ТВ програма FOX Crime - Събота, 01.06.2019

00:50Ризоли и Айлс: Криминални досиета - трети сезон Д-р Хоуп Мартин се завръща, за да поиска от Маура съдбовна услуга, докато Джейн се тревожи заради предстоящата операция на Кейси Джоунс, а Томи се хвали с бебето си. Всичко това обаче отива на заден план, ко60 мин.
Филми
01:50Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън разследват убийството на мъж, който Шерлок смята за най-лошият частен детектив на Ню Йорк. Междувременно Холмс понася последиците от боя на Шинуел и решава да излее яда си срещу местната организация на частн45 мин.
Филми
02:35Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън са замесени в убийство и магия, когато разследват смъртта на магьосник, който е убит по време на класически номер. В това време Уотсън подозира, че Бел се е превърнал в мишена на бившия съпруг на гаджето му.50 мин.
Филми
03:25Безследно изчезнали - четвърти сезон По време на изненадваща засада, истинска канонада от куршуми успява сериозно да рани Мартин и в същото време да убие задържания от ФБР обвиняем, когото Мартин и Дани трябва да транспортират.45 мин.
Филми
04:10Убийства в Рая - четвърти сезон Когато затворник е убит, докато отговарят за него, главен следовател Гудман и екипът му са под напрежение бързо да разрешат случая. Бащата на Хъмфри посещава Сент Мари с намерение да се бърка в живота на сина си.60 мин.
Филми
05:10Глейдс - втори сезон Инспектор Саманта Харпър проследява сериен убиец от Чикаго до Флорида.50 мин.
Филми
06:00Агата Рейзин - първи сезон В навечерието на конкурса за най-добре поддържана градина, много от градините на участниците са саботирани. Мери, една от участничките, е убита след възникнал спор между нея и половинката ? Джеймс, а Агата намира заподозрян.45 мин.
Филми
06:45Четири жени и едно погребение - пети сезон Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен с60 мин.
Филми
07:45Късметлията - първи сезон Тъмните сили на Лондон дебнат Хари и семейството му, когато убийство му повлиява в личен аспект. Сури и Оруел прибират единствения заподозрян, но Хари взима нещата в свои ръце и използва силата на гривната.55 мин.
Филми
08:40Комисар Монталбано - дванадесети сезон Салво Монталбано е началник на полицейски участък. Той се разкъсва между изискванията на шефовете си, престъпленията в района и самотния живот, който води. Той е успешен полицай, който винаги остава верен на принципи2 ч. 20 мин.
Филми
11:00От местопрестъплението Член на съдебно жури умира в строго охранявана къща по време на съдебно дело. Делото е за безследно изчезнала жена и е на четири години, но е отворено отново, след като сестрата на жертвата предоставя ново важно доказателство.60 мин.
Филми
12:00От местопрестъплението Медицинска сестра е открита мъртва в дома си. Жертвата е починала в просторната си баня, с глава обърната към вратата. Според приятелката ?, тя е трябвало да вечеря с новото си гадже и колега от болницата - д-р Майкъл Кларк.55 мин.
Филми
12:55Агата Рейзин - първи сезон Агата излиза на среща с ветеринаря Пол Блейдън, но на следващия ден той е убит в обора на Лорд Пембъри от свръхдоза конско успокоително. Агата открива, че Пембъри има мотив за убийството, но същото важи и за Пърси Пар.60 мин.
Филми
13:55Четири жени и едно погребение - пети сезон Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен с60 мин.
Филми
14:55Втори шанс - първи сезон Случай от миналото се връща, докато Причард и Дювал разследват серия убийства на млади вундеркинди. Докато тече разследването, Дювал разбира, че Причард вероятно е възкресеният му баща. В това време, Причард успява да стане таен и60 мин.
Филми
15:55Късметлията - първи сезон Тъмните сили на Лондон дебнат Хари и семейството му, когато убийство му повлиява в личен аспект. Сури и Оруел прибират единствения заподозрян, но Хари взима нещата в свои ръце и използва силата на гривната.55 мин.
Филми
16:50Комисар Монталбано - дванадесети сезон Салво Монталбано е началник на полицейски участък. Той се разкъсва между изискванията на шефовете си, престъпленията в района и самотния живот, който води. Той е успешен полицай, който винаги остава верен на принципи2 ч. 15 мин.
Филми
19:05От местопрестъплението Нищо не е такова, каквото изглежда, когато екипът от криминолози е повикан да разследва убийство с ток в хотелски басейн. Оказва се, че това е постановка, а истинското престъпление е кражбата на античен самурайски меч в самия хотел.55 мин.
Филми
20:00От местопрестъплението При обир на супермаркет са убити петима души, измежду които и един полицай. На местопрестъплението е присъствал и друг полицай, чийто куршум е убил цивилен гражданин, но полицаят твърди, че е стрелял и улучил втори обирджия, който н55 мин.
Филми
20:55Гранчестър - четвърти сезон Годината е 1956-а, Аманда отдавна я няма, а животът на Сидни се върти около църковните задължения, нескончаемите съвещания с енорийския съвет и редките моменти на въодушевление, породени от факта, че може да помогне на своя при1 ч. 5 мин.
Филми
22:00Новите мистерии на Мис Фишър Перегрин се потапя в кулинарния свят, когато известния шеф-готвач Греъм Кинг е убит. Скоро тя осъзнава, че в това разследване нищо не е такова, каквото изглежда, когато открива, че някои от китайските ученици не са просто обик1 ч. 55 мин.
Филми
23:55Полицаите от Чикаго - трети сезон Новият шеф Кроули започва оценка на работата на Ружек, която ще реши съдбата му в отдела след провалена задача под прикритие от негова страна. Междувременно подозрително обаждане в отдела се превръща в разследване на убий60 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg