ТВ програма FOX - Понеделник, 17.12.2018

00:25Кроманьонецът - игрален филм Двама ученици и аутсайдери в училище откриват замръзнал пещерен човек в задния си двор и решават да го размразят. Учениците започват да му показват тънкостите на съвременния живот, докато той ги кара да се наслаждават на живот1 ч. 55 мин.
Филми
02:20Изгнаник - първи сезон Събитията от първия случай на Кайл го карат да се усъмни в историята на семейството си.60 мин.
Филми
03:20Изгнаник - първи сезон Кайл и Андерсън се сблъскват с необичайно обладаване.60 мин.
Филми
04:20Теория за Големия взрив - втори сезон Пени и Ленърд се надпреварват кой пръв ще превъзмогне раздялата им. Когато той я вижда с нов красавец, влиза в утешаваща връзка със смъртния враг на Шелдън - Лесли Уинкъл.25 мин.
Филми
04:45Теория за Големия взрив - втори сезон Шелдън посвещава Пени в света на онлайн игрите и скоро осъзнава, че е създал чудовище, чиято нова мания отприщва вълна на разруха в живота му.25 мин.
Филми
05:10Теория за Големия взрив - втори сезон Егото на Радж застрашава всичките му приятелства, когато той развива висока самомнителност. Той се прочува със статия в списание и прави катастрофален опит да съблазни любимата на Ленърд, Пени.25 мин.
Филми
05:35Теория за Големия взрив - втори сезон Ленърд и приятелите му провеждат интервенция, за да накарат Шелдън да се изправи срещу ужасния си страх от гмуркането.25 мин.
Филми
06:00Мелачката - първи сезон Докато Дийн е готов да се откаже от безнадеждното търсене на любов, той среща своята стара любов Гейл, която възстановява вярата му в романтиката.25 мин.
Филми
06:25Модерно семейство - трети сезон Мич и Кам са готови да осиновят още едно бебе, но Лили се чувства добре като единствено дете.25 мин.
Филми
06:50Модерно семейство - трети сезон Кам обявява, че минава на диета със сокове. Мичъл знае, че той ще трябва да понася постоянния гняв на Кам заради глада и решава да избегне конфликтите, като се присъедини към диетата му.20 мин.
Филми
07:10От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.50 мин.
Филми
08:00От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
08:55Агентите на ЩИТ - четвърти сезон Дейзи се озовава с неочакван партньор, докато Айда се подготвя да задейства финалния си план.55 мин.
Филми
09:50Касъл - четвърти сезон Бандити, преоблечени като класически телевизионни лекари, взимат заложници, измежду които са Касъл и Марта.55 мин.
Филми
10:45Касъл - четвърти сезон Собственик на казино в Атлантик Сити е убит в изоставен склад, а разследващите намират важни улики по случая в два града - Ню Йорк и Атлантик Сити.55 мин.
Филми
11:40Черният списък - първи сезон Докато Ред привлича различни активисти в своето търсене на къртицата, Лиз преследва побъркан учен, който е помогнал на десетки престъпници да инсценират смъртта си със свои генетични двойници.55 мин.
Филми
12:35Империя - пети сезон Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.55 мин.
Филми
13:30Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.55 мин.
Филми
14:25Под наблюдение - четвърти сезон Рийс се обръща за помощ към Финч заради новия им номер от машината - надарен студент по математика, който се опитва да спечели странна градска игра със скрит мотив. Междувременно Сам се отдава на втората си работа - уличнит55 мин.
Филми
15:20От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
16:15От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
17:10Агентите на ЩИТ - четвърти сезон Дейзи и Симънс се надпреварват с времето, за да извадят екипа от Рамката, но не всички са готови да тръгнат.55 мин.
Филми
18:05Модерно семейство - трети сезон Джей е твърдо решен да помогне на Мани да продаде достатъчно опаковъчна хартия за благотворителната инициатива в училището му. А Клер събира подписка за поставянето на светофар на натоварено кръстовище.30 мин.
Филми
18:35Модерно семейство - трети сезон Джей е изнервен заради проблеми в работата, а Мани е претоварен с домашни. Глория иска да помогне, но изглежда никой не иска помощта й.25 мин.
Филми
19:00Касъл - четвърти сезон Екипът е изправен пред най-трудния си случай досега, когато снайперист започва методично да избива невинни хора в Ню Йорк привидно без никакъв мотив.60 мин.
Филми
20:00Касъл - четвърти сезон Касъл и Бекет изчезват безследно, което кара останалите детективи да започнат издирване. В това време двамата се събуждат в легло в заключена стая, закопчани с белезници един за друг, без да знаят как са попаднали там.60 мин.
Филми
21:00Черният списък - първи сезон По време на разследване Лиз разкрива шокираща и дълго време пазена тайна на агенция за осиновяване, докато Ред все още издирва къртицата във ФБР и стига до изненадващ заподозрян.60 мин.
Филми
22:00Прозрачно минало - игрален филм Съпругата на университетски изследовател започва да вярва, че езерото до дома им във Вермонт е обитавано от дух или тя просто губи разсъдъка си.2 ч. 50 мин.
Филми

Програма на FOX за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg