ТВ програма FOX Crime - Вторник, 28.01.2020

00:50Ризоли и Айлс: Криминални досиета - четвърти сезон - Съветник в мними дела умира трагично по време на състезание, докато повишеният интерес на Анджела към продажбата на кексчета притеснява Джейн, че зад това може би се крият финансови проблеми, а Томи нае60 мин.
Филми
01:50Глейдс - трети сезон - Джим е принуден да работи с бившия си партньор, осъден за убийство, когато е убита жена, явила се да оневини осъден на смърт.50 мин.
Филми
02:40Глейдс - трети сезон - Докато разследват убийство, Лонгуърт и Дженифър се сблъскват със странната противоправителствена група Суверенни граждани50 мин.
Филми
03:30Частни детективи - Шейд и Анджи смятат, че работят по обикновен случай на изневяра, когато се озовават в открито море на борда на пиратски увеселителен кораб, където костюмите, съкровището и превръзките за очи са само параван за коварна измамна схема.45 мин.
Филми
04:15Убийства в Мидсъмър - осми сезон - Барнаби и Скот разследват смъртта на Декстър Локууд, намерен във фабриката на семейство Плъмър.1 ч. 45 мин.
Филми
06:00Шекспир и Хатауей: Частни детективи - Когато странни звуци посред нощ от покрива успяват да уплашат Дора Бентли, тя се обажда за помощ. Грубата хазяйка Пенелъпи Пайнкот не ? обръща внимание, но по-късно се обръща за помощ към Франк и Лу, за да разберат ко50 мин.
Филми
06:50Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората, стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван1 ч. 15 мин.
Филми
08:05Частни детективи - Шейд и Анджи смятат, че работят по обикновен случай на изневяра, когато се озовават в открито море на борда на пиратски увеселителен кораб, където костюмите, съкровището и превръзките за очи са само параван за коварна измамна схема.55 мин.
Филми
09:00Убийства в Мидсъмър - осми сезон - Барнаби и Скот разследват смъртта на Декстър Локууд, намерен във фабриката на семейство Плъмър.2 ч.
Филми
11:00Ризоли и Айлс: Криминални досиета - четвърти сезон - Съветник в мними дела умира трагично по време на състезание, докато повишеният интерес на Анджела към продажбата на кексчета притеснява Джейн, че зад това може би се крият финансови проблеми, а Томи нае55 мин.
Филми
11:55Шекспир и Хатауей: Частни детективи - Предприемачът Питър Куинтус живее спокоен и непретенциозен живот със съпругата си Ан. Една сутрин Питър е посетен от двама наемни убийци, които му съобщават, че ще живее само още 24 часа, защото има тайно прегрешение.1 ч. 5 мин.
Филми
13:00Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората, стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван1 ч. 10 мин.
Филми
14:10Частни детективи - Шейд и Анджи смятат, че работят по обикновен случай на изневяра, когато се озовават в открито море на борда на пиратски увеселителен кораб, където костюмите, съкровището и превръзките за очи са само параван за коварна измамна схема.60 мин.
Филми
15:10Роко Скиавоне - Със своя тежък характер и пристрастеност към канабиса Роко Скиавоне не е ченге за пример. Прехвърлен дисциплинарно в алпийско градче, той ненавижда студа и презира местното население. Необичайната му интуиция обаче му спечелва завидна репу1 ч. 5 мин.
Филми
16:15Военни престъпления: Лос Анджелис - Екипът получава нова следа в издирването на къртицата, когато двама мъже с униформи на заместник-шерифи са убити пред дома на Калън, а междувременно Нел посещава затворник, който укрива информация за изтичането на сведе55 мин.
Филми
17:10Глейдс - трети сезон - След убийството на съсобственика на луксозен медицински спа център Джим и Дженифър разследват всички останали членове.55 мин.
Филми
18:05Глейдс - трети сезон - Докато Лонгуърт и Дженифър разследват убийството на спечелил лотарията на малък остров, наяве излиза 12-годишна вражда между жертвата и единствения жител на острова.60 мин.
Филми
19:05Убийства в Мидсъмър - осми сезон - Когато пенсионираният учител по музика Артър Легът е открит пребит до смърт, Барнаби и Скот поемат разследването, разкривайки семейни вражди и любовни афери, за да стигнат накрая до истината.2 ч.
Филми
21:05Ризоли и Айлс: Криминални досиета - четвърти сезон - Екипът трябва да разреши насилствено убийство с противоречащи си улики, докато Маура трябва да реши дали да приеме у дома си наскоро освободения си под гаранция баща, а Джейн и Кейси са принудени да изб55 мин.
Филми
22:00Мистериите на доктор Блейк - Полицията разследва смъртта на д-р Хейзъл Махони, която изглежда, че се е самоубила в кабинета си в болницата. Д-р Блейк, обаче, се съмнява, че тя би отнела живота си, тъй като я познава добре, а и докладът от аутопсията потвъ60 мин.
Филми
23:00Военни престъпления: Лос Анджелис - Сам си партнира с Анна, а Калън - с Дийкс, докато екипът разследва изчезването на лейтенант от флота, който работи с Агенцията за национална сигурност по киберзаплахи от чужбина, а по-късно екипът посреща заедно празниц55 мин.
Филми
23:55Частни детективи - Когато отколешният враг на Анджи е прострелян, той симулира смъртта си и наема двамата детективи да разследват случая, но по-голямото предизвикателство за тях се оказва това, че те трябва да влязат и в ролята на негови бавачки.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg