ТВ програма Animal Planet - Днес

00:45Мънго - ловецът на мистерии: Маймуночовекът от Индия (Expedition Mungo: India`s Monkey Man Monster) През 2001 г. в Ню Делхи се появява ужасен хибрид между човек и животно, който скача по покриви и напада местните жители. Мънго разследва Маймуночовека.55 мин.
Документално
01:40Мънго - ловецът на мистерии: Свирепият дракон от Борнео (Expedition Mungo: Deadly Dragon Of Borneo) Реките на Борнео са кръстосвани от драконоподобна змия, която отвлича деца, докато плуват. Мънго се опитва да отдели фактите от измислицата - възможно ли е55 мин.
Документално
02:35Мънго - ловецът на мистерии: Живият динозавър от Либерия (Expedition Mungo: Living Dinosaur Of Liberia) Огромен крокодил, известен като Гбахали, убива хора в Либерия. Мънго се чуди дали това е вид, който е по-близък до динозаврите, отколкото до други съвр50 мин.
Документално
03:25Войната за спасяването на китовете: Животоспасяваща надпревара (Whale Wars: Race to Save Lives) Когато новозеландските военноморски сили се свързват по спешност със Стив Ъруин, Си Шепърд трябва да рискуват живота си в опасна мисия, за да намерят петима но50 мин.
Документално
04:15Правосъдие в горите на Мейн: В безизходица (North Woods Law: No Way Out) Ловец от друг щат лъже за убит от него елен, а Манчини и Бронсън разследват случая. По-късно се възстановява липсващо тяло от връх Вашингтон.47 мин.
Документално
05:02Зоополицаите на Хюстън: Изоставеният герой (Animal Cops Houston: Abandoned Hero) Зоополицаите се натъкват на един от най-впечатляващите случаи на събиране на животни - над 120 котки, които живеят в ужасни условия в тиха къща в предградията.47 мин.
Документално
05:49Зоополицаите на Хюстън: Справедливостта ще възтържествува (Animal Cops Houston: Justice Served) Зоополицаите от SPCA са повикани в богаташко предградие на Хюстън, за да спасят коне в един имот. За някои от животните обаче помощта идва прекалено късно.47 мин.
Документално
06:36Бойните полета на животните: Пасищата (Animal Battlegrounds: Grassland) Бойните полета на животните разкрива колко важен е теренът и как той се превръща в ключов фактор в битките на живот и смърт в царството на животните.2 ч.
Документално
07:00Бойните полета на животните: Блатата (Animal Battlegrounds: Wetlands) Бойните полета на животните разкрива колко важен е теренът и как той се превръща в ключов фактор в битките на живот и смърт в царството на животните.25 мин.
Документално
07:25Правосъдие в горите на Мейн: В безизходица (North Woods Law: No Way Out) Ловец от друг щат лъже за убит от него елен, а Манчини и Бронсън разследват случая. По-късно се възстановява липсващо тяло от връх Вашингтон.50 мин.
Документално
08:15Питбули и бивши затворници: Опасното куче (Pit Bulls and Parolees: Low Rider) Шансът на куче да намери дом намалява след откриване на тумор. Междувременно Тиа се изправя пред трудно решение, когато агресивно куче става заплаха за служителите й.55 мин.
Документално
09:10Питбули и бивши затворници: Нов най-добър приятел (Pit Bulls and Parolees: A New Best Friend) Тиа се опитва да спаси изплашен питбул, изоставен от собствениците си в празна къща. По-късно нейното куче Джетро се разболява сериозно.55 мин.
Документално
10:05Питбули и бивши затворници: На свобода (Pit Bulls and Parolees: Unleashed) Тиа дава възможност на зрителите да надникнат зад кулисите и да станат свидетели на някои от нейните любими спасителни истории от сезон 7, включително неизлъчвани досега сцени.55 мин.
Документално
11:00Питбули и бивши затворници: Единственият (Pit Bulls and Parolees: The One) Тиа и нейният екип се опитват да успокоят изплашено куче, криещо се под кола. И още: роднините на Таня търсят нов член за семейството си.55 мин.
Документално
11:55Питбули и бивши затворници: Зад решетките (Pit Bulls and Parolees: Behind Bars) Тиа моли Мат да помогне за осиновяване на куче-пазач от бившия му дом. По-късно Тиа получава сигнал за две изоставени кучета, чиито собственици са се изнесли от дома си.55 мин.
Документално
12:50Пазителите на животните: Разобличаване на търговец на кученца (Guardians of Rescue: Puppy Flipper Sting) Основателят на групата Роб и следователите Марселин, Бил и Ел се опитват да разобличат търговец на кученца. И още: Брайън и Фейс търсят куче в склад н55 мин.
Документално
13:45Спасители на ЖИВОТни: Дерик и раненият слон (Dodo Heroes: Derrick`s Elephant Challenge) Дерик Кампана се опитва да помогне на Джабу, слон с животозастрашаващо нараняване. Той е първият слон в света с ортотична скоба на крака и Дерик се надява да спаси жив55 мин.
Документално
14:40Мънго - ловецът на мистерии: Хладнокръвният хищник от Перу (Expedition Mungo: Cold Blooded Peruvian Predator) 45-метровата супер змия Якумама напада и убива хора в Перу. Дали има нещо по-голямо от анакондата в джунглите на Амазонка?55 мин.
Документално
15:35Мънго - ловецът на мистерии: Южноамериканският Йети от Аржентина (Expedition Mungo: South American Squatch Of Argentina) Звяр с невероятна сила, приличащ на Йети, живее в подножието на Андите. Историите за Укумар са противоречиви. Дали това е мечка или Йе55 мин.
Документално
16:30Мънго - ловецът на мистерии: Маймуночовекът от Индия (Expedition Mungo: India`s Monkey Man Monster) През 2001 г. в Ню Делхи се появява ужасен хибрид между човек и животно, който скача по покриви и напада местните жители. Мънго разследва Маймуночовека.55 мин.
Документално
17:25Мънго - ловецът на мистерии: Свирепият дракон от Борнео (Expedition Mungo: Deadly Dragon Of Borneo) Реките на Борнео са кръстосвани от драконоподобна змия, която отвлича деца, докато плуват. Мънго се опитва да отдели фактите от измислицата - възможно ли е55 мин.
Документално
18:20Да отгледаш... Гепарди (Growing Up... Cheetahs) Проследете невероятната история на четири гепарда, родени в центъра за отглеждане на Cango Wildlife Ranch в Южна Африка и отгледани от собственичката на ранчото и нейния лабрадор.55 мин.
Документално
19:15Да отгледаш димен леопард (Growing Up Clouded Leopard) Запознайте се с брата и сестрата Минг и Мей - два малки димни леопарда, родени в плен и отгледани от Сара Братчър, която е специалист в отглеждането на големи котки.55 мин.
Документално
20:10Да отгледаш... орангутан (Growing Up... Orang-utan) Да отгледаш... се завръща с втора поредица от завладяващи документални филми, всеки от които проследява година от живота на малко диво животно, отгледано от хора.55 мин.
Документално
21:05Да отгледаш... бяла мечка сираче (Growing Up... Polar Bear Orphan) Да отгледаш... се завръща с втора поредица от завладяващи документални филми, всеки от които проследява година от живота на малко диво животно, отгледано от хора.55 мин.
Документално
22:00Да отглеждаш...вълци (Growing Up...: Wolves) Присъединете се към всеотдайния екип гледачи в Научния център за диви животни в Минесота, заели се с нелеката задача да отглеждат шест жизнерадостни сиви вълчета.55 мин.
Документално
22:55Спасители на ЖИВОТни: Дерик и раненият слон (Dodo Heroes: Derrick`s Elephant Challenge) Дерик Кампана се опитва да помогне на Джабу, слон с животозастрашаващо нараняване. Той е първият слон в света с ортотична скоба на крака и Дерик се надява да спаси жив55 мин.
Документално
23:50Правосъдие в горите на Мейн: В безизходица (North Woods Law: No Way Out) Ловец от друг щат лъже за убит от него елен, а Манчини и Бронсън разследват случая. По-късно се възстановява липсващо тяло от връх Вашингтон.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg