ТВ програма FOX - Утре

00:15Модерно семейство - Семейството е решено да накара Алекс да празнува завършването си, но след като Фил, Люк и Хейли успяват да я изведат на сила, планът поема в съвсем различна посока. Клеър е в трудна ситуация след като получава предложение за работа от 30 мин.
Филми
00:45Хавай 5-0 - Екипът трябва да открие Макгарет и Алиша, които са отвлечени от серийния убиец, когото преследват.55 мин.
Филми
01:40Лий Даниелс: Стар - Аяна бързо си припомня под какво огромно напрежение се намира, за да накара семейството си да се гордее с нея, когато известният ? баща и музикален продуцент пристига на гости в Мидтаун.50 мин.
Филми
02:30Империя - Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.45 мин.
Филми
03:15Демоните на Да Винчи - По молба на Лукреция Лео се връща в пещерата, за да се срещне със сестра си София и към тях се присъединяват неочаквани гости. Съвестта на Риарио проговаря и съдбата на похода изглежда предрешена.50 мин.
Филми
04:05Последният човек на Земята - Тод иска съвет от Танди, когато Джаспър започва да се държи безразсъдно. В същото време Керъл и Ерика искат Джаспър.20 мин.
Филми
04:25Четири жени и едно погребение - Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен стил..50 мин.
Филми
05:15Лий Даниелс: Стар - Покрай полицейската трагедия, лейбълът привлича погледите на всички, а Аяна трябва бързо да възстанови репутацията на Мидтаун. Междувременно момичетата жадуват да се качат на сцената и записват ново горещо парче с музиканта Джойс Шери45 мин.
Филми
06:00Последният човек на Земята - Тенди и Тод срещат мъж, който е бил в мексикански затвор откакто се е появил вируса.20 мин.
Филми
06:20Модерно семейство - Фил е убеден, че може да продаде ремонтираната къща на Клеър и Камерън на добра цена, но когато среща някои трудности в изпълнението, той иска помощ от цялото семейство. Междувременно Хавиер и новата му приятелка посещават Мани.25 мин.
Филми
06:45Модерно семейство - Фил няма търпение да сподели със съучениците на Люк и Мани чудесата на големия имот, но всичко се проваля, когато се появява Гил Торп. В това време Глория се опитва да се пребори с вечното желание на Джей да стане писател.25 мин.
Филми
07:10Хавай 5-0 - Екипът трябва да открие Макгарет и Алиша, които са отвлечени от серийния убиец, когото преследват.50 мин.
Филми
08:00Магнум - Остаряващият магнат Хенри Браун наема Магнум да открие неговата изгубена любов, която наскоро се е свързала с него - проблемът е, че тя е починала преди трийсет години.55 мин.
Филми
08:55Черният списък - На брега е изхвърлен осакатен труп и агент Лиз Кийн консултира Ред относно онова, което знае за подземния свят на бракониерството, докато агент Доналд Реслър се сдобива с опасен навик.55 мин.
Филми
09:50Теория за Големия взрив - Предстояща промяна в условията му на местообитание вдъхновява Шелдън да се върне към 2003 г., преди да срещне Пени и Ленърд, а Радж и Хауърд сформират музикална група за магазина за комикси.25 мин.
Филми
10:15Теория за Големия взрив - Крипки проявява интерес към Ейми, докато води урок по фехтовка за момчетата. Междувременно Стюарт търси помощ от момичетата в намирането на повече жени, които се интересуват от магазина за комикси.30 мин.
Филми
10:45От местопрестъплението: Маями - Екипът е повикан за разследването на смъртта на охранител, защитавал рапър, който обаче също е бил прострелян.55 мин.
Филми
11:40Кости - Екипът подозира свои колеги, когато изгореният труп на стажантка е открит в крематориума на Джеферсониън. Случаят се заплита, когато наяве излиза аферата й с друг служител на института. Бут се представя за гадже на Кам на нейна семейна среща.55 мин.
Филми
12:35Обявявам ви за законни Чък и Лари - игрален филм - Двама бруклински пожарникари се преструват, че са гей двойка, за да се възползват от някои социални привилегии.2 ч. 20 мин.
Филми
14:55Модерно семейство - Цялото семейство е на празненството по случай завършването на Алекс при Джей и Глория с изключение на Фил, който неочаквано е задържан в Сиатъл по работа. Той, обаче, намира хитро решение как да бъде с останалите - с помощта на скайп и25 мин.
Филми
15:20Магнум - Магнум поема случая на изчезналата котка на малко момиченце и по време на издирването се натъква на убития собственик на друга котка, който по някаква случайност се оказва агент на ФБР.55 мин.
Филми
16:15Черният списък - След подозрителното убийство на ирански ядрен учен, срещу виден американец започва заговор за отмъщение и Ред уведомява агенти Кийн и Наваби, че е изпратен наемен убиец с прозвище Ятагана. Междувременно Лиз и Реслър се озовават в сложна с55 мин.
Филми
17:10Теория за Големия взрив - Ленард и Шелдън с всички сили се опитват да набавят толкова хелий колкото им е нужен, въпреки наличието на недостиг в цялата страна. Междувременно останалата част от бандата се опитва да намери ново гадже на Ейми чрез приложение 25 мин.
Филми
17:35Теория за Големия взрив - Докато е интервюиран за документален филм за Спок от сериала Стар Трек (1966 г.), Шелдън се бори да потисне емоциите си от скорошната си раздяла с Ейми. Междувременно Хауърд и Бернадет се карат относно ремонта в къщата на майка м30 мин.
Филми
18:05Модерно семейство - Теди, бившият приятел на Мич, който е много успешен лекар кани цялото семейство на благотворително събитие за събиране на средства. Кам се стреми да се държи нормално около Теди, а Клеър избягва да говори с Джей за наследяването на биз25 мин.
Филми
18:30Модерно семейство - Фил си купува чисто нова каравана с надеждата всички да отидат на забавно семейно пътешествие. Клеър решава да го остави да разбере по трудния начин защо това изобщо не е добра идея. Мани изгубва раницата си, а Джей и Глория му помагат30 мин.
Филми
19:00Хавай 5-0 - Когато от стрелбище е откраднато оръжие, екипът открива, че виновникът възнамерява да направи драматично изявление чрез въоръжено нападение.60 мин.
Филми
20:00От местопрестъплението: Маями - Двама души са убити в дома си и уликите сочат, че заподозреният е от Ню Йорк.60 мин.
Филми
21:00Кости - Студенти изравят капсула на времето, заровена от гимназиален випуск 1987 г. и са шокирани, когато откриват в нея трупа на свой бивш съученик. Момчето е било самотник от съучениците си и Бут и Бренън разследват миналото им в опит да открият убиеца.60 мин.
Филми
22:00Съветникът - Адвокат, въвлечен в трафик на наркотици, не знае как да се измъкне.2 ч. 15 мин.
Филми

Програма на FOX за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg