За звездите

Работата с Джон Траволта е един от големите подаръци на съдбата за Кремена Халваджиян

• От 0/5

„Не, не мога!” е първоначалният отговор на Кремена Халваджиян, когато й се обаждат с покана да се грижи за гардероба не на кого да е, а на самия Траволта в продукцията “Killing season”. Въпреки немалкия си опит с български знаменитости, стилистката си признава, че била зашеметена от възможността да работи за световна звезда от този ранг. След една безсънна нощ и много адреналин, тя все пак се решава да приеме.

Кремена Халваджиян и Джон Траволта

Иронията на съдбата, че точно по време на снимките на холивудските звезди у нас, Кремена и Маги Халваджиян по план трябваше да са в Калифорния. „В крайна сметка вместо ние да отидем в Калифорния, Калифорния дойде при нас. Там никога нямаше да мога да се срещна и общувам с тези хора” споделя Кремена. Тя е изключително щастлива, че след първоначалното притеснение приела покана на продуцента на филма Лес Уелдън.

Де Ниро

Покрай работата си с Траволта, Кремена имала шанса да се запознае и да наблюдава в действие и великия Де Ниро. Считаният от мнозина /вкл. и от самата Кремена/ за най-голям жив актьор на планетата се оказал изключително скромен и възпитан човек. Както и колегата му Джон. Да ги наблюдава как снимат и да е ангажирана съвсем пряко в работния процес, обличайки звездата от “Криминале”, Кремена счита за огромен подарък от съдбата. Най-силно я впечатлил невероятния им професионализъм на снимачната площадка. Двамата просто заставали пред камерите, правели сцената без да се намесват в текста или да дават съвети на режисьора. Нямали нужда и от дубли. Просто били толкова подготвени, въпреки че не са почивали от седмици, при това снимайки в най-различни точки на света. Много рядко Траволта имал някакви искания във връзка с подбираните от Кремена дрехи, но те били свързани с дребни корекции.

Предположението, че бидейки огромна звезда той трябва да е претенциозен и изискващ невъзможни неща се оказало напълно невярно. Спомените, които Кремена пази са снимки с двамата с лични посвещения. Сложила ги е в сребърни рамки.

Щастлива е и от поканата от Джон Траволта, когато все пак тръгнат към Калифорния с Маги да  се обадят.

Още за Джон Траволта, Кремена Халваджиян, Робърт Де Ниро

23:45
13.07.2020
Да бъдеш Флин - драма (САЩ, 2012), режисьор Пол Уайц, в ролите: Пол Дейно, Робърт Де Ниро, Джулиан Мур, Оливия Търлби, Лили Тейлър, Уес Стъди и др.
23:00
15.07.2020
Разяреният бик, драма, САЩ, 1980 реж. Мартин Скорсезе, с Робърт Де Ниро, Кати Мориарти, Джо Пеши, Франк Винсънт, Николас Коласанто, (18)
01:15
16.07.2020
Да бъдеш Флин - драма (САЩ, 2012), режисьор Пол Уайц, в ролите: Пол Дейно, Робърт Де Ниро, Джулиан Мур, Оливия Търлби, Лили Тейлър, Уес Стъди и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg