ТВ програма FOX Crime - Четвъртък, 30.01.2020

00:50Ризоли и Айлс: Криминални досиета - четвърти сезон - Похитител, който се облича като клоун, се появява отново в Бостън след двайсет години и екипът отчаяно претърсва папките от неразрешените случаи с отвличания от Лятото на клоуна през 1988 г., докато Мау60 мин.
Филми
01:50Глейдс - трети сезон - Джим разследва убийството на жена, която се е канела да предложи спонсорство с новата си спортна серия на местния шампион по сърф.50 мин.
Филми
02:40Глейдс - четвърти сезон - Когато трупът на богата наследница е открит в обитаван от призраци дом, Джим трябва да се впусне в 150-годишна история, за да разкрие убийството.50 мин.
Филми
03:30Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.45 мин.
Филми
04:15Убийства в Мидсъмър - девети сезон - След смъртта на двойка, която наскоро е оглеждала къща, считана от местните за прокълната, разследването на Барнаби и Джоунс ги отвежда до няколко строители, предприемачи и агенти за недвижими имоти, които може би са 1 ч. 45 мин.
Филми
06:00Шекспир и Хатауей: Частни детективи - Лорънс Прос, фокусник от старата школа, го сполетява трагедия по време на едно от последните си представления. Доброволецът от публиката се оказва хванат в капана на неговата средновековна желязна вдовица и Лорънс е о50 мин.
Филми
06:50Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората, стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван1 ч. 15 мин.
Филми
08:05Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.55 мин.
Филми
09:00Убийства в Мидсъмър - девети сезон - След смъртта на двойка, която наскоро е оглеждала къща, считана от местните за прокълната, разследването на Барнаби и Джоунс ги отвежда до няколко строители, предприемачи и агенти за недвижими имоти, които може би са 2 ч.
Филми
11:00Ризоли и Айлс: Криминални досиета - четвърти сезон - Похитител, който се облича като клоун, се появява отново в Бостън след двайсет години и екипът отчаяно претърсва папките от неразрешените случаи с отвличания от Лятото на клоуна през 1988 г., докато Мау55 мин.
Филми
11:55Шекспир и Хатауей: Частни детективи - Когато кметът на Арден е открит убит в отдалечената си вила, подозренията падат върху местния бандит Били Тухлата Потърс, но никой не може да го открие. Инспектор Марлоу се обръща за помощ към Франк, защото двамата с 1 ч. 5 мин.
Филми
13:00Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората, стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван1 ч. 10 мин.
Филми
14:10Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.60 мин.
Филми
15:10Бул - Бул помага на известна инфлуенсърка да съди баща си, за да отхвърли законното му попечителство над изградената от нея империя, като за целта е нужно да подберат съдебни заседатели, които вярват в даването на втори шанс.1 ч. 5 мин.
Филми
16:15Военни престъпления: Лос Анджелис - След като военен от запаса е убит, докато е защитавал градски съветник, Сам е изпратен под прикритие в частна охранителна фирма с връзки с няколко криминални организации, а междувременно Калън и Анна обсъждат следващата55 мин.
Филми
17:10Глейдс - четвърти сезон - Разследва се убийството на говорителка на компания за производство на алкохол.55 мин.
Филми
18:05Глейдс - четвърти сезон - Джим търси убиеца на собственика на голяма барбекю империя, а Даниъл се включва в барбекю състезание срещу най-големия си съперник - брат му Дрю.60 мин.
Филми
19:05Убийства в Мидсъмър - девети сезон - Когато трупът на майка е изваден от реката по време на карнавал, Барнаби и Джоунс започват разследване на вероятно умишлено удавяне, което може да се окаже свързано със смъртта на дъщерята на жертвата осем години преди2 ч.
Филми
21:05Ризоли и Айлс: Криминални досиета - четвърти сезон - Певец и китарист е брутално намушкан в бар и подробностите около случая сочат, че жертвата е криела нещо, докато бащата на Джейн се завръща след едногодишно отсъствие и носи шокиращи новини.55 мин.
Филми
22:00Капитан Шериф - Двамата разрешават различни убийства и престъпления. От едната страна е капитан Кадер Шариф, детектив в отдел убийства, за който работата е неговата страст, а от другата страна е новата и елегантна капитан Аделайн Бриард, която има други м60 мин.
Филми
23:00Военни престъпления: Лос Анджелис - Подхвърлени улики от къртицата водят до ареста на Калън, Сам, Грейнджър и Дийкс в същия ден, когато заместник-министърът Дъган се завръща, за да поиска оставката на Хети.55 мин.
Филми
23:55Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Четвъртък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg