Други

Обратно броене от петък в кината

0/5

Обратно броене от петък в кината

Вижте къде и кога да гледате "Обратно броене"

 

Живеем в свят, в който мобилните ни телефони са се превърнали в жизненонеобходима част от ежедневието ни – приложения следят графика, финансите, здравето и фитнес програмите ни, дори и любовния ни живот. А смъртта? Има приложение и за нея. Бихте ли се осмелили да го инсталирате?

Този въпрос е в основата на смразяващия кръвта трилър Обратно броене, в който младата медицинска сестра Куин (Елизабет Лейл) сваля приложение на телефона си, за което се твърди, че може да предскаже точния момент на смъртта на човек, до секундата. Когато приложението разкрива на Куин, че ѝ остават само два дни живот, тя не приема нещата сериозно – все едно да повярва на приложение, което обещава, че за два дни ще отслабне с 5 килограма. Но след като открива неоспорими доказателства за реални жертви на приложението, тя трябва да намери начин да се спаси преди времето ѝ да изтече и да я застигне съдба, по-жестока и от смъртта.

 

Добави описание


Обратно броене е провокативен трилър в най-добрите съвременни традиции на жанра, който се фокусира върху наболялата тема за зависимостта ни от телефоните.  

 

Добави описание


Режисьор и сценарист на Обратно броене е Джъстин Дек. Продуценти са Зак Шилър (The Babysitter), Джон Рикард (Rampage: Унищожителите), Джон Морис (Instant Family). В ролите освен Елизабет Лейл (Имало едно време, You) са Питър Фачинели (Здрач), Ан Уинтър, Талита Бейтман, Тичина Арнолд, П. Дж. Бърн, Джордън Калоуей, Том Сегура, Чарли МакДермът и др.

 

Добави описание

 

Вижте къде и кога да гледате "Обратно броене"

 

Разберете точно колко време ви остава с Обратно броене в кината от 25 октомври.

01:05
11.06.2020
Невероятният свят на Гъмбол - Обратно броене
06:20
15.06.2020
Невероятният свят на Гъмбол - Обратно броене
08:35
19.06.2020
Невероятният свят на Гъмбол - Обратно броене

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Обратно броене от петък в кината (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg