За звездите

Патрик Демпси напусна сериала ”Анатомията на Грей”

0/5

Актьорът Патрик Демпси, изпълнил главната мъжка роля - на д-р Дерек Шепърд, във всичките 11 сезона на сериала "Анатомията на Грей", съобщи, че напуска проекта.

Епизодът "Как да бъде спасен животът", излъчен на телевизионния екран на 23 април, е бил последният за звездата.

Сценаристите на "Анатомията на Грей" ще извадят героя на Демпси от сюжета. Финалната серия на 11-ия сезон ще бъде показана на 14 май.

В съобщение на телевизионния канал Ей Би Си, който излъчва сериала, се казва, че Демпси възнамерява да се заеме с друг проект.

"Дерек Шепърд е и ще бъде невероятно важен герой - и за нас, и за Мередит Грей (съпругата на героя му), и за феновете. Сега на нас ни предстои да отворим нова глава на тази история" - пояснява режисьорът и сценарист Шонда Раймс.

"Варайъти" припомня, че Патрик Демпси е не само актьор, но и автомобилен състезател. Сега той участва в разработката на драма за автомобилни състезания на канала "Sundance".

  • Сериалът"Анатомията на Грей"излиза за пръв път на телевизионния екран през март 2005 година. В центъра на сюжета са медиците от болница в Сиатъл. Пилотният епизод е гледан от 16,25 милиона души. По-късно броят на зрителите нараства.
  • Сериалът е носител на редица награди, сред които "Златен глобус" през 2006 г. за най-добър драматичен сериал, а също и на "Еми".

Още за Анатомията на Грей, Патрик Демпси

16:10
21.09.2019
Денят на влюбените, романтична комедия, САЩ, 2010 реж. Гари Маршал, с Джулия Робъртс, Аштън Къчър, Дженифър Гарнър, Патрик Демпси, Брадли Купър, (12 плюс)
02:15
23.09.2019
Писък 3, хорър - комедия, САЩ, 2000 реж. Уес Крейвън, с Дейвид Аркет, Нийв Кембъл, Кортни Кокс, Патрик Демпси, Джени МакКарти, (18 плюс)
04:55
26.09.2019
Денят на влюбените, романтична комедия, САЩ, 2010 реж. Гари Маршал, с Джулия Робъртс, Аштън Къчър, Дженифър Гарнър, Патрик Демпси, Брадли Купър, (12 плюс)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg