ТВ програма Fine Living - Днес

00:00Ловци на острови - Търсене на необитаем остров във Фиджи - Предприемач и приятелката му искат да се пенсионират на собствен остров във Фиджи в близост до отдалечения град Лабаса. Дали Крис Кролоу ще им намери райски остров за 3-5 милиона долара?30 мин.
Документално
00:30Ловци на острови - Търсене на ваканционна къща на север от Торонто - Ловци на къщи се отправят на пътешествие из различни острови, защото последните им клиенти не просто търсят да си купят жилище, а цял остров!30 мин.
Документално
01:00Преобразяване на двора - Пълна промяна за сватбата на Крис и Пейтън - Неотдавна Крис и Пейтън сключват брак в друг щат и сега искат да организират сватбено тържество за приятелите и роднините си, които не са успели да дойдат. Крис наема екипа си по озелен30 мин.
Документално
01:30Преобразяване на двора - Разкрасен провинциален дизайн - Дерек и Никол очакват второто си дете и решават, че ще се нуждаят от по-добро място за живеене, когато бебето се роди. Крис създава за бъдещите родители уникален двор в провинциален стил с всички уд30 мин.
Документално
02:00Повече свободно пространство - Мечтаната кухня на една сладкарка - Нанси обожава да пече вкусотии, но кухнята й я скрива от всички останали. Чип Уейд решава този проблем, като бута стените, за да създаде кухня/дневна, подходяща за Нанси и цялото й семейст30 мин.
Документално
02:30Повече свободно пространство - Дневна за една любителка на виното - Семейство Оувърдайкс се нуждае от пространство и за деца, и за възрастни. Чип Уейд проектира голяма дневна за любителите на виното, която отговаря на нуждите на родителите и децата.30 мин.
Документално
03:00Невероятно пространство - Гаражът се превръща в баня - Ерик и неговият екип отиват в Кънектикът, за да помогнат на собствениците на къща да разширят своите бани и гардеробни.30 мин.
Документално
03:30Невероятно пространство - Ирландски пъб в мазе - Ерик преобразява претрупано с вещи мазе в ирландски пъб и мултимедиен бизнес център.30 мин.
Документално
04:00Хавайски живот - Дом за поколенията в Оаху - Рае и Ерик Смит търсят дом за поколенията в Оаху, който да пасва както на бебето им, така и майката на Рае. Брокерът Керън Линг ги развежда в три имота с отделения Охана - отделни места или къщи за гости, нарич30 мин.
Документално
04:30Хавайски живот - Младоженци търсят дом в Хонолулу, Оаху - Брокерът Керън Линг помага на младоженците Джарет и Беки Уолтърс да открият апартамент в централната част на Хонолулу. Джерът търси апартамент до офиса си, предлагащ всички удобства, свързани с жив30 мин.
Документално
05:00Евтин дом на плажа - Идеалното крайбрежно убежище - Майк и Санди Уибър са работохолици, които имат малко хотелче в Сейнт Огъстин. С помощта на брокера Райън Форд двойката търси втори дом, където да могат да избягат от тежката си работа през уикенда.30 мин.
Документално
05:30Евтин дом на плажа - Местенце за почивка - Гуен заедно с дългогодишната си приятелка брокерката Виктория търси евтин дом на плажа в Северна Калифорния. Гуен няма да спре, докато не намери перфектния дом, където всеки ден да се наслаждава на почивката си.30 мин.
Документално
06:00Ловци на къщи - Голямото преместване във Филаделфия - Крис и Хедър са готови за големи промени - покупка на първо жилище, в което ще живеят заедно. Но търсенето няма да бъде лесно. Както и при много други хора, които купуват жилище за първи път, техният с30 мин.
Документално
06:30Ловци на къщи - Придирчиви в рая - Изет и Джейсън търсят голяма еднофамилна къща за своето увеличаващо се семейство в прекалено скъпия Ориндж Каунти, Калифорния. Но с бюджет от 43030 мин.
Документално
07:00Ловци на къщи - Ловци на торнадо търсят къща в Тексас - През последните няколко години Крис, Джени и двете им малки дъщери преследват торнадо в целия югозапад, като част от техния бизнес за ремонт на автомобили. Сега те се надяват да се установят в Остин,30 мин.
Документално
07:30Ловци на къщи - Нов дом в Скотсдейл - Дейн и съпругата му Бека живеят в ергенското жилище на Дейн в предградията. Двамата нямат търпение да се преместят в нов дом, защото Бека очаква първото им дете, но е много придирчива и има прекалено дълъг списък с из30 мин.
Документално
08:00Карибски живот - Нова кариера на Сейнт Кроа - Никол напуска Атланта и започва нова работа като организатор на партита на слънчевия остров Сейнт Кроа. Тя търси голяма къща със страхотен басейн и вътрешен двор, където да може да организира най-фантастичните30 мин.
Документално
08:30Карибски живот - От провинцията към океана - Петчленно семейство иска да избяга от студените зими в Западна Вирджиния и търси своя мечтан дом на Сейнт Кроа.30 мин.
Документално
09:00Хавайски живот - Бягство от суматохата на Хонолулу - Гилбърт и Шийла живеят в Хонолулу, но са уморени от шума и суетата на големия град. Те искат да се преместят на по-спокойно място в Оаху - някъде в близост до плажа с достатъчно място за съхранение на р30 мин.
Документално
09:30Хавайски живот - Преместване от Балтимор в Хавай - Крис и Нина Ламбърт се местят от Балтимор с двете си кучета, за да започнат нов живот на Хавай. Те търсят достатъчно голям двор за четириногите си любимци и гараж за две коли.30 мин.
Документално
10:00Нова къща, нов живот - Да напуснеш Вегас заради спокоен живот в Колорадо - Кейми и Тони Шроуп не искат да отглеждат децата си сред ярките светлини на Лас Вегас. Възможността да променят живота си идва доста неочаквано, когато Тони посещава родителите си в30 мин.
Документално
10:30Нова къща, нов живот - Да замениш Айова за Южна Каролина - Бъдещето на Мартин Голобич изглежда предначертано - той трябва да поеме финансовата компания на баща си в Средния запад. Компанията дава сигурност на семейството му, но Мартин се мести в Чарлстън,30 мин.
Документално
11:00Преобразяване на двора - Пълна промяна за сватбата на Крис и Пейтън - Неотдавна Крис и Пейтън сключват брак в друг щат и сега искат да организират сватбено тържество за приятелите и роднините си, които не са успели да дойдат. Крис наема екипа си по озелен30 мин.
Документално
11:30Преобразяване на двора - Разкрасен провинциален дизайн - Дерек и Никол очакват второто си дете и решават, че ще се нуждаят от по-добро място за живеене, когато бебето се роди. Крис създава за бъдещите родители уникален двор в провинциален стил с всички уд30 мин.
Документално
12:00Джада вкъщи - Кулинарна обиколка на Италия - Джада де Лаурентис се вдъхновява от четири различни региона в Италия и приготвя уникална италианска вечеря. Елегантното и лесно меню включва миди, пържени патладжани, кампанеле с пикантен ментов сос и телешки п30 мин.
Документално
12:30Джада вкъщи - Камиончета с храна в Ел Ей - Джада посещава някои от любимите си камиончета с храна в Лос Анджелис, а след това приготвя ястия, вдъхновени от тях: такос със свинско, сандвичи с печено сирене, пържени сладки картофки и палачинки с шоколад и я30 мин.
Документално
13:00Живот на остров - Първо жилище на остров Хилтън Хед - 27-годишната управителка на хотел Холи от Мичиган иска да замени суровите зими за безкрайните лета в Хилтън Хед, Южна Каролина. С помощта на майка си Деби тя се надява да намери дом с достатъчно място 30 мин.
Документално
13:30Живот на остров - Семейно жилище на Сейнт Симънс - Джой и Брет от Атланта искат да забавят темпото и да прекарват повече време с петте си деца. Те избират остров Сейнт Симънс - малък рай край Златното крайбрежие на Джорджия.30 мин.
Документално
14:00Повече свободно пространство - Мечтаната кухня на една сладкарка - Нанси обожава да пече вкусотии, но кухнята й я скрива от всички останали. Чип Уейд решава този проблем, като бута стените, за да създаде кухня/дневна, подходяща за Нанси и цялото й семейст30 мин.
Документално
14:30Повече свободно пространство - Дневна за една любителка на виното - Семейство Оувърдайкс се нуждае от пространство и за деца, и за възрастни. Чип Уейд проектира голяма дневна за любителите на виното, която отговаря на нуждите на родителите и децата.30 мин.
Документално
15:00Невероятно пространство - Гаражът се превръща в баня - Ерик и неговият екип отиват в Кънектикът, за да помогнат на собствениците на къща да разширят своите бани и гардеробни.30 мин.
Документално
15:30Невероятно пространство - Ирландски пъб в мазе - Ерик преобразява претрупано с вещи мазе в ирландски пъб и мултимедиен бизнес център.30 мин.
Документално
16:00Преобразяване на двора - Пълна промяна на заден двор с акцент върху стая за чай - Хилъри, Джеймс и деветгодишната им дъщеря Кейт молят Крис и екипа му да превърнат задния им двор в изтънчено пространство, където да забавляват гостите си. Завършеният дизай30 мин.
Документално
16:30Преобразяване на двора - Преобразяване на заден двор в открит театър - Крис мисли нестандартно, за да превърне незабележителния заден двор на семейство Морган в уникално място с хамак, тревни пространства за игра и дори външно кино за незабравими спомени 30 мин.
Документално
17:00Ловци на къщи - Ловци на торнадо търсят къща в Тексас - През последните няколко години Крис, Джени и двете им малки дъщери преследват торнадо в целия югозапад, като част от техния бизнес за ремонт на автомобили. Сега те се надяват да се установят в Остин,30 мин.
Документално
17:30Ловци на къщи - Нов дом в Скотсдейл - Дейн и съпругата му Бека живеят в ергенското жилище на Дейн в предградията. Двамата нямат търпение да се преместят в нов дом, защото Бека очаква първото им дете, но е много придирчива и има прекалено дълъг списък с из30 мин.
Документално
18:00Ловци на къщи - Къща с място за групата в Ню Хейвън, Кънектикът - Нанси и Ерик търсят да купят първата си къща с исторически чар и място за репетиции на тяхната група в Ню Хейвън. Заради ограничения бюджет ще им бъде трудно да намерят жилище в квартала, в30 мин.
Документално
18:30Ловци на къщи - Готови за раздяла с градския живот в Чикаго - Алън и Натали обичат своя чикагски апартамент с две спални, но той е тесен за четиричленното им семейство. Те са готови да пожертват градския живот и да се преместят в по-голяма къща извън град30 мин.
Документално
19:00Карибски живот - Време със семейството на Сейнт Кроа - Двойка от Джорджия иска децата им да израснат на Сейнт Кроа и търси апартамент с невероятна гледка на Американските Вирджински острови.30 мин.
Документално
19:30Карибски живот - От Канада в Барбадос - Семейство напуска студената и снежна Канада и се отправя към слънчевия и забавен Барбадос, за да търси своите карибски корени.30 мин.
Документално
20:00Евтин дом на плажа - Дом в Гранд Странд, Южна Каролина - Джейсън и Джесика търсят идеалния дом на плажа, където да почиват от натоварената си работа. През по-голямата част от живота си двамата почиват на Гранд Странд, Южна Каролина. Сега те са готови да з30 мин.
Документално
20:30Евтин дом на плажа - Красивият Кристъл Коуст в Северна Каролина - Активно четиричленно семейство търси ваканционен дом на прекрасния Кристъл Бийч в Северна Каролина.30 мин.
Документално
21:00Изгодни имения - Къща с красиви тапети - Тамара Дей работи по възстановяването на къщата в стила на движението Изкуства и занаяти от 1909 г., като променя неудобното разположение и премахва кичозните добавки, които унищожават първоначалния чар на тази къщ30 мин.
Документално
21:30Изгодни имения - Забавления - Тамара Дей продължава да обновява къщата в стила на движението Изкуства и занаяти от 1909 г. и превръща малката спалня в основна баня. Тя реставрира френските врати, ретро мивките и ваната от къщата и открива най-страшното не30 мин.
Документално
22:00Живот в чужбина - Американци се наслаждават на слънцето и сърфа в Сидни - Чи-Лан Лю посещава три американски семейства, които се изправят пред ежедневните предизвикателства на живота в Сидни, Австралия. Въпреки че има много прилики, австралийският начин н30 мин.
Документално
22:30Живот в чужбина - Американци живеят като швейцарци край Женевското езеро - Чи-Лан Лю посещава няколко семейства, за да види как се приспособяват към значително по-високата цена на живота. Ще научите повече за швейцарските правила за ремонт и съхранение и 30 мин.
Документално
23:00Евтин дом на плажа - Имот в Кристъл Бийч, Тексас - Още от ученическите си години Ребека и Джон прекарват ваканциите си в Кристъл Бийч, Тексас. Те винаги са мечтали да притежават дом там и най-накрая са готови да започнат търсенето на перфектния дом на пла30 мин.
Документално
23:30Евтин дом на плажа - Външните плитчини - Джеймс и Катрин са активна двойка с малка дъщеричка и бебе на път. И двамата обожават плажа, а графикът им позволява често да прекарват време там. Те търсят перфектния дом на плажа за своето увеличаващо се семейств30 мин.
Документално

Програма на Fine Living за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Fine Living за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Fine Living предлага на зрителите многобройни премиерни програми, както и с други популярни и обичани предавания. още...

Популярно в poTV.bg