ТВ програма FOX Crime - Четвъртък, 30.05.2019

00:50Ризоли и Айлс: Криминални досиета - трети сезон Виртуалният свят се сблъсква с реалния в убийството на пивовар, а Джейн и екипът вземат под крилото си онеправдан тийнейджър, което за малко да завърши катастрофално. Междувременно Анджела се опитва да започ60 мин.
Филми
01:50Елементарно, Уотсън - пети сезон Бившето протеже на Холмс, Кити Уинтър, се завръща в Ню Йорк след три години отсъствие, за да го предупреди, че двамата са мишена за опасен убиец, който елиминира всички замесени в случай, по който двамата са работили в Лон45 мин.
Филми
02:35Елементарно, Уотсън - пети сезон Джоан и Кити се опитват да докажат, че поредица от убийства, свързани със стар случай на Шерлок са свързани с международна правителствена конспирация, ръководена от разузнавателна агенция в САЩ.50 мин.
Филми
03:25Престъпни намерения - четиринадесети сезон Екипът води разследването за поредица от убийства, които са извършени в предполагаемо обитавани от духове къщи в Луистън, Мейн.45 мин.
Филми
04:10Убийства в Рая - четвърти сезон Сент Мари празнува достигането до финалите на Междуостровния волейболен шампионат, а следовател Гудман и екипът му трябва да разрешат убийството на волейболистка, докато комисар Селуин се сблъсква със стар враг.60 мин.
Филми
05:10Глейдс - първи сезон Млада двойка внезапно прекъсва играта си на голф, след като намира труп на игрището. Дъг, жертвата, е дългогодишен приятел на професионалния голф играч Скот Уинтърс.50 мин.
Филми
06:00Ченгетата от Пицофалконе - втори сезон Те са започнали от нулата в полицейския участък Пицофалко в Неапол и са уличили колегите си в корупция, а сега разследват убийство на важна персона, което е изопнало нервите на целия град.2 ч.
Филми
08:00Убийства в Рая - четвърти сезон Сент Мари празнува достигането до финалите на Междуостровния волейболен шампионат, а следовател Гудман и екипът му трябва да разрешат убийството на волейболистка, докато комисар Селуин се сблъсква със стар враг.1 ч. 15 мин.
Филми
09:15Глейдс - първи сезон Млада двойка внезапно прекъсва играта си на голф, след като намира труп на игрището. Дъг, жертвата, е дългогодишен приятел на професионалния голф играч Скот Уинтърс.60 мин.
Филми
10:15Елементарно, Уотсън - пети сезон Бившето протеже на Холмс, Кити Уинтър, се завръща в Ню Йорк след три години отсъствие, за да го предупреди, че двамата са мишена за опасен убиец, който елиминира всички замесени в случай, по който двамата са работили в Лон50 мин.
Филми
11:05Елементарно, Уотсън - пети сезон Джоан и Кити се опитват да докажат, че поредица от убийства, свързани със стар случай на Шерлок са свързани с международна правителствена конспирация, ръководена от разузнавателна агенция в САЩ.55 мин.
Филми
12:00Ченгетата от Пицофалконе - втори сезон Те са започнали от нулата в полицейския участък Пицофалко в Неапол и са уличили колегите си в корупция, а сега разследват убийство на важна персона, което е изопнало нервите на целия град.2 ч. 10 мин.
Филми
14:10Престъпни намерения - четиринадесети сезон Екипът води разследването за поредица от убийства, които са извършени в предполагаемо обитавани от духове къщи в Луистън, Мейн.55 мин.
Филми
15:05Бул - трети сезон Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти.60 мин.
Филми
16:05Военни престъпления: Лос Анджелис - пети сезон Когато приятелката на бивш морски офицер е отвлечена срещу искане на разузнавателна информация, към екипа се присъединява анализаторът Нел Джоунс. Междувременно Дерек, без да знае, нарушава едно от правилата 55 мин.
Филми
17:00Елементарно, Уотсън - пети сезон Полицията вика Холмс и Уотсън да им помогнат при вероятен случай на убийство, след като модерна аудио система засича звук на изстрел, но липсват каквито и да е улики за извършено престъпление.55 мин.
Филми
17:55Елементарно, Уотсън - пети сезон Шерлок и Джоан се питат колко добре познават Шинуел, когато разследват възможността той да е останал ненаказан за убийството на свой приятел. По-късно Шерлок и Джоан поемат нов случай свързан с карта на съкровище.55 мин.
Филми
18:50Убийства в Рая - четвърти сезон Главен следовател Гудман се забърква в опасния свят на корпоративния тимбилдинг, когато е убит предприемач, но изненадващо разкритие от един от заподозрените заплашва да провали разследването.1 ч. 15 мин.
Филми
20:05Глейдс - втори сезон Дъщерята на кубински мафиот е открита мъртва в малка уличка в Хавана и Лонгуърт трябва да разреши случая с помощта на своя екип.60 мин.
Филми
21:05Ризоли и Айлс: Криминални досиета - трети сезон Виртуалният свят се сблъсква с реалния в убийството на пивовар, а Джейн и екипът вземат под крилото си онеправдан тийнейджър, което за малко да завърши катастрофално. Междувременно Анджела се опитва да започ55 мин.
Филми
22:00Капитан Шериф Радиоводещ, който е безцеремонен със своите слушатели, ще заплати с най-високата цена за това - живота си. Шариф и Бриард водят опасно разследване, за да открият кой е виновен за това жестоко убийство.1 ч. 5 мин.
Филми
23:05Военни престъпления: Лос Анджелис - пети сезон Калън влиза под прикритие в престижна гимназия, след като 15-годишен хакер компрометира терористични мисии.50 мин.
Филми
23:55Престъпни намерения - четиринадесети сезон Сватбените камбани звънят, докато Роси се подготвя да се ожени за Кристал. Преди това обаче екипът трябва да отпътува за Лос Анджелис, за да разследва поредица от смъртоносни стрелби посред бял ден.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Четвъртък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg