ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45След нападението: Опасни води (After the Attack: Dangerous Waters) Рик Кабът е нападнат от алигатор, а Шанън Ейнсли - от две бели акули. Дейв Салмони ги връща на мястото на инцидента, за да им помогне да преодолеят тази травма.50 мин.
Документално
01:35Диви и истински: Изненадващи нападения (Untamed 50 мин.
Документално
02:25Училище за ветеринари на сафари: Епизод 3 (Safari Vet School: Episode 3) Студентите помагат при залавянето на бели носорози, които ще бъдат преместени. На майка и нейното бебе са имплантирани микрочипове, за да се помогне на преследвачите на бракониери.25 мин.
Документално
02:50Училище за ветеринари на сафари: Епизод 4 (Safari Vet School: Episode 4) Студентите хващат майка и бебе жирафи, които трябва да се преместят в друг резерват за диви животни. Стив Ленард е водещ на този епизод.25 мин.
Документално
03:15Клиника за животни: Епизод 5 (Animal Clinic: Episode 5) Разгледайте отблизо клиниката за животни на Университета в Ливърпул. Вижте как ветеринарите овладяват зле протичащо раждане и преглеждат Рокси - куче, което се чеше до кръв.50 мин.
Документално
04:05Родилно отделение за животни: Епизод 4 (Animal Maternity Ward: Episode 4) Пазачите, които се грижат за гепарда Етна, вярват, че тя скоро трябва да роди, но все още няма никакви признаци за това. Преместват я в родилно помещение, за да я подготвят.50 мин.
Документално
04:55Зоополицаите на Филаделфия: Преследване (Animal Cops Philadelphia: Manhunt) Полицаите нахлуват в нелегален ринг за бой на петли и разкриват шокиращ случай на преднамерена жестокост. Но собственикът на птицата отрича вината си.50 мин.
Документално
05:45Кучета от приюта се превръщат в звезди: Епизод 5 (From Pound Pups to Dog Stars: Episode 5) Реалити шоу с неочаквани обрати, в което изоставени кучета се променят и се превръщат във възпитани и емоционално стабилни любимци, подготвени за нов живот в щастл25 мин.
Документално
06:10Кучета от приюта се превръщат в звезди: Епизод 6 (From Pound Pups to Dog Stars: Episode 6) Реалити шоу с неочаквани обрати, в което изоставени кучета се променят и се превръщат във възпитани и емоционално стабилни любимци, подготвени за нов живот в щастл25 мин.
Документално
06:35Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин: Епизод 11 (Steve Irwin's Wildlife Warriors: Episode 11) Вижте как Защитниците на дивата природа от Австралийския зоопарк продължават делото на Стив Ъруин, като спасяват, отглеждат и защитават различни малки и 25 мин.
Документално
07:00Бягство в Рая на шимпанзетата: Бум на бебета в Рая на шимпанзетата (Escape to Chimp Eden: Baby Booming at Chimp Eden) Петте бебета шимпанзета, спасени от Юджийн в Судан, вече са извън карантина и са готови да се присъединят към другите шимпанзета в загра25 мин.
Документално
07:25Плячка срещу хищник: Многобройни сили (Predator's Prey: Strength in Numbers) Ефектни графики и завладяващи материали разкриват как се побеждава страховит нападащ хищник. Как точно хищниците надхитрят своите нападатели?25 мин.
Документално
07:50Плячка срещу хищник: Химически оръжия (Predator's Prey: Chemical Weapons) Ефектни графики и завладяващи материали разкриват как се побеждава страховит нападащ хищник. Как точно хищниците надхитрят своите нападатели?25 мин.
Документално
08:15Меконг: река с душа: Камбоджа (Mekong: Soul of a River: Cambodia) От собственици на ферми за крокодили до туристически обиколки до р. Ирауади в търсене на делфини - оцеляването и на хората, и на животните зависи от частта на р. Меконг в Камбоджа.55 мин.
Документално
09:10Ловеца на крокодили: Влечуги от дълбините - Морски змии (Crocodile Hunter: Reptiles of the Deep - Sea Snakes) Морските змии са сред най-отровните змии в света. Стив се гмурка в подводния им свят, за да покаже колко спокойни и толерантни са тези змии, ког55 мин.
Документално
10:05Училище за ветеринари на сафари: Епизод 3 (Safari Vet School: Episode 3) Студентите помагат при залавянето на бели носорози, които ще бъдат преместени. На майка и нейното бебе са имплантирани микрочипове, за да се помогне на преследвачите на бракониери.30 мин.
Документално
10:35Училище за ветеринари на сафари: Епизод 4 (Safari Vet School: Episode 4) Студентите хващат майка и бебе жирафи, които трябва да се преместят в друг резерват за диви животни. Стив Ленард е водещ на този епизод.25 мин.
Документално
11:00Зоополицаи: Трансформацията на Аня (Animal Precinct: Aniya's Transformation) От полицейския участък, агентите на ASPCA отговарят на сигнали и защитават живота на над пет милиона животни в Ню Йорк.55 мин.
Документално
11:55Бягство в Рая на шимпанзетата: Бум на бебета в Рая на шимпанзетата (Escape to Chimp Eden: Baby Booming at Chimp Eden) Петте бебета шимпанзета, спасени от Юджийн в Судан, вече са извън карантина и са готови да се присъединят към другите шимпанзета в загра25 мин.
Документално
12:20Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин: Епизод 12 (Steve Irwin's Wildlife Warriors: Episode 12) Вижте как Защитниците на дивата природа от Австралийския зоопарк продължават делото на Стив Ъруин, като спасяват, отглеждат и защитават различни малки и 30 мин.
Документално
12:50Спасяване в дивата Африка: Епизод 5 (Wild Africa Rescue: Episode 5) Наблюдателят на диви животни Батиан Крейг и рейнджърът Диксън Кариуки се отправят към най-големия частен резерват за диви животни в Кения, Ол Педжета, приютил над 15000 животни.25 мин.
Документално
13:15Спасяване в дивата Африка: Епизод 6 (Wild Africa Rescue: Episode 6) Наблюдателят на диви животни Батиан Крейг и рейнджърът Диксън Кариуки се отправят към най-големия частен резерват за диви животни в Кения, Ол Педжета, приютил над 15000 животни.30 мин.
Документално
13:45Най-големите и най-лошите: Диви прасета (Biggest and Baddest: Feral Hogs) Найъл е в Америка, за да проучи легендите за гигантските прасета, да чуе историите за прасета-убийци и да разкрие истината за влиянието, което тези животни оказват върху хората.55 мин.
Документално
14:40Училище за ветеринари на сафари: Епизод 3 (Safari Vet School: Episode 3) Студентите помагат при залавянето на бели носорози, които ще бъдат преместени. На майка и нейното бебе са имплантирани микрочипове, за да се помогне на преследвачите на бракониери.25 мин.
Документално
15:05Училище за ветеринари на сафари: Епизод 4 (Safari Vet School: Episode 4) Студентите хващат майка и бебе жирафи, които трябва да се преместят в друг резерват за диви животни. Стив Ленард е водещ на този епизод.25 мин.
Документално
15:30Моята котка от Ада: Котаракът-мачо (My Cat from Hell: Macho Cat) Експертът по котки Джаксън Галакси идва на помощ на отчаяни собственици на котки, чиито домове и отношения се рушат заради техните раздразнителни и свирепи любимци.60 мин.
Документално
16:30Меконг: река с душа: Лаос (Mekong: Soul of a River: Laos) В Луанг Прабанг в Лаос стените на храмовете разказват историята на река Меконг и горите, пълни с животни. Запознайте се с Бунтаном, който защитава слоновете: най-ценните създания.55 мин.
Документално
17:25Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин: Епизод 5 (Steve Irwin's Wildlife Warriors: Episode 5) Вижте как Защитниците на дивата природа от Австралийския зоопарк продължават делото на Стив Ъруин, като спасяват, отглеждат и защитават различни малки и го25 мин.
Документално
17:50Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин: Епизод 6 (Steve Irwin's Wildlife Warriors: Episode 6) Вижте как Защитниците на дивата природа от Австралийския зоопарк продължават делото на Стив Ъруин, като спасяват, отглеждат и защитават различни малки и го30 мин.
Документално
18:20С Ник Бейкър при чудатите животни: Плащоносният броненосец (Weird Creatures with Nick Baker: Pink Fairy Armadillo) Последвайте натуралиста Ник Бейкър, който се опитва да открие някои от най-странните и чудни създания и да открие как са се превърнали в то55 мин.
Документално
19:15Андите: Гърбът на дракона (Andes: The Dragon's Back) Спиращ дъха поглед към еволюцията на различни животни - от фламинго до пуми в най-дългата и разнообразна в геологично отношение планинска верига в света.55 мин.
Документално
20:10Моята дива история: слонът, който обичаше силно (My Wild Affair: The Elephant Who Loved Too Much) Дафне Шелдрик отглежда и лекува слонове. Осиротялото слонче Аиша завинаги променя живота на Дафне и между тях се създава много силна връзка.55 мин.
Документално
21:05Училище за ветеринари на сафари: Епизод 5 (Safari Vet School: Episode 5) Студентите преместват няколко мъжки антилопи орикс. Животните се събуждат след упойката и студентите трябва да действат бързо, за да им попречат да избягат.30 мин.
Документално
21:35Училище за ветеринари на сафари: Епизод 6 (Safari Vet School: Episode 6) Студентите прекъсват работата си, за да прегледат 100 кучета в село, в което ръководят безплатна ветеринарна клиника. А главният ветеринар Уил Фаулдс има спешен случай.25 мин.
Документално
22:00Андите: Гърбът на дракона (Andes: The Dragon's Back) Спиращ дъха поглед към еволюцията на различни животни - от фламинго до пуми в най-дългата и разнообразна в геологично отношение планинска верига в света.55 мин.
Документално
22:55Моята дива история: слонът, който обичаше силно (My Wild Affair: The Elephant Who Loved Too Much) Дафне Шелдрик отглежда и лекува слонове. Осиротялото слонче Аиша завинаги променя живота на Дафне и между тях се създава много силна връзка.55 мин.
Документално
23:50Зоополицаите на Филаделфия: Специално издание: агенти преминават обучение (Animal Cops Philadelphia: Special Edition: Agents in Training) В това специално издание се присъединяваме към новобранците, за да разберем какво е да се учиш да се бориш с престъп55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg