ТВ програма FOX Crime - Петък, 31.05.2019

00:50Ризоли и Айлс: Криминални досиета - трети сезон Виртуалният свят се сблъсква с реалния в убийството на пивовар, а Джейн и екипът вземат под крилото си онеправдан тийнейджър, което за малко да завърши катастрофално. Междувременно Анджела се опитва да започ60 мин.
Филми
01:50Елементарно, Уотсън - пети сезон Полицията вика Холмс и Уотсън да им помогнат при вероятен случай на убийство, след като модерна аудио система засича звук на изстрел, но липсват каквито и да е улики за извършено престъпление.45 мин.
Филми
02:35Елементарно, Уотсън - пети сезон Шерлок и Джоан се питат колко добре познават Шинуел, когато разследват възможността той да е останал ненаказан за убийството на свой приятел. По-късно Шерлок и Джоан поемат нов случай свързан с карта на съкровище.50 мин.
Филми
03:25Престъпни намерения - четиринадесети сезон Сватбените камбани звънят, докато Роси се подготвя да се ожени за Кристал. Преди това обаче екипът трябва да отпътува за Лос Анджелис, за да разследва поредица от смъртоносни стрелби посред бял ден.45 мин.
Филми
04:10Убийства в Рая - четвърти сезон Главен следовател Гудман се забърква в опасния свят на корпоративния тимбилдинг, когато е убит предприемач, но изненадващо разкритие от един от заподозрените заплашва да провали разследването.60 мин.
Филми
05:10Глейдс - втори сезон Дъщерята на кубински мафиот е открита мъртва в малка уличка в Хавана и Лонгуърт трябва да разреши случая с помощта на своя екип.50 мин.
Филми
06:00Ченгетата от Пицофалконе - втори сезон Те са започнали от нулата в полицейския участък Пицофалко в Неапол и са уличили колегите си в корупция, а сега разследват убийство на важна персона, което е изопнало нервите на целия град.2 ч.
Филми
08:00Убийства в Рая - четвърти сезон Главен следовател Гудман се забърква в опасния свят на корпоративния тимбилдинг, когато е убит предприемач, но изненадващо разкритие от един от заподозрените заплашва да провали разследването.1 ч. 15 мин.
Филми
09:15Глейдс - втори сезон Дъщерята на кубински мафиот е открита мъртва в малка уличка в Хавана и Лонгуърт трябва да разреши случая с помощта на своя екип.60 мин.
Филми
10:15Елементарно, Уотсън - пети сезон Полицията вика Холмс и Уотсън да им помогнат при вероятен случай на убийство, след като модерна аудио система засича звук на изстрел, но липсват каквито и да е улики за извършено престъпление.50 мин.
Филми
11:05Елементарно, Уотсън - пети сезон Шерлок и Джоан се питат колко добре познават Шинуел, когато разследват възможността той да е останал ненаказан за убийството на свой приятел. По-късно Шерлок и Джоан поемат нов случай свързан с карта на съкровище.55 мин.
Филми
12:00Ченгетата от Пицофалконе - втори сезон Те са започнали от нулата в полицейския участък Пицофалко в Неапол и са уличили колегите си в корупция, а сега разследват убийство на важна персона, което е изопнало нервите на целия град.2 ч. 10 мин.
Филми
14:10Престъпни намерения - четиринадесети сезон Сватбените камбани звънят, докато Роси се подготвя да се ожени за Кристал. Преди това обаче екипът трябва да отпътува за Лос Анджелис, за да разследва поредица от смъртоносни стрелби посред бял ден.55 мин.
Филми
15:05Капитан Шериф Радиоводещ, който е безцеремонен със своите слушатели, ще заплати с най-високата цена за това - живота си. Шариф и Бриард водят опасно разследване, за да открият кой е виновен за това жестоко убийство.60 мин.
Филми
16:05Военни престъпления: Лос Анджелис - пети сезон Калън влиза под прикритие в престижна гимназия, след като 15-годишен хакер компрометира терористични мисии.55 мин.
Филми
17:00Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън разследват убийството на мъж, който Шерлок смята за най-лошият частен детектив на Ню Йорк. Междувременно Холмс понася последиците от боя на Шинуел и решава да излее яда си срещу местната организация на частн55 мин.
Филми
17:55Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън са замесени в убийство и магия, когато разследват смъртта на магьосник, който е убит по време на класически номер. В това време Уотсън подозира, че Бел се е превърнал в мишена на бившия съпруг на гаджето му.55 мин.
Филми
18:50Убийства в Рая - четвърти сезон Когато затворник е убит, докато отговарят за него, главен следовател Гудман и екипът му са под напрежение бързо да разрешат случая. Бащата на Хъмфри посещава Сент Мари с намерение да се бърка в живота на сина си.1 ч. 15 мин.
Филми
20:05Глейдс - втори сезон Инспектор Саманта Харпър проследява сериен убиец от Чикаго до Флорида.60 мин.
Филми
21:05Ризоли и Айлс: Криминални досиета - трети сезон Д-р Хоуп Мартин се завръща, за да поиска от Маура съдбовна услуга, докато Джейн се тревожи заради предстоящата операция на Кейси Джоунс, а Томи се хвали с бебето си. Всичко това обаче отива на заден план, ко55 мин.
Филми
22:00Загадъчни убийства по Агата Кристи След инцидент със скутер, Алис Аврил се озовава в странна болница, където хирурзите експериментират с трансплантации на сърце в тайна лаборатория. Когато един от пациентите е намерен мъртъв със спринцовка в окото, Алис р1 ч. 55 мин.
Филми
23:55Безследно изчезнали - четвърти сезон По време на изненадваща засада, истинска канонада от куршуми успява сериозно да рани Мартин и в същото време да убие задържания от ФБР обвиняем, когото Мартин и Дани трябва да транспортират.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg