За звездите

Орландо Блум ще озвучи принц Хари в анимационния сатиричен сериал на HBO Max

0/5

Орландо Блум ще озвучи принц Хари в анимационния сатиричен сериал на HBO Max
 © HBO Max

HBO Max с комедиен анимационен сериал за британското кралско семейство. Принц Хари ще бъде озвучен от Орландо Блум

Нов сериал за британското кралско семейство ще се появи на телевизионния екран.

Стрийминг услугата HBO Max съобщи, че звездата от "Карибски пирати" Орландо Блум ще озвучи героя на принц Хари в "Принцът" - нов анимационен комедиен сериал от автора на романа "Семеен човек" Гари Джанети.

Поредицата ще бъде разказана от гледна точка на третия по ред на трона, 6-годишният принц Джордж, докато преминава през много необичайно детство.

Вдъхновението за  поредицата за „Принцът“ е акаунтът в Instagram на писателя и продуцент Гари Джанети, в който той коментира семейни и международни новини от името на принц Джордж, най-големият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън. 6-годишният Джордж ще бъде озвучен от самия Джанети. Също така към него ще се присъединят Орландо Блум като принц Хари, Кондола Рашад като Меган Маркъл, Луси Панч като Кейт Мидълтън, Том Холандър като принц Филип и принц Чарлз, Алън Къминг като Джордж Бютън Бътлър, Франсис Де Ла Тур като кралица Елизабет и Иван Реон като принц Уилям.

„Радвам се да работя за HBO и да им поднеса още една поредица за семейство, което безмилостно се бори за трона“, каза Джанети.

Вестта за новото шоу идва, след като кралското семейство попадна в светлината на прожекторите след съобщенията, че Хари и съпругата му Меган ще се откажат от кралските си привилегии.

Все още няма дата на излизане на анимационния сериала. Известно е само, че той трябва да стартира през пролетта на 2020 г. 

 

Още за Орландо Блум, Принцът

06:20
25.09.2020
Робин Худ: Принцът на разбойниците - United States - 1991 -
03:05
27.09.2020
Робин Худ: Принцът на разбойниците - United States - 1991 -
06:15
27.09.2020
Принцът и аз 4: Приключения в рая - романтичен, комедия (тв филм, САЩ, 2010), режисьор Катрин Кирън, в ролите: Кам Хескин, Крис Гиър, Джонатан Фърт, Селина Ло и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg