ТВ програма FOX Crime - Петък, 29.03.2019

00:00Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда55 мин.
Филми
00:55Частни детективи - втори сезон - Шейд и Анди са наети от собственик на луксозна селска вила, за да разследват неопределен случай.55 мин.
Филми
01:50Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок е зашеметен от повторната поява на някогашната му любовница Айрин Адлер и след поредица от ретроспекции се разкриват бурните събития, довели до падението му към зависимостта.45 мин.
Филми
02:35Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок и Джоун отново се озовават в опасност от загадъчния Мориарти.45 мин.
Филми
03:20Спасителен полет - първи сезон - Новородено бебе се бори за живота си, докато е транспортирано от Спасителен полет за операция, а по-късно екипът се отзовава на инцидент с блъснат от товарен влак моторист.25 мин.
Филми
03:45Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда45 мин.
Филми
04:30Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е45 мин.
Филми
05:15Съдия-следовател - втори сезон - След фалшив сигнал, доброволец от морската спасителна служба се удавя и Джейн подозира умишлено убийство. Първоначално Дейви е скептичен към тази теория, докато не започват да загиват и други доброволци.45 мин.
Филми
06:00Лас Вегас - четвърти сезон - Египетска мумия изчезва, преди да пристигне в хотела. Полицията не се намесва и трябва да я търсят сами. Мери се разправя с крадлив гост. Сам получава неприлично предложение. - - драма50 мин.
Филми
06:50Спасителен полет - първи сезон - Новородено бебе се бори за живота си, докато е транспортирано от Спасителен полет за операция, а по-късно екипът се отзовава на инцидент с блъснат от товарен влак моторист.30 мин.
Филми
07:20Частни детективи - втори сезон - Шейд и Анди са наети от собственик на луксозна селска вила, за да разследват неопределен случай.55 мин.
Филми
08:15Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е1 ч. 15 мин.
Филми
09:30Съдия-следовател - втори сезон - След фалшив сигнал, доброволец от морската спасителна служба се удавя и Джейн подозира умишлено убийство. Първоначално Дейви е скептичен към тази теория, докато не започват да загиват и други доброволци.60 мин.
Филми
10:30Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок е зашеметен от повторната поява на някогашната му любовница Айрин Адлер и след поредица от ретроспекции се разкриват бурните събития, довели до падението му към зависимостта.50 мин.
Филми
11:20Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок и Джоун отново се озовават в опасност от загадъчния Мориарти.55 мин.
Филми
12:15Лас Вегас - четвърти сезон - След внезапна смърт в хотела фирменият пикник не е отменен. Майк е капитан на единия отбор, участник в него, и се готви усилено. Мери ще свидетелства срещу баща си. Дани й помага. - - драма55 мин.
Филми
13:10Лас Вегас - четвърти сезон - Джилиан иска Ед да се пенсионира, а той обмисля да купи хотела. Сам наследява богатство и голямо данъчно задължение. Обират дома на Дани и Делинда. Стар приятел идва при Майк. - - драма60 мин.
Филми
14:10Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда55 мин.
Филми
15:05Капитан Шериф - Млада жена е убита в 5:24 ч. сутринта. Важният детайл в този случай е, че по време на убийството, жертвата е говорила с полицията и убийството е записано. Шариф и Бриард попадат в жестокия свят на студентите по медицина, където всичко е съ1 ч. 5 мин.
Филми
16:10Полицаите от Чикаго - пети сезон - Холстед и Атуотър влизат под прикритие, за да попречат нови военни разработки да попаднат на улицата. Същевременно Войт моли за услуга в отчаян опит да изчисти името на Олински за убийството на Бингъм. - - екшън55 мин.
Филми
17:05Елементарно, Уотсън - втори сезон - Холмс и Уотсън пътуват до Лондон, за да открият стар ментор и да разгадаят неразкрита мистерия.60 мин.
Филми
18:05Елементарно, Уотсън - втори сезон - Уважаван математик е намерен мъртъв, а Холмс и Уотсън се заемат с разкриването на убийството и откриването на целта на строго пазеното уравнение, което той се е опитвал да разгадае.50 мин.
Филми
18:55Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е1 ч. 5 мин.
Филми
20:00Съдия-следовател - втори сезон - Местен журналист се опитва да убеди жителите на Лайтхейвън, че в блатата има огромна котка, но никой не му вярва, докато по-късно не откриват жестоко разкъсания му труп.60 мин.
Филми
21:00Частни детективи - втори сезон - Шейд и Анджи биват повлечени на лудо пътешествие, след като качват неочакван пътник по време на рутинна операция.60 мин.
Филми
22:00Загадъчни убийства по Агата Кристи - Известната писателка Елоиз Зенефорт и съпругът ? Ейдриен получават заплаха за отвличане и те се страхуват за безопасността на сина си Бруно. Въпреки че главен инспектор Лорънс им осигурява значително охрана, малкото мо1 ч. 55 мин.
Филми
23:55Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg