ТВ програма Crime & Investigation Network - Събота, 26.01.2019

00:00Акил, преследвачът на бегълци - - Следвайте Акил Мухамад, който залавя престъпници по улиците на Лос Анжелис, успели да се откопчат от местната полиция. Мисията му е да открие човека, убил най-добрия му прияел.30 мин.
Документално
00:30Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
01:00Разтърсващи престъпления: Австралия - Реймънд Едмъндс - През 1985 г. в Олбъри служител в магазин вижда мъж да се разголва. Мъжът е арестуван. Пет дена по-късно пръстовите му отпечатъци пристигат в криминалистката централа в Сидни. Започва разкриването на 55 мин.
Документално
01:55Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики - Убийства в провинцията: Греам Бекхаус - Роби Колтрейн разследва защо Греам Бакхауз опитва да убие жена си, поставяйки бомба в колата й, преди да убие съседа си през 1984 г.55 мин.
Документално
02:50Часовете преди убийство - У дома е най-хубаво - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзк55 мин.
Документално
03:45Часовете преди убийство - Кървави пари - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката меж45 мин.
Документално
04:30Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
04:55Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
05:15Разтърсващи престъпления - Стивън Райт - Ще научим подробности за убийствата, извършени от Стив Райт, наречен Удушвача от Съфолк, убил пет проститутки в Ипсуич през 2006 г.45 мин.
Документално
06:00Бебета зад решетките - Спешна ситуация - 10 000 бебета се раждат в затвори ежегодно в САЩ. Някои щати имат радикални програми, позволяващи на майките да задържат децата си. Сериалът представя историите на пет затворнички на различен етап от програмата Мал60 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство - Бивш любим атакува - Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателс20 мин.
Документално
07:20На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
07:45На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
08:05На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
08:30На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
08:50Разтърсващи престъпления - Стивън Лорънс - На 20-ата годишнина от смъртта на Стивън Лорънс семейството му си припомня ужасяващото му убийство през 1993 г. и продължилата дълги години борба за правосъдие.45 мин.
Документално
09:35Разтърсващи престъпления: Австралия - Дарси Фрийман - Разтърсващи престъпления: Австралия представя най-сериозните престъпления, извършени досега в страната, от гледната точка на хората в центъра на трагедиите.55 мин.
Документално
10:30Разтърсващи престъпления: Австралия - Атентатите на ул. Ръсъл - Разтърсващи престъпления: Австралия представя най-сериозните престъпления, извършени досега в страната, от гледната точка на хората в центъра на трагедиите.55 мин.
Документално
11:25Какво е нужно за убийство - Човешки части в джоба ми - Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват ве30 мин.
Документално
11:55Какво е нужно за убийство - Заплаха за обществото - Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещес25 мин.
Документално
12:20Какво е нужно за убийство - Погребението, което той искаше - Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проуч30 мин.
Документално
12:50Какво е нужно за убийство - Зелената вдовица - Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществени25 мин.
Документално
13:15Ловецът на убийци - Г-н Ел Ей - Домашно парти по случай 4 юли завършва с насилие. Млад мъж опитва да избяга от мястото, но е застрелян, седейки зад волана на колата си. Особена улика насочва вниманието на лейт. Джо Кенда към самообучил се гангстер, намисл55 мин.
Документално
14:10Ловецът на убийци - Кръв по релсите - Кондуктор на влак открива обезглавено тяло върху релсите. Лейт. Кенда няма друг избор, освен да се вслуша в глас, идващ от отвъдното. Спален чувал в мазе крие тялото на тийнейджърка. За да открие убиеца, Кенда трябва 55 мин.
Документално
15:05Лия Ремини: Сциентологията и последиците - Раздяла - Актрисата и бивша сциентоложка Лия Римини разследва какво става зад кулисите в Сциентоложката църква. В Сиатъл говори с бившата директорка на църквата Ейми Скоби, която споделя трогателната си история з60 мин.
Документално
16:05Лия Ремини: Сциентологията и последиците - Честна игра - Лия отива в Клиъруотър, Флорида, да чуе историята на Майк Риндър, бивш директор на сциентоложката служба по специалните въпроси. Задачата на Майк била да дискредитира и унищожи критиците на църквата55 мин.
Документално
17:00На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
17:30На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
18:00На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
18:30На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
19:00Първите 48 часа - - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.60 мин.
Документално
20:00Убих най-добрия си приятел - Смъртоносни води - Бивш диджей, живеещ в Калифорния, наследява пари от богатия си баща. Най-добрият му приятел е банкер и предлага помощ с управлението на наследството, но двамата се скарват. Следват остър конфликт, убийство и60 мин.
Документално
21:00Убих най-добрия си приятел - Постъпвай с другите така - Синът на проповедник и момче бунтар стават изненадващо близки приятели. Когато обаче сестрата на Джош Аманда случайно взема свръхдоза наркотик, двамата мъже влизат в конфликт с трагични последствия.60 мин.
Документално
22:00Разтърсващи престъпления: Австралия - Ану Сингх - Разтърсващи престъпления: Австралия представя най-сериозните престъпления, извършени в страната, от гледната точка на хората в центъра на трагедията.60 мин.
Документално
23:00Разтърсващи престъпления: Австралия - Джил Мийгър - Разтърсващи престъпления: Австралия представя най-сериозните престъпления, извършени в страната, от гледната точка на хората в центъра на трагедията.60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg