ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45За буболечки с Рюд: Мадагаскар: един различен свят (Buggin` with Ruud: Madagascar: Out of this World) Гледайте как специалистът по буболечки показва колко невероятна е всяка буболечка в серия от изумителни и смешни истории за изобретателността и адапт50 мин.
Документално
01:35Зоополицаите на Южна Африка: Епизод 2 (Animal Cops South Africa: Episode 2) Зоополицаите на Южна Африка цяла година проследява работата на организацията за защита на животните Нос добра надежда, разположена в Кейптаун, Южна Африка.50 мин.
Документално
02:25Спасяване в дивата Африка: Епизод 3 (Wild Africa Rescue: Episode 3) Наблюдателят на диви животни Батиан Крейг и рейнджърът Диксън Кариуки се отправят към най-големия частен резерват за диви животни в Кения, Ол Педжета, приютил над25 мин.
Документално
02:50Спасяване в дивата Африка: Епизод 4 (Wild Africa Rescue: Episode 4) Наблюдателят на диви животни Батиан Крейг и рейнджърът Диксън Кариуки се отправят към най-големия частен резерват за диви животни в Кения, Ол Педжета, приютил над25 мин.
Документално
03:15Ветеринарят от Бонди: Епизод 3 (Bondi Vet: Episode 3) Крис е в зоопарка Halls Gap във Виктория, където лемурът Стефани страда от инфекция на зъба, която може да се превърне в голям проблем, ако не се излекува.50 мин.
Документално
04:05Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин: Епизод 17 (Steve Irwin`s Wildlife Warriors: Episode 17) Запознайте се със защитниците на дивата природа от Australia Zoo. Те спасяват, защитават и се грижат за всякакви видове големи и малки животни.25 мин.
Документално
04:30Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин: Епизод 18 (Steve Irwin`s Wildlife Warriors: Episode 18) Запознайте се със защитниците на дивата природа от Australia Zoo. Те спасяват, защитават и се грижат за всякакви видове големи и малки животни.25 мин.
Документално
04:55Приятелката на акулите (Shark Girl) Мадисън Стюарт се е изправяла лице в лице с всякакви видове акули. Нейната мисия е да се бори с липсата на информация за тези изумителни и неразбрани същества.50 мин.
Документално
05:45За буболечки с Рюд: Мадагаскар: един различен свят (Buggin` with Ruud: Madagascar: Out of this World) Гледайте как специалистът по буболечки показва колко невероятна е всяка буболечка в серия от изумителни и смешни истории за изобретателността и адапт50 мин.
Документално
06:35Летище за животни: Епизод 2 (Animal Airport: Episode 2) Стюарт се занимава с ядосан крокодил, а Шарън проследява нелегален булдог. И още - дали четири малки гепарда ще заминат безпроблемно за Русия?25 мин.
Документално
07:00Имението на сурикатите: Завръщането на разбойниците (Meerkat Manor: The Rovers Return) Уилсън и Филип напускат, за да търсят женски сурикати, като се надяват да намерят и група, която да ги приеме в редиците си.25 мин.
Документално
07:25Кучета от приюта се превръщат в звезди: Епизод 3 (From Pound Pups to Dog Stars: Episode 3) Реалити шоу с неочаквани обрати, в което изоставени кучета се променят и се превръщат във възпитани и емоционално стабилни любимци, подготвени за нов живот в ща25 мин.
Документално
07:50Кучета от приюта се превръщат в звезди: Епизод 4 (From Pound Pups to Dog Stars: Episode 4) Реалити шоу с неочаквани обрати, в което изоставени кучета се променят и се превръщат във възпитани и емоционално стабилни любимци, подготвени за нов живот в ща25 мин.
Документално
08:15Котки 101: мейн кун, египетска мау, сиамска, хималайска, ориенталска, турска ангорска (Cats 101: Maine Coon, Egyptian Mau, Siamese, Himalayan, Oriental, Turkish Angora) Коя котка има най-дълги мустаци?Коя порода има 300 цветови комбинации?Коя порода м55 мин.
Документално
09:10С Ник Бейкър при чудатите животни: Крокодилът от Марс (Weird Creatures with Nick Baker: Croc from Mars) Гангският гавиал е най-странният и застрашен вид крокодил на Земята. Ник иска да открие какво прави този крокодил с големина 6 метра уникален.55 мин.
Документално
10:05Мисията на дивака: Денят на мармота (Call of the Wildman: Groundhog Day) Ловецът на костенурки се изправя срещу скункс. Ако иска да се спаси от токсичната миризма на това войнствено създание, той трябва да носи подходящо защитно облекло.25 мин.
Документално
10:30Мисията на дивака: Опосумът-призрак (Call of the Wildman: Possum Poltergeist) Ловецът на костенурки е предизвикан от местен радио водещ да се отправи на пътешествие в призрачните гори на Кентъки, за да изгони от там отровните влечуги и бесни гризачи.30 мин.
Документално
11:00Челюсти във въздуха (Ultimate Air Jaws) Спиращи дъха кадри на бели акули, скачащи във въздуха буквално на 5 метра над водата, за да хванат своята плячка.55 мин.
Документално
11:55Имението на сурикатите: Завръщането на разбойниците (Meerkat Manor: The Rovers Return) Уилсън и Филип напускат, за да търсят женски сурикати, като се надяват да намерят и група, която да ги приеме в редиците си.25 мин.
Документално
12:20Летище за животни: Епизод 3 (Animal Airport: Episode 3) Стюарт хваща човек, който е скрил костенурка в гащите си, за да я пренесе през митницата. И още - клетката на едно малко лъвче е прекалено нестабилна. Дали ще успеят да го удържат?30 мин.
Документално
12:50Ветеринарят от Бонди: Епизод 3 (Bondi Vet: Episode 3) Крис е в зоопарка Halls Gap във Виктория, където лемурът Стефани страда от инфекция на зъба, която може да се превърне в голям проблем, ако не се излекува.55 мин.
Документално
13:45Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин: Епизод 17 (Steve Irwin`s Wildlife Warriors: Episode 17) Запознайте се със защитниците на дивата природа от Australia Zoo. Те спасяват, защитават и се грижат за всякакви видове големи и малки животни.30 мин.
Документално
14:15Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин: Епизод 18 (Steve Irwin`s Wildlife Warriors: Episode 18) Запознайте се със защитниците на дивата природа от Australia Zoo. Те спасяват, защитават и се грижат за всякакви видове големи и малки животни.25 мин.
Документално
14:40Спасяване в дивата Африка: Епизод 5 (Wild Africa Rescue: Episode 5) Наблюдателят на диви животни Батиан Крейг и рейнджърът Диксън Кариуки се отправят към най-големия частен резерват за диви животни в Кения, Ол Педжета, приютил над25 мин.
Документално
15:05Спасяване в дивата Африка: Епизод 6 (Wild Africa Rescue: Episode 6) Наблюдателят на диви животни Батиан Крейг и рейнджърът Диксън Кариуки се отправят към най-големия частен резерват за диви животни в Кения, Ол Педжета, приютил над25 мин.
Документално
15:30Кучета от приюта се превръщат в звезди: Епизод 5 (From Pound Pups to Dog Stars: Episode 5) Реалити шоу с неочаквани обрати, в което изоставени кучета се променят и се превръщат във възпитани и емоционално стабилни любимци, подготвени за нов живот в ща30 мин.
Документално
16:00Кучета от приюта се превръщат в звезди: Епизод 6 (From Pound Pups to Dog Stars: Episode 6) Реалити шоу с неочаквани обрати, в което изоставени кучета се променят и се превръщат във възпитани и емоционално стабилни любимци, подготвени за нов живот в ща30 мин.
Документално
16:30Котки 101: оцикет, норвежка горска котка, селкирк рекс, абисинска, бомбайска, хавана браун (Cats 101: Ocicat, Norwegian Forest Cat, Selkirk Rex, Abyssinian, Bombay, Havana Brown) Коя е единствената порода, наречена на човек? Коя котка е наречена салон55 мин.
Документално
17:25За котките с любов: Епизод 5 (Must Love Cats: Episode 5) Джон Фултън проучва произхода на най-популярното коте от комиксите, от какво е направена котешката тоалетна и дали котка с четири уши чува по-добре от останалите си побратими.55 мин.
Документално
18:20Мисията на дивака: В подземен капан (Call of the Wildman: Trapped Underground) Ловецът на костенурки трябва бързо да спаси теленце, паднало в кладенец. А в езерото на семейство Уилкинс се крие огромно животно, успяло да скъса кордата за неговото хваща25 мин.
Документално
18:45Мисията на дивака: Крепостта на гърмящите змии (Call of the Wildman: Fort Rattlesnake) Ловецът на костенурки се изправя срещу енот, който се е заселил на стар търговски обект и трябва да се изгони от там, без да се повреди историческата постройка.30 мин.
Документално
19:15Най-дивите острови: Хебриди (Wildest Islands: Hebrides) Хебридските острови са дом за тупици, скални орли, китови акули, китове, делфини, видри и дърдавци. Защо това място е идеално за тях?55 мин.
Документално
20:10Тайнствените създания на Джао: Епизод 1 (Secret Creatures of Jao: Episode 1) Изолираният африкански остров Джао се гордее с някои от най-загадъчните създания на света. Тук Бандата на братята се опитва да създаде дом, въпреки опасностите.30 мин.
Документално
20:40Тайнствените създания на Джао: Епизод 2 (Secret Creatures of Jao: Episode 2) Бандата на братята няма лидер, нито дом, но Мая продължава да ги води в епичния им поход. Борейки се за храна, те са принудени да навлязат в териториите на хищниците за проду25 мин.
Документално
21:05Нападения на акули 2 (Shark Attack File 2) Вижте какво се случва, когато бяла акула счупва клетка за акули и гмуркачите попадат в капан в нея, друга акула напада човек в плитчина, а бичата акула пречи на рибари.55 мин.
Документално
22:00Най-дивите острови: Хебриди (Wildest Islands: Hebrides) Хебридските острови са дом за тупици, скални орли, китови акули, китове, делфини, видри и дърдавци. Защо това място е идеално за тях?55 мин.
Документално
22:55Тайнствените създания на Джао: Епизод 1 (Secret Creatures of Jao: Episode 1) Изолираният африкански остров Джао се гордее с някои от най-загадъчните създания на света. Тук Бандата на братята се опитва да създаде дом, въпреки опасностите.30 мин.
Документално
23:25Тайнствените създания на Джао: Епизод 2 (Secret Creatures of Jao: Episode 2) Бандата на братята няма лидер, нито дом, но Мая продължава да ги води в епичния им поход. Борейки се за храна, те са принудени да навлязат в териториите на хищниците за проду25 мин.
Документално
23:50Челюсти във въздуха: яростни пeрки (Air Jaws: Fin of Fury) През 2011 година голямата акула Колос изчезва от погледа на изследователите. Екип от експерти започва да я търси.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg