ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45След нападението: Морски лъв и кенгуру (After the Attack: Sea Lion and Kangaroo) Истории за смелостта, разказвани от оцелели след нападения от животни. Голям морски лъв събаря от сърф 14-годишно момиче, а малко момче е нападнато от кенгуру.55 мин.
Документално
01:40Ветеринарят от Бонди: Епизод 1 (Bondi Vet: Episode 1) Д-р Крис се отправя към Куинсланд, за да види Стъби - едно много специално прасенце. Триседмичното мъниче се ражда без копита на трите си крака. Дали Крис ще му помогне да проходи?55 мин.
Документално
02:35В аквариума: Аквариум за чудовища (Tanked: Jurassic Campground) Уейд и Брет дават на Реднек шанс да покаже знанията си за каравани, като проектира аквариум за каравана. По-късно момчетата правят аквариум на закрито за алигатори и акули.50 мин.
Документално
03:25Великолепната седморка на Африка (Africa's Super Seven) Проследете съвместния живот на седем великолепни животни, които живеят в един и същ район на дивия резерват Мала-Мала в Южна Африка.50 мин.
Документално
04:15Ловци на алигатори: Неуспелият капитан (Gator Boys: Errorboat Captain) Ловците трябва да ремонтират старите заграждения или да намалят броя на алигаторите. А по-късно Тре се опитва да впечатли собственик на моторна лодка, но претърпява катастрофа.47 мин.
Документално
05:02Майстори на къщи в клоните на дърветата: Най-страхотната къща в клоните на дърветата, строена някога (Treehouse Masters: The Coolest Treehouse Ever Built) Пийт създава къща на дърво за двойка новатори. Със стъклена стена и гарваново гнездо на покрива, то47 мин.
Документално
05:49Ветеринарят от Бонди: Епизод 1 (Bondi Vet: Episode 1) Д-р Крис се отправя към Куинсланд, за да види Стъби - едно много специално прасенце. Триседмичното мъниче се ражда без копита на трите си крака. Дали Крис ще му помогне да проходи?47 мин.
Документално
06:36Спасители на котки: Котка и дърво (Treetop Cat Rescue: Kitty Kitty, Tree Tree) Шон проявява смелост по време на проливен дъжд, за да върне дивия котарак Пепър на стопанката му, а Том се втурва да спасява прекалено дружелюбната котка Хана преди да е падна24 мин.
Документално
07:00Запознайте се с ленивците: Епизод 1 (Meet the Sloths: Episode 1) Проследете една година от живота на петима бавнодвижещи се жители на убежището за ленивци Авиариос в Коста Рика, приютяващо осиротели или ранени ленивци.25 мин.
Документално
07:25Родилно отделение за животни: Епизод 3 (Animal Maternity Ward: Episode 3) Пазачите в Уобърн Сафари Парк са много развълнувани - три от редките антилопи бонго са бременни по едно и също време. Дали ражданията ще протекат по план?50 мин.
Документално
08:15Ветеринарят от Бонди: Епизод 1 (Bondi Vet: Episode 1) Д-р Крис се отправя към Куинсланд, за да види Стъби - едно много специално прасенце. Триседмичното мъниче се ражда без копита на трите си крака. Дали Крис ще му помогне да проходи?55 мин.
Документално
09:10Майстори на къщи в клоните на дърветата: Най-страхотната къща в клоните на дърветата, строена някога (Treehouse Masters: The Coolest Treehouse Ever Built) Пийт създава къща на дърво за двойка новатори. Със стъклена стена и гарваново гнездо на покрива, то55 мин.
Документално
10:05В аквариума: Аквариум за чудовища (Tanked: Jurassic Campground) Уейд и Брет дават на Реднек шанс да покаже знанията си за каравани, като проектира аквариум за каравана. По-късно момчетата правят аквариум на закрито за алигатори и акули.55 мин.
Документално
11:00Родилно отделение за животни: Епизод 4 (Animal Maternity Ward: Episode 4) Пазачите, които се грижат за гепарда Етна, вярват, че тя скоро трябва да роди, но все още няма никакви признаци за това. Преместват я в родилно помещение, за да я подготвят.55 мин.
Документално
11:55Ветеринарят от Бонди: Епизод 10 (Bondi Vet: Episode 10) Д-р Крис отива в Обединеното кралство, за да сбъдне една своя детска мечта. По време на приключенията си в Корнуол и Йоркшир той работи с най-различни животни - големи и малки.55 мин.
Документално
12:50Ветеринарят от Бонди: Епизод 1 (Bondi Vet: Episode 1) Д-р Крис се отправя към Куинсланд, за да види Стъби - едно много специално прасенце. Триседмичното мъниче се ражда без копита на трите си крака. Дали Крис ще му помогне да проходи?55 мин.
Документално
13:45Ловци на алигатори: Неуспелият капитан (Gator Boys: Errorboat Captain) Ловците трябва да ремонтират старите заграждения или да намалят броя на алигаторите. А по-късно Тре се опитва да впечатли собственик на моторна лодка, но претърпява катастрофа.55 мин.
Документално
14:40Майстори на къщи в клоните на дърветата: Най-страхотната къща в клоните на дърветата, строена някога (Treehouse Masters: The Coolest Treehouse Ever Built) Пийт създава къща на дърво за двойка новатори. Със стъклена стена и гарваново гнездо на покрива, то55 мин.
Документално
15:35В аквариума: Аквариум за чудовища (Tanked: Jurassic Campground) Уейд и Брет дават на Реднек шанс да покаже знанията си за каравани, като проектира аквариум за каравана. По-късно момчетата правят аквариум на закрито за алигатори и акули.55 мин.
Документално
16:30Великолепната седморка на Африка (Africa's Super Seven) Проследете съвместния живот на седем великолепни животни, които живеят в един и същ район на дивия резерват Мала-Мала в Южна Африка.55 мин.
Документално
17:25Речни чудовища: Терминаторът от джунглата (River Monsters: Jungle Terminator) Джереми проучва три мистериозни смъртни случая в три различни южноамерикански страни в най-далечната си мисия досега. Но дали ще успее да открие виновника?55 мин.
Документално
18:20Дивият свят на Тим Фокнър: Епизод 5 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 5) Тим обикаля цяла Австралия, минава по стъпките на динозаврите и се натъква на някои от най-прекрасните и застрашени влечуги и бозайници в света.25 мин.
Документално
18:45Дивият свят на Тим Фокнър: Епизод 6 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 6) Тим обикаля цяла Австралия, минава по стъпките на динозаврите и се натъква на някои от най-прекрасните и застрашени влечуги и бозайници в света.30 мин.
Документално
19:15В аквариума: Пътеводна светлина към фитнеса (Tanked: A Guiding Light to Fitness) Уейд и Брет създават многофункционален аквариум за фитнес магнат. А по-късно момчетата правят огромен шестоъгълен аквариум за казино в Алабама.55 мин.
Документално
20:10Сред прайда: Кралица Клео (Into the Pride: Queen Cleo) След като прекарва няколко седмици с прайд лъвове в Намибия, Дейв Салмони се чуди дали постига напредък. Дали новите техники ще помогнат при укротяването на Кралица Клео?55 мин.
Документално
21:05Майстори на къщи в клоните на дърветата: Пчелен кошер на дърво (Treehouse Masters: Treehive Beehive) Говорещият с дърветата Пийт Нелсън проектира частни убежища в короните на дърветата за тези, които искат да възстановят връзката си с природата и да събу55 мин.
Документално
22:00Дивият свят на Тим Фокнър: Епизод 5 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 5) Тим обикаля цяла Австралия, минава по стъпките на динозаврите и се натъква на някои от най-прекрасните и застрашени влечуги и бозайници в света.25 мин.
Документално
22:25Дивият свят на Тим Фокнър: Епизод 6 (The Wild Life of Tim Faulkner: Episode 6) Тим обикаля цяла Австралия, минава по стъпките на динозаврите и се натъква на някои от най-прекрасните и застрашени влечуги и бозайници в света.30 мин.
Документално
22:55Ловци на алигатори: Похитителите на изчезналия парк (Gator Boys: Raiders of the Lost Park) Скот и останалите доброволци се разсейват заради металдетектора на Тре и Пол решава да сложи край на манията по търсене на съкровища на Тре.55 мин.
Документално
23:50Речни чудовища: Терминаторът от джунглата (River Monsters: Jungle Terminator) Джереми проучва три мистериозни смъртни случая в три различни южноамерикански страни в най-далечната си мисия досега. Но дали ще успее да открие виновника?55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg