ТВ програма FOX - Сряда, 26.06.2019

00:50Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон След като оцеляват от торнадо, Мардж и Хоумър търсят настойници на децата си в случай че се случи най-лошото. За целта те се обръщат към приятели и роднини, сред които е и полубратът на Хоумър Хърб Пауъл.25 мин.
Филми
01:15Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Сърцето на Барт отново изпитва познатия трепет, когато Мери Спъклър се завръща в Спрингфийлд. Той обаче не успява да ? обърне достатъчно внимание и това поражда напрежение между тях. Мардж от своя страна също 30 мин.
Филми
01:45Хавай 5-0 - втори сезон Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.45 мин.
Филми
02:30Хавай 5-0 - втори сезон Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.50 мин.
Филми
03:20Живите мъртви - шести сезон След като успешно превземат бункера на Спасителите, оцелелите от Александрия се сблъсква с нови проблеми, след като няколко души са отвлечени.45 мин.
Филми
04:05Ловец на мисли - пети сезон ОБР разследва кандидат за кмет за убийство, след като Бекер става безкрайно любопитен към дарбата на Тоби.45 мин.
Филми
04:50Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Сърцето на Барт отново изпитва познатия трепет, когато Мери Спъклър се завръща в Спрингфийлд. Той обаче не успява да ? обърне достатъчно внимание и това поражда напрежение между тях. Мардж от своя страна също 25 мин.
Филми
05:15Под наблюдение - трети сезон Машината дава на Финч трийсет и осем номера и той осъзнава, че някой планира да разпали война между ХР и техните съюзници от руската мафия. Междувременно Картър продължава разследването си на ХР и си припомня миналото с бившия45 мин.
Филми
06:00Мелачката - първи сезон Стюърд убеждава Дийн, че не може постоянно да използва екранния си образ, ако иска да бъде обикновен човек, но когато братята попадат в голяма беда, славата на Дийн е единственото нещо, което може да им помогне.25 мин.
Филми
06:25Последният мъж на света - първи сезон Сериал за всичко, с което се сблъскват американските семейства в днешни дни, показан от мъжка гледна точка. Майк е заобиколен от сили, които се противопоставят на неговите идеали за почти всичко, в което вярва.20 мин.
Филми
06:45Последният мъж на света - първи сезон Сериал за всичко, с което се сблъскват американските семейства в днешни дни, показан от мъжка гледна точка. Майк е заобиколен от сили, които се противопоставят на неговите идеали за почти всичко, в което вярва.25 мин.
Филми
07:10Макгайвър - първи сезон Макгайвър трябва да влезе под прикритие като затворник в строго охраняван затвор, за да изкара оттам известен наркобос и да го проследи до тайното убежище на картела. Той трябва да стори това само с помощта на батерии и сол.50 мин.
Филми
08:00Скорпион - първи сезон Когато безотговорният баща на Ралф се обажда в офиса, за да говори с Пейдж, това събужда познати спомени у всички и екипът се опитва да предпази Ралф, но междувременно получават задача да открият как е осъществено бягство от строго 55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - трети сезон Машината дава на Финч трийсет и осем номера и той осъзнава, че някой планира да разпали война между ХР и техните съюзници от руската мафия. Междувременно Картър продължава разследването си на ХР и си припомня миналото с бившия55 мин.
Филми
09:50Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон След като оцеляват от торнадо, Мардж и Хоумър търсят настойници на децата си в случай че се случи най-лошото. За целта те се обръщат към приятели и роднини, сред които е и полубратът на Хоумър Хърб Пауъл.25 мин.
Филми
10:15Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Сърцето на Барт отново изпитва познатия трепет, когато Мери Спъклър се завръща в Спрингфийлд. Той обаче не успява да ? обърне достатъчно внимание и това поражда напрежение между тях. Мардж от своя страна също 30 мин.
Филми
10:45Хавай 5-0 - втори сезон Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.55 мин.
Филми
11:40Хавай 5-0 - втори сезон Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.55 мин.
Филми
12:35Доказано невинни Екипът се опитва да оневини транссексуална жена, несправедливо обвинена в убийството на своя транссексуална приятелка и активистка, а междувременно мениджърът на кампанията на Белоус открива нови доказателства по случая с убийството на Ро55 мин.
Филми
13:30911 - първи сезон Прощално парти за управител на банка се превръща в спешен случай, а малко по-късно и в мистерия, след като екипите на спешна помощ са обвинени в извършването на дързък обир.55 мин.
Филми
14:25От местопрестъплението: Маями - осми сезон Алекс Уудс и Ерик Делко се завръщат, за да помогнат на екипа да спре смъртоносна вирусна епидемия в Маями.55 мин.
Филми
15:20Макгайвър - първи сезон Макгайвър се изправя срещу международния убиец Мърдок, който е нает, за да го убие. Мак трябва да защити себе си и Бозър, използвайки единствено тирбушон и хартиени кърпи. Когато Бозър научава истинската самоличност на Мак, той се 55 мин.
Филми
16:15Скорпион - първи сезон Музикален гений, създал сложен алгоритъм за генериране на поп хитове, помага на екипа в разследването на убийството на негов приятел, който е бил блогър от музикалната индустрия. Междувременно Уолтър се разсейва със среднощни автомо55 мин.
Филми
17:10Под наблюдение - трети сезон Картър и Рийс се опитват да предадат ръководителя на ХР на федералните, когато откриват, че организацията е поставила препятствия и е отрязала всякакъв достъп. Финч се опитва да привлече на помощ войската и се обръща към неоча55 мин.
Филми
18:05Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон След като оцеляват от торнадо, Мардж и Хоумър търсят настойници на децата си в случай че се случи най-лошото. За целта те се обръщат към приятели и роднини, сред които е и полубратът на Хоумър Хърб Пауъл.30 мин.
Филми
18:35Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Сърцето на Барт отново изпитва познатия трепет, когато Мери Спъклър се завръща в Спрингфийлд. Той обаче не успява да ? обърне достатъчно внимание и това поражда напрежение между тях. Мардж от своя страна също 25 мин.
Филми
19:00Последният мъж на света - първи сезон Сериал за всичко, с което се сблъскват американските семейства в днешни дни, показан от мъжка гледна точка. Майк е заобиколен от сили, които се противопоставят на неговите идеали за почти всичко, в което вярва.30 мин.
Филми
19:30Последният мъж на света - първи сезон Сериал за всичко, с което се сблъскват американските семейства в днешни дни, показан от мъжка гледна точка. Майк е заобиколен от сили, които се противопоставят на неговите идеали за почти всичко, в което вярва.30 мин.
Филми
20:00Хавай 5-0 - втори сезон Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.60 мин.
Филми
21:00Хавай 5-0 - втори сезон Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.60 мин.
Филми
22:00Доказано невинни Когато екипът е призован да оневини обвинен в изнасилване и убийство бивш член на братство, обрат по делото на Дейвид Уоткинс принуждава Мадлин да се върне в Охайо и да остави случая на Ийзи и Боуди, които трябва да се явят пред съдия Фра55 мин.
Филми
22:55911 - първи сезон След ужасяваща семейна трагедия в Минесота, Боби Наш се премества в Лос Анджелис, за да започне наново живота си, където става капитан на отряд 118 и се среща за първи път с Атина Грант.55 мин.
Филми
23:50От местопрестъплението: Маями - осми сезон Двама шафери се събуждат, вързани с белезници един за друг и покрити в кръв, без спомени за бурното ергенско парти от миналата нощ. По-лошото е, че младоженецът липсва.60 мин.
Филми

Програма на FOX за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg