ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Жив съм: Последният оцелял (I'm Alive: Last Man Standing) Мъж е нападнат от кафява мечка на остров в Аляска, а друг е ухапан от смъртоносна черна мамба. И двамата са на стотици километри от най-близката помощ. Дали ще оцелеят?55 мин.
Документално
01:40Речни чудовища: Канадски ужас (River Monsters: Canadian Horror) От дивите кътчета на Канада идват истории за шестметрово езерно чудовище, което напада хора. Джеръми Уейд се опитва да проследи този мистериозен хищник.55 мин.
Документално
02:35В аквариума: Бети Уайт и аквариум-смартфон (Tanked: Betty White's Got an App for That) Момчетата заминават за слънчева Калифорния, за да монтират аквариум с животинска тематика за Бети Уайт. А по-късно двамата монтират аквариум-смартфон.50 мин.
Документално
03:25Яо Минг спасява африканските слонове (Saving Africa's Giants with Yao Ming) Звездата от НБА Яо Минг е в Африка, за да проучи незаконния добив на слонова кост. Но дали китайците, които ползват слоновата кост за медицински цели, ще чуят своя сънародник?50 мин.
Документално
04:15Ловци на алигатори: Истински дявол (Gator Boys: Bad To The Bone) Ерик, 12-годишен доброволец, няма търпение да помогне в парка на алигаторите. Но дали просто няма да забави нещата? И още - умиращ алигатор се нуждае от спешна операция.47 мин.
Документално
05:02Майстори на къщи в клоните на дърветата: Любимият дом на дърво (Treehouse Masters: Home Tree Home) В Майстори на къщи в клоните на дърветата отново ще видим величествени, причудливи и зашеметяващи къщи в клоните на дърветата в горите и задните дворове в 47 мин.
Документално
05:49Речни чудовища: Канадски ужас (River Monsters: Canadian Horror) От дивите кътчета на Канада идват истории за шестметрово езерно чудовище, което напада хора. Джеръми Уейд се опитва да проследи този мистериозен хищник.47 мин.
Документално
06:36Братя в блатата: Крокодилска среща (Swamp Brothers: Pimpin' Out the Croc) Братята трябва да хванат крокодил, за да го сватосат с друг крокодил. А после трябва да отделят отровните змии от неотровните.24 мин.
Документално
07:00Братя в блатата: Когато Коко срещна Луси (Swamp Brothers: When Coco Met Lucy) Роби временно е дал своя женски крокодил Луси на съседна ферма, но тя се бие вместо да се чифтоса с мъжкаря Коко. Ще могат ли да изгладят отношенията си?25 мин.
Документално
07:25Майстори на къщи в клоните на дърветата: Къщичка на дърво на семейство Нелсън (Treehouse Masters: Nelson Family Treehouse) Пийт прави фантастичен подарък за новия дом на дъщеря си - къща на дърво, като превръща част от историята на семейство Нелсън в мар50 мин.
Документално
08:15Майстори на къщи в клоните на дърветата: Къщичка за летен лагер (Treehouse Masters: Sunrise Camp Clubhouse) Пийт прави невероятна къщурка за летен лагер за деца, болни от рак. Тази къща на открито дава възможност на лагерниците да се наслаждават максимал55 мин.
Документално
09:10Майстори на къщи в клоните на дърветата: Омагьосващ сребрист клен (Treehouse Masters: Mindbending Silver Maple) Сребрист клен служи за основа на облицована с кедър конструкция с извит двуетажен купол и веранда с изглед към езерото Челън.55 мин.
Документално
10:05Майстори на къщи в клоните на дърветата: Вълшебна къщурка (Treehouse Masters: Magical Party Pad) Пийт се отправя към Плат Ривър Вали в източна Небраска, за да изгради извисяващ се на върха на дървото вълшебен замък за семейство, което решава никога да не55 мин.
Документално
11:00Телевизия за кучета: Епизод 16 (Dog TV: Episode 16) Уникална поредица, която осигурява подходяща компания за кучета, оставени сами. Включва тематични епизоди с кадри на играещи, почиващи и общуващи кучета.55 мин.
Документално
11:55Укротителката на змии: Епизод 7 (Snake Sheila: Episode 7) Имате тайпан в тоалетната или питон в басейна? Професионалният ловец на змии Джулия Бейкър и шотландският й помощник ще хванат някои от най-опасните влечуги в Австралия.25 мин.
Документално
12:20Укротителката на змии: Епизод 8 (Snake Sheila: Episode 8) Имате тайпан в тоалетната или питон в басейна? Професионалният ловец на змии Джулия Бейкър и шотландският й помощник ще хванат някои от най-опасните влечуги в Австралия.30 мин.
Документално
12:50Най-дивото от Африка: Сахара (Wildest Africa: Sahara) Най-голямата пустиня в света се простира на милиони километри, но валежите тук са рядкост, а температурните колебания - огромни. Как оцеляват хората и животните?55 мин.
Документално
13:45Най-дивото от Африка: Кения (Wildest Africa: Kenya) Високо в небето на африканския екватор се издига планината Кения. Как успява да оцелее животът на тези зъбери?55 мин.
Документално
14:40Най-дивото от Африка: Нил (Wildest Africa: Nile) Най-дългата река на света извира от сърцето на Африка и се влива в Средиземно море. Какво прави водите на тази пълноводна река толкова подходящи за живот?55 мин.
Документално
15:35Най-дивото от Африка: Етиопия (Wildest Africa: Ethiopia) В земята на крайностите Етиопия различни древни хора са живели в близост до животни, които не се срещат никъде другаде по света. Как са успявали да го постигнат?55 мин.
Документално
16:30Яо Минг спасява африканските слонове (Saving Africa's Giants with Yao Ming) Звездата от НБА Яо Минг е в Африка, за да проучи незаконния добив на слонова кост. Но дали китайците, които ползват слоновата кост за медицински цели, ще чуят своя сънародник?55 мин.
Документално
17:25Най-дивото от Африка: Сахара (Wildest Africa: Sahara) Най-голямата пустиня в света се простира на милиони километри, но валежите тук са рядкост, а температурните колебания - огромни. Как оцеляват хората и животните?55 мин.
Документално
18:20Животни в самолета: голямото пътуване: Хипопотам, пчели, пингвини (Penguins on a Plane: Great Animal Moves: Hippo, Bees, Penguins) Група пингвини Генту са транспортирани от Нова Зеландия до Националния център за морски животни в Бирмингам. И още - как се55 мин.
Документално
19:15Майстори на къщи в клоните на дърветата: Къща на дърво в дзен стил (Treehouse Masters: Treehouse Z) Пийт строи къща на дърво в дзен стил за стари приятели. Екипът запазва спокойствие, докато строи убежище с гледка към планината Блу Ридж.55 мин.
Документално
20:10Ветеринарят от Бонди: Епизод 4 (Bondi Vet: Episode 4) Доктор Крис заминава за Абу Даби, за да посети съвременна болница за соколи. Тук соколите имат личен паспорт, а счупено крило изисква много прецизна операция.55 мин.
Документално
21:05Дивият свят на Тим Фоукнър: Епизод 11 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 11) Тим обикаля цяла Австралия, минава по стъпките на динозаврите и се натъква на някои от най-прекрасните и застрашени влечуги и бозайници в света.25 мин.
Документално
21:30Дивият свят на Тим Фоукнър: Епизод 12 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 12) Тим обикаля цяла Австралия, минава по стъпките на динозаврите и се натъква на някои от най-прекрасните и застрашени влечуги и бозайници в света.30 мин.
Документално
22:00Войни за слонова кост: Върхът на айсберга (Ivory Wars: Tip of the Iceberg) Крис, Маги и Травис преследват заподозрян бракониер до близкото село, където той изчезва. Междувременно, Травис помага при спасяването на ранен слон, попаднал в капан.55 мин.
Документално
22:55Укротителката на змии: Епизод 7 (Snake Sheila: Episode 7) Имате тайпан в тоалетната или питон в басейна? Професионалният ловец на змии Джулия Бейкър и шотландският й помощник ще хванат някои от най-опасните влечуги в Австралия.25 мин.
Документално
23:20Укротителката на змии: Епизод 8 (Snake Sheila: Episode 8) Имате тайпан в тоалетната или питон в басейна? Професионалният ловец на змии Джулия Бейкър и шотландският й помощник ще хванат някои от най-опасните влечуги в Австралия.30 мин.
Документално
23:50Ловци на алигатори: Силата на момичетата (Gator Boys: Girl Power) Ашли анализира предизвикателствата, които е преодоляла по пътя към успеха. Тя участва в състезание по борба с алигатори заедно с група, която се бори за равенство между половете.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg