ТВ програма FOX - Понеделник, 29.04.2019

00:50Дълбоката държава - първи сезон - Ровенето на Макс привлича вниманието на снайперист с фатални последствия, докато във Вашингтон Джоунс изпраща екип за откриване на доказателства за ядрена лаборатория в Иранската пустиня.1 ч. 5 мин.
Филми
01:55Високо напрежение - първи сезон - Брайън предлага да използва НЗТ, за да залови десетте най-търсени престъпници от ФБР за две седмици, за да може Наз да му даде в замяна собствен работен щаб в агенцията. В същото време, тайната работа на Брайън за ФБР го 45 мин.
Филми
02:40Агентите на ЩИТ - четвърти сезон - Агенти от световна секретна правоохранителна агенция разследват странни събития и хора с извънземни сили, докато същевременно се борят срещу престъпна организация на име ХИДРА.45 мин.
Филми
03:25Агентите на ЩИТ - четвърти сезон - Агенти от световна секретна правоохранителна агенция разследват странни събития и хора с извънземни сили, докато същевременно се борят срещу престъпна организация на име ХИДРА.45 мин.
Филми
04:10Семейство Симпсън - двадесет и втори сезон - Моу и Смитърс превръщат заведението на Моу в гей бара Мо. В това време директор Скинър излиза с новата заместничка на учителката по музика и използва Барт да урежда двойни срещи с него и малката ? дъщеря, за да25 мин.
Филми
04:35Аутсайдер - игрален филм - След инцидент в лабораторията на лудия учен д-р Саймън Барсинистър, обикновено куче, порода бийгъл, неочаквано се сдобива с немислими сили и способността да говори.1 ч. 25 мин.
Филми
06:00От Ел Ей до Вегас - първи сезон - Колин получава документи за развод, а капитан Дейв се опитва да го развесели с мъжка вечер в компанията на Алън, Артем и Бърнард. Същевременно Никол взима Рони на интересна двойна среща.25 мин.
Филми
06:25Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи20 мин.
Филми
06:45Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи20 мин.
Филми
07:05Касъл - втори сезон - Касъл и Бекет разследват привидно убийство на разузнавач. Бекет продължава връзката с Деминг, което застрашава връзката й с Касъл. Това ги принуждава да приемат чувствата си.55 мин.
Филми
08:00Касъл - трети сезон - Когато Бекет и екипът ? нахлуват в апартамент, преследвайки убиец, последното нещо, което очакват да видят, е Касъл, държащ пистолет над мъртвото тяло на жена. Бекет е принудена да го арестува, въпреки настояването на Касъл, че е нев55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - първи сезон - Рийс се възстановява от нараняванията си и Финч му дава номера на надзорник на жилищна сграда. През това време ЦРУ следи Картър с надеждата чрез нея да намерят Рийс.55 мин.
Филми
09:50Семеен пъзел - втори сезон - Колийн се обръща за помощ към Тим заради срамно неразположение, Дъги убеждава Джоан да ? помогне да купят подарък за сватбата на Мат и Колийн, а Хедър започва да ревнува, когато приятелките ? искат да включат Джен в тяхната гр25 мин.
Филми
10:15Семеен пъзел - втори сезон - Грег и Джен взимат Ларк на първото им общо пътуване със самолет, но техните родителски умения са засенчени от друга двойка и тяхното бебе. В това време Джоан и Джон се опитват да вкарат нелегално кучето си на борда.30 мин.
Филми
10:45Черният списък - първи сезон - След катастрофата на самолет, пренасящ мистериозен затворник, целият град е блокиран в издирване на бегълците. В същото време Ред е задържан, но Лиз успява да го освободи, защото само той може да им помогне да заловят всички55 мин.
Филми
11:40Макгайвър - трети сезон - Когато Джак очевидно се превръща в отцепник, Надзорът се свързва с Мак, който живее в Нигерия, за да го помоли да се върне обратно и да спаси своя приятел.55 мин.
Филми
12:35Империя - пети сезон - Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.50 мин.
Филми
13:25Хавай 5-0 - шести сезон - Докато Макгарет и Дани посещават ритрийт за двойки, за да разрешат проблемите помежду си, опасното минало на Камекона започва буквално да го преследва.60 мин.
Филми
14:25От местопрестъплението: Маями - Хорейшио разследва стрелба в спешно отделение, свързана с улична банда. Един от дежурните санитари е станал свидетел на убийството на своя приятел.55 мин.
Филми
15:20Касъл - трети сезон - Когато известен медиум е убит, Бекет и Касъл издирват убиеца и в същото време спорят дали наистина тя е имала свръхестествени способности. Междувременно се получава писмо от жертвата, в което тя е предсказала деня, когато ще бъде уби55 мин.
Филми
16:15Касъл - трети сезон - Кодиран документ е намерен скрит от престъпник пуснат под гаранция и убит, което кара Касъл да развихри въображението си. Бекет не се поддава на въображението и насочва разследването към престъпниците, които са били част от обкръжени55 мин.
Филми
17:10Под наблюдение - първи сезон - Рийс и Финч получават номера на млада жена, която съди щата от името на затворници, и откриват, че някой желае смъртта ?. През това време Финч е със сина на свой стар приятел, а Картър помага на Рийс за първи път.55 мин.
Филми
18:05Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи25 мин.
Филми
18:30Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи30 мин.
Филми
19:00Семеен пъзел - втори сезон - Колийн и Мат изпускат всички възможни полети до Мексико за своята сватба и започват да се чудят дали изобщо някога ще се оженят.30 мин.
Филми
19:30Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях.30 мин.
Филми
20:00Черният списък - втори сезон - Сблъсъкът между Ред и Берлин продължава, а Ред е принуден да се изправи срещу нова заплаха - Лорд Балтимор. Междувременно важен човек от миналото на Ред се появява отново, докато Лиз се опитва да продължи напред с живота си.60 мин.
Филми
21:00Макгайвър - трети сезон - Джак получава съобщение за помощ от свой стар приятел от специалните части, който погрешно е обвинен в тероризъм в чужда държава. Макгайвър и Джак събират стария екип на Джак и организират неофициална спасителна мисия.60 мин.
Филми
22:00Шпионски игри - игрален филм - Точно преди пенсионирането си агентът на ЦРУ Нейтън Мюър се опитва да спаси агент Том Бишъп от китайски затвор в разрез с политиките на ЦРУ.2 ч. 25 мин.
Филми

Програма на FOX за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg