ТВ програма FOX Crime - Вторник, 26.03.2019

00:50Частни детективи - втори сезон - Шейд и Анджи са ангажирани от военните да разследват военен кадет, обявен за безследно изчезнал. Разследването им взема неочакван обрат, когато се разбира, че изчезналият войник и двама негови приятели са пазели мрачна и о60 мин.
Филми
01:50Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок Холмс работи по случай, в който е замесен богат филантроп, убеден, че неизлечимата му болест е причинена умишлено. - - драма45 мин.
Филми
02:35Елементарно, Уотсън - първи сезон - Джоан поема първия си самостоятелен случай. Той се отнася до изчезването на жена, оставила сърцераздирателно видеосъобщение на съпруга си, в което споменава за убийство в метрото. - - драма45 мин.
Филми
03:20Интернет съсипа живота ми - първи сезон - Звезда в популярно видео се сдобива със слава, но на ужасна цена, а начинаещ писател получава смъртни заплахи заради направена от него снимка.25 мин.
Филми
03:45Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда45 мин.
Филми
04:30Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е45 мин.
Филми
05:15Съдия-следовател - първи сезон - Джудит и Мик са въодушевени от латиноамериканския фестивал, организиран от Паула Баранко и нейния съпруг Йордан. Междувременно Изабела Мартинез пада убита измежду публиката, а Джейн идентифицира жертвата като танцьорка по 45 мин.
Филми
06:00Лас Вегас - четвърти сезон - Мафиот купува скъп сватбен пакет, но възникват трудности заради проблем между Ед и Уейн Нютън. Разследват трудно кражба на диаманти. Дани и Делинда имат проблеми. - - драма50 мин.
Филми
06:50Интернет съсипа живота ми - първи сезон - Звезда в популярно видео се сдобива със слава, но на ужасна цена, а начинаещ писател получава смъртни заплахи заради направена от него снимка.30 мин.
Филми
07:20Частни детективи - втори сезон - Шейд и Анджи са ангажирани от военните да разследват военен кадет, обявен за безследно изчезнал. Разследването им взема неочакван обрат, когато се разбира, че изчезналият войник и двама негови приятели са пазели мрачна и о55 мин.
Филми
08:15Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е1 ч. 15 мин.
Филми
09:30Съдия-следовател - първи сезон - Джудит и Мик са въодушевени от латиноамериканския фестивал, организиран от Паула Баранко и нейния съпруг Йордан. Междувременно Изабела Мартинез пада убита измежду публиката, а Джейн идентифицира жертвата като танцьорка по 60 мин.
Филми
10:30Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок Холмс работи по случай, в който е замесен богат филантроп, убеден, че неизлечимата му болест е причинена умишлено. - - драма50 мин.
Филми
11:20Елементарно, Уотсън - първи сезон - Джоан поема първия си самостоятелен случай. Той се отнася до изчезването на жена, оставила сърцераздирателно видеосъобщение на съпруга си, в което споменава за убийство в метрото. - - драма55 мин.
Филми
12:15Лас Вегас - четвърти сезон - Ед продава на търг рядко вино от избата на Монтесито, но Майк открива, че не е оригинално. Пенсионери от турнир по судоку затрудняват Сам. Дани ревнува от нова играчка. - - драма55 мин.
Филми
13:10Лас Вегас - четвърти сезон - Бивша служителка на Ед идва за първата си годишнина. Ед се усъмнява в съпруга и нарежда да го следят. Мери и Сам спорят кои гости са по-важни. - - драма60 мин.
Филми
14:10Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда60 мин.
Филми
15:10Престъпни намерения - четиринадесети сезон - Разследващите се отправят към Портланд, Орегон, за да поемат случай на хладнокръвно отвличане, което може да е свързано с убийството на двойка в техния дом седмица по-рано. - - драма60 мин.
Филми
16:10Полицаите от Чикаго - пети сезон - Поредица обири на къщи водят до неочакван заподозрян, а Войт се изправя срещу ключов свидетел по делото Бингъм. - - екшън55 мин.
Филми
17:05Елементарно, Уотсън - първи сезон - Джоан и Шерлок се опитват да предотвратят обир на един от най-големите трезори в страната по време на голям ураган. - - драма60 мин.
Филми
18:05Елементарно, Уотсън - първи сезон - Шерлок и Джоан преследват съучастник в убийството на изнудвач, шантажиращ семействата на жертви на изнасилване. Междувременно Шерлок отказва да празнува една година трезвеност. - - драма50 мин.
Филми
18:55Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е1 ч. 5 мин.
Филми
20:00Съдия-следовател - втори сезон - Страхът на Джейн от височини е поставен на изпитание, когато тя и Дейви разследват скайдайвинг инцидент, при който става ясно, че някой е компрометирал парашута на жертвата.60 мин.
Филми
21:00Частни детективи - втори сезон - Шейд е нает от боксьор, за да докаже, че е участвал в уговорен мач. За голяма неговата изненада, мениджърът на другия боксьор се оказва бившия шеф на Шейд, който в миналото е откраднал всичките му пари. В това време Анджи 60 мин.
Филми
22:00Кралицата на кокаина - Филмът проследява истинската история на наркобарона Гриселда Бланко, който е един от доайените на търговията с кокаин в Маями. - - драма2 ч.
Филми

Програма на FOX Crime за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg