ТВ програма Crime & Investigation Network - Утре

00:00Ловец на убийства: Очевидецът изчезва яко дим Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.60 мин.
Документално
01:00Великобритания: Най-страшното табу: Моята майка: Убита от своя син със златно сърце Рос Тагарт набира 999 на 23 декември 2014 г., за да съобщи, че майка му Каръл е изчезнала. Две седмици по-късно е обвинен за убийството й. Дейвид Суиндъл и Ема проучват ка55 мин.
Документално
01:5560 дни в затвора: Истински гангстер Още на влизане в килията си Стив научава, че обитателите на затвора в окръг Пинал са по-хитри, отколкото е мислел. Абнър се извинява на Чиканос, но влиза в конфликт с бандата Кинфолк.55 мин.
Документално
02:50Какво е нужно за убийство: В пламъци Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществени доказател30 мин.
Документално
03:20Какво е нужно за убийство: Смърт в семейството Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателств25 мин.
Документално
03:45На живо: Полицейски патрул: Епизод 9 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
04:10На живо: Полицейски патрул: Епизод 10 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
04:30Първите 48 часа: Лош романс/Извън контрол В Минеаполис сомалийско момиче е жестоко убито в леглото си и сержантите Чарли Адамс и Крис Томсън разкриват тайна интимна връзка, която в крайна сметка довежда до смърт.45 мин.
Документално
05:15Ловец на убийства: Огледало за задно виждане Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.45 мин.
Документално
06:00Часовете преди убийство: Грешникът с пушка Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между събитията60 мин.
Документално
07:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 4 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
07:20Първите 48 часа: Чудовище В Тулса един следовател преследва садистичен убиец, отнел живота на брата на мъжа, откраднал камиона му.45 мин.
Документално
08:05Първите 48 часа: Лош романс/Извън контрол В Минеаполис сомалийско момиче е жестоко убито в леглото си и сержантите Чарли Адамс и Крис Томсън разкриват тайна интимна връзка, която в крайна сметка довежда до смърт.45 мин.
Документално
08:50Ловец на убийства: Огледало за задно виждане Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.45 мин.
Документално
09:35Ловец на убийства: Очевидецът изчезва яко дим Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.55 мин.
Документално
10:30Часовете преди убийство: Грешникът с пушка Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между събитията55 мин.
Документално
11:25Чудовището в семейството ми: Дейл Хоснър Ранди Хоснър, брат на серийния стрелец Дейл Хоснър, споделя тази лична история за човека, всял ужас и страдание в град Финикс при продължилата година и половина поредица от извършени от него убийства.55 мин.
Документално
12:20Разтърсващи престъпления: Ан Магайър Трагичната история на Ан Магайър, убита с нож от ученик тийнейджър, докато преподава испански език в католическия колеж Корпус Кристи в Лийдс.55 мин.
Документално
13:15На живо: Полицейски патрул: Епизод 9 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
13:45На живо: Полицейски патрул: Епизод 10 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
14:10Какво е нужно за убийство: Никога няма да открият тялото й Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучва30 мин.
Документално
14:40Какво е нужно за убийство: Убиец продуцент Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателства от25 мин.
Документално
15:05Ловец на убийства: Пей, малка птичке Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.55 мин.
Документално
16:00Първите 48 часа: Убиецът от Риървю/От упор Сделка за наркотици на паркинг в Атланта води до престрелка, при която загиват двама. В Тулса пък убийство по поръчка пред мотел ескалира в двойно убийство, след като извършителят забелязва свидетел.60 мин.
Документално
17:00Часовете преди убийство: Убийство за милион долара Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между с60 мин.
Документално
18:00Разтърсващи престъпления: Джема Макклъски Разтърсващата история на актрисата от Жители на Ист Енд Джема Макклъски, убита от собствения си по-голям брат в апартамента, който обитават заедно, в Източен Лондон през 2012 г.60 мин.
Документално
19:00Първите 48 часа: На ул. Бърбън/Смъртоносен капан В Ню Орлиънс двойна стрелба на ул. Бърбън шокира целия град, а в Тулса мъж е убит с откос от ловна пушка, като вероятно е бил примамен в смъртоносна клопка.60 мин.
Документално
20:00Ловец на убийства: Джекил и Хайд Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.60 мин.
Документално
21:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 11 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
21:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 12 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
22:00Премиера Ловец на убийства: Черната овца Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив лейтенант Джо Кенда.60 мин.
Документално
23:00Отдел Убийства: Атланта: Ревност Детектив Логан успява да накара заподозрян да направи самопризнания за убийството на Миша Мур заради 8 долара. Детектив Клайн разследва убийство в резултат на двойна среща, при която се оказва замесен ревниш приятел.60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg