ТВ програма FOX Crime - Неделя, 12.07.2020

00:50Престъпни намерения - Няколко брутални убити жертви са намерени в Сентръл парк в Ню Йорк. Отрядът за поведенчески анализ трябва да открие извършителя.55 мин.
Филми
01:45Шекспир и Хатауей: Частни детективи - Когато рок звезда със залязла слава мисли, че дяволът се опитва да го убие, Франк и Лу трябва да открият истината преди убиецът да нападне отново.45 мин.
Филми
02:30Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората, стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван1 ч. 5 мин.
Филми
03:35Военни престъпления: Лос Анджелис - След като инженер, който разработва нов разрушител за самонасочващи се ракети е убит, Калън и Сам влизат под прикритие, за да проследят неговия колега на борда на самолет до Токио, който ще се опита да продаде класифици50 мин.
Филми
04:25Военни престъпления: Лос Анджелис - Екипът разследва подизпълнителката на Министерството на отбраната, Ребека Лармонт, наета да проектира оръжие за ядрена атака, след като отчужденият ? съпруг Виктор Лармонт съобщава, че има доказателства, че тя продава т45 мин.
Филми
05:10Военни престъпления - Докато екипът разследва убийството на офицер на Мосад във Вирджиния, Тони и Зива пътуват до Берлин, за да проследят убиеца на баща ?.50 мин.
Филми
06:00Шекспир и Хатауей: Частни детективи - Когато рок звезда със залязла слава мисли, че дяволът се опитва да го убие, Франк и Лу трябва да открият истината преди убиецът да нападне отново.45 мин.
Филми
06:45Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората, стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван1 ч. 10 мин.
Филми
07:55Тандем - Командир Леа Солер току-що е поела ръководството на Отдела за разследвания в полицията на Монпелие, което автоматично означава, че ще ? се наложи да работи с дивия и гениален неин нов колега Пол Маршал, който е абсолютно неконтролируем.1 ч. 5 мин.
Филми
09:00От местопрестъплението - Грисъм и екипът му са избрани за риалити шоу, докато разследват пускането на няколко места на димни бомби, симулиращи пожар, за да позволят на престъпника да извърши необезпокояван престъпленията си.55 мин.
Филми
09:55От местопрестъплението - По време на важен процес за убийство екипът е изненадан неподготвен, когато шокиращо признание на свидетел хвърля съмнения върху зверското убийство на младо момиче.60 мин.
Филми
10:55Военни престъпления: Лос Анджелис - След като инженер, който разработва нов разрушител за самонасочващи се ракети е убит, Калън и Сам влизат под прикритие, за да проследят неговия колега на борда на самолет до Токио, който ще се опита да продаде класифици55 мин.
Филми
11:50Военни престъпления: Лос Анджелис - Екипът разследва подизпълнителката на Министерството на отбраната, Ребека Лармонт, наета да проектира оръжие за ядрена атака, след като отчужденият ? съпруг Виктор Лармонт съобщава, че има доказателства, че тя продава т55 мин.
Филми
12:45Шекспир и Хатауей: Частни детективи - Когато Франк и Лу се заемат да помогнат на собственици на земя, заплашени от изгонване, наяве излизат дълго пазени тайни.60 мин.
Филми
13:45Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората, стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван1 ч. 10 мин.
Филми
14:55Тандем - Командир Леа Солер току-що е поела ръководството на Отдела за разследвания в полицията на Монпелие, което автоматично означава, че ще ? се наложи да работи с дивия и гениален неин нов колега Пол Маршал, който е абсолютно неконтролируем.1 ч. 5 мин.
Филми
16:00Магистрален патрул - В епизода ще видим как луксозните вечери на двама пияни шофьори приключват и пренасяне на опасен товар, принадлежащ на последователи на Гай Фокс.30 мин.
Филми
16:30Военни престъпления - В отмъщение на убийствата на Ели Дейвид и Джаки Ванс, екипът усилено издирва Боднар въпреки нарежданията на отдел Вътрешна сигурност да се откажат от случая.55 мин.
Филми
17:25От местопрестъплението - Грисъм и екипът му са избрани за риалити шоу, докато разследват пускането на няколко места на димни бомби, симулиращи пожар, за да позволят на престъпника да извърши необезпокояван престъпленията си.55 мин.
Филми
18:20От местопрестъплението - По време на важен процес за убийство екипът е изненадан неподготвен, когато шокиращо признание на свидетел хвърля съмнения върху зверското убийство на младо момиче.55 мин.
Филми
19:15Военни престъпления: Лос Анджелис - След като награденият с много отличия капитан от Военноморските сили, Чарлз Лангстън, отвлича администратора по въпросите на ветераните, който е източвал средства, екипът трябва да работи с бившите колеги на Хети от вой55 мин.
Филми
20:10Военни престъпления: Лос Анджелис - Разследване на обир на злато кара екипа да работи с бившите колеги на Хети от войната във Виетнам - пенсионираният адмирал Ейджей Чегуидин, адмирал Стърлинг Бриджес и капитанът в пенсия Чарлз Лангстън.55 мин.
Филми
21:05Алекса Кроу - Алекса влиза в директен сблъсък с ясновидец, който твърди, че общува с духа на жертва на убийство.55 мин.
Филми
22:00Клуб Оцелели - Докато Зоуи и Дан разследват убийството на хищник, Стивън се намесва с доказателство, за да докаже способностите си на детектив с ужасяващи последствия.60 мин.
Филми
23:00Военни престъпления - В отмъщение на убийствата на Ели Дейвид и Джаки Ванс, екипът усилено издирва Боднар въпреки нарежданията на отдел Вътрешна сигурност да се откажат от случая.55 мин.
Филми
23:55Престъпни намерения - Отрядът за поведенчески анализ разследва поредица от убийства във Вашингтон, при които в устите на жертвите са намерени криптирани съобщения.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg