Актьори

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

• От 0/5

Турската телевизионна звезда Къванч Татлъту се ожени за дългогодишната си приятелка Азра Акън, "Мис Турция" и "Мис Свят 2002", съобщи арабският тв канал Ал Арабия, който се позовава на турски медии.

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Къванч Татлъту и Азра Акън сключили брак в Холандия. Актрисата е холандска гражданка и по този начин и Къванч ще получи холандско гражданство.
 
Любимците на публиката са заедно от доста време. Двамата на няколко пъти се разделяха и след това пак се събираха. За Нова година си направиха романтично пътешествие във Венеция. Няколко месеца след това Къванч и Азра обявиха, че са се разделили "окончателно и завинаги". Но раздялата продължи кратко, защото през април двамата пак се събраха. Според техни приятели Къванч и Азра са лудо влюбени един в друг.
Къванч Татлъту в сериала"Перла"

Къванч Татлъту, познат на българските зрители от сериалите "Перла" и "Забраненият плод", е най-печелившият сред младите турски актьори. Той печели, както от участия в тв сериали, така и от реклами. Става пупулярен в Турция със ролята  си в сериала "Перла", след време славата на Къванч се разнесе в арабските страни, както и в Европа.

Азра Акън в сериала "Дъждовно време"

Азра Акън е туркиня, родена в Холандия. В момента тя води дело срещу известния турски продуцент Еркан Йозерман, когото обвини, че отправил обидни думи по неин адрес, наричайки я "холандска девойка от предградията" и "нещастница, унищожила всеки сериал, в който се е появила". Азра иска 50 000 турски лири обезщетение от Йозерман.

Още за Азра Акън, Дъждовно време, Забраненият плод, Къванч Татлъту, Перла

05:00
25.03.2018
Кралят на тортите: Бързи ръце и огнена перла (Cake Boss: Fast Hands and a Flaming Pearl) На китайската Нова година Бъди се отправя към Чайнатаун с торта-дракон. А екипът създава торта-боксова круша в реален размер за двама майстори по бойни изкуства от ме

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Къванч Татлъту се ожени В Холандия (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg