ТВ програма FOX - Утре

00:50Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон - епизод - 3 Мардж решава, че иска още едно дете, но Хоумър категорично отказва. Междувременно Барт се опитва да разбере къде ходи Лиса след училище.25 мин.
Филми
01:15Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон - епизод - 4 Хоумър и Мардж забравят да посетят дядо и откриват, че той е изчезнал. Започва издирване, което ги отвежда до жена му Рита Лефлор. В същото време Лиса опитва да удвои спестяванията си за колеж, 30 мин.
Филми
01:45Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 8 Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.45 мин.
Филми
02:30Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 9 Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.50 мин.
Филми
03:20Живите мъртви - шести сезон - епизод - 9 Без надежда за безопасност в Александрия, Рик и групата откриват по-голям свят отвъд разбиранията им, изпълнен с нови опасности, възможности и мистерия. За да намерят място в новооткритата среда, групата трябва д45 мин.
Филми
04:05Ловец на мисли - пети сезон - епизод - 3 Тоби и екипът на ОБР разследват отвличането на балерина, след като Тиа им подшушва за корупция в танцовата компания.45 мин.
Филми
04:50Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон - епизод - 4 Хоумър и Мардж забравят да посетят дядо и откриват, че той е изчезнал. Започва издирване, което ги отвежда до жена му Рита Лефлор. В същото време Лиса опитва да удвои спестяванията си за колеж, 20 мин.
Филми
05:10Под наблюдение - трети сезон - епизод - 4 Новият номер на екипа е адвокатка, арестувана за убийството на съпруга си, за кого се предполага, че е изчезнал безследно. Тя успява да избяга от затвора и екипът трябва да я открие и да установи дали тя е жертв50 мин.
Филми
06:00Мелачката - първи сезон - епизод - 3 Дийн е убеден, че причината, поради която Клеър не се интересува от него, е, че тя всъщност е къртица, и казва на Стюърт, че Клеър издава тайни на конкурентни фирми. Стюърт не приема обвинението и Дийн е решен да док25 мин.
Филми
06:25Психаротерапия - трети сезон - епизод - 20 Чарли предлага Лейси и Патрик да се престорят на гаджета, за да може тя да получи наследство.20 мин.
Филми
06:45Психаротерапия - трети сезон - епизод - 21 Чарли иска преиграване на секса с жената, с която е изгубил девствеността си.25 мин.
Филми
07:10Макгайвър - първи сезон - епизод - 3 Макгайвър и екипът са на мисия в Малайзия, за да отвлекат Ралф - касиер на няколко терористични групировки, който притежава важна информация за предстояща атака, но мисията се обърква, когато касиерът е прострелян.50 мин.
Филми
08:00Скорпион - първи сезон - епизод - 3 След провала на военно учение, разпоредено от директора Мерик, екипът е твърдо решен да се докаже и организира собствена операция по разкриването на атентатор, застрашаващ инфраструктурата на Интернет.55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - трети сезон - епизод - 4 Новият номер на екипа е адвокатка, арестувана за убийството на съпруга си, за кого се предполага, че е изчезнал безследно. Тя успява да избяга от затвора и екипът трябва да я открие и да установи дали тя е жертв55 мин.
Филми
09:50Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон - епизод - 3 Мардж решава, че иска още едно дете, но Хоумър категорично отказва. Междувременно Барт се опитва да разбере къде ходи Лиса след училище.25 мин.
Филми
10:15Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон - епизод - 4 Хоумър и Мардж забравят да посетят дядо и откриват, че той е изчезнал. Започва издирване, което ги отвежда до жена му Рита Лефлор. В същото време Лиса опитва да удвои спестяванията си за колеж, 30 мин.
Филми
10:45Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 8 Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.55 мин.
Филми
11:40Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 9 Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.55 мин.
Филми
12:35Доказано невинни - епизод - 7 Мадлин тръгва на път с активистка в защита на правата на осъден на смърт за убийството на полицай, докато същевременно се опитва да спаси Ливай от нова заплетена ситуация, а Белоус и Санчес подновяват делото срещу двамата.55 мин.
Филми
13:30Кости - трети сезон - епизод - 1 Череп се разбива в предното стъкло на кола с тийнейджъри. По него има следи от зъби, които отвеждат разследващите до зловещо канибалистично общество. Анджели и Ходжинс наемат детектив да открие съпруга й, а Зак попада на55 мин.
Филми
14:25От местопрестъплението: Маями - осми сезон - епизод - 1 Делко е намерен в кома, а ретроспекция ни връща през 1997 година, когато екипът се формира.55 мин.
Филми
15:20Макгайвър - първи сезон - епизод - 4 Джак и Мак се съюзяват с по-възрастни версии на самите тях - руски програмист и неговият партньор. Целта им е да обезвредят съветска ядрена бойна глава в Москва. Когато старият компютър отказва да обезвреди бойната г55 мин.
Филми
16:15Скорпион - първи сезон - епизод - 4 В търсене на публичност по последния си случай, екип Скорпион поема частна поръчка въпреки възраженията на агент Гало и заминават за Лас Вегас, където да помогнат на казино, губещо пари от масите за блекджек.55 мин.
Филми
17:10Под наблюдение - трети сезон - епизод - 5 Новият номер на групата е 10-годишна емигрантка, случайно попаднала на мащабно производство на наркотици. Сам побягва с детето, но го изгубва и се зарича да си го върне на всяка цена. Междувременно животът на Ка55 мин.
Филми
18:05Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон - епизод - 3 Мардж решава, че иска още едно дете, но Хоумър категорично отказва. Междувременно Барт се опитва да разбере къде ходи Лиса след училище.30 мин.
Филми
18:35Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон - епизод - 4 Хоумър и Мардж забравят да посетят дядо и откриват, че той е изчезнал. Започва издирване, което ги отвежда до жена му Рита Лефлор. В същото време Лиса опитва да удвои спестяванията си за колеж, 25 мин.
Филми
19:00Психаротерапия - трети сезон - епизод - 22 Чарли е преследван от секси репортерка, която иска да се включи в секс проучването му.30 мин.
Филми
19:30Последният мъж на света - първи сезон - епизод - 1 Сериал за всичко, с което се сблъскват американските семейства в днешни дни, показан от мъжка гледна точка. Майк е заобиколен от сили, които се противопоставят на неговите идеали за почти всичко, в коет30 мин.
Филми
20:00Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 10 Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.60 мин.
Филми
21:00Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 11 Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.60 мин.
Филми
22:00Не си мой тип - епизод - 5 Джими се опитва да докаже, че макар да е на път да се превърне в женен мъж, той не е изгубил своя хъс. Междувременно Едгар и Линдзи правят опит да излязат на истинска среща.30 мин.
Филми
22:30Не си мой тип - епизод - 6 Джими подарява на Гретхен една седмица за необвързващ секс.30 мин.
Филми
23:00911 - първи сезон - епизод - 12 В този епизод ще проследим как Чимни се присъединява към Станция 118, за да се превърне в пожарникаря и парамедика, който е днес.50 мин.
Филми
23:50От местопрестъплението: Маями - осми сезон - епизод - 2 Въоръжен мъж нахлува в щаба на екипа и взима заложници, а Хорейшио започва да води преговори.60 мин.
Филми

Програма на FOX за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg