ТВ програма Animal Planet - Утре

00:45Ние правим невиждани басейни: Епизод 8 (Insane Pools: Off the Deep End: Episode 8) Експертът по екстериорен дизайн Лукас Конгдън и екипът му издигат изграждането на басейни до безпрецедентни висоти. Проектите им са по-големи и по-невероятни от всякога.55 мин.
Документално
01:40Чудовищата в мен: Постоянно кашлям кръв (Monsters Inside Me: I Can`t Stop Coughing Up Blood) Мъж започва да кашля кръв. Млад съпруг е поразен от рядко заболяване. Млад баща страда от остра коремна болка.55 мин.
Документално
02:35За да не те ухапе акула (How Not to Become Shark Bait) Аматьорски екип от любители на акули заминава за Бахамите, за да плува с акулите и за да се увери колко тежко може да се окаже ухапването от акула.50 мин.
Документално
03:25В аквариума: Епизод 16 (Tanked: Episode 16) Уейд Кинг и Брет Реймър управляват най-голямата компания за аквариуми в САЩ - Acrylic Tank Manufacturing. Тяхната мисия е да създават по-екстравагантни аквариуми от всякога!50 мин.
Документално
04:15Ние правим невиждани басейни: Епизод 8 (Insane Pools: Off the Deep End: Episode 8) Експертът по екстериорен дизайн Лукас Конгдън и екипът му издигат изграждането на басейни до безпрецедентни висоти. Проектите им са по-големи и по-невероятни от всякога.47 мин.
Документално
05:02Меконг: река с душа: Камбоджа (Mekong: Soul of a River: Cambodia) От собственици на ферми за крокодили до туристически обиколки до р. Ирауади в търсене на делфини - оцеляването и на хората, и на животните зависи от частта на р. Меконг в Камбоджа.47 мин.
Документално
05:49Питбули и бивши затворници: На свобода (Pit Bulls and Parolees: Cut Loose) Тиа и екипът търсят майка питбул и нейните кученца, които са били изхвърлени в адски горещата пустиня Мохаве. Дали ще ги намерят?47 мин.
Документално
06:36Бягство в Рая на шимпанзетата: Неприятностите на Жозефин (Част 2) (Escape to Chimp Eden: Josephine`s The Name, Trouble`s The Game- Part 2) Когато алфа-мъжкият Абу е детрониран, в Рая на шимпанзетата настава смут. Ще повлияе ли това на въвеждането на Жозеф2 ч.
Документално
07:00Бягство в Рая на шимпанзетата: Семейство Джао: Деца на килограм (Escape to Chimp Eden: The Family Jao: Cheaper by the Dozen) Ограждението за малките шимпанзета се приготвя, за да посрещне новите членове Тони и Сампа. Но предстоящото представяне тревожи Юд25 мин.
Документално
07:25Войната за спасяването на китовете: Звукът на леда (Whale Wars: The Sound of Ice) Капитан Пол Уотсън заедно с екипажа от Си Шепърд напускат Австралия. Те се отправят към Антарктида, за да започнат ново приключение в помощ на китовете, но се разразява буря50 мин.
Документално
08:15Зоополицаите на Хюстън: Катаулски кученца (Animal Cops Houston: Catahoula Puppies) Детективите от SPCA - Хюстън участват и в полицейска акция за наркотици, когато са намерени стотици бойни петли, а един от екипа спасява две бременни кучета.55 мин.
Документално
09:10В аквариума: Епизод 16 (Tanked: Episode 16) Уейд Кинг и Брет Реймър управляват най-голямата компания за аквариуми в САЩ - Acrylic Tank Manufacturing. Тяхната мисия е да създават по-екстравагантни аквариуми от всякога!55 мин.
Документално
10:05Как го правят животните: Левитиращите гущери и безсмъртната медуза (How Do Animals Do That: Levitating Lizards And Immortal Jellyfish) Нови научни изследвания и невероятни демонстрации разкриват как гущерът може буквално да ходи по вода. И дали медузите м28 мин.
Документално
10:33Как го правят животните: Свръхзвуковите сови и невидимите октоподи (How Do Animals Do That: Supersonic Owls And Invisible Octopuses) Експерт по птиците разкрива как совата улавя плячката си, която дори не може да види. И защо октоподите са майстори на мас27 мин.
Документално
11:00Меконг: река с душа: Камбоджа (Mekong: Soul of a River: Cambodia) От собственици на ферми за крокодили до туристически обиколки до р. Ирауади в търсене на делфини - оцеляването и на хората, и на животните зависи от частта на р. Меконг в Камбоджа.55 мин.
Документално
11:55Питбули и бивши затворници: На свобода (Pit Bulls and Parolees: Cut Loose) Тиа и екипът търсят майка питбул и нейните кученца, които са били изхвърлени в адски горещата пустиня Мохаве. Дали ще ги намерят?55 мин.
Документално
12:50За да не те ухапе акула (How Not to Become Shark Bait) Аматьорски екип от любители на акули заминава за Бахамите, за да плува с акулите и за да се увери колко тежко може да се окаже ухапването от акула.55 мин.
Документално
13:45Доктор Джеф: ветеринарят от Скалистите планини: Да дадеш най-доброто от себе си (Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: A Full Heart) Голдън ретривър със счупен крак е доведен в клиниката от съкрушения си стопанин. След това д-р Джеф и екипът му лекуват гонче, пос55 мин.
Документално
14:40В Аляска: В търсене на планинския козел (Into Alaska: The Mountain Goat Quest) Бил и Дъстин се доближават до свиня и малките ? край рибарника, а Дом тръгва на дълъг поход към Чугаш, за да види какво се е случило с една от маркираните му кози.55 мин.
Документално
15:35Чудовищата в мен: Постоянно кашлям кръв (Monsters Inside Me: I Can`t Stop Coughing Up Blood) Мъж започва да кашля кръв. Млад съпруг е поразен от рядко заболяване. Млад баща страда от остра коремна болка.55 мин.
Документално
16:30Войната за спасяването на китовете: Гъвкавостта на стоманата (Whale Wars: The Flexibility of Steel) Корабите Стив Ъруин и Нишин Мару едва не се сблъскват, когато първият се опитва да попречи на последния в лова на китове. Екипът от Си Шепърд попада в силн55 мин.
Документално
17:25Зоополицаите на Хюстън: Безумие с фретки (Animal Cops Houston: Ferret Frenzy) Детективите откриват жребче, което дори не може да стои изправено, и три фретки, изоставени в мразовита къща.55 мин.
Документално
18:20Нападения на акули (Shark Attack File) Какво знаем за нападенията на акули? Този ужасяващ документален филм представя историите на хора, нападнати от акули, и търси начин за избягване на сблъсъка между човек и акула.55 мин.
Документално
19:15В Аляска: Риболов посред нощ (Into Alaska: Fishing The Midnight River) Роб подлага на изпитание любимото си куче-партньор, за да се увери, че е годно за работа, а полицай Крис се готви за началото на риболовния сезон на Кенай.55 мин.
Документално
20:10Правосъдие в горите на Мейн: Проблеми с пуйка (North Woods Law: Turkey Trouble) Полицаите разследват ловец, заподозрян в незаконно застрелване на пуйка край пътя. Полицай Крис Маккий търси бухалче, което е паднало от гнездото си.55 мин.
Документално
21:05Меконг: река с душа: Лаос (Mekong: Soul of a River: Laos and Thailand) В Луанг Прабанг в Лаос стените на храмовете разказват историята на река Меконг и горите, пълни с животни. Запознайте се с Бунтаном, който защитава слоновете: най-ценните създания.55 мин.
Документално
22:00Чудовищата в мен: Унищожител на органи (Monsters Inside Me: The Organ Shredder) Бебе внезапно се парализира. Млад баща се бори с чудовище, което заплашва да го ослепи. Жестока болка на жена озадачава лекарите.55 мин.
Документално
22:55Питбули и бивши затворници: Епизод 10 (Pit Bulls and Parolees: Don`t Blow It) Тиа се надява, че е намерила дом за малтретирания питбул Латванда, но дали кучето е готово да замине? И още: шегаджията Брайън дразни всички, когато се отдава на почивка.55 мин.
Документално
23:50В Аляска: Риболов посред нощ (Into Alaska: Fishing The Midnight River) Роб подлага на изпитание любимото си куче-партньор, за да се увери, че е годно за работа, а полицай Крис се готви за началото на риболовния сезон на Кенай.55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg