ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Майстори на къщи в клоните на дърветата: Къща в стил Дивия запад (Treehouse Masters: High Noon Saloon) Говорещият с дърветата Пийт Нелсън проектира частни убежища в короните на дърветата за тези, които искат да възстановят връзката си с природата и да съб55 мин.
Документално
01:40Лошо куче!: Лакомници (Bad Dog: Foodies) Мопс е обсебен от пица, а куче прави поразии в къщата и задния двор. И още - кон продължава да бяга от конюшнята си и освобождава други коне.55 мин.
Документално
02:35Братя в блатата: Сламката, която пречупи гърба на камилата (Swamp Brothers: The Straw that Broke the Camel's Back) Братята опитват да се справят с упорита камила, която се нуждае от лечение, а една ранобудна змия изпитва знанията на Стивън.25 мин.
Документално
03:00Братя в блатата: В блатото с едно гребло (Swamp Brothers: Up A Swamp With One Paddle) Братята трябва да почистят канал с отровни змии. Дали Стивън е готов да се изправи срещу страховете си? И още: мисия за хващане на малки алигаторчета се усложнява.25 мин.
Документално
03:25Проект Гризли: Завръщане в гората (Project Grizzly: Letting Go) Скоро мечките ще се върнат в гората и Джеф им преподава последния урок - страхът от хората. Дали ще бъдат готови да оцелеят сами?50 мин.
Документално
04:15Оцелях след нападение на животни: Смъртоносни котки и кучета (I Survived An Animal Attack: Killer Cats And Dogs) Семейство е преследвано от гладен вълк, мъж е нападнат от болен от бяс койот, а колоездач е атакуван от пума в парк за диви животни.47 мин.
Документално
05:02Опасната бахамска синева: Епизод 6 (Bahama Blue: Episode 6) В идеалните тюркоазени води се намира едно от най-опасните природни местообитания в света. Тук животът и смъртта следват своя естествен, но на моменти ужасяващ ред.47 мин.
Документално
05:49Диви и истински: Сватбена катастрофа (Untamed 47 мин.
Документално
06:36С човекоподобните маймуни: Примати за месо (Going Ape: Eating Apes) Ветеринарят Шери провокира нагласата на хората относно консумацията на недивечово месо чрез съобщението, че ако това продължи, шимпанзетата ще изчезнат след 15 години.24 мин.
Документално
07:00С човекоподобните маймуни: Най-после свободни (Going Ape: Free at Last) В приюта за диви животни в Лимбе правителството току-що е довело два конфискувани примата, но убежището има проблем: пълно е.25 мин.
Документално
07:25Братя в блатата: Сламката, която пречупи гърба на камилата (Swamp Brothers: The Straw that Broke the Camel's Back) Братята опитват да се справят с упорита камила, която се нуждае от лечение, а една ранобудна змия изпитва знанията на Стивън.25 мин.
Документално
07:50Братя в блатата: В блатото с едно гребло (Swamp Brothers: Up A Swamp With One Paddle) Братята трябва да почистят канал с отровни змии. Дали Стивън е готов да се изправи срещу страховете си? И още: мисия за хващане на малки алигаторчета се усложнява.25 мин.
Документално
08:15Майстори на къщи в клоните на дърветата: Къща в стил Дивия запад (Treehouse Masters: High Noon Saloon) Говорещият с дърветата Пийт Нелсън проектира частни убежища в короните на дърветата за тези, които искат да възстановят връзката си с природата и да съб55 мин.
Документално
09:10Лошо куче!: Лакомници (Bad Dog: Foodies) Мопс е обсебен от пица, а куче прави поразии в къщата и задния двор. И още - кон продължава да бяга от конюшнята си и освобождава други коне.55 мин.
Документално
10:05Опасната бахамска синева: Епизод 6 (Bahama Blue: Episode 6) В идеалните тюркоазени води се намира едно от най-опасните природни местообитания в света. Тук животът и смъртта следват своя естествен, но на моменти ужасяващ ред.55 мин.
Документално
11:00Братя в блатата: Сламката, която пречупи гърба на камилата (Swamp Brothers: The Straw that Broke the Camel's Back) Братята опитват да се справят с упорита камила, която се нуждае от лечение, а една ранобудна змия изпитва знанията на Стивън.28 мин.
Документално
11:28Братя в блатата: В блатото с едно гребло (Swamp Brothers: Up A Swamp With One Paddle) Братята трябва да почистят канал с отровни змии. Дали Стивън е готов да се изправи срещу страховете си? И още: мисия за хващане на малки алигаторчета се усложнява.27 мин.
Документално
11:55Проект Гризли: Завръщане в гората (Project Grizzly: Letting Go) Скоро мечките ще се върнат в гората и Джеф им преподава последния урок - страхът от хората. Дали ще бъдат готови да оцелеят сами?55 мин.
Документално
12:50След нападението: Морски лъв и кенгуру (After the Attack: Sea Lion and Kangaroo) Истории за смелостта, разказвани от оцелели след нападения от животни. Голям морски лъв събаря от сърф 14-годишно момиче, а малко момче е нападнато от кенгуру.55 мин.
Документално
13:45Лошо куче!: Лакомници (Bad Dog: Foodies) Мопс е обсебен от пица, а куче прави поразии в къщата и задния двор. И още - кон продължава да бяга от конюшнята си и освобождава други коне.55 мин.
Документално
14:40Опасната бахамска синева: Епизод 6 (Bahama Blue: Episode 6) В идеалните тюркоазени води се намира едно от най-опасните природни местообитания в света. Тук животът и смъртта следват своя естествен, но на моменти ужасяващ ред.55 мин.
Документално
15:35Диви и истински: Зверско главоболие (Untamed 55 мин.
Документално
16:30Майстори на къщи в клоните на дърветата: Двоен ремонт (Treehouse Masters: Twin Fix) Визионер, който говори с дърветата, Пийт Нелсън проектира частни убежища за тези, които искат да възстановят връзката си с природата и да събудят детето в себе си.55 мин.
Документално
17:25Доктор Джеф: ветеринарят от Скалистите планини: Епизод 2 (Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: Episode 2) Доктор Джеф оперира куче, което попада в клиниката с големи подутини на врата. Междувременно екипът извършва рискова процедура с двойка спасени миниатюрни м55 мин.
Документално
18:20Майстори на къщи в клоните на дърветата: Стъклена къща на дърво (Treehouse Masters: Glasshouse Treehouse) Пийт е в планината Катскил, Ню Йорк, за да построи първата си стъклена къща в небето. Той ще използва колекцията от 50 ретро прозорци на клиентите си55 мин.
Документално
19:15Малко и ужасно: Мини куджо (My Tiny Terror: Mini Cujo) Миниатюрни кученца от района на Лос Анджелис са посетени от специалиста по поведение Жаклин Уилсън, която се опитва да коригира лошите им навици.55 мин.
Документално
20:10Братя в блатата: Без крокодилски сълзи в тази ферма (Swamp Brothers: No Crocodile Tears On This Farm) В деня за борба с вредителите Стивън не е много радостен, защото трябва да хване смокове-стрелци. Дали ще му хареса следващата задача - да маркира ядосан28 мин.
Документално
20:38Братя в блатата: Разярени крокодили (Swamp Brothers: Crocs Gone Wild) Смъртоносна гърмяща змия се разхожда на свобода във фермата. Роби е преследван от ядосан кубински крокодил. Дали Стивън ще го хване?27 мин.
Документално
21:05Доктор Джеф: ветеринарят от Скалистите планини: Епизод 2 (Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: Episode 2) Доктор Джеф оперира куче, което попада в клиниката с големи подутини на врата. Междувременно екипът извършва рискова процедура с двойка спасени миниатюрни м55 мин.
Документално
22:00Майстори на къщи в клоните на дърветата: Стъклена къща на дърво (Treehouse Masters: Glasshouse Treehouse) Пийт е в планината Катскил, Ню Йорк, за да построи първата си стъклена къща в небето. Той ще използва колекцията от 50 ретро прозорци на клиентите си55 мин.
Документално
22:55Дивият Индокитай: Камбоджа (Wildest Indochina: Cambodia) Опознайте Камбоджа, една от страните с най-голямо биоразнообразие в Югоизточна Азия, чиято дива природа и климат се управляват от въздействието на годишния цикъл на мусоните.55 мин.
Документално
23:50Диви и истински: Зверско главоболие (Untamed 55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg