ТВ програма FOX Crime - Неделя, 04.10.2020

00:50От местопрестъплението , еп. - 13 , сезон - 4 Нищо не е такова, каквото изглежда, когато екипът от криминолози е повикан да разследва убийство с ток в хотелски басейн. Оказва се, че това е постановка, а истинското престъпление е кражбата на античен саму55 мин.
Филми
01:45Съдия-следовател , еп. - 6 , сезон - 2 Смърт в ареста отвежда Джейн в затвора, където тя е изправена лице в лице с детеубиеца Сидни Сътън и започва да вярва, че може да използва случая да открие къде е погребал той своята невръстна жертва.45 мин.
Филми
02:30Алис Ньовер , еп. - 1 , сезон - 9 Алис Ньовер е млада и красива разследваща съдийка. Заедно с партньора си полицай - Фред Маршан, разкриват престъпления със собствени сили, използвайки свой собствен метод. Drama 201160 мин.
Филми
03:30Тандем , еп. - 7 , сезон - 4 Командир Леа Солер току-що е поела ръководството на Отдела за разследвания в полицията на Монпелие, което автоматично означава, че ще ? се наложи да работи с дивия и гениален неин нов колега Пол Маршал, който е абсолютно нек50 мин.
Филми
04:20Хъдсън и Рекс , еп. - 7 , сезон - 1 След като куратор на галерия е намерен убит на пода на изложбената зала, а една скулптура е изчезнала, Чарли, Рекс и Сара се озовават в света на висшето изкуство. Джеси усеща натоварването, когато Сара го избира за св50 мин.
Филми
05:10Полицаите от Чикаго , еп. - 21 , сезон - 5 Холстед и Атуотър влизат под прикритие, за да попречат нови военни разработки да попаднат на улицата. Същевременно Войт моли за услуга в отчаян опит да изчисти името на Олински за убийството на Бингъм. Action 250 мин.
Филми
06:00Съдия-следовател , еп. - 6 , сезон - 2 Смърт в ареста отвежда Джейн в затвора, където тя е изправена лице в лице с детеубиеца Сидни Сътън и започва да вярва, че може да използва случая да открие къде е погребал той своята невръстна жертва.45 мин.
Филми
06:45Алис Ньовер , еп. - 1 , сезон - 9 Алис Ньовер е млада и красива разследваща съдийка. Заедно с партньора си полицай - Фред Маршан, разкриват престъпления със собствени сили, използвайки свой собствен метод. Drama 20111 ч. 10 мин.
Филми
07:55Частни детективи , еп. - 15 , сезон - 2 Шейд и Анджи са наети от предпазлив младеж, който е убеден, че съседът му е убит, след като е видял запис от новия си дрон. Двамата детективи са принудени да влязат под прикритие като съседи с надеждата, че ще раз60 мин.
Филми
08:55Военни престъпления , еп. - 17 , сезон - 7 Екипът разследва стрелба по морски пехотинец и разкрива неща, които не са предполагали, че ще открият.55 мин.
Филми
09:50Военни престъпления , еп. - 18 , сезон - 7 Екипът открива плашещи прилики между тях и колегите им от бреговата охрана, когато военноморски водолаз, търсещ съкровище, е намерен мъртъв.60 мин.
Филми
10:50Магистрален патрул , еп. - 2 , сезон - 14 В епизода ще видим шофьор, който се качва на дърво в опита си да избяга и момчета, които се състезават, но не на пистата. Entertainment 201330 мин.
Филми
11:20Хъдсън и Рекс , еп. - 7 , сезон - 1 След като куратор на галерия е намерен убит на пода на изложбената зала, а една скулптура е изчезнала, Чарли, Рекс и Сара се озовават в света на висшето изкуство. Джеси усеща натоварването, когато Сара го избира за св60 мин.
Филми
12:20Тандем , еп. - 7 , сезон - 4 Командир Леа Солер току-що е поела ръководството на Отдела за разследвания в полицията на Монпелие, което автоматично означава, че ще ? се наложи да работи с дивия и гениален неин нов колега Пол Маршал, който е абсолютно нек1 ч. 15 мин.
Филми
13:35Частни детективи , еп. - 16 , сезон - 2 Бека се завръща, притеснявайки се, че в живота ? се е завърнал неин преследвач от близкото минало. За тази цел тя наема Шейд и Анджи, за да проучат тъмния свят на славата, медиите и преследвачите в търсене на опас60 мин.
Филми
14:35Алис Ньовер , еп. - 2 , сезон - 9 Алис Ньовер е млада и красива разследваща съдийка. Заедно с партньора си полицай - Фред Маршан, разкриват престъпления със собствени сили, използвайки свой собствен метод. Drama 20111 ч. 15 мин.
Филми
15:50Съдия-следовател , еп. - 7 , сезон - 2 Чистач на прозорци е открит мъртъв до спортна кола, която не е негова, и Джейн започва да подозира, че собственикът крие нещо.60 мин.
Филми
16:50Военни престъпления , еп. - 17 , сезон - 7 Екипът разследва стрелба по морски пехотинец и разкрива неща, които не са предполагали, че ще открият.55 мин.
Филми
17:45Военни престъпления , еп. - 18 , сезон - 7 Екипът открива плашещи прилики между тях и колегите им от бреговата охрана, когато военноморски водолаз, търсещ съкровище, е намерен мъртъв.60 мин.
Филми
18:45Тандем , еп. - 8 , сезон - 4 Командир Леа Солер току-що е поела ръководството на Отдела за разследвания в полицията на Монпелие, което автоматично означава, че ще ? се наложи да работи с дивия и гениален неин нов колега Пол Маршал, който е абсолютно нек1 ч. 10 мин.
Филми
19:55Балтазар , еп. - 4 , сезон - 2 Защо Балтазар търси помощта на Бах и Делгато по случай със самоубийство? Защото няколко дни преди това друга жертва е умряла по същия начин. Дали това е съвпадение? Drama 20191 ч. 10 мин.
Филми
21:05Престъпления в Майорка , еп. - 5 , сезон - 1 Амбициозната, млада британска детективка Миранда Блейк и безгрижният ? партньор германецът Макс Уинтър не са точно перфектният екип. Но след като двамата започват да разрешават едни от най-заплетените случаи 55 мин.
Филми
22:00Хъдсън и Рекс , еп. - 8 , сезон - 1 Когато фармацевтът в старческия дом, в който живее лелята на Чарли, е намерен мъртъв, тя му споделя за мистериозен низ от смъртни случаи сред жителите на дома. Drama 201955 мин.
Филми
22:55Полицаите от Чикаго , еп. - 22 , сезон - 5 Напрежението се покачва, след като разузнавателният отдел търси справедливост за Олински, който е наръган с нож в затвора. В това време лоялността на Антонио е поставена на изпитание, а Уудс иска да отстрани Во60 мин.
Филми
23:55От местопрестъплението , еп. - 14 , сезон - 4 При обир на супермаркет са убити петима души, измежду които и един полицай. На местопрестъплението е присъствал и друг полицай, чийто куршум е убил цивилен гражданин, но полицаят твърди, че е стрелял и улучи55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg