ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Речни чудовища: Убиец фантом (River Monsters: Phantom Assassin) Джереми Уейд е на река Фицрой в Австралия, където търси една от най-редките риби в света - акулата от Северната река. До момента, са уловени само 20 екземпляра.55 мин.
Документално
01:40В аквариума: Ще ни трябва по-голям аквариум (Tanked: We’re Gonna Need a Bigger Tank) Момчетата изработват огромен аквариум за мазето на Трейси Морган, но дали размерът му няма да създаде неочаквани проблеми? И още - едно хлапе има невероятна идея.55 мин.
Документално
02:35Гепардът: Надпревара за надмощие (Cheetah: Race to Rule) Това е историята на един гепард, роден в семейството на гепарди в Линянти. Той е изтърсакът в котилото и, за да оцелее, трябва да се бори с всички сили за всяко късче месо.50 мин.
Документално
03:25Речни чудовища: Убиец фантом (River Monsters: Phantom Assassin) Джереми Уейд е на река Фицрой в Австралия, където търси една от най-редките риби в света - акулата от Северната река. До момента, са уловени само 20 екземпляра.50 мин.
Документално
04:15Ловци на алигатори: Алигатор на ренесансов панаир (Gator Boys: Paint You Later, Alligator) След получен сигнал за гигантски алигатор на ренесансов панаир момчетата обличат средновековни костюми и се захващат за работа. А Ашли започва да продава своите тв47 мин.
Документално
05:02Ловци на алигатори: Похитителите на изчезналия парк (Gator Boys: Raiders Of The Lost Park) Скот и останалите доброволци се разсейват заради металдетектора на Тре и Пол решава да сложи край на манията по търсене на съкровища на Тре.47 мин.
Документално
05:49Гепардът: Надпревара за надмощие (Cheetah: Race to Rule) Това е историята на един гепард, роден в семейството на гепарди в Линянти. Той е изтърсакът в котилото и, за да оцелее, трябва да се бори с всички сили за всяко късче месо.47 мин.
Документално
06:36Братя в блатата: Разярени крокодили (Swamp Brothers: Crocs Gone Wild) Обаждане, свързано с разярени крокодили, се превръща в голяма риболовна експедиция за братята, а Роби поставя на изпитание уменията за хващане на змии на Стивън.24 мин.
Документално
07:00Братя в блатата: Без крокодилски сълзи в тази ферма (Swamp Brothers: No Crocodile Tears on This Farm) Роби и Стивън са на лов за черни смокове стрелци, които да послужат за храна на техните кралски кобри, и се залавят с опасната задача да маркират агреси25 мин.
Документално
07:25В аквариума: Аквариуми за спомени (Tanked: Tanks for the Memories) Уейд и Брет обсъждат любимите си риби, аквариуми и шеги от първия сезон. И още - гледайте ексклузивни моменти зад кадър.50 мин.
Документално
08:15В аквариума: Най-големите предизвикателства при изработването на аквариуми (Tanked: Most Challenging Tanks) Уейд и Брет обсъждат своите най-трудни за изпълнение аквариуми и обясняват с какви предизвикателства са се сблъскали при изработката им. Кой ще ко55 мин.
Документално
09:10В аквариума: Трансформацията (Tanked: Roll with It) Бейзболният отбор на Пенсакола иска да превърне стар автобус в преносим аквариум за новия им стадион. И още - как се снабдява аквариум със сешоари за ръце?55 мин.
Документално
10:05В аквариума: Където бродят дивите неща (Tanked: Where the Wild Things Are) Уейд се забавлява с легендарната група Kiss, като им построява аквариум, снабден с усилватели, светлинно шоу и сцена. И още - Брет се бори със страха си от змии.55 мин.
Документално
11:00Опасната бахамска синева: Епизод 2 (Bahama Blue: Episode 2) В идеалните тюркоазените води се намира едно от най-опасните природни местообитания в света. Тук животът и смъртта следват своя естествен, но на моменти ужасяващ ред.55 мин.
Документално
11:55Сблъсъкът на динозаврите: Защитниците (Clash of the Dinosaurs: The Defenders) През Кредата доминират тревопасните, а не месоядните динозаври. Науката разкрива тайните, които помагат на най-големите вегетарианци в света да оцелеят.55 мин.
Документално
12:50Хипопотамът: големият пир (Hippo: The Wild Feast) Високотехнологична илюстрация на хранителната верига в природата, в която цялата екосистема, включително хищници, лешояди, птици и насекоми се хранят от трупа на носорог.55 мин.
Документално
13:45Гепардът: Надпревара за надмощие (Cheetah: Race to Rule) Това е историята на един гепард, роден в семейството на гепарди в Линянти. Той е изтърсакът в котилото и, за да оцелее, трябва да се бори с всички сили за всяко късче месо.55 мин.
Документално
14:40Шамуари: Сред дивата природа: Епизод 9 (Shamwari: A Wild Life: Episode 9) Екипът се сбогува с антилопа орикс, за която е полагал грижи. Дали пациентът ще бъде приет обратно в стадото си? Междувременно бебетата слонове се наслаждават на кална баня.30 мин.
Документално
15:10Шамуари: Сред дивата природа: Епизод 10 (Shamwari: A Wild Life: Episode 10) Екипът трябва да премести шест лъва в друг резерват за диви животни.Но трябва да хване големите котки, а Йохан за малко не губи живота си в челюстите на най-голямата котка в свет25 мин.
Документално
15:35Зоополицаите на Южна Африка: Епизод 1 (Animal Cops South Africa: Episode 1) Инспектор Фокс има подозрения за проблем в една къща в Удсток. Той използва инстинктите си, за да разкрие нелегални битки на питбули, и привлича виновниците под отговорност.55 мин.
Документално
16:30Шамуари: Сред дивата природа: Епизод 11 (Shamwari: A Wild Life: Episode 11) Екипът трябва да спаси малко слонче, заплетено в жица. Спасителите също са в опасност, тъй като трябва да преминат покрай стадо слонове, за да помогнат на малкото.30 мин.
Документално
17:00Шамуари: Сред дивата природа: Епизод 12 (Shamwari: A Wild Life: Episode 12) Два леопарда са спасени от зоологическа градина в Монако и доведени в приюта Шамуари, а лекарят посещава малките бели лъвчета, които изобщо не са очаровани.25 мин.
Документално
17:25Хипопотамът: големият пир (Hippo: The Wild Feast) Високотехнологична илюстрация на хранителната верига в природата, в която цялата екосистема, включително хищници, лешояди, птици и насекоми се хранят от трупа на носорог.55 мин.
Документално
18:20Гепардът: Надпревара за надмощие (Cheetah: Race to Rule) Това е историята на един гепард, роден в семейството на гепарди в Линянти. Той е изтърсакът в котилото и, за да оцелее, трябва да се бори с всички сили за всяко късче месо.55 мин.
Документално
19:15Животински банди убийци: Банди биволи (Gangland Killers: Buffalo Gangs) В резервата за дивеч Мала Мала банди биволи съжителстват в относителен мир. Но биволите са известни с това, че се палят лесно, особено когато защитават собствеността си.55 мин.
Документално
20:10Акули с аномалии (Rogue Sharks) Вижте най-ужасните нападения на акули в историята. Учените разследват дали някои акули могат да дегенерират и да развият предпочитания към човешко месо.55 мин.
Документално
21:05В аквариума: Аквариуми за спомени (Tanked: Tanks for the Memories) Уейд и Брет обсъждат любимите си риби, аквариуми и шеги от първия сезон. И още - гледайте ексклузивни моменти зад кадър.55 мин.
Документално
22:00Опасната бахамска синева: Епизод 3 (Bahama Blue: Episode 3) В идеалните тюркоазените води се намира едно от най-опасните природни местообитания в света. Тук животът и смъртта следват своя естествен, но на моменти ужасяващ ред.55 мин.
Документално
22:55Сблъсъкът на динозаврите: Защитниците (Clash of the Dinosaurs: The Defenders) През Кредата доминират тревопасните, а не месоядните динозаври. Науката разкрива тайните, които помагат на най-големите вегетарианци в света да оцелеят.55 мин.
Документално
23:50Бунтът (When Animals Go Bad) Проучете ужасяващата възможност от животински бунт чрез драматични възстановки, разкази на участници и коментари от експерти по животните.1 ч. 50 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg