ТВ програма FOX Crime - Сряда, 29.05.2019

00:50Ризоли и Айлс: Криминални досиета - трети сезон Прочут млад автор на мемоари е открит мъртъв след привидно самоубийство, но Джейн и Маура скоро откриват, че това не е цялата история. Междувременно Фрост се вманиачава по стар случай, а Джейн открива, че Ан60 мин.
Филми
01:50Елементарно, Уотсън - пети сезон Мъж взема заложници, включително и Джоан, и заплашва да ги убие, ако Холмс не открие кой е виновен за смъртта на сина му. Шерлок има 16 часа да открие извършителя преди престъплението да изтече по давност.45 мин.
Филми
02:35Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън разследват убийството на бивш професионален играч в електронните спортове, който загива, след като е нападнат по време на видео стрийм. Междувременно Шинуел иска съвет от Джоан, след като дъщеря му иска да с50 мин.
Филми
03:25Престъпни намерения - четиринадесети сезон Роси започва да се съмнява в своите действия, след като едва не загива при срещата си със сериен убиец, който успява да надхитри екипа.45 мин.
Филми
04:10Убийства в Рая - четвърти сезон Екипът се запознава с щурия свят на рокендрола, когато певецът на една група е убит в Сент Мари. Ще може ли следовател Гудман да овладее непокорните заподозрени достатъчно дълго, за да разреши случая?60 мин.
Филми
05:10Глейдс - първи сезон Лонгуорт е извикан в хотел, за да разследва мистериозната смърт на красиво младо момиче. Оказва се, че то е имало връзка с виден сенатор от Флорида.50 мин.
Филми
06:00Ченгетата от Пицофалконе - втори сезон Те са започнали от нулата в полицейския участък Пицофалко в Неапол и са уличили колегите си в корупция, а сега разследват убийство на важна персона, което е изопнало нервите на целия град.2 ч.
Филми
08:00Убийства в Рая - четвърти сезон Екипът се запознава с щурия свят на рокендрола, когато певецът на една група е убит в Сент Мари. Ще може ли следовател Гудман да овладее непокорните заподозрени достатъчно дълго, за да разреши случая?1 ч. 15 мин.
Филми
09:15Глейдс - първи сезон Лонгуорт е извикан в хотел, за да разследва мистериозната смърт на красиво младо момиче. Оказва се, че то е имало връзка с виден сенатор от Флорида.60 мин.
Филми
10:15Елементарно, Уотсън - пети сезон Мъж взема заложници, включително и Джоан, и заплашва да ги убие, ако Холмс не открие кой е виновен за смъртта на сина му. Шерлок има 16 часа да открие извършителя преди престъплението да изтече по давност.50 мин.
Филми
11:05Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън разследват убийството на бивш професионален играч в електронните спортове, който загива, след като е нападнат по време на видео стрийм. Междувременно Шинуел иска съвет от Джоан, след като дъщеря му иска да с55 мин.
Филми
12:00Ченгетата от Пицофалконе - втори сезон Те са започнали от нулата в полицейския участък Пицофалко в Неапол и са уличили колегите си в корупция, а сега разследват убийство на важна персона, което е изопнало нервите на целия град.2 ч. 10 мин.
Филми
14:10Престъпни намерения - четиринадесети сезон Роси започва да се съмнява в своите действия, след като едва не загива при срещата си със сериен убиец, който успява да надхитри екипа.55 мин.
Филми
15:05Гранчестър - четвърти сезон Годината е 1956-а, Аманда отдавна я няма, а животът на Сидни се върти около църковните задължения, нескончаемите съвещания с енорийския съвет и редките моменти на въодушевление, породени от факта, че може да помогне на своя при60 мин.
Филми
16:05Военни престъпления: Лос Анджелис - пети сезон Докато разследват случай на отвличане на мъж, твърдящ, че е бащата на Калън, екипът се оказва изложен на сериозен риск.55 мин.
Филми
17:00Елементарно, Уотсън - пети сезон Бившето протеже на Холмс, Кити Уинтър, се завръща в Ню Йорк след три години отсъствие, за да го предупреди, че двамата са мишена за опасен убиец, който елиминира всички замесени в случай, по който двамата са работили в Лон55 мин.
Филми
17:55Елементарно, Уотсън - пети сезон Джоан и Кити се опитват да докажат, че поредица от убийства, свързани със стар случай на Шерлок са свързани с международна правителствена конспирация, ръководена от разузнавателна агенция в САЩ.55 мин.
Филми
18:50Убийства в Рая - четвърти сезон Сент Мари празнува достигането до финалите на Междуостровния волейболен шампионат, а следовател Гудман и екипът му трябва да разрешат убийството на волейболистка, докато комисар Селуин се сблъсква със стар враг.1 ч. 15 мин.
Филми
20:05Глейдс - първи сезон Млада двойка внезапно прекъсва играта си на голф, след като намира труп на игрището. Дъг, жертвата, е дългогодишен приятел на професионалния голф играч Скот Уинтърс.60 мин.
Филми
21:05Ризоли и Айлс: Криминални досиета - трети сезон Виртуалният свят се сблъсква с реалния в убийството на пивовар, а Джейн и екипът вземат под крилото си онеправдан тийнейджър, което за малко да завърши катастрофално. Междувременно Анджела се опитва да започ55 мин.
Филми
22:00Бул - трети сезон Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти.60 мин.
Филми
23:00Военни престъпления: Лос Анджелис - пети сезон Когато приятелката на бивш морски офицер е отвлечена срещу искане на разузнавателна информация, към екипа се присъединява анализаторът Нел Джоунс. Междувременно Дерек, без да знае, нарушава едно от правилата 55 мин.
Филми
23:55Престъпни намерения - четиринадесети сезон Екипът води разследването за поредица от убийства, които са извършени в предполагаемо обитавани от духове къщи в Луистън, Мейн.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg