ТВ програма Crime & Investigation Network - Понеделник, 01.07.2019

00:00Деца зад решетките: Живот или условно освобождаване: Роналд През февруари 1999 г., 17-годишният Роналд и двама други тийнейджъри отмъщават на Кордел за предполагаемо сексуално посегателство, като го изгарят жив. Роналд е осъден на доживотен затвор без пра60 мин.
Документално
01:0060 дни в затвора: Ще стане страшно И седмината участници са внедрени в затвора, но на някои им е трудно да се въздържат от контакти помежду си. В същото време има опасност един от тях да сложи внезапен край на цялата програма.55 мин.
Документално
01:55Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики: Изчезнал яко дим: Дейвид Гилрой Роби Колтрейн представя осем от най-трудните, сложни и объркващи случаи на убийство, разследвани досега от британската полиция.55 мин.
Документално
02:50Ловец на убийства: Твърде млад, за да умре В резултат на яростно нападение из засада в заведение за хамбургери е убито 16-годишно момче. Лейт. Кенда трябва да пресее огромен брой слухове и намеци, за да стесни фокуса върху един основен заподозрян.55 мин.
Документално
03:45Ловец на убийства: Нулева жертва В местен бар избухва сериозна свада и в резултат млад военнослужещ е застрелян. Разследвайки убийството, лейт. Кенда трябва да проникне в уважавана военна институция и разкрие истината за опасна вендета.45 мин.
Документално
04:30Ловец на убийства: Очевидецът изчезва яко дим Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.45 мин.
Документално
05:15Ловец на убийства: Пей, малка птичке Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.45 мин.
Документално
06:00Ловец на убийства: Няма връщане обратно Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.2 ч.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg