ТВ програма FOX Crime - Неделя, 02.06.2019

00:55Полицаите от Чикаго - трети сезон Мъж е намерен мъртъв в джип. Впоследствие жертвата се оказва собственик на частна охранителна компания и отделът осъзнава, че този случай е по-заплетен, отколкото изглежда.60 мин.
Филми
01:55Агата Рейзин - първи сезон Агата излиза на среща с ветеринаря Пол Блейдън, но на следващия ден той е убит в обора на Лорд Пембъри от свръхдоза конско успокоително. Агата открива, че Пембъри има мотив за убийството, но същото важи и за Пърси Пар.45 мин.
Филми
02:40Четири жени и едно погребение - пети сезон Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен с50 мин.
Филми
03:30От местопрестъплението Нищо не е такова, каквото изглежда, когато екипът от криминолози е повикан да разследва убийство с ток в хотелски басейн. Оказва се, че това е постановка, а истинското престъпление е кражбата на античен самурайски меч в самия хотел.50 мин.
Филми
04:20От местопрестъплението При обир на супермаркет са убити петима души, измежду които и един полицай. На местопрестъплението е присъствал и друг полицай, чийто куршум е убил цивилен гражданин, но полицаят твърди, че е стрелял и улучил втори обирджия, който н50 мин.
Филми
05:10Втори шанс - първи сезон Случай от миналото се връща, докато Причард и Дювал разследват серия убийства на млади вундеркинди. Докато тече разследването, Дювал разбира, че Причард вероятно е възкресеният му баща. В това време, Причард успява да стане таен и50 мин.
Филми
06:00Агата Рейзин - първи сезон Агата излиза на среща с ветеринаря Пол Блейдън, но на следващия ден той е убит в обора на Лорд Пембъри от свръхдоза конско успокоително. Агата открива, че Пембъри има мотив за убийството, но същото важи и за Пърси Пар.45 мин.
Филми
06:45Четири жени и едно погребение - пети сезон Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен с60 мин.
Филми
07:45Късметлията - първи сезон Хари се доближава до Голдинг, но обезпокояваща промяна в обстоятелствата го поставя в опасност. През това време Ана и Никал Джулиян се сближават, а Бойд показва истинския си характер, докато охранява важни доказателства.55 мин.
Филми
08:40Комисар Монталбано - дванадесети сезон Салво Монталбано е началник на полицейски участък. Той се разкъсва между изискванията на шефовете си, престъпленията в района и самотния живот, който води. Той е успешен полицай, който винаги остава верен на принципи2 ч. 20 мин.
Филми
11:00От местопрестъплението Нищо не е такова, каквото изглежда, когато екипът от криминолози е повикан да разследва убийство с ток в хотелски басейн. Оказва се, че това е постановка, а истинското престъпление е кражбата на античен самурайски меч в самия хотел.60 мин.
Филми
12:00От местопрестъплението При обир на супермаркет са убити петима души, измежду които и един полицай. На местопрестъплението е присъствал и друг полицай, чийто куршум е убил цивилен гражданин, но полицаят твърди, че е стрелял и улучил втори обирджия, който н55 мин.
Филми
12:55Агата Рейзин - първи сезон Ден след сватбата на Кайли Стоукс и Зак Лийсън, булката е убита и Агата обещава на майка ? Фрида, че ще открие убиеца. Около празненството витаят много интриги, една от които е изневярата на Кайли с възрастен бизнесмен, когото т60 мин.
Филми
13:55Четири жени и едно погребение - пети сезон Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен с60 мин.
Филми
14:55Втори шанс - първи сезон Животът на Мери е в опасност. Когато най-много имат нужда от него, Причард не идва и финишира в болница, след почти фатален сблъсък. Ото намира слаби черти в кода на Причард, които не само ще го променят драстично, ще променят и М60 мин.
Филми
15:55Късметлията - първи сезон Хари се доближава до Голдинг, но обезпокояваща промяна в обстоятелствата го поставя в опасност. През това време Ана и Никал Джулиян се сближават, а Бойд показва истинския си характер, докато охранява важни доказателства.55 мин.
Филми
16:50Комисар Монталбано - дванадесети сезон Салво Монталбано е началник на полицейски участък. Той се разкъсва между изискванията на шефовете си, престъпленията в района и самотния живот, който води. Той е успешен полицай, който винаги остава верен на принципи2 ч. 15 мин.
Филми
19:05От местопрестъплението Двама маскирани мъже проникват в къща и убиват съпруг и съпруга с по два куршума в тила. Веднага след това тялото на мъжа е завлечено на улицата пред къщата. Факт, който много озадачава Гил Грисъм. Двойката е живяла в много спокойна55 мин.
Филми
20:00От местопрестъплението Работник в дом за инвалиди и проблемни лица е открит мъртъв през нощта в район пълен с пристрастени и проститутки. Всичките вещи от колата на жертвата са откраднати. По-късно е открит нов труп само по бельо и със следи от грим на кл55 мин.
Филми
20:55Капитан Шериф Радиоводещ, който е безцеремонен със своите слушатели, ще заплати с най-високата цена за това - живота си. Шариф и Бриард водят опасно разследване, за да открият кой е виновен за това жестоко убийство.1 ч. 5 мин.
Филми
22:00Бул - трети сезон Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти.55 мин.
Филми
22:55Втори шанс - първи сезон Животът на Мери е в опасност. Когато най-много имат нужда от него, Причард не идва и финишира в болница, след почти фатален сблъсък. Ото намира слаби черти в кода на Причард, които не само ще го променят драстично, ще променят и М60 мин.
Филми
23:55Полицаите от Чикаго - трети сезон Разузнавателният отдел издирва изчезнало момче, което според тях представлява заплаха за богатите си съученици. В това време Атуотър се старае да направи добро впечатление на обещаващ афроамерикански полицейски капитан.60 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg