рискува всичко със своя таен противник, Делия поема труден правен случай, а Фиби се опитва да бъде едновременно активна в два55 мин.
Филми
18:00Д-р Зоуи Харт - трети сезон Зоуи става подозрителна, когато Джоуъл започва да излиза все по-често с Уейд и това се отразява на писането му, докато Лавон избягва Анабет, използвайки отбора си като извинение, а Лемън насърчава Брик отново да тръгне по срещи60 мин.
Филми
19:00Майк и Моли - втори сезон Майк заживява при Моли и семейството ? и трябва да се приспособи към промяната от живот в ергенския си апартамент до къща, пълна с жени.30 мин.
Филми
19:30Майк и Моли - втори сезон Моли иска да пестят пари за сватбата, но Майк е изкушен да купи шевролета на Винс.30 мин.
Филми
20:00Сготвено с любов - трети сезон Габи взима участие в лек шпионаж, за да разбере какво става в ума на Джош. Но Джош не е единственият човек с проблеми. Йоланда подозира, че някой в къщата е неверен и прави свое проучване, за да подложи верността на изпитани30 мин.
Филми
20:30Сготвено с любов - трети сезон Габи и София измислят начин за превъзмогване на бившите чрез храна. Чрез позициите на Елиът в социалните медии идеята им привлича вниманието на Рейчъл Рей. Но дали когато Габи получава лоши новини, тя все пак ще съумее да вп30 мин.
Филми
21:00Анатомията на Грей - четиринадесети сезон Стресът от управляването на болницата и приемането на решението на Бен да стане пожарникар, тласкат Бейли на ръба на възможностите ?.60 мин.
Филми
22:00Това сме ние - втори сезон Този освежаващо откровен и провокативен сериал, проследяващ живота на група герои, чиито житейски истории се преплитат по странни и интригуващи начини, завинаги ще промени представите ви за това, доколко добре познавате хората о55 мин.
Филми
22:55Наръчник за разведени - четвърти сезон Аби и Барбара продължават да спорят по финансови въпроси, докато Аби обмисля дали да не се обади на старо гадже. В същото време Фиби се озовава пред вратата на Джей Ди след поръчение от Джема, а Делия и Пол задълбоча60 мин.
Филми
23:55Малки сладки лъжкини - пети сезон Алисън успява да зърне миналото, настоящето и бъдещето.55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg