ТВ програма FOX Crime - Четвъртък, 18.07.2019

00:50Д-р Розууд - втори сезон - Екипът е много озадачен, когато мумифицираното тяло на известен музикален продуцент е открито на яхта. Междувременно Розууд е принуден да приеме изненадващото разкритие за Туня.60 мин.
Филми
01:50Военни престъпления - седми сезон - Екипът разследва стрелба по морски пехотинец и разкрива неща, които не са предполагали, че ще открият.45 мин.
Филми
02:35Военни престъпления - седми сезон - Екипът открива плашещи прилики между тях и колегите им от бреговата охрана, когато военноморски водолаз, търсещ съкровище, е намерен мъртъв.50 мин.
Филми
03:25Безследно изчезнали - пети сезон - Изчезването на умираща жена, отчаяно търсила чудодейно лечение, изглежда свързано с двойка измамници, които са се опитали да злоупотребят с нея.45 мин.
Филми
04:10Глейдс - четвърти сезон - Когато помощник на ранчо е открит мъртъв между два имота, Джим се оказва замесен в разгорещената битка между враждуващи собственици във Флорида и техните семейства.60 мин.
Филми
05:10Глейдс - четвърти сезон - Убийството на голф измамник разтърсва голф игрище и Джим и неговият екип са повикани да разследват смъртта и открият убиеца.50 мин.
Филми
06:00От местопрестъплението - втори сезон - Грисъм и Сара разследват убийството на две жени, намерени в тръби на крайпътен строеж. Жертвите са идентифицирани като сестри, а общото между тях е, че са имали контакт с бивш затворник.50 мин.
Филми
06:50От местопрестъплението - втори сезон - Екипът отново разследва местопрестъпление, дело на серийния убиец Пол Миландър. Анализирайки местопрестъплението и всички сведенията от предишни убийства, разследващите разбират, че всички жертви са с еднаква дата на55 мин.
Филми
07:45Спасителен полет - първи сезон - Работата на екипа на Спасителен полет е тежка, но удовлетворителна. Екипът работи изцяло в услуга на гражданите, които имат спешна нужда от медицинска помощ, като същевременно се бори и с някои от най-опасните условия за п30 мин.
Филми
08:15Глейдс - четвърти сезон - Когато помощник на ранчо е открит мъртъв между два имота, Джим се оказва замесен в разгорещената битка между враждуващи собственици във Флорида и техните семейства.60 мин.
Филми
09:15Глейдс - четвърти сезон - Убийството на голф измамник разтърсва голф игрище и Джим и неговият екип са повикани да разследват смъртта и открият убиеца.60 мин.
Филми
10:15Военни престъпления - седми сезон - Екипът разследва стрелба по морски пехотинец и разкрива неща, които не са предполагали, че ще открият.55 мин.
Филми
11:10Военни престъпления - седми сезон - Екипът открива плашещи прилики между тях и колегите им от бреговата охрана, когато военноморски водолаз, търсещ съкровище, е намерен мъртъв.55 мин.
Филми
12:05От местопрестъплението - втори сезон - Отвлечена е жена и Катрин получава заповед от похитителите да придружи човек, който да занесе откупа от един милион долара или жената ще бъде убита.60 мин.
Филми
13:05От местопрестъплението - втори сезон - Във ферма за трупове, използвана за изучаване на разлагането от криминалисти, е открит неизвестен труп. Грисъм започва да разследва случая.60 мин.
Филми
14:05Безследно изчезнали - пети сезон - Изчезването на умираща жена, отчаяно търсила чудодейно лечение, изглежда свързано с двойка измамници, които са се опитали да злоупотребят с нея.60 мин.
Филми
15:05Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.60 мин.
Филми
16:05Военни престъпления: Лос Анджелис - Мъж е убит от малък дрон и екипът открива връзка с терористична група, която планира нов удар. Времето напредва неумолимо и Нел трябва да използва експертните си познания, за да отклони атаката от Лонг Бийч.55 мин.
Филми
17:00Военни престъпления - седми сезон - Смъртта на военноморски офицер вкарва Гибс и екипа му във високоплатения свят на момичетата на повикване. Те ще получат помощ от мадам Холи Сноу, за да заловят убиеца.60 мин.
Филми
18:00Военни престъпления - седми сезон - Специалистът по полиграфия от отдела изпада в опасност, а Гибс, Форнел и останалите трябва да разкрият истината.60 мин.
Филми
19:00Загадъчни убийства по Агата Кристи - Д-р Бускет ръководи център за рехабилитация на престъпници. Присъствието на престъпници и умствено нестабилни хора в къщата му притеснява неговото семейство, но те са сплотени. Когато са извършени две убийства, детекти2 ч.
Филми
21:00Д-р Розууд - втори сезон - Розууд и Вия трябва да работят по случай, в който са замесени фокуси и измами, след като мъртъв фокусник е открит в дървен сандък. Междувременно дните на Хорнсток в полицейското управление са преброени, а Розууд опознава Ейдриан60 мин.
Филми
22:00Капитан Шериф - Докато се лекува в болница за полицаи Кадер Шариф се запознава с Елоди Мансард, която е лекувана от психотични проблеми. Жената твърди, че е мишена на няколко опита за убийство, откакто е постъпила в болницата и никой не ? вярва, освен Шар60 мин.
Филми
23:00Военни престъпления: Лос Анджелис - Кенси и Дийкс разследват под прикритие убийството на бездомник, който някога е бил морски пехотинец, а също и бивш агент на ЦРУ, като откриват връзката между него и Мексиканския картел.55 мин.
Филми
23:55Безследно изчезнали - пети сезон - Изчезването на гимназист баскетболна звезда разкрива тъмната страна на набирането на кадри за колежанския баскетбол, докато междувременно Джак и Ани се опитват да се справят с помятането ?.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Четвъртък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg