ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Братя в блатата: Партньори в тинята (Swamp Brothers: Partners in Slime) Барманът от Ню Йорк Стивън се присъединява към своя брат Роби, който се бори със змии в блатата. Но дали ще побегне обратно към града заради гневен алигатор?30 мин.
Документално
01:15Братя в блатата: Как да познаеш по25 мин.
Документално
01:40Спасяване на котки от дърветата: Спасителите на котки (Treetop Cat Rescue: Cat Men to the Rescue) Шон излиза сам на среднощна спасителна мисия с цел котка, в неизвестност от три седмици. Освен това, Том и Шон опитват да спасят дива котка в Бони Лейк.30 мин.
Документално
02:10Спасяване на котки от дърветата: В помощ на Промео (Treetop Cat Rescue: Promeo, Promeo!) Шон и Том искат да разберат дали бедстваща котка е на предполагаемите собственици. По-късно Том се опитва да събере котка с кучешкия и25 мин.
Документално
02:35В аквариума: Средновековен аквариум (Tanked: Medievil Protection) Брет и Уейд създават аквариум със скъпоценни камъни, охраняван от дракони, за едно калифорнийско семейство. А после момчетата трябва да направят аквариум във военен стил.50 мин.
Документално
03:25Животински банди убийци: Банди биволи (Gangland Killers: Buffalo Gangs) В резервата за дивеч Мала Мала банди биволи съжителстват в относителен мир. Но биволите са известни с това, че се палят лесно, особено когато защитават собствеността си.50 мин.
Документално
04:15Ловци на алигатори: Похитителите на изчезналия парк (Gator Boys: Raiders of the Lost Park) Скот и останалите доброволци се разсейват заради металдетектора на Тре и Пол решава да сложи край на манията по търсене на съкровища на Тре.47 мин.
Документално
05:02Майстори на къщи в клоните на дърветата: Късметлийската ирландска къщичка (Treehouse Masters: Luck o' the Irish Cottage) Ирландско семейство притежава идеалното дърво за построяване на келтска къщичка. Пийт разработва дизайна, който включва и приспособле47 мин.
Документално
05:49Спасяване на котки от дърветата: Спасителите на котки (Treetop Cat Rescue: Cat Men to the Rescue) Шон излиза сам на среднощна спасителна мисия с цел котка, в неизвестност от три седмици. Освен това, Том и Шон опитват да спасят дива котка в Бони Лейк.24 мин.
Документално
06:13Спасяване на котки от дърветата: В помощ на Промео (Treetop Cat Rescue: Promeo, Promeo!) Шон и Том искат да разберат дали бедстваща котка е на предполагаемите собственици. По-късно Том се опитва да събере котка с кучешкия и23 мин.
Документално
06:36Братя в блатата: Партньори в тинята (Swamp Brothers: Partners in Slime) Барманът от Ню Йорк Стивън се присъединява към своя брат Роби, който се бори със змии в блатата. Но дали ще побегне обратно към града заради гневен алигатор?24 мин.
Документално
07:00Братя в блатата: Как да познаеш по25 мин.
Документално
07:25Колко са сладки!: Къде са сега: персийски, бенгалски и британски късокосмести котки (Too Cute!: Where Are They Now: Persians, Bengals, British Shorthair) В този епизод ще се срещнем отново с персийски, бенгалски и британски късокосмести котенца, за да ви50 мин.
Документално
08:15Спасяване на котки от дърветата: Спасителите на котки (Treetop Cat Rescue: Cat Men to the Rescue) Шон излиза сам на среднощна спасителна мисия с цел котка, в неизвестност от три седмици. Освен това, Том и Шон опитват да спасят дива котка в Бони Лейк.30 мин.
Документално
08:45Спасяване на котки от дърветата: В помощ на Промео (Treetop Cat Rescue: Promeo, Promeo!) Шон и Том искат да разберат дали бедстваща котка е на предполагаемите собственици. По-късно Том се опитва да събере котка с кучешкия и25 мин.
Документално
09:10Майстори на къщи в клоните на дърветата: Късметлийската ирландска къщичка (Treehouse Masters: Luck o' the Irish Cottage) Ирландско семейство притежава идеалното дърво за построяване на келтска къщичка. Пийт разработва дизайна, който включва и приспособле55 мин.
Документално
10:05В аквариума: Средновековен аквариум (Tanked: Medievil Protection) Брет и Уейд създават аквариум със скъпоценни камъни, охраняван от дракони, за едно калифорнийско семейство. А после момчетата трябва да направят аквариум във военен стил.55 мин.
Документално
11:00Лошо куче: Худини (Bad Dog: Houdinis) Ще се запознаете с хъски, което краде в магазините, и папагал с нецензурен език, докато ние търсим лоши домашни любимци в целия свят, за да коронясаме най-лошия от тях.55 мин.
Документално
11:55Ветеринарят от Бонди: Епизод 10 (Bondi Vet: Episode 10) Д-р Крис отива в Обединеното кралство, за да сбъдне една своя детска мечта. По време на приключенията си в Корнуол и Йоркшир той работи с най-различни животни - големи и малки.55 мин.
Документално
12:50Спасяване на котки от дърветата: Спасителите на котки (Treetop Cat Rescue: Cat Men to the Rescue) Шон излиза сам на среднощна спасителна мисия с цел котка, в неизвестност от три седмици. Освен това, Том и Шон опитват да спасят дива котка в Бони Лейк.30 мин.
Документално
13:20Спасяване на котки от дърветата: В помощ на Промео (Treetop Cat Rescue: Promeo, Promeo!) Шон и Том искат да разберат дали бедстваща котка е на предполагаемите собственици. По-късно Том се опитва да събере котка с кучешкия и25 мин.
Документално
13:45Ловци на алигатори: Похитителите на изчезналия парк (Gator Boys: Raiders of the Lost Park) Скот и останалите доброволци се разсейват заради металдетектора на Тре и Пол решава да сложи край на манията по търсене на съкровища на Тре.55 мин.
Документално
14:40Майстори на къщи в клоните на дърветата: Късметлийската ирландска къщичка (Treehouse Masters: Luck o' the Irish Cottage) Ирландско семейство притежава идеалното дърво за построяване на келтска къщичка. Пийт разработва дизайна, който включва и приспособле55 мин.
Документално
15:35В аквариума: Средновековен аквариум (Tanked: Medievil Protection) Брет и Уейд създават аквариум със скъпоценни камъни, охраняван от дракони, за едно калифорнийско семейство. А после момчетата трябва да направят аквариум във военен стил.55 мин.
Документално
16:30Животински банди убийци: Банди биволи (Gangland Killers: Buffalo Gangs) В резервата за дивеч Мала Мала банди биволи съжителстват в относителен мир. Но биволите са известни с това, че се палят лесно, особено когато защитават собствеността си.55 мин.
Документално
17:25Речни чудовища: Похитителят (River Monsters: Body Snatcher) Джереми е чувал истории за дух-похитител, наречен Уотър Мама. Сега, когато безследно започват да изчезват хора, той е убеден, че това е дело на речно чудовище на свобода.55 мин.
Документално
18:20Училище за залавяне на диви животни: Епизод 1 (Wild Capture School: Episode 1) Проследява студенти по ветеринарна медицина от цял свят, които участват в интензивен и задълбочен курс по залавяне на животни с упойващи стрели.30 мин.
Документално
18:50Училище за залавяне на диви животни: Епизод 2 (Wild Capture School: Episode 2) Проследява студенти по ветеринарна медицина от цял свят, които участват в интензивен и задълбочен курс по залавяне на животни с упойващи стрели.25 мин.
Документално
19:15В аквариума: Кралицата на пиратите (Tanked: The Pirate Queen) Най-добрите приятели и постоянни съперници Уейд Кинг и Брет Реймър продължават да развиват най-голямата американска компания за изработка на аквариуми - Acrylic Tank Manufacturing.55 мин.
Документално
20:10Ревът на прайда: Епизод 1 (Roaring with Pride: Episode 1) Вижте работата на организацията ALERT в Африка и прекарайте една година с прайд от 12 лъва, които са пуснати на свобода в резерват за диви животни, без да имат контакт с хора.55 мин.
Документално
21:05Майстори на къщи в клоните на дърветата: Бунгало в задния двор (Treehouse Masters: Backyard Bungalow) Семейство иска да разшири дома си и се обръща към Пийт за помощ. Притиснат от растящите изисквания на клиентите, Пийт трансформира проекта си в многофун55 мин.
Документално
22:00Училище за залавяне на диви животни: Епизод 1 (Wild Capture School: Episode 1) Проследява студенти по ветеринарна медицина от цял свят, които участват в интензивен и задълбочен курс по залавяне на животни с упойващи стрели.30 мин.
Документално
22:30Училище за залавяне на диви животни: Епизод 2 (Wild Capture School: Episode 2) Проследява студенти по ветеринарна медицина от цял свят, които участват в интензивен и задълбочен курс по залавяне на животни с упойващи стрели.25 мин.
Документално
22:55Ловци на алигатори: Епизод 6 (Gator Boys: Episode 6) Пол и Джими се срещат с тийнейджър, чиято ръка е отхапана от алигатор. Те го изправят срещу страховете му, като го срещат отблизо с гигантски алигатор.55 мин.
Документално
23:50Речни чудовища: Най-доброто от петте сезона: Лов на чудовища (River Monsters (Best of Series 1-5): Monster Hunting Secrets) Джереми Уейд разкрива професионалните си тайни: тактиките и техниките, които му помагат да хване най-големите и най-непредсказуеми55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg