Фолкзвезди

Глория отслабна с 6 кг от тренировките в Dancing Stars

0/5

Глория  се завърна  със завиден слънчев тен от остров Закинтос в Гърция, където бе на почивка за Великденските празници заедно със свои приятели.

Освен златистия слънчев тен, Глория е и в страхотна спортна форма. Наскоро тя сподели, че благодарение на усилените тренировки за шоуто Dancing Stars е свалила близо 6-7 килограма и е възстановила своята гъвкавост,  затова на прекрасния остров с удоволствие си е позволявала да хапва вкусни морски деликатеси и любимите й пици и италианска паста.

Преди почивката на сцената на Dancing Stars Глория се превъплъти в момиче на агент 007, като танцува по музика на Golden eye и въпреки травмата, която имаше, се представи блестящо.

 

В момента Глория и партньорът й Светльо подготвят новия си салса танц, но преди това зрителите ще решат дали искат да ги видят на елиминации още в утрешния лайф, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

Още за Dancing Stars, Глория, Денсинг старс

06:20
06.07.2020
Модерно семейство - Бебето ще се роди скоро, а Джей и Глория полагат много усилия и жертви, за да направят специално празненство по случай 14-я рожден ден на Мани. Междувременно Фил и Клеър трябва да разкарат новия възрастен приятел на Хейли.
06:45
06.07.2020
Модерно семейство - Майката и сестрата на Глория пристигат от Колумбия, носейки със себе си куп традиции, бебешки имена и много семейна история. Междувременно никой не вярва, че Фил ще успее да помогне на децата с техните проблеми, но може да се окаже обр
18:30
06.07.2020
Модерно семейство - По случай Деня на Свети Валентин най-близките на Фил и Клеър - Клайв, Биксби и Джулиана се забавляват заедно, което довежда до вкарването на Клеър в болница със странна диагноза, а опитите на Глория и Джей за романтика биват постоянно

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg