Изпълнители

Кайли Миноуг решена да се бори за връзката си с Андрес Веленкосо

0/5

Кайли Миноуг решена да се бори за връзката си  с Андрес Веленкосо
Кайли Миноуг решена да се бори за връзката си с Андрес Веленкосо

Певицата Кайли Миноуг е решена да се бори за връзката си с испанският модел  Андрес Веленкосо.

Певицата и моделът обявиха миналата седмица, че се разделят след петгодишна връзка, но Кайли Миноуг иска нещата помежду им отново да потръгнат.

"Кайли  и Андрес продължават да си говорят всеки ден и са повече от близки. Макар да не са заедно, ежедневният им живот не се е променил, защото така или иначе не се виждаха. Кайли се надява, че могат да възобновят връзката си и че раздялата е временна", разкри запознат източник, цитиран от британския вестник "Дейли Стар".

"Тя се надява, че ще прекарат Коледа заедно. На този етап Кайли смята, че Австралия е страната, в която могат да оправят нещата", допълни източникът.

Връзката на двойката се провалила заради натоварения им график, като певицата била основната причина за раздялата. Кайли Миноуг обаче не е убедена, че взаимното им решение е било правилно.

"Кайли и Андрес се разделиха заради работния си график. Те са виждаха рядко. Договорът й с (британската версия) на конкурса The Voice беше капката, която преля чашата, защото графикът й за 2014 г. вече беше достатъчно тежък. Раздялата дойде, когато Андрес разбра, че 2014 г. ще бъде провал, тъй като Кайли реши да представи диска си в The Voice и световно турне. Макар раздялата да беше взаимно решение, Кайли не е убедена, че то е правилно", допълни източникът.

Кайли Миноуг пусна секси календар за 2014-та година ВИЖТЕ снимките от календара

Кайли Миноуг пусна секси календар за 2014-та година
ВИЖТЕ снимките от календара>>

Още за Кайли Миноуг

17:00
09.07.2020
Уличен боец - екшън с уч. на Жан-Клод Ван Дам, Раул Хулия, Минг-На Уен, Деймиън Чапа, Кайли Миноуг и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg