ТВ програма Animal Planet - Петък, 29.03.2019

00:45Правосъдие в горите на Мейн: Пролетна тренировка (North Woods Law: Spring Training) Нов стажант се сблъсква с първия си ядосан енот. Полицай Флует разплита мрежата от лъжи на бракониер, а полицай Бенвенути се опитва да спаси ранен гъсок.55 мин.
Документално
01:40Нашествениците: Стените имат очи (Intruders: The Walls Have Eyes) Смъртоносен хищник дебне домашните любимци на семейство от Тексас. В Канзас Сити самотна майка търпи серия ужасяващи нападения от животни.55 мин.
Документално
02:35Нашествието на голямата бяла акула: Shark Invasion (Great White Invasion: Shark Invasion) Екип от учени се опитва да открие защо все повече големи бели акули се откриват в близост до бреговете на Калифорния, Австралия и Южна Африка.50 мин.
Документално
03:25В Аляска: Уча се да летя (Into Alaska: Learning To Fly) Роб подлага кучето Рекс на тест за обучение, който може да реши съдбата на тяхното партньорство. Лаура се качва на самолет, за да проучи популацията на лебеда-тръбач.50 мин.
Документално
04:15Правосъдие в горите на Мейн: Пролетна тренировка (North Woods Law: Spring Training) Нов стажант се сблъсква с първия си ядосан енот. Полицай Флует разплита мрежата от лъжи на бракониер, а полицай Бенвенути се опитва да спаси ранен гъсок.47 мин.
Документално
05:02Най-дивата Латинска Америка: Пантанал (Wildest Latin America: Pantanal) Пантанал е най-големият заблатен район в света, но това не е само обикновено блато. Всяка година тук се случват наводнения, последвани от ужасна суша. Опознайте местните животни.47 мин.
Документално
05:49Питбули и бивши затворници: По острието на ножа (Pit Bulls and Parolees: Knife`s Edge) Семейство пътува на юг, за да намери нов семеен приятел, а сигнал за агресивно куче води до сърцераздирателно откритие. Ърл посещава специалист по гръбначен стълб.47 мин.
Документално
06:36Бягство в Рая на шимпанзетата: Живот под карантина (Escape to Chimp Eden: Life in Quarantine) Приютът е препълнен с десет нови шимпанзета и това е прекрасна възможност за Юджийн да придобие опит в рехабилитацията.24 мин.
Документално
07:00Бягство в Рая на шимпанзетата: Казанова от Рая на шимпанзетата (Escape to Chimp Eden: Chimp Eden Casanova) Ники е изгонен от Йоханесбургския зоопарк, тъй като често се чифтосва с женските. Но дали любовта е все още жива, след като старата му приятелка е д25 мин.
Документално
07:25Войната за спасяването на китовете: Желание за хвърляне на предмети (Whale Wars: The Desire to Fling Things) Радикалните природозащитници от Си Шепърд преследват Нишин Мару, когато се появяват три японски риболовни кораба, които многократно надвишават по 50 мин.
Документално
08:15Зоополицаите на Хюстън: От клетката до удобството (Animal Cops Houston: From Cages to Comfort) Едно от най-драматичните спасявания досега е на мечки и тигри, изоставени в кокошарник. Екипът ги посещава, за да види новия им живот в зоопаркове и приюти.55 мин.
Документално
09:10В Аляска: Уча се да летя (Into Alaska: Learning To Fly) Роб подлага кучето Рекс на тест за обучение, който може да реши съдбата на тяхното партньорство. Лаура се качва на самолет, за да проучи популацията на лебеда-тръбач.55 мин.
Документално
10:05Правосъдие в горите на Мейн: Пролетна тренировка (North Woods Law: Spring Training) Нов стажант се сблъсква с първия си ядосан енот. Полицай Флует разплита мрежата от лъжи на бракониер, а полицай Бенвенути се опитва да спаси ранен гъсок.55 мин.
Документално
11:00Най-дивата Латинска Америка: Пантанал (Wildest Latin America: Pantanal) Пантанал е най-големият заблатен район в света, но това не е само обикновено блато. Всяка година тук се случват наводнения, последвани от ужасна суша. Опознайте местните животни.55 мин.
Документално
11:55Питбули и бивши затворници: По острието на ножа (Pit Bulls and Parolees: Knife`s Edge) Семейство пътува на юг, за да намери нов семеен приятел, а сигнал за агресивно куче води до сърцераздирателно откритие. Ърл посещава специалист по гръбначен стълб.55 мин.
Документално
12:50Нашествието на голямата бяла акула: Shark Invasion (Great White Invasion: Shark Invasion) Екип от учени се опитва да открие защо все повече големи бели акули се откриват в близост до бреговете на Калифорния, Австралия и Южна Африка.55 мин.
Документално
13:45Доктор Джеф: ветеринарят от Скалистите планини: Спасени по чудо (Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: Saved By the Sky) Паленце е спасено от приют в Оклахома, в който умъртвяването е разрешено. Куче изяжда кутия с отровни шоколади, инжектирани с марихуана, и е и55 мин.
Документално
14:40Изчезнали или живи: Черен вълк от Флорида (Extinct Or Alive: Florida Black Wolf) В блатата във Флорида Форест търси черната пантера, която никога не е виждана в САЩ. Но според откритията в района това може да е нещо повече от слух.55 мин.
Документално
15:35Нашествениците: Стените имат очи (Intruders: The Walls Have Eyes) Смъртоносен хищник дебне домашните любимци на семейство от Тексас. В Канзас Сити самотна майка търпи серия ужасяващи нападения от животни.55 мин.
Документално
16:30Войната за спасяването на китовете: Примамки и маневри (Whale Wars: Bait and Switch) Докато екипажът на Си Шепърд се подготвя за своя четвърти ден в борбата срещу японския китобоен флот, моряците спорят коя е най-добрата стратегия за атака.55 мин.
Документално
17:25Зоополицаите на Хюстън: Безстрашни при изпълнение на служебните си задължения (Animal Cops Houston: Fearless In Duty) Когато домът на вехтошар се запалва, главният детектив Янтцен, геройски спасява от сигурна смърт дузина кучета, а техникът по безопасност55 мин.
Документално
18:20Челюсти във въздуха: Разходка с бели акули (Air Jaws: Walking with Great Whites) Известният специалист по акули Джеф Кър се завръща. Той използва ходеща алуминиева клетка за един човек, за да проучи морското дъно и ловните полета на големите бели акули.55 мин.
Документално
19:15Запознайте се със семейство Хендерсън: Епизод 1 (Hanging With The Hendersons: Episode 1) Братята Хендерсън и баща им са ветеринарни лекари. Болницата за животни Фокс помага на кучета и котки, които се нуждаят от помощ. Но дали ветеринарите ще могат да ги 55 мин.
Документално
20:10Аманда идва на помощ: Красавците от континента (Amanda To The Rescue: Mainland Heartthrob) След спасителната мисия на Хавайските острови Аманда довежда у дома сляпото осиновено кученце Айсланд и срамежливото и плашливо кученце от приюта Иджипт.55 мин.
Документално
21:05Най-дивата Латинска Америка: Патагония (Wildest Latin America: Patagonia) Проследете една година от живота на животните, растенията и хората, населяващи ледниците, планините, пустините и океаните на Патагония-едно от последните диви места в Южна Америка.55 мин.
Документално
22:00Нашествениците: Изпълзяха отдолу (Intruders: They Came from Below) В Детройт мръсен съсед превръща прекрасен апартамент в кошмарно място. В Калифорния майка на момче със специални нужди се бори, за да защити сина си от отровни змии.55 мин.
Документално
22:55Питбули и бивши затворници: Хванати натясно (Pit Bulls and Parolees: Blindsided) Тиа бърза да спаси живота на простреляно куче. По-късно Мат и Лизи спасяват уплашено и болно кученце, което тича по натоварените пътища близо до склада.55 мин.
Документално
23:50Запознайте се със семейство Хендерсън: Епизод 1 (Hanging With The Hendersons: Episode 1) Братята Хендерсън и баща им са ветеринарни лекари. Болницата за животни Фокс помага на кучета и котки, които се нуждаят от помощ. Но дали ветеринарите ще могат да ги 55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg