ТВ програма FOX Crime - Неделя, 21.07.2019

00:00Полицаите от Чикаго - четвърти сезон - Открито е тялото на млада жена с множество огнестрелни рани, а разузнавателният отдел разкрива, че някои от елементите на престъплението съвпадат с други жертви. Екипът работи усърдно, за да свърже всички смъртни слу55 мин.
Филми
00:55Полицаите от Чикаго - четвърти сезон - Когато тялото на сексуален престъпник е намерено осакатено, не е ясно дали той е станал жертва на убийство от омраза, сексуално нападение или самоубийство. Докато отделът разследва свързаните със случая, те попадат н60 мин.
Филми
01:55Частни детективи - първи сезон - Анджи и Шейд са наети от необичаен човек, за да открият изчезнал непълнолетен, който се е забъркал в опасна ситуация в търсене на слава.45 мин.
Филми
02:40Четири жени и едно погребение - седми сезон - Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционе50 мин.
Филми
03:30Бул - първи сезон - Връзката между Бул и Чънк е поставена на сериозно изпитание, когато Бул помага на главен заподозрян в убийството на модния ментор на Чънк Нела Уестър - модел и дизайнер, която е била убита по време на собственото си модно шоу.50 мин.
Филми
04:20Бул - първи сезон - Когато Бул помага на Джулс Кафри, високопоставен адвокат, подсъдим за убийството на годеницата си, той се възползва от склонността на клиента си към изява и театралност в съдебната зала, и му позволява да се защитава сам.50 мин.
Филми
05:10Хароу - Дас и Никол се приближават до истината, след като откриват колата на Куин. В това време Хароу разследва смъртта на майка и син.50 мин.
Филми
06:00Частни детективи - първи сезон - Анджи и Шейд са наети от необичаен човек, за да открият изчезнал непълнолетен, който се е забъркал в опасна ситуация в търсене на слава.45 мин.
Филми
06:45Четири жени и едно погребение - седми сезон - Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционе60 мин.
Филми
07:45Късметлията - втори сезон - Хари се съюзява с крадец, за да проникне в склада с уличаващото го в убийство оръжие, с цел да заличи отпечатъците си, но скоро се оказва изправен пред много труден избор.1 ч. 5 мин.
Филми
08:50Отдел Тежки катастрофи - седми сезон - Отделът разследва дали катастрофа на голямо кръстовище е причинена поради непредпазливост.30 мин.
Филми
09:20Инспектор Мегре - първи сезон - Световноизвестният актьор Роуън Аткинсън влиза в ролята на прочутия комисар Мегре в тези две заплетени криминални истории, развиващи се през 50-те години на XX век в Париж.1 ч. 55 мин.
Филми
11:15Бул - първи сезон - Връзката между Бул и Чънк е поставена на сериозно изпитание, когато Бул помага на главен заподозрян в убийството на модния ментор на Чънк Нела Уестър - модел и дизайнер, която е била убита по време на собственото си модно шоу.55 мин.
Филми
12:10Бул - първи сезон - Когато Бул помага на Джулс Кафри, високопоставен адвокат, подсъдим за убийството на годеницата си, той се възползва от склонността на клиента си към изява и театралност в съдебната зала, и му позволява да се защитава сам.55 мин.
Филми
13:05Частни детективи - първи сезон - Анджи и Шейд залагат сърцата и финансите си в привидно бляскавия свят на оборотните срещи, за да заловят крадец на самоличности.60 мин.
Филми
14:05Четири жени и едно погребение - седми сезон - Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционе60 мин.
Филми
15:05Хароу - Никол провежда наблюдение на Стефани, след като тя оставя заплашително съобщение на Куин. Малко по-късно е открит и черепа от костите от реката и жертвата е идентифицирана. Междувременно Хароу разследва странната смърт на бивш негов съученик.1 ч. 5 мин.
Филми
16:10Късметлията - втори сезон - Хари се съюзява с крадец, за да проникне в склада с уличаващото го в убийство оръжие, с цел да заличи отпечатъците си, но скоро се оказва изправен пред много труден избор.60 мин.
Филми
17:10Инспектор Мегре - първи сезон - Световноизвестният актьор Роуън Аткинсън влиза в ролята на прочутия комисар Мегре в тези две заплетени криминални истории, развиващи се през 50-те години на XX век в Париж.1 ч. 55 мин.
Филми
19:05Бул - първи сезон - По време на процес за убийство Бул се опитва да докаже временна невменяемост на клиента си - младия Трой Дикерсън, който смята, че е бил хипнотизиран от религиозна секта да убие баща си. Междувременно Дани и Чънк успяват да се внедрят 55 мин.
Филми
20:00Бул - първи сезон - Бул сключва сделка с видния криминален адвокат Дж. П. Нънъли да защитава Бени, когато той е изправен пред съда за лошо поведение в случай, свързан с бившата му кариера като част екипа на главния прокурор.55 мин.
Филми
20:55Капитан Шериф - Докато се лекува в болница за полицаи Кадер Шариф се запознава с Елоди Мансард, която е лекувана от психотични проблеми. Жената твърди, че е мишена на няколко опита за убийство, откакто е постъпила в болницата и никой не ? вярва, освен Шар1 ч. 5 мин.
Филми
22:00Кралицата на Юга - Тереза разширява своята империя до Източния бряг, като завзема Ню Орлиънс, Луизиана, но когато се появяват нови врагове и е нарушено семейното доверие, тя е принудена да вземе трудни решения, които тежат на съвестта ?.55 мин.
Филми
22:55Хароу - Никол провежда наблюдение на Стефани, след като тя оставя заплашително съобщение на Куин. Малко по-късно е открит и черепа от костите от реката и жертвата е идентифицирана. Междувременно Хароу разследва странната смърт на бивш негов съученик.1 ч. 5 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg