ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Диви и истински: Нападение на марлин (Untamed 55 мин.
Документално
01:40Зоополицаите на Маями: Надпревара за живот (Animal Cops Miami: Race for Life) Зооследователите са решени да получат справедливост за изоставено куче и малкото й, а следовател Касадевал спасява няколко кучета, страдащи от жега.55 мин.
Документално
02:35Най-дивата Африка: Окаванго (Wildest Africa: The Okavango) Вижте най-вълнуващите места в Африка и елате на сафари, за да видите Петте най-големи животни на континента - лъва, слона, леопарда, черния и белия носорог и африканския бивол.50 мин.
Документално
03:25Девствен свят: Стадото на Ехо (Natural World: Echo of the Elephants) В продължение на повече от 20 години Синтия Мос педантично записва подробностите от живота на слоновете от националния парк Амбосели в Кения.50 мин.
Документално
04:15Най-дивите острови: Галапагос (Wildest Islands: Galapagos) Как хората, животните и растенията са открили хитроумни начини за оцеляване и развитие на отдалечени места - от островите Галапагос до гъстите гори на Занзибар? Научете повече.47 мин.
Документално
05:02На война за китовете: Игла в купа сено (Whale Wars: Needle in a Haystack) Пол Уотсън, основателят на радикалната група за екозащита Сий Шепърд, и неговият екип от еко пирати пречат на японския риболовен флот да убива китове в Антарктика.47 мин.
Документално
05:49Диви и истински: Нападение на марлин (Untamed 47 мин.
Документално
06:36Острова на орангутаните: На произвола на съдбата (Orangutan Island: Sink or Swim) Лоне взема трудно решение за разрешаване на свободен достъп между островите, с надеждата, че младоците от острова на орангутаните ще се учат от по-възрастните от остров Пал24 мин.
Документално
07:00Братя в блатата: Дълги шии и къси предпазители (Swamp Brothers: Long Necks and Short Fuses) Братята Кизи са извикани на помощ, когато инцидент с бебе жираф се превръща в опасна операция, изискваща участието на много хора.25 мин.
Документално
07:25Колко са сладки!: Епизод 9 (Too Cute!: Episode 9) Проследете подвизите на Руби - спасена от улицата котка, която току-що е родила четири чернобели котенца. Малкият Му е най-бялото коте, но той съвсем не е ангелче.50 мин.
Документално
08:15Лошо куче: Кучета-примадони и котки-крадци (Bad Dog: Doggy Divas and Cat Burglars) Ще се запознаем с лоши домашни любимци от цял свят, в това число булдог, който не иска да се събужда, котка-клептоман и две прасета, които вбесяват безкрайно своя собствен55 мин.
Документално
09:10Мисията на дивака: Дванадесет сърдити гълъба (Call of the Wildman: Twelve Angry Pigeons) Ловецът на костенурки премества ято гълъби от място, където работници почистват птичи фекалии. След това той се опитва да спаси едно създание от сложна ситуация.25 мин.
Документално
09:35Мисията на дивака: Бикът и красавицата (Call of the Wildman: The Bull and the Beautiful) Фермерка търси избягал бик и Ловецът на костенурки трябва да ? помогне да го намери преди да изплаши добитъка на съседа ?. И още - случват се разни странни неща.30 мин.
Документално
10:05Майстори на къщи в клоните на дърветата: Уединение високо в короните на дърветата (Treehouse Masters: Sky High Redwood Retreat) Лесовъд тества уменията на екипа до краен предел, като поръчва къща на три нива високо в короните на гигантски дървета. Дали е55 мин.
Документално
11:00Зоополицаи: Епизод 12 (Animal Precinct: Episode 12) Поредицата проследява работата на служителите от нюйоркския отдел на Американската организация за защита на животните (ASPCA).55 мин.
Документално
11:55Братя в блатата: Сламката, която пречупи гърба на камилата (Swamp Brothers: The Straw that Broke the Camel’s Back) Братята опитват да се справят с упорита камила, която се нуждае от лечение, а една ранобудна змия изпитва знанията на Стивън.25 мин.
Документално
12:20Острова на орангутаните: Боен клуб (Orangutan Island: Fight Club) Анархия цари във властовия вакуум, оставен от Хамлет. Залозите са високи, тъй като непокорният съперник Рено се бори за надмощие с по-възрастните самци от остров Палас.30 мин.
Документално
12:50Девствен свят: Стадото на Ехо (Natural World: Echo of the Elephants) В продължение на повече от 20 години Синтия Мос педантично записва подробностите от живота на слоновете от националния парк Амбосели в Кения.55 мин.
Документално
13:45Най-дивите острови: Галапагос (Wildest Islands: Galapagos) Как хората, животните и растенията са открили хитроумни начини за оцеляване и развитие на отдалечени места - от островите Галапагос до гъстите гори на Занзибар? Научете повече.55 мин.
Документално
14:40Най-дивата Африка: Окаванго (Wildest Africa: The Okavango) Вижте най-вълнуващите места в Африка и елате на сафари, за да видите Петте най-големи животни на континента - лъва, слона, леопарда, черния и белия носорог и африканския бивол.55 мин.
Документално
15:35Мисията на дивака: Най-хубавата малка глиганска къща в Тексас (Call of the Wildman: Best Little Boar House in Texas) Един енергичен нахалник преравя отпадъците от барбекю и Ловецът на костенурки трябва да го хване преди ситуацията да се обърка още повече25 мин.
Документално
16:00Мисията на дивака: Дивият ресийвър (Call of the Wildman: Wild Receiver) Двама студенти открадват талисмана на противников отбор по футбол, а Ловецът на костенурки и екипът му трябва да укротят животното преди то да избяга от двора, в който е държано.30 мин.
Документално
16:30Колко са сладки!: Епизод 10 (Too Cute!: Episode 10) В котило от шест котенца мейн куун, Морис се бори, за да се впише сред сестрите си, а кротко коте с недъг се опитва да възвиси глас сред котило шумни сиамски котки.55 мин.
Документално
17:25Запознайте се с ленивците: Епизод 5 (Meet the Sloths: Episode 5) Проследете една година от живота на петима бавнодвижещи се жители на убежището за ленивци Авиариос в Коста Рика, приютяващо осиротели или ранени ленивци.25 мин.
Документално
17:50Запознайте се с ленивците: Епизод 6 (Meet the Sloths: Episode 6) Проследете една година от живота на петима бавнодвижещи се жители на убежището за ленивци Авиариос в Коста Рика, приютяващо осиротели или ранени ленивци.30 мин.
Документално
18:20Майстори на къщи в клоните на дърветата: Левитиращ морски фар (Treehouse Masters: Levitating Lighthouse) Двойка си мечтае за къща-морски фар върху вълнолом по крайбрежието на Вашингтон. Но екипът е изправен пред логистичен кошмар заради местоположението 55 мин.
Документално
19:15В Кентъки с Ловеца на костенурки (Turtleman`s Kentucky) Невероятни чудеса в горите, готини непознати в мрака и страховити пришълци в дълбините - това е Кентъки за Ловеца на костенурки. И тук е по-диво, отколкото сте си представяли!55 мин.
Документално
20:10Мисията на дивака: Да живее Отборът на костенурките! (Call of the Wildman: Viva Live Action!) Ловецът на костенурки и Нийл се отправят на юг за 1-та международна операция с Отбора на костенурките. Ще помогнат ли на фермер да се справи с животно, което на55 мин.
Документално
21:05Най-дивата Африка: Намиб (Wildest Africa: The Namib) Вижте най-вълнуващите места в Африка и елате на сафари, за да видите Петте най-големи животни на континента - лъва, слона, леопарда, черния и белия носорог и африканския бивол.55 мин.
Документално
22:00В Кентъки с Ловеца на костенурки (Turtleman`s Kentucky) Невероятни чудеса в горите, готини непознати в мрака и страховити пришълци в дълбините - това е Кентъки за Ловеца на костенурки. И тук е по-диво, отколкото сте си представяли!55 мин.
Документално
22:55Мисията на дивака: Да живее Отборът на костенурките! (Call of the Wildman: Viva Live Action!) Ловецът на костенурки и Нийл се отправят на юг за 1-та международна операция с Отбора на костенурките. Ще помогнат ли на фермер да се справи с животно, което на55 мин.
Документално
23:50Ухапването на живия мъртвец (Bite of the Living Dead) Двама души, две ухапвания от змии, един оцелял. Вижте пътешествието до границата между живота и смъртта на двама души, борещи се с отровата на смъртоносното животно.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg