За звездите

Джемал Хюнал - Керим от „Гордата Аси” бил ударен от кон

• От 0/5

През януари Джемал Хюнал се ожени на тайна церемония  за цигуларката Лале Джангал...

Джемал ХюналДжемал Хюнал, актьорът познат на българската публика като Керим от излъчвания по „Диема фемили” сериал „Гордата Аси", стана жертва на любовта си към конете. Известен с думите си „Предпочитам да яздя, вместо да се любя", Джемал бил ударен от кон, когато се опитал да го погали в конюшната на един клуб.

Ударът бил толкова тежък, че били счупени лицевите му  кости, а след това той бил подложен на четиричасова операция. Лекарите съобщиха, че състоянието му е добро.

През януари тази година Джемал се ожени на тайна церемония за цигуларката Лале Джангал, с която живее заедно от две години, съобщиха турските медии. На въпроси на журналисти той каза, че двамата с Ляле мислят повече за деца, отколкото за женитба.

Джемал Хюнал


Актьорът, прекарал голяма част от живота сив чужбина - учил е в колеж в Шотландия, а десетина години е живял в Лос Анжелис, се оженил за първи път на 22 години.

За брака си, продължил шест години, Джемал казва: „Беше много бурна любов, с много скандали. Много трудна връзка. Не стана, не тръгна. Но от женитбата си научих много неща. Научих доколко мога да обичам един човек, колко мога да му дам, какво да променя, какво не. Опознах се."

За Хюнал, който сега е на 33 години, модел за щастлив брак са неговите родители.

Още за Гордата Аси, Джемал Хюнай

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg