ТВ програма FOX Crime - Петък, 19.07.2019

00:50Д-р Розууд - втори сезон - Розууд и Вия трябва да работят по случай, в който са замесени фокуси и измами, след като мъртъв фокусник е открит в дървен сандък. Междувременно дните на Хорнсток в полицейското управление са преброени, а Розууд опознава Ейдриан60 мин.
Филми
01:50Военни престъпления - седми сезон - Смъртта на военноморски офицер вкарва Гибс и екипа му във високоплатения свят на момичетата на повикване. Те ще получат помощ от мадам Холи Сноу, за да заловят убиеца.45 мин.
Филми
02:35Военни престъпления - седми сезон - Специалистът по полиграфия от отдела изпада в опасност, а Гибс, Форнел и останалите трябва да разкрият истината.50 мин.
Филми
03:25Безследно изчезнали - пети сезон - Изчезването на гимназист баскетболна звезда разкрива тъмната страна на набирането на кадри за колежанския баскетбол, докато междувременно Джак и Ани се опитват да се справят с помятането ?.45 мин.
Филми
04:10Загадъчни убийства по Агата Кристи - Д-р Бускет ръководи център за рехабилитация на престъпници. Присъствието на престъпници и умствено нестабилни хора в къщата му притеснява неговото семейство, но те са сплотени. Когато са извършени две убийства, детекти1 ч. 50 мин.
Филми
06:00От местопрестъплението - втори сезон - Отвлечена е жена и Катрин получава заповед от похитителите да придружи човек, който да занесе откупа от един милион долара или жената ще бъде убита.50 мин.
Филми
06:50От местопрестъплението - втори сезон - Във ферма за трупове, използвана за изучаване на разлагането от криминалисти, е открит неизвестен труп. Грисъм започва да разследва случая.55 мин.
Филми
07:45Спасителен полет - първи сезон - Майка осигурява животоспасяваща операция на сина си, провежда се издирване на ранено момиче сред природата около град Уелингтън, а накрая екипът лети до дома на жертва на атака от бик.30 мин.
Филми
08:15Загадъчни убийства по Агата Кристи - Д-р Бускет ръководи център за рехабилитация на престъпници. Присъствието на престъпници и умствено нестабилни хора в къщата му притеснява неговото семейство, но те са сплотени. Когато са извършени две убийства, детекти2 ч.
Филми
10:15Военни престъпления - седми сезон - Смъртта на военноморски офицер вкарва Гибс и екипа му във високоплатения свят на момичетата на повикване. Те ще получат помощ от мадам Холи Сноу, за да заловят убиеца.55 мин.
Филми
11:10Военни престъпления - седми сезон - Специалистът по полиграфия от отдела изпада в опасност, а Гибс, Форнел и останалите трябва да разкрият истината.55 мин.
Филми
12:05От местопрестъплението - втори сезон - По време на аматьорски хокеен мач избухва бой между играчите и вратарят се озовава на дъното на камарата.60 мин.
Филми
13:05От местопрестъплението - втори сезон - Четирима монаси са простреляни и убити по време на песен в будистки храм и Грисъм е повикан, за да разследва случая.60 мин.
Филми
14:05Безследно изчезнали - пети сезон - Изчезването на гимназист баскетболна звезда разкрива тъмната страна на набирането на кадри за колежанския баскетбол, докато междувременно Джак и Ани се опитват да се справят с помятането ?.50 мин.
Филми
14:55Капитан Шериф - Докато се лекува в болница за полицаи Кадер Шариф се запознава с Елоди Мансард, която е лекувана от психотични проблеми. Жената твърди, че е мишена на няколко опита за убийство, откакто е постъпила в болницата и никой не ? вярва, освен Шар1 ч. 10 мин.
Филми
16:05Военни престъпления: Лос Анджелис - Кенси и Дийкс разследват под прикритие убийството на бездомник, който някога е бил морски пехотинец, а също и бивш агент на ЦРУ, като откриват връзката между него и Мексиканския картел.55 мин.
Филми
17:00Военни престъпления - седми сезон - Динозо се увлича по жена, която никога не е срещал, докато разследва убийството на нейния брат.60 мин.
Филми
18:00Военни престъпления - седми сезон - Отделът се опитва да залови сериен убиец, докато Аби се отправя на юг от границата, за да изнесе реч.60 мин.
Филми
19:00Загадъчни убийства по Агата Кристи - Елвира Моренкова има всичко, за което може да мечтае една жена - тя е красива, богата и известна кино звезда - но въпреки това извършва самоубийство по време на снимки. Детектив Лорънс се заема със случая и открива твъ2 ч.
Филми
21:00Д-р Розууд - втори сезон - Екипът се потапя в един свят на тайни, когато предполагаема жертва се събужда на масата за аутопсии. Роузи и Вия са подтикнати да преоткрият значението на семейството, а търсенето на инвеститор от страна на Роузи я изправя пред 60 мин.
Филми
22:00Убийства в Мидсъмър - десети сезон - Тялото на измамник е открито в преливник на язовир и трима семейни приятели заедно с една отдавна изгубена племенница представят завещания с претенции към наследството му, а Барнаби и Джоунс се надяват да открият отгов1 ч. 55 мин.
Филми
23:55Безследно изчезнали - пети сезон - Изчезването на въздушен диспечер изглежда свързано с недокументирана самолетна катастрофа с участието на наркотрафиканти.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg