ТВ програма FOX Crime - Четвъртък, 28.03.2019

00:50Частни детективи - втори сезон - Шейд и Анджи са ангажирани от средновековен крал, който вярва, че е бил отровен.60 мин.
Филми
01:50Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок продължава търсенето на Мориарти, когато Себастиан Моран разкрива, че човек за когото се е смятало че е починал от инфаркт, всъщност е в списъка на жертвите на Мориарти.45 мин.
Филми
02:35Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок се съгласява да поеме случай от човек, който се представя за Мориарти, с надеждата това да го доближи до намирането на най-големия му враг.45 мин.
Филми
03:20Спасителен полет - първи сезон - Майка осигурява животоспасяваща операция на сина си, провежда се издирване на ранено момиче сред природата около град Уелингтън, а накрая екипът лети до дома на жертва на атака от бик.25 мин.
Филми
03:45Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда45 мин.
Филми
04:30Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е45 мин.
Филми
05:15Съдия-следовател - втори сезон - Джейн разкрива грижливо пазени семейни тайни, когато при строителни работи в стара хижа строителите откриват детски останки.45 мин.
Филми
06:00Лас Вегас - четвърти сезон - Ед, Майк и Дани се обзалагат кой ще открие най-голямата загуба за Монтесито. Сам помага на Поли да си върне приятеля. Мери продава последния апартамент с надежда за успех. - - драма50 мин.
Филми
06:50Спасителен полет - първи сезон - Майка осигурява животоспасяваща операция на сина си, провежда се издирване на ранено момиче сред природата около град Уелингтън, а накрая екипът лети до дома на жертва на атака от бик.30 мин.
Филми
07:20Частни детективи - втори сезон - Шейд и Анджи са ангажирани от средновековен крал, който вярва, че е бил отровен.55 мин.
Филми
08:15Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е1 ч. 15 мин.
Филми
09:30Съдия-следовател - втори сезон - Джейн разкрива грижливо пазени семейни тайни, когато при строителни работи в стара хижа строителите откриват детски останки.60 мин.
Филми
10:30Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок продължава търсенето на Мориарти, когато Себастиан Моран разкрива, че човек за когото се е смятало че е починал от инфаркт, всъщност е в списъка на жертвите на Мориарти.50 мин.
Филми
11:20Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок се съгласява да поеме случай от човек, който се представя за Мориарти, с надеждата това да го доближи до намирането на най-големия му враг.55 мин.
Филми
12:15Лас Вегас - четвърти сезон - Египетска мумия изчезва, преди да пристигне в хотела. Полицията не се намесва и трябва да я търсят сами. Мери се разправя с крадлив гост. Сам получава неприлично предложение. - - драма55 мин.
Филми
13:10Лас Вегас - четвърти сезон - Старата любов на Сам излиза от 20-годишна кома. Делинда посреща клиент с трите му жени. Майк се влюбва в едната, а Дани ревнува от клиента. Ед се опитва да смени иконома. - - драма60 мин.
Филми
14:10Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда60 мин.
Филми
15:10Бул - трети сезон - Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти. - - др60 мин.
Филми
16:10Полицаите от Чикаго - пети сезон - Войт става свидетел на отвличането на млада жена, която по някакъв начин е мистериозно свързана с миналото му, докато разузнавателният отдел търси връзка между отвличането и поредица от банкови обири. - - екшън55 мин.
Филми
17:05Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок е зашеметен от повторната поява на някогашната му любовница Айрин Адлер и след поредица от ретроспекции се разкриват бурните събития, довели до падението му към зависимостта.60 мин.
Филми
18:05Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок и Джоун отново се озовават в опасност от загадъчния Мориарти.50 мин.
Филми
18:55Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е1 ч. 5 мин.
Филми
20:00Съдия-следовател - втори сезон - След фалшив сигнал, доброволец от морската спасителна служба се удавя и Джейн подозира умишлено убийство. Първоначално Дейви е скептичен към тази теория, докато не започват да загиват и други доброволци.60 мин.
Филми
21:00Частни детективи - втори сезон - Шейд и Анди са наети от собственик на луксозна селска вила, за да разследват неопределен случай.60 мин.
Филми
22:00Капитан Шериф - Млада жена е убита в 5:24 ч. сутринта. Важният детайл в този случай е, че по време на убийството, жертвата е говорила с полицията и убийството е записано. Шариф и Бриард попадат в жестокия свят на студентите по медицина, където всичко е съ1 ч. 5 мин.
Филми
23:05Полицаите от Чикаго - пети сезон - Холстед и Атуотър влизат под прикритие, за да попречат нови военни разработки да попаднат на улицата. Същевременно Войт моли за услуга в отчаян опит да изчисти името на Олински за убийството на Бингъм. - - екшън55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Четвъртък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg