За звездите

Кали официално разделена с Антон Краус

• От 0/5

Фолкпевицата Кали ще посрещне новия сезон не само като водеща на „Споделено с...” по TV7, но и официално разделена със сина на бившия транспортен министър Вилхелм Краус – Антон.

Двамата не са заедно от седмица, разкри съвсем прясно Кали.  “Преценихме, че връзката ни не е перспективна. Решихме, че е по-добре всеки да даде шанс на другия да намери по-точния човек за себе си. Аз му казах, че ще остана да си живея вкъщи и той се съгласи. Приключихме връзката си на този етап”, каза Кали пред “Блиц”.

Тя бе категорична, че няма да превръща личния си живот в медиен скандал и не възнамерява да обсъжда повече темата. “За бъдеще няма да коментирам фамилията Краус, този ангажимент поех пред Антон”, уточни изпълнителката.

Кали опроверга и тръгналите клюки, че зад раздялата им стои нейна изневяра. Според жълтите издания Антон Краус я хванал  с любовник, след което и посегнал. “Снимам от два дни “Споделено с Кали”, вечер съм на участия. Няма как да съм пребита. Труп съм от работа. Няма скандали между нас, не ме е хващал в изневяра, това е безумно да се твърди”, отрече сплетните по неин адрес Кали.

От връзката си с бизнесмена Кали има син Марк, който вече е на 3 годинки. Това е второ дете за певицата, тя има още едно момче – Георги, но от друг мъж.

Още за Кали, Споделено с ...

01:15
17.07.2020
Убиецът Кали - криминален, драма (САЩ, 2017), режисьор Джон Матюз, в ролите: Ричард Кабрал, Клейтън Карденас, Корина Калдерон, Райън Дорси, Челси Дебо и др.
06:00
17.07.2020
Miraculous Tales Of Ladybug е Cat Noir - Мега-чудесата: на калинката и черният котарак
06:23
17.07.2020
Miraculous Tales Of Ladybug е Cat Noir - Мега-чудесата: на калинката и черният котарак

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg