ТВ програма FOX Crime - Понеделник, 13.07.2020

00:50Престъпни намерения - Отрядът за поведенчески анализ е повикан да разследва, когато полицията в Ню Орлеанс открива масов гроб в осквернена погребална крипта.55 мин.
Филми
01:45Шекспир и Хатауей: Частни детективи - Когато Франк и Лу се заемат да помогнат на собственици на земя, заплашени от изгонване, наяве излизат дълго пазени тайни.45 мин.
Филми
02:30Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората, стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван1 ч. 5 мин.
Филми
03:35Военни престъпления: Лос Анджелис - След като награденият с много отличия капитан от Военноморските сили, Чарлз Лангстън, отвлича администратора по въпросите на ветераните, който е източвал средства, екипът трябва да работи с бившите колеги на Хети от вой50 мин.
Филми
04:25Военни престъпления: Лос Анджелис - Разследване на обир на злато кара екипа да работи с бившите колеги на Хети от войната във Виетнам - пенсионираният адмирал Ейджей Чегуидин, адмирал Стърлинг Бриджес и капитанът в пенсия Чарлз Лангстън.45 мин.
Филми
05:10Военни престъпления - В отмъщение на убийствата на Ели Дейвид и Джаки Ванс, екипът усилено издирва Боднар въпреки нарежданията на отдел Вътрешна сигурност да се откажат от случая.50 мин.
Филми
06:00Комисар Дюпeн - Бретан е смятан от някои за края на света. Един от тях е и детектив Дюпeн, който бива разпределен там от Париж. Той не се чувства на място до френското крайбрежие, но неговият чар и сърдечност му помагат да се справя с мълчаливите бретонци1 ч. 50 мин.
Филми
07:50Хъдсън и Рекс - Чарли и Рекс откриват, че издирван престъпник живее в Сейнт Джон под фалшива самоличност от двадесет години, но в крайна сметка мъжът е арестуван.60 мин.
Филми
08:50Ризоли и Айлс: Криминални досиета - Когато женски труп е открит в счупена статуя, Джейн и Маура трябва бързо да открият убиеца, защото броят на жертвите започва бързо да нараства. Междувременно Денис Рокмонд се завръща в Бостън и се опитва да си върне Мау55 мин.
Филми
09:45Ризоли и Айлс: Криминални досиета - По време на закуска в кафене мъж умира от отравяне и екипът трябва бързо да открие източника, докато Анджела и Стенли са поставени под наблюдение, а Томи иска доказателство, че той е биологичният баща на бебето на Лидия55 мин.
Филми
10:40Бул - Бул се сблъсква с привидно непосилната задача да защитава свой клиент тийнеджър - Андрю Збишек, признал вината си за убийство по случайност на лекаря, когото той смята виновен за смъртта на майка си.50 мин.
Филми
11:30Отдел Разследване - Във Франция всеки голям град има свой разследващ екип, който с помощта на опитни следователи и експерти по криминалистика или балистика разкрива най-сложните криминални случаи.1 ч. 5 мин.
Филми
12:35Комисар Дюпeн - Бретан е смятан от някои за края на света. Един от тях е и детектив Дюпeн, който бива разпределен там от Париж. Той не се чувства на място до френското крайбрежие, но неговият чар и сърдечност му помагат да се справя с мълчаливите бретонци1 ч. 55 мин.
Филми
14:30Хъдсън и Рекс - Чарли и Рекс откриват, че издирван престъпник живее в Сейнт Джон под фалшива самоличност от двадесет години, но в крайна сметка мъжът е арестуван.60 мин.
Филми
15:30Убийства в Мидсъмър - Детектив ветеран и неговият млад подчинен разследват убийства в региона на Мидсъмър.1 ч. 55 мин.
Филми
17:25Елементарно, Уотсън - Холмс и Уотсън са изправени пред най-голямото си предизвикателство досега, когато разследване на убийство заплашва да унищожи партньорството им.55 мин.
Филми
18:20Загадките на Лора - Опитната детективка от Нюйоркската полиция Лора Даймънд се опитва да намери баланс между работата си в стил Коломбо и шантавия си семеен живот. Лора трябва да отиде до дома на влиятелен компютърен бизнесмен, който е получил смъртни зап55 мин.
Филми
19:15Ризоли и Айлс: Криминални досиета - Прочут млад автор на мемоари е открит мъртъв след привидно самоубийство, но Джейн и Маура скоро откриват, че това не е цялата история. Междувременно Фрост се вманиачава по стар случай, а Джейн открива, че Анджела има та55 мин.
Филми
20:10Ризоли и Айлс: Криминални досиета - Виртуалният свят се сблъсква с реалния в убийството на пивовар, а Джейн и екипът вземат под крилото си онеправдан тийнейджър, което за малко да завърши катастрофално. Междувременно Анджела се опитва да започне нова връз55 мин.
Филми
21:05Бул - Бил работи по защитата на стар приятел от колежа - Ерик Кроуфорд, обвинен в убийство поради небрежност след като най-малкото му дете убива по-големото с негов пистолет.55 мин.
Филми
22:00Клуб Оцелели - Ужасяващо убийство кара Зоуи и Дан да се впуснат в преследване на убиеца преди той да е нападнал отново, докато Амбър се опитва да помогне за събирането на Клер и Стивън.60 мин.
Филми
23:00Военни престъпления: Ню Орлиънс - Прайд и екипът му преследват висококвалифициран и опитен специалист по военноморски операции, нападнал шестима мъже в бар.55 мин.
Филми
23:55Хъдсън и Рекс - Чарли разследва водещата на местно сутрешно предаване, след като съпругът ?, медиен магнат, неочаквано е намерен мъртъв.60 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg