ТВ програма Crime & Investigation Network - Неделя, 24.03.2019

00:00Премиера Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
00:30Премиера Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
01:00Полицейска камера: Епизод 3 Сержант Шон Ларкин от полицейското управление на тулса представя откровен и цялостен поглед, от гледната точка на един служител на реда, върху някои от най-лудешките преследвания и случаи от цялата страна.30 мин.
Документално
01:30Полицейска камера: Епизод 4 Сержант Шон Ларкин от полицейското управление на Тулса представя откровен и цялостен поглед, от гледната точка на един служител на реда, върху някои от най-лудешките преследвания и случаи от цялата страна.25 мин.
Документално
01:55Часовете преди убийство: Цел на омразата Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката меж55 мин.
Документално
02:50Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Последствията Лия и Майк разговарят с Шантал Додсън и майка й Рамина, която споделя, че е взела изумително решение - да напусне сциентологията. Гостите от първи сезон се завръщат, за да разкажат за това как животъ55 мин.
Документално
03:45Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Пропагандни оръжия Лия Римини и Майк Райндър водят дискусия относно пропагандите методи на църквата и анализират тактиките, използвани от групите поддръжници за промотиране на сциентоложките цели.45 мин.
Документално
04:30Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
04:55Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
05:15Полицейски патрул: Епизод 7 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
05:40Полицейски патрул: Епизод 8 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
06:00Ловецът на убийци: След училище Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.60 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство: Разглезен, пропаднал и безмилостен Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства проу20 мин.
Документално
07:20Полицейски патрул: Епизод 9 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
07:45Полицейски патрул: Епизод 10 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
08:05Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.25 мин.
Документално
08:30Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.20 мин.
Документално
08:50Какво направи убиецът после: Хелън Бейли Когато убиец извърши престъпление, какво решава да направи през първите минути, часове и дни след това? Тази поредица разглежда най-важната част от историята на едно убийство: времевия прозорец между момента на изв45 мин.
Документално
09:35Тайните на моргата: Вълк на вратата Тайните на моргата представя известни случаи на убийство от гледната точка на съдебните лекари, работещи съвместно със следователите в търсене на правосъдие за жертвите на насилствена смърт и техните близки.55 мин.
Документално
10:30Тайните на моргата: Коледа в пепел Тайните на моргата представя известни случаи на убийство от гледната точка на съдебните лекари, работещи съвместно със следователите в търсене на правосъдие за жертвите на насилствена смърт и техните близки.55 мин.
Документално
11:25Часовете преди убийство: Някой знае нещо Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката меж55 мин.
Документално
12:20Часовете преди убийство: Опасен бизнес Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката между55 мин.
Документално
13:15Ловецът на убийци: Разбит Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.55 мин.
Документално
14:10Ловецът на убийци: Оправдано Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.55 мин.
Документално
15:05Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Епизод 10 Лия Ремини: Сциентологията и последиците разглежда шокиращи истории на тормоз и болка, преживени от хората, които са напуснали църквата и са говорили открито за преживяното.60 мин.
Документално
16:05Култове и екстремни вярвания: Обединена нация на Исляма Илайджа Мухамад е отраснал в Обединена нация на Исляма и е бил подложен на детски труд, физически тормози и ужасни условия на живот. Днес той има възможността най-сетне да получи справедливост за себ55 мин.
Документално
17:00Полицейски патрул: Епизод 9 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
17:30Полицейски патрул: Епизод 10 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
18:00Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
18:30Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
19:00Убийството на Лейси Питърсън: Най-омразният мъж в Америка След като телата на Лейси Питърсън и нероденото й дете са открити в залива на Сан Франциско, полицията арестува Скот Питърсън, който скоро се превръща в олицетворение на злото за цялата нация.60 мин.
Документално
20:00Убийството на Лейси Питърсън: Процесът започва В случая Държавата срещу Скот Питърсън прокуратурата настоява за смъртна присъда за убийствата на Лейси и Конър Питърсън, но защитата твърди, че Питърсън е напълно невинен.60 мин.
Документално
21:00Грабежът в Хатън Гардън: Един последен удар Грабежът в Хатън Гардън: Един последен удар представя историята на група професионални престъпници, повечето от които всъщност пенсионирани, решили да направят един последен удар, за да си осигурят луксозни стар60 мин.
Документално
22:00Аферата Клинтън: Смесени послания Миника Люински споделя подробностите за своята връзка с президента Клинтън с колежката си Линда Трип, която тайно записва личните им разговори и ги споделя с провокатора консерватор Лусиан Голдбърг.60 мин.
Документално
23:00TBC: TBC TBC60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg