ТВ програма FOX - Утре

00:50Касъл - четвърти сезон Бандити, преоблечени като класически телевизионни лекари, взимат заложници, измежду които са Касъл и Марта.55 мин.
Филми
01:45Касъл - четвърти сезон Собственик на казино в Атлантик Сити е убит в изоставен склад, а разследващите намират важни улики по случая в два града - Ню Йорк и Атлантик Сити.55 мин.
Филми
02:40Империя - четвърти сезон Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.50 мин.
Филми
03:30Дълбоката държава - първи сезон Когато Аманда Джоунс пристига в Лондон, тя донася със себе си цялото недоволство на ЦРУ към Уайт, който от своя страна се опитва да запази контрол над всичко.60 мин.
Филми
04:30Куантико - първи сезон Група новобранци пристига в тренировъчната базата на ФБР в Куантико. Те са най-добрите, най-ярките, най-добре проучените и изглежда невъзможно това, че един от тях е заподозрян, че е ръководил най-голямата атака в Ню Йорк Сити от 9-45 мин.
Филми
05:15Империя - четвърти сезон Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.45 мин.
Филми
06:00От местопрестъплението: Маями - девети сезон Шофьор на камион и домакиня са убити на пътя и екипът се опитва да открие връзката между двете жертви.45 мин.
Филми
06:45От местопрестъплението: Маями - девети сезон Избягал затворник взима Наталия за заложник и ? разкрива шокираща тайна за престъпленията си.50 мин.
Филми
07:35От местопрестъплението: Маями - девети сезон Хорейшио трябва да защити боец от брат си, който е избягал от затвора.50 мин.
Филми
08:25Теория за Големия взрив - първи сезон Ленърд, Уоловиц и Кутрапали са зашеметени от сестрата на Шелдън, Миси, и Ленърд крои план да елиминира конкуренцията си. Планът обаче се проваля, когато Шелдън обявява, че той ще реши с кого да излиза сестра му.25 мин.
Филми
08:50Теория за Големия взрив - първи сезон Пени научава, че Ленърд не празнува рождени дни и се опитва да му направи парти изненада. Тя е отклонена от Шелдън, който неочаквано изживява великата си фантазия в магазин за електроника.25 мин.
Филми
09:15Теория за Големия взрив - първи сезон Пени къса с гаджето си и Ленърд най-после събира кураж да я покани на истинска среща. Когато тя се съгласява, двамата търсят съвети от неохотния си съветник - Шелдън.30 мин.
Филми
09:45Теория за Големия взрив - втори сезон След като първата ? среща с Ленърд не минава по план, Пени намира неохотен слушател в анти-социалния съквартирант на Ленърд - Шелдън, а смущаваща тайна заплашва да провали разгръщащия се романс между Пени и Ленърд.25 мин.
Филми
10:10Под наблюдение - четвърти сезон Машината най-после изпраща номер на намиращите се под прикритие Рийс и Сам, но когато Финч отказва да им помогне, Рийс е принуден да действа сам, за да спаси два живота.55 мин.
Филми
11:05Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.60 мин.
Филми
12:05Черният списък - първи сезон Ред настоява за сделка с Купър, преди да се съгласи да спре нападение на опасна антикапиталистическа терористична мрежа. Влошеното здраве на бащата на Лиз разкрива някои тайни от миналото ?.55 мин.
Филми
13:00Черният списък - първи сезон Щабът на екипа е атакуван в опит да бъде убит Ред.55 мин.
Филми
13:55Семейство Симпсън - двадесет и пети сезон Началник Уигъм получава по погрешка въздушно бойно военно снаряжение, което той приема радушно и което използва, за да се бори с престъпността. Но когато се разбива в местната църква, паството, начело с Мардж, тря35 мин.
Филми
14:30Моят нов най-добър приятел - игрален филм Купър Браун е цинично и твърдоглаво ченге, което обича да прекарва дните си в преследване на лоши момчета, а нощите си - със своите приятели сърфисти.2 ч. 5 мин.
Филми
16:35Теория за Големия взрив - първи сезон Ленърд, Уоловиц и Кутрапали са зашеметени от сестрата на Шелдън, Миси, и Ленърд крои план да елиминира конкуренцията си. Планът обаче се проваля, когато Шелдън обявява, че той ще реши с кого да излиза сестра му.35 мин.
Филми
17:10Теория за Големия взрив - първи сезон Пени научава, че Ленърд не празнува рождени дни и се опитва да му направи парти изненада. Тя е отклонена от Шелдън, който неочаквано изживява великата си фантазия в магазин за електроника.25 мин.
Филми
17:35Теория за Големия взрив - първи сезон Пени къса с гаджето си и Ленърд най-после събира кураж да я покани на истинска среща. Когато тя се съгласява, двамата търсят съвети от неохотния си съветник - Шелдън.30 мин.
Филми
18:05Теория за Големия взрив - втори сезон След като първата ? среща с Ленърд не минава по план, Пени намира неохотен слушател в анти-социалния съквартирант на Ленърд - Шелдън, а смущаваща тайна заплашва да провали разгръщащия се романс между Пени и Ленърд.30 мин.
Филми
18:35Пришиване - втори сезон Хакер е открит мъртъв и екипът научава, че той е изнудвал уебсайт, заплашвайки да пусне онлайн списъка с клиентите му.55 мин.
Филми
19:30Мъжът в къщата - игрален филм Тексаски рейнджър трябва да опази група училищни мажоретки, които са станали свидетели на убийство.2 ч. 5 мин.
Филми
21:35Наръчник за оцеляване от Купър Барет Лекарството за махмурлук на бабата на Бари има потенциален купувач, който се оказва стар съученик на Купър и Нийл. След проблем в апартамента ?, Кели е принудена да остане при Джош и Лесли, където е заинтригувана от та25 мин.
Филми
22:00Необикновените - втори сезон В един свят, отнасящ се с недоверие и страх към мутантите, институт за мутанти се бори да постигне мирно съвместно съществуване с човечеството.55 мин.
Филми
22:55Пазители на времето - първи сезон Планът на Ритенхаус да предотврати раждането на важен противник хвърля Луси насред съдебните процеси срещу салемските вещици.55 мин.
Филми
23:50Хищници - игрален филм Безстрашният наемник Ройс оглавява група от елитни бойци, докато не разбират, че са изоставени на чужда планета като жертви. С едно изключение, всички останали са професионални убийци, наемници или мафиоти, които са преследвани от н2 ч. 10 мин.
Филми

Програма на FOX за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg