ТВ програма Animal Planet - Понеделник, 25.03.2019

00:18Как го правят животните: Опашките на малките кученца и челюстите на крокодилите (How Do Animals Do That: Puppy Dog Tails And Crocodile Jaws) Учените разкриват какво означава въртенето на опашката на кучето. И още: каква е тайната на мощните челюсти на кро27 мин.
Документално
00:45Войната за спасяването на китовете: Дамите са с предимство (Whale Wars: Ladies First) Редиците на Сий Шепърд са подсилени от нови доброволци, но този път опитът за абордаж на японски китоловен кораб ще е с изцяло женски екип. Очакват ги напрежение и опасн55 мин.
Документално
01:40Войната за спасяването на китовете: Точка на кипене (Whale Wars: Boiling Point) Екипажът на Сий Шепърд е локализирал основния кораб на японския китоловен флот. Въпреки предупрежденията от екипажа на Нишин Мару активистите са готови да се качат на кораба.55 мин.
Документално
02:35Войната за спасяването на китовете: Звукът на леда (Whale Wars: The Sound of Ice) Капитан Пол Уотсън заедно с екипажа от Си Шепърд напускат Австралия. Те се отправят към Антарктида, за да започнат ново приключение в помощ на китовете, но се разразява буря50 мин.
Документално
03:25Войната за спасяването на китовете: Гъвкавостта на стоманата (Whale Wars: The Flexibility of Steel) Корабите Стив Ъруин и Нишин Мару едва не се сблъскват, когато първият се опитва да попречи на последния в лова на китове. Екипът от Си Шепърд попада в силн50 мин.
Документално
04:15Войната за спасяването на китовете: Лош като нашия кораб (Whale Wars: As Bad as Our Bark) Екипажът от Си Шепърд се опитва да отстрани щетите, нанесени на корпуса на Стив Ъруин. Ще продължат ли да нападат японската китоловна флотилия?47 мин.
Документално
05:02Зоополицаите на Хюстън: Като по часовник (Animal Cops Houston: Slick) Дружеството за защита на животните се отзовава на сигнал за две кучета, изоставени от безсърдечния им собственик. Следовател Кристи Франкс идва на помощ.47 мин.
Документално
05:49Зоополицаите на Хюстън: Котки в беда (Animal Cops Houston: Cats in Trouble) Серията проследява работата на Хюстънското Дружество за защита на животните при разследването на случаи на жестокост и небрежност и опазването на животните в Тексас.47 мин.
Документално
06:36Бягство в Рая на шимпанзетата: Семейство Джао: Деца на килограм (Escape to Chimp Eden: The Family Jao: Cheaper by the Dozen) Ограждението за малките шимпанзета се приготвя, за да посрещне новите членове Тони и Сампа. Но предстоящото представяне тревожи Юд24 мин.
Документално
07:00Бягство в Рая на шимпанзетата: Нов дом за Сузи и Лили (Част 2) (Escape to Chimp Eden: A New Home For Suzie And Lily - Part 2) Юджийн започва да мисли, че пътуването му до Ангола за спасяване на шимпанзетата Лили и Сузи е омагьосано, поради проблемите, кои25 мин.
Документално
07:25Войната за спасяването на китовете: Лош като нашия кораб (Whale Wars: As Bad as Our Bark) Екипажът от Си Шепърд се опитва да отстрани щетите, нанесени на корпуса на Стив Ъруин. Ще продължат ли да нападат японската китоловна флотилия?50 мин.
Документално
08:15Зоополицаите на Хюстън: Шест крастави кученца (Animal Cops Houston: Six Mangy Mutts) Детективите Сейдж и Енрике се притичват на помощ на малки кученца. Кученцата са намерени в канавка извън Хюстън и всички са болни от краста.55 мин.
Документално
09:10Последните китайски слонове (China`s Last Elephants) Екипът от Международния фонд за хуманно отношение към животните работи заедно с жителите от провинция Юннан за бъдещето на един от най-ценните символи на Китай.55 мин.
Документално
10:05Аманда идва на помощ: Кучета край вулкан (Amanda To The Rescue: Lava Dogs) След изригването на вулкана Килауеа през май 2018 г. приютите на Хавайските острови са препълнени с животни. Аманда и семейството ? се отправят на хуманитарна мисия.55 мин.
Документално
11:00Меконг: река с душа: Китай (Mekong: Soul of a River: China) В Китай последният рибар, който лови корморани Лаши, зависи от река Меконг, а яковете са живителната сила на хората, живеещи на замръзналото Тибетско плато.55 мин.
Документално
11:55Питбули и бивши затворници: Разбито сърце (Pit Bulls and Parolees: Heartbroken) Марая спасява котенца и куче с малки кученца от вонящ изоставен дом. И още: трябва да се вземе трудно решение, когато здравето на Слот се влошава.55 мин.
Документално
12:50В челюстите на акулата (Into the Shark Bite) Влезте буквално в челюстите на акулата, докато камерите показват отблизо най-страшния морски хищник, за да разберете по-добре какво е да бъдеш в зъбите на акулата.55 мин.
Документално
13:45Доктор Джеф: ветеринарят от Скалистите планини: Чудеса по празниците (Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: Holiday Miracles) Ветеринарният лекар д-р Джеф Йънг и екипът му лекуват и спасяват живота на безброй домашни любимци в една от най-натоварените клиники в А55 мин.
Документално
14:40Аманда идва на помощ: Кучета край вулкан (Amanda To The Rescue: Lava Dogs) След изригването на вулкана Килауеа през май 2018 г. приютите на Хавайските острови са препълнени с животни. Аманда и семейството ? се отправят на хуманитарна мисия.55 мин.
Документално
15:35Чудовищата в мен: Всичко, което имам за Коледа (Monsters Inside Me: All I Got For Christmas) Мъж удря главата си и се бори с рядка медицинска загадка. Момче има рана на коляното с неканен гост, а мъж несъзнателно храни собствения си убиец.55 мин.
Документално
16:30Войната за спасяването на китовете: Да признаеш грешката си (Whale Wars: Yum Yum, Eat Crow) При нападение на японската китоловна флотилия, един член на екипажа от Си Шепърд е ранен. Капитан Уотсън получава нежелано писмо.55 мин.
Документално
17:25Зоополицаите на Хюстън: Бойни птици (Animal Cops Houston: Fighting Birds) Полицията и зоополицаите пристигат в кулминационния момент на бой с петли. Двойка, отглеждаща изоставени животни, е претрупана с работа и Дейна Мос се притичва на помощ.55 мин.
Документално
18:20Най-добрите ухапвания: 25 най-невероятни срещи с акули (Best Bites: 25 Greatest Shark Moments) Поредица от 25 видеоклипа с най-ужасяващите и най-вълнуващите моменти от Седмицата на акулите за последните 20 години.55 мин.
Документално
19:15Нашествието на чудовищните крокодили (Monster Croc Invasion) Все по-често в Коста Рика големи крокодили нападат хора. Понякога нападенията завършват със смърт. Известният експерт по влечуги Пол Бедърд търси решение на проблема.55 мин.
Документално
20:10Супер крокодилът-човекоядец (Man-Eating Super Croc) Групичка ловци рискуват живота си, за да хванат гигантския крокодил-човекоядец, който тормози цяло село във Филипините. Но дали няма да срещнат още по-голямо чудовище?55 мин.
Документално
21:05Най-дивата Латинска Америка: Амазония (Wildest Latin America: Amazon) Филмът показва защо най-голямата джунгла на планетата - Амазония е център на еволюцията и дом на една трета от всички видове на планетата.55 мин.
Документално
22:00Чудовищата в мен: Белите ми дробове гният (Monsters Inside Me: My Lungs Are Rotting) Заради опасен паразит млада жена се покрива с гнойни рани, а животът на мъж е застрашен от смъртоносни гъбички.55 мин.
Документално
22:55Питбули и бивши затворници: Краят на пътя (Pit Bulls and Parolees: End of the Road) Тиа се отправя към Джорджия, за да направи оценка на програмата със затворнически кучета, и се включва в шокираща спасителна мисия на екипа си. Но дали няма да затворят Ви55 мин.
Документално
23:50Нашествието на чудовищните крокодили (Monster Croc Invasion) Все по-често в Коста Рика големи крокодили нападат хора. Понякога нападенията завършват със смърт. Известният експерт по влечуги Пол Бедърд търси решение на проблема.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg