ТВ програма FOX Crime - Сряда, 27.03.2019

00:00Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда55 мин.
Филми
00:55Частни детективи - втори сезон - Шейд е нает от боксьор, за да докаже, че е участвал в уговорен мач. За голяма неговата изненада, мениджърът на другия боксьор се оказва бившия шеф на Шейд, който в миналото е откраднал всичките му пари. В това време Анджи 55 мин.
Филми
01:50Елементарно, Уотсън - първи сезон - Джоан и Шерлок се опитват да предотвратят обир на един от най-големите трезори в страната по време на голям ураган. - - драма45 мин.
Филми
02:35Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок и Джоан преследват съучастник в убийството на изнудвач, шантажиращ семействата на жертви на изнасилване. Междувременно Шерлок отказва да празнува една година трезвеност. - - драма45 мин.
Филми
03:20Спасителен полет - първи сезон - Работата на екипа на Спасителен полет е тежка, но удовлетворителна. Екипът работи изцяло в услуга на гражданите, които имат спешна нужда от медицинска помощ, като същевременно се бори и с някои от най-опасните условия за п25 мин.
Филми
03:45Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда45 мин.
Филми
04:30Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е45 мин.
Филми
05:15Съдия-следовател - втори сезон - Страхът на Джейн от височини е поставен на изпитание, когато тя и Дейви разследват скайдайвинг инцидент, при който става ясно, че някой е компрометирал парашута на жертвата.45 мин.
Филми
06:00Лас Вегас - четвърти сезон - Ед продава на търг рядко вино от избата на Монтесито, но Майк открива, че не е оригинално. Пенсионери от турнир по судоку затрудняват Сам. Дани ревнува от нова играчка. - - драма50 мин.
Филми
06:50Спасителен полет - първи сезон - Работата на екипа на Спасителен полет е тежка, но удовлетворителна. Екипът работи изцяло в услуга на гражданите, които имат спешна нужда от медицинска помощ, като същевременно се бори и с някои от най-опасните условия за п30 мин.
Филми
07:20Частни детективи - втори сезон - Шейд е нает от боксьор, за да докаже, че е участвал в уговорен мач. За голяма неговата изненада, мениджърът на другия боксьор се оказва бившия шеф на Шейд, който в миналото е откраднал всичките му пари. В това време Анджи 55 мин.
Филми
08:15Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е1 ч. 15 мин.
Филми
09:30Съдия-следовател - втори сезон - Страхът на Джейн от височини е поставен на изпитание, когато тя и Дейви разследват скайдайвинг инцидент, при който става ясно, че някой е компрометирал парашута на жертвата.60 мин.
Филми
10:30Елементарно, Уотсън - първи сезон - Джоан и Шерлок се опитват да предотвратят обир на един от най-големите трезори в страната по време на голям ураган. - - драма50 мин.
Филми
11:20Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок и Джоан преследват съучастник в убийството на изнудвач, шантажиращ семействата на жертви на изнасилване. Междувременно Шерлок отказва да празнува една година трезвеност. - - драма55 мин.
Филми
12:15Лас Вегас - четвърти сезон - Ед, Майк и Дани се обзалагат кой ще открие най-голямата загуба за Монтесито. Сам помага на Поли да си върне приятеля. Мери продава последния апартамент с надежда за успех. - - драма55 мин.
Филми
13:10Лас Вегас - четвърти сезон - Ед посещава курс по овладяване на гнева за постигане на вътрешен покой. Гостът на Сам се интересува от Мери. Майк не успява да купи жилище. Делинда има проблем с бездомни. - - драма60 мин.
Филми
14:10Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда55 мин.
Филми
15:05Убийства в Мидсъмър - осми сезон - Патрик Пениман, собственик на погребално бюро е открит мъртъв на работното си място, а Барнаби и Скот смятат, че местната църква може да е замесена. По-късно е намерена още една жертва, а разследващите търсят връзка межд2 ч.
Филми
17:05Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок продължава търсенето на Мориарти, когато Себастиан Моран разкрива, че човек за когото се е смятало че е починал от инфаркт, всъщност е в списъка на жертвите на Мориарти.60 мин.
Филми
18:05Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок се съгласява да поеме случай от човек, който се представя за Мориарти, с надеждата това да го доближи до намирането на най-големия му враг.50 мин.
Филми
18:55Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е1 ч. 5 мин.
Филми
20:00Съдия-следовател - втори сезон - Джейн разкрива грижливо пазени семейни тайни, когато при строителни работи в стара хижа строителите откриват детски останки.60 мин.
Филми
21:00Частни детективи - втори сезон - Шейд и Анджи са ангажирани от средновековен крал, който вярва, че е бил отровен.60 мин.
Филми
22:00Бул - трети сезон - Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти. - - др60 мин.
Филми
23:00Полицаите от Чикаго - пети сезон - Войт става свидетел на отвличането на млада жена, която по някакъв начин е мистериозно свързана с миналото му, докато разузнавателният отдел търси връзка между отвличането и поредица от банкови обири. - - екшън55 мин.
Филми
23:55Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg