ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Да плуваш с чудовища: Стив Бакшол: Акула (Swimming with Monsters: Steve Backshall: Shark) Стив е в Мексико, за да изучава поведението на голямата бяла акула. Той е готов да излезе от предпазната клетка, за да се запознае отблизо със забележителния хищник55 мин.
Документално
01:40Шамуари: Сред дивата природа: Епизод 5 (Shamwari: A Wild Life: Episode 5) Ветеринарят Мъри Стоукоу води носорог на разходка, а извън основния резерват група посетители са шокирани, когато разбеснял се мъжки слон се опитва да преобърне колата им.25 мин.
Документално
02:05Шамуари: Сред дивата природа: Епизод 6 (Shamwari: A Wild Life: Episode 6) Рейнджърът Джейсън преследва хипопотам, който е спечелил славата на най-големия убиец в Африка. А отрядът по борба с бракониерите се отправя на нощно дежурство.30 мин.
Документално
02:35Джунглата на янките: Епизод 3 (Yankee Jungle: Episode 3) Проследете ежедневието на Боб и Джули Майнър, които се борят да запазят Животинско царство - своя некомерсиален приют за екзотични животни, намиращ се дълбоко в горите на Мейн.50 мин.
Документално
03:25В аквариума: Да плуваш с акули (Tanked: Swimming with the Sharks) Уейд и Брет от Acrylic Tank Manufacturing проектират огромен аквариум от 1000 галона и изработват уникален аквариум във формата на телефонна кабина за семейство от Ню Йорк.50 мин.
Документално
04:15Майстори на къщи в клоните на дърветата: Храмът на приключенията (Treehouse Masters: Temple of Adventure) Пийт строи приключенска къща на дърво за семейство изследователи в планините Поконо в Пенсилвания. Този двуетажен шедьовър е пълен с всякакви съврем47 мин.
Документално
05:02Шамуари: Сред дивата природа: Епизод 5 (Shamwari: A Wild Life: Episode 5) Ветеринарят Мъри Стоукоу води носорог на разходка, а извън основния резерват група посетители са шокирани, когато разбеснял се мъжки слон се опитва да преобърне колата им.23 мин.
Документално
05:25Шамуари: Сред дивата природа: Епизод 6 (Shamwari: A Wild Life: Episode 6) Рейнджърът Джейсън преследва хипопотам, който е спечелил славата на най-големия убиец в Африка. А отрядът по борба с бракониерите се отправя на нощно дежурство.24 мин.
Документално
05:49Джунглата на янките: Епизод 3 (Yankee Jungle: Episode 3) Проследете ежедневието на Боб и Джули Майнър, които се борят да запазят Животинско царство - своя некомерсиален приют за екзотични животни, намиращ се дълбоко в горите на Мейн.47 мин.
Документално
06:36Братя в блатата: Ухапан веднъж (Swamp Brothers: Once Bitten) Вижте нови интересни моменти от Глейдс Херп Фарм - най-големия приют за влечуги във Флорида, ръководен от експерта по екзотични животни Роби Кизи и неговия неопитен брат Стивън.24 мин.
Документално
07:00Братя в блатата: Миризмата на смъртта (Swamp Brothers: The Smell Of Death Surrounds You) Задава се буря и братята трябва бързичко да съберат алигаторските яйца. По-късно миризма на гнило привлича вниманието на братята Кизи.25 мин.
Документално
07:25Майстори на къщи в клоните на дърветата: Храмът на приключенията (Treehouse Masters: Temple of Adventure) Пийт строи приключенска къща на дърво за семейство изследователи в планините Поконо в Пенсилвания. Този двуетажен шедьовър е пълен с всякакви съврем50 мин.
Документално
08:15Майстори на къщи в клоните на дърветата: Работилницата на Дядо Коледа (Treehouse Masters: Santa`s Workshop) С малко специална помощ Пийт и екипът му създават вълшебна къща на дърво в алпийски стил, идеална за Дядо Коледа и неговата съпруга. Но дали ексце55 мин.
Документално
09:10Майстори на къщи в клоните на дърветата: Бунгалото за черни мечки (Treehouse Masters: Black Bear Bungalow) Две сестри поръчват на Пийт къща на дърво за наблюдение на мечки в 1000-акровото им имение. А Пийт създава първата си десетоъгълна къща със стъклен55 мин.
Документално
10:05Майстори на къщи в клоните на дърветата: Място за уединение сред пеперуди (Treehouse Masters: Wild Butterfly Escape) Пийт построява къща с пеперудена тематика между шест дървета, която има мрежа за катерене и таванско помещение. Дали обитателите на терап55 мин.
Документално
11:00Майстори на къщи в клоните на дърветата: Уединение високо в короните на дърветата (Treehouse Masters: Sky High Redwood Retreat) Лесовъд тества уменията на екипа до краен предел, като поръчва къща на три нива високо в короните на гигантски дървета. Дали е55 мин.
Документално
11:55Господството на динозаврите: Тактики за оцеляване (Reign of the Dinosaurs: Survival Tactics) Научете как различните видове динозаври са се приспособили, за да оцелеят - рахонависът бяга от хищниците, като се катери по дърветата, а ютарапторите ловуват на55 мин.
Документално
12:50Джунглата на янките: Епизод 3 (Yankee Jungle: Episode 3) Проследете ежедневието на Боб и Джули Майнър, които се борят да запазят Животинско царство - своя некомерсиален приют за екзотични животни, намиращ се дълбоко в горите на Мейн.55 мин.
Документално
13:45Смъртоносни острови: Островът на косатките (Deadly Islands: Killer Whale Island) Експертът по хищници Дейв Салмони заминава за далечен остров в бурните води на южната част на Атлантическия океан, край който буквално гъмжи от ловуващи косатки.55 мин.
Документално
14:40Диви създания с Доминик Монахан: Епизод 3 (Wild Things with Dominic Monaghan: Episode 3) Дом търси съвет от нелегални търговци на насекоми и експерти по хващане на бръмбари, за да намери едно от най-редките животни на планетата - гигантския бял бръмбар-г55 мин.
Документално
15:35Десетте най-смъртоносни змии: Южна Африка (Ten Deadliest Snakes: South Africa) Специалистът по диви животни Найджъл Марвин ни представя десетте най-смъртоносни змии в Южна Африка. Ще видим капска кобра, черна мамба, бумсланг и шумяща пепелянка.55 мин.
Документално
16:30Мисията на дивака: Невъоръжени и опасни (Call of the Wildman: Unarmed and Dangerous) Екипът трябва да се пази от топчетата с боя, докато помага на собственик на игрище за пейнтбол да реши проблем с животно. А по-късно ще ги посети магазин за фойерверки.25 мин.
Документално
16:55Мисията на дивака: Прогонването на змиите (Call of the Wildman: Snake Town Shakedown) Нийл води Ловеца на костенурки в дома на дядо си, за да прогони змиите, превзели цялото мазе. Но дали хитрите влечуги ще избягат сами?30 мин.
Документално
17:25Джунглата на янките: Епизод 3 (Yankee Jungle: Episode 3) Проследете ежедневието на Боб и Джули Майнър, които се борят да запазят Животинско царство - своя некомерсиален приют за екзотични животни, намиращ се дълбоко в горите на Мейн.55 мин.
Документално
18:20Десетте най-смъртоносни змии: Южна Африка (Ten Deadliest Snakes: South Africa) Специалистът по диви животни Найджъл Марвин ни представя десетте най-смъртоносни змии в Южна Африка. Ще видим капска кобра, черна мамба, бумсланг и шумяща пепелянка.55 мин.
Документално
19:15Диви създания с Доминик Монахан: Епизод 3 (Wild Things with Dominic Monaghan: Episode 3) Дом търси съвет от нелегални търговци на насекоми и експерти по хващане на бръмбари, за да намери едно от най-редките животни на планетата - гигантския бял бръмбар-г55 мин.
Документално
20:10Нападения на акули 2 (Shark Attack File 2) Вижте какво се случва, когато бяла акула счупва клетка за акули и гмуркачите попадат в капан в нея, друга акула напада човек в плитчина, а бичата акула пречи на рибари.55 мин.
Документално
21:05В аквариума: Обвързващи правила (Tanked: Rules of Engagement) Проблем с храненето на риби отнема цял ден, а собственикът на ресторант от 50-те години има големи изисквания за аквариум, който трябва да се впише в декора.55 мин.
Документално
22:00Майстори на къщи в клоните на дърветата: Работилницата на Дядо Коледа (Treehouse Masters: Santa`s Workshop) С малко специална помощ Пийт и екипът му създават вълшебна къща на дърво в алпийски стил, идеална за Дядо Коледа и неговата съпруга. Но дали ексце55 мин.
Документално
22:55Господството на динозаврите: Тактики за оцеляване (Reign of the Dinosaurs: Survival Tactics) Научете как различните видове динозаври са се приспособили, за да оцелеят - рахонависът бяга от хищниците, като се катери по дърветата, а ютарапторите ловуват на55 мин.
Документално
23:50Ловци на алигатори: Поразиите на мама алигаторка (Gator Boys: Mama Gator Mayhem) Пол и Джими се опитват да хванат новородени алигаторчета, докато се сблъскват с отношението на Скот. В деня на лова майката алигатор е решена да се бори до смърт.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg