ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Мисията на дивака: Видра в езерото (Call Of The Wildman: Get Otter My Pond) Ловецът на костенурки се среща лице в лице с невиждано досега хитро създание. По-късно той търси паун-шампион, избягал от ренесансов панаир.25 мин.
Документално
01:10Мисията на дивака: Мяукащ Апокалипсис (Call Of The Wildman: Apocalypse Meow) Екипът поставя капан за злото животно, което напада конете във фермата за коне на Пол Мил. А по-късно екипът ще помогне на своя приятел Джейк да се отърве от едно досадно създани30 мин.
Документално
01:40Мисията на дивака: Нападението на калното чудовище (Call Of The Wildman: Mudzilla Attacks) Ловецът на костенурки пристига в офроуд парк, за да спаси едно животно от кална дупка, през която преминават посетителите на парка. Ще успее ли да го освободи?25 мин.
Документално
02:05Мисията на дивака: Бандит в склада (Call Of The Wildman: Smokey And The Bandit) Ловецът на костенурки се опитва да проследи животното, което изяжда скъпите продукти в склада за пури на Алън. Ще успее ли да го извади от скривалището му?30 мин.
Документално
02:35Мисията на дивака: Невъоръжени и опасни (Call Of The Wildman: Unarmed And Dangerous) Екипът трябва да се пази от топчетата с боя, докато помага на собственик на игрище за пейнтбол да реши проблем с животно. А по-късно ще ги посети магазин за фойерверки.25 мин.
Документално
03:00Мисията на дивака: Прогонването на змиите (Call Of The Wildman: Snake Town Shakedown) Нийл води Ловеца на костенурки в дома на дядо си, за да прогони змиите, превзели цялото мазе. Но дали хитрите влечуги ще избягат сами?25 мин.
Документално
03:25Мисията на дивака: Зловещият Хелоуин (Call Of The Wildman: Halloween Spooktacular) Ловецът на костенурки и момчетата трябва да намерят приятеля си Скуиръл, който търси Голямата стъпка. Навръх Хелоуин той се изгубва в горите на Кентъки.25 мин.
Документално
03:50Мисията на дивака: Градът на животните (Call Of The Wildman: The Crittersburg Address) Ловецът на костенурки се отзовава на сигнал за проблем с животно в имение, което някога е било посетено от Ейбрахам Линкълн. А по-късно младоженци търсят помощ от Ловец25 мин.
Документално
04:15Мисията на дивака: Хаос в животинска пещера (Call Of The Wildman: Chaos In Critter Cavern) В уникалния дом на Джери се промъква животно, а Ловецът на костенурки и Нийл провеждат разследване. По-късно Ловецът хваща огромен питон.23 мин.
Документално
04:38Мисията на дивака: Обяд със свинско (Call Of The Wildman: Swine Dining) Едно от прасетата на Джон изчезва и екипът на Ловеца на костенурки пристига, за да намери кръвожадния хищник, откраднал прасето. Но дали ще се върнат с бекон у дома?24 мин.
Документално
05:02Мисията на дивака: Видра в езерото (Call Of The Wildman: Get Otter My Pond) Ловецът на костенурки се среща лице в лице с невиждано досега хитро създание. По-късно той търси паун-шампион, избягал от ренесансов панаир.23 мин.
Документално
05:25Мисията на дивака: Мяукащ Апокалипсис (Call Of The Wildman: Apocalypse Meow) Екипът поставя капан за злото животно, което напада конете във фермата за коне на Пол Мил. А по-късно екипът ще помогне на своя приятел Джейк да се отърве от едно досадно създани24 мин.
Документално
05:49Речни чудовища: Легендата за Лох Нес (River Monsters: Legend Of Loch Ness) Джереми Уейд се заема да открие световноизвестното чудовище от Лох Нес. За тази цел той ще се потопи в дълбините на известното шотландско езеро и ще изкачи вулкан в Исландия.47 мин.
Документално
06:36С човекоподобните маймуни: Примати за месо (Going Ape: Eating Apes) Ветеринарят Шери провокира нагласата на хората относно консумацията на недивечово месо чрез съобщението, че ако това продължи, шимпанзетата ще изчезнат след 15 години.24 мин.
Документално
07:00С човекоподобните маймуни: Най-после свободни (Going Ape: Free at Last) В приюта за диви животни в Лимбе правителството току-що е довело два конфискувани примата, но убежището има проблем: пълно е.25 мин.
Документално
07:25Кучешка прическа: Шегата настрана (Groomer Has It: Down to Business) Тримата финалисти се състезават за място в големия финал. Критериите са строги, но някой трябва да си отиде.50 мин.
Документално
08:15Най-големите и най-лошите: Анаконда (Biggest and Baddest: Anaconda) Изследователят и експерт по диви животни Найъл Маккан заминава за амазонската джунгла във Венецуела, за да търси най-голямата змия в света - анакондата.55 мин.
Документално
09:10Мисията на дивака: Хаос в животинска пещера (Call Of The Wildman: Chaos In Critter Cavern) В уникалния дом на Джери се промъква животно, а Ловецът на костенурки и Нийл провеждат разследване. По-късно Ловецът хваща огромен питон.25 мин.
Документално
09:35Мисията на дивака: Обяд със свинско (Call Of The Wildman: Swine Dining) Едно от прасетата на Джон изчезва и екипът на Ловеца на костенурки пристига, за да намери кръвожадния хищник, откраднал прасето. Но дали ще се върнат с бекон у дома?30 мин.
Документално
10:05В аквариума: Страхотен аквариум, човече (Tanked: Groovy Sarcophagus, Man) Уейд и Брет създават триметров аквариум, наподобяващ лава лампа, а в бутиков хотел превръщат аквариум в душ. Дали резултатите ще харесат на всички?55 мин.
Документално
11:00Кучешка прическа: Епизод - обобщение (Groomer Has It: Recap Episode) Вижте сълзите, скандалите, неразбориите и развитието на 12 кучешки фризьори, борещи се за титлата Кучешки фризьор на годината.55 мин.
Документално
11:55Ветеринарят от Бонди: Епизод 11 (Bondi Vet: Episode 11) Вижте как харизматичният и енергичен ветеринар от Сидни д-р Крис Браун и неговият екип посвещават цялото си време на лечението на малки и големи животни в Бонди Бийч.55 мин.
Документално
12:50Най-големите и най-лошите: Анаконда (Biggest and Baddest: Anaconda) Изследователят и експерт по диви животни Найъл Маккан заминава за амазонската джунгла във Венецуела, за да търси най-голямата змия в света - анакондата.55 мин.
Документално
13:45Ловци на алигатори: Проблеми в Мацатлан (Gator Boys: Mayhem In Mazatlan) Пол и Джими са извикани я Мексико, за да хванат опасни крокодили и змии. По-късно Пол влиза във водата за последна среща с Ел Диабло, крокодилът-чудовище.55 мин.
Документално
14:40Мисията на дивака: Хаос в животинска пещера (Call Of The Wildman: Chaos In Critter Cavern) В уникалния дом на Джери се промъква животно, а Ловецът на костенурки и Нийл провеждат разследване. По-късно Ловецът хваща огромен питон.25 мин.
Документално
15:05Мисията на дивака: Обяд със свинско (Call Of The Wildman: Swine Dining) Едно от прасетата на Джон изчезва и екипът на Ловеца на костенурки пристига, за да намери кръвожадния хищник, откраднал прасето. Но дали ще се върнат с бекон у дома?30 мин.
Документално
15:35В аквариума: Страхотен аквариум, човече (Tanked: Groovy Sarcophagus, Man) Уейд и Брет създават триметров аквариум, наподобяващ лава лампа, а в бутиков хотел превръщат аквариум в душ. Дали резултатите ще харесат на всички?55 мин.
Документално
16:30Речни чудовища: Трошач на кости (River Monsters: Bone Crusher) Джереми проучва поредица от изчезвания, мистериозно същество, което патрулира по водата, и откриването на труп със странни наранявания. Дали трите неща са свързани помежду си?55 мин.
Документално
17:25Доктор Джеф: ветеринарят от Скалистите планини: Да дадеш най-доброто от себе си (Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: A Full Heart) Голдън ретривър със счупен крак е доведен в клиниката от съкрушения си стопанин. След това д-р Джеф и екипът му лекуват гонче, пос55 мин.
Документално
18:20Д-р Дий: ветеринар в Аляска: Клиника в пералното (Dr. Dee: Alaska Vet: Laundromat Surgery) Д-р Дий каца в Руби, Аляска, за да извърши серия манипулаци по кастрация в сградата на обществена пералня. По-късно тя излита, за да асистира при израждане на теле.55 мин.
Документално
19:15В аквариума: Признание за дяволите (Tanked: Tip Of The Hat To The Devils) Уейд и Брет създават дяволски горещ аквариум за университет и аристократичен аквариум за нов клиент. И дали после ще позволят на клиент да плати с билети за концерт на Селин Дион?55 мин.
Документално
20:10Мисията на дивака: Хващане и падане (Call Of The Wildman: Snap 'n' Splash) Ловецът на костенурки заедно с Нийл отиват в антикварен магазин, за да прогонят досадните създания, които постоянно гризат скъпите стоки.25 мин.
Документално
20:35Мисията на дивака: Ужасът без глава (Call Of The Wildman: Headless Horror) Хитроумно създание напада кокошарника на Линдзи. А ловецът трябва да хване хищник, който всява смут сред почиващите край Ред ривър.30 мин.
Документално
21:05Доктор Джеф: ветеринарят от Скалистите планини: Да дадеш най-доброто от себе си (Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: A Full Heart) Голдън ретривър със счупен крак е доведен в клиниката от съкрушения си стопанин. След това д-р Джеф и екипът му лекуват гонче, пос55 мин.
Документално
22:00Д-р Дий: ветеринар в Аляска: Клиника в пералното (Dr. Dee: Alaska Vet: Laundromat Surgery) Д-р Дий каца в Руби, Аляска, за да извърши серия манипулаци по кастрация в сградата на обществена пералня. По-късно тя излита, за да асистира при израждане на теле.55 мин.
Документално
22:55Ловци на алигатори: Епизод 9 (Gator Boys: Episode 9) В нечий заден двор е попаднал алигатор и екипът трябва да го извади от малко езерце. Джими иска екипът да тества лютия му сос в движение.55 мин.
Документално
23:50Речни чудовища: Трошач на кости (River Monsters: Bone Crusher) Джереми проучва поредица от изчезвания, мистериозно същество, което патрулира по водата, и откриването на труп със странни наранявания. Дали трите неща са свързани помежду си?55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg