ТВ програма FOX Crime - Петък, 31.01.2020

00:50Ризоли и Айлс: Криминални досиета - четвърти сезон - Певец и китарист е брутално намушкан в бар и подробностите около случая сочат, че жертвата е криела нещо, докато бащата на Джейн се завръща след едногодишно отсъствие и носи шокиращи новини.60 мин.
Филми
01:50Глейдс - четвърти сезон - Разследва се убийството на говорителка на компания за производство на алкохол.50 мин.
Филми
02:40Глейдс - четвърти сезон - Джим търси убиеца на собственика на голяма барбекю империя, а Даниъл се включва в барбекю състезание срещу най-големия си съперник - брат му Дрю.50 мин.
Филми
03:30Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.45 мин.
Филми
04:15Убийства в Мидсъмър - девети сезон - Когато трупът на майка е изваден от реката по време на карнавал, Барнаби и Джоунс започват разследване на вероятно умишлено удавяне, което може да се окаже свързано със смъртта на дъщерята на жертвата осем години преди1 ч. 45 мин.
Филми
06:00Шекспир и Хатауей: Частни детективи - Когато кметът на Арден е открит убит в отдалечената си вила, подозренията падат върху местния бандит Били Тухлата Потърс, но никой не може да го открие. Инспектор Марлоу се обръща за помощ към Франк, защото двамата с 50 мин.
Филми
06:50Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората, стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван1 ч. 15 мин.
Филми
08:05Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.55 мин.
Филми
09:00Убийства в Мидсъмър - девети сезон - Когато трупът на майка е изваден от реката по време на карнавал, Барнаби и Джоунс започват разследване на вероятно умишлено удавяне, което може да се окаже свързано със смъртта на дъщерята на жертвата осем години преди2 ч.
Филми
11:00Ризоли и Айлс: Криминални досиета - четвърти сезон - Певец и китарист е брутално намушкан в бар и подробностите около случая сочат, че жертвата е криела нещо, докато бащата на Джейн се завръща след едногодишно отсъствие и носи шокиращи новини.55 мин.
Филми
11:55Шекспир и Хатауей: Частни детективи - В един отегчителен работен ден за Франк и Лу всичко се променя, когато истеричната Сали Балтазар влетява при тях с молба да ? помогнат, тъй като някой я заплашва. Сали е в града, защото репетира новата си адаптация на1 ч. 5 мин.
Филми
13:00Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората, стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван1 ч. 10 мин.
Филми
14:10Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.60 мин.
Филми
15:10Капитан Шериф - Двамата разрешават различни убийства и престъпления. От едната страна е капитан Кадер Шариф, детектив в отдел убийства, за който работата е неговата страст, а от другата страна е новата и елегантна капитан Аделайн Бриард, която има други м1 ч. 5 мин.
Филми
16:15Военни престъпления: Лос Анджелис - Подхвърлени улики от къртицата водят до ареста на Калън, Сам, Грейнджър и Дийкс в същия ден, когато заместник-министърът Дъган се завръща, за да поиска оставката на Хети.55 мин.
Филми
17:10Глейдс - четвърти сезон - Смъртта на стриптийзьор принуждава Джим да потърси доставчиците на плът във Флорида и жените, които ги обожават.55 мин.
Филми
18:05Глейдс - четвърти сезон - След изчезването на труп от местопрестъплението Джим трябва да разкрие престъпен заговор, за да открие как може един мъртвец просто да стане и да си тръгне.60 мин.
Филми
19:05Убийства в Мидсъмър - девети сезон - Барнаби и Джоунс разследват смъртта на местен аристократ, за когото се предполага, че е починал от инфаркт точно преди да направи важно изявление. Но когато завещанието изчезва, а адвокатът му е убит, става ясно, че ве2 ч.
Филми
21:05Ризоли и Айлс: Криминални досиета - четвърти сезон - Внезапната смърт на готвач в камион за храна вероятно е свързана с подозрително отравяне, но много въпроси остават без отговор, докато междувременно Томи обявява големите си планове, а рождената майка н55 мин.
Филми
22:00Хъдсън и Рекс - Когато успява да проследи похитител, Рекс се доказва като достоен член на екипа, а междувременно часовникът продължава да тиктака, когато Чарли и останалите осъзнават, че похищението е част от по-сложен замисъл.60 мин.
Филми
23:00Военни престъпления: Лос Анджелис - Хети действа на своя глава и оставя екипа в пълно неведение за случващото се, докато къртицата отвлича един от агентите.55 мин.
Филми
23:55Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg