ТВ програма FOX - Петък, 28.06.2019

00:50Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Фландърс изпитва ревност, когато родителите му започват да предпочитат компанията на Хоумър, и удря Хоумър в окото, а после с чувство на непоносима вина се опитва да се помири с него.25 мин.
Филми
01:15Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Барт е обвинен несправедливо в устройване на шега на Великден, свързана с училищния оркестър и развалени яйца, натъпкани в духовите инструменти, а Лиса се изявява като съдебен защитник на своя брат.30 мин.
Филми
01:45Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.45 мин.
Филми
02:30Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.50 мин.
Филми
03:20Живите мъртви - шести сезон Каръл и Дарил напускат лагера, водени от различни мотиви. Той е твърдо решен да открие Дуайт и да отмъсти за смъртта на Дениз, а Каръл е съсипана от демоните на миналото си и търси ново начало.45 мин.
Филми
04:05Ловец на мисли - пети сезон Тоби и екипът разследват отравянето в ефир на участник в готварско шоу. Със специалното участие на съдиите от Мастър Шеф Алвин Леунг и Клаудио Априле.45 мин.
Филми
04:50Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Барт е обвинен несправедливо в устройване на шега на Великден, свързана с училищния оркестър и развалени яйца, натъпкани в духовите инструменти, а Лиса се изявява като съдебен защитник на своя брат.25 мин.
Филми
05:15Под наблюдение - трети сезон Когато Симънс убива един от екипа, започва хайка по залавянето му и Финч се опитва да попречи на Рийс да го убие на място, но скоро открива, че и други искат смъртта на корумпираното ченге.45 мин.
Филми
06:00Мелачката - първи сезон Екипът на новия спиноф Мелачката: Ню Орлиънс канят Дийн да заснеме сцена, с която да се даде завършек на любимия му герой - Мич Грайндер.25 мин.
Филми
06:25Последният мъж на света - първи сезон Сериал за всичко, с което се сблъскват американските семейства в днешни дни, показан от мъжка гледна точка. Майк е заобиколен от сили, които се противопоставят на неговите идеали за почти всичко, в което вярва.20 мин.
Филми
06:45Последният мъж на света - първи сезон Сериал за всичко, с което се сблъскват американските семейства в днешни дни, показан от мъжка гледна точка. Майк е заобиколен от сили, които се противопоставят на неговите идеали за почти всичко, в което вярва.25 мин.
Филми
07:10Макгайвър - първи сезон Разполагайки само с длето и кибрит, Макгайвър и екипът му трябва да защитят американското посолство в Латвия от екстремисти, които искат да отвлекат посланика. Междувременно Бозър е изправен пред избор, след като знае истинската са50 мин.
Филми
08:00Скорпион - първи сезон Екип Скорпион трябва да защити бившата съпруга на Кейб, която е открила доказателства за подмолна игра, довела до смъртта на виден конгресмен.55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - трети сезон Когато Симънс убива един от екипа, започва хайка по залавянето му и Финч се опитва да попречи на Рийс да го убие на място, но скоро открива, че и други искат смъртта на корумпираното ченге.55 мин.
Филми
09:50Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Фландърс изпитва ревност, когато родителите му започват да предпочитат компанията на Хоумър, и удря Хоумър в окото, а после с чувство на непоносима вина се опитва да се помири с него.25 мин.
Филми
10:15Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Барт е обвинен несправедливо в устройване на шега на Великден, свързана с училищния оркестър и развалени яйца, натъпкани в духовите инструменти, а Лиса се изявява като съдебен защитник на своя брат.30 мин.
Филми
10:45Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.55 мин.
Филми
11:40Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.55 мин.
Филми
12:35Ловец на мисли - пети сезон Неуспешен фокус завършва с убийството на финансов гуру. По време на разследването Бекер следи Тоби отблизо и заплашва да разкрие тайната му.55 мин.
Филми
13:30911 - първи сезон Екипите за спешна помощ се справят с бедствие в шоколадена фабрика и взрив на пощенска пратка. В това време Еди получава изненадващи новини от Шанън, а Мади обмисля бъдещето си в кол центъра за спешни повиквания.55 мин.
Филми
14:25От местопрестъплението: Маями - осми сезон Открит е отрязан крак в Евърглейдс, принадлежащ на момиче, което е изчезнало в Лас Вегас преди седмица. Хорейшио Кейн се обажда на д-р Рей Ленгстън, за да дойде от Лас Вегас до Маями.55 мин.
Филми
15:20Макгайвър - първи сезон Мак и екипът му потеглят на мисия в родния град на Мак и Бозър, но никой няма време за детски спомени, защото те трябва да намерят съученик на Мак от основното училище. Мак трябва само с клещи и кабел да спаси приятеля си, който е 55 мин.
Филми
16:15Скорпион - първи сезон Военен самолет е свален над Босна и екипът трябва да предотврати попадането на секретна технология във вражески ръце. Междувременно сестрата на Уолтър си взема почивка от лечението и прекарва времето си в гаража при Силвестър.55 мин.
Филми
17:10Под наблюдение - трети сезон Сам и Финч поемат нов номер - мъж, който умира от мозъчен тумор. Поглед към миналото показва как младият Финч се запалва по компютрите.55 мин.
Филми
18:05Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Фландърс изпитва ревност, когато родителите му започват да предпочитат компанията на Хоумър, и удря Хоумър в окото, а после с чувство на непоносима вина се опитва да се помири с него.30 мин.
Филми
18:35Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Барт е обвинен несправедливо в устройване на шега на Великден, свързана с училищния оркестър и развалени яйца, натъпкани в духовите инструменти, а Лиса се изявява като съдебен защитник на своя брат.25 мин.
Филми
19:00Последният мъж на света - първи сезон Сериал за всичко, с което се сблъскват американските семейства в днешни дни, показан от мъжка гледна точка. Майк е заобиколен от сили, които се противопоставят на неговите идеали за почти всичко, в което вярва.30 мин.
Филми
19:30Последният мъж на света - първи сезон Сериал за всичко, с което се сблъскват американските семейства в днешни дни, показан от мъжка гледна точка. Майк е заобиколен от сили, които се противопоставят на неговите идеали за почти всичко, в което вярва.30 мин.
Филми
20:00Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.60 мин.
Филми
21:00Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.60 мин.
Филми
22:00Лий Даниелс: Стар - трети сезон Карлота и Гравити организират трибют на музикални легенди като част от кампанията си за наградите на АСА.55 мин.
Филми
22:55911 - първи сезон Екипът се отзовава на обаждане на каскадьор, озовал се в сложна ситуация, както и на избягал от вкъщи, популярен в социалните медии тийнеджър, докато целият град е в повишена степен на тревога след избухването на две пощенски бомби.55 мин.
Филми
23:50От местопрестъплението: Маями - осми сезон Смъртоносни медузи са използвани като оръжие в убийство, докато мистериозна жена от миналото на Джеси се завръща.60 мин.
Филми

Програма на FOX за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg