За звездите

Фенове на Серхан Яваш го изненадаха с торта на рождения му ден

• От 0/5

Фенове на „Незабравима” изненадаха за рождения ден своя любимец Серхан Яваш, който изпълнява ролята на Харун. С торта и подаръци почитатели на актьора от Истанбул, Одрин и Белъкесир отидоха на снимачната площадка в Кемербургас, за да поздравят Серхан, който на 27 март стана на 39 години.

Фенове на Серхан Яваш го изненадаха


Торта с надпис „Пожелаваме НЕЗАБРАВИМИ години” ръкавели и  книги  са сред подаръците на феновете, които Серхан посрещнал с  голяма радост. Той разговарял с всички,  отговорил на въпросите им, снимали се за спомен. Пред гостите си той признал, че е много изморен от сериала и щом завърши, ще замине за Лондон, за да си почине и да учи английски.

Искаме такава любов като вашата, търсим я в живота, но не я намираме, се оплакали почитателките на Серхан Яваш, които му разказали, че 77 седмици без да пропускат са гледали всички епизоди на сериала. В Турция  сериалите се излъчват един път седмично  и са с дължина на пълнометражен филм - 90 минути. Някои от тях дори не отваряли вратата и не вдигали телефона в часа на сериала.

На Серхан Яваш, който не е професионален актьор, „Незабравима” донесе голяма популярност

Красавецът, завършил Спортна академия в Истанбул, е бил учител по тенис. Участието му в реклами насочва погледа  на продуцентите към него. Играл е малки роли в турско-френския сериал "Естер и Сара" и в турския „Паяк”. Харун е  втората му главна роля след Мендерес в сериала „Клетва”.

Серхан е разведен и има дъщеря, която през тази година ще стане на 10 години.

Още за Незабравима, Серхан Яваш

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg