Спорт Спорт по ТВ

Спортът окупира ефира на TV7 в събота и неделя, 12 и 13 ноември 2011

Добави коментар

F1 и Виктория футболно първенство пряко по TV7 в събота и неделя, 12 и 13 ноември 2011
F1 и Виктория футболно първенство пряко по TV7 в събота и неделя, 12 и 13 ноември 2011

Спортът окупира ефира на TV7ЦСКА-Миньор е изборът на TV7 за съботния ден. Прякото предаване от стадион "Българска армия" започва в 16:00 и ще предложи интересни портрети на ключови за двата отбора играчи. Седмица след като направи изненадващ равен с Ботев Враца, ЦСКА домакинства на Миньор в опит да се върне на победната писта. За "червените" успехът е задължителен, предвид факта, че направят ли равен или загуба в този мач, ще се отдалечат от едноличния лидер Лудогорец. Водещ на студиото е Деян Веселинов, а коментатори Илиян Енев и Мартин Томанов.

Дали Димитър Димитров-Херо има печеливша тактика и срещу Лудогорец ще стане ясно в прякото предаване на TV7 в неделя от 18:00, когато зрителите ще видят на живо двубоят между Черноморец и лидера в шампионата Лудогорец. Тимът от Разград прави истинска сензация, но гостуването в Бургас ще е поредният сериозен тест пред състава на Ивайло Петев. Водещ на студиото е Илиян Енев, който ще коментира заедно с Мартин Томанов двубоя. Репортер на пистата е Владимир Иванов. Студиото започва 30 минути преди мача и ще покаже известни лица от двата клуба.

Освен силната футболна програма, само TV7 ще предложи на феновете на Формула 1 възможността да наблюдават пряко квалификацията и състезанието за голямата награда на Абу Даби.

Себастиан Фетел спечели в единствените досега стартове в Абу Даби и със сигурност ще иска да го направи отново. Само две победи пък делят двукратния вече световен шампион от рекорда на Михаел Шумахер за 13 първи места за един сезон. Състезанието за голямата награда на Абу Даби е в неделя, само по TV7, а студиото преди него започва в 14:30.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Футбол , Формула 1

И Формула 1 в 4К качество на картината в каналите на Нова Броудкастинг Груп

Световното първенство по футбол 2022 в ТВ програмата

Евро 2020 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

БНТ 1 излъчва ЦСКА - „Клуж“ и „Лудогорец“ - „Антверп“

УЕФА отложи Евро 2020 за лятото на 2021