ТВ програма Crime & Investigation Network - Вторник, 29.01.2019

00:00Висш закон - - В Айдахо се сблъскват светски и фундаменталистки идеи за вярата, като някои вярвания буквално носят последици на живот и смърт. Филмът запознава зрителите с лечителската църква, известна като Последователите на Христос.1 ч. 55 мин.
Документално
01:55Великобритания: Най-страшното табу - Крук - В ранното утро на 10 септември 2011 г. Данай Мухамади и съучастникът му запалват пожар посредством градинарски спрей. В огъня загиват отчуждилата се от Данай негова съпруга Мелиса Крук, свекърът му Марк Крук и с55 мин.
Документално
02:50Часовете преди убийство - Извън контрол - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката ме55 мин.
Документално
03:45Часовете преди убийство - Сляп терор - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката между45 мин.
Документално
04:30Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
04:55Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
05:15Разтърсващи престъпления - Стивън Порт - Епизодът представя страховитите престъпления на Стивън Порт, серийния убиец от Източен Лондон, отровил четирима млади мъже със смъртоносна доза от наркотик, използван при изнасилване.45 мин.
Документално
06:00Бебета зад решетките - Последна дума има Бог - Напрежението расте - Бранди най-после се изправя пред враждебната комисия относно условното си освобождаване. Две бременни затворнички кандидатстват по програма Малчугани, но мястото е само едно. Маранда преж60 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство - Трагедията в парка за каравани - Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни представя ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд и други водещи разследващи убийства организации проучват ве20 мин.
Документално
07:20Първите 48 часа - Паднал герой/Поледна сделка - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 ча45 мин.
Документално
08:05Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики - Наемният убиец и фризьорката: Фади Насри - На спокойна уличка в лондонско предградие 29-годишна фризьорка е открита наръгана до смърт на прага на дома си. Уликата за мотива се крие в запис на заплаха по телеф45 мин.
Документално
08:50Ловецът на убийци - Жестоки убийства - Поредицата представя лейтенант Джо Кенда от отдел Убийства, който разказва за своите най-трудни и разтърсващи разследвания на убийства.45 мин.
Документално
09:35Часовете преди убийство - Истинско гробище за домашни любимци - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователит55 мин.
Документално
10:30Часовете преди убийство - Фатален изстрел - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката 55 мин.
Документално
11:25Първите 48 часа - Паднал герой/Поледна сделка - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 ча55 мин.
Документално
12:20Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики - Наемният убиец и фризьорката: Фади Насри - На спокойна уличка в лондонско предградие 29-годишна фризьорка е открита наръгана до смърт на прага на дома си. Уликата за мотива се крие в запис на заплаха по телеф55 мин.
Документално
13:15Бягство от полигамията: След бягството - Борба за свобода - Четирима бегълци от полигамни групи - Йоланда, Итан, Присила и Шанийл, споделят как са успели да се адаптират към външния свят. На по-малката сестра на Шанийл, която не успява да избяга, предстои55 мин.
Документално
14:10Бягство от полигамията: След бягството - Мъчително оцеляване - Бегълките от полигамията Ариел и Вана разкриват шокираща тайна. Лизи попада отново в хватката на сектата, а Лия, напуснала Обединените апостолски братя, гледа по нов начин на любовта и живота.55 мин.
Документално
15:05Ловецът на убийци - Жестоки убийства - Поредицата представя лейтенант Джо Кенда от отдел Убийства, който разказва за своите най-трудни и разтърсващи разследвания на убийства.55 мин.
Документално
16:00Градски кошмари - Окървавени ръце - Макар и забелязан в кръчма с кръв по ръцете, убиецът на тийнеджърката Колет е арестуван едва цели 27 години след убийството.60 мин.
Документално
17:00Разтърсващи престъпления: Австралия - Трагедията в Порт Артър - През 1996 г. Мартин Браянт, на 28 г., убива 35 души и наранява 23 други в кървав акт на насилие в Порт Артър. След шокиращите престъпления са предприети бързи действия за промяна на австралий60 мин.
Документално
18:00Първите 48 часа - Прострелян полицай - Когато техен колега е хладнокръвно убит, следователите установяват, че вероятно не е бил първата жертва на убиеца. Ще успеят ли от отдел Убийства в Ню Орлиънс да възпрат заподозрения нарушител на закона, преди да бъд60 мин.
Документално
19:00Първите 48 часа - Смъртоносен спор/Сърце до сърце - В Тълса, по време на ожесточена улична битка, е убит млад баща, а в Атланта мъж, защитаващ честта на своята майка, е прострелян в гърба.60 мин.
Документално
20:00Ловецът на убийци - Жестоки убийства - Поредицата представя лейтенант Джо Кенда от отдел Убийства, който разказва за своите най-трудни и разтърсващи разследвания на убийства.60 мин.
Документално
21:00Първите 48 часа - Паднал герой/Поледна сделка - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 ча60 мин.
Документално
22:00Първите 48 часа - Лош късмет - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.60 мин.
Документално
23:00Мотив за убийство - - Млада жена е застигната от ужасяващ край. Следователите анализират уликите, за да разгадаят объркания случай, но всяко следващо доказателство сякаш увеличава мистерията. Разследването се фокусира върху трима души с мотив за убийство60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg