Актьори

Вижте дъщерята на Джаро!

0/5

Вижте   дъщерята на Джаро!
Вижте дъщерята на Джаро!

Месеци наред текат спекулации относно коя е актрисата избрана за ролята на Ния Туджарова.

Споменаваха се какви ли не имена, на манекенки, тв водещи, актриси и модели, но никой не успя да „пробие прикритието” на дъщерята на Джаро.

Продуцентите на най-успешния български сериал избраха за ролята на Ния, актрисата Йоана Темелкова.

Вижте   дъщерята на Джаро!

Родена на 04.10.1986 г. в София. Завършва Актьорско майсторство за драматичен театър  в НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ през 2009 г. в класа на проф. Пламен Марков. Същата година постъпва в трупата на  ДТ „Адриана Будевска“- Бургас. От 2011 г. е в трупата на Театър „София“, столичен дебют в ролята на Луиза от „Коварство и любов“ от Шилер, реж. Стайко Мурджев.

За ролята на Ния, трябваше човек с опит и същевременно младо и непознато, за широката публика, лице. Йоана отговаря на всички тези критерии и се справя страхотно в ролята си. – коментират от продукцията.

Снимките на „Под прикритие” продължават тази седмица в София, а скоро ще стане ясно и кога ще бъде премиерната дата на сезон 4.

Вижте   дъщерята на Джаро!

Още за Йоана Темелкова, Под прикритие

23:00
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
23:30
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
00:00
26.02.2020
Инстинкт - Докато Дилън и Лизи разследват убийството на влиятелен специалист по връзки с обществеността, работейки под прикритие те навлизат в еротичния подземен свят на Ню Йорк. В живота на Джулиан се завръща бляскава любов с неустоимо предложение.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Вижте дъщерята на Джаро! (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg