ТВ програма FOX - Утре

00:50Семеен пъзел - втори сезон - Грег е напълно изтощен, когато Ларк иска да бъде държана само от Джен, а Хедър отказва да си купи очила за четене, от които определено има нужда.25 мин.
Филми
01:15Семеен пъзел - втори сезон - Мат и Колийн имат ужасни преживявания, гледайки малката Ларк, докато Джен е на работа, а София е меко казано недоволна, когато за рождения си ден получава от Джон комплект за излюпване на пеперуди.30 мин.
Филми
01:45Черният списък - първи сезон - Лиз отказва да работи с Ред, след като научава истината за смъртта на баща си. Опитвайки се да поговори отново с нея, Ред насочва вниманието на ФБР към нов важен случай, докато в това време Лиз разкрива какво знае за тайния 45 мин.
Филми
02:30Демоните на Да Винчи - втори сезон - Паци нанасят своя удар и Да Винчи трябва да играе хазарт за бъдещето на Флоренция. Риарио подема собствен поход в търсене на Книгата на тайните.50 мин.
Филми
03:20Живите мъртви - четвърти сезон - Нов смъртоносен враг заплашва хората в затвора. Рик и групата се опитват да разберат какво се случва и как ще спрат заплахата.45 мин.
Филми
04:05Ловец на мисли - пети сезон - Тоби и екипът разследват отравянето в ефир на участник в готварско шоу. Със специалното участие на съдиите от Мастър Шеф Алвин Леунг и Клаудио Априле.45 мин.
Филми
04:50Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи25 мин.
Филми
05:15Под наблюдение - първи сезон - Машината дава нови номера на Рийс и Финч и те откриват, че един от тях е вече мъртъв. През това време отдел Вътрешни разследвания разследват Картър за връзката ? с мистериозния мъж и от ЦРУ и ? казват, че искат Рийс да се въ45 мин.
Филми
06:00От Ел Ей до Вегас - първи сезон - Рони е принуден да се справя със спешен дентален проблем като се обръща за помощ към най-неочакваното място. В това време Колин подготвя капитан Дейв за полет, който е бил насрочен за капитан Стийв, а Артем и Никол залага25 мин.
Филми
06:25Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи20 мин.
Филми
06:45Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи20 мин.
Филми
07:05Касъл - втори сезон - Динамичен реставратор се замесва в разследване на убийството на бивш участник в реалити шоуто Войни в кухнята. Ресторантьорката е стара приятелка на Бекет и е привлечена от Касъл. Връзката на Бекет със следовател Деминг се развива.55 мин.
Филми
08:00Касъл - втори сезон - Грабеж и убийство принуждават Бекет да покани Деминг в разследването. То се превръща в състезание за вниманието на Бекет и двамата мъже бързат да разрешат случая.55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - първи сезон - Машината дава нови номера на Рийс и Финч и те откриват, че един от тях е вече мъртъв. През това време отдел Вътрешни разследвания разследват Картър за връзката ? с мистериозния мъж и от ЦРУ и ? казват, че искат Рийс да се въ55 мин.
Филми
09:50Семеен пъзел - втори сезон - Грег е напълно изтощен, когато Ларк иска да бъде държана само от Джен, а Хедър отказва да си купи очила за четене, от които определено има нужда.25 мин.
Филми
10:15Семеен пъзел - втори сезон - Мат и Колийн имат ужасни преживявания, гледайки малката Ларк, докато Джен е на работа, а София е меко казано недоволна, когато за рождения си ден получава от Джон комплект за излюпване на пеперуди.30 мин.
Филми
10:45Черният списък - първи сезон - Лиз отказва да работи с Ред, след като научава истината за смъртта на баща си. Опитвайки се да поговори отново с нея, Ред насочва вниманието на ФБР към нов важен случай, докато в това време Лиз разкрива какво знае за тайния 55 мин.
Филми
11:40Макгайвър - втори сезон - Когато Мак решава да напусне Феникс, за негова изненада баща му се появява сякаш от нищото, а малко по-късно Боузър също получава голяма изненада.55 мин.
Филми
12:35Врагът сред нас - Ерика Шепърд е брилянтна бивша агентка на ЦРУ, която сега е известна като един от най-големите предатели в новата американска история и която излежава доживотна присъда във федерален затвор на строг режим. Агент Уил Кийтън се обръща към 50 мин.
Филми
13:25Хавай 5-0 - шести сезон - Братът на обещаващ местен боксьор е убит, а основен заподозрян е Девън Хайнс, който е настоящият боксов шампион.60 мин.
Филми
14:25От местопрестъплението: Маями - Жена е убита след кражба на кола, а нейният богат съпруг е главният заподозрян.55 мин.
Филми
15:20Касъл - втори сезон - Касъл и Бекет разследват привидно убийство на разузнавач. Бекет продължава връзката с Деминг, което застрашава връзката й с Касъл. Това ги принуждава да приемат чувствата си.55 мин.
Филми
16:15Касъл - трети сезон - Когато Бекет и екипът ? нахлуват в апартамент, преследвайки убиец, последното нещо, което очакват да видят, е Касъл, държащ пистолет над мъртвото тяло на жена. Бекет е принудена да го арестува, въпреки настояването на Касъл, че е нев55 мин.
Филми
17:10Под наблюдение - първи сезон - Рийс се възстановява от нараняванията си и Финч му дава номера на надзорник на жилищна сграда. През това време ЦРУ следи Картър с надеждата чрез нея да намерят Рийс.55 мин.
Филми
18:05Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи25 мин.
Филми
18:30Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи30 мин.
Филми
19:00Семеен пъзел - втори сезон - Колийн се обръща за помощ към Тим заради срамно неразположение, Дъги убеждава Джоан да ? помогне да купят подарък за сватбата на Мат и Колийн, а Хедър започва да ревнува, когато приятелките ? искат да включат Джен в тяхната гр30 мин.
Филми
19:30Семеен пъзел - втори сезон - Грег и Джен взимат Ларк на първото им общо пътуване със самолет, но техните родителски умения са засенчени от друга двойка и тяхното бебе. В това време Джоан и Джон се опитват да вкарат нелегално кучето си на борда.30 мин.
Филми
20:00Черният списък - първи сезон - След катастрофата на самолет, пренасящ мистериозен затворник, целият град е блокиран в издирване на бегълците. В същото време Ред е задържан, но Лиз успява да го освободи, защото само той може да им помогне да заловят всички60 мин.
Филми
21:00Макгайвър - трети сезон - Когато Джак очевидно се превръща в отцепник, Надзорът се свързва с Мак, който живее в Нигерия, за да го помоли да се върне обратно и да спаси своя приятел.60 мин.
Филми
22:00Империя - пети сезон - Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.55 мин.
Филми
22:55Хавай 5-0 - шести сезон - Докато Макгарет и Дани посещават ритрийт за двойки, за да разрешат проблемите помежду си, опасното минало на Камекона започва буквално да го преследва.55 мин.
Филми
23:50От местопрестъплението: Маями - Хорейшио разследва стрелба в спешно отделение, свързана с улична банда. Един от дежурните санитари е станал свидетел на убийството на своя приятел.60 мин.
Филми

Програма на FOX за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg