ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Жив съм: Последният изстрел (I'm Alive: One Last Shot) Втората поредица представя застрашаващите живота и вълнуващи истории на хора, които независимо от препятствията или последствията, са успели да оцелеят след нападения на животни.55 мин.
Документално
01:40Десетте най-смъртоносни змии с Найджъл Марвин: Епизод 4 (Ten Deadliest Snakes With Nigel Marven: Episode 4) Найджъл отива в Кокуло, Италия, за змийския фестивал на Свети Доменико и се разхожда сред ливадите с диви цветя в централна Испания в търсене на зм55 мин.
Документално
02:35В аквариума: Аквариумът за кукли на Джеф Дънхам (Tanked: Jeff Dunham's Tank for Dummies) Вентрилоквистът Джеф Дънам поръчва аквариум-театър с неговите герои Пийнът, Уолтър и Ахмед, както и полилей, който може да свети.50 мин.
Документално
03:25Сред прайда: На път за вкъщи (Into The Pride: Homeward Bound) Най-сетне шестмесечният опасен проект на Дейв Салмони приключва. Докато се приготвя за прибиране у дома, той с горчивина се сбогува с всеки член на прайда.50 мин.
Документално
04:15Ловци на алигатори: Силата на момичетата (Gator Boys: Paint You Later, Alligator) Ашли анализира предизвикателствата, които е преодоляла по пътя към успеха. Тя участва в състезание по борба с алигатори заедно с група, която се бори за равенство между поло47 мин.
Документално
05:02Майстори на къщи в клоните на дърветата: Шотландска висяща градина (Treehouse Masters: Scottish Sky Garden) Екипът строи шотландска вила в клоните на блатен дъб, а Пийт създава своя първи небесен мост, който свързва къщата директно с новия рай в короната 47 мин.
Документално
05:49Десетте най-смъртоносни змии с Найджъл Марвин: Епизод 4 (Ten Deadliest Snakes With Nigel Marven: Episode 4) Найджъл отива в Кокуло, Италия, за змийския фестивал на Свети Доменико и се разхожда сред ливадите с диви цветя в централна Испания в търсене на зм47 мин.
Документално
06:36Ветеринари в провинцията: Епизод 2 (Village Vets: Episode 2) Джеймс Керъл и Антъни Бенет се завръщат с още невероятни истории за грижите си за животните от южната част на Нов Южен Уелс - градовете Бери, Шолхейвън Хедс и Кенгъру Вали.24 мин.
Документално
07:00Мисията на дивака: Преживяванията на ламите-майки (Call Of The Wildman: Mama Llama Drama) Ловецът на костенурки трябва да хване непознато за него, което прилича на избягала лама. И още - той помага за изгонването на нежелани посетители от обществен басейн25 мин.
Документално
07:25Майстори на къщи в клоните на дърветата: Левитиращ морски фар (Treehouse Masters: Levitating Lighthouse) Двойка си мечтае за къща-морски фар върху вълнолом по крайбрежието на Вашингтон. Но екипът е изправен пред логистичен кошмар заради местоположението ?50 мин.
Документално
08:15Майстори на къщи в клоните на дърветата: Звукозаписно студио нависоко (Treehouse Masters: Record High Recording Studio) Пийт изгражда високотехнологично звукозаписно студио в клоните на дърветата. След завършването му, мегазвездата Сийло Грийн пристига, з55 мин.
Документално
09:10Майстори на къщи в клоните на дърветата: Африканска хижа за сафари (Treehouse Masters: African Safari Hut) Пийт и екипът му носят пренасят духа на Кения в щата Вашингтон като построяват кръгла колиба в клоните на дърво в африкански стил, с традиционен сла55 мин.
Документално
10:05Майстори на къщи в клоните на дърветата: Мъжка бърлога във висините (Treehouse Masters: Mile-High Mancave) Пийт създава масивна тексаска мъжка бърлога на дърво със собствена специална 270-килограмова пушилня за месо и водни оръдия за прогонване на момичет55 мин.
Документално
11:00Телевизия за кучета: Епизод 1 (Dog TV: Episode 1) Уникална поредица, специално създадена за кучетата и техните стопани. Тя осигурява подходяща компания за кучета, оставени сами.55 мин.
Документално
11:55Остин Стивънс: Повелителят на змиите: Кроталите на Дивия запад (Austin Stevens: Snakemaster: Rattlers Of The Wild West) Остин иска да намери цяла група тексаски ромбични кротали. Ще успее ли да преодолее клаустрофобията си и да влезе в пещерата на тези см55 мин.
Документално
12:50Сред прайда: Господството на пустошта (Into The Pride: The Bush Rules) Експертът по големи хищници Дейв Салмони прекарва първите си седмици с лъвовете в африканската пустош. Враждебността на тези лъвове надминава очакванията на Дейв и неговия екип.55 мин.
Документално
13:45Сред прайда: История за двама лидери (Into The Pride: A Tale of Two Alphas) Експертът по големи хищници Дейв Салмони е в резервата за диви животни Еринди, за да рехабилитира прайд лъвове. За да спечели доверието им, се заема с Брут, доминиращия мъжки.55 мин.
Документално
14:40Сред прайда: Кралица Клео (Into The Pride: Queen Cleo) След като прекарва няколко седмици с прайд лъвове в Намибия, Дейв Салмони се чуди дали постига напредък. Дали новите техники ще помогнат при укротяването на Кралица Клео?55 мин.
Документално
15:35Сред прайда: Пробив (Into The Pride: Breakthrough) Дейв Салмони започва да вижда резултатите от своя проект за рехабилитиране на лъвовете, но ако не се намеси скоро, лъвицата Клео ще предаде враждебното си поведение на малките.55 мин.
Документално
16:30Сред прайда: На път за вкъщи (Into The Pride: Homeward Bound) Най-сетне шестмесечният опасен проект на Дейв Салмони приключва. Докато се приготвя за прибиране у дома, той с горчивина се сбогува с всеки член на прайда.55 мин.
Документално
17:25Свирепата тигрова риба: Tigerfish: Africa's Piranha (Tigerfish: Africa's Piranha: Tigerfish: Africa's Piranha) Тигровата риба е ужасяващ сладководен хищник. Екстремният рибар Анди Кутси се отправя на опасно пътешествие, за да проучи това гигантско животно55 мин.
Документално
18:20Золтан и животните от филмите: Епизод 4 (Zoltan The Wolfman: Episode 4) Нова приключенска риалити поредица, в която главен герой е Золтан Хоркай, специалист по диви животни, който обучава животни за филмовата и телевизионната индустрия.55 мин.
Документално
19:15Джунглата на янките: Диво, диво безпокойство (Yankee Jungle: Wild Wild Unrest) Боб и Джули се излагат на риск, опитвайки се да спасят самка на елен лопатар, която е в опасност. По-късно Боб и Джейк посещават пазара за добитък в Съмърсет.55 мин.
Документално
20:10Доктор Джеф: ветеринарят от Скалистите планини: Пази се от котката (Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: Beware of Cat) Доктор Никълс лекува котка, пострадала след сбиване със съседското куче, а четвъртокласници се надяват, че доктор Джеф ще спаси техния любим т55 мин.
Документално
21:05Диви очаквания (Wild Expectations) Търсачите на приключения, фанатици на дивата природа и добри приятели Рене и Уейн посещават Патагония, за да търсят една много специална пума - млада самка, родена без опашка.55 мин.
Документално
22:00Золтан и животните от филмите: Епизод 4 (Zoltan The Wolfman: Episode 4) Нова приключенска риалити поредица, в която главен герой е Золтан Хоркай, специалист по диви животни, който обучава животни за филмовата и телевизионната индустрия.55 мин.
Документално
22:55Остин Стивънс: Повелителят на змиите: Кроталите на Дивия запад (Austin Stevens: Snakemaster: Rattlers Of The Wild West) Остин иска да намери цяла група тексаски ромбични кротали. Ще успее ли да преодолее клаустрофобията си и да влезе в пещерата на тези см55 мин.
Документално
23:50Ловци на алигатори: Под ножа (Gator Boys: Scared Snakeless) Пол се опитва спешно да намери ветеринар, който да му помогне, като оперира устата на ранен алигатор, за да спаси живота му.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg