ТВ програма FOX Crime - Вторник, 14.07.2020

00:55Бул - Бил работи по защитата на стар приятел от колежа - Ерик Кроуфорд, обвинен в убийство поради небрежност след като най-малкото му дете убива по-големото с негов пистолет.60 мин.
Филми
01:55Елементарно, Уотсън - Холмс и Уотсън са изправени пред най-голямото си предизвикателство досега, когато разследване на убийство заплашва да унищожи партньорството им.45 мин.
Филми
02:40Загадките на Лора - Опитната детективка от Нюйоркската полиция Лора Даймънд се опитва да намери баланс между работата си в стил Коломбо и шантавия си семеен живот. Лора трябва да отиде до дома на влиятелен компютърен бизнесмен, който е получил смъртни зап50 мин.
Филми
03:30Хъдсън и Рекс - Чарли разследва водещата на местно сутрешно предаване, след като съпругът ?, медиен магнат, неочаквано е намерен мъртъв.50 мин.
Филми
04:20Ризоли и Айлс: Криминални досиета - Прочут млад автор на мемоари е открит мъртъв след привидно самоубийство, но Джейн и Маура скоро откриват, че това не е цялата история. Междувременно Фрост се вманиачава по стар случай, а Джейн открива, че Анджела има та50 мин.
Филми
05:10Ризоли и Айлс: Криминални досиета - Виртуалният свят се сблъсква с реалния в убийството на пивовар, а Джейн и екипът вземат под крилото си онеправдан тийнейджър, което за малко да завърши катастрофално. Междувременно Анджела се опитва да започне нова връз50 мин.
Филми
06:00Комисар Дюпeн - Бретан е смятан от някои за края на света. Един от тях е и детектив Дюпeн, който бива разпределен там от Париж. Той не се чувства на място до френското крайбрежие, но неговият чар и сърдечност му помагат да се справя с мълчаливите бретонци1 ч. 50 мин.
Филми
07:50Хъдсън и Рекс - Чарли разследва водещата на местно сутрешно предаване, след като съпругът ?, медиен магнат, неочаквано е намерен мъртъв.60 мин.
Филми
08:50Ризоли и Айлс: Криминални досиета - Прочут млад автор на мемоари е открит мъртъв след привидно самоубийство, но Джейн и Маура скоро откриват, че това не е цялата история. Междувременно Фрост се вманиачава по стар случай, а Джейн открива, че Анджела има та55 мин.
Филми
09:45Ризоли и Айлс: Криминални досиета - Виртуалният свят се сблъсква с реалния в убийството на пивовар, а Джейн и екипът вземат под крилото си онеправдан тийнейджър, което за малко да завърши катастрофално. Междувременно Анджела се опитва да започне нова връз55 мин.
Филми
10:40Бул - Бил работи по защитата на стар приятел от колежа - Ерик Кроуфорд, обвинен в убийство поради небрежност след като най-малкото му дете убива по-големото с негов пистолет.50 мин.
Филми
11:30Отдел Разследване - Във Франция всеки голям град има свой разследващ екип, който с помощта на опитни следователи и експерти по криминалистика или балистика разкрива най-сложните криминални случаи.1 ч. 5 мин.
Филми
12:35Комисар Дюпeн - Бретан е смятан от някои за края на света. Един от тях е и детектив Дюпeн, който бива разпределен там от Париж. Той не се чувства на място до френското крайбрежие, но неговият чар и сърдечност му помагат да се справя с мълчаливите бретонци1 ч. 55 мин.
Филми
14:30Хъдсън и Рекс - Чарли разследва водещата на местно сутрешно предаване, след като съпругът ?, медиен магнат, неочаквано е намерен мъртъв.60 мин.
Филми
15:30Клуб Оцелели - Ужасяващо убийство кара Зоуи и Дан да се впуснат в преследване на убиеца преди той да е нападнал отново, докато Амбър се опитва да помогне за събирането на Клер и Стивън.60 мин.
Филми
16:30Военни престъпления: Ню Орлиънс - Прайд и екипът му преследват висококвалифициран и опитен специалист по военноморски операции, нападнал шестима мъже в бар.55 мин.
Филми
17:25Загадките на Лора - Когато онлайн запознанство завършва с убийство, Лаура решава да създаде свой профил в сайт за запознансва и под зоркия поглед на Били да използва себе си за примамка на убиеца.55 мин.
Филми
18:20Загадките на Лора - Докато разследват смъртта на собственик на бар за велосипедисти, Лаура и Джейк посещават мястото на първата им среща.55 мин.
Филми
19:15Ризоли и Айлс: Криминални досиета - Виртуалният свят се сблъсква с реалния в убийството на пивовар, а Джейн и екипът вземат под крилото си онеправдан тийнейджър, което за малко да завърши катастрофално. Междувременно Анджела се опитва да започне нова връз55 мин.
Филми
20:10Ризоли и Айлс: Криминални досиета - Д-р Хоуп Мартин се завръща, за да поиска от Маура съдбовна услуга, докато Джейн се тревожи заради предстоящата операция на Кейси Джоунс, а Томи се хвали с бебето си. Всичко това обаче отива на заден план, когато сграда 55 мин.
Филми
21:05Бул - Бул представя голяма застрахователна компания и клиентите му, съпрузи, притежаващи пицария са обвинени в небрежност от тийнеджър, пострадал докато се е катерил по светещите букви, поставени на покрива на заведението. В хода на делото Бул осъзнава, ч55 мин.
Филми
22:00Алекса Кроу - Алекса се опитва да не мисли за наближаващия си рожден ден, докато разследва света на козметичната хирургия и загадъчната смърт на млад лекар заради прием на нов чудодеен медикамент.60 мин.
Филми
23:00Военни престъпления: Ню Орлиънс - Тами се събира отново с бившия си съпруг, Итън Маккинли, изчезнал след като е присвоил 80 милиона долара от фондовете за въстановяване след урагана Катрина, а сега заподозрян за убийството на сина на престъпен бос.55 мин.
Филми
23:55Хъдсън и Рекс - Когато бившата приятелка на Донован, наркоманка в процес на възстановяване, се събужда с кръв по ръцете и открива мъртвата си съквартирантка в съседната стая, екипът действа бързо и открива, че това не е цялата история.60 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg