Спорт по ТВ

„Преди кръга” по Диема с ново лице

Diema • От 0/5

Спортното предаване за английски футбол по Диема – „Преди кръга” - вече ще има двама водещи.

„Преди кръга” по Диема с ново лице - Йоана Гочева.Заедно с Ивайло Даскалов предстоящите събития във футболния уикенд на Острова ще коментира и Йоана Гочева. Тя е водеща на спортните емисии по Нова телевизия и се занимава със спортна журналистика от 2001 година. Новия си сезон предаването започва на 8-и август, и ще се излъчва всяка събота от 13:00 часа по Диема.

„Преди кръга” се излъчва по Диема от седем години. То е съвкупност от изящни телевизионни репортажи, коментари и прогнози за мачовете, които предстоят в английския футбол в събота и неделя. От този сезон спортното шоу ще има няколко нови рубрики. „Въпроси към зрителите” ще е времето, в което футболните привърженици ще могат да се включат наживо в студиото и да отговорят на въпрос, зададен от двамата водещи. „Женски футбол” е специална рубрика, която Йоана ще води. В нея тя ще кани известни дами, които са свързани по някакъв начин с футбола. Първата гостенка на Йоана през новия сезон ще бъде приятелката на Валери Божинов – поп-фолк звездата Алисия.

Сезонът в английския футбол започва този уикенд по Диема. В неделя от 17:00 часа феновете ще могат да се насладят на сблъсъка за трофея „Къмюнити шилд” между Челси и Манчестър Юнайтед. „Къмюнити шилд” е отличие, което може да бъде наречено и суперкупата на Англия, с мача с който по традиция се поставя началото на футболната надпревара на Острова. В него играят шампионът на Висша лига и носителят на Купата на Футболната Асоциация през миналия сезон.

Още за Преди кръга

17:30
25.04.2019
Преди кръга във френската Лига 1 (2018-19), 34-и епизод
21:00
25.04.2019
WRC, Рали Аржентина - преди кръга
01:30
26.04.2019
Преди кръга във френската Лига 1 (2018-19), 34-и епизод

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за „Преди кръга” по Диема с ново лице (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg