За звездите

Албена Вулева НЕ е бременна

• От 0/5

Тежко хормонално разстройство преобрази Албена Вулева. Авторката на незабравимото „Сигнално жълто" е качила близо 30 кила за последните няколко месеца и буквално не прилича на себе си.

Албена Вулева когато водеше
Албена Вулева когато водеше "Панаир на суетата"

Преди дни  Албена се появи на промоцията на Човека-глас - Краси Аврамов и изненада певци и журналисти с външния си вид. Куп нейни близки се изредиха да й честитят бременността, но блондинката с присъщия си ироничен тон заяви, че не е бъдеща майка.

„Подула съм се от лекарства. Също като Наталия Симеонова, ама на нея не й честитят бебета" - саркастично отбеляза в типичния си стил Вулева.

Албена Вулева с Петя Буюклиева
на събитието на Краси Аврамов

Тя обаче съвсем сериозно обясни, че проблемът с килограмите й е голям и не може да открие лек. Куп изследвания не успяват да насочат докторите на какво се дължи подуването й. Засега й е поставена диагноза хормонално разстройство и тя пие хапчета. Ефект от тях обаче няма и макар да гладува, Вулева не може да спре пълнеенето.

„Навремето се подиграваше в предаването си на всеки излишен килограм на известните личности. Сега й се връща" - коментират нейните антифенове, които не са никак малко.

В момента Албена работи като редактор в светското шоу на ТВ7 „Виенско колело" и отдавна е загърбила периода „Сигнално жълто". Доскоро тя беше водеща и на предаването "Панаир на суетата", но неочаквано слезе от екран. От ТВ 7 отговориха, че тя сама пожелала да се концентрира над професията си на адвокат.


Снимки: Архив,Хайлайф

Още за Албена Вулева, Насреща Люба Кулезич

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Албена Вулева НЕ е бременна (3 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg