Актьори

“Под прикритие” вече и в Италия

0/5

“Под прикритие” вече и в Италия

Хитовият сериал на БНТ Под прикритие завладява нова територия. Криминалната поредица вече се гледа в Италия по един от каналите на най-голямата частна телевизионна компания в страната – МедиаСет. Италианските зрители следят българската продукция в най-гледаното време на “Топкрайм”, където се излъчват популярните криминални сериали от света. Досега „Под прикритие” се излъчваше само по платените канали на МедиаСет. На сайта на медията има подробна статия, посветена на култовата българска поредица, в която е разказана историята на ченгето под прикритие и са представени основните герои.

През лятото и българските зрители отново ще могат да проследят драматичните обрати в „Под прикритие”. Филмовият маратон стартира на 11-ти юли и 60-те епизода на лентата ще бъдат излъчвани всяка вечер, веднага след късната емисия “Пo света и у нас”.

Гледайте петте сезона на „Под прикритие” от 11-ти юли, веднага след късната емисия „По света и у нас” по БНТ1!

Още за Под прикритие

20:00
04.07.2020
Бавачка под прикритие - комедия с уч. на Камерън Матисън, Сара Ланкастър, Брендън Пени и др.
03:30
05.07.2020
Бавачка под прикритие - комедия с уч. на Камерън Матисън, Сара Ланкастър, Брендън Пени и др.
19:15
05.07.2020
Военни престъпления: Лос Анджелис - Сам приема стар псевдоним заради рискована операция под прикритие, чиято цел е да да бъде задържан неуловим наркобос. Хети прекъсва романтичната нощ на Калън и Анна, поверявайки им мисия за ескортиране на затворник.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за “Под прикритие” вече и в Италия (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg