За звездите

Туба Бююкюстюн - най-красивата и най-успешната актриса в Турция

• От 0/5

Туба Бююкюстюн, която изпълнява главната роля в телевизионния сериал, ще издаде албум с народни песни, които изпълнява в първия си игрален филм

Туба БююкюстюнТуба Бююкюстюн, която изпълнява главната роля в „Гордата Аси", оглавява най-новата анкета на най-големия магазинен портал в Турция – Гедже, за най-красива брюнетка в Турция. За Туба са гласували 72,9 на сто от участниците в допитването. Тя е на първо място в още няколко класации на портала. С 59 на сто е избрана за най-успешна актриса.

С 32 на сто последният сериал с нейно участие „Моя хубава Мелек" е поставен на второ място като най-добър сериал на този сезон.

46 на сто от участниците в анкетата са подредили на първо място любовните сцени между Туба и нейния партньор в „Гордата Аси" Мурат Йълдъръм (Демир) в класацията за най-горещи любовни сцени.

Туба Бююкюстюн ще издаде и албум с народни песни, които изпълнява в „Питай сърцето си" - първият игрален филм, в който играе главната роля.

Туба БююкюстюнПродукцията на режисьора Юсуф Курченли, известна досега с работното си заглавие „Да устоиш на любовта", разказва за любовта между мюсюлманско момиче с момче - християнин. Действието се развива в Ризе, на Черно море, в район, населен с лази - една от най-самобитните и колоритни общности на Турция, която има кавказки произход.

За участието си във филма Туба взимала уроци, за да може да говори с акцент, а също и да играе хорон (традиционно черноморско хоро).

Много е трудно да играеш човек, от район, който не познаваш, в който не си се родил. Затова преди снимките в Истанбул взимах уроци за говора им и за националните им танци. Научих и песните им. Сега, ако имам късмет, ще събера в албум тези песни, които много се харесаха на всички, казва Туба пред турския магазинен портал Гедже.

Филмът ще се разпространява, освен в Турция, и в Близкия изток, където Туба Бююкюстюн е много популярна от сериалите „Под липите" и „Гордата Аси". Следващият проект за Туба, която наскоро прие предложението за женитба на своя приятел Сами Сайдан, е участие в нов телевизионен сериал, който ще снима продуцентската къща Асис, която засне и „Гордата Аси".

Още за Гордата Аси, Туба Бююкюстюн

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg