ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Жив съм: Епизод 10 (I'm Alive: Episode 10) Вижте застрашаващите живота и вълнуващи истории на хора, които независимо от препятствията или последствията, са успели да оцелеят след ужасяващи нападения на животни.55 мин.
Документално
01:40Десетте най-смъртоносни змии с Найджъл Марвин: Епизод 4 (Ten Deadliest Snakes With Nigel Marven: Episode 4) Найджъл отива в Кокуло, Италия, за змийския фестивал на Свети Доменико и се разхожда сред ливадите с диви цветя в централна Испания в търсене на з55 мин.
Документално
02:35В аквариума: Аквариуми за бейзболни и НАСКАР шампиони! (Tanked: NASCAR and Baseball Champions Tanks!) Шампионът от НАСКАР Райън Нюман наема ATM да му изработят аквариум за офис, а звездата от Ред Сокс Шейн Викторио моли момчетата да му построят аквариум 50 мин.
Документално
03:25Зоополицаите на Южна Африка: Епизод 10 (Animal Cops South Africa: Episode 10) Инспектор Кира Джошуа се натъква на тюлен, заплашен от болезнена смърт. Тя се нуждае от помощ, за да го спаси.50 мин.
Документално
04:15Ловци на алигатори: Неуспелият капитан (Gator Boys: Errorboat Captain) Ловците трябва да ремонтират старите заграждения или да намалят броя на алигаторите. А по-късно Тре се опитва да впечатли собственик на моторна лодка, но претърпява катастрофа.47 мин.
Документално
05:02Майстори на къщи в клоните на дърветата: Пчелен кошер на дърво (Treehouse Masters: Treehive Beehive) Говорещият с дърветата Пийт Нелсън проектира частни убежища в короните на дърветата за тези, които искат да възстановят връзката си с природата и да събу47 мин.
Документално
05:49Десетте най-смъртоносни змии с Найджъл Марвин: Епизод 4 (Ten Deadliest Snakes With Nigel Marven: Episode 4) Найджъл отива в Кокуло, Италия, за змийския фестивал на Свети Доменико и се разхожда сред ливадите с диви цветя в централна Испания в търсене на з47 мин.
Документално
06:36Братя в блатата: Купон през уикенда (Swamp Brothers: Weekend Warriors) Ал Робъртс взима две градски момчета в екстремно приключение. Те трябва да оцелеят при сблъсък с глиган и при преследване на американски алигатор.24 мин.
Документално
07:00Братя в блатата: Специална доставка (Swamp Brothers: Special Delivery) Стивън върви по гореща следа на мъжки сиамски крокодил, който планира да чифтоса с новата им женска. По-късно братята Кизи хващат четири нови екзотични крокодила.25 мин.
Документално
07:25Моята котка от Ада: Биг Бой застрашава социалния ни живот (My Cat from Hell: Big Boi Ruins Our Social Life) Бременна жена се бори, за да изгони досадна котка от работното си място, а пазеща територията си котка застрашава личния живот на своя собственик.50 мин.
Документално
08:15Десетте най-смъртоносни змии с Найджъл Марвин: Епизод 4 (Ten Deadliest Snakes With Nigel Marven: Episode 4) Найджъл отива в Кокуло, Италия, за змийския фестивал на Свети Доменико и се разхожда сред ливадите с диви цветя в централна Испания в търсене на з55 мин.
Документално
09:10Майстори на къщи в клоните на дърветата: Пчелен кошер на дърво (Treehouse Masters: Treehive Beehive) Говорещият с дърветата Пийт Нелсън проектира частни убежища в короните на дърветата за тези, които искат да възстановят връзката си с природата и да събу55 мин.
Документално
10:05В аквариума: Аквариуми за бейзболни и НАСКАР шампиони! (Tanked: NASCAR and Baseball Champions Tanks!) Шампионът от НАСКАР Райън Нюман наема ATM да му изработят аквариум за офис, а звездата от Ред Сокс Шейн Викторио моли момчетата да му построят аквариум 55 мин.
Документално
11:00Моята котка от Ада: Ухапан (My Cat from Hell: Bitten) Двойка иска котките им, Ухапан и Сдъвкан, да спрат да се бият. Ще успее ли Джаксън да помогне на тези котки, напълно оправдаващи имената си, да заживеят в мир с цялото семейство?55 мин.
Документално
11:55Ветеринарят от Бонди: Епизод 12 (Bondi Vet: Episode 12) Крис се опитва да помогне на западнопланинския териер Честър да преодолее страха си от скейтбордове и посещава Австралийския парк за влечуги, за да вземе проби от алигатор и питон.55 мин.
Документално
12:50Десетте най-смъртоносни змии с Найджъл Марвин: Епизод 4 (Ten Deadliest Snakes With Nigel Marven: Episode 4) Найджъл отива в Кокуло, Италия, за змийския фестивал на Свети Доменико и се разхожда сред ливадите с диви цветя в централна Испания в търсене на з55 мин.
Документално
13:45Ловци на алигатори: Неуспелият капитан (Gator Boys: Errorboat Captain) Ловците трябва да ремонтират старите заграждения или да намалят броя на алигаторите. А по-късно Тре се опитва да впечатли собственик на моторна лодка, но претърпява катастрофа.55 мин.
Документално
14:40Майстори на къщи в клоните на дърветата: Пчелен кошер на дърво (Treehouse Masters: Treehive Beehive) Говорещият с дърветата Пийт Нелсън проектира частни убежища в короните на дърветата за тези, които искат да възстановят връзката си с природата и да събу55 мин.
Документално
15:35В аквариума: Аквариуми за бейзболни и НАСКАР шампиони! (Tanked: NASCAR and Baseball Champions Tanks!) Шампионът от НАСКАР Райън Нюман наема ATM да му изработят аквариум за офис, а звездата от Ред Сокс Шейн Викторио моли момчетата да му построят аквариум 55 мин.
Документално
16:30Зоополицаите на Южна Африка: Епизод 10 (Animal Cops South Africa: Episode 10) Инспектор Кира Джошуа се натъква на тюлен, заплашен от болезнена смърт. Тя се нуждае от помощ, за да го спаси.55 мин.
Документално
17:25Речни чудовища: Руски убиец (River Monsters: Russian Killer) Изчезването на трима мъже в Русия се оказва сложен случай за Джереми Уейд. Той отива до река Амур, за да се опита да разбере какво се е случило с тях.55 мин.
Документално
18:20Речни чудовища: Похитителят (River Monsters: Body Snatcher) Джереми е чувал истории за дух-похитител, наречен Уотър Мама. Сега, когато безследно започват да изчезват хора, той е убеден, че това е дело на речно чудовище на свобода.55 мин.
Документално
19:15В аквариума: Аквариум-телефон (Tanked: Give a Dog a Phone) Комуникационна компания поръчва интерактивен аквариум във формата на гигантски телефон. Дали Уейд и Брет могат да направят аквариум, който ще им донесе признание?55 мин.
Документално
20:10Шамуари: Сред дивата природа: Епизод 9 (Shamwari: A Wild Life: Episode 9) Екипът се сбогува с антилопа орикс, за която е полагал грижи. Дали пациентът ще бъде приет обратно в стадото си? Междувременно бебетата слонове се наслаждават на кална баня.30 мин.
Документално
20:40Шамуари: Сред дивата природа: Епизод 10 (Shamwari: A Wild Life: Episode 10) Екипът трябва да премести шест лъва в друг резерват за диви животни.Но трябва да хване големите котки, а Йохан за малко не губи живота си в челюстите на най-голямата котка в свет25 мин.
Документално
21:05Майстори на къщи в клоните на дърветата: Къщата на катерача от Кентъки (Treehouse Masters: Kentucky Climber’s Cottage) Пийт създава рай за катерача за една двойка, споделяща почти равна на неговата любов към дървета, с високи 5 м тавани и отворена дървен55 мин.
Документално
22:00Речни чудовища: Похитителят (River Monsters: Body Snatcher) Джереми е чувал истории за дух-похитител, наречен Уотър Мама. Сега, когато безследно започват да изчезват хора, той е убеден, че това е дело на речно чудовище на свобода.55 мин.
Документално
22:55Ловци на алигатори: Похитителите на изчезналия парк (Gator Boys: Raiders of the Lost Park) Скот и останалите доброволци се разсейват заради металдетектора на Тре и Пол решава да сложи край на манията по търсене на съкровища на Тре.55 мин.
Документално
23:50Речни чудовища: Руски убиец (River Monsters: Russian Killer) Изчезването на трима мъже в Русия се оказва сложен случай за Джереми Уейд. Той отива до река Амур, за да се опита да разбере какво се е случило с тях.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg