ТВ програма Animal Planet - Утре

00:45Майстори на къщи в клоните на дърветата: Уединени къщи в клоните на дърветата VI (Treehouse Masters: Ultimate Treehouses VI) Пийт Нелсън търси най-прекрасните къщички на дървета в света и разказва как всяка от тях е бил повлияна от различните движения в и55 мин.
Документално
01:40След нападението: Клиноопашат орел и соленоводен крокодил (After the Attack: Wedge-Tailed Eagle and Saltwater Crocodile) Истории за смелостта, разказващи за оцелели след нападения от животни. Този път параглайдър е жестоко нападнат от клиноопашат орел, а 55 мин.
Документално
02:35В Аляска: Краят на лятото (Into Alaska: End Of Summer) Крис разследва нападение на мечка, а Роб патрулира из опасните покрайнини на убежището. Бил и Дъстин наблюдават мечките за последен път в края на сезона. (9-A)50 мин.
Документално
03:25Котки срещу кучета: Трябва да си успокоиш котката! (Cat vs Dog: You Need To Check Your Cat!) Експертите се срещат с Терънс и Юник, които имат проблеми със съвместното съжителство с ротвайлера Гърли и котката Бу. Ще успеят ли да предотвратят третата раздял50 мин.
Документално
04:15Майстори на къщи в клоните на дърветата: Уединени къщи в клоните на дърветата VI (Treehouse Masters: Ultimate Treehouses VI) Пийт Нелсън търси най-прекрасните къщички на дървета в света и разказва как всяка от тях е бил повлияна от различните движения в и47 мин.
Документално
05:02Най-дивите острови на Индонезия: Острови на мусоните (Wildest Islands Of Indonesia: Islands Of The Monsoon) Индонезия се намира в сърцето на земята на мусоните. Открийте как животните са се научили да оцеляват в някои от най-мощните бури на планетата. (AL47 мин.
Документално
05:49Питбули и бивши затворници: Пазете се от кучето (Pit Bulls e Parolees: Beware of the Dog) Тиа трябва да се справи с озверяло куче, изправяйки стопанина пред трудно решение. Във Вилалобос вече няма колибки и Камерън убеждава Тиа да участва в неговата спа47 мин.
Документално
06:36Зооинспектори: На фронтовата линия: Епизод 9 (RSPCA: On the Frontline: Episode 9) Пам патрулира на местно земеделско шоу, когато се случва трагедия, а Ник е повикан, за да се справи с гнездо със змии в колиба. (9-A)24 мин.
Документално
07:00Зооинспектори: На фронтовата линия: Епизод 10 (RSPCA: On the Frontline: Episode 10) Пам разследва обвинение за бити кучета, Мелиса трябва да се опита да хване дива котка, а Аманда получава сигнал за две бездомни пилета. (9-A)25 мин.
Документално
07:25Питбули и бивши затворници: Без лоши намерения (Pit Bulls e Parolees: Never Meant Harm) Семейство се свързва с Тиа след като вижда спасеното си куче в предишен епизод. Тиа говори с Ърл за поведението му, а Мат взима съдбоносно решение. (9-AT)50 мин.
Документално
08:15Питбули и бивши затворници: Подаръкът (Pit Bulls e Parolees: The Gift) Тиа изненадва семейството си, бившите затворници и всички кучета с необичаен коледен подарък - но как може този гигантски подарък да се използва в спасителния център Вилалобос? (9-AT55 мин.
Документално
09:10Питбули и бивши затворници: Извън строя, но не извън играта (Pit Bulls e Parolees: Down, Not Out) Тиа е с ужасяваща травма и децата й трябва да дадат всичко от себе си, за да поддържат Вилалобос. Всички трябва да се включат, за да хванат неуловимо куче 55 мин.
Документално
10:05Питбули и бивши затворници: На свобода (Pit Bulls e Parolees: Redeemed) Ърл се връща от рехабилитация, като се надява да започне на чисто живота си и да работи с кучетата. Лизи спасява куче след конфронтация със стопанина му, който го е изоставил. (9-AT55 мин.
Документално
11:00Питбули и бивши затворници: Надолу (Pit Bulls e Parolees: Down Below) Жена пътува от Сан Диего, за да предложи дом на едно от възрастните кучета от Вилалобос. Междувременно, Лизи и Марсел търсят изгубени кученца. (9-AT)55 мин.
Документално
11:55Спасители на ЖИВОТни: Епизод 4 (Dodo Heroes: Episode 4) Вижте вдъхновяващите истории за животни от цял свят, които имат остра нужда от помощ, и за смелите мъже и жени, които правят невъобразимото, за да им помогнат. (AL)55 мин.
Документално
12:50В Аляска: Краят на лятото (Into Alaska: End Of Summer) Крис разследва нападение на мечка, а Роб патрулира из опасните покрайнини на убежището. Бил и Дъстин наблюдават мечките за последен път в края на сезона. (9-A)55 мин.
Документално
13:45Иноваторите: Да изобретиш света: Епизод 3 (Gamechangers: Inventing The World: Space) Последвайте най-ярките и талантливи учени, инженери, предприемачи и изобретатели в техните революционни опити да променят своите области и да разтърсят света със своите о55 мин.
Документално
14:40Тексаски закони: Елени-звезди (Lone Star Law: Fawn Stars) В окръг Либърти се разследва смъртта на елен. Еленчета в окръг Харис се отглеждат незаконно като домашни любимци. Подозрителна кола е спряна в окръг Ред Ривър. (9-A)55 мин.
Документално
15:35Нашествениците: Ужасни и отровни (Intruders: Vicious and Venomous) Семейство от Арканзас се мести в къща, която вече е дом на смъртоносни паяци. Във Флорида прекрасна къща е заобиколена от отровни змии. (9-A)55 мин.
Документално
16:30Пилоти в Аляска: Опасно слънчево изригване (Flying Wild Alaska: Solar Flare Danger) Жителите на Уейнрайт губят водните си запаси заради арктическия студ. Слънчевото изригване излага Понтс и Бен на опасност. В Уналаклит престъпник се разхожда на свобода. (55 мин.
Документално
17:25Иноваторите: Да изобретиш света: Епизод 4 (Gamechangers: Inventing The World: Streamlined) Последвайте най-ярките и талантливи учени, инженери, предприемачи и изобретатели в техните революционни опити да променят своите области и да разтърсят света със св55 мин.
Документално
18:20Царството на слоновете (Kingdom of the Elephants) Свещеното животно слонът е многоуважавано в Тайланд. Това е разказ за пътешествието на младо момче, което ще става махут (водач на слонове). (AL)55 мин.
Документално
19:15Тексаски закони: Пази се от бракониера (Lone Star Law: Poachers Beware) Бракониер на елени е заловен, малка гърмяща змия е спасена, колибри бяга от плен, а миеща мечка е пусната обратно в дивата природа. (9-A)55 мин.
Документално
20:10Правосъдие в горите на Мейн: В беда и изоставени (North Woods Law: Stranded And Abandoned) Полицаи Лукас и Кърс се опитват да спасят туристи на връх Вашингтон, а лейтенант Будро следи собственик на изоставен автомобил. (9-A)55 мин.
Документално
21:05Най-дивите острови на Индонезия: Страната на вулканите (Wildest Islands Of Indonesia: Volcano Nation) В Индонезия има повече активни вулкани, отколкото във всяка друга страна на Земята. Как дивата природа тук се е адаптирала към специфичните условия на жи55 мин.
Документално
22:00По стъпките на Голямата Стъпка: Пилотен епизод (Finding Bigfoot: Alaska's Bigfoot Island) Мат Мънимейкър и неговият екип от експерти пътуват до острова на уелския принц в Аляска по сигнал за появата на Бигфут. (6-A)55 мин.
Документално
22:55Питбули и бивши затворници: Труден успех (Pit Bulls e Parolees: A Fighting Chance) Тиа е развълнувана от молбата за осиновяване, получена от бивш затворник. Във връзка с осиновяването Таня и Марая заминават за Монтана, изправяйки се пред неподозирани из55 мин.
Документално
23:50Тексаски закони: Пази се от бракониера (Lone Star Law: Poachers Beware) Бракониер на елени е заловен, малка гърмяща змия е спасена, колибри бяга от плен, а миеща мечка е пусната обратно в дивата природа. (9-A)55 мин.
Документално

Програма на Animal Planet за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Animal Planet за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Animal Planet e единствената в света марка потапяща зрителите в магията на животинското царство с богато съдържание и задълбочени анализи във всички области. още...

Популярно в poTV.bg