ТВ програма Crime & Investigation Network - Неделя, 30.06.2019

00:00Бягство от полигамията: Цената на изкушението Три сестри, избягали от полигамната секта Кингстън Клан като млади, днес помагат на други млади мъже, жени и деца да избягат, предпочитайки адски мъки, отколкото да останат в сектата дори още ден.60 мин.
Документално
01:00Лудото ми бивше гадже: Принуждаване, признания и мании Мъж представя на гаджето си своето любимо научнофантастично тв шоу, но тя се вманиачава твърде много. Мъж спи с племенничката на своя шеф, което го въвлича в перверзна игра на сексуално изнудване.55 мин.
Документално
01:55Чудовището в семейството ми: Дейл Хоснър Ранди Хоснър, брат на серийния стрелец Дейл Хоснър, споделя тази лична история за човека, всял ужас и страдание в град Финикс при продължилата година и половина поредица от извършени от него убийства.55 мин.
Документално
02:50Какво е нужно за убийство: Измами, убийство, отричане Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещ30 мин.
Документално
03:20Какво е нужно за убийство: Изчезналият стажант Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателств25 мин.
Документално
03:45Какво е нужно за убийство: Братя по оръжие Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществени док25 мин.
Документално
04:10Какво е нужно за убийство: Бивш любим атакува Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателства20 мин.
Документално
04:30Какво е нужно за убийство: В пламъци Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществени доказател25 мин.
Документално
04:55Какво е нужно за убийство: Смърт в семейството Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателств20 мин.
Документално
05:15Какво е нужно за убийство: Никога няма да открият тялото й Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучва25 мин.
Документално
05:40Какво е нужно за убийство: Убиец продуцент Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателства от20 мин.
Документално
06:00Какво е нужно за убийство: Майката познава смъртта Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
06:30Какво е нужно за убийство: Завързване, мъчение, убийство Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени до30 мин.
Документално
07:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 5 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
07:20На живо: Полицейски патрул: Епизод 6 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
07:45На живо: Полицейски патрул: Епизод 7 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
08:05На живо: Полицейски патрул: Епизод 13 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
08:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 14 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
08:50Часовете преди убийство: Опасен непознат Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между събитията п45 мин.
Документално
09:35Часовете преди убийство: Грешникът с пушка Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между събитията55 мин.
Документално
10:30Ловец на убийства: Да събудиш мъртвите Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.55 мин.
Документално
11:25Ловец на убийства: Кой е? Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.55 мин.
Документално
12:20Ловец на убийства: Огледало за задно виждане Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.55 мин.
Документално
13:15Ловец на убийства: Джекил и Хайд Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.55 мин.
Документално
14:10Ловец на убийства: След училище Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.55 мин.
Документално
15:05Неразрешени случаи: Убиец се измъква Поредицата Неразрешени случаи ни представя следователите и семействата, посветили се на това жертвите на престъпленията - техни близки, да получат възмездие и случаят им да не остане забравен в архива.60 мин.
Документално
16:05Неразрешени случаи: Убит е полицай Поредицата Неразрешени случаи ни представя следователите и семействата, посветили се на това жертвите на престъпленията - техни близки, да получат възмездие и случаят им да не остане забравен в архива.55 мин.
Документално
17:00Какво е нужно за убийство: Майката познава смъртта Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
17:30Какво е нужно за убийство: Изчезналият стажант Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателств30 мин.
Документално
18:00Какво е нужно за убийство: Бивш любим атакува Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателства30 мин.
Документално
18:30Какво е нужно за убийство: Смърт в семейството Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателств30 мин.
Документално
19:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 9 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
19:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 10 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
20:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 11 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
20:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 12 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
21:00Разтърсващи престъпления: Джон Суини Джон Суини брутално убива две от приятелките си, разчленява телата им и ги изхвърля в канали. Последващите му действия са зловещи - крие улики в своите абстрактни картини. Понастоящем още пет негови приятелки се водят 60 мин.
Документално
22:00Какво направи убиецът после: Шаан Робъртс Когато убиец извърши престъпление, какво решава да направи през първите минути, часове и дни след това? Тази поредица разглежда най-важната част от историята на едно убийство: времевия прозорец между момента на из60 мин.
Документално
23:00Ловец на убийства: Черната овца Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив лейтенант Джо Кенда.60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg