ТВ програма Crime & Investigation Network - Понеделник, 28.01.2019

00:00Лия Ремини: Сциентологията и последиците - Специален епизод от сезон 3: Емоционални последици - Лия Ремини: Сциентологията и последиците разглежда шокиращи истории на тормоз и болка, преживени от хората, които са напуснали църквата и са говорили открито з60 мин.
Документално
01:00Истината срещу истината - Кейси Антъни - През 2011 г. Кейси Антъни е обявена за невинна във връзка с убийството на дъщеричката й Кейли в рамките на разгорещен съдебен процес, завладял вестниците и вниманието на цялата страна. Нанси Грейс и Дан Ейбрамс раз55 мин.
Документално
01:55Ловецът на убийци - Бягай, за да се спасиш - Ловецът на убийци представя лейт. Джо Кенда, който разказва за най-трудните си и разтърсващи случаи на убийства.55 мин.
Документално
02:50Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики - Далеч от дома: Кю Су Ким - Роби Колтрейн представя шокиращия случай на лондонски хазяин, измъчвал и убил по садистичен начин двама от своите наематели.55 мин.
Документално
03:45Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики - Удушвачът в събота вечер: Джо Капън - Роби Колтрейн представя осем от най-трудните, сложни и объркващи случаи на убийство, разследвани досега от британската полиция.45 мин.
Документално
04:30Сатанински жени - Дана Сю Грей - Това е историята на Дана Сю Грей, русокоса медицинска сестра, прекалила с пристрастеността си към адреналина, която я подтиква не само към необуздано пазаруване, но и към убийство.45 мин.
Документално
05:15Сключих брак с убиеца си - - Представени са случаи на убийства, при които жертвата е имала брак с убиеца.45 мин.
Документално
06:00Ловецът на убийци - Твърде млад, за да умре - В резултат на яростно нападение из засада в заведение за хамбургери е убито 16-годишно момче. Лейт. Кенда трябва да пресее огромен брой слухове и намеци, за да стесни фокуса върху един основен заподозрян.60 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство - Изкормвача от Род Айланд - Поредицата разследва най-известните убийства и ни разкрива истината за нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучва20 мин.
Документално
07:20Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
07:45Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
08:05Разтърсващи престъпления - Стивън Порт - Епизодът представя страховитите престъпления на Стивън Порт, серийния убиец от Източен Лондон, отровил четирима млади мъже със смъртоносна доза от наркотик, използван при изнасилване.45 мин.
Документално
08:50Ловецът на убийци - Бягай, за да се спасиш - Ловецът на убийци представя лейт. Джо Кенда, който разказва за най-трудните си и разтърсващи случаи на убийства.45 мин.
Документално
09:35Часовете преди убийство - Извън контрол - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката ме55 мин.
Документално
10:30Часовете преди убийство - Сляп терор - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката между55 мин.
Документално
11:25Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
11:55Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
12:20Разтърсващи престъпления - Стивън Порт - Епизодът представя страховитите престъпления на Стивън Порт, серийния убиец от Източен Лондон, отровил четирима млади мъже със смъртоносна доза от наркотик, използван при изнасилване.56 мин.
Документално
13:16Бебета зад решетките - Последна дума има Бог - Напрежението расте - Бранди най-после се изправя пред враждебната комисия относно условното си освобождаване. Две бременни затворнички кандидатстват по програма Малчугани, но мястото е само едно. Маранда преж54 мин.
Документално
14:10Бебета зад решетките - Вярвай в мен - Бранди е освободена условно, но животът извън затвора е труден за нея и дъщеря й Адисън. Семейството на Стефани идва на посещение и бебето Абигейл вижда за първи път двамата си по-големи братя.55 мин.
Документално
15:05Ловецът на убийци - Бягай, за да се спасиш - Ловецът на убийци представя лейт. Джо Кенда, който разказва за най-трудните си и разтърсващи случаи на убийства.55 мин.
Документално
16:00Градски кошмари - Съвършеното убийство - В този филм ще видим историята на един мъж, който под заплахата от развод убива съпругата си за да запази фермата си. Макар и зад решетките, Адриан все още не разкрива къде са останките на мъртвата му съпруга.60 мин.
Документално
17:00Разтърсващи престъпления: Австралия - Питър Дюпас - В продължение на над 30 години Дюпас извършва насилие след насилие и след всяко напускане на затвора престъпленията му срещу жени стават все по-жестоки. След като през 2000 г. е осъден за три убийства, в60 мин.
Документално
18:00Първите 48 часа - - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.60 мин.
Документално
19:00Първите 48 часа - Смъртоносна рап-музика - Престрелка в рап музикално студио в Атланта води до смъртта на двама души. Следователите разкриват, че мотивът е отмъщение.60 мин.
Документално
20:00Ловецът на убийци - Бягай, за да се спасиш - Ловецът на убийци представя лейт. Джо Кенда, който разказва за най-трудните си и разтърсващи случаи на убийства.60 мин.
Документално
21:00Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
21:30Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
22:00Лия Ремини: Сциентологията и последиците - Звезден свидетел - Лия Ремини: Сциентологията и последиците разглежда шокиращи истории на тормоз и болка, преживени от хората, които са напуснали църквата и са говорили открито за преживяното.60 мин.
Документално
23:00Култове и екстремни вярвания - Обединена нация на Исляма - Илайджа Мухамад е отраснал в Обединена нация на Исляма и е бил подложен на детски труд, физически тормози и ужасни условия на живот. Днес той има възможността най-сетне да получи справедливост за 60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg