За звездите

Тийнейджърският сериал “Хана Монтана“ слиза от екран

• От 0/5„Хана Монтана“ (Hannah Montana) Успешният комедиен тийнейджърски американски сериал "Хана Монтана" ще каже сбогом на телевизионният ефир след края на четвъртия сезон, който ще излезе през пролетта на 2011 г. , пишат испански медии.

Екипът на сериала, с участието на Майли Сайръс, планира да започне снимките на последния сезон на 18 януари.

Края на сериала съвпада с изтичането на договора, който Майли Сайръс е подписала с програмата. През март „Хана Монтана“ ще бъде към края на трета част.

Последният сезон ще стане достъпен за зрителите през пролетта.


e американски комедиен сериал, който дебютира на 24 март 2006 г. В него участва Майли Сайръс и се излъчва по Disney Channel. Той разказва за момиче на име Майли Стюарт, което живее в Тенеси, но семейството ѝ се премества в Малибу. Баща и е Роби Рей Стюарт (Били Рей Сайръс), а брат и Джаксън Стюарт (Джейсън Ърлс). Майка и загива от автомобилна катастрофа,докато Майли е още малка. Главната героиня живее двоен живот.

В една част от живота си тя е нормално момиче като всички други, ходи на училище, пише домашните си и върши домакинската работа, а в друга е поп сензацията Хана Монтана. За нейния двоен живот знаят само роднините ѝ, а след това разбират и най-близките и приятели Лили и Оливър.

Майли Сайръс е една от най-преуспяващите тийнейджърки в света. Тя е една от най-известните звезди в Дисни. Младата актриса печели повече от Селена Гомез и Джонас Брадърс. Има собствено шоу.

Още за Хана Монтана

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg