За звездите

Албена Денкова и Максим Стависки на върха на славата в шоуто „Ледников период”

0/5

Албена Денкова и Максим Стависки на върха на славата в шоуто „Ледников период”
Албена Денкова и Максим Стависки на върха на славата в шоуто „Ледников период”

Звездната двойка Албена Денкова и Максим Стависки на върха на славата в шоуто „Ледников период”,излъчвано по Първи канал на руската телевизия .

Поредният сезон на хитовото шоу „Ледников период”, излъчвано по Първи канал на руската телевизия, превърна Албена в истинска звезда.

Добави описание

Албена Денкова и Пьотър Кислов

В предаването тя си партнира с актьора Пьотър Кислов и в етапите на конкурса те получиха максимален брой точки – 12.

Руската мегазвезда от български произход Филип Киркоров стана на крака след изпълнението на Албена и партньора й Пьотър на шоуто „Ледников период”. Певецът беше член на журито и даде най-високата оценка – 6, на двойката.

„Албена, възхитен съм от вашето творчество. Гордея се, че имам такава сънародничка. Просто ще се изправя и ще аплодирам”, каза руският крал на попа Филип Киркоров.

"Реакцията му беше много вълнуваща и стимулираща. В Русия той е звезда от космическа величина", призна Албена Денкова пред bTV.

В праймтайма на Първи канал на руската телевизия Филип Киркоров я поздрави на български език и й ръкопляска на крака.

Добави описание

Катерина Шпица и Максим Стависки

Максим също се пързаля в шоуто  „Ледников период” и също е в челната група. Двукратният световен шампион си партнира с младата и красива актриса Катерина Шпица. Освен на леда скоро фигуристът ще блесне и на киноекрана, пише Монитор.

Максим Ставиские избран за консултант на нов игрален филм, където ще изпълни и една от ролите. Засега звездите не разкриват подробности около проекта, но се знае, че лентата е с работно заглавие „Шампион” и според запознати ще е свързана с фигурното пързаляне.

Албена Денкова и Максим Стависки на върха на славата в шоуто „Ледников период”

В Русия не стихват и слуховете около личния живот на  Албена Денкова и Максим Стависки.

Всяка нова партньорка на леда на Максим се спряга като негова любовница. Самият спортист опровергава клюките и заявява, че обича единствено и само своята Албена. Пресата пък приписва на нашата спортисткаАлбена Денковафлирт с новия й партньор - намушелия артист Пьотър Кислов.

По думите й медиите просто търсят евтина сензация и се опитват да направят „нещата по-интересни”. Чуе ли подобни клюки, Денкова припомня, че именно Максим предложил Кислов за неин партньор на леда.

Двукратната световна шампионка Албена Денкова при танцовите двойки заявява, че вече се чувства добре не само в спорта, но и в шоупрограмите.

Максим Стависки е участвал в пет издания на шоуто „Ледников период” досега, а в четири печели приза на публиката и както твърди Албена, винаги му върви в избора на партньорки.

Следващият връх, който звездната двойка Албена Денкова и Максим Стависки ще покори, са зимните олимпийски игри през 2014 г. в Сочи.  Албена и Максим са поканени да участват в зрелищното шоу по случай официалното откриване на олимпиадата.

Още за Албена Денкова, Ледников период, Максим Стависки

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg