ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Нападения на акули 2 (Shark Attack File 2) Вижте какво се случва, когато бяла акула счупва клетка за акули и гмуркачите попадат в капан в нея, друга акула напада човек в плитчина, а бичата акула пречи на рибари.55 мин.
Документално
01:40Мънго - ловецът на мистерии: Чудовището с глава на куче и тяло на прасе от Намибия (Expedition Mungo: Namibia`s Dog-Headed Pig Monster) Мънго пътува до Намибия, за да разследва случай, свързан с чудовище с тяло на куче и глава на прасе. Този звяр обикаля 55 мин.
Документално
02:35Отслабването на домашния ми любимец: Спортно семейство, дебело куче (My Fat Pet: Fit Family, Fat Dog) Травис учи едно наедряло лагото романьоло да не се разсейва, за да може да върши работата си като куче за емоционална подкрепа. По-късно той помага на ша50 мин.
Документално
03:25Лов на чудовища с лък (Monster Island) За да постигнат легендарен статус в света на лова с лък, четирима ловци трябва да проследят и убият глиган на остров Исла Мона в Атлантическия океан.50 мин.
Документално
04:15Нападения на акули 2 (Shark Attack File 2) Вижте какво се случва, когато бяла акула счупва клетка за акули и гмуркачите попадат в капан в нея, друга акула напада човек в плитчина, а бичата акула пречи на рибари.47 мин.
Документално
05:02Най-дивите острови: Филипини: Мистериозните острови (Wildest Islands: Philippines: Islands Of Mystery) Вижте един от най-древните архипелази в света, състоящ се от над 7000 острова, и разберете как хората и животните са се приспособили, за да оцелеят.47 мин.
Документално
05:49Питбули и бивши затворници: Зад решетките (Pit Bulls and Parolees: Behind Bars) Тиа моли Мат да помогне за осиновяване на куче-пазач от бившия му дом. По-късно Тиа получава сигнал за две изоставени кучета, чиито собственици са се изнесли от дома си.47 мин.
Документално
06:36Братя в блатата: Без крокодилски сълзи в тази ферма (Swamp Brothers: No Crocodile Tears On This Farm) В деня за борба с вредителите Стивън не е много радостен, защото трябва да хване смокове-стрелци. Дали ще му хареса следващата задача - да маркира ядосан2 ч.
Документално
07:00Братя в блатата: Разярени крокодили (Swamp Brothers: Crocs Gone Wild) Смъртоносна гърмяща змия се разхожда на свобода във фермата. Роби е преследван от ядосан кубински крокодил. Дали Стивън ще го хване?25 мин.
Документално
07:25На гости на парка Крюгер: Епизод 8 (Keeping Up With The Kruger: Episode 8) Предлагаме ви неподправен и уникален поглед към ежедневните приключения на всеотдайния екип на националния парк Крюгер в Южна Африка.50 мин.
Документално
08:15Тексаски закони: Заснет от камерата (Lone Star Law: Caught On Camera) Патрулите търсят неуловимите дългороги овце в планините на Западен Тексас и попадат на следните на ловец с лък, който е уличен в престъпление от собствената си камера за дивеч.55 мин.
Документално
09:10Лов на чудовища с лък (Monster Island) За да постигнат легендарен статус в света на лова с лък, четирима ловци трябва да проследят и убият глиган на остров Исла Мона в Атлантическия океан.55 мин.
Документално
10:05Нападения на акули 2 (Shark Attack File 2) Вижте какво се случва, когато бяла акула счупва клетка за акули и гмуркачите попадат в капан в нея, друга акула напада човек в плитчина, а бичата акула пречи на рибари.55 мин.
Документално
11:00Най-дивите острови: Филипини: Мистериозните острови (Wildest Islands: Philippines: Islands Of Mystery) Вижте един от най-древните архипелази в света, състоящ се от над 7000 острова, и разберете как хората и животните са се приспособили, за да оцелеят.55 мин.
Документално
11:55Питбули и бивши затворници: Зад решетките (Pit Bulls and Parolees: Behind Bars) Тиа моли Мат да помогне за осиновяване на куче-пазач от бившия му дом. По-късно Тиа получава сигнал за две изоставени кучета, чиито собственици са се изнесли от дома си.55 мин.
Документално
12:50Отслабването на домашния ми любимец: Спортно семейство, дебело куче (My Fat Pet: Fit Family, Fat Dog) Травис учи едно наедряло лагото романьоло да не се разсейва, за да може да върши работата си като куче за емоционална подкрепа. По-късно той помага на ша55 мин.
Документално
13:45Д-р Дий: ветеринар в Аляска: Епизод 6 (Dr. Dee: Alaska Vet: Farm Frenzy) Следвайте ветеринарния лекар Дий Торнел и нейния екип, докато се справят с извънредни случаи и уникални за Аляска пациенти - от северни елени и лосове до кучета за шейни и мулета.55 мин.
Документално
14:40Нападения на акули 2 (Shark Attack File 2) Вижте какво се случва, когато бяла акула счупва клетка за акули и гмуркачите попадат в капан в нея, друга акула напада човек в плитчина, а бичата акула пречи на рибари.55 мин.
Документално
15:35Мънго - ловецът на мистерии: Чудовището с глава на куче и тяло на прасе от Намибия (Expedition Mungo: Namibia`s Dog-Headed Pig Monster) Мънго пътува до Намибия, за да разследва случай, свързан с чудовище с тяло на куче и глава на прасе. Този звяр обикаля 55 мин.
Документално
16:30На гости на парка Крюгер: Епизод 9 (Keeping Up With The Kruger: Episode 9) Предлагаме ви неподправен и уникален поглед към ежедневните приключения на всеотдайния екип на националния парк Крюгер в Южна Африка.55 мин.
Документално
17:25Тексаски закони: Жадни за кръв (Lone Star Law: Out For Blood) Започва сезонът за лов на сърни и елени и патрулите проверяват ловците в тексаските гори. И още - те разследват кражби на хранилки за елени и спасяват три малки ястреба.55 мин.
Документално
18:20Отслабването на домашния ми любимец: Сватбената диета (My Fat Pet: The Wedding Diet) Травис помага на Стела да отслабне преди сватбата на стопаните си. И още - семейство Ернандес трябва да спре да храни огромния си боксер Пийти с остатъци от храна.55 мин.
Документално
19:15Питбули и бивши затворници: Млада кръв (Pit Bulls and Parolees: Young Blood) Нов затворник започва работа във VRC. Лизи и Джо се опитват да хванат бездомно куче в близкия квартал. Семейство иска да осинови куче с надеждата да запълни празнина в сърцата си55 мин.
Документално
20:10Великолепните кучета: Епизод 1 (Glory Hounds: Episode 1) Запознайте се с военните кучета, проследете отблизо отношенията им с техните бойни другари-хората и научете за невероятните подвизи, извършвани от тях в горещата афганска пустиня.55 мин.
Документално
21:05Най-дивите острови: Фолклендските острови: раят на пингвините (Wildest Islands: Falkland Islands: Penguin Paradise) Посетете ветровитите Фолклендски острови в южната част на Атлантическия океан и вижте невероятната флора и фауна, която включва дори пингви55 мин.
Документално
22:00Чудовищата на Аляска: Голямата стъпка от централна Аляска (Alaska Monsters: Central Alaska`s Bigfoot) Екип от местни авантюристи поема предизвикателството да проучи триъгълника на Аляска, за да разкрие доказателства за загадъчните същества, които може би 55 мин.
Документално
22:55Питбули и бивши затворници: В окото на бурята (Pit Bulls and Parolees: Eye Of The Storm) Таня се заема с последиците от торнадото в Ню Орлиънс. И още: треньор на питбули моли Тиа да приеме куче, което може да използва за работа.55 мин.
Документално
23:50Питбули и бивши затворници: Млада кръв (Pit Bulls and Parolees: Young Blood) Нов затворник започва работа във VRC. Лизи и Джо се опитват да хванат бездомно куче в близкия квартал. Семейство иска да осинови куче с надеждата да запълни празнина в сърцата си55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg