ТВ програма Discovery Channel - Вторник, 26.03.2019

00:00Експедиция в непознатото: Златният град (Expedition Unknown: City Of Gold) Джош прекосява пътят на инките през Андите и в перуанската част на амазонската джунгла в търсене на митичния Златен град. Пътуването му го отвежда до руините на Мачу Пикчу.60 мин.
Документално
01:00Ед Стафърд: Първият човек в джунглата: Тайланд (Ed Stafford: First Man Out: Thailand) Ед се състезава в свирепите джунгли на Северен Тайланд срещу легендарния експерт по оцеляването И Джей Снайдър. Един от тях пада от скала с почти фатални последствия.60 мин.
Документално
02:00Какво може да е това?: Проклятието на морското чудовище (What on Earth?: Curse Of The Sea Monster) Странно образувание смущава повърхността на океана близо до Антарктида - дали е морско чудовище? Древни скални рисунки в отдалечена планина изобразяват незе60 мин.
Документално
03:00Дивото семейство от Аляска: Епизод 11 (Alaskan Bush People: Episode 11) Дълбоко в пустошта на Аляска живее семейство, чиито членове са родени и отгледани в дивата природа. Били и Ейми Браун и седемте им деца разчитат един на друг за оцеляването си.60 мин.
Документално
04:00Голи и уплашени: Налудничаво поведение (Naked And Afraid: A Screw Loose) В опасната джунгла на маите, експертите по оцеляване Лея и Цезар имат проблем с тежка контузия. Екстремна влажност и гладни хищници ги водят до предела на възможностите им.60 мин.
Документално
05:00Да продадеш колата си: Мъркюри Капри MK2 от 1976 г. (Wheeler Dealers: 1976 Mercury Capri MK2) Майк открива рядко съкровище - Мъркюри Капри MK2 от 1976 г. с класически V6 двигател с вместимост 2.8 литра. Разбира се, колата си има проблеми, което означава м60 мин.
Документално
06:00Да продадеш колата си: Епизод 1 (Wheeler Dealers: 1995 Ford Escort RS Cosworth) Търговецът на коли Майк Брюър и даровитият механик Ант Анстед имат мисия да откриват и възстановяват емблематични автомобили, които после продават в автосервиза си в Лос Андже60 мин.
Документално
07:00Да продадеш колата си: Остин Хийли (Wheeler Dealers: Austin-Healey) Майк Брюър и Ант Антстед предлагат на търг страхотен Остин Хийли 3000 MkIII от 1965 г. Дали излъсканият му нов интериор ще им донесе желаната печалба?60 мин.
Документално
08:00Как се прави...: Епизод 50 (How It`s Made: Episode 50) Ако се питате откъде идва даден предмет или как е направен, това е вашата програма. Избираме вещ от ежедневието и показваме Как се прави...60 мин.
Документално
09:00Треска за злато: Епизод 11 (Gold Rush: The Resurrection) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
10:00Треска за злато: Епизод 12 (Gold Rush: The Devil`s Deadline) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
11:00Треска за злато: Епизод 13 (Gold Rush: Sucker Punch) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
12:00Треска за злато: Епизод 14 (Gold Rush: Old School Heroes) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
13:00Треска за злато: Епизод 15 (Gold Rush: Yukon Wedding) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
14:00Треска за злато: Епизод 16 (Gold Rush: Episode 16) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
15:00Треска за злато: Епизод 17 (Gold Rush: Episode 17) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
16:00Треска за злато: Епизод 18 (Gold Rush: Episode 18) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
17:00Треска за злато: Епизод 19 (Gold Rush: Episode 19) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
18:00Треска за злато: Епизод 20 (Gold Rush: Episode 20) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
19:00Как се прави...: Макет за рокля/ Перка на лодка/ Юрган/ Кранче (How It`s Made: Dress Forms/Boat Propellers/Duvets/Faucets) Макети за рокля, перки на лодки, юргани,кранчета: под микроскопа на Как се прави?.30 мин.
Документално
19:30Как са го направили?: Опал/Самолети/Нуга (How Do They Do It?: Opal / Stunt Planes / Nougat) Как се добива ценен опал под една от най-горещите пустини на планетата? Как се правят впечатляващите самолети за специални изпълнения и как се прави нуга? PREMIER30 мин.
Документално
20:00Експедиция в непознатото: Прокълнатото езеро на съкровищата в Африка (Expedition Unknown: Africa`s Cursed Lake Of Gold) Джош Гейтс пътува към дивите местности на Намибия, за да се гмурне в коварните дълбини на езеро Отжикото за изгубено съкровище от Първа60 мин.
Документално
21:00Треска за злато: Епизод 21 (Gold Rush: Episode 21) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога! PREMIERE2 ч.
Документално
23:00Аляска: Последната граница: Епизод 21 (Alaska: The Last Frontier: Episode 21) Винаги на ръба на оцеляването заради стихиите, обстоятелствата и отношенията си, членовете на семейство Килчър продължават да работят заедно, за да запазят чифлика.60 мин.
Документално

Програма на Discovery Channel за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Discovery Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

„Discovery Channel“ е името на излъчван по целия свят телевизионен канал, чиито програми излъчват главно научно-популярни и документални филми. Собственност на компанията Дискавъри Комуникейшънс. още...

Популярно в poTV.bg