За звездите

Къванч Татлъту плаща 30 хиляди турски лири обезщетение на мениджъра си

• От 0/5

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug)Актьорът Къванч Татлъту, който изпълнява главната мъжка роля (на Мехмет ) в излъчвания по bTV турски сериал "Перла", ще трябва да заплати 30 хиляди турски лири обезщетение на мениджъра си Еркан Йозерман.  

През 2002 г. актьорът едностранно прекрати договора си с мениджъра. Като ответна мярка Йозерман заведе дело срещу актьора с иск за обезщетение на стойност 150 хиляди турски лири с мотива, че актьорът не спазва условията в договора.

Мениджърът спечели делото. Според решението на съда, освен 30 хиляди турски лири Татлъту ще трябва да изплати и 20 на сто от възнаграждението, което е получил от сериала "Перла".

"Станах роб на Еркан Йозерман. Не стига друго, ами сега иска и 20% от хонорара за "Перла", изрази Къванч Татлъту възмущението си от присъдата.

Междувременно той съобщи, че ще подведе под съдебна отговорност мениджъра Йозерман за нанасяне на лична обида.

Тези дни в една програма по телевизията мениджърът бе казал за Къванч Татлъту, че "не е мъж, който би се задоволил само с една жена".

Изказването бе направено във връзка с раздялата след голям скандал на Къванч и приятелката му, популярната актриса Мелтем Джумбул.

Къванч Татлътуе начело сред актьорите от новата генерация в Турция.

Още за Къванч Татлъту, Перла, Перла сериал

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg