ТВ програма FOX Crime - Събота, 20.07.2019

00:50Д-р Розууд - втори сезон - Екипът се потапя в един свят на тайни, когато предполагаема жертва се събужда на масата за аутопсии. Роузи и Вия са подтикнати да преоткрият значението на семейството, а търсенето на инвеститор от страна на Роузи я изправя пред 60 мин.
Филми
01:50Военни престъпления - седми сезон - Динозо се увлича по жена, която никога не е срещал, докато разследва убийството на нейния брат.45 мин.
Филми
02:35Военни престъпления - седми сезон - Отделът се опитва да залови сериен убиец, докато Аби се отправя на юг от границата, за да изнесе реч.50 мин.
Филми
03:25Безследно изчезнали - пети сезон - Изчезването на въздушен диспечер изглежда свързано с недокументирана самолетна катастрофа с участието на наркотрафиканти.45 мин.
Филми
04:10Загадъчни убийства по Агата Кристи - Елвира Моренкова има всичко, за което може да мечтае една жена - тя е красива, богата и известна кино звезда - но въпреки това извършва самоубийство по време на снимки. Детектив Лорънс се заема със случая и открива твъ1 ч. 50 мин.
Филми
06:00Частни детективи - първи сезон - Тайни, лъжи, аудиокасети и опит за убийство (или опит за самоубийство), изпращат Шейд и Анджи към Торонто Айлъндс, за да открият истината зад разгръщащата се драматична история.45 мин.
Филми
06:45Четири жени и едно погребение - седми сезон - Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционе60 мин.
Филми
07:45Късметлията - втори сезон - Хари се завръща в Лондон и се заема да докаже невинността си, но при бягството си от полицията е изправен пред тежкия избор да се впусне в криминалния свят и да се присъедини към онези, на които някога е навредил.1 ч. 5 мин.
Филми
08:50Отдел Тежки катастрофи - седми сезон - Отделът търси отговори след фатална катастрофа, в която е замесен австралийски турист, карал АТВ.30 мин.
Филми
09:20Шерлок - четвърти сезон - Дълго укривани тайни най-сетне излизат наяве за тандема от Бейкър Стрийт. Някой подготвя и изпълнява опасен план от много дълго време, а Шерлок и Джон Уотсън ще се изправят пред най-голямото си предизвикателство. Дали това ще е к1 ч. 55 мин.
Филми
11:15Бул - първи сезон - При скокове с парашут загиват щатски губернатор и съсобственикът на компанията за скайдайвинг, а Бул помага на неговия брат и на дъщеря му да се защитят в делото, което завежда срещу тях вдовицата на губернатора, както и да открият вин55 мин.
Филми
12:10Бул - първи сезон - Бул осигурява парите, нужни за повдигане на масов иск от хиляди засегнати срещу корумпирана банка, и е застрашен да изгуби бизнеса си, ако не спечели в съда. Междувременно Бени пази от Бул тайна, която застрашава хода на делото.55 мин.
Филми
13:05Частни детективи - първи сезон - Анджи и Шейд са наети от необичаен човек, за да открият изчезнал непълнолетен, който се е забъркал в опасна ситуация в търсене на слава.60 мин.
Филми
14:05Четири жени и едно погребение - седми сезон - Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционе60 мин.
Филми
15:05Хароу - Дас и Никол се приближават до истината, след като откриват колата на Куин. В това време Хароу разследва смъртта на майка и син.1 ч. 5 мин.
Филми
16:10Късметлията - втори сезон - Хари се завръща в Лондон и се заема да докаже невинността си, но при бягството си от полицията е изправен пред тежкия избор да се впусне в криминалния свят и да се присъедини към онези, на които някога е навредил.60 мин.
Филми
17:10Шерлок - четвърти сезон - Дълго укривани тайни най-сетне излизат наяве за тандема от Бейкър Стрийт. Някой подготвя и изпълнява опасен план от много дълго време, а Шерлок и Джон Уотсън ще се изправят пред най-голямото си предизвикателство. Дали това ще е к1 ч. 55 мин.
Филми
19:05Бул - първи сезон - Връзката между Бул и Чънк е поставена на сериозно изпитание, когато Бул помага на главен заподозрян в убийството на модния ментор на Чънк Нела Уестър - модел и дизайнер, която е била убита по време на собственото си модно шоу.55 мин.
Филми
20:00Бул - първи сезон - Когато Бул помага на Джулс Кафри, високопоставен адвокат, подсъдим за убийството на годеницата си, той се възползва от склонността на клиента си към изява и театралност в съдебната зала, и му позволява да се защитава сам.60 мин.
Филми
21:00Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.60 мин.
Филми
22:00Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.55 мин.
Филми
22:55Хароу - Дас и Никол се приближават до истината, след като откриват колата на Куин. В това време Хароу разследва смъртта на майка и син.1 ч. 5 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg