ТВ програма Fine Living - Днес

00:00Стаи за милион долара - Спа в мазето за милион долара - Присъединете се към Картър Устърхаус, който получава изключителен достъп до луксозен домашен офис в Южна Калифорния, невероятен спа център в мазето и незабравима домашна обсерватория.30 мин.
Документално
00:30Нова къща, нов живот - Да замениш Ел Ей за провинцията - Забравете за 30-годишната ипотека и пътешествайте - това е мотото на Джена Спесард и Гийом Дютил. Тази двойка на двадесет и няколко години започва нов забавен и нетрадиционен живот благодарение на н30 мин.
Документално
01:00Евтин дом на плажа - Рай на плажа - Семейство Томас искат къща на плажа, която ще им осигури забавления и почивка в необходимия момент.30 мин.
Документално
01:30Живот на остров - Двойка от Далас заменя градския живот с живот на Ориндж Бийч - Майк и Джен напускат Далас, за да се наслаждават на красивите плажове и спокойния живот на Ориндж Бийч Алабама. Майк току-що е получил брокерски лиценз и с нетърпение очаква 30 мин.
Документално
02:00Основен ремонт с Даръл Хол - Камъни и тухли - Къщата е ремонтирана отвън и Даръл Хол се фокусира върху интериора. Първо се захваща с каменната стая, където възнамерява да свири. Паралелно с довършването на интериора Даръл се готви за откриването на новия 30 мин.
Документално
02:30Основен ремонт с Даръл Хол - Баланс между старо и ново - Даръл Хол е готов да започне с първия етаж и се заема с дневната. Той иска да запази историческия стил и стаята придобива официален и богато украсен вид.30 мин.
Документално
03:00Помощ след ремонт - Некадърен майстор-измамник - Барбара купува своята къща-мечта с надеждата да повдигне покрива на таванската спалня за своя внук. Но тя и внукът й се нуждаят от помощ, след като некадърен майстор разбива спалнята.30 мин.
Документално
03:30Помощ след ремонт - Събиране чрез изваждане - Карън и Дерек купуват къща с чисто нова двуетажна пристройка и си мислят, че са намерили своя мечтан дом. Но след тежката зима те разбират, че майсторът им ги е измамил. Джон ДеСилвия ще се заеме с този пробле30 мин.
Документално
04:00Карибски живот - Нов живот в Сейнт Кроа - Били и Диана са женени от десет години. Те притежават популярен барбекю ресторант в Западна Вирджиния. Любовта им към храната ги отвежда в Сейнт Кроа. Преди години те са работили в екип заедно с колеги-готвачи от 30 мин.
Документално
04:30Хавайски живот - Семейство от Джорджия се връща към корените си - Матю и Малия се запознават в армията и веднага са привлечени заради хавайския си произход. Сега те решават да се преместят със семейството си в Хавай.30 мин.
Документално
05:00Особени жилища - - Посетете едни от най-необикновените къщи в света, като къща на дърво, която прилича на очна ябълка.60 мин.
Документално
06:00Ловци на къщи - Търсене на първо жилище в предградията на Хюстън - Клинт е професионален търсач на бейзболни таланти и има доста набито око, но той и съпругата му Шари трудно ще намерят къща в предградията на Хюстън, която да им хареса, а с бюджет в разме30 мин.
Документално
06:30Ловци на къщи - Търсене на много голяма къща в предградията на Вашингтон - Пати и Ивело търсят да купят първата си къща в предградията на Вашингтон с повече пространство за забавления за огромното си семейство и отделно помещение за домашната детска гради30 мин.
Документално
07:00Ловци на къщи - Бюджет или идеална къща - Нейт и Джен търсят да купят първото си жилище близо до Остин, където да направят следващата крачка и да създадат семейство. Джен не иска да харчи всичките си пари за къщата и много стриктно спазва бюджета, но Нейт30 мин.
Документално
07:30Ловци на къщи - Търсене на къща в оживения център - Алексис иска да купи жилище в центъра на Мемфис, но дали бюджетът й е достатъчен? Късметът няма да се усмихне на тази южна красавица, която търси къща в оживения център на града.30 мин.
Документално
08:00Карибски живот - Търсене на нов дом на Синт Мартен - Двойка с пораснали деца от Ню Йорк заменя бетонната джунгла за гледка към океана в Синт Мартен. Те търсят идеалната къща, в която могат да настанят много гости, като се надяват да им останат достатъчно 30 мин.
Документално
08:30Карибски живот - Сбъдване на мечтите за Синт Мартен - Двойка от Сейнт Луис ходи на почивка на Синт Мартен в продължение на 20 години и най-накрая решава да купи постоянно жилище на острова. И двамата търсят оазис, където ще могат да се впуснат в нови прик30 мин.
Документално
09:00Живот на остров - Женена двойка от Луизиана се мести на остров Дофин, Алабама - Пастор Лин и съпругата му Ванеса се местят от Луизиана на остров Дофин, Алабама, за да се наслаждават на спокойния живот на плажа. Те искат дом в район с добри съседски отноше30 мин.
Документално
09:30Живот на остров - Двойка от Далас заменя градския живот с живот на Ориндж Бийч - Майк и Джен напускат Далас, за да се наслаждават на красивите плажове и спокойния живот на Ориндж Бийч Алабама. Майк току-що е получил брокерски лиценз и с нетърпение очаква 30 мин.
Документално
10:00Основен ремонт във Вирджиния - Главната спалня - Катрин и Тейлър правят основен ремонт на старата родителска спалня и баня.30 мин.
Документално
10:30Основен ремонт във Вирджиния - Модерната мъжка бърлога - Катрин и Тейлър превръщат стопанска постройка, построена през 1761 г., във функционална работилница и място за свободното време.30 мин.
Документално
11:00Разбивачи на дворове - Рустикален двор с конструкции от секвоя - Двор в района на Сиера Футхилс е обикновен и скучен и не отразява прекрасната природа край него. Мат Блашоу го преобразява и изгражда веранда и пергола от секвоя, които подхождат на планинск30 мин.
Документално
11:30Разбивачи на дворове - Кино в задния двор - Мат Блашоу и неговият екип преобразяват изоставен двор в модерно кино на открито. Те изграждат нов вътрешен двор с декоративни плочи от бетон, огромен киноекран под открито небе и големи уникални огнища.30 мин.
Документално
12:00Джада вкъщи - Бира и мезета - Джада приготвя четири фантастични мезета: сладки и солени ядки и бекон30 мин.
Документално
12:30Джада вкъщи - Момичетата се катерят - Джада де Лаурентис и някои нейни приятели взимат урок по скално катерене в Пойнт Дюм до Малибу. Тя приготвя храна за пикник, която включва израелска салата с кускус, рулца с пилешко месо и медена горчица, както и десе30 мин.
Документално
13:00Здравословни гурме ястия - Среща с рокерки - Езра и Джули приготвят вкусна и здравословна храна за претенциозни рокерки от мото клуб.30 мин.
Документално
13:30Здравословни гурме ястия - Здравословна храна за художнички - Художнички представят своите не особено здравословни кулинарни творения. Езра и Джули се опитват да променят готварските им навици и да създадат кулинарен шедьовър.30 мин.
Документално
14:00Живот на остров - Семейство напуска Флорида и се мести на остров Оно, Алабама - Джим и Дона се местят на остров Оно, Алабама, защото искат да променят ритъма си на живот след 28 години служба в армията. Дона настоява новата им къща да има отделна стая за 30 мин.
Документално
14:30Живот на остров - Сгодена двойка се мести от континента на остров Мустанг - Тайлър и Джули се влюбват в остров Мустанг, Тексас, и организират сватбата си там. Двойката също така иска да купи къща, която е достатъчно просторна, за да приютява приятелите им30 мин.
Документално
15:00Хавайски живот - Ново начало на остров Хавай - След като синовете й отиват в университет, самотна майка се премества от Бостън в красивия Хайло на Хавайските острови.30 мин.
Документално
15:30Хавайски живот - От снега към слънцето и забавленията - Ричард и Теса МакСуейн приемат предложение за работа и се местят на Кауаи от Боулдър, Колорадо. Те са готови да заменят ските за сърф и да намерят собствено жилище, което да е близо до всичко.30 мин.
Документално
16:00Основен ремонт във Вирджиния - Многофункционално преддверие - Катрин и Тейлър превръщат част от рушащото се западно крило в многофункционално преддверие.30 мин.
Документално
16:30Основен ремонт във Вирджиния - Спалня и баня в западното крило - Катрин и Тейлър искат да превърнат две неизползвани стаи от западното крило в спалня и баня за гости, която ще може да приюти няколко човека.30 мин.
Документално
17:00Разбивачи на дворове - Лятна кухня в рустикален стил - Пожарникар има голям празен двор. Той моли Мат Блашоу за местенце, където да може да готви и да се забавлява. Мат проектира пространство в рустикален стил с голямо каменно огнище, висока стена с водос30 мин.
Документално
17:30Разбивачи на дворове - Двор в рустикален и кънтри стил - Занемарен заден двор се превръща в местенце с дървета, естествен водопад и езерце, лятна кухня в кънтри стил и вътрешен двор с плочи от естествен камък и огнище, създадено от Мат Блашоу и неговия ек30 мин.
Документално
18:00Помощ след ремонт - Некадърен майстор-измамник - Барбара купува своята къща-мечта с надеждата да повдигне покрива на таванската спалня за своя внук. Но тя и внукът й се нуждаят от помощ, след като некадърен майстор разбива спалнята.30 мин.
Документално
18:30Помощ след ремонт - Събиране чрез изваждане - Карън и Дерек купуват къща с чисто нова двуетажна пристройка и си мислят, че са намерили своя мечтан дом. Но след тежката зима те разбират, че майсторът им ги е измамил. Джон ДеСилвия ще се заеме с този пробле30 мин.
Документално
19:00Джада в Италия - Сладки лакомства - Джада Де Лаурентис посещава любимата си пекарна в Соренто, където заедно с пекаря приготвя известния си паунд кейк. По-късно тя приготвя забалионе с лимончело и шоколадов фъдж с шамфъстък.30 мин.
Документално
19:30Телевизионен магазин Италиана - Замъкът в Монферато - Тази телевизионна програма ни представя италианското великолепие - от храната и начина на живот до спорта и дизайна. В този епизод ще посетим замъка в Монферато, ще открием бижутерското училище на Булг30 мин.
Документално
20:00Строежи за милион долара - Том Фелиция - Лицензираният строителен предприемач Стивън Фанука заедно с дизайнера-суперзвезда Том Фелиция преобразяват апартамент в Сентръл Парк Уест.30 мин.
Документално
20:30Строежи за милион долара - Невероятно ергенско жилище - Строителният предприемач на звездите Стивън Фанука предлага на зрителите изключителен достъп зад затворените врати на най-елитните домове в Манхатън.30 мин.
Документално
21:00Ловци на къщи - Бюджет или идеална къща - Нейт и Джен търсят да купят първото си жилище близо до Остин, където да направят следващата крачка и да създадат семейство. Джен не иска да харчи всичките си пари за къщата и много стриктно спазва бюджета, но Нейт30 мин.
Документално
21:30Ловци на къщи - Търсене на къща в оживения център - Алексис иска да купи жилище в центъра на Мемфис, но дали бюджетът й е достатъчен? Късметът няма да се усмихне на тази южна красавица, която търси къща в оживения център на града.30 мин.
Документално
22:00Ловци на замъци - Двойка купува замък в Ирландия - Тим и Мери посещават три замъка в Ирландия, опитвайки се да намерят баланс между древна история и съвременна практичност. Ръчно изсечените спираловидни стълбища и 21-метровите кули са великолепни. Единств30 мин.
Документално
22:30Ловци на острови - В търсене на гледки на Джорджиан Бей - Четиричленно семейство от Ванкувър търси ваканционен остров с невероятна гледка към Джорджиан Бей за по-малко от 2 милиона долара.30 мин.
Документално
23:00Ловци на острови - Нов живот в Белиз - Двойка от Тексас с хавайски корени търси мечтания си дом на карибски остров край бреговете на Белиз.30 мин.
Документално
23:30Ловци на острови - Най-усамотеният остров в света - Експертът по острови Крис Кролов търси най-усамотения остров в света, където планира да отвори луксозен бутиков курорт.30 мин.
Документално

Програма на Fine Living за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Fine Living за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Fine Living предлага на зрителите многобройни премиерни програми, както и с други популярни и обичани предавания. още...

Популярно в poTV.bg