ТВ програма Crime & Investigation Network - Понеделник, 25.03.2019

00:00Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Епизод 10 Лия Ремини: Сциентологията и последиците разглежда шокиращи истории на тормоз и болка, преживени от хората, които са напуснали църквата и са говорили открито за преживяното.60 мин.
Документално
01:00Акил, преследвачът на бегълци: Епизод 2 Поредицата проследява работата на Акил Мохамед по улиците на Ел Ей по залавяне на престъпниците, които се измъкват от полицията -мисия, свързана с клетвата на Акил да открие убиеца на най-добрия му приятел.30 мин.
Документално
01:30Акил, преследвачът на бегълци: Епизод 3 Акил Мухамад ни повежда по улиците на Лос Анджелис в своето търсене на престъпници, които местната полиция не може да улови. Мисията му е да открие човека, убил най-добрия му приятел.25 мин.
Документално
01:55Ловецът на убийци: Острието на бръснача Полицията открива 24-годишния Патрик Рей прострелян в тила. Всички улики сочат, че е самоубийство, но инстинктът на лейт. Джо Кенда му подсказва друго. С напредване на разследването той разкрива убийство колкото шок55 мин.
Документално
02:50Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Епизод 10 Лия Ремини: Сциентологията и последиците разглежда шокиращи истории на тормоз и болка, преживени от хората, които са напуснали църквата и са говорили открито за преживяното.55 мин.
Документално
03:45Култове и екстремни вярвания: Обединена нация на Исляма Илайджа Мухамад е отраснал в Обединена нация на Исляма и е бил подложен на детски труд, физически тормози и ужасни условия на живот. Днес той има възможността най-сетне да получи справедливост за себ45 мин.
Документално
04:30Полицейски патрул: Епизод 9 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
04:55Полицейски патрул: Епизод 10 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
05:15Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.25 мин.
Документално
05:40Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.20 мин.
Документално
06:00Ловецът на убийци: Разбит Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.60 мин.
Документално
07:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 17 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
07:20Първите 48 часа: Жестоко лято В Ню Орлиънс въоръжени мъже стрелят по предната веранда на къща и убиват четири деца и трима възрастни. Следовател се обръща към местните жители за помощ в разследването на престъплението.45 мин.
Документално
08:05Какво направи убиецът после: Геф Седжи Когато убиец извърши престъпление, какво решава да направи през първите минути, часове и дни след това? Тази поредица разглежда най-важната част от историята на едно убийство: времевия прозорец между момента на извър45 мин.
Документално
08:50Ловецът на убийци: Джекил и Хайд Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.45 мин.
Документално
09:35Убийци: Отвъд мита: Бала: Убиецът романист Убийството на един мъж страшно много прилича на онлайн история за убийство от автора Кристиан Бала. Баса е основен заподозрян и проведеното полицейско разследване води до ареста и осъждането му.55 мин.
Документално
10:30Убийци: Отвъд мита: Кот: Краковския вампир Цели две години убиецът с бебешко лице Карол Кот сее ужас сред жителите на гр. Краков в Полша. Първоначално напада възрастни хора, а после деца. Накрая е заловен, след като споделя за деянията си пред човек, за к55 мин.
Документално
11:25Първите 48 часа: Жестоко лято В Ню Орлиънс въоръжени мъже стрелят по предната веранда на къща и убиват четири деца и трима възрастни. Следовател се обръща към местните жители за помощ в разследването на престъплението.55 мин.
Документално
12:20Убих най-добрия си приятел: Детегледачката Ан предлага да е детегледачка на децата на приятелката си Джейми, но дружбата им е застрашена. И двете трябва да направят ужасен избор… Бихте ли пожертвали най-добрия си приятел, за да спасите семейството си?55 мин.
Документално
13:15Полицейски патрул: Епизод 4 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
13:45Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
14:10Какво е нужно за убийство: За отмъщението и убийството Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства проучват ве30 мин.
Документално
14:40Какво е нужно за убийство: Палачът Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, и други водещи следователи на убийства проучват веществени доказателст25 мин.
Документално
15:05Ловецът на убийци: Джекил и Хайд Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.55 мин.
Документално
16:00Разтърсващи престъпления: Джон Суини Джон Суини брутално убива две от приятелките си, разчленява телата им и ги изхвърля в канали. Последващите му действия са зловещи - крие улики в своите абстрактни картини. Понастоящем още пет негови приятелки се водят 60 мин.
Документално
17:00Първите 48 часа: Жестоко лято В Ню Орлиънс въоръжени мъже стрелят по предната веранда на къща и убиват четири деца и трима възрастни. Следовател се обръща към местните жители за помощ в разследването на престъплението.60 мин.
Документално
18:00Полицейски патрул: Епизод 4 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
18:30Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
19:00Единадесетте: Никой не чу виковете й Лизе и Фред разговарят с жена, която разкрива, че е била отвлечена под заплаха да бъде убита и изнасилена от Едуард Харълд Бел. Появяват се и ДНК-улики.60 мин.
Документално
20:00Ловецът на убийци: Джекил и Хайд Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.60 мин.
Документално
21:00Ловецът на убийци: След училище Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.60 мин.
Документално
22:00Премиера Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Епизод 11 Лия Ремини: Сциентологията и последиците разглежда шокиращи истории на тормоз и болка, преживени от хората, които са напуснали църквата и са говорили открито за преживяното.60 мин.
Документално
23:00Премиера Аферата Клинтън: Стая 1012 Президентът Клинтън трябва да даде становище по случая на Пола Джоунс след по-малко от седмица, а Линда Трип разкрива, че Клинтън и Моника планират да излъжат под клетва. Линда Трип ще направи таен запис на срещата си с60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg