Актьори

Синем Йозтуфан (Sinem Öztufan)

0/5

Турската актриса  изпълнява ролята на Мелда от сериала „Незабравима".

Синем ЙозтуфанНе мога и да си помисля да преживея подобно нещо в живота си, казва Синем Йозтуфан. В края на тази любов, който и да спечели, ще бъде нещастен”.

Синем Йозтуфан (Sinem Öztufan), която на 22 април ще навърши 30 години, е влязла в телевизионната филмова индустрия, след като е получила няколко награди на различни конкурси за красота. През 1998 г. става трета на конкурса за Мис Турция. Още през следващата година е поканена да участва в сериал и досега в биографията си има седем телевизионни проекта. След четиригодишна връзка с телевизионния журналист Ирем Канан тя се омъжва за него през 2006 г. Двамата имат едногодишен син.

Когато била малка, Синем играела футбол с момчетата от махалата, докато брат й предпочитал да си седи вкъщи, разказва актрисата в интервю за турски медии.

И сега Синем е голяма почитателка на футбола. Тя е гореща привърженичка на „Каршъяка” в родния й град Измир, както и на истанбулския „Галатасарай”. И сега, когато й остане време от ангажиментите й в снимките на „Незабравима"и в грижите около сина й, отива на стадиона, за да гледа любимия си в детството отбор.

Синем ЙозтуфанСинем живее в Истанбул от 1997 г., когато след няколко успешни представяния на конкурси за красота, е поканена да участва в първия си телевизионен сериал „Така ли щеше да бъде". Оттогава тя участва в шест сериала, последният от които е „Незабравима".

По време на снимките на сериала „Голямата лъжа" през 2006 г. внезапно неразположение на актрисата предизвика у лекарите опасения за тумор, но изследванията отхвърлят тази възможност.

"Върнах се към живота не знаем как да ценим здравето си. Подобни случаи ни напомнят колко е важно здравето", каза Синем за медиите след няколкодневно напрегнато очакване на резултатите.

Името на актрисата, чиято популярност нараства, рядко се среща по светските страници. "Появата на клюки зависи от човека", обяснява Синем Йозтуфан (Sinem Öztufan).

Тя казва също, че въпреки опита, натрупан на снимачните площадки, още не може да се нарече актриса. Само напредвам по пътя на актьорското майсторство, добавя Синем.

В момента в Турция се снимат новите епизоди от втория сезон на „Незабравима” , който „Нова телевизия” ще излъчи веднага след като бъде готов.

НезабравимаТурските актриси Синем Йозтуфан и Йозлем Йълмаз, които в сериала „Незабравима”изпълняват ролите на две сестри Мелда и Еда, влюбени в един и същ мъж, и в живота са като сестри.

На снимачната площадка Синем и Йозлем, които са много близки приятелки, пристигат и си тръгват заедно.

„И на враговете ни да не дава Аллах такава любов", казват актрисите пред вестник „Сабах".

"В живота нямам по-голяма сестра, но имам по-големи братя. Ако трябва да преживея в действителност подобна любов, това ще бъде моят край”, казва  Йозлем Йълмаз.

Поради големия зрителски интерес екип на предаването „На кафе” замина за Истанбул, където ще направи репортажи от снимачната площадка и интервюта със Синем Йозтуфан, Йозлем Йълмаз и Серхан Яваш, който изпълнява ролята на Харун.

Материалите ще бъдат излъчени в предаването на Гала в края на идната седмица.

Още за Йозлем Йълмаз, Незабравима, Серхан Яваш, Синем Йозтуфан

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Синем Йозтуфан (Sinem Öztufan) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg