За звездите

Погребаха актрисата Британи Мърфи

• От 0/5

На Бъдни вечер, в тесен семеен кръг в гробището на Холивуд Форест Лоун беше погребана актрисата Британи Мърфи, която почина миналата неделя на 32 години, предадоха световните агенции.

Brittany MurphyБлизките на Британи Мърфи решили да я погребат на Бъдни вечер, защото актрисата обичала страшно много треската около коледните празници, обяви говорителят на семейството на Мърфи - Алекс Бен Блок, цитиран от Асошиейтед прес.

По-голяма възпоменателна церемония в памет на Британи Мърфи ще има в началото на следващата година.

Актрисата Британи Мърфи  беше намерена в безсъзнание в неделя в дома си. Аутопсията на трупа й, извършена в началото на тази седмица, показа само, че Британи Мърфи не е починала в следствие на някакви травми.

До 4-6 седмици ще бъдат необходими на съдебните лекари обаче да обявят заключенията си за причините за смъртта.  

Появиха се твърдения, че Британи Мърфи е починала от новия грипен вирус или от свръхдоза наркотици, които взела, защото била депресирана от спада в кариерата си. Съпругът на актрисата, британският сценарист Саймън Монджак отрече тези твърдения.

Съдебният лекар от Лос Анджелис Ед Уинтър пък каза, че първите елементи от разследването на кончината на Мърфи, показват, че тя вероятно е починала заради проблеми със сърцето.

Още за Британи Мърфи

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Погребаха актрисата Британи Мърфи (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg