ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45В аквариума: Да летиш нависоко и да се гмурнеш надълбоко (Tanked: Flying High and Sinking Deep) Момчетата летят с частен самолет до Чикаго за необичайна задача. И още - карибски ресторант поръчва интерактивен прозорец със страна от подводници.55 мин.
Документално
01:40Приятелката на акулите (Shark Girl) Мадисън Стюарт се е изправяла лице в лице с всякакви видове акули. Нейната мисия е да се бори с липсата на информация за тези изумителни и неразбрани същества.55 мин.
Документално
02:35Повелителят на големите риби: Канада (Big Fish Man: Canada) Якуб тръгва на мисия в субарктическа Канада, за да докаже, че може да улови щука, дори когато естествената ? среда е напълно замръзнала.50 мин.
Документално
03:25Ловци на алигатори: Епизод 7 (Gator Boys: Bitten and Blue) Момчетата посещават Нейтив Вилидж, където са се научили да се борят с алигатори. А Джими научава за смъртта на своя приятел и учител Скийт, който е първият собственик на Вилидж.50 мин.
Документално
04:15Ухапан: Епизод 4 (I Was Bitten: Episode 4) Този епизод описва невероятната история на мъж, разкъсан от триметров алигатор във Флорида, както и историята на дете, ухапано от гърмяща змия.47 мин.
Документално
05:02За да не те ухапе акула (How Not to Become Shark Bait) Аматьорски екип от любители на акули заминава за Бахамите, за да плува с акулите и за да се увери колко тежко може да се окаже ухапването от акула.47 мин.
Документално
05:49Повелителят на големите риби: Канада (Big Fish Man: Canada) Якуб тръгва на мисия в субарктическа Канада, за да докаже, че може да улови щука, дори когато естествената ? среда е напълно замръзнала.47 мин.
Документално
06:36Интернет звезди на четири лапи: Епизод 1 (My Pet's Gone Viral: Episode 1) Видеоклипове на домашни любимци с милиони гледания в интернет, сред които обикновен пудел, чийто многоцветен стил го прави да изглежда всичко друго, но не и обикновен.24 мин.
Документално
07:00Интернет звезди на четири лапи: Епизод 2 (My Pet's Gone Viral: Episode 2) Видеоклипове на домашни любимци с милиони гледания в интернет, сред които котка, която действа като типичен нюйоркчанин, и симпатичен бийгъл, който признава своите бели.25 мин.
Документално
07:25Ловци на алигатори: Неуспелият капитан (Gator Boys: Errorboat Captain) Ловците трябва да ремонтират старите заграждения или да намалят броя на алигаторите. А по-късно Тре се опитва да впечатли собственик на моторна лодка, но претърпява катастрофа.50 мин.
Документално
08:15Ловци на алигатори: Похитителите на изчезналия парк (Gator Boys: Raiders of the Lost Park) Скот и останалите доброволци се разсейват заради металдетектора на Тре и Пол решава да сложи край на манията по търсене на съкровища на Тре.55 мин.
Документално
09:10Ловци на алигатори: Епизод 6 (Gator Boys: Episode 6) Пол и Джими се срещат с тийнейджър, чиято ръка е отхапана от алигатор. Те го изправят срещу страховете му, като го срещат отблизо с гигантски алигатор.55 мин.
Документално
10:05Ловци на алигатори: Епизод 7 (Gator Boys: Bitten and Blue) Момчетата посещават Нейтив Вилидж, където са се научили да се борят с алигатори. А Джими научава за смъртта на своя приятел и учител Скийт, който е първият собственик на Вилидж.55 мин.
Документално
11:00Ловци на алигатори: Епизод 8 (Gator Boys: One Man Wrecking Crew) Тре блъска камиона на Пол и унищожава единственото му превозно средство. Така Пол е принуден да кара чудовищния камион на Джими, докато намери нова кола.55 мин.
Документално
11:55Остин Стивънс: Повелителят на змиите: В търсене на летящата змия (Austin Stevens: Snakemaster: In Search of the Flying Snake) Остин е в Камбоджа в търсене на летящата змия. По време на мисията си той открива изключително редки видове, сред които змия с п55 мин.
Документално
12:50Речни чудовища: Убиец в джунглата (River Monsters: Jungle Killer) Джеръми е в Суринам, за да намери смъртоносната ивичеста зъбатка, която местните наричат анюмара. Дали това ужасно чудовище наистина напада хора и животни във и извън водата?55 мин.
Документално
13:45Дивата природа на Мексико (Wild Mexico) Мексико е величествена, древна, многолика земя, пълна с мистерии. Огромните океани и джунгли са обитавани от уникални същества, които не се срещат никъде другаде по света.55 мин.
Документално
14:40Най-дивата Латинска Америка: Патагония (Wildest Latin America: Patagonia) Проследете една година от живота на животните, растенията и хората, населяващи ледниците, планините, пустините и океаните на Патагония-едно от последните диви места в Южна Америка.55 мин.
Документално
15:35Приключенията на пандите с Найджъл Марвин: Епизод 5 (Panda Adventures with Nigel Marven: Episode 5) Найджъл е решен да намери бърлога на дива панда. Накрая той намира мястото на бърлогата и остава много изненадан, тъй като екипът успява да заснеме кафява55 мин.
Документално
16:30Северна Америка: Изгнаници и скелети (North America: Outlaws and Skeletons) Ягуари обикалят по мексиканската граница, гигантски жаби се появяват след дъждове в Тексас и ястреби ловят зайци, които се крият сред кактусите.55 мин.
Документално
17:25Повелителят на големите риби: Канада (Big Fish Man: Canada) Якуб тръгва на мисия в субарктическа Канада, за да докаже, че може да улови щука, дори когато естествената ? среда е напълно замръзнала.55 мин.
Документално
18:20Дивата природа на Мексико (Wild Mexico) Мексико е величествена, древна, многолика земя, пълна с мистерии. Огромните океани и джунгли са обитавани от уникални същества, които не се срещат никъде другаде по света.55 мин.
Документално
19:15Най-дивата Латинска Америка: Патагония (Wildest Latin America: Patagonia) Проследете една година от живота на животните, растенията и хората, населяващи ледниците, планините, пустините и океаните на Патагония-едно от последните диви места в Южна Америка.55 мин.
Документално
20:10Северна Америка: Изгнаници и скелети (North America: Outlaws and Skeletons) Ягуари обикалят по мексиканската граница, гигантски жаби се появяват след дъждове в Тексас и ястреби ловят зайци, които се крият сред кактусите.55 мин.
Документално
21:05Акули зад стъклото (Sharks Under Glass) Присъединете се към Найджъл Марвин и модела Хайди Клум, които се гмуркат с рифови акули в Карибско море. Вижте и кадри от изследване на акули в американски аквариуми.55 мин.
Документално
22:00Речни чудовища: Убиец в джунглата (River Monsters: Jungle Killer) Джеръми е в Суринам, за да намери смъртоносната ивичеста зъбатка, която местните наричат анюмара. Дали това ужасно чудовище наистина напада хора и животни във и извън водата?55 мин.
Документално
22:55Остин Стивънс: Повелителят на змиите: В търсене на летящата змия (Austin Stevens: Snakemaster: In Search of the Flying Snake) Остин е в Камбоджа в търсене на летящата змия. По време на мисията си той открива изключително редки видове, сред които змия с п55 мин.
Документално
23:50Ухапан: Епизод 4 (I Was Bitten: Episode 4) Този епизод описва невероятната история на мъж, разкъсан от триметров алигатор във Флорида, както и историята на дете, ухапано от гърмяща змия.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg