За звездите

Синан Сюмер станал 90 килограма, за да може да се занимава с ветроходство

• От 0/5

Синан Сюмер в Сълзи над Босфора
Синан Сюмер в Сълзи над Босфора
Тенджера след тенджера изпразвал Синан Сюмер (Еге от „Сълзи над Босфора” ), за да стигне заветните 90 килограма, които му били необходими, за да се състезава в любимия си спорт ветроходството.

Синан Сюмер станал 90 килограма, за да може да се занимава с ветроходство


Съдбата на Синан изглеждала решена още в детството му. Той е роден в семейството на известния режисьор и сценарист Гювен Сюмер и не по-малко известната му съпруга астрисата Суна Селен.

Детството му минало зад кулисите и по турнета. Когато тръгнал на училище, го изпратили в лицея Галатасарай на Бююкада, най-красивият остров в Босфора. Там живял в пансион и всичките му мисли били в баскетбола.

Когато станал на 15 години, открил ветроходството и се влюбил в него за цял живот. Тежал само 72 килограма и те не били достатъчни. Започнал да се занимава сериозно, а паралелно успял да качи килограмите си до 100. Така стигнал до националния отбор, където се състезавал от 1999 г. в клас Фин. Три пъти е бил шампион на Турция.

Когато приключил с активната си спортна кариера, Синан започнал да следва Морска биология в Истанбулския университет. Започнал да се снима в реклами и дошли първите предложения за участие в сериали. Но не се разделил напълно с любимия си спорт. Паралелно започнал да дава уроци по ветроходство и участва в организацията на състезания.

сълзи над босфора


След "Сълзи над Босфора" той участва заедно с майка си в фантастичния сериал "Изгубената принцеса", където му партнира и очарователната седемгодишна Чагла Шимшек, която изигра ролята на малката му дъщеря Наз в "Сълзи над Босфора".

Синан Сюмер би искал обаче да изиграе роля на полицай или военен. "Смятам, че подобна роля ще ми подхожда повече", казва той.


Още за Синан Сюмер, Сълзи над Босфора

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg