ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Дивият свят на Тим Фоукнър: Епизод 19 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 19) Вижте как експертът по диви животни Тим Фоукнър се бори със соленоводни крокодили и хваща смъртоносни тайпани. Това са обичайните задължения на директора на парка за влечуг30 мин.
Документално
01:15Дивият свят на Тим Фоукнър: Епизод 20 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 20) Вижте как експертът по диви животни Тим Фоукнър се бори със соленоводни крокодили и хваща смъртоносни тайпани. Това са обичайните задължения на директора на парка за влечуг25 мин.
Документално
01:40В аквариума: Нови аквариуми за празниците (Tanked: Tanked Again For The Holidays) Най-добрите приятели и постоянни съперници Уейд Кинг и Брет Реймър продължават да развиват най-голямата американска компания за изработка на аквариуми - Acrylic Tank Manufa55 мин.
Документално
02:35Свирепата тигрова риба (Tigerfish: Africa`s Piranha) Тигровата риба е ужасяващ сладководен хищник. Екстремният рибар Анди Кутси се отправя на опасно пътешествие, за да проучи това гигантско животно в естествената му среда в Конго.50 мин.
Документално
03:25Дивият свят на Тим Фоукнър: Епизод 19 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 19) Вижте как експертът по диви животни Тим Фоукнър се бори със соленоводни крокодили и хваща смъртоносни тайпани. Това са обичайните задължения на директора на парка за влечуг25 мин.
Документално
03:50Дивият свят на Тим Фоукнър: Епизод 20 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 20) Вижте как експертът по диви животни Тим Фоукнър се бори със соленоводни крокодили и хваща смъртоносни тайпани. Това са обичайните задължения на директора на парка за влечуг25 мин.
Документално
04:15Майстори на къщи в клоните на дърветата: Артистично студио на дърво (Treehouse Masters: Vincent Van Treehouse) Трима братя и сестри искат с помощта на Пийт да изненадат родителите си с арт студио на дърво в рустикален стил в историческата им семейна ферм47 мин.
Документално
05:02Мисията на дивака: Нападението на калното чудовище (Call of the Wildman: Mudzilla Attacks) Ловецът на костенурки пристига в офроуд парк, за да спаси едно животно от кална дупка, през която преминават посетителите на парка. Ще успее ли да го освободи?23 мин.
Документално
05:25Мисията на дивака: Бандит в склада (Call of the Wildman: Smokey and the Bandit) Ловецът на костенурки се опитва да проследи животното, което изяжда скъпите продукти в склада за пури на Алън. Ще успее ли да го извади от скривалището му?24 мин.
Документално
05:49Тайнствените създания на Джао: Епизод 6 (Secret Creatures of Jao: Episode 6) В този епизод Кима се промъква към реките и се отправя назад към стария си дом на брега на реката. Тя не знае, че Удушвачът от Окаванго очаква завръщането й.23 мин.
Документално
06:12Тайнствените създания на Джао: Епизод 7 (Secret Creatures of Jao: Episode 7) В този епизод младият наследник Ринго и братовчедка му Адана се измъкват навън сами и се сблъскват с най-отровния убиец в Африка, което води до трагични последици.24 мин.
Документално
06:36Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин: Епизод 21 (Steve Irwin`s Wildlife Warriors: Episode 21) Запознайте се със защитниците на дивата природа от Australia Zoo. Те спасяват, защитават и се грижат за всякакви видове големи и малки животни.24 мин.
Документално
07:00Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин: Епизод 22 (Steve Irwin`s Wildlife Warriors: Episode 22) Запознайте се със защитниците на дивата природа от Australia Zoo. Те спасяват, защитават и се грижат за всякакви видове големи и малки животни.25 мин.
Документално
07:25Колко са сладки!: Епизод 6 (Too Cute!: Episode 6) Опознайте един свят, в който пухкавостта няма граници. Това е светът на бебетата-животни, изпълнен с много смешни моменти. Виждаме го отблизо с помощта на високоскоростни камери.50 мин.
Документално
08:15Тайнствените създания на Джао: Епизод 6 (Secret Creatures of Jao: Episode 6) В този епизод Кима се промъква към реките и се отправя назад към стария си дом на брега на реката. Тя не знае, че Удушвачът от Окаванго очаква завръщането й.30 мин.
Документално
08:45Тайнствените създания на Джао: Епизод 7 (Secret Creatures of Jao: Episode 7) В този епизод младият наследник Ринго и братовчедка му Адана се измъкват навън сами и се сблъскват с най-отровния убиец в Африка, което води до трагични последици.25 мин.
Документално
09:10Мисията на дивака: Невъоръжени и опасни (Call of the Wildman: Unarmed and Dangerous) Екипът трябва да се пази от топчетата с боя, докато помага на собственик на игрище за пейнтбол да реши проблем с животно. А по-късно ще ги посети магазин за фойерверки.25 мин.
Документално
09:35Мисията на дивака: Прогонването на змиите (Call of the Wildman: Snake Town Shakedown) Нийл води Ловеца на костенурки в дома на дядо си, за да прогони змиите, превзели цялото мазе. Но дали хитрите влечуги ще избягат сами?30 мин.
Документално
10:05Ловци на алигатори: Няма време за Ловците (Gator Boys: No Time for Gators) Отровни змии и влечуги затрудняват Ловците на алигатори. Джими се разкъсва между представленията и приятелката си и му остава все по-малко време за Ловците, което дразни Пол.55 мин.
Документално
11:00Колко са сладки!: Епизод 7 (Too Cute!: Episode 7) Опознайте един свят, в който пухкавостта няма граници. Това е светът на бебетата-животни, изпълнен с много смешни моменти. Виждаме го отблизо с помощта на високоскоростни камери.55 мин.
Документално
11:55Тайнствените създания на Джао: Епизод 6 (Secret Creatures of Jao: Episode 6) В този епизод Кима се промъква към реките и се отправя назад към стария си дом на брега на реката. Тя не знае, че Удушвачът от Окаванго очаква завръщането й.30 мин.
Документално
12:25Тайнствените създания на Джао: Епизод 7 (Secret Creatures of Jao: Episode 7) В този епизод младият наследник Ринго и братовчедка му Адана се измъкват навън сами и се сблъскват с най-отровния убиец в Африка, което води до трагични последици.25 мин.
Документално
12:50Майстори на къщи в клоните на дърветата: Артистично студио на дърво (Treehouse Masters: Vincent Van Treehouse) Трима братя и сестри искат с помощта на Пийт да изненадат родителите си с арт студио на дърво в рустикален стил в историческата им семейна ферм55 мин.
Документално
13:45Дивият свят на Тим Фоукнър: Епизод 19 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 19) Вижте как експертът по диви животни Тим Фоукнър се бори със соленоводни крокодили и хваща смъртоносни тайпани. Това са обичайните задължения на директора на парка за влечуг30 мин.
Документално
14:15Дивият свят на Тим Фоукнър: Епизод 20 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 20) Вижте как експертът по диви животни Тим Фоукнър се бори със соленоводни крокодили и хваща смъртоносни тайпани. Това са обичайните задължения на директора на парка за влечуг25 мин.
Документално
14:40В аквариума: Нови аквариуми за празниците (Tanked: Tanked Again For The Holidays) Най-добрите приятели и постоянни съперници Уейд Кинг и Брет Реймър продължават да развиват най-голямата американска компания за изработка на аквариуми - Acrylic Tank Manufa55 мин.
Документално
15:35Тайнствените създания на Джао: Епизод 6 (Secret Creatures of Jao: Episode 6) В този епизод Кима се промъква към реките и се отправя назад към стария си дом на брега на реката. Тя не знае, че Удушвачът от Окаванго очаква завръщането й.30 мин.
Документално
16:05Тайнствените създания на Джао: Епизод 7 (Secret Creatures of Jao: Episode 7) В този епизод младият наследник Ринго и братовчедка му Адана се измъкват навън сами и се сблъскват с най-отровния убиец в Африка, което води до трагични последици.25 мин.
Документално
16:30Акули: анатомия на нападението (How Sharks Hunt) Този завладяващ документален филм изследва анатомията на нападенията на акули, а поразителните кадри от въздуха разкриват как голямата бяла акула напада гумен тюлен.55 мин.
Документално
17:25Майстори на къщи в клоните на дърветата: Артистично студио на дърво (Treehouse Masters: Vincent Van Treehouse) Трима братя и сестри искат с помощта на Пийт да изненадат родителите си с арт студио на дърво в рустикален стил в историческата им семейна ферм55 мин.
Документално
18:20Тайнственият живот на домашните любимци: Епизод 7 (Secret Life of Pets: Episode 7) Вижте вълнуващите и забавни истории с участието на мяукащи котки, нервни кученца и хамстери, пристрастени към спорта, и научете истината за домашните любимци.30 мин.
Документално
18:50Тайнственият живот на домашните любимци: Епизод 8 (Secret Life of Pets: Episode 8) Вижте вълнуващите и забавни истории с участието на мяукащи котки, нервни кученца и хамстери, пристрастени към спорта, и научете истината за домашните любимци.25 мин.
Документално
19:15Ловци на алигатори: Няма време за Ловците (Gator Boys: No Time for Gators) Отровни змии и влечуги затрудняват Ловците на алигатори. Джими се разкъсва между представленията и приятелката си и му остава все по-малко време за Ловците, което дразни Пол.1 ч. 50 мин.
Документално
21:05Царството на слоновете (Kingdom of the Elephants) Свещеното животно слонът е многоуважавано в Тайланд. Това е разказ за пътешествието на младо момче, което ще става махут (водач на слонове).55 мин.
Документално
22:00Тайнственият живот на домашните любимци: Епизод 7 (Secret Life of Pets: Episode 7) Вижте вълнуващите и забавни истории с участието на мяукащи котки, нервни кученца и хамстери, пристрастени към спорта, и научете истината за домашните любимци.30 мин.
Документално
22:30Тайнственият живот на домашните любимци: Епизод 8 (Secret Life of Pets: Episode 8) Вижте вълнуващите и забавни истории с участието на мяукащи котки, нервни кученца и хамстери, пристрастени към спорта, и научете истината за домашните любимци.25 мин.
Документално
22:55Челюсти във въздуха: яростни пeрки (Air Jaws: Fin of Fury) През 2011 година голямата акула Колос изчезва от погледа на изследователите. Екип от експерти започва да я търси.55 мин.
Документално
23:50Войните на чудовищните буболечки: Убийствени намерения (Monster Bug Wars: Murderous Intent) Мравка-листорез напада петнист домашен паяк, а костарикански домашен паяк се залавя със стоножка. А изкопаеми мравки нападат групичка мравки със силни челюсти.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg