ТВ програма FOX - Събота, 27.04.2019

00:50Семеен пъзел - втори сезон - Колийн се обръща за помощ към Тим заради срамно неразположение, Дъги убеждава Джоан да ? помогне да купят подарък за сватбата на Мат и Колийн, а Хедър започва да ревнува, когато приятелките ? искат да включат Джен в тяхната гр25 мин.
Филми
01:15Семеен пъзел - втори сезон - Грег и Джен взимат Ларк на първото им общо пътуване със самолет, но техните родителски умения са засенчени от друга двойка и тяхното бебе. В това време Джоан и Джон се опитват да вкарат нелегално кучето си на борда.30 мин.
Филми
01:45Черният списък - първи сезон - След катастрофата на самолет, пренасящ мистериозен затворник, целият град е блокиран в издирване на бегълците. В същото време Ред е задържан, но Лиз успява да го освободи, защото само той може да им помогне да заловят всички45 мин.
Филми
02:30Демоните на Да Винчи - втори сезон - Леонардо използва гения си, за да възстанови реда във Флоренция, докато папа Сикст търси съюзници срещу тях. Нико се опитва да устои на изкушенията на Риарио.50 мин.
Филми
03:20Живите мъртви - четвърти сезон - Тайриис води група от оцелелите в затвора на търсене на запаси в местен колеж. Хършъл и д-р Събраманиън се опитват да овладеят вируса. Смъртните случаи при все повече хора от затвора повдигат въпроси и подозрения.45 мин.
Филми
04:05Ловец на мисли - пети сезон - Доказателство за съперничество между братя в убийството на богат плейбой разпалва любопитството на Тоби за неговото собствено липсващо семейство.45 мин.
Филми
04:50Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи25 мин.
Филми
05:15Под наблюдение - първи сезон - Рийс се възстановява от нараняванията си и Финч му дава номера на надзорник на жилищна сграда. През това време ЦРУ следи Картър с надеждата чрез нея да намерят Рийс.45 мин.
Филми
06:00Касъл - втори сезон - Полугола жена е открита в парка с белезници, покрита с карамел. Касъл и Бекет се потапят в подземния свят на сексуалната доминация, за да открият убиеца.45 мин.
Филми
06:45Касъл - втори сезон - Касъл и Бекет работят заедно с ФБР, за да заловят изобретателен сериен убиец, който копира методите на героинята на Касъл Ники Хийт.50 мин.
Филми
07:35Касъл - втори сезон - Във втората част от историята, започнала в Тик-так, апартаментът на Бекет е взривен, което доказва, че серийният убиец още е жив. Той предизвиква Касъл, Бекет и Шоу да го хванат.50 мин.
Филми
08:25Кости - първи сезон - Буут моли Бренън да открие и идентифицира останките на 6-годишния Чарли, изчезнал от местен парк.55 мин.
Филми
09:20Кости - първи сезон - Бренън и Анджела попадат в меле в дискотека и Бренън хвърля човек към стената. В стената се отваря дупка, където се крие мумифициран труп и запас от метамфетамини.55 мин.
Филми
10:15Хавай 5-0 - шести сезон - Отрядът е принуден да работи с очарователния измамник Ханк Уебър, за да открият убиецът на неговата партньорка, убита по време на мисия. Междувременно полицейският инспектор от Сан Франциско Аби Дън пристига в Оаху, за да работи 55 мин.
Филми
11:10Хавай 5-0 - шести сезон - Когато училищен преподавател е убит, Дани влиза под прикритие като заема мястото му.55 мин.
Филми
12:05От местопрестъплението: Маями - Хорейшио и екипът се изправят срещу адвокат, за когото се смята, че е замесен в прикриването на убийство.55 мин.
Филми
13:00От местопрестъплението: Маями - Пирати превземат луксозна яхта, а бъдещето на Делко като член на екипа е застрашено точно когато връзката му с Калей претърпява развитие.55 мин.
Филми
13:55Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи30 мин.
Филми
14:25Голо оръжие - игрален филм - Некомпетентният полицейски следовател Франк Дребин трябва да предотврати опит за убийство на кралица Елизабет Втора.1 ч. 50 мин.
Филми
16:15Семейство Симпсън - двадесет и втори сезон - След някои дребни провинения в началото на новата година, Хоумър получава глоба и е обвинен в корупция. Властите го осъждат на 10 години федерален затвор, които той може да избегне, ако работи под прикритие.30 мин.
Филми
16:45Кости - първи сезон - Буут моли Бренън да открие и идентифицира останките на 6-годишния Чарли, изчезнал от местен парк.55 мин.
Филми
17:40Кости - първи сезон - Бренън и Анджела попадат в меле в дискотека и Бренън хвърля човек към стената. В стената се отваря дупка, където се крие мумифициран труп и запас от метамфетамини.55 мин.
Филми
18:35Дълбоката държава - първи сезон - Макс се завръща при семейството си, но опасността не е отминала и той заминава за Лондон, където най-сетне се добира до Уайт.55 мин.
Филми
19:30Кинг Конг - игрален филм - Ню Йорк, 1933 г. Крайно амбициозен кино продуцент увещава екипа си и екипажа на наетия от него кораб да отпътуват за загадъчен остров, където гигантски примат е запленен от изпълнителката на главната роля Ан Дароу.3 ч. 30 мин.
Филми
23:00Орвил - втори сезон - Ед и екипът се отправят към родната планета на Айзък - Кейлон.55 мин.
Филми
23:55Врагът сред нас - Ерика Шепърд е брилянтна бивша агентка на ЦРУ, която сега е известна като един от най-големите предатели в новата американска история и която излежава доживотна присъда във федерален затвор на строг режим. Агент Уил Кийтън се обръща към 55 мин.
Филми

Програма на FOX за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg