ТВ програма FOX - Неделя, 28.04.2019

00:50Дълбоката държава - първи сезон - Макс се завръща при семейството си, но опасността не е отминала и той заминава за Лондон, където най-сетне се добира до Уайт.1 ч. 5 мин.
Филми
01:55Високо напрежение - първи сезон - Наз е задържана поради подозрения, че финансира терористична организация и Брайън и Ребека се опитват да я оневинят, което ги отвежда до дъщерята на Наз - Ава. Тя разкрива семейна тайна, която Наз пази от ФБР.45 мин.
Филми
02:40Агентите на ЩИТ - четвърти сезон - Агенти от световна секретна правоохранителна агенция разследват странни събития и хора с извънземни сили, докато същевременно се борят срещу престъпна организация на име ХИДРА.45 мин.
Филми
03:25Агентите на ЩИТ - четвърти сезон - Агенти от световна секретна правоохранителна агенция разследват странни събития и хора с извънземни сили, докато същевременно се борят срещу престъпна организация на име ХИДРА.45 мин.
Филми
04:10Семейство Симпсън - двадесет и втори сезон - На училищно състезание по народна топка между четвъртите и петите класове възниква свада, която прераства в хаос. Барт и един от петокласниците откриват, че имат еднакъв белег на ръцете си и че са били приятели25 мин.
Филми
04:35Кости - първи сезон - Буут моли Бренън да открие и идентифицира останките на 6-годишния Чарли, изчезнал от местен парк.40 мин.
Филми
05:15Кости - първи сезон - Бренън и Анджела попадат в меле в дискотека и Бренън хвърля човек към стената. В стената се отваря дупка, където се крие мумифициран труп и запас от метамфетамини.45 мин.
Филми
06:00Касъл - втори сезон - Касъл и Бекет разследват убийството на Уил Медина - помощник-уредник на Природонаучния музей. Персоналът на музея смята, че смъртта му е свързана с проклятието на древните маянски гробници.45 мин.
Филми
06:45Касъл - втори сезон - Касъл участва в късно шоу, за да представи книгата си и в паузата водещият Боби Ман му прошепва: Искат смъртта ми. На следващия ден той е открит мъртъв и Касъл убеждава Бекет, че се касае за убийство.50 мин.
Филми
07:35Касъл - втори сезон - Касъл и Бекет научават, че Еспозито познава убиеца на заподозрения в разследване за убийство на крадец, а сближаването на зачисления към екипа инспектор Том Деминг от отдел Грабежи с Бекет пречи на сътрудничеството й с Касъл.60 мин.
Филми
08:35Аутсайдер - игрален филм - След инцидент в лабораторията на лудия учен д-р Саймън Барсинистър, обикновено куче, порода бийгъл, неочаквано се сдобива с немислими сили и способността да говори.1 ч. 40 мин.
Филми
10:15Хавай 5-0 - шести сезон - Братът на обещаващ местен боксьор е убит, а основен заподозрян е Девън Хайнс, който е настоящият боксов шампион.55 мин.
Филми
11:10Хавай 5-0 - шести сезон - Докато Макгарет и Дани посещават ритрийт за двойки, за да разрешат проблемите помежду си, опасното минало на Камекона започва буквално да го преследва.55 мин.
Филми
12:05От местопрестъплението: Маями - Екипът прави шокиращо откритие за жертва на убийство, а през това време Хорейшио се опитва да спаси сина си от неуравновесеното поведение на Джулия.55 мин.
Филми
13:00От местопрестъплението: Маями - Убита е стюардеса и екипът разкрива всички мръсни тайни на пътуването със самолет.55 мин.
Филми
13:55Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи30 мин.
Филми
14:25Кинг Конг - игрален филм - Ню Йорк, 1933 г. Крайно амбициозен кино продуцент увещава екипа си и екипажа на наетия от него кораб да отпътуват за загадъчен остров, където гигантски примат е запленен от изпълнителката на главната роля Ан Дароу.3 ч. 40 мин.
Филми
18:05Семейство Симпсън - двадесет и втори сезон - На училищно състезание по народна топка между четвъртите и петите класове възниква свада, която прераства в хаос. Барт и един от петокласниците откриват, че имат еднакъв белег на ръцете си и че са били приятели30 мин.
Филми
18:35Дълбоката държава - първи сезон - Ровенето на Макс привлича вниманието на снайперист с фатални последствия, докато във Вашингтон Джоунс изпраща екип за откриване на доказателства за ядрена лаборатория в Иранската пустиня.1 ч. 5 мин.
Филми
19:40Голо оръжие 2 1 ч. 50 мин.
Филми
21:30Семейство Симпсън - двадесет и втори сезон - Моу и Смитърс превръщат заведението на Моу в гей бара Мо. В това време директор Скинър излиза с новата заместничка на учителката по музика и използва Барт да урежда двойни срещи с него и малката ? дъщеря, за да30 мин.
Филми
22:00911 - първи сезон - Телевизионната драма 911 проследява на висока скорост живота и кариерата на служителите на реда, които първи се отзовават на бедствия, аварии и произшествия - полицаи, парамедици, пожарникари. Всички те рискуват живота си, за да спасяв55 мин.
Филми
22:55Необикновените - първи сезон - Сериалът Необикновените разказва историята на обикновено семейство от предградията, чийто живот се преобръща, след като научават, че децата им притежават мутантски способности.60 мин.
Филми
23:55Империя - пети сезон - Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.55 мин.
Филми

Програма на FOX за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg