За звездите

Холивуд в София - Бен Афлек и СС Пъркинсън затвориха ВИПа на летището

• От 0/5

Холивудската актриса и продуцент СС Пъркинсън

Холивудската актриса и продуцент СС Пъркинсън (CC Perkinson) е вече в София. Тя бе посрещната от личната охрана на VIP Security, които имаха грижата за сигурността на Мадона, Хилари Суонк, Скарлет Йохансон и много други известни личности в България.

Бен Афлек


Веднага след СС излезе и суперзвездата Бен Афлек, който също се качи в тъмна лимузина. ВИП зоната бе затворена за повече от час, а само фотограф на Хайлайф успя да заснеме гостите от Холивуд.

СС Пъркинсън даде интервюта за Нова Телевизия, тя ще остане около седмица в страната докато продължават снимките на филма „Призрак“ в който тя си партнира заедно с Деян Донков.

Не е известно дали СС Пъркинсън и Бен Афлек плануват общт проект в страната, а се носят и слухове, че между чаровната актриса и Деан Донков има нещо повече от партньорство на снимачната площадка.

Още за Бен Афлек

17:30
16.12.2019
Армагедон, фантастика - драма, САЩ, 1998 реж. Майкъл Бай, с Брус Уилис, Били Боб Торнтън, Бен Афлек, Лив Тайлър, Уил Патън, (12плюс)
12:55
17.12.2019
Момиче от Джърси - игрален филм, САЩ, с Бен Афлек, Лив Тайлър.
21:30
17.12.2019
Добрият Уил Хънтинг, драма, САЩ, 1997 реж. Гюс Ван Сант, с Мат Деймън, Робин Уилямс, Бен Афлек, Стелан Скарсгард, Мини Драйвър, (12плюс)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg