Други

Mалката голяма работа ще шефства в кината от този петък

0/5

Mалката голяма работа ще шефства в кината от този петък

Вижте къде и кога да гледате Малката голяма работа

 

Този петък, 12 април, Малката голяма работа ни връща в първи клас… или поне обратно в гимназията. Хапливата комедия за цената на успеха, силата на женското приятелство и втория шанс да станеш по-добра версия на себе си е свеж прочит на популярните филми с размяна на тела.

 


Американската комедийна актриса Реджина Хол (Страшен филм) и младата изгряваща звезда Марсай Мартин (Black-ish) са в ролята на Джордан Сандърс – безскрупулен шеф в медийна фирма с ужасно отношение към подчинените и хората около себе си. Хол изпълнява нейната възрастна версия, а Мартин се превъплъщава в малката Джордaн, която след поредната си груба изцепка се събужда в тялото на 13-годишното си „Аз“ в деня на изключително важна презентация.

 


Единственият човек, посветен в тайната, е дългогодишна ѝ изстрадала асистентка Ейприл (Иса Рей, Несигурни). Докато Джордан е принудена да се върне в училище и да се справя с подигравките на своите връстници, Ейприл трябва да преодолее собствените си комплекси и да се превърне в креативния лидер, който винаги е искала да бъде. Защото от това зависи не само бъдещето на компанията, но и на личния ѝ живот.


Режисьор на  Малката голяма работа е Тина Гордън, която е и сценарист наравно с Трейси Оливър, по идея на Марсай Мартин. Продуценти са Уил Пакър (Вечерно училище, Ченге за един ден), Джеймс Лопес и Кения Барис.

 

Вижте къде и кога да гледате Малката голяма работа

 


Малката голяма работа раздава заповеди в кината от 12 април. 

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg